Показати повну версію : "без палева"
xAUTONOMEx
24.02.2009, 20:50
http://i.piccy.info/i3/e6/a1/256388f626a8ad9e235528d1a16d.jpeg
Ну вот, например, есть группа правых ребят. Жили-жили, не тужили, дружно акции мутили. Потом на концерт правой группы ворвался ОМОН, и всех ребят отвезли в ментовку. Там сфоткали, пальцы откатали и наколки срисовали. И что? Всё, ****ец? Теперь, если акцию какую замутишь неосторожно, то легко спалишься. Ну,и что делать-то?
А давай-ка вспомним, что дедушка Адольф тоже, в своё время, пытался акцию замутить. Она теперь в истории НСДАП называется "Пивной путч". Он даже в тюрьме за это сидел. В тюрьме дедушку Адольфа тоже сфоткали в анфас и профиль и, как в тюрьмах водится, отпечатки пальцев откатали. Однако дедушка на всё не плюнул, не ударился в немеряное потребление баварского пива, чтобы в перерыве между кружками жаловаться на свою злую долю, а перешел к другой форме борьбы.
И ведь что интересно? Он своего лица не прятал. Если бы наци в Германии прятали бы свои лица под масками, пошли бы за ними немцы? Думаю не пошли бы.
Я вовсе не призываю всех правых снять маски и сходить в ментовку чтобы там сфотографироваться. Вовсе нет. Если менты про тебя не в курсе, то от этого тебе только лучше. Но, если уж судьба сложилась так, что менты тебя спалили, то чего уж тут прятаться? В такой ситуации вполне можно перейти к легальной работе. То есть, делать то, что не запрещают законы ЗОГа, но от чего его колбасит. Как сказал мне один человек: "Само твоё существование-это уже экстремизм!" Шутка, конечно, но оценка заслуг приятна. :)
Конечно, если группа правых ребят будет собираться только чтобы вместе выпить пива, то никому, кроме бармена, они будут не интересны. А вот если они будут регулярно собираться для совместных занятий спортом, если хотя бы раз в месяц они будут собираться для обсуждения каких-либо идеологических вопросов, если будут иметь общие финансовые средства для помощи друг другу в тяжелой ситуации, если будут иметь четкую иерархию и дисциплину, то повышенное, я бы сказал даже назойливое, внимание ЗОГ к такой группе гарантировано. И будет такая группа твердой опорой всему правому движению.
Пока человек расхлябан, ленив, недисциплинирован, необязателен - он ЗОГу не страшен, кем бы он тебя не называл. Для ЗОГа нет ничего страшнее в современном обществе, чем целеустремленные, организованные и дисциплинированные нацисты, пусть их и всего-то пять человек на весь город. Ибо, в этих пяти нацистах ЗОГ видит батальоны штурмовиков марширующие по улицам.
Raum88
Відсутній
24.02.2009, 21:16
Повністю підтримую, тільки крім спорту і власних зустрічей цих 5 правих хлопців мають ще активно проповідувати НС в маси. Адже ЗОГ не має права заборонити їм роздавати листівки де буде пояснюватися що таке НС, хто такі праві, чому люди обирають цей шлях. Тому, що виключно від того, що вони будуть між собою дискутувати толку також малувато... Їм потрібно постійно розширювати кількість правих, а тим, хто вже зрозумів, що лише НС є правильної ідеологію допомогти також зрозуміти, що куріння, алкоголь, безпереборний секс - це також ЗОГ, нажаль не всі мої знайомі праві це розуміють....
Все-таки, бажано на марш іти в з прихованим обличчям. Саме у масових акціях акаби дуже чотко всіх фотографують. 18 жив у інший час. А ми живемо вже після нього і мусимо враховувати багато речей, про які тоді не йшлося.
Показывать лица следует лишь людям,которым нечего терять,в противном случае опасности подвергаешься не только ты сам,но и близкие тебе люди.
xAUTONOMEx
25.02.2009, 07:57
Все-таки, бажано на марш іти в з прихованим обличчям. Саме у масових акціях акаби дуже чотко всіх фотографують. 18 жив у інший час. А ми живемо вже після нього і мусимо враховувати багато речей, про які тоді не йшлося.
ну та кэто ясно. в статье же написано что все равно лучше скрывать своё лицо если есть возможность.
http://stred.nacionaliste.com/storage/200803061000_blackblock.jpg
ANS, а скільки коштує цей комплект??? По-моєму там одні штани грн. 300 коштують ;)
Не обов"язково дотримуватися суто цього комплекту. Головне щоб виглдало так:
http://s52.radikal.ru/i135/0902/97/f9fb2c134946.jpg
Адже ЗОГ не має права заборонити їм роздавати листівки де буде пояснюватися що таке НС, хто такі праві, чому люди обирають цей шлях. Тому, що виключно від того, що вони будуть між собою дискутувати толку також малувато...
Як показує досвід права в них такого немає, але права та закони вони пишуть для нас а для себе.
Яскравий тому приклад особистий досвід, коли ми збирались невеликими групами (від 3 до 10 чоловік),та обговорювали наболівші питання ( на останіх кількох зустрічах кількість присутніх сягала більше 20-ти чоловік) все було більш меньш спокійно, але коли почали розповсюджувати листівки, всіх хто розповсюджував забрали до райвідділу міліції, де спричинили доволі сильний моральний пресинг, особливо це сказалось на молоді. Моральний тиск був не лише зі сторони міліції, але і зі сторони СБУ та частково зі сторони прокуратури. Результатом цього стали матеріали направлені СБУ до прокуратури для порушення кримінальної справи. Одним словом чим це закінчилось можеш взнати тут
sbu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article;jsessionid=A1DD6D6F755BEEB7684D4F1540D9A5A D?art_id=82472&cat_id=81988
Одним словом чим це закінчилось можеш взнати тут
sbu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article;jsessionid=A1DD6D6F755BEEB7684D4F1540D9A5A D?art_id=82472&cat_id=81988
Друже, ну й ну. Звісно може я рідко читаю жовту пресу, але такого "психологічного екшену" під назвою СБУ рятує галактєку, я ще не бачив :hmm:. Товариш С. не казав, що ви збирались захоплювати всесвіт :).
Друже, ну й ну. Звісно може я рідко читаю жовту пресу, але такого "психологічного екшену" під назвою СБУ рятує галактєку, я ще не бачив . Товариш С. не казав, що ви збирались захоплювати всесвіт .
Мені особисто не казав, але дружина прочитавши ций літературний витвір тепер називає мане "українським Бен-Ладеном".
Навіщо давати посилання на сайт СБУ відкритим гіперпосиланням? Гостей хочете?
ну ти даєш. вони вже давно в темі. У них для цього цілий відділ існує:)
Ukrainian
25.02.2009, 20:00
Респект, fred :idol:
З приводу останніх повідомлень - все це марно, більш того я думаю у них уже є тут ніки з кількістю повідомлень >10 :)))
так... побільше б fred-ів в кожному місті, справа пішла б набагато швидше і краще
brightket
25.02.2009, 21:00
Щодо одягу і де його можна придбати:
http://www.anonymshop.com/
Відсутній
26.02.2009, 00:15
Хі, прикол, Фред, мені мама спеціально давала цю статейку в Фактах помойму почитати)))
Слухай, в газеті писали, що ви в центрі роздава ли листівки? Постійно на одному й тому ж місці? Людних місць є багато тобто постійно місце дислокації можна змінювати, щоб менш палевно було. Нехай 2-3 роздають, а 5 неподалік на лавочках відпочивають на всяк випадок. Взагалі от саме з роздачою листівок поділися досвідом, це буде корисно.
Слухай, в газеті писали, що ви в центрі роздава ли листівки? Постійно на одному й тому ж місці? Людних місць є багато тобто постійно місце дислокації можна змінювати, щоб менш палевно було. Нехай 2-3 роздають, а 5 неподалік на лавочках відпочивають на всяк випадок. Взагалі от саме з роздачою листівок поділися досвідом, це буде корисно.
Листівки роздавали всього один раз, і всього декілька правих, та й роздали на перший раз доволі мало. На другий раз заготовили більше, так як з'явились нові люди які виявили бажання прийняти участь в даній акції. Ми підготували більше листівок, але роздати майже нічого не встигли, було таке враження що правих уже чекали. Не виключаю, що серед тих нових були провокатори.
Що до кількох осіб в стороні, то так ми й робили. Але щось вдіяти та допомогти вони не змогли, так як сили були нерівні. Хлопці були не готові до такого повороту подій, до того ж з точки зору закону ми нічого не порушили. В будь якому випадку це наука яку ми вже враховуємо.
Відсутній
26.02.2009, 20:43
В газеті вказували, що ти колишній правоохоронець, розкажи хлопцям як себе поводити, і було б добре, якби ти і тут на форумі взяв при можливості на себе тему типу "як поводитися при затриманні/допиті і тд". Потрібно щоб хлопці знали елементарні права.принаймні право нічого не говорити і не співпрацювати з органами і хоча б про те, що на допитах коли тебе б"ють можна прикинутися безтямним і тоді припинять побиття.
Потрібно щоб хлопці знали елементарні права.принаймні право нічого не говорити і не співпрацювати з органами і хоча б про те, що на допитах коли тебе б"ють можна прикинутися безтямним і тоді припинять побиття.
Добре, я підготую трохи матеріалу і виложу, хоча все врахувати звичайно неможливо, до того ж подібні матеріали розраховані на те , що правоохоронні органи будуть вести себе згідно закону, але як показує практика це все на рівні фантастики,так як більшість злочиннців саме в органах і працюють і при затриманні ніякі закони не виконуються. Як то кажуть в народі : "Красти боюсь , робить лінюсь, піду в міліцію наймусь".
Доречі там в статті вказано, що звільнений по службовій невідповідності, а в трудовій написано за власним бажанням, в середньому вкладиші трудової, мається запис про те що "за час служби в МВС заохочувався вісім раз". Ну це так загальні відомості.
якби ти і тут на форумі взяв при можливості на себе тему типу "як поводитися при затриманні/допиті і тд".
У нас на форумі вже є такі матеріали. Можна ще. Як, кажуть, із власного досвіду.
Божий Одуванчик
28.02.2010, 09:28
http://62.149.5.84.nyud.net/i3/e6/a1/256388f626a8ad9e235528d1a16d.jpeg
:lol:
Die Einzigartig
06.04.2010, 19:06
А ще не треба стояти з табличкою "Нацисти не відступають" а то бачила картину. Троє хопців в зелених бомберах із ПБ стояли в центрі і тупо не палилися....
націоналіст
06.07.2010, 11:46
Таак,побільше б таких людей як Фред..
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009