Показати повну версію : Дегенеративне чтиво: Ірена Карпа
Свободівець
22.02.2009, 23:10
Почитайте її книжки - можна добряче поржать!:)
Але тільки в оригіналі.
А то знайшлись вже дятли в Україні, що продають Карпу в російськім перекладі.
Ukrainian
22.02.2009, 23:14
Це треба перенести із "Культура > Література" в окрему тему "Дегенеративне мистецтво"
Свободівець
22.02.2009, 23:24
Та ти шо!
Значить таки читав!
А я думав - тільки у антіфа відсутнє почуття гумору :)))
Ну я одразу додам, що "Дегенеративне чтиво" в назву додав адмін:(((
DesnaKozak
25.02.2009, 14:25
За пропаганду карпів, дерешів та жаданів треба банити одразу. Читати лайно заради того щоб зрозуміти що цей лайно чи навіть поражити не варто, дуже шкодить аурі та кармі.
Я 2 твори Дереша прочитав. Мені тепер повіситись, чи що?:)
DesnaKozak
25.02.2009, 15:06
прочитав - молодець, хоча не знаю як післ того як глянеш на портрет дереша можна читати його твори. Але пропагувати це гімно не варто
Відсутній
25.02.2009, 23:19
Прочитав Дереша "Трохи пітьми", ідіотизм, особливо закінчення. Нерозумію навіщо обговорювати усілякі дегенеративні книги тут?
А якщо вже хочеться щось почитати, то краще взяти чи класику, чи щось праве, історичне, духовне.
Ukrainian
25.02.2009, 23:22
Я 2 твори Дереша прочитав. Мені тепер повіситись, чи що?:)
Я теж бачив картини Малєвіча, і після цього у мене виникло лише бажання повісити Малєвіча.
http://www.cultinfo.ru/fulltext/1/001/008/pictures/001/299779895.jpg
http://mxk1530.com/uploads/posts/2008-04/thumbs/1208813117_suprematizm-1916.jpg
хнезалежнийх
26.02.2009, 04:47
За пропаганду карпів, дерешів та жаданів треба банити одразу. Читати лайно заради того щоб зрозуміти що цей лайно чи навіть поражити не варто, дуже шкодить аурі та кармі.
Може не варто нав*язувати, наприклад мені, що саме читати та слухати? Я не буду рекламувати твори карпи, не за того що вважаю її "дегенераткою", а тому що вона стовідсоткова дрібнобуржуазна сучка...
Допис від DesnaKozak
Как можно говорить о какой-либо вещи,не зная,что она являет собой?! Абсолютно согласна,что Карпа пишет и поет полнейший бред,но как можно судить об этом,не читая её "литературы"? Говорить о чем-то,не подтверждая это фактами и аргументами дело малообразованых и не далёких людей.
но как можно судить об этом,не читая её "литературы"?
Існує така думка, що дегенерат може породити тільки дегенеративне. Але частково ти права. Я Дереша для того і прочитав, щоб мати уявлення про сучукрліт і щоб мати докази його дегенеративності. Чено кажучи, що очікував прочитати, те і прочитав.
Існує така думка, що дегенерат може породити тільки дегенеративне.
Но откуда ты можешь знать,дегенерат она или нет,не ознакомившись с её писульками, песенками или не пообщавшись с ней лично?! Как не крути, нужно хоть немного знать о человеке, что б говорить о нем хорошо или плохо. Просто посмотрев на её убогий внешний вид недостаточно, таких дибилов у нас пол страны.
Знаючи тих, хто її слухає і які заходи вона відвідує можна все зрозуміти.
DesnaKozak
02.03.2009, 23:59
Фоток карпи та дереша мені було достатньо щоб скласти про них думку
+14! П. С. Харі, DesnaKozak, харі - харі...
DesnaKozak
27.05.2009, 00:23
П. С. Харі, DesnaKozak, харі - харі...
просвітлення доречі, прочитання карпи, теж не додасть
Та після Карпи відразу вся напрацьована в попередніх життях карма зливається в унітаз)) А щодо "харі - харі" - це був дружній жарт як вияв респекту до використання східної термінології (у випадку, якщо ти образився).
DesnaKozak
27.05.2009, 00:52
та чому б я ображавсь, я власне радий що ти поділяєш мою думку про карпу :-)
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009