КПК

Показати повну версію : Імперський шабаш 28 лютого в Одесі

F.N.
22.02.2009, 18:02
Шановне панство, надхоять цікаві новини. В Одесі 28 лютого 2009 року планується акція "поцтрєотів" із числа "борцов с национализмом" - партії "Родіна" та іншого скаму.

Место встречи-на Соборной площади,возле памятника Воронцова

Главные мотивы- это:

-ПРОТИВ принудительной украинизациии Одессы и др. русскокультурных регионов
-ПРОТИВ УПА и пр. "хероив"
-ПРОТИВ навязывания Одессе и др. русскокультурным регионам чуждых нам порядков
-ЗА свободу русского языка во всех сферах жизни
-ЗА федерализацию
-ЗА сближение с Россией

http://forum.od.ua/showthread.php?t=129845

Чудова ідея проведення цього шабашу, який посрамить не тільки українську гідність а й російський прапор (імперку), належить молодим одеським користувачам "В контакте": http://vkontakte.ru/event7319272

Ваші думки, пропозиції.

vip-ua
22.02.2009, 18:52
Це просто 3,14здец !

Ukrainian
22.02.2009, 19:01
Пара фоток мітингуючих за сбліженіє з Рашкой:

http://www.yaplakal.com/uploads/previews/post-13-1100438720.jpg

http://www.e-vid.ru/images/uploaded/file_61_3515.jpg

fred
22.02.2009, 19:09
Практично всі "Проти" є антинаціональними та антинародними. Всі "Проти" підпадають під розпалювання міжнаціональної ворожнечі, тому теоретично влада повинна заборонити даний шабаш. Як буде насправді важко сказати. А загалом я б сам непрти попасти на таку толкучку. Після зимового затишшя пора розімнятись. Але не буду загадувати час покаже.

Мстислава
22.02.2009, 19:13
Я так понимаю, на Украине своя партия "Родина", не связанная с нашими рогозинцами?

"Идея марша в защите гражданских прав одесситов и наше право на формирование национальной идеи, а не отдача галичанам."
Они не против национализма как такового... но они, по-моему, путают помаранчевых и галичан.

fred
22.02.2009, 19:34
Мстислава, я трохи почитав форум ( на більше сил не хватило), так мені кажеться самі організатори судячи по всьому потомки Мойши (хоча можливо і з російськими фаміліями) не сильно переживають за росіян та українців, і насправді їх мета зовсім не та яка написана на їх форумі.
Я уже на старому форумі говорив, жида легко визначити не по зовнішності як вважалось раніше (зовні жид може бути навіть нігером), а по їх справах. Жиди від імені братніх націй стараються створити конфлікт, а самі залишитись в стороні, якщо ж залишитись в стороні не получається, то вони починають кричати про антисемитизм.

lingvo
22.02.2009, 20:12
Примусова українізація, так би мовити...

http://pics.livejournal.com/ukroross/pic/000025eg

Мстислава
22.02.2009, 20:23
Мстислава, я трохи почитав форум ( на більше сил не хватило), так мені кажеться самі організатори судячи по всьому потомки Мойши (хоча можливо і з російськими фаміліями) не сильно переживають за росіян та українців, і насправді їх мета зовсім не та яка написана на їх форумі.
Я уже на старому форумі говорив, жида легко визначити не по зовнішності як вважалось раніше (зовні жид може бути навіть нігером), а по їх справах. Жиди від імені братніх націй стараються створити конфлікт, а самі залишитись в стороні, якщо ж залишитись в стороні не получається, то вони починають кричати про антисемитизм.
Хех.. дело даже не в том, кто организаторы... русские или жиды... А в том, что на Украине нет нормальной националистической русской партии (нет альтернативы). Есть, да и то только в интернете в контакте, небольшая группа РНОДК (русское национально-освободительное движение Крыма), где русские одинаково против кремлядей и помаранчевых (которые, правда, людьми в группе не слишком справедливо приравнены к бандеровцам). Но этого недостаточно.
На мой взгляд, нужно создавать альтернативные прокремлёвским партиям русские национальные движения в тех областях Украины, где живут русские. Нужно русским националистам перехватывать инициативу у еврейских и нееврейских пророссийских партий и создавать свои прорусские организации. Тогда, может, и число провокаций с русской стороны снизится (евреев и бестолковых идеологов в числе нац.партий будет поменьше)...

fred
22.02.2009, 20:34
А в том, что на Украине нет нормальной националистической русской партии (нет альтернативы).
А навіщо в Україні російські партії. Доречі в Росії також немає українських партій і нічого страшного ніхто в цьому не вбачає.

Ukrainian
22.02.2009, 20:40
Хех.. дело даже не в том, кто организаторы... русские или жиды... А в том, что на Украине нет нормальной националистической русской партии (нет альтернативы). Есть, да и то только в интернете в контакте, небольшая группа РНОДК (русское национально-освободительное движение Крыма), где русские одинаково против кремлядей и помаранчевых (которые, правда, людьми в группе не слишком справедливо приравнены к бандеровцам). Но этого недостаточно.
На мой взгляд, нужно создавать альтернативные прокремлёвским партиям русские национальные движения в тех областях Украины, где живут русские. Нужно русским националистам перехватывать инициативу у еврейских и нееврейских пророссийских партий и создавать свои прорусские организации. Тогда, может, и число провокаций с русской стороны снизится (евреев и бестолковых идеологов в числе нац.партий будет поменьше)...

Це не акція російського націоналізму чи кремльовське замовлення, а прояв одеської побутової українофобії. Сагочкє і Ізє надоєла ета украінская мова, вот оні і пгішлі заявіть свойо пгаво нєнавідєть укгаінцев

Nord
22.02.2009, 21:16
Це не акція російського націоналізму чи кремльовське замовлення, а прояв одеської побутової українофобії. Сагочкє і Ізє надоєла ета украінская мова, вот оні і пгішлі заявіть свойо пгаво нєнавідєть укгаінцев
Повністю згоден, коли мені доводиця бувати в Одесі то відчуваю себе наче на ворожій території!))

H8edge
22.02.2009, 21:43

Какие партии вообще?? Вы что не понимаете зачем мы создали этот сайт и этот форум?? Любая партия правого толка рано или поздно будет уничтожена системой!!! Мы не можем вести свою борьбу по их правилам!!! Читайте статьи на сайте...

Да и еще! Пожалуйста не каких разборок между русскими и украинцами! Оставим этот конфликт, созданный жидами, им!

Правила форума:
6. Заборонено розпалювати ворожнечу між білими народами.
На форумі немає місця образам арійським націям. У нас одна мета і вона виключає з'ясування стосунків між нами.

fred
22.02.2009, 21:47
Да и еще! Пожалуйста не каких разборок между русскими и украинцами! Оставим этот конфликт, созданный жидами, им!

Правила форума:
На форумі немає місця образам арійським націям. У нас одна мета і вона виключає з'ясування стосунків між нами.
100% згоден.

Nord
22.02.2009, 21:52
Любая партия правого толка рано или поздно будет уничтожена системой!!! Мы не можем вести свою борьбу по их правилам!!!
Єдиний спосіб перемогти систему це самим стати системою.

H8edge
22.02.2009, 22:50
Єдиний спосіб перемогти систему це самим стати системою.

Согласен) Мы и предлагаем более эффективные методы достижения этой цели!

F.N.
22.02.2009, 23:10
Я так понимаю, на Украине своя партия "Родина", не связанная с нашими рогозинцами?
Так, своя. В Одесі. Ось один з них. Депутат Одеської міськради. Власноруч давав по щщам свободівцям у Одесі.
http://www.odessa.ua/images/Image/ludi/deputati/Markov2.jpg

Мстислава
23.02.2009, 02:16
Какие партии вообще?? Вы что не понимаете зачем мы создали этот сайт и этот форум?? Любая партия правого толка рано или поздно будет уничтожена системой!!! Мы не можем вести свою борьбу по их правилам!!! Читайте статьи на сайте...
Я не понимаю, почему не может быть одновременно борьбы легальных партий и нелегального подполья?

Здесь на форуме нет никаких разборок (люди вроде все нормальные), но в жизни-то они есть... и этот факт приходится учитывать.

Прокремлёвские организации у вас нередко действуют полностью независимо от Кремля. И кроме Сарочки с Изей, на митинг обязательно придёт кучка русских овощей.
В России жиды тоже используют "патриотические" лозунги, регулярно устраивают митинги несогласных, но народ туда не ходит. А зачем ходить к несогласным? Если есть митинги ДПНИ с более удачными лозунгами и понятной идеологией. На Украине русские овощи оказались перед выбором: либо они ничего не делают, либо идут на митинг с "Родиной"... И объяснить людям, что эти походы заодно с евреями ни к чему не приведут, некому. Собрать бы тех же овощей, но уже не на еврейском, а на русском национальном митинге, организованном русской организаций, - и можно получить совсем другой эффект. Без всякой украинофобии.

Подпольное сопротивление - это замечательно, когда речь идёт о терроризме, но пропаганду намного эффективнее ведут организации.

Так, своя. В Одесі. Ось один з них. Депутат Одеської міськради. Власноруч давав по щщам свободівцям у Одесі.
Боги, ну и урод он О.о Ошибка природы %)

Ukrainian
23.02.2009, 02:27
Прокремлёвские организации у вас нередко действуют полностью независимо от Кремля. И кроме Сарочки с Изей, на митинг обязательно придёт кучка русских овощей.

Сумніваюсь, так відкрито і тупо виступати проти України в Україні навіть самий забитий телевізійний овоч не буде, такий мітинг можна сміливо закидати гранатами і бути впевненим, що світ точно позбавився купки поганих людей.

Мстислава
23.02.2009, 13:40
Сумніваюсь, так відкрито і тупо виступати проти України в Україні навіть самий забитий телевізійний овоч не буде, такий мітинг можна сміливо закидати гранатами і бути впевненим, що світ точно позбавився купки поганих людей.
Я предостаточно общалась с овощами Крыма и Востока Украины. Так вот: они с радостью ходят на украинофобские пророссийско-прокремлёвские митинги, так открыто и тупо выступая против Украины (посмотрите на фото участников акций севастополь.инфо – татар и жидов там почти нет…)

И если митинг закидают гранатами, то в следующий раз на такой же митинг эта первоначальная кучка овощей приведёт с собой всех друзей и родственников. Они, может, и овощи с запудренными мозгами, но я уверена, что трусов и среди русских обывателей будет мало.

Более того, в Крыму есть и русские националисты (хоть и не слишком много), и им (как и мне, впрочем) не понравится закидывание гранатами своих соплеменников, которых прежде никто даже не попытался разубедить.

В общем, на мой взгяд, силой тут ничего не решишь. Одно дело – борьба против дегенератов-антифа, и совсем другое – аполиличные или демократично-либеральные обыватели (их, я считаю, бить ни в коем случае нельзя). Антифашистов мало, а вот овощи составляют подавляющее польшинство в нашем обществе. Их надо просто переманить на свою сторону, показать, что с нами правда.

F.N.
23.02.2009, 13:55
Антифашистов мало, а вот овощи составляют подавляющее польшинство в нашем обществе. Их надо просто переманить на свою сторону, показать, что с нами правда.
Ошибаешься, как раз на митинги и акции выходят леваки, а не овощи. Для них идеал - это СССР, а Украина для них - это окупант, страна-недоразумение...

fred
23.02.2009, 14:35
Я предостаточно общалась с овощами Крыма и Востока Украины. Так вот: они с радостью ходят на украинофобские пророссийско-прокремлёвские митинги, так открыто и тупо выступая против Украины (посмотрите на фото участников акций севастополь.инфо – татар и жидов там почти нет…)
Ти спілкувалась особисто чи по інету? Просто як показує досвід, переважна більшість тих хто називає себе росіянами та приймає участь в подібних акціях, це або взагалі не росіяни ( таких не дуже багато), або полукровки, яких також в більшості випадків росіянами також важконе назвати (таких більшість).

fred
23.02.2009, 14:47
И если митинг закидают гранатами, то в следующий раз на такой же митинг эта первоначальная кучка овощей приведёт с собой всех друзей и родственников. Они, может, и овощи с запудренными мозгами, но я уверена, что трусов и среди русских обывателей будет мало.
Мстислава, овоч не може бути українцем чи росіянином, а якщо іноді таке буває, то це дуже велика рідкість. Здебільшого це полукровки не здатні приймати самостійного рішення, не здатні думати, не здатні на адекватні дії, це просто раби та барани які йдуть туда куда їм вказують. Все написане з власного досвіду, а він повір не такий вже й маланький. А взагалі що таке овочі добре сказав Ігорь Тальков :
Они не думают, не чувствуют, не слышат,
Они не видят ни зги.
Они не любят, не страдают, не ищут,
Не напрягают мозги.
У них руки-лопаты, глаза-пятаки,
Я вместо лиц-квадратные совки.
Добавлю ще від себе, їх змінити неможливо. З десяти випадків перетягнути на праву сторону когось з овочей при максимальних зусилях вдається перетягнути одного, та й то не відомо чим це перетягування закінчится, та наскільки можна довіряти цьому новому правому.

fred
23.02.2009, 14:51
Более того, в Крыму есть и русские националисты (хоть и не слишком много), и им (как и мне, впрочем) не понравится закидывание гранатами своих соплеменников, которых прежде никто даже не попытался разубедить.
Вважати овоча соплемінником це помилка, особисто я як українець віддам перевагу російському правому (не імперцю звичайно, так як російський імперець, в моєму розумінні це аналог українських "справжніх") ніж українському овочу.

fred
23.02.2009, 14:58
Их надо просто переманить на свою сторону, показать, что с нами правда.
Як на мене, то переманювання овочів на нашу сторону, це помилка, вони не лише не принесуть користі правому русі, а ще й нашкодят. Потрібно без їх допомоги, своїми силами, йти до влади, а коли ми будемо при владі вони і так будуть нас підтримувати, але користі від цього всерівно небагато, так як вони не представляють серйозної загрози ні для нас ні для наших ворогів, єдине в чому їх можна використовувати, це в якості масовки.

Мстислава
23.02.2009, 15:21
Ти спілкувалась особисто чи по інету? Просто як показує досвід, переважна більшість тих хто називає себе росіянами та приймає участь в подібних акціях, це або взагалі не росіяни ( таких не дуже багато), або полукровки, яких також в більшості випадків росіянами також важконе назвати (таких більшість).
По интернету. Но у меня есть друзья-НС из Крыма (абсолютно арийской внешности – они приезжали в Москву в гости, я видела), которые, например, ходили срывать таблички в честь поднятия украинских флагов, которые 3 раза вроде вешали в Севастополе… Они не украинофобы, но тоже были против такой таблички в своём городе.
Кроме того, есть видео с митингов: русских там большинство (и не полукровок, я вообще полукровок приравниваю к нерусским). Надо смотреть правде в глаза: обывателям очень легко задурить голову (на то они и обыватели), и овощи действительно ходят на анти-украинские митинги.

Мстислава, овоч не може бути українцем чи росіянином, а якщо іноді таке буває, то це дуже велика рідкість.
Я называю овощами всех белых ненационалистов.

Здебільшого це полукровки не здатні приймати самостійного рішення, не здатні думати, не здатні на адекватні дії, це просто раби та барани які йдуть туда куда їм вказують.
Есть одна проблема: многие из тех, кто идёт в неверном указанном направлении просто не знают о существовании иных направлений. Голосуют РУССКИЕ, много русских, не только полукровки и чурки, за Медведева и Путина! Про ДПНИ даже в Москве не все знают. Как эти обыватели могут стать националистами, если им никто не объяснил, что такое национализм и они только по зог-тв смотрели на агрессивных пьяных алкобонов-гитлеристов? Никак.

А взагалі що таке овочі добре сказав Ігорь Тальков :
Они не думают, не чувствуют, не слышат,
Они не видят ни зги.
Они не любят, не страдают, не ищут,
Не напрягают мозги.
У них руки-лопаты, глаза-пятаки,
Я вместо лиц-квадратные совки.
Добавлю ще від себе, їх змінити неможливо.
Есть те, у кого мозг атрофировался полностью. Но таких меньшинство даже среди обывателей.

З десяти випадків перетягнути на праву сторону когось з овочей при максимальних зусилях вдається перетягнути одного, та й то не відомо чим це перетягування закінчится, та наскільки можна довіряти цьому новому правому.
Проблема ещё в том, что при перетягивании многие наши правые неверно разговаривают с обывателями. Необходимо учитывать кучу ньюансов их сознания: часто то, что очевидно для националистов, неочевидно для овоща.
Скажу по своему опыту лучше всего действуют холодные цифры статистики преступлений мигрантов (например, 70% изнасилований в Москве – дело рук приезжих) и факты преступлений правоохранительных органов, когда русских несправедливо осуждают, а нерусских, наоборот, выпускают (таких фактов полно). Ну и далее предложить человеку подумать самому: почему так???
Среди обывателей много хороших людей, если с ними по-человечески и уважительно общаться, то они меняют своё мнение.
Но есть среди правых те, кто полагает, что если обыватель не купил нож и не пошёл резать чурок ночью, то он обязательно предатель… Это не так. Дело обывателей – рожать и растить здоровых белых детей. Не всем суждено стать героями. И нельзя требовать от людей рисковать своей жизнью и свободой – это каждый решает сам для себя, кто на что готов.

Вважати овоча соплемінником це помилка
Русские обыватели – это часть русской нации. Они рожают русских детей. Без них от нации мало что останется – пара сотен тысяч националистов вместо 150 миллионов.

особисто я як українець віддам перевагу російському правому (не імперцю звичайно, так як російський імперець, в моєму розумінні це аналог українських "справжніх") ніж українському овочу.
Я тоже. Скорее всего, в конкретной ситуации овощ будет неправ, а не националист. И с обывателями бесполезно обсуждать многие вещи, пока они не усвоили какие-то основые базовые истины, не ознакомились с фактами. Я считаю, не стоит ждать от овощей ничего умного. Им надо это умное объяснять, а правые и так всё обычно понимают (хотя есть и исключения).

Мстислава
23.02.2009, 15:29
Як на мене, то переманювання овочів на нашу сторону, це помилка, вони не лише не принесуть користі правому русі, а ще й нашкодят. Потрібно без їх допомоги, своїми силами, йти до влади, а коли ми будемо при владі вони і так будуть нас підтримувати, але користі від цього всерівно небагато, так як вони не представляють серйозної загрози ні для нас ні для наших ворогів, єдине в чому їх можна використовувати, це в якості масовки.

Я не помню, кто сказал, что сначала революции совершаются в умах, а только потом происходят в реальности. Вот пока в умах нации не произойдёт коренной сдвиг, никакой революции не будет. Не будут люди поддерживать революционеров, пока они сами не прониклись революционными идеями. Ошибка ждать, что народ вас не свергнет сразу после вашего прихода к власти, если вы не сможете объяснить народу свои идеи. И чем раньше объяснить их людям, тем лучше.
Иначе, зачем вы на форуме все эти трафареты, стикеры выкладываете? Для себя любимых? НС и так в курсе дела. А вот агитировать обывателей – необходимое занятие.

После того, как обыватель воспримет идеи национализма, он уже перестанет быть обывателем, станет нормальным националистом.
Или вы с пелёнок наци-бойцы? Я, например, в 9-ом класее училась (не любила чурок, как все), но и националисткой не была. Я тогда не знала, что есть такое движение в России и что оно из себя представляет. Как сегодня не знают многие овощи.

fred
23.02.2009, 15:30
По интернету. Но у меня есть друзья-НС из Крыма (абсолютно арийской внешности – они приезжали в Москву в гости, я видела), которые, например, ходили срывать таблички в честь поднятия украинских флагов, которые 3 раза вроде вешали в Севастополе… Они не украинофобы, но тоже были против такой таблички в своём городе.
А от скажи мені як би росіяни сприйняли те що українці які проживають в Росії (мова йдеться про етнічних українців, громадян Росії), стали зривати російські таблички та російську атрибутику, і це відноситься не лише до українців, це саме можуть робити наприклад осетинці, буряти, татари та інші нації які проживають в Росії?

fred
23.02.2009, 15:35
Я не помню, кто сказал, что сначала революции совершаются в умах, а только потом происходят в реальности. Вот пока умах нации не произойдёт коренной сдвиг, никакой революции не будет. Не будут люди поддерживать революционеров, пока они не прониклись революционными идеями. Ошибка ждать, что народ вас не свергнет сразу после вашего прихода к власти, если вы не сможете объяснить народу свои идеи. И чем раньше объяснить их людям, тем лучше.
Иначе, зачем вы на форуме все эти трафареты, стикеры выкладываете? Для себя любимых? НС и так в курсе дела. А вот агитировать обывателей – необходимое занятие.
Люди будуть підтримувати революціонерів, більше того люди самі будуть приймати в цьому активну участь, не будуть приймати в цьому участь лише овочі, та й то мабуть не всі. Коли ж прийдем до влади, то проти нас будуть лише наші вороги, які втратять можливість паразитувати за рахунок інших. Що до овочей то як я писав раніше воне не представляють загрози ні для нас ні для наших ворогів.

F.N.
23.02.2009, 15:36
Они не украинофобы
Ага, medvezhiy-vedun.livejournal.com ніразу не українофоб. Хоча, чесно кажучи, я сумніваюсь у його арійськості...

fred
23.02.2009, 15:38
И чем раньше объяснить их людям, тем лучше.
Мова не йдеться про те що не потрібно проводити агітацію, а про те що не потрібно зациклюватись на овочах. Або як то кажуть " не сыпь бисер между свинями", або "Имеющий уши, услышит".

fred
23.02.2009, 15:48
Или вы с пелёнок наци-бойцы? Я, например, в 9-ом класее училась (не любила чурок, как все), но и националисткой не была. Я тогда не знала, что есть такое движение в России и что оно из себя представляет. Как сегодня не знают многие овощи.
Ти сама собі відповіла. В 9-му класі ти вже нелюбила чурок, тобто це було закладено на генетичному рівні, в твоїй крові, і багато тобі не потрібно було пояснювати, а от іншим ти можеш пояснювати праву ідеолгію з прешого класу, він буде робити вигляд, що з усім згоден, що все розуміє, але насправді він нічого не розуміє. Він буде поглджуватись взагалі з усім що йому кажуть. Будуть агітувати праві буде підтримувати правих, будуть агітувати ліві будуть підтримувати лівих.
А взагалі не помню хто сказав, але сказав правильні слова "Не бойся врагов самое страшное что они могут сделать - это убить тебя, не бойся друзей самое страшное, что они могут сделать - это предать тебя, бойся равнодушных, они не убивают и не предают, но из-за их равнодушия происходят убийства и предательства."

Мстислава
23.02.2009, 16:00
А от скажи мені як би росіяни сприйняли те що українці які проживають в Росії (мова йдеться про етнічних українців, громадян Росії), стали зривати російські таблички та російську атрибутику, і це відноситься не лише до українців, це саме можуть робити наприклад осетинці, буряти, татари та інші нації які проживають в Росії?
Тут речь не просто об атрибутике. Одно дело – украинские флаги. Висят они и висят. Повесит русский из Севастополя свой флаг иных цветов – и ладно.
А табличка у людей ассоциируется с предательством: сначала в 1917-ом царскую власть предали, развалили Российскую Империю и пустили к власти коммунистов. Потом в 1991-ом развалили СССР и крымчане оказались отрезанными от русских в России границей. Об этом думать тяжело и ни с чем хорошим ни 1917, ни 1991 год у людей в Крыму ассоциироваться не может. Поэтому все попытки установить что-то в честь этих дат закончатся провалом.

Точно такой же вопрос: а как отреагировали бы украинцы, если бы во Львове установили памятник Екатерине Великой? Уничтожили бы памятник. Я считаю, что горожане вправе решать вопрос насчёт наличия в их городе того или иного памятника, мемориала, таблички. И вопреки их воле устанавливать что-то бесполезно.

Люди будуть підтримувати революціонерів, більше того люди самі будуть приймати в цьому активну участь, не будуть приймати в цьому участь лише овочі, та й то мабуть не всі. Коли ж прийдем до влади, то проти нас будуть лише наші вороги, які втратять можливість паразитувати за рахунок інших. Що до овочей то як я писав раніше воне не представляють загрози ні для нас ні для наших ворогів.
Враги легко используют овощей в своих интересах, настраивая обывателей против националистов.

Ага, medvezhiy-vedun.livejournal.com ніразу не українофоб. Хоча, чесно кажучи, я сумніваюсь у його арійськості...
Я говорила только про своих друзей-НС, которых знаю лично. Кто такой Медвежий Ведун понятия не имею.

Мова не йдеться про те що не потрібно проводити агітацію, а про те що не потрібно зациклюватись на овочах. Або як то кажуть " не сыпь бисер между свинями", або "Имеющий уши, услышит".
Я не считаю пропаганду среди обывателей бесполезным делом. И для меня они не свиньи. По крайней мере, не все свиньи.
Хотя, кроме этой пропаганды, есть и другие необходимые способы борьбы – с этим я не спорю.

Ти сама собі відповіла. В 9-му класі ти вже нелюбила чурок, тобто це було закладено на генетичному рівні, в твоїй крові
В России полно обывателей, которые не любят чурок (я написала, что я думала, как все), но которые националистами себя не считают, потому что не знают, что это такое.

А взагалі не помню хто сказав, але сказав правильні слова "Не бойся врагов самое страшное что они могут сделать - это убить тебя, не бойся друзей самое страшное, что они могут сделать - это предать тебя, бойся равнодушных, они не убивают и не предают, но из-за их равнодушия происходят убийства и предательства."

Верная цитата. Вот только среди русских равнодушных – меньшинство. Большинство обывателей считает себя патриотами – это уже признак неравнодушия. Надо лишь объяснить им как следует, что такое – благо Родины, и как именно его следует достичь.

Вот например, это же не националисты комментировали, а обыватели: http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?t=60 Они много понимают, люди русские с чуством юмора. Но не националисты, потому что до Сахалина наша пропаганда ещё не дошла (она даже не до всех дворов и домов Москвы дошла).

fred
23.02.2009, 16:50
Я считаю, что горожане вправе решать вопрос насчёт наличия в их городе того или иного памятника, мемориала, таблички. И вопреки их воле устанавливать что-то бесполезно.
Але при двух умовах:
1. Ці дії не антинародними чи антинаціональними.
2. Ці дії не провокують міжнаціональних конфліктів (до того ж між братніми народами). Як не крути, а Крим це територія України, і повинен жити по українським законамю а якщо хтось не хоче жити серед українців, то є Росія, ніхто нікого в Криму насильно не утримує. Доречі рік назад я спілкувався з росіянами Криму (козаки), так от вони як громандяни України, росіяни за національністью та праві за поглядами, якраз підтримували погляди українських націоналістів що до Крима(один з кримських козаків проходив разом зі мною та іншими правими по кримінальній справі по подіям 18.10.2008). Будь який конфлікт в Криму між українцями та росіянами, це знищення білої раси. Росіянам краще не за Крим думати, а за Росію яку уряд Росії по кусочкам китайцям віддає.
P.S. Себе я важаю націоналістом, прихильником НС ідеології.
Свого часу в мені декілька раз пропонува роботу, а в подальшому ПМЖ в Канаді та в США, була можливіст переїхати в Росію, але я відмовився. Просто не міг уявити як я буду жити в чужій державі, серед іноземцв. Якщо в Криму ппроживають такі ярі російські патріоти, то чому вони не повертаються на свою Батьківщину?
Це не те що типу хтось когось виганяє, в Криму достатньо місця і для росіян і для українців, єдине що хотілось би, так це щоб там не було татар, але подібне питання напрошується само собою.

fred
23.02.2009, 16:54
Враги легко используют овощей в своих интересах, настраивая обывателей против националистов.
І в багатьох випадках саме дії овочів компроментують наших ворогів, що грає нам на руку.

fred
23.02.2009, 17:00
В России полно обывателей, которые не любят чурок (я написала, что я думала, как все), но которые националистами себя не считают, потому что не знают, что это такое.
Частково погоджусь з тобою, але тому в кого в крові ненависть до чужоземців, довго умовляти не потрібно, в більшості випадків такі люди самі шукають собі подібних, мова йдеться про тих овочів які взагалі думати не вміють, а всі свої негаразди списують на випадковість, політиків чи щось інше. Саме тому я й пропоную більше уваги якраз приділяти тим хто близький нам по крові, тобто тим хто стане активним націоналістом.

Мстислава
23.02.2009, 17:06
Але при двух умовах:
1. Ці дії не антинародними чи антинаціональними.
2. Ці дії не провокують міжнаціональних конфліктів (до того ж між братніми народами).
Установление таблички без согласия горожан - это и есть провокация конфликта.

Як не крути, а Крим це територія України, і повинен жити по українським законамю а якщо хтось не хоче жити серед українців, то є Росія, ніхто нікого в Криму насильно не утримує.
http://www.from-ua.com/voice/2e2c289cee2ee.html
Я уже кидала кому-то эту ссылку на старом реакторе. Такие иммигрнты русской национальности тут не нужны (всё равно завтра они уедут в U$A). А другие русские Родину не оставят. Тема закрыта.

Будь який конфлікт в Криму між українцями та росіянами, це знищення білої раси.
Согласна.

Росіянам краще не за Крим думати, а за Росію яку уряд Росії по кусочкам китайцям віддає.
Про Крым (и не только про Крым) у нас никто не забудет, потому что там живут русские. Наши националисты должны думать про всю русскую нацию, а не только про ту её часть, которая волей случая осталась в России.
Про Россию как государство правые тоже думают, не волнуйся)

P.S. Себе я важаю націоналістом, прихильником НС ідеології.
Свого часу в мені декілька раз пропонува роботу, а в подальшому ПМЖ в Канаді та в США, була можливіст переїхати в Росію, але я відмовився. Просто не міг уявити як я буду жити в чужій державі, серед іноземцв. Якщо в Криму ппроживають такі ярі російські патріоти, то чому вони не повертаються на свою Батьківщину?
Потому что Крым - их Родина. А Родину русские не бросают. Как не бросил ты, они её тоже никогда не бросят, как бы тяжело не было.

Це не те що типу хтось когось виганяє, в Криму достатньо місця і для росіян і для українців, єдине що хотілось би, так це щоб там не було татар, але подібне питання напрошується само собою.
Татары там обнаглели, насколько я знаю.

Мстислава
23.02.2009, 17:16
І в багатьох випадках саме дії овочів компроментують наших ворогів, що грає нам на руку.
Например? Я могу предположить такую ситуацию, когда обыватели подставят своих приказчиков, но ведь так бывает далеко не всегда...

мова йдеться про тих овочів які взагалі думати не вміють
Я сказала, что таких меньшинтсво. Это быдло с атрофировашимся мозгом (алкоголики, бомжи и тд). Со всеми остальными обывателями вполне можно и нужно разговаривать.

Саме тому я й пропоную більше уваги якраз приділяти тим хто близький нам по крові, тобто тим хто стане активним націоналістом.
Да любой русский обыватель мне близок по крови так же, как русский националист.
Насчёт активного национализма - это замечательно. Но и пассивный национализм (когда человек не клеит листовки, но и не общается и не покупает ничего у неруси) - это тоже хорошо; всё лучше, чем ничего.

fred
23.02.2009, 18:01
Я сказала, что таких меньшинтсво. Это быдло с атрофировашимся мозгом (алкоголики, бомжи и тд). Со всеми остальными обывателями вполне можно и нужно разговаривать.
Я б не сказав що таких меншість, і це не лише алкоголіки та бомжі.
Думати може лише та людина яка має достатньо знань та старається получити ще бульше, тобто мета життя якої є постійний розвиток. Для приклада зайди в 9-й чи 10-й клас будь якої звичайної школи (можна сільської), та задай по очереді питання школярам скільки буде 7*8. Можеш повірити як мінімум для половини це буде важке питання. Деякі взагалі відповіді не дадуть, інші будуть думати хвилин п'ять, і лише невелика кількість відповість зразу, а ти пропонуєш розказувати їм про ідеологію, політику, економіку.
От скажи, якщо в тебе буде 100 зерен пшениці, і їх потрібно буде посіяти, де ти їх посієш (площа піска мається велика, а чорнозему невелика)? На піску де з усіх зерен виросте максимум 10, та й ті дадуть мінімальний урожай, чи на чорноземі, де зійдуть всі зерна і дадуть максимальний урожай?

fred
23.02.2009, 18:06
Но и пассивный национализм (когда человек не клеит листовки, но и не общается и не покупает ничего у неруси) - это тоже хорошо; всё лучше, чем ничего.
Якщо людина розуміє в кого потрібно покупати, а в кого ні і притримується цього, то це не пасивна, а активна діяльність, так вона приносить результат, але здебільшого ті люди про яких ти говориш навіть якщо все це знають купують там де вигідніше, тобто там де дешевше, і для них в більшості випадків не має значення хто продавець.

Мстислава
23.02.2009, 18:11
Для приклада зайди в 9-й чи 10-й клас будь якої звичайної школи (можна сільської), та задай по очереді питання школярам скільки буде 7*8. Можеш повірити як мінімум для половини це буде важке питання. Деякі взагалі відповіді не дадуть, інші будуть думати хвилин п'ять, і лише невелика кількість відповість зразу, а ти пропонуєш розказувати їм про ідеологію, політику, економіку.
У самых неспособных к математике в моём классе (я училась в двух школах) возникали трудности с решением текстовых задач, с интегралами, производными и логарифмами (я думаю, гуманитарям это простительно), но не с таблицей умножения:))) Её все, кроме чурок, знают... Даже в провинции в этом смысле не всё так плохо)

От скажи, якщо в тебе буде 100 зерен пшениці, і їх потрібно буде посіяти, де ти їх посієш (площа піска мається велика, а чорнозему невелика)? На піску де з усіх зерен виросте максимум 10, та й ті дадуть мінімальний урожай, чи на чорноземі, де зійдуть всі зерна і дадуть максимальний урожай?
Сеять стоит на чернозёме. Но у меня выбора нет: у меня одна нация - русская. Если какая-то другая нация более похожа на чернозём, то я всё равно не буду сеять там - это не моя земля.
Я понимаю, что ты имеешь ввиду не то, о чём пишу я... но предугадать, какие зёрна (и сколько) прорастут, невозможно. Невозможно сказать, удастся ли переубедить овоща до начала беседы и общения с ним.

Мстислава
23.02.2009, 18:13
Якщо людина розуміє в кого потрібно покупати, а в кого ні і притримується цього, то це не пасивна, а активна діяльність, так вона приносить результат, але здебільшого ті люди про яких ти говориш навіть якщо все це знають купують там де вигідніше, тобто там де дешевше, і для них в більшості випадків не має значення хто продавець.
Тогда эти люди уже ненационалисты и не имеет смысла разделять правых на пассивных и активных.

fred
23.02.2009, 18:34
У самых неспособных к математике в моём классе (я училась в двух школах) возникали трудности с решением текстовых задач, с интегралами, производными и логарифмами (я думаю, гуманитарям это простительно), но не с таблицей умножения Её все, кроме чурок, знают... Даже в провинции в этом смысле не всё так плохо)
Ну значить твоїй школі повезло. В мене двоє дітей навчаються в школі. В сина в класі 26 учнів, на першому уроці рідко коли буває більше 10 , на останьому те ж саме. Ті хто зранку встали до останього уроку не досиджують, ті хто проснулись пізніше приходят лише на остані уроки. Так що все що я сказав я взяв з реальних фактів.
Що ж до гуманітаріїв, то не знання всього курсу шкільної програми, а не лише таблички множення, не простимо.

fred
23.02.2009, 18:36
Тогда эти люди уже ненационалисты и не имеет смысла разделять правых на пассивных и активных.
Ну тут я з тобою згоден. Але таких як ти кажеш " обывтелей" на жаль більшість.

Мстислава
23.02.2009, 20:14
Ну значить твоїй школі повезло. В мене двоє дітей навчаються в школі. В сина в класі 26 учнів, на першому уроці рідко коли буває більше 10 , на останьому те ж саме. Ті хто зранку встали до останього уроку не досиджують, ті хто проснулись пізніше приходят лише на остані уроки. Так що все що я сказав я взяв з реальних фактів.
Що ж до гуманітаріїв, то не знання всього курсу шкільної програми, а не лише таблички множення, не простимо.
Как они тестирование сдавать собираются??? (у вас же тоже есть аналог нашему ЕГЭ)
У нас в классе была одна девочка, которую отчислили за прогулы (она в другую школу перевелась - среднее образование обязательно), были дети, которые пропускали уроки ну.. максимум раз в неделю, и то это можно было делать по записке от родителей, иначе устраивали разборки, вызывали родителей в школу и тд. Моя мать принципиально не писала никаких записок. Приходилось ходить.
В моей второй школе ситуация с прогулами была ещё жёстче: можно было пропустить по записке 2 дня за полгода. И люди не прогуливали.
Я не могу сказать, что я добросовестно училась в школе (все домашние задания, которые можно было не делать, я не делала, или списывала, или читала параграф на перемене), но обходилось без троек... Хотя система образования у нас могла бы быть куда лучше.

То, что ты говоришь, - это полная жесть. Куда катится мир... точнее, куда катят мир?

Ну тут я з тобою згоден. Але таких як ти кажеш " обывтелей" на жаль більшість.
Нет, просто у правых не хватает хороших пропагандистов. Искусством убеждать немногие владеют. Виноваты правые, что не могут прорвать информационную блокаду, донести свои идеи до общества, а не общество, не осведомлённое о нац.идеях, не понимающее, в чём они заключаюся.
Люди-то у нас хорошие.

fred
23.02.2009, 20:29
Как они тестирование сдавать собираются??? (у вас же тоже есть аналог нашему ЕГЭ)
Є . В 2008 було вперше. Хоча сам я проти подібного оцінювання. Вважаю його нереальним. Думаю частина взагалі не сильно переживає за тестування, іще одна частина розраховує я так думаю на гроші. Особисто я не переживаю, так як син майже відмінник, переможець міських олімпіад з математики та фізики, займається в заочній ФМШ, та Малій академії наук.

То, что ты говоришь, - это полная жесть. Куда катится мир... точнее, куда катят мир?
Ну я думаю неважко здогадатись. Зі словян раби нікудишні, значить потрібно знищити.

fred
23.02.2009, 20:31
Виноваты правые, что не могут прорвать информационную блокаду, донести свои идеи до общества, а не общество, не осведомлённое о нац.идеях, не понимающее, в чём они заключаюся.
Люди-то у нас хорошие.
Праві якщо і винуваті, то лише в тому що до настоящого часу не взяли владу в свої руки. Щоб донести свої ідеї до суспільства потрібно мати доступ до ЗМІ. а кому належить ЗМІ ми добре знаємо. Якщо і зявляється ЗМІ з правими поглядами, то зазвичай існує він не так вже й довго.

AC-fighter
23.02.2009, 20:37
Ребят,да вы шовинисты в плохом смысле этого слова! Я бьюсь за Русь под имперским флагом.

fred
23.02.2009, 20:40
Я бьюсь за Русь под имперским флагом.
І як успіхи?

ANS
23.02.2009, 20:44
РЯ бьюсь за Русь под имперским флагом.
Це означає що ти хороший шовініст?

H8edge
23.02.2009, 21:36
Ребят,да вы шовинисты в плохом смысле этого слова! Я бьюсь за Русь под имперским флагом.

Нету здесь не каких шовинистов... А тебя попрошу не провоцировать этот конфликт!

AC-fighter
23.02.2009, 21:58
І як успіхи?

Добре,усе добре:hmm:

Я не шовинист,я за объеденение славян!
Конфликт не провоцирую,ну во всяком случае стараюсь его избежать!
Нам нужен диалогЮя не сомневаюсь что на марш выйдут ушлепки:idol:

F.N.
23.02.2009, 23:03
Під імперкою слов'ян не збереш. У кожної нації свій національний прапор. А от те, що честь імперки буде спаплюжено 28 лютого, я не сумніваюсь. Якщо бидло, яке ненавидить Україну і українську мову буде йти з імперкою у мене в місті, я йому імперку в жопу запхаю, будь певен. Ти собі уявляєш, якби на Кубані українська діаспора вийшла під червоно-чорними прапорами і лозунгами "Ми проти русифікації! Кубань - Україна" Як би на це відреагували російські праві? До чого це я? А до того, що імперка буде поряд з партійними прапорами ліваків та інших інвалідів. І висновки повинні робити перш за все ті, хто веде боротьбу саме під знаменом імперки.

Ukrainian
23.02.2009, 23:51
AC-fighter
На форумі заборонений шовінізм, імперіалізм і таке інше.

F.N.
25.02.2009, 17:35
Справжні вже заворушились
ВО Свобода закликало МВС та СБУ не допустити проведення в Одесі Російського маршу

Всеукраїнське об'єднання Свобода закликає Міністерство внутрішніх справ та Службу безпеки України не допустити проведення в Одесі так званого Російського маршу.Про це йдеться у зверненні Одеської обласної організації ВО Свобода.

За їхніми даними, стало відомо, що деякі політичні сили в Одесі збираються 28 лютого 2009 року провести так званий Русійський марш.

"Проведенням цього маршу антиукраїнські організації хочуть показати неспроможність влади захистити мир і спокій у нашому місті. Під прапорами шовінізму збирають усіх тих, хто хоче силою нав'язати українським громадянам своє бачення майбутнього країни", - зазначає одеська організація ВО Свобода та повідомляє про наявність інформації про "підготовку бойовиків для того, щоб здійснювати напад на одеситів, які не підтримують організаторів цієї провокації".

"Сепаратисти та шовіністи, користуючись економічною кризою, хочуть розгойдати човна й спровокувати зіткнення на міжнаціональному ґрунті", - зазначають у ВО Свобода та звертаються до Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України із закликом зробити усе можливе, щоб не допустити проведення такого маршу в Одесі .

Як повідомлялося, 400 активістів Російської громади Криму, Партії регіонів, партій Російський блок та Союз на мітингу у Сімферополі висловили протест проти вступу України до НАТО та заявили про підтримку Чорноморського флоту Російської Федерації.
novynar.com.ua/politics/56908

ANS
25.02.2009, 17:40
А.С.А.В. буде більше ніж учасників маршу і учасників антимаршу)

Мстислава
25.02.2009, 20:17
Я на старом форуме писала, что я за имперский флаг как символ русских националистов.

С тем что его используют несогласные в России и левые на Украине, я, к сожалению, ничего поделать не могу.

А навіщо в Україні російські партії. Доречі в Росії також немає українських партій і нічого страшного ніхто в цьому не вбачає.
Какая-то организация должна защищать национальные интересы русских на Украине.
В России запрещено создание партий по национальному признаку: русской партии, имеющей право участвовать в выборах, в РФ также нет.

AC-fighter, салют) ну хоть я не одна теперь тут русская=)

fred
25.02.2009, 20:22
Я на старом форуме писала, что я за имперский флаг как символ русских националистов.
Повністью згоден, росіяни в Росії повинні самі вирішувати, яким прапорами користуватися, хоча з іншого боку імперія підрозуміває багато націй тобто інтернаціонал, а не націоналізм.

Мстислава
25.02.2009, 20:34
Повністью згоден, росіяни в Росії повинні самі вирішувати, яким прапорами користуватися, хоча з іншого боку імперія підрозуміває багато націй тобто інтернаціонал, а не націоналізм.
Имерский флаг используют не обязательно имперцы.
А если русские НС в Крыму с чёрно-жёлто-белыми знамёнами пройдут - это преступление, по-твоему?

fred
25.02.2009, 20:42
Имерский флаг используют не обязательно имперцы.
А если русские НС в Крыму с чёрно-жёлто-белыми знамёнами пройдут - это преступление, по-твоему?

Та мабуть ні, точнно так же як і не буде злочином те що українські НС пройдуть по Москві з жовто-блакитним. А взагалі я писав до того що імперський прапор є свого роду образою для НС інших білих держав, типу того що що росіяни вище інших, ІМПЕРІЯ, а всі інші придатки.
Да добавлю, що сам я з повагою ставлюсь до російських НС , та і взагалі до всіх НС які є представниками білої раси.

Nord
25.02.2009, 20:55
хоча з іншого боку імперія підрозуміває багато націй тобто інтернаціонал, а не націоналізм.
ЗРейх це теж імперія перша була священна Римська, друга проголошена в 1870р у Версалі, а третя проголошена на похоронах президента Гінденбурга влітку 1934р!;)

Ukrainian
25.02.2009, 20:59

Підтримую. Це виключно їх справа, які прапори використовувати, і нам туди втручатись не варто. Але ІМХО імперський прапор до НС відноситься десь так само, як прапор СССР. :)

Особисто я сприймаю це як шовінізм, бо у НС (в т.ч. великороських) є інші NSWP-прапори без імперсько-шовіністичних.

Відсутній
25.02.2009, 22:53

Можливо ти і борешся за Русь, під імперським стягом, та для свідомого українця імперський стяг не прийнятний, я думаю тобі пояснювати чому не варто, ти і сам маєш розуміти чому, якщо історією цікавишся.

F.N.
26.02.2009, 00:02
Червоний та імперський одеський скам відмовився проводити свій шабаш
«Русский марш» в Одесі скасований "у зв'язку із загостренням ситуації"

«Русский марш», проведення якого 28 лютого в центрі міста ініціювала громадська організація «Військо вірних козаків чорноморських імені Богдана Хмельницького», не відбудеться.

Як повідомили УНІАН в Центрі громадських зв`язків УМВС України в області, «керівництво вказаної організації повідомило облуправління міліції, що відмовилося від проведення акції «у зв`язку із загостренням ситуації навколо заходу, що може призвести до масових безпорядків».

Представник ЦГЗ Володимир ШАБЛІЄНКО уточнив, що саме ця організація виступала організатором даної акції, названої «Єдність», яка планувалася 28 лютого о 12.00 на Соборній площі обласного центру.

Як повідомлялося, Одеська обласна організація ВО "Свобода" закликала МВС і Службу безпеки України не допустити проведення в Одесі "Руського маршу", запланованого на 28 лютого.

Згідно з повідомленням "Свободи", "проведенням цього маршу антиукраїнські організації хочуть показати неспроможність влади захистити мир і спокій у нашому місті. Під прапори шовінізму збирають всіх тих, хто хоче силою нав`язати українським громадянам своє бачення майбутнього країни".

При цьому, як відзначає "Свобода", вона має в своєму розпорядженні інформацію про "підготовку бойовиків для того, щоб скоювати напади на одеситів, які не підтримують організаторів цієї провокації".

З подібними закликами до силових структур звернулися також обласні організації НРУ, НПУ, об`єднання «Просвіта», обласна Асоціація козацьких організацій «Січ» та інші, попереджаючи, що не дадуть проросійським силам провести ще одну антидержавницьку акцію в облцентрі.

unian.net/ukr/news/news-302790.html

wmelon
26.02.2009, 00:07
то є добре)
хоча якось дивно шо так легко відступились

ANS
26.02.2009, 00:09
Це була якась мутна акція від початку до кінця. і ще не відомо, кінець це чи ні

F.N.
26.02.2009, 00:13
Якісь недобитки все-таки вийдуть помахати прапорами, але то вже буде не те. А якщо їх вийде стільки, скільки планувалося, то ніякого маршу не буде - помітигують і підуть на балалайках грати додому.

Відсутній
26.02.2009, 00:17
Хороша новина)))

Ukrainian
26.02.2009, 00:56
та 100% їм просто мусора чи СБ відзвонили, і ті наклали в штанці, але скаути там все одно мають бути на випадок якщо хтось прийде

Nord
26.02.2009, 02:13
та 100% їм просто мусора чи СБ відзвонили, і ті наклали в штанці, але скаути там все одно мають бути на випадок якщо хтось прийде
Та було б краще, якби вони їх пов язали раз знають куди дзвонити!:)

gava
26.02.2009, 12:49
"«Русский марш», проведення якого 28 лютого в центрі міста ініціювала громадська організація «Військо вірних козаків чорноморських імені Богдана Хмельницького», не відбудеться."

новина добра, але що це за виродки які називають себе козаками ім. Б. Хмельницького та ще проводять "Русский Марш", якщо б це були козаки дійсно ім. Хмельницького то їхня діяльність в Одесі мала б бути заборонена, тому що Богдан жидів добре повбивав, за що вони, нас українців, ще досі не можуть пробачити

F.N.
26.02.2009, 13:41
Це якісь кізяки. Чорноморське козацтво - патріоти України, наскільки я знаю. А це якісь ряжені.

lingvo
26.02.2009, 13:47
Прошу людей з Одеси прояснити ситуацію. Знайомий сьогодні спілкувався з кимось з вашого міста, каже ніби нічого не відміняли і враженяки збираються проводити акцію.

SSnazi
26.02.2009, 18:57
Увага!!! Демарш в Одесі проти лівих та імперців відбудеться 28 лютого (субота), в 10:50 на Соборній площі біля фонтану. Усі, хто буде їхати попереджайте, бо ми зустрінемо. Моя ася :436788719. При потребі дам номер телефону, звертайтесь в приват за телефоном.

Гонта
26.02.2009, 21:15
«Русский марш» в Одесі скасований

«Русский марш», проведення якого 28 лютого в центрі міста ініціювала громадська організація «Військо вірних козаків чорноморських імені Богдана Хмельницького», не відбудеться.

Як повідомили УНІАН в Центрі громадських зв`язків УМВС України в області, «керівництво вказаної організації повідомило облуправління міліції, що відмовилося від проведення акції «у зв`язку і загострення ситуації навколо заходу, що може призвести до масових безпорядків».

Представник ЦГЗ Володимир ШАБЛІЄНКО уточнив, що саме ця організація виступала організатором даної акції, названої «Єдність», яка планувалася 28 лютого о 12.00 на Соборній площі обласного центру.

Як повідомлялося, Одеська обласна організація ВО "Свобода" закликала МВС і Службу безпеки України не допустити проведення в Одесі "Руського маршу", запланованого на 28 лютого.

Згідно з повідомленням "Свободи", "проведенням цього маршу антиукраїнські організації хочуть показати неспроможність влади захистити мир і спокій у нашому місті. Під прапори шовінізму збирають всіх тих, хто хоче силою нав`язати українським громадянам своє бачення майбутнього країни".

При цьому, як відзначає "Свобода", вона має в своєму розпорядженні інформацію про "підготовку бойовиків для того, щоб скоювати напади на одеситів, які не підтримують організаторів цієї провокації".

З подібними закликами до силових структур звернулися також обласні організації НРУ, НПУ, об`єднання «Просвіта», обласна Асоціація козацьких організацій «Січ» та інші, попереджаючи, що не дадуть проросійським силам провести ще одну антидержавницьку акцію в облцентрі.
human-rights.unian.net/ukr/detail/189850

SSnazi
26.02.2009, 23:49
Засцяли "казачкі".:))) Так я нічого не розумію буде чи не буде їх шабаш?! То вони кажуть одне, то інше, те саме ЗМІ викручює інформацію, як тільки можна. :(((

SSnazi
27.02.2009, 14:04
Я думаю, вони просто проведуть мітинг, а від маршу відмовляться, хоча можливі і зміни. Подивимось, але приїзжати все одно потрібно.

SSnazi
27.02.2009, 15:07
"Хит парад по-одесски: «Русский марш», украинские националисты и геи

Суббота, 28 февраля, одесситам запомнится сплошными «маршами» по центру города. На Соборную площадь выйдут националисты, немного «Русского марша», а заключением шоу-программы станут представители нетрадиционной ориентации, которые проведут свой «Марш свободы».

Ранее уже сообщалось, что на Соборной площади в районе 11:00 областная общественная организация «Войско верных казаков Черноморских имени Б. Хмельницкого» должна была провести свою акцию под названием «Единство» или как еще ее называют - «Русский марш».

Одесская областная организация ВО «Свобода» заявила, что проведение «Русского марша» приведет к провокациям и беспорядкам. В связи с этим «Русский марш» был отменен.

Не долго думая ВО «Свобода» подало заявление в МВД о проведении своей акции под названием «За единство Украины, против сепаратизма». Данная акция начнется в 11.35 на Соборной площади.

Но как стало известно сегодня от общественной организации «Дозор», желающие одесситы не смотря на запрет акции «Русский марш» все равно намерены прийти на Соборную площадь. Так как мероприятие было широко разрекламировано в Интернете и получило огромную поддержку жителей Одессы, сообщает «Дозор».

Но изюминкой субботних «парадов» станет марш представителей нетрадиционной ориентации. Колона начнет своё движение в 11:00 от Соборной площади и пройдет по Дерибасовской. Марш организован инициативной группой «Тема».

Цель «Марша свободы» призвать общественность города к толерантности и терпимости по отношению к представителям нетрадиционной ориентации.

Марш пройдет в красочной, карнавальной форме, активисты «Темы» будут облачены в яркие костюмы, свистеть в свистки, гудеть в дудки и раздавать воздушные шарики семи цветов радуги.

Активисты «Темы» призывают одесситов быть толерантными. С пониманием и уважением относится ко всем людям, даже если эти люди немного другие.

«Не смотря, на то, что различные религиозные и политические деятели стремятся сделать из представителей нетрадиционной ориентации «пугало» для людей, мы хотим подчеркнуть, что мы точно такие же, как и другие люди. Ненависть – это чувство, которое испытывают, только слабые и закомплексованные личности, которым сложно принять существование людей не похожих на них самих», - сообщает пресс-служба инициативной группы «Тема». "

Гонта
27.02.2009, 15:25
Для повної ганьби треба ще привести туди негрів, китайців, хачиків, педофілів, зоофілів і іншу нечисть. :pig: Вже що тільки не було, але такі "зборища" не потрібні в нашій країні!
:mad:

Ukrainian
27.02.2009, 15:43
Яке символічне співпадіння - українофоби, жиди, підараси, збоченці. Вони гармонійно доповнюють одне одного

F.N.
27.02.2009, 18:29
Міліція Одеси просить ВО Свободу не проводити акцію проти сепаратизму

Керівництво Управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області проводить переговори із організаціями, які планують провести свої акції 28 лютого.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив заступник начальника облуправління міліції Дмитро Фучеджі.

Зокрема, як поінформував Фучеджі, напередодні "одна із громадських організацій планувала провести так званий Російський марш, однак не змогла йти за законною процедурою - відіслати повідомлення про це міській владі, оскільки у цій організації не було печатки".

Тому ініціатори цієї акції попросили керівництво іншої громадської організації, а саме: Військо вірних козаків чорноморських подати заявку на проведення акції Єдність 28 лютого, а також взяти у ній участь - з метою забезпечення громадського порядку.

Однак, зазначив Фучеджі, з урахуванням того, що ряд громадських організацій національно-демократичного спрямування оприлюднив заяви про плановану протидію проведенню акції, то організація Військо вірних козаків чорноморських, щоб не загострювати ситуації, вирішила захід скасувати.

Тепер же обласна організація Всеукраїнського об'єднання Свобода має намір провести 28 лютого акцію За єдність України, проти сепаратизму на тій самій Соборній площі міста.

"Ось співробітники міліції тепер просять активістів Свободи, - зазначив Фучеджі, - також скасувати заплановану акцію", щоб уникнути непередбачених інцидентів.

Заступник начальника облуправління міліції також прокоментував заяву голови МВС Юрія Луценка про те, що співробітники міліції в екстрених випадках під час акцій протесту будуть застосовувати сльозогінний газ.

"Якщо виникне необхідність, його доведеться застосовувати", - підсумував Фучеджі, нагадавши, що "цей газ на озброєнні міліції уже 20 років".

Як повідомлялося, ВО Свобода закликає МЗС та СБУ не допустити проведення в Одесі так званого Російського маршу.

Луценко гарантує, що міліція не буде перешкоджати проведенню акцій і мітингів, які проходять у рамках закону. Луценко у четвер нагадав журналістам, що міліція, передусім, охороняє права людей та їхнє право на протест.
novynar.com.ua/politics/57276

SSnazi
27.02.2009, 19:39
Ще можу додати. Як нам стало відомо партія "Родина" планує збирати бойовиків, для того, щоб спровокувати нас на бійку, там будуть спортсменпи та просто дебіли, які будуть кидатись на нас та на ментів, - це стало відомо на основі певних джерел. Але нас буде не меньше, і на нашій стороні не гроші, а воля та правда, тому в любому випадку ми зможемо дати відсіч!

1313
27.02.2009, 23:43
Марш сексуальных меньшинств Одессы может обернуться пророссийским митингом (http://www.reporter.com.ua/news/37639/)

DesnaKozak
28.02.2009, 00:19
Шанувальникам імперьких прапорів нагадує, що автономні НС вистпають проти імперіалізму

Nord
28.02.2009, 09:47
тому в любому випадку ми зможемо дати відсіч!
а потім доженіть та ще раз дайте і від мене теж дайте!)))))

lingvo
28.02.2009, 13:48
Є якась інформація з місця подій?

ANS
28.02.2009, 14:00
Так. Все пройшло нормально, маршу ніякого не було, хоча були незначні проблеми з мусорами. Учасники подій напевно сьогодні відпишуть.

fred
28.02.2009, 14:28
forum.od.ua/showthread.php?t=129845&page=82
Трохи є на Одеському форумі.

gava
28.02.2009, 20:53
Одесса: Марш педерастов и отмененный митинг казаков

По определению Приморского районного суда Одессы сегодня в центре города были запрещены все массовые шествия, ранее анонсированные некоторыми политическими и общественными организациями.

В 11 утра на Соборной площади, где на это время было заявлен старт «Марша свободы» – карнавального шествия одесситов нетрадиционной ориентации – собрались лишь журналисты и сотрудники милиции. Последние в количестве примерно 50 человек, со служебными собаками, по периметру окружили место предполагаемого сбора геев и лесбиянок, предусмотрительно выставив в районе памятника графу Воронцову металлические ограждения.

Однако представители сексуальных меньшинств на площади так и не появились. Вместо них к памятнику графа примерно в 11:40 вышла группа сторонников Натальи Витренко. Лидер одесской областной организации ПСПУ Ольга Соловенко, находящаяся в данный момент в Киеве, в телефонной беседе с корреспондентом «Нового Региона» сообщила, что утром активисты парторганизации приняли решение блокировать подступы к Соборной площади.

«Мы не допустим, чтобы «Свобода» проводила свою акцию, и защитим город от фашистов», – заявила Ольга Соловенко.

Однако перекрывать подступы к площади оказалось занятием бессмысленным – к назначенному времени активисты ВО «Свобода», запланировавшие проведение акции «За единство Украины, против сепаратизма» так и не появились, поэтому сторонники Натальи Витренко вынуждены были покинуть свои боевые посты и собратья на площади. Около 12:00 здесь появилась группа молодых людей с символикой «Свободы», а следом за ними – представители организации «Войско верных казаков Черноморских имени Б. Хмельницкого». Ранее казаки анонсировали акцию «Единство», которую представители националистических организаций тут же окрестили одесским «Русским маршем». Однако из-за ажиотажа, вызванного вокруг шествия и возложения цветов к памятникам Воронцова и Екатерины-II организаторы отказались от проведения акции, чтобы не провоцировать конфликт среди сторонников и противников объединения России и Украины.

После того, как представители правоохранительных органов зачитали собравшимся определение Приморского райсуда о запрете на проведение массовых шествий, горожане стали расходится по домам. Вместе с милицией и журналистами в этот день на Соборной площади собралось примерно 250-300 человек, сообщает Новый Регион.news.nswap.info/?p=17187

lingvo
02.03.2009, 08:52
Щось всі мовчать.

fred
02.03.2009, 08:56
Мабуть немає про що говорити, нічого особливого я так розумію не відбулось.

ANS
02.03.2009, 09:46
Матеріал від SSnazi

28 лютого 2009 року в Одесі українофобський табір планував провести марш проти українців та наших героїв ("Русский марш"), але суд як стало відомо в день проведення акції, заборонив марш, як українофобам так і представникам патріотичних сил, які планували зупинити ворогів. ВО "Свобода", яка виступила організатором, побоюючись бійки, перенесла місце акції з Соборної площі, як планувалось раніше, до парку Шевченка біля одноіменного пам'ятника. Це склало проблему, тому що деякі наші камеради почали приходити на Сорборну площю і ми навіть втратили тимчасово координацію.
Взагалі ж на акції були присутні представники Української Націонал-Трудової Партії (Котовськ, Крим), СНА (Патріот України та ГО "СІЧ"), а також одеський відділ УНА-УНСО, ВО "Свобода" та позаорганізаційні націонал-соціалісти. На акції було присутньо не меньше 300 чоловік. З ранку преставники влади повідомили нас про те, що в разі необхідності буде використанний сльозогінний газ та "Беркут", якщо виникнуть "масові безпорядки", але патріоти не збирались відступати, тому що ми не клуб любителів шахів, які збираються для весілля, у нас в той день була конкретна мета! Мета - показати, що українці господарі Одеси і ніхто інший, що білий арійський дух не превівся на теренах Одещини. Але пристуність "справжніх" відразу дала взнаки, якщо камеради їхали з Криму, Миколаїву та Київу, щоб покарати ворогів, то Свободі вистачило постояти в парку Шевченка, подихати повітрям, розповісти про історію та прорекламувати себе. В 12:00 прозвучала заява лідерів Свободи про те, що " ми перемогли", оскільки на Соборній площі зібралась мала кількість людей (20 пенсіонерів-вітренківців:)) і "мета акції досягнута". Вони конкретно плюнули на те, що наші товарищі проробили сотні та тисячі кілометрів до Одеси і не для того, щоб померзнути на камеру та почути лекцію про програму Свободи. Своє "поняття" національної честі та її захисту Свобода продемонструвала. У той час, як свободівці та "справжні" насолоджувались "перемогою", націонал-соціалісти та патріоти вирішили досягнути дійсну мету акції, а саме покарати ворогів в центрі міста та показати, що ми госдарі одеських вулиць! Колонна в розмірі біля 200 чоловік направилась в автобус, на якому приїхали кияни, планувалось на ньому по швидше добратись до Соборної площі, де ще знаходились чорносотенці та анархісти з вітренківськими бабусями. Ми виїхали. Але водій автобусу, замість вказаного маршруту, почав виїзджати на "київську трасу", і виявився повною не адекватною особою, ми змусили його зупинити транспорт аж на початку "київської траси". Почали виходити з автобусу. І тут раптом позаду з'явлється машина "коханих" беркутівців, які закрили нас в коло і відмовились випускати, бо так їм "наказали". Цікаво інше (!), що підстав для затримання нас в них абсолютно не було, скоріш за все це була провокація згори, хтось дуже хотів нас нейтралізувати. Все вже було зрозуміло, лише повинен був з'явитись автозак і почати "пакувати" патріотів. Нащастя дуже швидко приїхав старший командир, який повідомив радісну новину - " "трамваи" поламались...!", себто автозаки не приїдуть, тому нас відпустили, а кияни відправились на автобусі до дому. Деяка кількість одеситів (чол. 50) пішла на Соборну площю, але нікого там вже не було. Одеський відділ Свободи в свою чергу продемонстрував пасивність та відсутність політичного активізму, його головною метою було лише пропіарити свою партію та Тягнибока на президенські системні вибори 2009-ть., а права ідея їх абсолютно не цікавила. Загалом ми не досягнули чого хотіли, але продемонстрували міжрегіональний зв'язок та готовність захищати українські інтереси в усіх регіонах, областях, містах і селах. Причиною не досягненності ціллей акції була згода "плесати під дудку" Свободи, яка диктувала свої правила гри та переслідувала мінімальні та дрібні вузькопартійні ціллі, не піклуючись при цьому про перемогу над змією, вони лоскотали цю змію, показуючи свою половинчату сутність. Якби Гонта та Верлан розповідали про історію героїзму батьків, а самі б не творили історію, то чи можна було б це вважати перемогою... ?

zed
02.03.2009, 10:04
Ай-ай, панове... Ничого не було, говорите?

«Марш Единства», которого не было (ФОТО) (http://dozor-odessa.org/actions/135-marsh-edinstva-kotorogo-ne-bylo-foto-video.html)

Одессит, интересующийся общественной жизнью родного города, к данному часу, легко может узнать из сети, что «Марш Единства» проведен не был. Во-первых, разрешение на его проведение получено не было, а во-вторых, ВО «Свобода», как известно, запретило, а запрет ВО «Свободы» для одессита, конечно же, непререкаемый закон.
Поскольку марша не было, несколько сот одесситов и гостей из дружественных областей просто собрались на прогулку возле памятника Воронцову, просто прихватив с собой одесские, российские и андреевские флаги. Совершенно случайно на Соборной площади (и это действительно было неожиданностью) прогуливались представители партий ПСПУ и ПР с аппаратурой, громкоговорителями и партийной символикой. Несуществующий митинг охраняла рота милиции, плотно сгруппировавшись на соборной площади и рассредоточившись мелкими группами по всему центру. Возложив цветы к памятнику Воронцова одесситы, оставив за своей спиной партийно-отягощенную, более пожилую часть митинга направилась шествием по Дерибасовской к памятнику Екатерине Великой, конечно же, никаким не маршем, как и было заявлено переживающим за народ представителям милиции. Просто гуляли по родному городу с одесскими и русскими флагами, просто русские люди, просто доказав, что могут это делать в своем городе когда захотят, не оглядываясь на разрешения и запреты и уж тем более, угрозы заезжих туристов из ВО «Свобода». Медленным шагом, чтоб все желающие могли рассмотреть, догнать и при желании присоединиться, колона дошла до Екатерининской площади, и задержавшись там ненадолго для возложения цветов повернула обратно. Как выяснилось позже, милиция, которая традиционно с народом (здесь нет иронии, по завершению акции никаких претензий к представителям власти не возникло), отсекла отставших социалистов с регионалами, видимо, не желая, чтоб «гуляющие» одесситы расползались по всему городу, не имея возможности контролировать этот процесс. Прогнозируемые столкновения с тысячами нацистов, обещавших сражаться за каждую пядь одесской земли и провокации, предрекаемые некоторыми «патриотическими» силами города, не принявшими участия в марше так и не состоялись. Вернувшись к памятнику Воронцова, где все еще происходил спонтанный митинг, участники шествия свернули флаги, поблагодарили друг друга за хорошо проведенное время и спокойно разошлись по домам, чтоб узнать из сетевых новостей, что «Марш Единства» проведен не был. Ну, и с этим трудно спорить, ведь люди присутствовавшие на мероприятии так же само отвечали представителям власти и журналистам. Марш? Какой марш? Кто организует? Никто не организует. Просто одесситы. Просто русскоговорящие. Просто способны объединиться и настоять на своем, если это потребуется.
А что касается встречной акции ВО «Свобода» намеченной на то же время и место, то найти их на Соборной площади не удалось. Возможно, они растворились в толпе одесситов. Может они отошли посмотреть на сувениры одесских умельцев или осматривали исторический центр города – все-таки побывали в Одессе, нужно же что-то рассказать, вернувшись домой. Говорят, они каким-то образом оказались возле памятника Т.Г. Шевченко, что опять же, простительно, люди ведь неместные. Цитирую: «Когда участникам митинга "За единство Украины, против сепаратизма" стало известно, что милиция не разрешила двадцати пенсионерам под имперскими флагами проводить их марш, Одесская ВО "Свобода" завершила свою акцию"» И отлично. Жаль только двадцать пенсионеров под имперскими флагами. Если они существуют, им нужно было просто прийти погулять к памятнику Воронцову, благо - погода была прекрасная.

http://dozor-odessa.org/uploads/posts/2009-02/thumbs/1235832894_1.jpg

http://dozor-odessa.org/uploads/posts/2009-02/thumbs/1235833009_3.jpg

http://dozor-odessa.org/uploads/posts/2009-02/thumbs/1235833066_9.jpg

http://dozor-odessa.org/uploads/posts/2009-02/thumbs/1235835920_img_0820.jpg

lingvo
02.03.2009, 10:06
Дякую товаришу SSnazi за звіт!

П.С. може розмістити на сайті?

F.N.
02.03.2009, 11:24
несколько сот одесситов и гостей из дружественных областей
Ну і де там декілька сотень? Я бачу максимум полтіннік.

zed
02.03.2009, 12:01
Для начала давайте не про количество, а про "було чи ни"

F.N.
02.03.2009, 12:07
Для начала давайте не про количество, а про "було чи ни"
А хто казав, що не було???

fred
02.03.2009, 12:08
Можна зробити лише один висновок - злочинна влада, не дасть українським патріотам відстоювати свої права на рівні створених владою антинаціональних законів, і при найменьшій небезпеці зі сторони українців без роздумів буде використовувати найманців (МВД, а при необхідності СБУ та армію), для придушення національної боротьби.
При цьому ліві організації та справжні будуть за згодою влади продовжувати себе піарити перед овочами та баранами.

F.N.
02.03.2009, 12:14
Просто гуляли по родному городу с одесскими и русскими флагами, просто русские люди, просто доказав, что могут это делать в своем городе когда захотят, не оглядываясь на разрешения и запреты и уж тем более, угрозы заезжих туристов из ВО «Свобода». Медленным шагом, чтоб все желающие могли рассмотреть, догнать и при желании присоединиться, колона дошла до Екатерининской площади, и задержавшись там ненадолго для возложения цветов повернула обратно. Как выяснилось позже, милиция, которая традиционно с народом (здесь нет иронии, по завершению акции никаких претензий к представителям власти не возникло), отсекла отставших социалистов с регионалами, видимо, не желая, чтоб «гуляющие» одесситы расползались по всему городу, не имея возможности контролировать этот процесс. Прогнозируемые столкновения с тысячами нацистов, обещавших сражаться за каждую пядь одесской земли и провокации, предрекаемые некоторыми «патриотическими» силами города, не принявшими участия в марше так и не состоялись.
По пунктам:
1. Чому ж вас, "просто гусскіх" вийшло аж... 50-60 чоловік? Це ж "ваш город"?
2. Які зіткнення? Які тисячі нацистів? Хто таке обіцяв? Джерела давайте, брехуни чортові.
3. Пафосу повні штани. Якщо ви пишаєтесь цим убогим "шествием" у 50 рил, то така ж і вам ціна.

zed
02.03.2009, 12:32
А хто казав, що не було???

"Свобода" не позволила провести "Русский марш" в Одессе (http://news.liga.net/news/print-N0908983.html)
"Свобода" не позволила провести "Русский марш" в Одессе

Как сообщили ЛІГАБізнесІнформ в пресс-службе Одесской областной организации ВО "Свобода", 28 февраля 2009 года "Свобода" возле памятника Т.Шевченко провела митинг под лозунгом: "За единство Украины, против сепаратизма".

"В митинге приняло участие больше 300 патриотически настроенных одесситов. Причиной для организации акции стали намерения пророссийских организаций провести на улицах Одессы так называемый "Русский марш". Целью этого провокационного мероприятия было заострить социально-политическую обстановку в городе и вызвать столкновения на межнациональном уровне", - утверждают в пресс-службе.

"Акция "Свободы" оказала содействие запрету проведения "Русского марша". Когда участникам митинга "За единство Украины, против сепаратизма" стало известно, что милиция не разрешила двадцати пенсионерам под имперскими флагами проводить их марш, Одесская ВО "Свобода" завершила свою акцию", - сообщили в пресс-службе.

F.N.
02.03.2009, 12:37
Ми - не "Свобода". Пишіть це на форумі "Свободи".

SSnazi
02.03.2009, 15:55
Ай-ай, панове... Ничого не було, говорите?

Ніхто такого не казав. Я написав. що наші ціллі не були виконані і що ми так і не провели марш через керівництво Свободи. Щодо 20 вітренківських бабусь та 25 придурковатих анархістів, імперців, то "прогулянку" наврядче можна вважати "Русским маршем". Імперців там було дуже маленька кількість, більшість - це обивателі, а в сукупності було десь чоловік 60 ( зі сторони "антифашіствующіх"). Націонал-соціалістів було не меньше 300 чоловік, при чому там були дійсно великі хлопці, і з мозоком, і з кулаками. Тому можливо імперцям пощастило не зустріти нас.

SSnazi
02.03.2009, 15:59
може розмістити на сайті?

Я не проти. Ви дивіться самі.

Ми - не "Свобода". Пишіть це на форумі "Свободи".

Так у одеських маразматиків є властивість всіх націоналістів "зачесувати" під одну "Свободу". Ну це їх власна "вава" в голові...

gava
02.03.2009, 16:48
а фото з акції можна десь побачити ?!

zed
12.03.2009, 11:15
Так у одеських маразматиків є властивість всіх націоналістів "зачесувати" під одну "Свободу". Ну це їх власна "вава" в голові...

Да обосрались мы, ребятки. Просто обосрались.

Нацисты,ё...

Яка дэржава - таки и нацисты

А мы - закомплексованные воняющие чесноком селюки.

Убожество...

А мы, евреи, еще расплатимся с вами за погромы!!! Мы - великие дети Сиона!

Зверь
12.03.2009, 11:42
А мы, евреи, еще расплатимся с вами за погромы!!!

Не переживайте, расплатитесь! Тем, что предоставите синагоги под общественные туалеты, а торы как сырье для печати туалетной бумаги :)))

Мы вас тысячу лет как били, бьем и бить будем. Потому что вы как крысы - не можете не вызывать омерзения.

ЗЫ Интересно, а свинья будет есть жида? :)

SSnazi
12.03.2009, 11:44
А мы - закомплексованные воняющие чесноком селюки.

Як на мене то закомплексований це ти, який сидить і штомпає дурні повідомлення. Чого ж ти не прийшов до парку Шевченка і не проявив свою відсутність компелксів?:)))
Я бачю ти дуже великий шанувальник "чеснока". Так, що ж приходь на наші акції і "селюки" погудують тебе так, що ти обісрешся.:)))

А мы, евреи, еще расплатимся с вами за погромы!!!

Яким чином? Флудом на наших форумах?:)))))

zed
12.03.2009, 11:52
Хороший нацист - мертвый нацист.
Слава хероям! Хероям слава!

F.N.
12.03.2009, 11:53
Дядько з Новосибірську пише. Мабуть, відморозив собі останні залишки розуму)

Информация об IP-адресе 84.237.120.114

по данным RIPE:
% This is the Ripe-Mirror Whois server.

% Note: this output has been filtered.

% Information related to '84.237.120.0 - 84.237.121.255'

inetnum: 84.237.120.0 - 84.237.121.255
netname: AcademTelecom-infrastructure-as
descr: AcademTelecom Infrastructure AS (as30797)
descr: Academgorodok
descr: Novosibirsk, Russia
descr: phone +7 383 3349100
country: RU
admin-c: ang49-ripe
tech-c: vvs66-ripe
status: ASSIGNED PA
mnt-by: SBRAS-MNT
source: RIPE # Filtered

person: Andrey N. Gavenko
address: Institute of Computational Technologies
address: Lavrentyev 6 Room 401
address: 630090 Novosibirsk
address: Russia
phone: +7 383 334 9120
phone: +7 913 901 7787
fax-no: +7 383 334 9194
e-mail: gavenko@nsc.ru
e-mail: gavenko@ac-tel.ru
nic-hdl: ANG49-RIPE

person: Valentin V. Smirnov
address: Institute of Computational Technologies
address: Lavrentyev 6 Room 402
address: 630090 Novosibirsk
address: Russia
phone: +7 383 334 91 00
fax-no: +7 383 330 63 42
e-mail: valentin@nsc.ru
e-mail: valentin@ac-tel.ru
nic-hdl: VVS66-RIPE

% Information related to '84.237.120.0/23AS30797'

route: 84.237.120.0/23
descr: Academtelecom
descr: RU.SBRAS address space for Academtelecom
origin: AS30797

zed
12.03.2009, 11:56
а фото з акції можна десь побачити ?!

А очы навищо? Ы?

Смотри, селюк обдолбанный, предыдущую страницу

Зверь
12.03.2009, 11:59
person: Andrey N. Gavenko
"Гавенко" - якось шматок лайна нагадує

F.N.
12.03.2009, 11:59
Шавко, а що там дивитися на фото? Ваш убогій марш із 10 калік?

F.N.
12.03.2009, 12:01
Щось я не розумію цього інет-бійця: то обсирає людей, то дякує всім підряд? Неадекват.

Зверь
12.03.2009, 12:07
Щось я не розумію цього інет-бійця: то обсирає людей, то дякує всім підряд? Неадекват.

А він збуджується, коли його гноблять :lol:
Така собі форма іудейського віртуального сексу

ANS
12.03.2009, 12:43
Забань цього ідіота, нащо срач розводити?

Ulv
12.03.2009, 18:56
На аватар він почепив свою фотку)))))))))
Це не той зоофіл, що відписався на сайті, у темі з відео?))))))))))
№12 написав: xxxx

неужели вы думаете, что сможете что-то сделать своей пропагандой? вы ничтожества, и вас ждут ножи)

я ебу собак, и свою маму.
http://www.reactor.org.ua/video/145-protestujj-i-srazhajjsja.html#comment
Полюбому це він!)

ЧЕРЕП
20.03.2009, 21:40
AC-fighter

На форумі заборонений шовінізм, імперіалізм і таке інше.

Та невже?

"Свойственный современной эпохе страх перед шовинизмом есть только симптом импотентности самой этой эпохи."

МК 18

Ukrainian
20.03.2009, 21:57
Та невже?

"Свойственный современной эпохе страх перед шовинизмом есть только симптом импотентности самой этой эпохи."

МК 18

5. Заборонений сепаратизм, федералізм, імперіалізм.
Ці дописи будуть вилучатися, а їхніх авторів буде покарано

На форумі немає місця образам європейським націям. У нас одна мета і вона виключає з'ясування стосунків між нами.

Правила форуму (http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?t=3)

Nord
21.03.2009, 16:18
[/QUOTЕ]
А Іспанці, Португальці, Болгари, Греки, Албанці, Румуни, Молдавани, і особливо Турки це білі?:)
[QUOTE]На форумі немає місця образам європейським націям. У нас одна мета і вона виключає з'ясування стосунків між нами.

Що, не можна казаті на Румунів- Цигани?:lol:

Ukrainian
21.03.2009, 17:35
Nord
Поясни мету свого останнього допису, або зараз підеш у бан за троллінг.