КПК

Показати повну версію : ГРОМАДЯНСЬКИЙ РУХ «ПРАВО НАРОДУ»

devil1389
12.05.2009, 00:40
ГРОМАДЯНСЬКИЙ РУХ «ПРАВО НАРОДУ»

В Украине появилось общественное движение "Право Народа", которое будет отстаивать принятие изменений законодательства на референдуме

Ряд организаций объединились в общественное движение "Право Народа" и будут отстаивать принятие изменений законодательства Украины на референдуме.
Как рассказал во вторник на пресс-конференции в агентстве "Интерфакс-Украина" глава всеукраинского объединения "Едына родына" Александр Ржавский, "специально для того, чтобы не дискредитировать движение какими-либо персоналиями", принято решение о том, что до определенного момента ни авторов этого движения, ни лидера движения его участники называть не будут.
Он подчеркнул, что движение "Право Народа" считает "наиболее удобным" проведение референдума в сентябре 2009 года, на котором будут приняты и имплементированы новые положения Конституции, законы Украины о выборах президента и Верховной Рады.

"Мы должны провести референдум в сентябре, утвердив законы о выборах президента и Верховной Рады, и только после этого начнется избирательная кампания", — отметил А.Ржавский.

В частности, по информации участников пресс-конференции, планируется принять на референдуме такие положения Конституции как снятие неприкосновенности с депутатов и судей, сокращение состава парламента на 50%, выборы судей и основных чиновников местными общинами. Также "Право Народа" планирует принять на референдуме норму Конституции, которой будут ликвидированы областные и районные администрации, вертикальная ответственность всех уровней.

Кроме того, на этом же референдуме предлагается принять процедуру проведения референдумов.

Демьян Киреев

SSnazi
12.05.2009, 08:44
Цих громадських рухів, як грибів після дощу. Толку від них немає. Одні під жидами, інші - реформаторські контори. Щодо останніх, то вони просто не розуміють, що у системи не має помилок, вона сама велика помилка. Хоча чим більше ліберальні "борці" за права та свободи" будуть розгойдувати систему анархією та розбещенням, тим слабшою вона буде в самозахисті проти нас.

DesnaKozak
12.05.2009, 12:53
громадські рухи це просто нова фішка в олігархів, бо партії вже всім остогидли. Впринципі ми теж мусимо щось таке робити, але якщо це мутять яценюки, гриценки, та ржавські туди краще не потикатись

DancingSky
13.05.2009, 14:05
Цих громадських рухів, як грибів після дощу. Толку від них немає. Одні під жидами, інші - реформаторські контори. Щодо останніх, то вони просто не розуміють, що у системи не має помилок, вона сама велика помилка. Хоча чим більше ліберальні "борці" за права та свободи" будуть розгойдувати систему анархією та розбещенням, тим слабшою вона буде в самозахисті проти нас.

Система не сама по собі з'явилася і не послана нам з неба, її побудували за наші з Вами гроші. Це нібито Ви замовили собі будинок, а архітектори та будівники зробили геть не те. Ви не можете відмовитись від їхніх, непотрібних нікому, послуг? Не можете знайти інших виконавців?!

Але, хочу всім подякувати за будь-які коментарії. Також хочу запевнити, що наш рух - абсолютно відкрита структура, тому ми готові на цю тему у будь-якій формі (e-mail, телефон, зустрічі і т.ін.) обговорити це питання з усіма зацікавленими.

Організатори проекту.

DancingSky
13.05.2009, 14:11
громадські рухи це просто нова фішка в олігархів, бо партії вже всім остогидли. Впринципі ми теж мусимо щось таке робити, але якщо це мутять яценюки, гриценки, та ржавські туди краще не потикатись

Ця "нова фішка", громадський рух, має світову історію. Вона - лише одна з форм саморегуляції людей.
Якщо у Вашому парадному, наприклад, роками не роблять ремонту, не міняють лампочки, рознесені вщент двері не стримують бомжів, Ви спочатку спробуєте дійти згоди з організацією, яка має опікатися Вашим будинком, але не робить цього. І тоді, коли ніякого консенсусу досягти не вдалося, Ви за свої гроші облаштовуєте своє помешкання! Тому що далі вже це свавілля терпіти не можна.

fred
13.05.2009, 14:18
Система не сама по собі з'явилася і не послана нам з неба, її побудували за наші з Вами гроші. Це нібито Ви замовили собі будинок, а архітектори та будівники зробили геть не те.Правильніше сказати система побудована за вкрадені у нас гроші, більше того дану систему ніхто не замовляв, вона нам була навязана насильно. Система взагалі нікому не потрібна, замість системи повинна бути національна спільнота, діяльність якої побудована на принципах соціальної справедливості.
Ну і враховуючи присутність організаторів даного руху на форумі, хочеться задати пару найпростіших запитань:
-що ви вкладаєте в поняття "Народ"?
-яка кінцева мета вашого руху?

DesnaKozak
13.05.2009, 14:35
Ця "нова фішка", громадський рух, має світову історію. Вона - лише одна з форм саморегуляції людей.
я абсолютно нічого не знаю про Вашу організацію, і думаю що вона має на меті благі наміри, однак мені цікаво чому всі ці громадські рухи, обєднання громадян задля ремонту підїздів та громадських вбиралень зявляютсья в один час

DancingSky
13.05.2009, 14:38
Правильніше сказати система побудована за вкрадені у нас гроші, більше того дану систему ніхто не замовляв, вона нам була навязана насильно.

Це було сказано надзвичайно влучно. Ніяких заперечень не маю. Ваша теза перекликається з ідеєю ГР "Право Народу"

-що ви вкладаєте в поняття "Народ"?
-яка кінцева мета вашого руху?

1. В поняття "Народ" я вкладаю те, що й народ України, тобто ми з Вами.
2. Кінцева мета нашого руху полягає як раз у становленні народовладдя в Україні шляхом цілковито нової процедури, обрання народних представників, яка є відмінною від існуючої, яка призвела до сьогодняшнього становища. Повне перезавантаження не просто системи, а створення нової спільноти з максимальною подлеглістю рівноправним і рівновідповідальним громадянинам, бо, в принципі, ми теж якимось чином винні у цій ситуації, в якій опинилася наша Батьківщина.
P.S.: Якщо Ви захочете дізнатись більше про основні положення ГР "Право Народу" я із задоволенням вишлю Вам потрібну інформацію :)

F.N.
13.05.2009, 14:48
В поняття "Народ" я вкладаю те, що й народ України, тобто ми з Вами.
А негри з китайцями, які мають громадянство України?

DancingSky
13.05.2009, 14:54
я абсолютно нічого не знаю про Вашу організацію, і думаю що вона має на меті благі наміри, однак мені цікаво чому всі ці громадські рухи, обєднання громадян задля ремонту підїздів та громадських вбиралень зявляютсья в один час

Ну, погодьтесь, що сьогодні все вже дійшло до такого маразму, тому в соціумі просто божевільними темпами зростає рівень невдоволення діями тих "великих керівників". Починає з'являтися велика кількість громадьских організацій, половина з яких є проектами тих самих політиканів, а інша половина дійсно живе думкою, як їх позбавитись. Ось і виникає таке відношення зі сторони людей до організацій такого типу. Ці казнокради своїми руками забруднють все, до чого доторкаються :(((:stina:

Grief_lord
13.05.2009, 15:00
бо, в принципі, ми теж якимось чином винні у цій ситуації, в якій опинилася наша Батьківщина.

Якщо під "ми" ти розумієш "Народ" то згоден, хто ж кожні чотири роки голосує за одних і тих же уродів, а потім 4 роки ниє,що пагано живеця.
Кінцева мета нашого руху полягає як раз у становленні народовладдя в Україні шляхом цілковито нової процедури
Краще не майтесь х..й, а приєднуйтесь до праваого автономного руху!)

Ukrainian
13.05.2009, 15:11
Ряд организаций объединились в общественное движение "Право Народа"
Яких?

до определенного момента ни авторов этого движения, ни лидера движения его участники называть не будут.
Чому?

планируется принять на референдуме такие положения Конституции как снятие неприкосновенности с депутатов и судей, сокращение состава парламента на 50%, выборы судей и основных чиновников местными общинами. Также "Право Народа" планирует принять на референдуме норму Конституции, которой будут ликвидированы областные и районные администрации, вертикальная ответственность всех уровней.
З чого ви взяли, що у вас вийде впровадити ці зміни? Який у вас для цього є ресурс?

fred
13.05.2009, 15:16
1. В поняття "Народ" я вкладаю те, що й народ України, тобто ми з Вами.
Особисто я під поняттям "народ України" розумію українську націю та споріднені нації, але сюди не входять вороги української нації - жиди, а також китайці, негри, цигани і т.д., незалежно від того яке громадянство вони мають.

2. Кінцева мета нашого руху полягає як раз у становленні народовладдя в Україні шляхом цілковито нової процедури, обрання народних представників, яка є відмінною від існуючої, яка призвела до сьогодняшнього становища. Повне перезавантаження не просто системи, а створення нової спільноти з максимальною подлеглістю рівноправним і рівновідповідальним громадянинам, бо, в принципі, ми теж якимось чином винні у цій ситуації, в якій опинилася наша Батьківщина.
Не знаю як хто, але я проти народної влади в тому розуміні яке ми маємо сьогодні. Я прихильник національної влади.

P.S.: Якщо Ви захочете дізнатись більше про основні положення ГР "Право Народу" я із задоволенням вишлю Вам потрібну інформацію
Звичайно мені цікаво дізнатися більше, і я думаю я тут такий не один. Тому краще булоб основні положення виставити на форумі для загального обговорення.

DancingSky
13.05.2009, 15:45
Звичайно мені цікаво дізнатися більше, і я думаю я тут такий не один. Тому краще булоб основні положення виставити на форумі для загального обговорення.

Вибачаюсь, за несвоєчасні відповіді. Пізніше, всім обов'язково відповім. А поки що опублікую вишезазначені положення.

Наше бачення

Виходячи з основних норм права, прийнятого і в Україні, і в Світі, народ, має право здійснювати свою владу безпосередньо, наприклад, шляхом затвердження певних документів на референдумі. Нібито ідея не нова, і вже двічі, була реалізована в Україні. Але і в 1991, і в 2000 роках, референдум проводився під егідою діючої влади. Сьогодні влада в Україні почуває себе впевнено, оскільки вважає, що кнопка запуску цього процесу, знаходиться у неї в кишені, як це, до речі, і показали останні намагання провести референдум по НАТО.
Вважається, що проведення референдуму можливе лише за домовленістю діючих політичних сил, де народові відводиться роль технічного виконавця (легітимізатора) волі влади, а тим, хто претендує на входження до керівництва країною, як нова сила з новими ідеями, які майже повністю заперечують домінуючі нині – роль статиста, оскільки останні не мають дієвого впливу на населення (великих грошей, силовиків, ЗМІ, тощо).
Основним заспокійливим запобіжником для нашої влади вважаються Закони і Конституція України, згідно з якими, при небажанні останньої, народне волевиявлення, навіть теоретично, не може бути проведене. Саме тому, сьогодні, чомусь всі впевнені, що, маючи в своїх руках практично всю процедурну владу (ЦВК, суди та адміністрації), законодавчу та виконавчу влади, посаду Президента з можливістю видавати будь-які укази на власний розсуд, які потім з величезними потугами протягом двох місяців, може теоретично відмінити (знову ж таки, провладний!) Конституційний Суд, влада в України може спати спокійно.
Але один суб’єкт має право беззаперечної і безпосередньої влади – це народ. Причому, у будь-який час, по будь-якій процедурі, яка може бути затверджена і негайно імплементована у законодавство без усіляких посередників і довірителів типу Президента, Уряду або ВР.
Чомусь не береться до уваги, що вся влада має тільки тимчасову довіреність від народу, який може у будь-який час відмінити не тільки таку довіреність, але і всі посади, вкупі з Законами і Конституцією (чи з якоюсь їхньою часткою), оскільки всі ці документи приймалися людьми, яким цим референдумом може бути висловлена недовіра. Іншими словами, ніяка процедура, виписана у Законах, нормативно-правових нормах ЦВК, Уряду, чи ще будь-кого, не може стати перепоною на шляху проведення референдуму. При незгоді будь-якої державної інституції, або їх усіх разом, процес зупинений бути не може. Як зазвичай, у Світі, в таких випадках, нова політична група, намагається силовим шляхом змістити діючу владу, і на якийсь момент, ставить себе поза Законом. У разі перемоги – отримання влади, у разі поразки – підпілля, чи щось гірше. І це досить природно, оскільки очевидне намагання усунення влади, і приходу цієї групи на її місце. Ми не збираємося блокувати жодних державних установ. У разі їх незгоди – ми їх просто ігноруємо, і створюємо свої альтернативні публічні і прозорі структури (це навіть не тіньовий кабмін, дозволений у всьому світі). Але ж новостворені установи не є частиною держави, оскільки створені не за державною процедурою, і не можуть розглядатися, як втручання у механізми державної влади. Такими ж нелегітимними, але і непідсудними, вони будуть аж до моменту оголошення результатів референдуму, але одразу після цього, одночасно, всі створені структури, тексти і все інше, затверджене на референдумі, легалізуються, і в той же час, все відмінене стає нелегітимним і незаконним. Фаховий рівень новостворених структур, необхідних для проведення референдуму, може буде забезпечено не нижчий (а набагато вищий і професійніший) за існуючий, за рахунок колишніх, так і, навіть, деяких діючих нині членів і ЦВК, і Парламенту, і науковців, які визнані світовими структурами, у тому числі, та ін..
У тексті, який буде затверджено і негайно, автоматично імплементовано на цьому референдумі, крім конституційних норм і деяких законів, будуть знаходитися детально виписані необхідні процедурні моменти, які підтвердять легітимність усіх процедур і рішень по проведенню, фінансуванню і підрахунку голосів. Саме тому, при проведенні референдуму ініціаторам абсолютно необов’язково дотримуватися технологічних дій і правил, визначених сьогоднішнім законодавством.
Так що, згідно зі світовими демократичними стандартами, а головне з нашим природним і суверенним правом, даним нам не владою, Законами чи Конституцією, а Богом, ми проведемо й імплементуємо документ з необхідними народові засадничими принципами. Ми впевнені, що з такими формулюваннями позицій ініціативної групи, рішення народу буде однозначним.

Деякі положення змін до Конституції і Законів, які передбачаються у програмі референдуму:

• Зменшення кількості нардепів удвічі;

• Вибори депутатів ВР по відкритим спискам. Жодних бар’єрів і обмежень у висуванні кандидатів, починаючи від будь-яких громадських організацій, партій чи блоків до самовисуванців зі своїми програмами;

• Зняття недоторканності з усіх;

• Уряд професійний, не політичний;

• У Президента є Віце-Президент, який призначається секретарем РНБО;

• РНБО може вмотивовано відсторонити будь-якого чиновника (навіть Депутата будь-якого рівня), з одночасним призначенням розслідування;

• Президент несе відповідальність за свої незаконні дії, навіть тоді, коли сам їх відміняє; КС доводить будь-яке подання на неконституційність дій Президента до винесення рішення по суті;

• Ліквідація обласних, та районних адміністрацій;

• Відміняється ліцензування практично в усіх підприємницьких сферах (заміна страхуванням);

• Ресурси, які видобуваються в Україні, населенню – по собівартості;

• Всі ліки, які продаються в Україні, населенню – по собівартості;

• Наскрізна відповідальність рад усіх рівнів знизу до верху, виконкоми й основні посадовці (міліція, податкова, судді) обираються місцевими громадами;

• Люстрація посадовців, які були останні 5 років на основних і вищих адміністративних посадах, на термін до 5 років, але з дозволом балотуватися на будь-які виборні посади (загальна кількість людей, які підлягають люстрації, за останні 5 років складе не більше 5 тисяч осіб);

• Цим референдумом припиняються основні повноваження діючого складу ВР (окрім технічних розробок проектів законів);

• Проведення референдуму – вересень, протягом тижня (з відміткою у паспорті кожного виборця);

• Вибори Президента і ВР 17 січня по новому Закону, затвердженому на референдумі;

• Тривалість виборчої компанії Президента і Парламенту – 90-100 днів.

Чому ми це робимо?

Ми з розумінням ставимося до реалізації сучасними можновладцями їхніх програмних і людських цілей, але прийшов час змінити існуючі стандарти, та й саму парадигму нашого буття. Весь світ знаходиться в системній кризі, і вийти з неї неможливо, використовуючи старі підходи і формули. Ми не хочемо приймати участь у безглуздій боротьбі за владу і гроші, щоб потім витрачати життя і здоров’я на їх утримання, не хочемо сізіфової праці, будувати міста, а потім їх знищувати, «заробляючи» спочатку на створенні озброєнь, потім на війні, потім на реабілітації і лікуванні постраждалих, потім знову на будівництві зруйнованих міст. Світ змінився і потребує нових людей, і нових ідей. Ми знаємо, що робити, і де взяти.
Все має початися з України, оскільки тільки тут і зараз, створилася ситуація, коли будь-які звичайні політичні пропозиції, чи то влади, чи то опозиції, викликають відразу. Без сумніву, ми використовуємо потенціал народу для досягнення наших цілей, але наші цілі – цілі народу, і не знаходяться у протиріччі із загальнолюдськими. Ми не заперечуємо проти участі у нашій спільній діяльності великих політичних і соціумозначимих персон, підприємців, депутатів і відомих адміністраторів. Достойні і значні місця знайдуться для кожного з таких людей, вони не втратять свого достойного місця у суспільній ієрархії. Зате набудуть всесвітньої відомості, як герої першопроходці, завдяки яким звершується Новий Світ.

DancingSky
13.05.2009, 15:51
Чому?

Ще одна вирізка з програми. Якщо будуть потрібні пояснення чи просто участь у дискусії, буду радий посприяти цьому.

Наш рух ми називаємо громадянським, оскільки вважаємо, що саме громадянин, як персональний носій суверенітету і суб’єкт основного природного права, як першоджерело влади і відповідальності, має прийняти особисто своє рішення, щодо майбутнього країни і своєї сім’ї.
Далі терпіти знущання, найнятих нами ж, можновладців, ми не будемо. Тому використовуючи наше природне суверенне право, ми приймемо на Всеукраїнському референдумі деякі нові положення Конституції, які нададуть народу право дієвого контролю над владою і максимально унеможливлять грабунок нашої країни. Ми вважаємо неприпустимим проведення виборів Президента України, і всіх інших, до прийняття змін до Конституції, але і кінцеву дату проведення цих виборів, змінювати не будемо! Напевне, владі це не сподобається, і вони намагатимуться будь якими діями заблокувати процес проведення народного волевиявлення, посилаючись на Закони і Конституцію України. Це можуть бути відмови у реєстрації, бойкотування процесу процедурними структурами (ЦВК, суди, Кабмін і т.ін.), блокування фінансування, але не зможуть, бо всі ці речі нами передбачені. Ми, громадяни, є замовниками Конституції і Законів, і якщо вони недолугі, несправедливі і нам не підходять, ми змінимо їх так, як нам потрібно, не питаючи дозволу у влади. Врешті решт, хто хазяїн, а хто тимчасово найнятий виконавець? Не можуть три-п’ять тисяч знахабнілих можновладців ґвалтувати одну з найбільших країн Європи. Сьогодні ми вже отримали спосіб і процедуру зупинити це свавілля. Позитивне голосування покладе кінець цьому політичному цирку і бандитизму.
Наша група складається з Громадян України – Народних Депутатів України усіх скликань, представників вищого керівного складу усіх Урядів, державних адміністрацій, представників місцевих еліт, силових структур, творчих і наукових кіл, підприємців.
Ми займаємося цією справою незалежно від ставлення будь-кого до нас і того, що ми робимо. Але як досвідчені люди, можемо розглянути будь-які партнерські відносини з політичними персонами, які можуть долучитися до нашої справи.
Серед нас, безумовно, є лідери і Автори цього проекту, але до певного моменту ми не розголошуємо їхніх імен, щоб запобігти намаганням їхньої дискредитації, а також спаплюження самої ідеї референдуму його противниками.
Крім того, ми не хочемо перекручування у свідомості громадян дійсно народного волевиявлення, у передвиборну технологію. Для спілкування зі ЗМІ і конкретної діяльності будуть представлені знані у суспільстві люди у необхідній кількості.
В нашій діяльності немає місця особистим меркантильним зазіханням, помсти чи зведенню рахунків. Те, що відбувалося до сьогодні, розглядається нами як данина існуючої системи, тому, практично з усіма, можлива плідна співпраця. Від нині наші стосунки вважаються такими, які починаються з «чистого аркушу».

Хорс
13.05.2009, 16:12

В Украине появилось общественное движение "Право Народа", которое будет отстаивать принятие изменений законодательства на референдуме

Как рассказал во вторник на пресс-конференции в агентстве "Интерфакс-Украина" глава всеукраинского объединения "Едына родына" Александр Ржавский, "специально для того, чтобы не дискредитировать движение какими-либо персоналиями", принято решение о том, что до определенного момента ни авторов этого движения, ни лидера движения его участники называть не будут.

Ну да поки що лідери називатись небудуть, бо лідери у цьому проекті жиди. Пошукав інфу про "Право Народа" і видало посилання:
http://www.jewish.ru/forum/index.php?page=1&idt=19581

шмайсер
13.05.2009, 16:16
Ну да поки що лідери називатись небудуть, бо лідери у цьому проекті жиди. Пошукав інфу про "Право Народа" і видало посилання:
http://www.jewish.ru/forum/index.php?page=1&idt=19581

ясно, що то за пейсоналії, кажись нас хлопці за "справжніх" прийняли)

DesnaKozak
13.05.2009, 16:38
в найпершому записі згадувавсь Ржавський, том то керівники ні не називаються

fred
13.05.2009, 16:39
По моєму звичайна жидівська закидуха. Думаю останм часом з приближенням виборів, такі організації будуть зявлятися як гриби після дощу. Ні одного слова про українську націю, все за що вони переживають це мультикультурна масса на території України, яку вони називають "народ".

шмайсер
13.05.2009, 16:44
а по ip можна дізнатись звідки цей жид піарить "право народу"

Ukrainian
13.05.2009, 16:46
Це якась чергова незрозуміла партія http://www.edina-rodina.org/list.php?id=1
http://www.edina-rodina.org/whoweare.php
http://www.edina-rodina.org/pages/photo1.jpg

DesnaKozak
13.05.2009, 16:58
Думаю останм часом з приближенням виборів, такі організації будуть зявлятися як гриби після дощу

Громадянська позиція - Толік Гриценко (це той що не міг докумекати на шоу шустера чому українські націоналісти за слов*ян та білих людей, а також вдававсь до розколу України за мовною ознакою)

Фронт змін - Сеня Яценюк (повністю передерта риторика кампанії Обами, власне ще пікантність в тому що Сєня такий же українець, як Барак англосакс )
http://i39.tinypic.com/im5ggh.jpg

Громадський актив Києва - теж штришок з якимось не сильно українським прізвищем.

це лише три найвідоміших, а ще купа дрібніших, і всі обіцяють боротись за права громадян, надавати консультації юридичні, сприяти, люббіювати, помагати ітд ітп.

Партії просто людям набридли, а тут такі добродії, що роблять реальні справи, курва мать.

Я не кажу що треба до всього ставитись з параноїдальною недовірою, однак слід гарно перевірити звідки ноги ростуть, а особливо посилати всіх хто триндить про громадянське суспільство, реформи, формування нації успішних людей ітд

DesnaKozak
13.05.2009, 16:59
Це якась чергова незрозуміла партія
цей діяч вже балотувався в президенти мабуть тричі, просто зогляду на те що вся його пропаганда нудне гімно, його певно і політологи не знають.

Такої бодяги настрочити можна сотнями:
суспільний рух за народ, народний рух за громадянське суспільство, суспільний рух на народних громадян, народне суспільство за громадянський рух, Суспільна громада за народний рух ітдітп.

Програми таких контор можна написати за допомогою компутерної проги в три рядки

SSnazi
13.05.2009, 22:05
)))) Цікаво, що коли цього громадського "активіста" виявили, як реформатора, який збочує поняття "громадянство" та "разаблачілі" їх пархату контору, то відразу зник. Щось останнім часом з"являється велика кількість бажаючих підігнути автомний рух (ГР, партії). Але ми не виборці (це я звертаюсь до усіх ГР та жидівських контор), яким можна сподобатись і яких можна використовувати, як об"єкт, і усі ваші спроби будуть марними, нам не потрбіна співпраця з такими ,як ви, ми самодостатні, навіть і не думайте пізнати силу за допомогою нас!

ключові слова програми "Право народу";))))))))))));

народові відводиться роль технічного виконавця (легітимізатора) волі влади

виходить народ має виконувати волю уряду, ну мушу вас( "Право Народу") поздоровити, це вже відбувається.

DancingSky
14.05.2009, 12:25
Мде, ну Ви накрутили тут шановне панство. Як діти маленькі.
Намагався донести нашу ідею, але все так "плавнєнько" скотилося до зашорених дискусій та полювання на відьом. Хоча початок спілкування відверто порадував. Вже ж подумав, що потрапив на групу людей, розум яких не забитий купою нікчемних постулатів та чужих думок. Але здається помилився.

З приводу Вашою загальної жидомасонофобії хочу відмітити, що у кожного на сьогодні свій ворог. У Вас свої, у нас свої. І робити якісь розмежування на жид, українець, москаль, румун, непалець чи то воїн маорі - це нерозумно. Ви повинні розуміти, шо сьогодня наша люба Україна опинилася у жахливому становищі. І треба не просто розводити теревені, а сприяти зростанню народного волевиявлення. Бо нинішню владу треба прибрати повністю і до останку. Не можна на разі робити вигляд, що у всіх бідах винні євреї, бо політиків-шарлатанів така купа зараз ходить керівниками над нами, що аж лячно стає. Тобто, я намагаюсь сказати, що треба рятувати Україну від усіх нинішніх політиканів, а не вішати ярлики по національності.

Пане SSnazi, Вам я раджу уважніше читати ті документи, що я виклав раніше, а не переглядати тишком-нишком, і бачити тільки те, чим можна підтвердити Ваше враження про ГР "Право Народу".

"народові відводиться роль технічного виконавця (легітимізатора) волі влади"

Якщо знову подивитись на нашу програму, але пильніше читати кожний рядок, то, на диво, сенс мого посилання сильно змінюється. Ви так не ввважаєте? Ми пишемо, що на даний момент можновладці відводять народові роль "технічного виконавця". І ми прагнемо це змінити, підпорядкувати владу народові, але не так як говориться у славнозвісній Конституції, а так як мало бути ще на початку створення такого державного утворення, як Україна. Ще раз роблю наголос, головною відмінністю нашої ідеї є затвердження процедури проведення референдума на самому референдумі, і правомірність такої іновації підтримали чимало вітчізняних та зарубіжних експертів з права.

Керівники...Мушу Вас розчарувати, Ваші шпигунські рейди майже невдалі. Пан Ржавський не є лідером цього руху, він лише входить до складу Оргкомітету ГР "Право Народу". Над донесенням до людей наших планів працює дуже багацько людей.

Закінчуючи, хочу ще раз нагадати, що 50% таких рухів за собою мають тих самих депутатів, міністрів і т.д., а метою створення таких рухів для інших, насправді, є зміни у нашому суспільстві та у країні в цілому!

Сподіваюсь на Ваше розуміння, та подальше тверезомисляче (!) спілкування!

fred
14.05.2009, 12:34
DancingSky, поясніть чиї інтереси Ви збираєтесь захищати,
українців чи громадян україни (інтереси останіх доречі сьогодні захищають мабуть чи не всі відомі політичні сили, тобто в даному випадку Ваш рух нічим від них не відрізняється, за винятком того, що вони при владі, а Ви ні)?
Іще питання, як Ви відноситесь до націонал-соціалізму, та чи підтримуєте побудову національної держави на принципах соціальної справедливості?
І якщо можна то бажано було б получити відповіді на питання Ukrainian від вчорашнього дня.

DancingSky
14.05.2009, 12:51
DancingSky, поясніть чиї інтереси Ви збираєтесь захищати,
українців чи громадян україни (інтереси останіх доречі сьогодні захищають мабуть чи не всі відомі політичні сили, тобто в даному випадку Ваш рух нічим від них не відрізняється, за винятком того, що вони при владі, а Ви ні)?
Іще питання, як Ви відноситесь до націонал-соціалізму, та чи підтримуєте побудову національної держави на принципах соціальної справедливості?
І якщо можна то бажано було б получити відповіді на питання Ukrainian від вчорашнього дня.

Дайте мені трохи часу. На жаль, я зараз не можу сісти і все розписати. Через півгодинки-годинку після публікації мого посту, я Вам відповім.

F.N.
14.05.2009, 13:27
Бродський з вами?

DancingSky
14.05.2009, 13:41
Бродський з вами?

:))):lol::lol:Ні :lol::lol:

А якщо серйозно, ми ж нікого не відштовхуємо, навпаки запрошуємо до нашого Руху)))

Хорс
14.05.2009, 13:46
З приводу Вашою загальної жидомасонофобії хочу відмітити, що у кожного на сьогодні свій ворог. У Вас свої, у нас свої.

Як що для ГР "Право Народу" жиди це друзі, то значить ця організація ворожа для української нації.

І робити якісь розмежування на жид, українець, москаль, румун, непалець чи то воїн маорі - це нерозумно.

У ваших поглядах Україна не тільки для українців, а й для жидів і кольорових мігрантів?

Ви повинні розуміти, шо сьогодня наша люба Україна опинилася у жахливому становищі. І треба не просто розводити теревені, а сприяти зростанню народного волевиявлення. Бо нинішню владу треба прибрати повністю і до останку.

Як що ви хочете прибрати цю владу, чому в такому разі ви не приєднались до руху "Геть усіх"? Чому всі повинні об"єднуватись навколо ГР "Право Народу" ?

Не можна на разі робити вигляд, що у всіх бідах винні євреї, бо політиків-шарлатанів така купа зараз ходить керівниками над нами, що аж лячно стає. Тобто, я намагаюсь сказати, що треба рятувати Україну від усіх нинішніх політиканів, а не вішати ярлики по національності.

Ніхто не робить вигляд. Так воно ї є. У владі половина жидів. Жиди ведуть антиукраїнську політику, підтягують до влади своїх. Все українське, національне для них вороже, український народ для них чужий. Жиди не будуть розбудовувати Україну, в їхні плани входить тільки розкрадати і руйнувати нашу державу.

Керівники...Мушу Вас розчарувати, Ваші шпигунські рейди майже невдалі. Пан Ржавський не є лідером цього руху, він лише входить до складу Оргкомітету ГР "Право Народу". Над донесенням до людей наших планів працює дуже багацько людей.

Тим більше, як що приховується керівництво організації , значить справа не чиста. Людям пропонують купувати "кота в мішку".

DancingSky
14.05.2009, 14:02
DancingSky, поясніть чиї інтереси Ви збираєтесь захищати, українців чи громадян україни (інтереси останіх доречі сьогодні захищають мабуть чи не всі відомі політичні сили, тобто в даному випадку Ваш рух нічим від них не відрізняється, за винятком того, що вони при владі, а Ви ні)?

Стосовно Вашої тези, що сьогодні всі сили кричать про захист прав Громадян України. Тут дійсно важко переконати людей у тому, що метою якогось руху є захист саме Громадян України. Бо і в друкованих, і в електроних ЗМІ, і по "зомбоящику", нас всі в цьому запевняють. Тож, якщо в це Вам слабо віриться, можна звернути увагу й на інші позиції програми. Програма нашого ГР містить й інші пункти, які матимуть більше шансів на підтвердження. Тобто тут, мабуть, слід піти по принципу "перевірю це іншим". Якщо інші пункті програми отримують довіру, то можна вже задуматись: "А, може, про захист Громадян України теж правду кажуть". Дуже слизька тема чесно кажучи. В тому плані, що переконати "поюзаний" купкою можновладців народ ставиться до нових ідей з обережністю. І це є природно)

Щоб відповісти на це питання, треба знати де таку націонал-соціалістичну державу будують. На якому терені. Які проблеми виникають, які прогресивні зміни...

DancingSky
14.05.2009, 14:18
Відповідаю на запитання Ukrainian

1. Які організації входять до складу ГР "Право Народу".
Наш рух тільки-но набирає обертів, кількість вступаючих постійно збільшується. І остаточний склад ГР "ПН" назвати важко. Творців я поки що теж не можу назвати. Тут переходжу до другого запитання "Чому ми поки не називаємо прізвищ лідерів". До певного моменту ми не розголошуємо їхніх імен, щоб запобігти намаганням їхньої дискредитації, а також спаплюження самої ідеї референдуму його противниками.
Крім того, ми не хочемо перекручування у свідомості громадян дійсно народного волевиявлення, у передвиборну технологію. Для спілкування зі ЗМІ і конкретної діяльності будуть представлені знані у суспільстві люди у необхідній кількості.

З чого ви взяли, що у вас вийде впровадити ці зміни? Який у вас для цього є ресурс?

Як аргумент, можу привести 5 Статтю Конституції України: "Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є
народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної
влади та органи місцевого самоврядування. Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні
належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її
органами або посадовими особами". Тому я не розумію, чого Ви вирішили, що якийсь пройдисвіт може відібрати Ваше право висловлювати свої бажання? А якщо Ви зробите це з другом чи двома? А якщо Вас збереться 20 мільйонів, що зміниться? Це Ваше право висловити вашу волю. А у тій самій хвилі, як Ви це зробите, Ваша воля, воля народу, набуває силу закону! Ви ж не питаєте дозволу, щоб дихати?

Ukrainian
14.05.2009, 14:29
До певного моменту ми не розголошуємо їхніх імен, щоб запобігти намаганням їхньої дискредитації
Кого ви хочете цим загітувати, у вас керівники такі, що їх викриття за вашими словами, призведе до автоматичної дискредитації :)

Як аргумент, можу привести 5 Статтю Конституції України: "Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є
народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної
влади та органи місцевого самоврядування. Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні
належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її
органами або посадовими особами". Тому я не розумію, чого Ви вирішили, що якийсь пройдисвіт може відібрати Ваше право висловлювати свої бажання? А якщо Ви зробите це з другом чи двома? А якщо Вас збереться 20 мільйонів, що зміниться? Це Ваше право висловити вашу волю. А у тій самій хвилі, як Ви це зробите, Ваша воля, воля народу, набуває силу закону! Ви ж не питаєте дозволу, щоб дихати?
З демократичними мантрами ви спізнились на 5 років, ми не вживаєм наркотиків :)

DancingSky
14.05.2009, 14:31
Як що для ГР "Право Народу" жиди це друзі, то значить ця організація ворожа для української нації.

У ваших поглядах Україна не тільки для українців, а й для жидів і кольорових мігрантів?

Це Ваше ставлення до життя, до українського політикуму. Ми не акцентуємо на цьому увагу, так як Ви. Для Вас це основа Вашої ідеї. Я вище вже казав, що у кожного свій ворог.

Як що ви хочете прибрати цю владу, чому в такому разі ви не приєднались до руху "Геть усіх"? Чому всі повинні об"єднуватись навколо ГР "Право Народу" ?

Ми якось "нє пилаєм любов'ю" до Корчинського. Да й взагалі до проплачених акцій.

Ніхто не робить вигляд. Так воно ї є. У владі половина жидів. Жиди ведуть антиукраїнську політику, підтягують до влади своїх. Все українське, національне для них вороже, український народ для них чужий. Жиди не будуть розбудовувати Україну, в їхні плани входить тільки розкрадати і руйнувати нашу державу.

Шановний, чому Ви не підете у парламент, як противага, і не зміните баланс сил у владі? Тим більше, мені чомусь здається, що й політики суто українського походження крадуть не менше за Ваших ворогів. Але якщо йти за Вашою логікою, я про антиукраїнську політику, то тоді вся влада - євреї, а ми бідні ходимо під ними. А це вже, вибачте, паранойя.

DancingSky
14.05.2009, 14:36
Кого ви хочете цим загітувати, у вас керівники такі, що їх викриття за вашими словами, призведе до автоматичної дискредитації :)

З демократичними мантрами ви спізнились на 5 років, ми не вживаєм наркотиків :)

Нє, мабуть, я трохи не так виразився. Але добре. Скажу так: Як Ви вважаєте, чи є наразі змога тягатися із тим, хто гріє зад там наверху? Коли саме вони контролюють ЗМІ, промисловість, гроші. Якщо рух ще молодий, ще не набрав сили, як нам тоді, по-вашому, себе вести? Розкритись зараз - означає зруйнувати сподівання багатьох його творців. Да й ефект неочікуванності ще нікто не відміняв...

fred
14.05.2009, 14:41
Стосовно Вашої тези, що сьогодні всі сили кричать про захист прав Громадян України. Тут дійсно важко переконати людей у тому, що метою якогось руху є захист саме Громадян України. Бо і в друкованих, і в електроних ЗМІ, і по "зомбоящику", нас всі в цьому запевняють. Тож, якщо в це Вам слабо віриться, можна звернути увагу й на інші позиції програми. Програма нашого ГР містить й інші пункти, які матимуть більше шансів на підтвердження. Тобто тут, мабуть, слід піти по принципу "перевірю це іншим". Якщо інші пункті програми отримують довіру, то можна вже задуматись: "А, може, про захист Громадян України теж правду кажуть". Дуже слизька тема чесно кажучи. В тому плані, що переконати "поюзаний" купкою можновладців народ ставиться до нових ідей з обережністю. І це є природно)

Тобто як я зрозумів, мета вашого руху, захист інтересів громадян України, а не захист інтересів українці, якщо так, то тут прихильників знайти буде важко, так як більшість форумчан на даному форумі за створення в Україні національної держави, а не мультинаціональної.

Щоб відповісти на це питання, треба знати де таку націонал-соціалістичну державу будують. На якому терені. Які проблеми виникають, які прогресивні зміни...
Націонал-соціалізм будував А.Гітлер в Германії, і досяг в цьому значних успіхів. А взагалі, яке має значення де будують таку державу? Як на мене , то потрібно ознайомитися з ідеологією НС і вирішити сприятлива вона для певної людини чи ні.

DancingSky
14.05.2009, 14:56
Націонал-соціалізм будував А.Гітлер в Германії, і досяг в цьому значних успіхів. А взагалі, яке має значення де будують таку державу? Як на мене , то потрібно ознайомитися з ідеологією НС і вирішити сприятлива вона для певної людини чи ні.

Але як бачите, щось пішло не так. Тож треба зробити висновки, де плюси, де мінуси.
Як на мене, нині Україні не треба повертатись до старих систем, будь то демократія, комунізм, націонал-соціалізм і т.ін. Світ все більше перетворюється на один величезний інформаційний мегаполіс. І це все більше вбиває ідею з індивідуалістичними ознаками. ІМХО. Загострення уваги на якомусь неглобальному аспекті тормозить рух до нового.
Ті, хто зараз на горі, всіма силами намагаються там і залишитись. Думаю Ви знайомі з технологією створення ворога, такого собі "всєлєнского зла". Це використовується для внесення розбрату в соціум, і для того, щоб не дозволити об'єднення людей під єдиним гаслом, скріплених єдиною метою.

lingvo
14.05.2009, 15:17
Думаю Ви знайомі з технологією створення ворога, такого собі "всєлєнского зла". Це використовується для внесення розбрату в соціум, і для того, щоб не дозволити об'єднення людей під єдиним гаслом, скріплених єдиною метою.
Задля чого оце бла-бла-бла?

DancingSky
14.05.2009, 15:26
Задля чого оце бла-бла-бла?

Якщо, не помітили, "бла-бла-бла" - це основна функція будь-якої людини. Вона не може не блаблакати. І десь в тому "бла-бла-бла" можна відшукати істину, чи "накрайняк" тверезу думку.:)))

fred
14.05.2009, 15:30
Але як бачите, щось пішло не так. Тож треба зробити висновки, де плюси, де мінуси.
Як на мене, нині Україні не треба повертатись до старих систем, будь то демократія, комунізм, націонал-соціалізм і т.ін. Світ все більше перетворюється на один величезний інформаційний мегаполіс. І це все більше вбиває ідею з індивідуалістичними ознаками. ІМХО. Загострення уваги на якомусь неглобальному аспекті тормозить рух до нового.
Ті, хто зараз на горі, всіма силами намагаються там і залишитись. Думаю Ви знайомі з технологією створення ворога, такого собі "всєлєнского зла". Це використовується для внесення розбрату в соціум, і для того, щоб не дозволити об'єднення людей під єдиним гаслом, скріплених єдиною метою.

Добре, відповіді у Вас хитрі , але продовжимо Раз справа зайшла про щось нове. то нижче я пропоную програму сучасної НС-партії, і мене цікавить Ваша думка, що до цієї програми. Які пункти Ві вважаєте неправильними та чому?

15 пунктов партийной программы являются времен-
ными и могут дополняться, вместе с тем, в своих основах
ни неизменны, а партия участвует в политической борь-
е до тех пор, пока перечисленные ниже требования не бу-
ут всецело выполнены.
1. Партия национал-социалистического толка — это
бъединение украинцев, политических солдат, стремя-
щихся объединить украинский народ в Великое Украин-
кое Государство, стоящее на основах национальной и со-
иальной справедливости.
2. Партия борется за равные права для украинского
народа по отношению к другим народам. НС-партия вы-
тупает против втягивания Украины в международные экономические и военные образования, а также против
вмешательства иностранных государств, их граждан и
международного капитала во внутренние дела Украины.
3. Право на гражданство
Исходя вышесказанного, гражданином Украины мо-
жет быть человек украинского или родственного укра-
инцам происхождения, который приносит пользу народу.
Государство обязано обеспечить равенство всех своих
граждан в правах и обязанностях. Лица без украинско-
го гражданства проживают на территории Украины на
правах иностранцев или на правах лиц, не имеющих граж-
данства. Право занимать государственные посты долж-
но принадлежать исключительно гражданам Украины.
4. Украина для украинцев
Мы требуем создания жесткой миграционной системы,
которая остановит засилье инородцев, несущих расовое сме
шение, преступность и безработицу для наших граждан.
5. Борьба с преступностью
Мы требуем беспощадной борьбы с преступностью, воз-
обновление смертной казни, а также вынесения справедли-
вого наказания паразитам на теле нашей нации, прежде
всего ценовым спекулянтам и всем тем, кто обкрадывает украинский народ. При этом все нетрудовые олигархические доходы и украденные средства должны быть конфискованы.
6. Социалистическое сообщество
Интересы общества и государства должны совпадать, а
не противоречить друг другу. Поэтому, первоочередной обя-
занностью каждого гражданина должен быть труд, направ-
ленный на благо всего общества. Таким образом, мы требуем:
а) ликвидации процентного рабства и запрета нетру-
довых доходов;
б) национализации всей финансовой, банковской и
страховой сферы экономики;
в) социализации большой части больших предприятий с
одновременным гарантированием сохранения прав частной
собственности, в том числе и на средства производства;
г) создания сильной общегосударственной трудовой
корпорации;
д) искоренения любых проявлений коррупции в органах
государственной власти. Последнее должно сопровождать-
ся наиболее жесткими мерами воздействия.
7.Социальная справедливость
Государство обязано обеспечить надлежащие условия
жизни и труда каждому гражданину. Исходя из этого, мы
требуем:
а) достойной заработной платы для трудящихся, за-
работная плата должна возрастать соразмерно прибыли
предприятия;
б) создания и развития среднего класса, путем государ-
ственной поддержки мелких и средних предпринимателей;
в) реформы села, направленной на его возрождение, с
учетом интересов всего украинского селянства;
г) всестороннего обеспечения пенсионеров.
8. Земельная реформа
Мы требуем проведения земельной реформы, соответ-
ствующей интересам общества. Земельная реформа озна-
чает запрет приватизации земли иностранцами, создание
строго-регламентированной процедуры отвода земли под
строительство в больших городах и запрет всяких земель-
ных спекуляций. Приватизированные земли, которые были
переданы в собственность незаконным путем, а также
земли, которые используются вопреки интересам нации,
должны быть конфискованы. Право на получение земельно-
го участка в личную собственность, компенсируется лич-
ной трудовой обязанностью — работать на этой земле.
9. Реформа образования
Мы требуем реформы государственной образователь-
ной системы. Приоритетом нового народного образования
должно стать воспитание как можно большего числа спе-
циалистов, верных национальной идее и способных при-
носить практическую пользу государству. Мы требуем
установления бесплатного образования в государствен-
ных учебных заведениях.
10. Народное здоровье
Государство обязано принять все необходимые меры, для
того чтобы остановить вымирание нашего народа, одновре-
менно обеспечивая его здоровое развитие. Прежде всего, путем:
а) защиты семьи, матери и ребенка;
б) поощрения детской рождаемости;
в) создания бесплатной системы государственного
здравоохранения;
г) внедрения системы общеобязательного физического
воспитания молодежи;
д) поддержки спортивных клубов и объединений.
11. Народная армия
Мы требуем немедленного вывода с территории Укра-
ины всех иностранных войск, а также проведения военной
реформы в Вооруженных силах страны. Военная реформа
основана на идее создания мощной национальной армии,
общеобязательном воинском призыве, восстановлении
ядерного статуса государства.
12. Культурная революция
Мы выступаем за борьбу против антинациональной дея-
тельности средств массовой информации (СМИ). Поэтому:
а) все украинские телеканалы, радиоволны и газеты
должны принадлежать гражданам Украины и выходить
на украинском или русском языке;
б) остальные СМИ должны регистрироваться как не-
украинские и выходить на соответствующих националь-
ных языках;
в) любое чужеродное влияние на украинские СМИ долж-
но быть запрещено;
г) все издательства, телеканалы, радиоволны и прес-
са, которые вредят интересам общества, должны быть
запрещены;
д) государство обязано пресекать и противостоять
распространению дегенеративной культуры, разлагаю-
щей духовные основы народа.
13. Свобода религий
Мы выступаем за свободу религий и вероисповеданий, если
они не вредят украинскому народу и являют для него ценную духовную основу. Всякая религия, которая угрожает существованию народа и государства, должна быть запрещена. Мы не связываем себя с какой либо религиозной конфессией, вместе с тем, мы поддерживаем позицию идеалистического позитивизма, как способа борьбы против существующего материалистического, дегенеративного духа, ставшего преобладающим
в обществе. Оздоровление народного самосознания представляется возможным исключительно в условиях повсеместного применения главного жизненного принципа: Интересы общества превыше всего! Народные интересы выше личных!
14. Государственная реформа
Мы требуем пресечения любых попыток раскола и
ослабления государственности. Государство нуждается в
создании сильной централизованной власти, которая бу-
дет распространяться на всю его территорию, а также
стоять на защите национальных интересов Украины и
социальных интересов украинцев.
15. Правовая реформа
Для реализации всех вышеуказанных требований не-
обходимо их законодательное закрепление и проведение правовой реформы. Поэтому, мы требуем ликвидации рим-
ского права и установление украинского народного права.

Більше про програму можна прочитати в книзі Максима Зіньковського та Евгена Герасименко "Боротьба продовжується".

DancingSky
14.05.2009, 15:44
нижче я пропоную програму сучасної НС-партії, і мене цікавить Ваша думка, що до цієї програми. Які пункти Ві вважаєте неправильними та чому?

Одразу виникає питання, за якими критеріями будут визначатися українці, та не українці?
Наприклад, я маю суто німецькі корені, як зі сторони батька, так і зі сторони матері, це означає, що я не українець? Я маю покинути країну, де я народився, виріс, історію котрої я пишаюсь, і країну, котру я люблю?
Поясніть будь-ласка...

А я поки далі програму почитаю

Хорс
14.05.2009, 15:52
Це Ваше ставлення до життя, до українського політикуму. Ми не акцентуємо на цьому увагу, так як Ви. Для Вас це основа Вашої ідеї. Я вище вже казав, що у кожного свій ворог.

Це означає що як що недай бог ви прийдете до влади, то проблеми з мігрантами ви не вирішите, а жидам і надалі будете дозволяти створювати свою державу в державі.

Тим більше, меня чомусь здається, що й політики суто українського походження крадуть не менше за Ваших ворогів. .

У владу теперішніх політиків пропихують гроші. І як ми бачимо, туди мають можливість просунутись тільки бариги зрадники, які за гроші ладні продати все. Жиди використувують цю алчність, підкуповують і використвують таких українських політиків у своїх цілях.

Але якщо йти за Вашою логікою, я про антиукраїнську політику, то тоді вся влада - євреї, а ми бідні ходимо під ними. А це вже, вибачте, паранойя.

Найбагатші люди в Україні не українці. Ці інородці сколотили свої багатства паразитуючи на тілі української нації, обманом і підкупом за безцінь привласнили основні активи нашої держави. Це що неправда? Де тут параноя?

fred
14.05.2009, 15:57
Одразу виникає питання, за якими критеріями будут визначатися українці, та не українці?
Наприклад, я маю суто німецькі корені, як зі сторони батька, так і зі сторони матері, це означає, що я не українець? Я маю покинути країну, де я народився, виріс, історію котрої я пишаюсь, і країну, котру я люблю?
Поясніть будь-ласка...

Як на мене написано все зрозуміло.

"Лица без украинского гражданства проживают на территории Украины на правах иностранцев или на правах лиц, не имеющих гражданства. Право занимать государственные посты должно принадлежать исключительно гражданам Украины."

Доречі, цікаво, яким чином "істиний арієць" так закохався в Україну, що забув про свою Батьківщину? І чому Німець чи єврей чи будь хто інший повинен розказувати українцю як йому жити в себе дома та кого любити? Які я маю права в твоєму будинку, та чи можу я прийшовши до тебе до дому встановлювати свої закони?

DancingSky
14.05.2009, 16:06
Як на мене написано все зрозуміло.

"Лица без украинского гражданства проживают на территории Украины на правах иностранцев или на правах лиц, не имеющих гражданства. Право занимать государственные посты должно принадлежать исключительно гражданам Украины."

Доречі, цікаво, яким чином "істиний арієць" так закохався в Україну, що забув про свою Батьківщину? І чому Німець чи єврей чи будь хто інший повинен розказувати українцю як йому жити в себе дома та кого любити? Які я маю права в твоєму будинку, та чи можу я прийшовши до тебе до дому встановлювати свої закони?

Ну вибач, я Батьківщину не обирав. І нікуди я не приходив, я народився і виріс тут. Отримав освіту. А...не побачив, українське громадянство в мене є від народження) І в моїх батьків, і в моії дідусів і бабусь.
Тож тут виникає два питання: По-перше, по яким ознакам визначається українець (лінійкою череп мірятимете?:)))), по-друге, "неукраїньці", які живуть в Україні вже століття, різко стануть іноземцями, чи що?

DancingSky
14.05.2009, 16:11
3. Право на гражданство
Исходя вышесказанного, гражданином Украины мо-
жет быть человек украинского или родственного укра-
инцам происхождения, который приносит пользу народу.

Чим вимірюється поняття "користь"? Хто буде визначати параметри користі? Чи не є це рабством?

Государство обязано обеспечить равенство всех своих
граждан в правах и обязанностях.
Ви вірите, що якщо до влади прийде "істінний" українець, то всі одразу отримають справедливі закони, та й взагалі відношення до себе?

Лица без украинско-
го гражданства проживают на территории Украины на
правах иностранцев или на правах лиц, не имеющих граж-
данства. Себто, іноземець не може приносити користь Україні? Вливати в нашу економіку кошти, можливо і для розвитку свого бізнесу, але ж ці гроші підуть в бюджет нашої країни, ну чи то у кишені верхівки, якщо її не замінити...

Після попереднього Вашого посту, чомусь відпало бажання далі розглядати цей документ. Хоча з багатьма моментами не можу не погодитись.

DancingSky
14.05.2009, 16:20
Найбагатші люди в Україні не українці. Ці інородці сколотили свої багатства паразитуючи на тілі української нації, обманом і підкупом за безцінь привласнили основні активи нашої держави. Це що неправда? Де тут параноя?

Назвіть чесного, на вашу думку, українського політика.

Хорс
14.05.2009, 16:28
Ну вибач, я Батьківщину не обирав. І нікуди я не приходив, я народився і виріс тут. Отримав освіту. А...не побачив, українське громадянство в мене є від народження) І в моїх батьків, і в моії дідусів і бабусь.
Тож тут виникає два питання: По-перше, по яким ознакам визначається українець (лінійкою череп мірятимете?:)))), по-друге, "неукраїньці", які живуть в Україні вже століття, різко стануть іноземцями, чи що?

Білі люди не є інородним тілом в Україні, як що вони шанують державу і культуру народу серед якого живуть. Інше відношення до зрадників жидолюбів і прибічників мультикультурності.

Такі люди є, але поки що вони не є загально відомими.

fred
14.05.2009, 16:42
Чим вимірюється поняття "користь"? Хто буде визначати параметри користі? Чи не є це рабством?

Дивне питання. Українці. В чому саме вбачається рабство?

Ви вірите, що якщо до влади прийде "істінний" українець, то всі одразу отримають справедливі закони, та й взагалі відношення до себе?

Не українець, а українці. Якщо це будуть дійсно українці, а не такі українці як з Григян "Українка", які будуть дотримуватись НС ідеології, то надіюсь життя стане набагато кращим, в крайньому випадку паразитів на тілі нації стане набагато меньше.

Себто, іноземець не може приносити користь Україні? Вливати в нашу економіку кошти, можливо і для розвитку свого бізнесу, але ж ці гроші підуть в бюджет нашої країни, ну чи то у кишені верхівки, якщо її не замінити...

Може, але він не може прирівнюватись до громадян України.

Після попереднього Вашого посту, чомусь відпало бажання далі розглядати цей документ. Хоча з багатьма моментами не можу не погодитись.
Немає питань. Можемо взагалі закінчити дискусію, тим більше підтримки серед українців Ви як бачимо не получаєте. Може попробувати провести агітацію на форумах антіфи, мусульманських організацій України, на гей-сайтах, сайтах прихильників наркотичних речовин та інших подібних сайтах. Думаю там прихильників буде значно більше.

fred
14.05.2009, 16:45
Честних недопускають ні до влади ні до політики, а якщо десь і був випадок коли честного політика допустили до влади, то лише з метою використання в своїх злочинних цілях.

DancingSky
14.05.2009, 17:12
Честних недопускають ні до влади ні до політики, а якщо десь і був випадок коли честного політика допустили до влади, то лише з метою використання в своїх злочинних цілях.

Ну, тобто зараз там нагорі нечестні українці і жиди? Я вірно зрозумів?

F.N.
14.05.2009, 17:38
Цю проблему залиште нам. Нехай у вас голова не болить щодо цього.
по-друге, "неукраїньці", які живуть в Україні вже століття, різко стануть іноземцями, чи що?
Якщо вони білі, їм нема чого боятися.
Чи не є це рабством?
Це буде рабство для тих, хто не звик працювати або тих, хто звик жити на нетрудові доходи.Назвіть чесного, на вашу думку, українського політика.
Я, наприклад, таких не бачу.
Ну, тобто зараз там нагорі нечестні українці і жиди? Я вірно зрозумів?
Абсолютно правильно.