КПК

Показати повну версію : ЖИД Червоненко звинуватив Б. Хмельницького

Werwolf
13.04.2009, 10:44
Нещодавно ЖИД - чиновник Червоненко офіційно звинуватив гетьмана Б. Хмельницького та українську націю у ПЕРШОМУ ЛОХОКОСТІ проти жидів. Такі слова, що лунають від інородної посадової особи в сторону корінного населення України є прямим фактом розпалювання міжнаціональної ворожнечі, та підтверджують явно спланований геноцид та помстливе знищення української нації з боку захопившого в Україні владу жидівського кагалу.
Ось невеликий уривок з інтерв"ю, після якого на жида можна сміливо заводити кримінальну справу за декількома статтями:

- Почему молчит еврейская община, слыша лозунги на западной Украине от представителей ВО "Свобода"?
- Еврейская община далеко не молчит. И поверьте, если Тягныбок начнет призывать "бей жидов", вы увидите наши действия. У нас есть генетическая память, знание истории и своя вера, которую мы оберегаем.

Но я говорю от сердца и от инстинкта. У меня как у гонщика, как у охранника и экстремального человека есть свои ощущения. Так вот карта антисемитизма не будет разыграна. Знаете почему?

Во-первых, это не нужно элите, потому что от нас отвернется весь мир: не будет ни свободных виз, ни IPO, ни инвестиций. Наш народ сегодня очень мудрый и толерантный.

Во-вторых, ну давайте как-то уже нас всех не опускать ниже плинтуса! Ну подонки есть везде, особенно, если они проплачиваются. Ну не волнует сегодня никого, какая у кого национальность! Хотя, угроза есть.

Корни украинского антисемитизма были заложены намного давно. Первый Холокост в Украине устроил Богдан Хмельницкий, это в истории, и это правда. В Киеве до войны почти 40% было евреев, а в расстрелах Бабьего Яра активно принимали участие полицаи… Это история, которую надо помнить, чтобы не было повторений.

Повна версія цього злочину знаходиться тут:
http://www.pravda.com.ua/news/2009/3/24/91939.htm (http://forum.reactor.org.ua/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.pravda.com.ua% 2Fnews%2F2009%2F3%2F24%2F91939.htm)

F.N.
13.04.2009, 11:58
Жидам можна у будь-якій манері ображати гідність українців, з них ніхто не спросить, бо влада у їх руках.

Ukrainian
13.04.2009, 14:15
В своїх мерзенних обрядах жиди першим ділом проклинають Хмеля (Богдана Хмельницького), потім Адольфа Гітлера і ще якусь третю добру людину.

Сергій
13.04.2009, 14:28
Та Гітлер брав приклад з Хмельницького))

Гонта
17.04.2009, 22:35
Навіть Вікіпедія у статті "Хмельниччина" пише таке:

Хмельниччина та єврейське населення

Серед учасників антипольського повстання були сильні антиєврейські настрої. Це було пов'язано з тим, що пани-землевласники часто здавали свої маєтки разом із селянами в оренду, причому орендарями, як правило були євреї. Оскільки орендар розпоряджавсь маєтком лише протягом відносно короткого періоду він намагався отримати якнайбільший прибуток з нього, жорстоко визискуючи селян. Відповідно ненависть широких мас населення поширювалась не лише на євреїв-орендарів, а на всіх осіб іудейського віросповідання. З цього приводу Богдан Хмельницький звертався до українських селян, говорячи, що поляки продали їх (український народ) "у руки проклятих жидів". За даними «Короткої єврейської енциклопедії» за період повстання загинуло не менш ніж 30 тисяч представників еврейського населення, Звичайно, що страти панів і євреїв супроводжувались погромами і пограбуваннями з боку бідних верств учасників народного повстання. Відомими є такі події у Немирові, та в Яссах (Молдова), описані Павлом Алеппським.

шмайсер
17.04.2009, 22:50
у євреїв є так звані молитви-прокляття і наскільки знаю, таких молитов Гітлер не був удостоєний, проте Хмельницького і Петлюру жиди ніяк не можуть забути, і хоча щодо Гітлера я можу помилятись, я думаю, що вони його не проклинають по тій причині, що ніякого холокосту не було, може ще чомусь...

Хорс
17.04.2009, 23:21
В статье, посвященной украинскому народу, "Дер Штюрмер" (вторая за значением газета Рейха - Н.С.) не только включил украинцев в "нордическо-динарский" расовый тип, но и специально выделял их за выдающиеся антиеврейские достижения в прошлом". Газета с удовлетворением напоминала об истреблении 400 000 евреев во время восстания Хмельницкого в 1648 году.

Якщо чЕрвоненко каже про якусь їхню генетичну пам"ять, то у українців також є генетична пам"ять, про те як пускати жидам кров.

Гонта
17.04.2009, 23:27
то у українців також є генетична пам"ять, про те як пускати жидам кров.
Це вже точно.:hmm:

Зверь
25.04.2009, 02:41
у євреїв є так звані молитви-прокляття і наскільки знаю, таких молитов Гітлер не був удостоєний, проте Хмельницького і Петлюру жиди ніяк не можуть забути, і хоча щодо Гітлера я можу помилятись, я думаю, що вони його не проклинають по тій причині, що ніякого холокосту не було, може ще чомусь...

Мне понравились слова одного старого жида из фильма "Фанатик". На фразу что Гитлер был поцем - он ответил:

- НЕТ! Гитлер был настоящим! Его послал БОГ, чтобы наказать нас за наши грехи!

Flagellum Dei, получается. Разве можно такого проклинать? :)