Показати повну версію : Автономне товариство Чернігів
х_Чернігів_х
22.02.2009, 21:40
Сьогодні,Автономним Товариством Чернігова була проведена акція допомоги бездомним тваринам.
http://s60.radikal.ru/i169/0902/b2/104025c9e8f2.jpg
http://s39.radikal.ru/i083/0902/94/fecf476fc020.jpg
http://s48.radikal.ru/i121/0902/93/e874f7e1fdc2.jpg
http://s39.radikal.ru/i085/0902/b5/f89c4de617bd.jpg
http://s45.radikal.ru/i107/0902/ca/1592a7609a2d.jpg
капитан анархия
22.02.2009, 21:52
Это похвально, а мне интересно, кто тут рубится во вегги и веган темам? и как вообще к этому относятся?
х_Чернігів_х
22.02.2009, 22:24
Я вважаю що це вибір кожного!Але особисто я,мабуть,буду переходити на веганізм!
Это похвально, а мне интересно, кто тут рубится во вегги и веган темам? и как вообще к этому относятся?
Тут есть люди которые рубятся по таким темам)))
Я вважаю що це вибір кожного!Але особисто я,мабуть,буду переходити на веганізм!
Поддерживаю!
P.S. Это выбор каждого... Так что попрошу не начинать спорить на эту тему...
Мстислава
23.02.2009, 00:04
да, лучше собачек кормить, чем бомжей, как некоторые... парни молодцы)
да, лучше собачек кормить, чем бомжей, как некоторые... парни молодцы)
Знаешь, кто такие "Неприкасаемые" в Индии? Они довольны этим положением вещей? Да. У нас большинство бомжей всем довольны и даже и не думают менять свою жизнь.
капитан анархия
23.02.2009, 00:21
лучше собачек кормить, чем бомжей,
есть аткая анархоинициатива, фуд нот бомбс называется
Ukrainian
23.02.2009, 00:33
есть аткая анархоинициатива, фуд нот бомбс называется
Ага, ось тут з подробицями: http://community.livejournal.com/antifa_ws/22516.html
Ви ще всього не знаєте. Місцеві бомжі в тому районі час від часу їдять собак, тому їх не "фуд нот бомбс", а "бомбс, нот фуд"
капитан анархия
23.02.2009, 00:36
Місцеві бомжі в тому районі час від часу їдять собак
ну за такое бомжей надо отписывать на рудники
ну за такое бомжей надо отписывать на рудники
Ага, на уранові. Треба ж повернути ядерний статус державі
Proletariat
23.02.2009, 08:56
Не забывайте, что большинство людей в этом обществе не принимают решения сами за себя. За них это делает система. Быдлом людей делает система. Не стоит судить так строго. Бомжи, наркоманы и другие "опустившиеся" это все жертвы капиталистической системы. Это просто наиболее яркие и мерзкие примеры вырождения человека. Но если посмотреть на общество в целом, то можно весь народ назвать быдлом, хотя бы за то что он терпит эту власть. Люди не сами стали такими, их такими сделали. В т.ч. сделали бомжей. Я уверен, что в нашем социально справедливом обществе большая часть из них были бы нормальными людьми, т.е. не стали бы такими. Потому что к этому не было бы никаких причин и предпосылок.
За націонал-соціалістичного режиму, цим людям треба надати "другий шанс". Частина з них мають вищу освіту, частині можно буде надати професійно-технічну освіту і потім працевлаштовувати. Ті з них, хто опустились до такого рівня не з власного бажання, використають цей шанс і зможуть приносити користь Народній спільноті.
xAUTONOMEx
23.02.2009, 10:46
уважуха парням из Чернигова )
За акцію парням - повага. А щодо веганізму - кожному своє, звичайно, але як на мене, то мясо, молоко, яйця - це те, що просто НЕОБХІДНО здоровій спортивній людині.
DesnaKozak
25.02.2009, 03:00
Підтримувати бродячих тварин звісно шляхетна справа. Але щодо прав тварин треба над дечим задуматись. Зокрема зосередити увагу на захистів дикої природи, і не окремих особин, а популяцій та екосистем. Дика природа має бути недотораканна. Але ніхто не задумувавсь над тим яку шкоду дикій природі приносять хімічні заводи з ланцюга виробництва штучного хутра та штучний тканин. Або яку шкоду для довкілля становить вирощування ГМОшної сої типу замінника м*яса?
Більш глобально треба вирішувати на більш глобальному рівні. Автономи діють по можливостям, а не будують глобальніплани в4-ьох стінах сидячи дома.
З приводу сої і інших ГМО рослин, то дізнавайтеся де їх садять, чекайте літа, кілька сірників за кілька годин зроблять диво:)
brightket
25.02.2009, 20:53
А щодо веганізму - кожному своє, звичайно, але як на мене, то мясо, молоко, яйця - це те, що просто НЕОБХІДНО здоровій спортивній людині.
Відмова від м'яса, яєць, та молока - це не веганізм...цього недостатньо.
Це більше про вегетеріанство. Веганізм - це , окрім відмови від речовин і продуктів тваринного походження, ще відмова від одягу тваринного походження і активізм проти вбивства тварин за для дослідів і розваг.
А Хлопці з Чернігова справді молодці!!!
х_Чернігів_х
25.02.2009, 21:34
Дякую всім,хто нас підтримує!
Це все добре.
Але вегітаріанство вважаю зайвим елементом правого сХе. Не маючи нічого проти захисту тварин, стверджую - якщо нормальний чоловік не їсть м"яса він слабшає і його показники у фізичному самовдосконаленні значно гірші за такі у м"ясоїда. Те, що робить нас слабше суперечить принципам сХе!
Я вважаю, в сХе-русі повинний однозначно бути захист тварин, але вегітаріанство- особистий вибір кожного, при цьому якщо в системі травлення все гаразд я не бачу жодних підстав відмовлятися від м"яса. Це свідоме ослаблення себе. Закликаю всіх їсти м"ясо та качатися!
x Stay Pure.Stand Strong x
капитан анархия
25.02.2009, 23:03
скажу так, если правильно питаешся и следишь за этим, а не хаваешь всякий шлак, то при отсутствии мяса ты отлично будешь качатся и не будешь весить килограмм 30. вегги - слабость - стереотип
Слабые вегетарианци - это всего лишь тупой стереотип! Недавно провели тест в альпах на выносливость и силу. Послали 2 групы, мясоеды и вегетарианци. Первыми на гору забрались вегетарианци. Очень много бодибилдеров вегетарианци. Мухамед Алли был вегетарианцем. От латинского vеgеtus - крепкий, полный сил, бордый.
DesnaKozak
26.02.2009, 12:59
чим цікаво можна замінити а) вироби зі шкіри б) джерело білка для харчування. Бо в мене на думку спадає тільки продукція хімічної промисловості, яка є ОСНОВНИМ забруднювачем довкілля, при чому зауважу, не зворотнім забруднювачем. Так і гуманізму до забитої вівці чи свині, можуть постражбати тисячі птахів, риб, дрібних тварин бо яка небуть фабрика штучної шкіри чи тканини (сировиною первинною якої є нафта, а нафта це взагалі окрема тема) засирає річки, повітря, ґрунт ітд.
Скажу так, если бы больше читали то знали что много продуктов растительного происхождения имеют достаточное количество белка. В основном критика вегетарианцев из-за того что некоторые люди исключая продукты животного происхождения, не заменяют их чем то, тем самым создают белковую недостаточность... А тут вам и слабость и вялость...
Слабые вегетарианци - это всего лишь тупой стереотип! Недавно провели тест в альпах на выносливость и силу. Послали 2 групы, мясоеды и вегетарианци. Первыми на гору забрались вегетарианци. Очень много бодибилдеров вегетарианци. Мухамед Алли был вегетарианцем. От латинского vеgеtus - крепкий, полный сил, бордый.
Це не докази, а просто окремі випадки. Наука в цьому відношенні однозначна - м"ясо потрібне людині, без нього вона слабшає. І крапка!
Це не докази, а просто окремі випадки. Наука в цьому відношенні однозначна - м"ясо потрібне людині, без нього вона слабшає. І крапка!
Кожному своє:)
П.С. - за офф-топ будуть попередження. Не піднімайте спірних питань.
Кожному своє:)
П.С. - за офф-топ будуть попередження. Не піднімайте спірних питань.
"В суперечці народжується істина"(с) :)
А за офф-топ вибачай, більш підходящої теми для обговорення цього питання не знайшов, ось так:)
Крук, цю тему можно відкрити, тільки після 12 сторінок спору ви так і залишитесь при своїй власній думці, і нічого один одному не докажете. Це як суперечка на тему релігії. У нас один пріорітет - НС, давайте навколо нього єднатися, а не шукати конфліктні моменти. Хлопцм з Чернігов окреме спасибі, за те що вони не доказують один одному їсти м"ясо чи ні, а пішли і зробили добру справу.
Або зупиніть офтоп, або створіть нову тему і я перенесу туди все, що стосується вегетаріанства.
Молодці. Як ніжно... Я би і не подумав, що хтось може таке зробити, побував на правому концерті в Чернігові.)
х_Чернігів_х
26.02.2009, 18:48
ми теж були на концерті,тому можливо бачилися!
Не бачились. Ви про різні концерти говорите.
Хлопці з Чернігова, правильно робите! Я теж іноді виносю поїсти бездомним тваринам поїсти. На моєму районі більше котів. Дорослі тварини навчені добувати їжу у місті, тому більшої допомоги потребують щенята і кошенята, а також кішки або собаки з потомством.
Я невиношу тих, хто ображає тварин. Вдарити беззахисну тварину може тільки якийсь неповноцінний, з комплексом меншовартості, і таких треба бити нещадно, щоб на своїй шкурі відчули те, що почуває ображена тварина. На моє переконання, собаки і коти все розуміють, тільки, що не говорять
Молодці хлопці. Сам регулярно так роблю!
кто тут рубится во вегги и веган темам?
ну я уже около двух лет веган...))
DesnaKozak
27.03.2009, 14:59
товариші, а мене от ідея, може якось можна вийти на лісні господартва і помагати лісникам садити дерева, чи там годувати кабанів та кіз?
товариші, а мене от ідея, може якось можна вийти на лісні господартва і помагати лісникам садити дерева, чи там годувати кабанів та кіз?
Можна! Принаймні я з групою від університету не так давно висадили сосни на місці згорівшого лісу. Аж приємно стає, коли знаєш, що зробив користь "своїй рідній домівці" - природі. Правда всеодно бидло насмітило у лісі, так що окрім посадки дерев треба і сміття виносити (бо ніхто ж його так не винесе).
І взагалі саме такого роду акціями найбільше можна привернути увагу людей! Ламати цим самим стереотипи, які зробили жиди про правих, що наче одні головорізи і нелюди у русі знаходяться. Через такі заходи можна заразом доносити і свої думки, позиції це раз, і два - це користь, яку ми можемо зробити для навколишнього середовища, Україна вже й так стрімко перетворюється на суцільний смітник, і якщо нічого не робити, то будемо скоро у цьому "по вуха". Тим паче заходи такого типу краще згуртовують людей на мою думку.
Допомагаючи природі - допомагаєш собі!
Напишу сюди, наче до цієї теми теж актуально:
Коли видадуть нову Червону книгу?
http://s40.radikal.ru/i088/0903/82/41daaba813da.jpg
Лось
Між Мінприроди та українськими екологами розгорівся конфлікт. Захисники довкілля вимагають від чиновників забезпечити публікацію третього видання Червоної книги України і стверджують, що влада зумисно вже 5 років не робить цього. У кабміні ж кажуть, що проблеми лише технічні і обіцяють невдовзі видати книгу. Хай там як, а екологи вже подали до суду і скоро відбудеться розгляд справи.
Директор київського еколого-культурного центру Володимир Борейко вважає, що публікацію нового – третього - видання Червоної Книги України затягують навмисно. Він стверджує, що згідно із законодавством це мали зробити ще в 2004 році. Але весь цей час чиновники буцім-то гальмували процес через те, що екологи пропонують взяти під охорону представників фауни, які мають значну комерційну цінність – лося та два види осетрових риб. Володимир Борейко стверджує, що є державні відомства, які виступають проти цього:
«Розумієте, це не якісь ховрашки, на яких ніхто не полює. Це дуже великі види, які багато коштують. І наша еліта мисливська, яка займається мисдивством, чи рибальством, буде битися за ці види.»
Однак речник міністерства природи Володимир Гаптар наполягає на тому, що причини, через які досі не видали нову редакцію Червної Книги, все ж інші:
«Щодо того, що нібито з виданням зволікали через те, що вчені пропонували включити до Книги тварин, які мають високу промислову цінність, це абсолютна неправда.»
За його словами, Мінприроди довгий час не могло налагодити співпрацю з Інститутами зоології та ботаніки, компетентними у цій сфері, а також були певні проблеми із проведенням тендеру на видання книги. Однак пан Гаптар запевняє, що тепер все позаду, і вона побачить світ не пізніше 20 серпня.
А втім, він визнає, що в Україні досить часто трапляються випадки, коли полюють в заповідних територіях і не в сезон. Тому Червона Книга, за припущеннями Володимира Гаптара, також може не спинити мисливців:
«На людина, яка почувається настільки безкарно, що з рушницею виходить на звіра, то ніякі книжки не зможуть спонукати її до якогось іншого інстинкту.»
Володимир Гаптар каже, що слід законодавчо запровадити значно жорсткіше покарання для браконьєрів. Еколог Володимир Борейко натомість радить урядовцям для початку хоча б видати наказ, який би захищав лосів ще до включення у Червону Книгу. Бо зараз, за його словами, цих тварин відстрілюють законно. Минулого року в Україні видали 100 ліцензій на відстріл звірів. У 80-х роках минулого століття тут налічували трохи менше 20 тисяч лосів, нині ж офіційно їх є всього чотири тисячі, але екологи стверджують, ніби насправді ще вдвічі менше.
«Прості мисливці не полюють. Це полюють депутати, держслужбовці високого ранку, бізнесмети та іноземні мисливці.»
Загалом, за словами Володимира Борейка, до нової Червоної Книги мають додати ще три десятка видів тварин, які вимирають. Хоча у Мінприроди і запевнили, що туди включать і лосів, і осетрових, екологи все одно мають сумніви.
Невдовзі в Києві відбудеться судове засідання, де вони вимагатимуть визнати бездіяльність кабміну та Мінприроди і зобов’язати видати Червону Книгу. При цьому, в Київському еколого-культурному центрі обіцяють забрати позов, якщо Міністерство охорони навколишнього природного середовища видасть наказ про захист лосів та осетрових.
bbc.co.uk/ukrainian/domestic/story/2009/03/090326_ukraaine_ecology_ns.shtml
Можна! Принаймні я з групою від університету не так давно висадили сосни на місці згорівшого лісу. Аж приємно стає, коли знаєш, що зробив користь "своїй рідній домівці" - природі. Правда всеодно бидло насмітило у лісі, так що окрім посадки дерев треба і сміття виносити (бо ніхто ж його так не винесе).
надо по ушам давать быдлу:box::)
DesnaKozak
27.03.2009, 22:07
пробий контакти лісництв
пробий контакти лісництв
Поки що така більш загальна інформація, але згодом може більше дізнаюся http://dklg.kmu.gov.ua/forest/control/uk/publish/article?art_id=33245&cat_id=34019
Я ужо 3 года вегеторианец.Но не веган!Без молока и творога это жопа.
brightket
05.04.2009, 20:51
Блин.... если вегетарианец отказывается от кисло-молочных продуктов - это не делает из него вегана.....
....
на рахунок мусору в лісах то часто його бачу. Приїхав відпочити не в ліс а на звалище! не раз бачив як свині жеруть і не прибирають мусор, не раз хотів їм зробити зауваження, але ...
на рахунок мусору в лісах то часто його бачу. Приїхав відпочити не в ліс а на звалище! не раз бачив як свині жеруть і не прибирають мусор, не раз хотів їм зробити зауваження, але ...
І в підсумку вони насвинячили там, а прибирати за собою не вміють, точно як свині. Та скільки ж вже можна? Невже не зрозуміло, що сьогодні, завтра насмітив, а післязавтра це сміття накопичеться вже біля твоєї хати. Як ще всім можна пояснювати, де ділася повага до природи - незрозуміло...
А що можна пояснити п'яним свиням?
х_Чернігів_х
06.04.2009, 15:49
До речі,ніхто не чув що будуть масово робити автоназію тваринам бездомним?
До речі,ніхто не чув що будуть масово робити автоназію тваринам бездомним?
Ні. Може це ініціатива місцевих властей?
Proletariat
09.04.2009, 07:43
http://brutal-hamster.livejournal.com/167325.html
Треба якось виділити пости про тварин в окрему тему.
х_Чернігів_х
03.05.2009, 22:16
Увага!Я все викладаю в "Звіти, фото з місцевих акцій"
х_Чернігів_х
18.05.2009, 19:45
http://www.youtube.com/watch?v=12jYWHcXdCk
х_Чернігів_х, чудово! Особливо остання фотка у відео. ;)
х_Чернігів_х
18.05.2009, 20:09
дякую)ага)думали до СБУ дійти-так він далеко від того місця був)
прекрасно,особенно музыка порадовала....
Чудово! Хлопці, тільки не варто клеїти стікери занадто високо, бо мало хто зверне увагу.
вы бы из музыки еще Los Fastidios поставили или What we feel...
можно еще Гранату Гроул и Засрали солнце...
капец.
Подякував лише за активізм, надалі повністю погоджуюсь з Maio це просто пи.. м'яко кажучи. Я не помилюсь якщо скажу що це не лише моя думка.
х_Чернігів_х
19.05.2009, 07:35
вы бы из музыки еще Los Fastidios поставили или What we feel...
можно еще Гранату Гроул и Засрали солнце...
капец.
Если песня высупает по антисистемному направлению,почему бы и нет?
надо было наверное "Федора Волкова-Мама,я свастику" люблю поставить или "Русский Медведь-Водка-Слэм,Бритоголовый"???
Если песня высупает по антисистемному направлению,почему бы и нет?
тебе, навіть, не бентежить те, що ця пісня афашного гурту ?!
надо было наверное "Федора Волкова-Мама,я свастику" люблю поставить или "Русский Медведь-Водка-Слэм,Бритоголовый"???
ти що серед правих гуртів знаєш лише ці 2 пісні ?! можна було поставити "Division 600 - Мы не рабы" або "RGD88 - Кто, если не мы"
Все правильно зробили. Нам від цього не гірше, а шавки казяться.
І ще мені цікаво, чому ніхто не протестує проти відео з першого травня, яке покладено на пісню анархо-ліваків і обриганів, гурту Люмен?
F.N.,
Цього листа Вам надіслано користувачем НХ з сайту "Реактор"
------------------------------------------------
Текст листа
------------------------------------------------
http://vkontakte.ru/video10822177_105370204
вы с головой не дружите или не врубаетесь чей саундтрэт ставите под видос?
улыбнуть - улыбнуло, но какбы поржали все над вашей тупостью. Мы против ***ни, которую вы толкаете
IP адреса відправника: 217.77.54.121
х_Чернігів_х
19.05.2009, 14:12
http://moshforum.org.ru/index.php?showtopic=1911&st=150
х_Чернігів_х
19.05.2009, 14:16
ти що серед правих гуртів знаєш лише ці 2 пісні ?! можна було поставити "Division 600 - Мы не рабы" або "RGD88 - Кто, если не мы"
Ми антисистемний рух і пісня якраз в тему.Щодо пісень,то ні,не 2)але вони дуже смішні і я запистав може комусь вони більше подобаються,ніж "Ничего Хорошего".
Особисто я не знаю якого це гурту пісня (не знаю звідки інші ознайомлені з творчісттю антифа напряму:)))), але текст доволі влучно імпонує відео.
Grief_lord
19.05.2009, 15:08
В чому тут проблема, може закопувати їх теж будемо під їх музику, і що ми тоді не праві?:hmm:
Ну, значить кожний по своєму сприймає антифашистській рух. Хтось навіть може і за руку з ними вітатися і про життя побалакати і пісню їх в ролик вставляти. Це говорить лише про те що ти дуже слабо знаеш праву сцену, якщо ти наводиш в приклад пісні які в тебе викликають образу. А якщо шавки будуть мутити якусь акцію і вона буде антисистемною ти теж підеш? Малий ти ще,пішов би краще в пріют псів годувати.
Grief_lord
19.05.2009, 17:43
Ну, значить кожний по своєму сприймає антифашистській рух. Хтось навіть може і за руку з ними вітатися і про життя побалакати і пісню їх в ролик вставляти. Це говорить лише про те що ти дуже слабо знаеш праву сцену, якщо ти наводиш в приклад пісні які в тебе викликають образу. А якщо шавки будуть мутити якусь акцію і вона буде антисистемною ти теж підеш? Малий ти ще,пішов би краще в пріют псів годувати.
Не забагато емоцій на рівному місці? Я наприкалад не знав, що це пісня шавок мені й це по барабану, головне, що хлопці постаралися, а тепер ти кажеш
Малий ти ще,пішов би краще в пріют псів годувати.
Я б за це мінус поставив, але для першого разу втримаюсь.
І ще мені цікаво, чому ніхто не протестує проти відео з першого травня, яке покладено на пісню анархо-ліваків і обриганів, гурту Люмен?
Не забагато емоцій на рівному місці? Я наприкалад не знав, що це пісня шавок мені й це по барабану, головне, що хлопці постаралися, а тепер ти кажеш
Я б за це мінус поставив, але для першого разу втримаюсь.
Читай вище, що я подякував їм за активізм.
Про мінуси, то став ради Бога, не вже ти вважаєш, що я тут відписую для плюсів або мінусів?
Так, там також раджу змінити музику.
Це щось по типу:
Ну, пішов я на акцію яку мутили анархісти, ну і що з того вони ж на ній не кричали вбивай нацистів, це ж була антисистемна акція або екологічна(кому як більш подобається).
Чи:
Є у мене знайомий пі...., так я з ним спілкуюся, але це ж не значить що я за пі... і сам я гей-гей-гей.
Двійні стандарти не помічаєте???
Ти щось перебільшуєш. До чого тут пі...., спілкування з шавками і акції анархістів?
Ти щось перебільшуєш. До чого тут пі...., спілкування з шавками і акції анархістів?
Я нічого не перебільшую, а лише навів схожі приклади.
Тому, що гурт який грає у кліпі з !!!АНАРХІЧНИМИ!!! поглядами.
Я взагалі не мєломан і мені наплю.. на стилі . 1 травня- вперше почув, тепер є в тєлі- слова БОМБА. І мені по.. хто ті анархісти, я не мєломан. /
Чернігів, моя повага й побажання Перемоги!!!
х_Чернігів_х
20.05.2009, 17:02
Obers,дякую!
х_Чернігів_х
20.05.2009, 17:07
Ти не порівню речі...якщо б я підставив пісню афашного змісту-то інше...
Тим паче,мувік робив не я,тому до мене притензій не прєдьявляйтє ,але мені сподобалось
З твоїх слів виходить коли ти йдеш на акцію ти націоналіст, а коли ти гуляєш з дівчиною, ти просто українець. Зрозумій одне, ну ось наприклад приходить серійний вбивця на футбол так що він тепер простий вболівальник? Ні, він все одно залишаться серійним вбивцею, так і тут пісня написана антифашистами для антифашистів і тому зміст її не змінюється.
Ukrainian
21.05.2009, 03:38
Поставте іншу музику, той ролік видаліть з YouTube, не варто піарити гомосексуалістів, що боряться з гомофобною фашистською системою і їх музику.
Активізм +100, саме відео дуже гарне.
Proletariat
06.08.2009, 23:55
Нефиг разводить тут флуд и писать о своих проблемах переходного возраста. Тема про Чернигов, а не про личные недостатки и детские переживания.
Невідомий88
19.08.2009, 21:37
Ну,панове,якщо пан Еф... перейшов до лав інших правих,то це не означає що автономів в Чернігові не може бути!Нашем товариство буде представляти Чернігів.
Слава Перемозі!
http://www.reactor.org.ua/main/2546-marsh-zdorovoyi-molodi-v-chernigovi-video.html
Кто-то знает во сколько в Чернигове начало марша против нелегальной миграции? И где?
Кто-то знает во сколько в Чернигове начало марша против нелегальной миграции? И где?
11:00.
28 листопада.
субота.
Марш проти нелегальної міграції.
Автономні праві збираються об 11:00 на памятнику "Борцям за волю".
Божий Одуванчик
29.01.2010, 22:38
Марш пройшов без ексцесів,навідміну від попереднього.
Було пристуньо приблизно 70-80 активістів,можливо трохи більше.
Це позитивна динаміка.Ось деякі світлини:
http://cs9807.vkontakte.ru/u16655145/103646519/x_4eb6a870.jpg
http://s003.radikal.ru/i201/1001/53/18480c79d397.jpg
http://cs9807.vkontakte.ru/u16655145/103646519/x_61c6cdbc.jpg
http://cs9807.vkontakte.ru/u16655145/103646519/x_63f0b16c.jpg
http://cs9807.vkontakte.ru/u16655145/103646519/x_81ceb51d.jpg
http://cs9807.vkontakte.ru/u16655145/103646519/x_fe52494f.jpg
http://cs9807.vkontakte.ru/u16655145/103646519/x_69f7fde9.jpg
http://cs9807.vkontakte.ru/u16655145/103646519/x_2f839e4b.jpg
Божий Одуванчик
03.02.2010, 17:55
http://vkontakte.ru/video55786395_139138710
вот еще видео,перезалейте на ютуб,кто заригистрирован:)
Божий Одуванчик
05.02.2010, 23:31
Чернігівські автономні праві висловили свою позицію щодо голосування в другому турі виборів. Під стінами окружної виборчої комісії група автономів провела імпровізований флеш-моб під назвою «Похорони України».
Ініціативна група пройшла ходою від центру міста до окружної виборчої комісії з труною на плечах. На труні були наклеєні агітаційні плакати за обох кандидатів.
Під час символічної траурної ходи лунали гасла: «Система - душить», «Система - давить», «Врятуй Україну – не голосуй!».
http://cs10118.vkontakte.ru/u55786395/103898040/x_32d29055.jpg
http://cs10118.vkontakte.ru/u55786395/103898040/x_a0b6676e.jpg
http://cs10118.vkontakte.ru/u55786395/103898040/x_9b13830a.jpg
http://cs10118.vkontakte.ru/u55786395/103898040/x_7bf666ef.jpg
http://cs10118.vkontakte.ru/u55786395/103898040/x_e2e74cd9.jpg
Божий Одуванчик
22.04.2010, 22:47
Перед матчем был марш,на котором был растянут самодельный баннер ну и на самом матче тоже.:):-X
http://cs838.vkontakte.ru/u64414870/102380846/x_b719ce19.jpg
http://cs838.vkontakte.ru/u64414870/102380846/x_62089d50.jpg
Божий Одуванчик
25.04.2010, 22:27
http://www.youtube.com/watch?v=VpWST5SrhAA
http://val.ua/images/stories/photoreport/thumbs/286/1274166181_100518zid1.jpg
http://val.ua/images/stories/photoreport/thumbs/286/1274166194_100518zid2.jpg
х_Чернігів_х
23.05.2010, 19:01
http://s53.radikal.ru/i139/1005/3e/2a2238c0e102.jpg
Марш захисту Української сім`ї
[30 травня 2010. 19:00 Стадіон ім.Гагаріна]
1 червня- Міжнародний день захисту дітей. Поява дитини-це завжди свято і для батьікв,і для держави.Адже поява дитини-це поява нового індивідуума Нації.Але після «демократизації» України все змінилося.Як за часів СРСР,так і за часів «незалежності» можновладці дивляться на людину,як на матеріал,не даючи їй розвиватися ані фізично,ані культурно,ані інтелектуально.
Наші вимоги:
-Створення державної програми збереження Нації;
-Надання соціальної допомоги молодим сім`ям ;
-Безкоштовна освіта і медицина;
-Заборона реєстрації расовозмішених пар;
-Повна заборона абортів;
-Заборона та кримінальна відповідальність за вступ до нетрадиційних статевих відносин;
-Дозвіл на отримання зброї громадянам,які досягли 18-ти років.
Разом з нами,вставай до лав захисту української сім`ї.
Організатори акції : Автономний Спротив
Листівка-
http://s55.radikal.ru/i147/1005/b5/ac27316a2a0c.jpg
Трафарет-
http://s46.radikal.ru/i111/1005/e0/83c2ad9869dc.jpg
Proletariat
24.05.2010, 01:09
Молодь «відмивала ЗМІ від цензури». ФОТОрепортаж
http://val.ua/politics/chernigov/205348.html
Божий Одуванчик
31.05.2010, 12:09
30 травня о 19:00 біля стадіону імені Гагаріна розпочався марш ,який прошов під гаслом «Здорові сім`ї-здорова Нація». Автономні націоналісти та ЧМГО «Патріот України»,вишукавшись у колону,рушили містом,вигукуючи гасла "Біла дитина - біле майбутнє", "Біла людина - велика Україна!", "Більше дітей - більше солдатів", "Слава роду! Смерть уроду!", "Зброю - в руки нації!", "Здоровий!Білий!Сильний! ", "Слава Україні-Героям Слава","Слава Нації-Сметь ворогам".
Завершився марш біля Катерининської церкви. Виступаючий розкритикував "чорношкірих шалав з телевізора" і "непонятне бидло, яке не може визначитися зі своєю статтю", маючи на увазі нав'язувані ЗМІ цінності і осіб нетрадиційної орієнтації відповідно.По завершенню акції,активістами було роздана велика кількість листівок,в якій пояснювались вимоги учасників маршу.
Марш можна вважати вдалим. Учасники акції заявили про свої вимоги перед громадскістю. Також,слід зазначити,що це був перший спільний марш чернігівського автономного спротиву і ЧМГО «Патріот України».
Слава Україні !Слава традиційній Європі! Слава українській сім`ї!
http://i066.radikal.ru/1005/62/535c5f2a802f.jpg
http://s52.radikal.ru/i135/1005/4f/557af3790854.jpg
http://s46.radikal.ru/i112/1005/36/469ad3668d84.jpg
http://i052.radikal.ru/1005/4f/aa1662709d82.jpg
http://i064.radikal.ru/1005/b4/8a9c7a8344ea.jpg
http://s50.radikal.ru/i129/1005/59/bf2e428fc221.jpg
http://i014.radikal.ru/1005/c4/9cb684422588.jpg
http://s41.radikal.ru/i091/1005/f6/ac23f78a4b26.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=Baf0pQ3AGvk&feature=player_embedded#!
Божий Одуванчик
05.06.2010, 18:56
5 червня активістами одного з автономних товариств міста був проведений суботник. Прибирали парк відпочинку Ялівщина. Сміття там ,як завжди,забагато. Адже бидло полюбляє це місце,і часто-густо влаштовує там свої алкогольні бенкети,забуваючи після себе прибирати. Націоналісти зібрали близько 50 пакетів сміття. Також була здійснена роздача і розклейка листівок.Не обійшлося і без інцидентів:любителі горілки й пива відмовилися забирати із собою сміття,з ними була проведена профілактична бесіда.:)
Хоча це був перший суботник,організований націонал-соціалістами,але ми й надалі будемо прибирати сміття з паркових зон,тому що гроші на це олігархічна влада не виділяє.
http://i080.radikal.ru/1006/58/9702f41f753d.jpg
http://s002.radikal.ru/i197/1006/34/2949872b6a39.jpg
http://s51.radikal.ru/i133/1006/dc/5ddbf5e7cef4.jpg
http://s39.radikal.ru/i086/1006/47/d501be2f49a7.jpg
http://s03.radikal.ru/i176/1006/47/21066583512a.jpg
http://s40.radikal.ru/i088/1006/46/a5b25a8f647c.jpg
http://i073.radikal.ru/1006/47/bba35983c7b6.jpg
Молодці, особливо слушною є "профілактична бесіда" :)
Шукаю кольорове зображення цього малюнку з ялинкою і літерами NS. Поділіться будь ласка, хто має.
http://s03.radikal.ru/i176/1006/47/21066583512a.jpg
Божий Одуванчик
05.06.2010, 19:53
Сварг,ти ж сам робив цю листівку,чи я помиляюсь?:)
Божий Одуванчик, бляха-муха, а ти маєш рацію, дякую :)))
http://forum.reactor.org.ua/showpost.php?p=17074&postcount=3
Божий Одуванчик
05.06.2010, 22:59
дякую,до речі:)
http://siver.com.ua/news/u_knigarni_nizhina_zaklikajut_v_shukhevicha_kidati _drotiki/2010-08-08-5471
persona non grata
01.09.2010, 03:26
http://www.reactor.org.ua/main/3832-akciya-solidarnosti-z-robitnikami-pgzk-v-chernigovi.html
http://www.reactor.org.ua/main/3931-shhe-odna-akciya-solidarnosti-v-chernigovi.html
В суботу ввечері, автономним націонал-соціалістичним активом міста була проведена акція демонтажу ворожої символіки.
Автономні націоналісти й надалі збираються проводити демонтаж ворожих символів у місті, які принижують честь та гідність українців, або намагаються зупинити народний супротив.
Зокрема було демонтовано декілька табличок СПУ, які були прибиті до дитячих майданчиків. Табличка з громадскьої приймальні "відМОРОЗівців" (яку ніхто з нормальних громадян не відвідує) була демонтована, але з технічних причин не була сфотографована.
http://s43.radikal.ru/i099/1009/72/960a61ac61f7.jpg
Також було демонтовано табличку чернігівських "правозахисників", які періодично вдаються до своїх українофобських дій, але постійно зустрічають спротив патріотичної молоді.
http://s58.radikal.ru/i162/1009/95/217cfad594c8.jpg
Автономні націоналісти й надалі збираються проводити демонтаж ворожих символів у місті, які принижують честь та гідність українців, або намагаються зупинити народний супротив.
http://pics.livejournal.com/skolot13/pic/000pt147
http://val.ua/politics/chernigov/207480.html
тут майже завжди наші акцій викладають
коменти різноманітні є
http://www.reactor.org.ua/main/3961-vidbuvsya-piket-oblprokuraturi-v-chernigovi.html
persona non grata
17.10.2010, 00:35
http://www.reactor.org.ua/main/4214-marsh-upa-v-chernigovi.html
udarnik avtonomo
20.10.2010, 22:43
http://s48.radikal.ru/i120/1010/b8/73a7444294b7.jpg
це інша табличка
наша автономна група захотіла повторити акцію "знишення ворожой символіки" і також зняла табличку в "пгавозахсників":-X:)
В Чернігові пройшов вечір революційної пісні!Виступала відома революційна співачка Кет!Також бажаючі(а такі були)зачитали у віршахнакоплені думки про цю державу:)))
http://s010.radikal.ru/i313/1010/d7/fbdee9905d7f.jpg
http://s012.radikal.ru/i319/1010/5f/5f7eef1f0032.jpg
udarnik avtonomo
14.12.2010, 23:51
http://rights.unian.net/ukr/detail/5591
http://www.helsinki.org.ua/index.php?id=1292242448
http://i036.radikal.ru/1101/db/15a57be911d2.jpg
http://radikals.in/vi/216-den-narodzhennya-stepana-banderi-chernigiv.html
ой
а може не треба було скидаты?
трохи убого:-X
може) Дія, навіть, маленька має право на існуваня. Як би кожен зробив хоч таку дію. Ми б отримали мега результат в загальному.
udarnik avtonomo
02.01.2011, 23:57
Комуністичні репресії проти Чернігівських націоналістів Інформація
Дивні події кояться останніми днями, таке враження, що ось-ось і розпочнеться революція. Летят пляшки з вогнем по міліцейській дільниці, потім в двері офісу комуністичної партії, і в Новий рік горить намет бомжів, що стоїть біля Катериненської церкви. Безглузді дії для патріотів є провокаційні дії третьої сили.
«Новорічний подарунок» , як вже дехто назвав подію біля Катериненської церкви, привела за собою затримання активістів всього правого руху Чернігова, під яке потрапили хлопці «Автономного спротиву» , «Патріоту України» , «Тризуба імені Степана Бандери» . Дійшло навіть до затримання відомого журналіста Олександра Ясенчука та священника храму Великомучениці Катерини – отця Євгена. Затримання продовжується…
Кожному визваному на бесіду, міліціонери пропонують згадати про його участь в підпалі (підпалах) . З цього приходить на думку, що це наперед продумана провокаційна дія , яку можна назвати чорним піаром, який повинен запам’ятати націоналістів, залякати їх правоохоронними органами, примусити сомоізолюватися.
Комусь треба захиститись перед виборами до Верховної Ради від правих активістів, кому здогадайтесь самі…
репресії в чернігові дійсно жахливи. мене особисто ще не викликали але багатьох правих вже таскали до акабів. при чому кожному кажуть, що то саме він зробив. у всіх беруть відбитки пальців і фотографують. людей забирають прямо з домівок або гулянок ,тримають там по2-5 годин. погані справи.
я хоч і не є членом автономного руху, але закликаю всіх адекватних націоналістів від патріоту і автономів до свободи там тризубу чи ще когось, по регіонах проводити пікети або влаштовувати нелегальні акції непокори атже реально таких пресовалок в місті не було ніколи. дякую за увагу.:box:
http://s54.radikal.ru/i146/1101/e5/bc389b305127.jpg
скинув побратим.як вам?
persona non grata
03.01.2011, 02:10
скинув побратим.як вам?
Шопопало. Хоча можливо людина просто не має досвіду написання повідомлень.
sivergrad
03.01.2011, 12:08
скинув побратим.як вам?[/QUOTE]
На мою думку нормально
http://val.ua/politics/chernigov/209531.html
sivergrad
22.01.2011, 12:16
Автопробіг пам'яті Героїв Крут запрошує учасників
У суботу, 29-го січня, відбудеться автопробіг (власними автомобілями) громадських активістів, журналістів, небайдужих громадян до річниці бою під Крутами.
Цього року ми маємо виявити солідарність!
Орієнтовний план заходу:
1. 8.30 Збір біля 1-ї школи. Виїзд із Чернігова.
2. 12.00 Прибуття до станції Крути.
3. 12.00-15.00 Участь у заходах біля пам’ятного знаку Героям Крут
4. 15.00 -15.30 Переїзд до Ніжина.
5. 15.30 -16.30 Ніжин: урочиста хода і мітинг
6. 16.30 Закінчення мітингу.
7. 18.00 Прибуття до Чернігова
Контакти: Yasenchuk@i.ua
(063) 236-18-03
www.sivergrad.org.ua (http://sivergrad.org.ua/218-avtoprobg-pamyat-geroyiv-krut-zaproshuye-uchasnikv.html)
Провокація в Крутах:)
http://cs920.vkontakte.ru/u16146878/127071907/y_8c2ba7be.jpg
http://cs920.vkontakte.ru/u16146878/127071907/y_b380aa88.jpg
http://cs920.vkontakte.ru/u16146878/127071907/y_1c1db1d9.jpg
не в тему акція
хоча резонанс
є
УНП статюб написали проти провокаторів і сказали,що хлопцям по 1000 гривень заплатили)))
смішно)))
хоча там були тількі опозиційні партіі та позапартійні організації
http://www.unp.ua/ua/bodynews/30845.htm
sivergrad
31.01.2011, 12:40
Владу послали в ж…пу . Фоторепортаж
29-го січня, під час вшанування пам'яті полеглих під Крутами, незалежні націоналісти послали діючу владу якнайдалі. Своєрідним месиджем владі став банер «Влада, іди в ж..пу».
Тримаючи його в руках, та скандуючи «Досить піаритись на наших героях», націоналісти пройшли вздовж меморіалу.Більшість людей підтримала хлопців, вигукуючи, що такий спосіб привернення уваги до проблем кращий від брехливого піару так званої опозиції. Натомість окремі представники демо-ліберальних сил, для лідерів яких подібні заходи – чергова спроба безкоштовного піару, досить агресивно сприйняли позицію незалежних націоналістів. Так, одна жіночка, як виявилось, представниця УНП (заступник голови Київської обласної організації УНП Оксана Старак), обізвала націоналістів провокаторами, а керівник Чернігівського осередку «радикальної» та «революційної» «Свободи» Сергій Іванчик намагався забрати банер, але, отримавши відсіч від націоналістів та оточуючих, поступився.
Партійцям не сподобалось те, що молодь заважала виступати їхнім лідерам. Пані Старак взагалі звинуватила націоналістів у провокації. Натомість ці люди спокійно слухали виступи представників влади і стояли в одній колоні з партією регіонів.Ми, незалежні націоналісти, не хочемо робити піар на святих речах. Ми всього лиш хотіли висловити власну думку, але відповідаючи на закиди так званої офіційної опозиції заявляємо: «Саме завдяки таким як ви у Крутах загинув цвіт нації. Саме ваші кумири свого часу відмовились від армії і послали вмирати під Крути дітей.
Ви, послідовники, Винниченка і Грушевського і нині гучно заявляєте про провокації, в той час як молодь бореться на вулиці і щодня ризикує своєю свободою, здоров’ям і навіть життям, не вимагаючи натомість нічого. Ми повністю відкидаємо звинувачення на нашу адресу представників демо-ліберальної опозиції. Особливо смішною виглядає заява УНП про те, що провокацію планувалась на Банковій і що молодь отримала по одній тисячі гривень за акцію. Ми не вважаємо за потрібне пояснювати чому банер розгорнули під час виступів демократів, натомість хочемо наголосити, що жоден із вас не вигукнув їм навіть «Ганьба».
До вашої уваги фоторепортаж
http://s48.radikal.ru/i121/1101/c4/35ea598e1c1d.jpg
http://s012.radikal.ru/i321/1101/e0/21dc81416e6f.jpg
фото навіженої баби з УНП
http://sivergrad.org.ua/246-vladu-poslali-v-zhpu-fotoreportazh.html
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bEB302Vjz9A#
http://sivergrad.org.ua/321-n-zabudov-yalvschini.html
Лапський
24.02.2011, 07:42
http://s014.radikal.ru/i326/1102/e9/6cd88963f7e7.jpg
http://s011.radikal.ru/i318/1102/b5/69607654909a.jpg
sivergrad
20.03.2011, 17:29
http://sivergrad.org.ua/373-u-cherngv-povertayutsya-chasi-studentskih-protestv-vdeo.html
Автономи Чернігова провели еко-акцію " Здача макулатури, зберігає наші ліси"(за підтримки СО "Дія")
http://s41.radikal.ru/i094/1105/a3/34d898993544.jpg
http://s012.radikal.ru/i319/1105/91/946e68d07f2b.jpg
sivergrad
09.05.2011, 13:51
В Чернігові 9-го травня прохожі жителі зривають червоні прапори
http://sivergrad.org.ua/496-v-cherngov-9-go-travnya-prohozh-zrivayut-chervon-prapori.html
Невеличкий вишкіл Чернігівського АТ.Тренування ножового бою та регбі.Справжній недільний відпочинок націонал-революціонера!
http://s003.radikal.ru/i204/1105/6e/1f9e626cb2b9.jpg
http://s03.radikal.ru/i176/1105/20/6d756a440915.jpg
СВОБОДУ СІМ’Ї ПАВЛИЧЕНКІВ!
Збір біля Катерининської церкви!
11 червня о 16-00
http://vkontakte.ru/event27427673
http://i041.radikal.ru/1106/6f/19bd16137b77.jpg
Акціонерне товариство "Nightly Woodpeckers"провело шипування дерев на проспекті "ПАБЄДИ"119 на якій відбувается вирубка дерев під забудову!
на головну
багато дерев було прошиповано?
Вендетта
08.06.2011, 00:23
Дерев було прошиповано небагато, але всі ті, які 100% будуть зпилювати. Подивимось як далі буде ідти будівництво - якщо воно охопить більшу площу - прошипуємо більше дерев. :box:
Вендетта
11.06.2011, 17:19
Марш і пікет УМВС відбувся, на акції було присутньо декілька десятків націоналістів. Звіт буде сьогодні вночі.
Свиням в погонах дуже не сподобалась акція, було привезено декілька УАЗів - "Патріотів" "Беркута" та багато ППСників. Всі мєнти - опера і слідчі забігали до будівлі та дивились з вікон.
Далі буде. :hmm:
про шипування:
http://www.ukr.net/news/u_chern_gov_radikaln_ekologi_proveli_shipuvannja-6989240-1.html
http://vsevesti.com/go/ru/article/id/884008/u-chernigovi-radikalini-ekologi-proveli-shipuvannja.html
http://siver.com.ua/news/u_chernigovi_radikalni_ekologi_proveli_shipuvannja/2011-06-10-8152
http://news.join.ua/read/15/22/50/28/
sivergrad
11.06.2011, 20:06
http://siver.com.ua/news/u_chernigovi_piketuvali_miliciju_foto/2011-06-11-8160
Вендетта
12.06.2011, 01:49
супер - мєга - правіе парнягі за дєдов і націаналізм бєз фашізма:)))
sivergrad
04.07.2011, 13:56
Вшановано пам’ять захисника селян отамана Галаки
http://sivergrad.org.ua/uploads/posts/2011-07/1309775022_5.jpg
Третього липня виповнилось 90 років з дня підступного вбивства чекістом Федором Гончаровим отамана Сіверського краю Івана Васильчикова (Галаки). Попри смішні, так би мовити погрози, з боку однієї нацменшини вшанування пам’яті борця з більшовиками та гендлярами відбулось на найвищому рівні.
Ще напередодні нас повідомили про «запобіжні заходи» з боку однієї впливової нацменшини, скеровані на те, щоб вшанування отамана Галаки не було проведено. Розповідали ніби-то «гражданін Украіни», голова Чернігівської єврейської громади Семен Бельман переконливо наполягав на тому, щоб жодних заходів на могилі Івана Васильчикова не було проведено. За два дні до круглої дати представник найбільш дискримінованої в Чернігові (про що він неодноразово заявляв) нацменшини додумався в телефонному режимі попередити «про можливі негативні наслідки» культурно-просвітницькі організації українців і навіть саму церкву.
Але на здивування нащадкам тих, хто в часи боротьби за українську державність, визискували українців і отримали більш, ніж гідний опір, пам'ять отамана, вже четвертий рік поспіль, вшановано на найвищому рівні.
Ще напередодні, в суботу, група бійців «Залізного Легіону» (http://sivergrad.org.ua/2-zalzniy-legon.html) спробувала повторити шлях Галаки, пройшовши болотами та лісами, в яких три роки воювали захисники селянства. Шлях виявився не з простих, адже, за словами хлопців, рух ускладнювали відсутність компасу, карти та складна місцевість. Орієнтувались бійці виключно по сонцю та моху на деревах. Крім того було обрано швидкий темп руху та заплутування слідів, тому в деяких місцях група розбивалась на декілька підгруп. За три години тяжкого переходу без привалів було подолано двадцять кілометрів боліт та лісу. Кінцева зупинка – село Пилипча. Можливо в наш час когось і дивує формулювання «патріот», але в цьому селі до сакрального слова ставляться виключно позитивно. Розвалене, колись велике, а нині вимираюче село, зумисне покинуте на призволяще ще совєцькою владою – так можна змалювати сучасну Пилипчу. Переможці зробили все, щоб покарати селян за підтримку визвольного руху, одначе не врахували одного – пам'ять про отамана живе в серцях не лише старих людей, але й молоді. За словами бійців «Залізного Легіону», їм було люб’язно запропоновано переночувати в хаті. Впродовж наступного хлопцям дня вдалось поспілкуватись з місцевим населенням, яке радо ділилось спогадами про великого земляка. І ці спогади – зовсім не такі, про які пишуть у своїй «газетьонці» нащадки гендлярів. Згодом – вони будуть розміщені в соціальних мережах та опубліковані.
Вже в неділю на прибрану могилу отамана приїхала ще одна група патріотів. Вшанування пам’яті Івана Васильчикова завершилось священною літургією та запальними виступами представників патріотичного табору та місцевого населення. Автор книги спогадів про опір на Чернігівщині Олександр Ясенчук пообіцявся передати місцевим жителям декілька примірників нещодавно презентованого видання «Сіверщина Incognito», в який окремий розділ присвячений отаманові Галаці.
Можеш спати спокійно, наш отамане! Пам'ять про тебе – невмируща. Твоя справа – живе.
Джерело - Сіверський інформаційний портал (http://sivergrad.org.ua)
sivergrad
17.10.2011, 12:20
Молодь Чернігова провела смолоскипний марш до річниці УПА
14-го жовтня відбувся смолоскипний марш в честь УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА та СТВОРЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПОВСТАНСЬКОЇ АРМІЇ (УПА)! Акція відбулася без партійної та організаційної символіки!
Молодь з червоно-чорними та синьо-жовтими прапорами зібралася біля ТК "Мегацентр" о 20:30. та рушила з гаслами "Слава Україні - Героям слава" , ОУН-УПА - національне визнання! , "Революція" та іншими, до пам'ятника "Борцям за волю та незалежність України".
- Смолоскипний марш організували молоді люди, які хочуть показати, що молодь пам'ятає і вшановує великий подвиг, який зробили повстанці для відновлення нашої незалежності. Даний захід відбувся без партій, політиків і зайвої символіки, оскільки організатори заявили, що вони проти будь - якої, спекуляції щодо УПА. Були синьо - жовті і червоно - чорні прапори та стрічки.
ФОТО
Джерело - СІВЕРГРАД-СІП (http://www.sip-cn.org.ua/940-molod-chernygova-provela-smoloskipniy-marsh-do-rychnicy-upa.html)
Відео
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rKfjOasrWF0]
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=H8azntnlTDo]
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oGTTsZ4S_vI]
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=anZjmOZGZvY]
http://www.reactor.org.ua/uploads/posts/2011-12/thumbs/1323458014_1.jpg
Пікет консульства РФ у Чернігові
http://www.reactor.org.ua/main/6645-piket-konsulstva-rf-u-chernigovi.html
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009