КПК

Показати повну версію : МЕХ-ЭТО УБИЙСТВО!

BRUTALITY
11.04.2009, 23:53
Натуральные меха являются гордостью тех женщин, у которых они есть, и мечтой тех, кому эта вещь не по карману. Но давайте подумаем: чем на самом деле мы гордимся, о чем мы мечтаем? Для получения куска меха надо убить животное и ободрать его шкуру. Чтобы сшить одну шубу, требуется отнять жизни у десятков, иногда и сотен животных. Как вы считаете, стоит ли красота ТАКИХ жертв?

Всем нам известно высказывание Ф. М. Достоевского, что счастье всего мира не стоит слезинки на щеке невинного ребенка. Большинство людей согласно с этой мыслью. Но в то же время мы считаем нормальным лишить жизни множество живых существ, чтобы выглядеть элегантно. И это при том, что искусственные меха, пальто, куртки также красивы и хорошо защищают от холода. С первого взгляда натуральная шуба действительно красива и роскошна.

Но давайте посмотрим, что было с кусками меха до того, как они стали шубой. Убитого зверька подвешивают вниз головой, сначала снимают шкуру с задних конечностей, а потом начинают стягивать ее с туловища, подобно тому, как Вы снимаете с себя через голову одежду. Но трупу еще и разрезают подкожную пленку, перерезают ушные хрящи, удаляют их и обрезают кожу вокруг глаз, носовых хрящей и губ. Вот шкурка лежит отдельно и зверек отдельно. То, что еще недавно двигалось, дышало, пищало, то, в чьей груди еще недавно билось сердце, теперь беспомощно валяется на разделочном столе. Это создание потеряло единственную имеющуюся у него одежду, без которой жизнь невозможно. Капает кровь, оголились мышцы, обтягивающие скелет. Все это очень похоже на рисунок из учебника по анатомии, на котором изображается мускулатура человека. Вы хотите взять и надеть на себя эту влажную, свежую, еще не обезжиренную и неочищенную внутри шкурку, которая скоро сгниет и превратится в зловоние, если ее не обработать химикатами, которые так портят нашу планету? Нет? А почему же? Ведь вот вам самый лучший натуральный мех в первозданном виде.

Бывают и еще более извращенные способы получения меха. Каракуль — это ягнята, забитые на 2-3 день после рождения.

А как Вам нравится ходить в шкуре эмбриона?

Чтобы получить каракульчу, беременной овце вспарывают живот, разрезают матку, выдирают зародыш и снимают с него шкуру.

Давайте не будем, подобно страусу, прятать голову в песок и думать, что предметы и явления, которых мы не видим, не существует. В следующий раз, когда Вы будете надевать Вашу натуральную шубу, пожалуйста, задумайтесь о том, сколько жизней было уничтожено для ее получения. Если бы каждая женщина, накидывая на себя свой любимый наряд, чувствовала, как горячая, густая, уже начинающая сворачиваться кровь приклеивает свежую шкуру к ее телу, слышала крики обреченных на смерть ради чужой красоты созданий, видела оголенные внутренности и выколотые глаза, чувствовала одновременно холодный и жгучий дух смерти, то, скорее всего, натуральным шубам место было бы в музее. В настоящее время большинство ведущих косметологов и модельеров пришло к мысли, что красота — это прежде естественность. Давайте подумаем: что может быть более неестественным, а, следовательно, уродливым и абсурдным, чем надевание на себя одежды, которую природа создала для совершенно иного биологического вида?

Кстати, во многих цивилизованных странах натуральные меха уже не служат, как прежде знаком красоты и престижа. Теперь, когда многие люди познали кровавую изнанку меха, они воспринимают натуральную шубу как признак дурного тона.

Согласно опросу, проведенному журналом «Пэрентс, 69% американцев против убийства животных для получения кожи.

Сотрудники многих украинских туристических агентств даже не советуют своим клиентам брать с собой в путешествие по Западной Европе натуральные меха. Пожалуйста, постарайтесь ощутить всю жестокость натурального меха и Вы!

[/FONT]

DesnaKozak
12.04.2009, 00:16
http://img.gazeta.ru/files2/2311860/mazu.jpg а це наслідки любові до всього штучного, птах в нафтовій плямі. Вам його не шкода?

H8edge
12.04.2009, 00:22
а це наслідки любові до всього штучного, птах в нафтовій плямі. Вам його не шкода?

А это последствия любви к натуральному...
http://cs1617.vkontakte.ru/u12724122/72679990/x_c5a54494.jpg

Что хуже??

DesnaKozak
12.04.2009, 00:47
останнє звісно далеко не полюдськи, хоча б тому що дану тварину було вбито брутально. Крім того тюлень є рідкісним видом і тому потребує захисту. Однак скажи мені якщо людина відмовить від природнього хутра (наприклад отрманого від вирощеної для цього і гуманно забитої худоби), яка буде йому алтернатива, як не вроби з продуктів нафтопереробки?

BRUTALITY
12.04.2009, 01:15
вариантов масса,есть кож.замы,есть другой материал помимо меха...есть компании которые не используют мех в производстве!!!Носить натуральный -это не необходимость, а всего лишь мода...нелепая..люди носят мех не задумываясь что тем самым поддерживают индустрию смерти!

1313
12.04.2009, 03:48
ти шо не поняв про шо говорить десна козак?
не вбиватимуть тварин для шкіри і хутра, замінятимуть шкіру замінітєльом як ти казав, а він є одним з продуктів нафтопереробки.
тобто з нафти роблять більшість волокон і тканин штучного походження. а добування і транспортування нафти наносить набагато глобальнішої шкоди..

не можна звірят вбивати для розкоші. шоб модні суки носили на комірах голови лисиць чи інших сусудів по планеті.

але попри всю мою любов до тварин, я не збираюсь відмовлятися від шкіряного взуття якероблять з корови яку вбивають. (швидко і без болі) з мертвої знімають шкіру. і всі всі її частини аж до костомах використовують. або шо робити з шкірою зїденого кроля викидати? ачо не пошити з неї шубу? це є нормальним і природним.
якби не мясо і хутро то наші предки вимерли би ше за льодовика.

Proletariat
12.04.2009, 05:51
Однак скажи мені якщо людина відмовить від природнього хутра (наприклад отрманого від вирощеної для цього і гуманно забитої худоби), яка буде йому алтернатива, як не вроби з продуктів нафтопереробки?

ти шо не поняв про шо говорить десна козак?
не вбиватимуть тварин для шкіри і хутра, замінятимуть шкіру замінітєльом як ти казав, а він є одним з продуктів нафтопереробки.
тобто з нафти роблять більшість волокон і тканин штучного походження. а добування і транспортування нафти наносить набагато глобальнішої шкоди..

Це тільки виправдання для вбивств тварин, які звучать з боку "експертів" на захисті капіталізму. Щоб робити натуральні тканини не обов'язково вбивати тварин. Є тканини рослинного походження: бавовна, льон, конопля. Є тепла тканина тваринного походження, яка не потребує вбивства - це вовна, отримується шляхом стрижки або вичісування, без вбивства.

але попри всю мою любов до тварин, я не збираюсь відмовлятися від шкіряного взуття якероблять з корови яку вбивають. (швидко і без болі) з мертвої знімають шкіру. і всі всі її частини аж до костомах використовують. або шо робити з шкірою зїденого кроля викидати? ачо не пошити з неї шубу? це є нормальним і природним.

Тебе ніхто не змушує відмовлятися, але від цього можна відмовитись і нічого не втратити.

якби не мясо і хутро то наші предки вимерли би ше за льодовика.

Сучасні технології дозволяють обходитись без хутра.

xAUTONOMEx
12.04.2009, 12:19
http://i.piccy.info/i3/56/ff/29dd6e47e19c9bae581ebf63f536.jpeg (http://piccy.info/)

brightket
12.04.2009, 12:31
шо робити з шкірою зїденого кроля викидати? ачо не пошити з неї шубу? це є нормальним і природним.
а нашо їсти Кролика?????
це зараз їсти м!ясо - нормально і "гуманно", але насправді все навпаки!

Одяг, взуття з хутра і шкіри - нашо це вам ? ви розбещені сучасністю...
Можна вільно обійтися без цього.

Альтернатива - одяг з льону, коноплі.

Kross
12.04.2009, 13:14
Хутро - це дійсно вбивство в деяких випадках, ні в якому разі не можна вбивати тваринок тільки заради нього.

Але! Моя бабця колись вирощувала кроликів. І лікарі після операції по видаленню апендиксу навпаки рекомендували мені їсти кроляче м"ясо і курятину для відновлення сил. Підтримую Lampa - а шкіру що, дійсно викидати?
Ще - сумніваюсь що стадо голодних вовків в темному лісі відмовиться від м"ясця, навіть людського.

На рахунок вегетаріанства.
Скажіть людям в селі які влітку тяжко фізично працюють щоб вони відмовились від м'яса і сала. Косарі просто сміятимуться коли їм запропонують квасолю чи зелень як альтернативу (хто знає що таке косовиця - мене зрозуміє). Сили треба поповнювати швидко, адже наступного ранку - знову чотиригодинна виснажлива праця.

Наостанок наведу дещо:
"Люди, в своём антропоцентризме, выявляют жалость к тем, кто наиболее им подобен. Прежде всего – к млекопитающим. А живое – всё. И поэтому воздерживаться от поедания свиного стейка, вгрызаясь зубами в овощи – это просто лицемерие. Или непонимание Вселенной."
sparrow-hawk.livejournal.com/1316087.html

DesnaKozak
12.04.2009, 17:54
Є тканини рослинного походження: бавовна, льон, конопля. Є тепла тканина тваринного походження, яка не потребує вбивства - це вовна, отримується шляхом стрижки або вичісування, без вбивства.
коли мороз 20 градусів це треба півметровий шар тканини щоб не було холодно

DesnaKozak
12.04.2009, 17:57
Це тільки виправдання для вбивств тварин, які звучать з боку "експертів" на захисті капіталізму.
Прибутки від нафтової та хімічної промисловості в тисячі разів більші і йдуть саме корпораціям, а від тваринництва дрібним господарствам чи просто селянам. Якби на Заході виробництво хутра були вигідно буржуям як ГМО наприклад, про нього там не тринділи всякі модники, кінозірки та інші діти буржуазії.

Щодо вживання сала та м*яса при роботі згоден, просто зі столиці ці проблеми просто не зрозумілі.

Aquila
12.04.2009, 18:05
Чув коли небудь про Gore-TEX? Користувався? Можу тебе запевнити, що якісний одяг зі штучних тканин нічим не поступається шкіряним та хутряним виробам.

DesnaKozak
12.04.2009, 18:10
штучних тканин
штучні тканини ще раз пояснюю виробляються головним чином з нафти та інших вуглеводнів, і дані галузі промисловісті є катастрофічним забруднювачем довкілля.

Єдина причина поширення цього руху проти хутра на Заході є відвертання уваги від забруднення з боку хімічної промисловості.

Це тільки виправдання для вбивств тварин, які звучать з боку "експертів" на захисті капіталізму.

Ти чув цю тему від якихось інших експертів, крім мене (хоч я не фахівець). По ящику, з газет, якщо так то цитати. Звісно якщо це буржуазні експерти.

1313
12.04.2009, 18:15

нє не несажи одяг з шерсті теплий.

головне шоб люди не забирали в природи те чого не зможуть відворити, або шоб не забирали такими темпами за якими природа сама не встигає відновлятися.
І в принципі. на даний час в нашій компетенції лише територія України покишо. Тюленят в нас не ріжуть. Хто з ненависників експатуації тварин знає Про проблема вітчизняних тварин? Яких дикіих ссавців бють на хутро чи ше там шо в україні? З яких звірів робить одяг найвідоміша українська хутряна фабрика в Тисмениці? Хто її власник?

Aquila
12.04.2009, 18:21
Хто її власник?
Жидомасони :lol::lol::lol:

1313
12.04.2009, 18:27
я говорю про потенційних обєктів для вираження невдоволення, а не про змовницькі теоріїї))

І я тут подумав шо та всьо лицемірна піздьож.. всьо шо тре зробити майбутнім націонал соціалістам це принаймі всього навсього винищити хочаби 5 мілярдів людей. Поки вони не перетворилу всю планету на продукт переробки))

а ше треба бойкотувати вживання людьми чарепашачих супів. Ви знаєте шо єдиний вид черепах шо живе в україні (болотних ч) ось ось вимре..(( ? чи рептилій менше жалко ніж ссавців бо вони еволіційно дальші від нас

DesnaKozak
12.04.2009, 18:27
головне шоб люди не забирали в природи те чого не зможуть відворити, або шоб не забирали такими темпами за якими природа сама не встигає відновлятися.
саме так. Тут важливо не перегинати палку і не вдаватись у теми, які не прямо приносять ще більшу шкоду природі

DesnaKozak
12.04.2009, 18:29
тре зробити майбутнім націонал соціалістам це принаймі всього навсього винищити хочаби 5 мілярдів людей
під час Апокаліпсису здохне 2\3 населення Землі, тому все буде гут. А якщо серйозно то треба просто діяти природовідновідними методами, і звести до мінімуму використання невідновлюваних ресурсів.

1313
12.04.2009, 18:42
ну..
нашу екосвідомість тре зосередити
На червоній книзі України
На збереження природних ландшафтів
Обмеження вирубки лісу
На пошук альтернативних джерел енергії
Переробку сміття
На відродження старого доброго сільського господарства (ато одно панікою гмо не поменшає)

ато жалко не жалко то особиста справа.. якшо так про все думати то і негра колись стане жалко

DesnaKozak
12.04.2009, 18:49
ато жалко не жалко то особиста справа.. якшо так про все думати то і негра колись стане жалко
з мене тобі кисляк

Aquila
12.04.2009, 18:51
Ви знаєте шо єдиний вид черепах шо живе в україні (болотних ч) ось ось вимре..(( ? чи рептилій менше жалко ніж ссавців бо вони еволіційно дальші від нас
Знаэмо. Проводяться приватні дослідницькі роботи з приводу розмноження цих твар в умовах неволі.
Хоча, як не дивно, я в великій кількості їх зустрічав на водоймах київщини та житомирщини.

1313
12.04.2009, 18:55
вилика кількість на куб метр води? то не показник.
велика кількість - то та міра в якій їх обмотують скотчем кладуть живих в ящики і відправляють закордон

Proletariat
12.04.2009, 19:04
Але! Моя бабця колись вирощувала кроликів. І лікарі після операції по видаленню апендиксу навпаки рекомендували мені їсти кроляче м"ясо і курятину для відновлення сил. Підтримую Lampa - а шкіру що, дійсно викидати?

Не треба порівнювати локальний випадок і індустрію.

Ще - сумніваюсь що стадо голодних вовків в темному лісі відмовиться від м"ясця, навіть людського.

Права тварин - це ідеологія, яка не зачіпає відносини тварин між собою.

Скажіть людям в селі які влітку тяжко фізично працюють щоб вони відмовились від м'яса і сала. Косарі просто сміятимуться коли їм запропонують квасолю чи зелень як альтернативу (хто знає що таке косовиця - мене зрозуміє). Сили треба поповнювати швидко, адже наступного ранку - знову чотиригодинна виснажлива праця.

Хай кожен сам вирішує для себе. А тут тема - хутро.

Наостанок наведу дещо:
"Люди, в своём антропоцентризме, выявляют жалость к тем, кто наиболее им подобен. Прежде всего – к млекопитающим. А живое – всё. И поэтому воздерживаться от поедания свиного стейка, вгрызаясь зубами в овощи – это просто лицемерие. Или непонимание Вселенной."
sparrow-hawk.livejournal.com/1316087.html

Права тварин стосуються лише тварин, а не всього живого. І тварини це не лише ссавці. Так що хай автор фрази трохи вивчить матчастину.

Proletariat
12.04.2009, 19:05
Альтернатива - одяг з льону, коноплі.

І з вовни гол. чином. Вона тепла.

Aquila
12.04.2009, 19:05
вилика кількість на куб метр води? то не показник.

Велика кількість - порівняно з іншими червонокнижними видами. Вийди на озера Бориспільщини. Можу тебе запевнити що ти побачиш не один десяток цих тварн.
А роскажи мені де знайти любку дволисту? :)))

DesnaKozak
12.04.2009, 19:06
Права тварин стосуються лише тварин, а не всього живого. І тварини це не лише ссавці. Так що хай автор фрази трохи вивчить матчастину. а оранка по полях чому тоді не турбує захисників прав тварин, якщо під час неї страждають сотні дощових черв*яків?

Beloslav
12.04.2009, 19:08
ИМХО уделять хоть какое-то внимание и время борьбе по уничтожению животных, значит заюыть о том, что уничтожается наша раса! Раса превыше всего, все остальное на этом фоне блекнет! Этим нужно заниматься в первую очереддь, это первостепенно!

DesnaKozak
12.04.2009, 19:11
ИМХО уделять хоть какое-то внимание и время борьбе по уничтожению животных, значит заюыть о том, что уничтожается наша раса! раса вимирає на тлі екологічної катастрофи в причинах якої варто теж би було б розібратись

Proletariat
12.04.2009, 19:27

Вовна (шерсть), наприклад з вівці добре захищає від холоду.

Прибутки від нафтової та хімічної промисловості в тисячі разів більші і йдуть саме корпораціям, а від тваринництва дрібним господарствам чи просто селянам. Якби на Заході виробництво хутра були вигідно буржуям як ГМО наприклад, про нього там не тринділи всякі модники, кінозірки та інші діти буржуазії.

Виробництво з хутра і шкіри теж належить корпораціям. Не треба підміняти одне гівно іншим. Можна обійтись без хутра і без синтетики.

Щодо вживання сала та м*яса при роботі згоден, просто зі столиці ці проблеми просто не зрозумілі.

Тут є хтось з села?

Ти чув цю тему від якихось інших експертів, крім мене (хоч я не фахівець). По ящику, з газет, якщо так то цитати. Звісно якщо це буржуазні експерти.

"Главный аргумент экспертов в пользу натурального меха: искусственный мех – антиэкологический материал, изготовляющийся из продуктов нефтепереработки. Поэтому шуба, греющая и душу, и тело, должна быть только из натурального меха".

http://www.gazeta.ru/style/2004/10/a_186908.shtml

Набери в гуглі - це пишуть пропагандисти вбивства на хутро тварин (в т.ч. диких).

а оранка по полях чому тоді не турбує захисників прав тварин, якщо під час неї страждають сотні дощових черв*яків?

Може є такі, кого турбує. Я вже казав, що різні товариства спеціалізуються на різних темах. І до чого ці каверзні питання? Одне не виключає іншого. Якщо хтось давить черв'яків, це не значить що не треба захищати ссавців, якщо хтось цього хоче.

DesnaKozak
12.04.2009, 20:30
Набери в гуглі - це пишуть пропагандисти вбивства на хутро тварин
те яких тварин використовувати це вже питання регулювання природокориствування

brightket
12.04.2009, 20:42
На рахунок вегетаріанства.

Можно часто услышать следующее объяснение своему нежеланию отказаться от мяса: "Я занимаюсь тяжёлым физическим трудом, и мясо нужно мне для силы". Хотя утверждение, что при тяжёлых физических нагрузках требуется большее количество протеина и является обоснованным, нет никаких оснований полагать, что вегетарианская диета, в особенности дополненная яйцами и молочными продуктами, не сможет обеспечить даже самую высокую потребность в протеине. Доктор Рассел Читтэндэн, занимающийся вопросами физиологической химии в Йельском университете, потратил месяцы на изучение спортсменов и солдат, находящихся на низкопротеиновой диете, и обнаружил, что "44 – 53 граммов протеина в день были достаточны для поддержания крепкого здоровья и отличной физической формы, без какого-либо снижения показателей силы и выносливости". В ходе других экспериментов в Йельском и Брюссельском университетах, вегетарианцы продемонстрировали куда более высокую выносливость, способность адаптироваться к физическим нагрузкам и быстро восстанавливать силы нежели те, кто придерживается мясной диеты.
Взагалі-то не важливо, наскільки тяжка фізична робота.
Вегетаріанці є всюди і вони працюють так само на тяжких роботах і мають тяжке навантаження.Якщо б їм не вистачало м'яса і "поживних" речовин , займаючись тяжкою працею вони б вже давно повмирали, але ж ні! Всі живі і здорові, до того ж на рівень здоровіші від (трупо....)м'ясоїдіві життя у вегетаріанців довше!

Моя бабуся вегетаріанка з 12 років, вона працює на городі майже все життя і не страждає від нестачі чогось, тим більше м'яса!!!

Kross
12.04.2009, 21:36
Моя бабуся вегетаріанка з 12 років, вона працює на городі майже все життя і не страждає від нестачі чогось, тим більше м'яса!!!
Скажи чесно - це вимушене вегетаріанство (через здоров"я) чи цілком свідоме? Моя прабабця не могла вживати мясо і молоко бо їй не можна було.
А так - я за м"ясо і я цим пишаюсь:)

Тут є хтось з села?
Особисто я - ні. Але ось скоро поїду в Львівську область садити картоплю, а влітку - косити. А після таких справ організм просто вимагає швидкого поповнення запасів, а саме м"яса і сала).

Еее... я тут бачу офтоп пішов про вегетаріантсво (тему про яке закрили з певних причин), а мова має йти про хутро:stina:.
Так от підсумую: масове вбивство тільки з метою отримання хутра - зло. Про все інше було сказано достатньо:)

Beloslav
12.04.2009, 22:22
раса вимирає на тлі екологічної катастрофи в причинах якої варто теж би було б розібратись Я не говорю об экологических кризисах, но о движении по защите животных.

H8edge
13.04.2009, 09:47
Я уже приводил факты что вегетарианци выносливее мясоедов в несколько раз... Эти опыты и исследования признаны всеми учёными мира... Зачем ити против науки товарищи?

H8edge
13.04.2009, 09:58
Я не говорю об экологических кризисах, но о движении по защите животных.

Я считаю что это всё должно быть в комплексе... Настоящий НС должен чтить и уважать матушку природу и всё что окружает его... Само собой нельзя чисто погружаться в зоозащиту... Необходимо находить время всему))) и в 1 очередь давать правильное воспитание детям...

Maio
13.04.2009, 11:55
Люди всегда ели мясо. Глупо от него отказыватся, потому что эта наша природа. Человек, как не крути, по своей натуре хищник. Так зачем идти против себя?.....

F.N.
13.04.2009, 12:11
Припиняємо офтоп.

brightket
13.04.2009, 20:57
Скажи чесно - це вимушене вегетаріанство (через здоров"я) чи цілком свідоме?
свідоме повністю!!!!!!!!!!!!!

Люди всегда ели мясо. Глупо от него отказыватся, потому что эта наша природа. Человек, как не крути, по своей натуре хищник. Так зачем идти против себя?.....
http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?t=296здесь єто уже обсуждалось!!! Маш, читай ..там реально вроде все что нужно.

Я считаю что это всё должно быть в комплексе... Настоящий НС должен чтить и уважать матушку природу и всё что окружает его... Само собой нельзя чисто погружаться в зоозащиту... Необходимо находить время всему))) и в 1 очередь давать правильное воспитание детям...:idol:

BRUTALITY
16.04.2009, 01:06
Блин!Давайте тут еще раз про веганов поговорим????
ЛЮДИ!мы о мехе!!!!о убийствах ради шмоток!!!!!

Proletariat
16.04.2009, 01:15
Блин!Давайте тут еще раз про веганов поговорим????
ЛЮДИ!мы о мехе!!!!о убийствах ради шмоток!!!!!

Согласен. Кстати, BRUTALITY, ты модератор, можешь удалять оффтоп.