Показати повну версію : Поясніть, будь ласка..
Антисфен
10.04.2009, 11:18
Чому я повинна любити українців більше за всіх інших людей?.. Переконайте..
А это смотря кто ты по национальности...)))
Антисфен
10.04.2009, 11:32
Українка)
________
Українка)
Тогда встречный вопрос...))) Почему больше всех любишь свою маму, а не мать какого нибудь еврейчика?))) Проведи паралели и сделай выводы...)))
А почему ты думаешь, что ты кому-то что-то должна?
В первую очередь ты должна себе.
Но народ и держава - это аналог большой семьи. Во всяком случае, раньше было так. Разве "чужие" люди для тебя значат столько же, сколько и "близкие"?
Якщо ти українка, то любити українців - це природньо. І тут не повинно виникати ніяких питань. Але якщо вже виникло таке питання, то спробую відповісти.
Українців ми повинні любити насамперед за те, що ми Велика нація, яка встояла перед століттями окупації і знущань і тепер має повне право господарювати на своїй землі. Але будь обережна і відділяй поняття "українець" і "громадянин України", а також "Держава" і "влада".
Антисфен
10.04.2009, 12:36
А что тогда есть основными критериями близости? Кровное родство? Количество проведенного вместе времени? Общность взглядов-интересов? Внешнее сходство?
Если бы я была сиротой, и меня, украинку, вырастила еврейка-армянка-японка-китаянка-цыганка-африканка, вряд ли я любила её меньше=\
Большинство из нас любит свою маму потому, что она а)первая, кто нас кормила/лелеяла/гладила, в общем, та, благодаря которой мы выжили. То есть, это явление, которое мы можем наблюдать у большинства животных. Инстинкт, в частности. Другой вопрос, почему мы её так любим даже когда она нам уже не нужна? тут есть два момента: б) известно, что чем сложнее развита у животного нервная система, тем сложнее взаимоотношения между представителями его вида. У многих млекопитающих (да и не только) близкие отношения с матерью сохраняются на протяжении всей жизни особи. То есть, вполне логично, что после 15-25 (у кого и больше) лет совместного проживания, общения, времяпрепровождения, заботы, вполне логичным результатом будет сильнейшая привязанность. Но тут возникает второй момент: а что, если мать - алкоголичка? бьёт ребёнка? не занимается его воспитанием? Ведь многие дети и тогда её любят. Здесь общим для всех есть в) навязанная семьей и обществом с самых первых дней жизни "аксиома": "ты должен любить маму". "ты любишь маму?". "мама-первое слово, главное слово в нашей судьбе, мама, жизнь подарила, мир подарила мне и тебе". То есть, ты просто обязан любить маму, чтоб не стать в некотором роде изгоем общества. Высказывание зрелого здравомыслящего человека "Я не люблю свою мать" вызвало бы резонанс и бурю негативных возгласов..
Я не говорю, что это плохо. Просто так есть. Я тоже люблю свою маму и не смогу это в себе преодолеть. Это слишком сильно засело в подсознании.
Я попыталась объяснить, почему люблю свою маму больше всех чужих мам.
Параллели можно провести и на семью.
Но почему я должна любить чужую маму-украинку больше чем чужую маму-еврейку или маму-китаянку? Это заложено в природе?
Разве человечество - не один вид, просто с разным цветом шерсти?
Почему украинцы должны быть мне ближе? По каким критериям?
Очнитесь...Национализм, шовинизм - это всё было придумано с целью управления людьми - в данной капиталистической системе - пролетариатом (как вы и сами выражаетесь) - немногочисленной элитой, критерии формирования которой хоть и менялись, но авторитарный характер не менялся. Элита всегда действовала и будет действовать прежде всего в собственных интересах. Национализм - очень удобное средство защиты своих владений от "врагов" и управления рабочей силой. Более того, бесплатное!
Сложно выражать словами столь очевидные вещи.
Но пока я не вижу никакого удовольствия в том, чтоб быть рабом идеи, созданной какой-то кучкой людей ради собственной выгоды. Это низко, стадно, ограниченно.
Переубедите!
Очнитесь...Национализм, шовинизм - это всё было придумано с целью управления людьми - в данной капиталистической системе - пролетариатом (как вы и сами выражаетесь) - немногочисленной элитой, критерии формирования которой хоть и менялись, но авторитарный характер не менялся. Элита всегда действовала и будет действовать прежде всего в собственных интересах. Национализм - очень удобное средство защиты своих владений от "врагов" и управления рабочей силой. Более того, бесплатное!
Ми сповідуємо дещо інші ідеали. Націонал-соціалізм. Економічна модель при націонал-соціалізмі дуже ефективна (бо є антикапіталістичною за своєю суттю), а суспільство не ділиться на класи. Експлуатації немає як такої. Щодо еліти - ну це, вибачте, дивлячись яка еліта... Елітою в історії України можна назвати з десяток людей. Всі інші - далекі від цього слова. А зараз слово "еліта" - це вже як матюк. Його дискредитували повністю.
Ukrainian
10.04.2009, 13:11
Очнитесь...Национализм, шовинизм - это всё было придумано с целью управления людьми -
Очнулісь))) Переконувати фанатика, свідка Ієгови і т.д. - дурне діло.
Хочу сказать, что "элите" - абсолютно наплевать чья партия придет к власти, какая будет система и т.д. Абсолютно верно, что в последнее время эта самая элита подводит развивающие страны именно к фашизму. Так действительно легче, вот только "не ограждать от врагов" - ибо на данный момент врагов у этой элиты нет и не будет в ближайшее время. И вовсе ничего не делится "на свое и чужое". Этот мир принадлежит банкирам. Если вы потянете ниточку, то придете к выводу, что и левых, и правых - контролируют одни и те же люди. Люди, чьих имен вы не знаете и вряд ли где-нибудь услышите. Но им это и не нужно.
Иллюзия конкуренции, борьбы и наличия выбора - самый верный способ заставить человеческие массы не видеть правды и истинных причин и проблем. Таким образом можно направлять "борьбу" народонаселения против результатов, а не причин. Фашизм же выгоден самой своей сутью. В основе этого режима лежит деструкция и война и разрушение. Такой режим запрограммирован на смерть, но именно этого от нас и ждут.
Что же касается "Націонал-соціалізму". Этот режим не возможен на практике и тратить на него драгоценное время просто невозможно. Сейчас, когда 10 лет стоят 100 - важно осознать, что стереть общественные классы - так же невозможно, как и дышать чистым воздухом. Сама модель идет против основ мироздания.
DesnaKozak
10.04.2009, 13:48
Очнитесь...Национализм, шовинизм - это всё было придумано с целью управления людьми - в данной капиталистической системе - пролетариатом (как вы и сами выражаетесь)
Раджу ознайомитись з цією статтею
http://untp.org.ua/index.php?id=943
Антисфен
10.04.2009, 13:52
F.P.
Можливо, вам самим варто почитати, що є "елітою". В контексті моїх слів цілком зрозуміло, що я маю на увазі.
То ви мені дасте ваше визначення "Держави" і "влади"?..
Нацизм - ефективна модель? Немає класів? Нацисти не визнають владу? Правлячий клас?
Чим держава за вашою моделлю суттєво відрізнятиметься від Третього Рейху? Радянського Союзу?
Я справді цікавлюся.
В даному випадку я цікавлюся саме націоналістичним/расистським/українофільським компонентом вашої ідеології. То чому ж я маю любити українців більше за китайців?
Оптимальна одиниця суспільства - це сім"я. Але одна сім"я вижити не здатна, тому щоб існувати треба об"єднуватися з іншими людьми. Нація виникає органічно, так само як і сім"я. Вона є одиницею, яка дозволяє об"єднатися великій кількості людей.
Бути українцем - це індифікувати себе одинецею одного великого народу - розумного, трудолюбивого, сильного і як показує історія, здатного за себе постояти, але поки-що засліпленего капітало-ліберальними цінностями.
А що пропонують різні форми інтернаціоналізму - демократичний, марксистський і т.д.? Рай на землі, якого ніколи не буде? Рівність всіх, яка є насправді зброєю проти традиційних цінностей і національних спільнот? Ні, дякую! Це не для мене!
Ukrainian
10.04.2009, 14:19
То чому ж я маю любити українців більше за китайців?
Бо інакше українці зроблять вам боляче.
2 Модератори: Вважаю "Антисфен" за троля і пропоную банити подібних персонажів
Бо інакше українці зроблять вам боляче.
2 Модератори: Вважаю "Антисфен" за троля і пропоную банити подібних персонажів
Массовые репрессии?
Что же касается "Націонал-соціалізму". Этот режим не возможен на практике и тратить на него драгоценное время просто невозможно.
О, як... 18 довів, що він можливий на практиці.
Сама модель идет против основ мироздания.
Навпаки: ця модель є відновленням справедливості і гармонії у суспільстві, а отже вона є природньою.
F.N
В мире изначально нету справедливости.
И достичь такой справедливости, разработать "эффективную систему" - наша жизненно важная задача. Одна такая система уже есть, "Золотой миллиард". Но слишком дорого придется заплатить за мнимую эффективность.
Антисфен
10.04.2009, 14:36
Ви коли-небудь чули про таке поняття як "еволюція"?
Суспільство постійно еволюціонує. Все в природі еволюціонує. То як ви можете казати, що це є природнім, а щось - ні?
Ваша проблема, як і проблема більшості людей, в підміні понять. В софістиці. Це зустрічається надто часто, фізично неможливо звертати вашу увагу на все це.
В кінці-кінців, якщо на цьому форумі сидять мислячі люди, то кінцевою метою кожного є істина, чи не так?.. То ж нащо мене репресувати, якщо я можу допомогти вам краще розуміти істину (можливо, лише більше впевнитись у своїх поглядах та переконати мене).
До речі, як ви ставитеся до гендеру?)
То як ви можете казати, що це є природнім, а щось - ні?
Ну, наприклад, експлуатація - це не природньо. Гомосексуалізм, толерантність, расове змішування - це теж не природньо. Еволюція - це добре, але основні закони природньої гармонії не можуть змінюватися. Інакше на нас чекає вимирання.
Одна такая система уже есть, "Золотой миллиард".
Щось я не бачу, що вона працює. Навпаки, це якась міфічна теорія.
Суспільство постійно еволюціонує. Все в природі еволюціонує. То як ви можете казати, що це є природнім, а щось - ні?
Да, слышал. И вы, как человек мыслящий, должны анализировать происходящее, окружающее вас и на основе анализов делать выводы. Стоит поближе познакомиться с историей человечества - так сразу пропадают малейшее желание произносить слово "справедливость"
Ну, наприклад, експлуатація - це не природньо. Гомосексуалізм, толерантність, расове змішування - це теж не природньо. Еволюція - це добре, але основні закони природньої гармонії не можуть змінюватися. Інакше на нас чекає вимирання.
Щось я не бачу, що вона працює. Навпаки, це якась міфічна теорія.
А много вы об этом знаете? Вернее, достаточно, что бы сделать такой вывод?
Антисфен
10.04.2009, 14:46
Одна такая система уже есть, "Золотой миллиард". Но слишком дорого придется заплатить за мнимую эффективность.
Система, о которой вы говорите - полный бред. Я не читала книгу, но уверена, что она полна противоречий. Если подобные договоренности и были в 70-х, то уже давно появилась масса альтернатив. Проблема ограниченности ресурсов на самом деле решается очень просто... Другое дело, что пока существует описанная вами элита, и пока мы не можем реально ей противостоять, это невозможно. И даже если, допустим, мы уничтожим эту элиту, уничтожим капитализм и условно элиминируем классы, при этом сохранив государственность в какой-либо форме - нам никогда не добиться справедливости.
А вы сами видите определенный выход? Путь к справедливости?
Система, о которой вы говорите - полный бред. Я не читала книгу, но уверена, что она полна противоречий. Если подобные договоренности и были в 70-х, то уже давно появилась масса альтернатив. Проблема ограниченности ресурсов на самом деле решается очень просто... Другое дело, что пока существует описанная вами элита, и пока мы не можем реально ей противостоять, это невозможно. И даже если, допустим, мы уничтожим эту элиту, уничтожим капитализм и условно элиминируем классы, при этом сохранив государственность в какой-либо форме - нам никогда не добиться справедливости.
А вы сами видите определенный выход? Путь к справедливости?
Прежде, чем продолжать, ознакомьтесь с:
- “ИЗМЕНЕНИЕ ОБРАЗА ЧЕЛОВЕКА” (Уиллиса Хармона)
- “Перспективы времени и моральный дух” (Курт Левин)
Далее, действительно, по своей сути сама теория отказалась от некоторых своих аспектов. плюс к этому, она постоянно дополняется и модернизируется. Но в основе лежит все тот=же принцип.
Проблема ограниченности ресурсов - на самом деле бред. Современный ядерный синтез не оставит от этой сказки камня на камне. Но эта теория - главное "оружие" той самой элиты. Именно поэтому любые исследования в сферах использования ядерной энергии в мирных целях - уничтожаются на корнях.
Кстати, именно это - и есть выход. Дешевая ядерная энергия. Но об этом позже.
Что же касается книги - это действительно бред. Но воспринимать ее в серьез не следует. Фактически, руководством к действию есть официально принятая программа США "GLOBAL 2000"
DesnaKozak
10.04.2009, 15:12
До речі, як ви ставитеся до гендеру?)
гендер це термін вигаданий ліберастами для того щоби виправдати існування траснвеститів, збоченців та іншого гамна. Ніяких гендерів не існує. Є стать.
До Адмінів: я думаю це антифа, можливо навіть хтось з відомих діячів на букву З. Забаньте його
Антисфен
10.04.2009, 15:21
Будь ласка, наведіть мені критерії природності.
Наразі, говорячи про природнє, я одразу ментально звертаюся до людини первісної, або ж до мавп. А також до історичного розвитку людини.
І що я бачу? І гомосексуалізм, і толерантність, і експлуатація - все це має місце не лише в процесі розвитку суспільства людей з найдавніших часів, не лише присутні серед мавп, а й серед багатьох інших видів тварин. Ох, а що ж вже казати про расове змішування... Та без нього не було б нас з вами!
Якщо маєте авторитетні джерела, які б заперечували мої слова - будь ласка, давайте. Але вочевидь апелювати до природності вам не варто.
А вимирання на нас чекає не через гомосексуалістів або метисів. А через безжальну експлуатацію Землі. А у вас я поки що не бачила щонайменшого розуміння цього.
?
Крім того, критика лівих ідей вашими "теоретиками" здебільшується грунтується на використанні понять, які вже до того були були підмінені ліберастами.
І гомосексуалізм, і толерантність, і експлуатація - все це має місце не лише в процесі розвитку суспільства людей з найдавніших часів, не лише присутні серед мавп, а й серед багатьох інших видів тварин.
Чи маєте докази педерастії, толерантності та експлуатації серед тварин?
Чому я повинна любити українців більше за всіх інших людей?..
Чому я повинен любити українців менше за всіх інших людей? ..
Будь ласка, наведіть мені критерії природності.
Наразі, говорячи про природнє, я одразу ментально звертаюся до людини первісної, або ж до мавп. А також до історичного розвитку людини.
І що я бачу? І гомосексуалізм, і толерантність, і експлуатація - все це має місце не лише в процесі розвитку суспільства людей з найдавніших часів, не лише присутні серед мавп, а й серед багатьох інших видів тварин. Ох, а що ж вже казати про расове змішування... Та без нього не було б нас з вами!
Сами себе противоречите: как же эволюция?
или природное только то, что было свойственно человекообразным обезьянам?
brightket
10.04.2009, 16:38
Чому я повинна любити українців більше за всіх інших людей?
Якщо у Вас виникає таке питання, то я мушу визнати те, що ви - яскравий представник позбавлених етнічної/національної свідомості ."любити українців більше за всіх інших людей" - це природньо і це закладено в нас на генетичному рівні.
Національна свідомість - комплекс уявлень належності до певної нації, її усвідомлених інтересів, цінностей, орієнтирів і настанов щодо ставлення до інших національностей. Емоційний бік національної свідомості – це національні почуття. У національній свідомості, як відомо, важливе місце посідають уявлення про історичну долю свого народу, його традиції. Національна свідомість, у тому числі й національні почуття завжди пройняті історизмом – національні уявлення і почуття нових поколінь формуються як на основі безпосередніх вражень і досвіду кожної особи, так і (нерідко це буває визначальним) у результаті освоєння вже існуючих національних уявлень і національної психології всього народу.
У структуру національної самосвідомості входять погляди і уявлення, пов’язані із самовизначенням національної спільноти, з усвідомленням соціальних, соціальнополітичних, моральних, естетичних та багатьох інших цінностей, входять психічний склад, національний характер, норми, уподобання, тобто явища, які охоплюють поняття «національна психологія». Завдяки самосвідомості нація осягає здатність до самоохорони, саморозвитку.
Оскільки свідомість взагалі – це розуміння чи, точніше, усвідомлення людиною себе як суб’єкта власних дій, потреб, інтересів, почуттів, думок, мотивів поведінки й ідеалів, свого становища в природному й соціальному середовищах, то національна свідомість вказує на спільність національного походження, спільну належність до рідного краю, на неослабний інтерес у ставленні до історичного минулого й сучасності.
Еволюція лат. evolutio, від evolvo — розгортання) — поступовий розвиток сутності при збереженні її якості в процесі кількісних змін (на відміну від революції, катастрофи, стрибка). Процес зміни, розвитку, перетворення когось, чогось.
Про дослідженні процесу еволюції було помічено збереження деких речей/рис. Вони залишалися незмінними. В нашому випадку національна свідомість, яку можна відносно співставити з етнічною свідомістю, залишилася незмінною.
Гомосексуалізм, толерантність, расове змішування - це прояв деградації суспільства. Деградація, в даному випадку, суспільства - це аж ніяк не природньо - це поступове погіршення якості, втрата цінних властивостей і саме через антропогенний вплив.
На жаль, зараз більшість людей через антилюдську політику толерантності і ліберастії позбавлені національної свідомості. Я вважаю, що відсутніст національної свідомості - хвороба.....(виліковна хвороба):)
Proletariat
10.04.2009, 18:16
2Антисфен
Тебе особисто переконувати ніхто не буде. А відповісти на питання можна, якщо йдеться про українця. Українець повинен любити українців більше ніж інших, тому що це забезпечить виживання і розвиток українському народу і йому самому. Він врятує народ і самого себе від загибелі. Тому що інші народи (наприклад згадані тобою жиди і китайці) мають інші інтереси і вони люблять себе, своїх ближніх більше ніж нас, особливо враховуючи що нас вони взагалі не люблять. І якщо українець буде любити всіх однаково (бути космополітом), це означає, що він буде побічно захищати інтереси інших народів, які будуть виживати і розвиватись за рахунок загибелі українського народу, бо вони не поділяють космополітизм. "Толерантність до того, хто хоче тебе вбити - це ідіотизм" (с).
Українець повинен відчувати причетність до українського народу, обов'язок і відповідальність перед народом.
1. Причетність тому, що людина - це частина народу, який має спільну історію, спільну культуру, спільне походження спільну долю.
2. Обов'язок. Тому що народ породив людину, виростив, виховав, сформував як особистість. Суспільство собі подібних робить з людини - людину. Діти, яких виховували вовки, поводили себе як вовки, а не як люди.
4. Відповідальність. Відчуття того, що наше покоління це зв'язкова ланка між минулими поколіннями, які забезпечили існування нам і майбутніми поколіннями. Це відповідальність перед мертвими, живими і ненародженими.
Ще докладніше про те, що чому українець повинен любити свій народ понад усе, а свого ближнього як самого себе читати тут:
http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?t=568
Очнитесь...
О чудо, я очнулся. Алерта, алерта антифашиста! Когда идем на митинг в защиту геев, негров и наркоторговцев?
Национализм, шовинизм - это всё было придумано с целью управления людьми - в данной капиталистической системе - пролетариатом (как вы и сами выражаетесь) - немногочисленной элитой, критерии формирования которой хоть и менялись, но авторитарный характер не менялся. Элита всегда действовала и будет действовать прежде всего в собственных интересах. Национализм - очень удобное средство защиты своих владений от "врагов" и управления рабочей силой. Более того, бесплатное! Сложно выражать словами столь очевидные вещи.
1. Расовые и национальные различия существуют и всегда были независимо от того, какой класс правящий. Расовые и национальные войны были всегда и будут всегда. Это обусловлено природой. В Кампучии красные кхмеры (рабочий класс?) захватили власть, ликвидировали класс буржуазии, при этом устроили тотальные этнические чистки и геноцид по расовому признаку. При капиталистах там такого не было, а рабочие это сделали.
2. Все наоборот. Это космополитизм, интернационализм - буржуазные выдумки, выгодные капиталистической системе. Правящему классу либералов-капиталистов (по национальности восновном евреи) выгодно как раз мультирасовое, мультикультурное общество, с последующим смешением рас и культур. Его легче эксплуатировать. Капитализму нужна дешевая рабочая сила. Что бы ее хватало на одной территории сталкиваются разные расы и культуры. А что бы они не поубивали друг-друга в ествественной борьбе за существование, предлагается мультирисовое и мультикультурное общество, что бы впоследствии все смешались и превратились в стадо одинаковых баранов, их легко контролировать. Если же их не смешать, то на расово-культурной почве постоянно будут конфликты и это системе конечно не выгодно, это нестабильность. И это факт что дейстующая система всячески провозглашает такое общество, бореться с его противниками. Либералы пропагандируют те же самые идеи что и антифа. Космополитизм - инструмент глобализации. Система и антифа - это одно целое.
Но пока я не вижу никакого удовольствия в том, чтоб быть рабом идеи, созданной какой-то кучкой людей ради собственной выгоды. Это низко, стадно, ограниченно.
Ты есть раб такой идеи.
Переубедите!
Да кому ты надо, что бы тебя переубеждать. Тебе отвечают только для того, что бы это другие читали, какая убога идеология у антифы.
Чому я повинна любити українців більше за всіх інших людей?
І тобі не соромно говорити таке? говорити таке після того як в кровавих битвах сотні тисяч полягло? тобі не соромно таке говорити перед палими предками?
сказала би ти таке на Січі перед боєм з татарами!
ти писала шо ти Українка! де в паспорті?
Якщо не хочеш то не люби нікого!!!:( Але пам ятай що може прийти такий час коли з таким же точно питанням звернуться і українці!!!
brightket
10.04.2009, 20:51
Люди, мені здається, що Антисфен - це мужик!!!:))):lol:та щей наркоман!!!!
Proletariat
10.04.2009, 21:17
Ох, а що ж вже казати про расове змішування... Та без нього не було б нас з вами!
Вас може і не було би. А ми були, є і будемо без змішування.
Якщо маєте авторитетні джерела, які б заперечували мої слова - будь ласка, давайте. Але вочевидь апелювати до природності вам не варто.
А ви навели якісь авторитетні джерела? Лише пусті слова.
А вимирання на нас чекає не через гомосексуалістів або метисів. А через безжальну експлуатацію Землі. А у вас я поки що не бачила щонайменшого розуміння цього.
Через гомосексуалістів, метисів та інших ваших друзів людство загине швидше ніж планета через її експлуатацію вашими ж друзями.
Крім того, критика лівих ідей вашими "теоретиками" здебільшується грунтується на використанні понять, які вже до того були були підмінені ліберастами.
Ох яке слово "ліберасти". :) Ви самі і є ліберасти. У вас не ліві ідеї, у вас ліберальні ідеї. Ознайомся з класикою лівої ідеології, і визнай себе лібералом. Бакунін розвивав расову теорію, був антисемітом і расистом. Навіть Маркс визнавав расову теорію. А ви - ліберали, слуги капіталістичної системи.
Антисфен
11.04.2009, 00:59
Ну, я не наводила авторитетних джерел принаймні тому, що мене забанили. (до того ж, мені було б незвично давати посилання на кінострічки про тваринний світ)))
Чесно кажучи, цей вчинок, який ви аргументували моїм "ідіотизмом", вказує лише на вашу фанатичність або ж, можливо, нетерпимість.. Ви тут, до речі, відкидаєте толерантність, і мені цікаво, на чому це грунтується, і що ви збираєтеся робити з тими, хто вас не влаштовуватиме? З тими, кого ви не будете влаштовувати?..
По-перше, я дівчина все ж. Українка. Це все в паспорті написано, принаймні.
По-друге, ні, я не зараховую себе до антифа, а тим паче я не відомий діяч на букву З.=D І хіба ви себе називаєте фашистами?
По-третє, Пролетаріат, а чому ти називаєш мене лібералом?
На цьому форумі я вже висловлювалась щодо необхідності елімінування інституту державності та влади взагалі.
Якщо вже вішати на мене ярлики, то я скоріше лібертарний еколог. Або еко-анархіст, веганархіст, якщо вам так зрозуміліше. В ширшому розумінні, так, скоріше, я анархіст.
Я зайшла сюди для того через те, що мене зацікавили ваші соціалістичні висловлювання. А також здивували теми на кшталт "sXe"..
Кілька років тому я була націоналісткою, потім - націонал-соціалісткою, дуже захоплювалася цими ідеями, о, згадуючи ті часи, розумієш ваш фанатизм.. Повірте, після мого кількарічного захоплення всім українським - історією, культурою у всіх її проявах, після не одного десятку прочитаних робіт на тему нації, націоналізму, націонал-соціалізму, расизму, антисемітизму, після водоспадів сліз через співчуття до нашого знедоленого та пригніченого народу та десятків написаних на цій хвилі віршів - всі ваші слова занадто знайомі, нічого нового вони мені не дають. А моїм улюбленим гуртом колись була Сокира Перуна, власне, я зайшла сюди саме після того, як побачила вашу афішу.
Тож принаймні звинувачувати мене в байдужості до українського народу - безглуздо. Саме небайдужість спонукала мене тоді стати правою.
Проте на певному етапі я почала усвідомлювати речі ширше. Це відбувалось поступово, мені потрібно було пережити певний перехідний етап.. Річ у тім, що кожний елемент цього світу, кожну проблему, кожний концепт можна розглядати на різних рівнях. І я зрозуміла, що націоналізм (нехай і в поєднанні з соціалізмом, не має значення) - це добровільне (хоча я не вірю в свободу волі взагалі) обмеження.. Національна свідомість - це не природньо. Це стереотип. Стереотипом є і нетерпимість до всіх, хто в тій чи іншій мірі відрізняється від тебе. Тому і з'являється нетерпимість до представників інших рас, людей з іншою орієнтацією, всіх, хто не підпадає під лише умовно "власне" поняття нормальності. Перекидати всі проблеми на них - насправді обмежено, локально, тому ваша модель суспільства не буде достатньо успішною, якщо ви боротиметесь лише за "добробут" людей, чиї предки жили на території, що на політичній карті світу означена як "Україна", інші "народи" при цьому роблячи ворогами.
Я вже казала, що ваша критика лівих грунтується на використанні понять, які до -того вже були підмінені лібералами-капіталістами. Тобто, якщо ліберали-капіталісти дають певне власне визначення "глобалізації", тож ліві "альтерглобалісти", на вашу думку, бачать суть глобалізації так само, вірно? Просто пропонують інший шлях до того ж самого? Це судячи зі статті, посилання на яку мені люб'язно дав один з форумчан. Проте автор в цьому моменті неначе забуває, що ці альтерглобалісти взагалі-то є антикапіталістами. То чому ж ви називаєте лівий рух буржуазним?=\
До речі, в радянській енциклопедії анархізм також визначають як дрібно-буржуазну ідеологію))
Щодо змішування.. А ви впевнені, що в вас самих немає ні краплі єврейської, татарської крові? До якого ж це коліна ви вивчали свій родовід?)
Баньте мене ще раз, якщо на те ваша ласка... Та я все ж щиро бажаю вам нескінченного самовдосконалення, нових ідей, здорового глузду. Шлях до істини обов'язково приведе вас (і мене) до розуміння багатьох поки що незрозумілих речей. Мені б хотілося в майбутньому будувати нове суспільство разом, суспільство вільних та щасливих людей.
Щасти!
Proletariat
11.04.2009, 02:05
Ну, я не наводила авторитетних джерел принаймні тому, що мене забанили.
А 8 повідомлень включно з цим теж написала в режимі бану? Забанили і відразу розбанили. А "авторитетних джерел" не було і нема досі.
Ви тут, до речі, відкидаєте толерантність, і мені цікаво, на чому це грунтується, і що ви збираєтеся робити з тими, хто вас не влаштовуватиме? З тими, кого ви не будете влаштовувати?..
У тих є можливість поїхати жити в Африку, привчатись до високої культури афро-африканців, наприклад.
В паспорті не пишеться національність.
По-друге, ні, я не зараховую себе до антифа, а тим паче я не відомий діяч на букву З.=D І хіба ви себе називаєте фашистами?
Не називаємо фашистами, і не є фашистами. Але антіфа самі вирішують кого називати фашистами. Не знала цього?
По-третє, Пролетаріат, а чому ти називаєш мене лібералом?
Вже написав тут:
http://forum.reactor.org.ua/showpost.php?p=6808&postcount=30
Ще приклад:
Разве человечество - не один вид, просто с разным цветом шерсти?
Ні. Деякі раси відрізняються настільки, що їх можна назвати різними видами. В 18-19 столітті навіть не всі раси вважалися людьми. Термін Homo Sapiens початково позначав лише білих.
Якщо вже вішати на мене ярлики, то я скоріше лібертарний еколог. Або еко-анархіст, веганархіст, якщо вам так зрозуміліше. В ширшому розумінні, так, скоріше, я анархіст.
Оригінальний анархізм не був безнаціональним, космополітичним і не заперечував расову теорію, визнавав її, а в обличчі Бакуніна навіть підтримував. А т.зв. "сучасний анархізм" - це ліберальне викривлення і спотворення оригіналу. Ти належиш до цього потворного образу.
Кілька років тому я була націоналісткою, потім - націонал-соціалісткою, дуже захоплювалася цими ідеями, о, згадуючи ті часи, розумієш ваш фанатизм..
Завтра станеш комуністкою, і, о, згадуючи ці часи, зрозумієш свій фанатизм.
Повірте, після мого кількарічного захоплення всім українським - історією, культурою у всіх її проявах, після не одного десятку прочитаних робіт на тему нації, націоналізму, націонал-соціалізму, расизму, антисемітизму,
Розкажеш своїм друзям про "десятки робіт". Українською і російською мовою немає стільки якісного матеріалу, принаймні з націонал-соціалізму. Тому краще не роби вигляд сноба. Вважай, що ти знаєш дуже мало.
після водоспадів сліз через співчуття до нашого знедоленого та пригніченого народу та десятків написаних на цій хвилі віршів - всі ваші слова занадто знайомі, нічого нового вони мені не дають.
Тебе сюди ніхто не кликав і нічого не збирався тобі давати. А якщо хочеш щось дати нам, то пиши аргументи, а не снобістську лірику.
Проте на певному етапі я почала усвідомлювати речі ширше. Це відбувалось поступово, мені потрібно було пережити певний перехідний етап.. Річ у тім, що кожний елемент цього світу, кожну проблему, кожний концепт можна розглядати на різних рівнях. І я зрозуміла, що націоналізм (нехай і в поєднанні з соціалізмом, не має значення) - це добровільне (хоча я не вірю в свободу волі взагалі) обмеження..
Я зрозуміла, це не аргумент. Чи нам цікаво читати твою біографію?
Національна свідомість - це не природньо. Це стереотип. Стереотипом є і нетерпимість до всіх, хто в тій чи іншій мірі відрізняється від тебе. Тому і з'являється нетерпимість до представників інших рас, людей з іншою орієнтацією, всіх, хто не підпадає під лише умовно "власне" поняття нормальності. Перекидати всі проблеми на них - насправді обмежено, локально, тому ваша модель суспільства не буде достатньо успішною, якщо ви боротиметесь лише за "добробут" людей, чиї предки жили на території, що на політичній карті світу означена як "Україна", інші "народи" при цьому роблячи ворогами.
Теж, жодного аргументу і заперечення по суті. Нас цікавить виживання і розвиток нашого народу, потім нашої раси, а завдяки ній цілого людства. З цієї точки зору ми дивимось на все інше. З цього визначаємо нормальність і чи ненормальність. Національна свідомість - це природно, бо добре слугує поставленій нами природній меті. А "ненависть", "нетерпимість", "добробут" і т.п. - це твої власні вигадки і стереотипи.
Я вже казала, що ваша критика лівих грунтується на використанні понять, які до -того вже були підмінені лібералами-капіталістами.
А я вже сказав, що ви навіть не ліві, а теж ліберали, прислужники капіталізму. Цей пост адресовано тобі:
http://forum.reactor.org.ua/showpost.php?p=6808&postcount=30
Тобто, якщо ліберали-капіталісти дають певне власне визначення "глобалізації", тож ліві "альтерглобалісти", на вашу думку, бачать суть глобалізації так само, вірно? Просто пропонують інший шлях до того ж самого? Це судячи зі статті, посилання на яку мені люб'язно дав один з форумчан. Проте автор в цьому моменті неначе забуває, що ці альтерглобалісти взагалі-то є антикапіталістами.
Ми проти будь-якої глобалізації. В будь-якому розумінні.
То чому ж ви називаєте лівий рух буржуазним?=\
Тому що цей рух не лівий, не правий, а буржуазний.
Щодо змішування.. А ви впевнені, що в вас самих немає ні краплі єврейської, татарської крові? До якого ж це коліна ви вивчали свій родовід?)
Навіть якщо хтось не впевнений, це не означає, що змішування треба продовжувати. В країні тепер вже багато наркоманів і алкоголіків. Це означає, що не треба боротись проти наркоманії і алкоголізму? Ми проти расового змішування і мультирасової країни. А тим більше з надто далекими расами яких раніше на нашій території і близько не було. Я маю на увазі негроїдів і монголоїдів.
Баньте мене ще раз, якщо на те ваша ласка...
Не треба хникати. Тебе фактично не банили. Повідомлення твої не стирали. Можеш нормально писати, які проблеми?
Та я все ж щиро бажаю вам нескінченного самовдосконалення, нових ідей, здорового глузду. Шлях до істини обов'язково приведе вас (і мене) до розуміння багатьох поки що незрозумілих речей. Мені б хотілося в майбутньому будувати нове суспільство разом, суспільство вільних та щасливих людей.
Тобі теж всього хорошого.
Ukrainian
11.04.2009, 12:47
Ха-ха, та це не Задирака, це Зубіл змінив стать, щоб бути більш толерантним ))))))
brightket
11.04.2009, 13:16
Національна свідомість - це не природньо. Це стереотип. Стереотипом є і нетерпимість до всіх, хто в тій чи іншій мірі відрізняється від тебе. Тому і з'являється нетерпимість до представників інших рас, людей з іншою орієнтацією, всіх, хто не підпадає під лише умовно "власне" поняття нормальності.
Спадковіть - це не природньо?
У сучасній етнопсихології існує теорія про спадковість рис національного характеру та менталітету, так само і національної свідомості.
Це насамперед 1)теорія «біологічної спадковості» (вчення К. Юнга про архетипи колективного несвідомого, згідно з яким підсвідома сфера психіки кожної людини містить приховані сліди пам’яті про історичний досвід своєї раси, нації і навіть про долюдське, тваринне існування предків. Ці сліди, закарбовані на генному рівні, К. Юнг назвав архетипами);
2)«теорія біополів» Л. Гумильова (у представників одного етносу коливання біополів налаштовані однаково, в унісон. Це притягує членів однотипного етносу один до одного).
Стереотип - это устоявшееся отношение к происходящим событиям, выработанное на основе сравнения их с внутренними идеалами. Система стереотипов составляет - миропонимание.
Стереотип - це так само природньо. Стереотипи формуються на підсвідомому рівні і вони швидше "увімкаються" ніж розум. Стереотип - це реакція, яка є перехідною сходинкою до звички, рефлексу, ми просто можемо навіть не помічати коли і як сдобули цю звичку/стереотип/реакцію у спадковості від наших предків.
В нашому випадку, національна свідомість, якщо все ж таки назвати її стреотипом, то вона закладється в нас із нашим народження, в нашій крові на генному рівні.
Ukrainian
11.04.2009, 13:32
Це насамперед 1)теорія «біологічної спадковості» (вчення К. Юнга про архетипи колективного несвідомого, згідно з яким підсвідома сфера психіки кожної людини містить приховані сліди пам’яті про історичний досвід своєї раси, нації і навіть про долюдське, тваринне існування предків. Ці сліди, закарбовані на генному рівні, К. Юнг назвав архетипами);
2)«теорія біополів» Л. Гумильова (у представників одного етносу коливання біополів налаштовані однаково, в унісон. Це притягує членів однотипного етносу один до одного).
+1
ну у них теж своє однаково налаштоване біополе, єдиний архетип Опущєнца, який тяне їх всіх одне до одного - гомосексуалісти, пригноблені, відкинуті життям нелегали імігранти, антіфа-анархісти, туповаті і невпевнені в собі люди, їх всіх об'єднує розлюченість на повноцінних білих людей "фашистів", які відкинули їх від себе.
"Вставай, проклятьем заклеймённый,
Весь мир голодных и рабов,"
Навколишній світ в їх уявленні - це не єдиний народ об'єднаний в єдиній волі, а сукупність різноманітних меньшинств і опущених. В них є мрія - об'єднати меньшинства і домінувати над повноцінними людьми
"Мы наш, мы новый мир построим,
Кто был ничем, тот станет всем."
Слова взяті з їх гімну лівих "Інтернаціонал", рекомендую прослухати у виконанні яскравого представника лівих Владіміра Фоміна ( lurkmore.ru/Владимир_Фомин ) http://atheist4.narod.ru/p/internationale.mp3
На перший погляд убогих людей жалко, але коли убогі отримують владу і можливість домінувати над повноцінними, тоді відкривається їх справжнє обличчя
Так образуется иерархическая пирамида. Ее нижний слой составляют голуби, пасующие перед всеми. Это "подонки". Их, конечно, очень жалко, но затюканная жизнь сделала их малоприятными. В них накоплена большая нереализованная агрессивность, скрываемая заискивающим поведением перед вышестоящими голубями.
(В.Р. Дольник "Этологические экскурсии по запретным садам гуманитариев")
"Министерство внутернних дел СССР провело эксперимент, собрав «опущенных» со всей страны в одну спецколонию. Эксперимент провалился: собранные вместе, «петухи» построили свою, гораздо более жестокую, иерархию, подвергая друг друга изощрённым пыткам и издевательствам, не характерным для обычных зон."
ru.wikipedia.org/wiki/Опущенный#.D0.98.D0.B5.D1.80.D0.B0.D1.80.D1.85.D0. B8.D1.8F_.D0.BE.D0.BF.D1.83.D1.89.D0.B5.D0.BD.D0.B D.D1.8B.D1.85
"Антисистемна" психологія антифи - це просто бунт опущених серед лібералів:
Ирина Качарава (мама Тимура): "Мой сын всегда был индвидуальностью. В 10 лет он одел мое платье и пошел в школу. Система пыталась его сломать. Он пришел домой весь в плевках... "
В некоторых случаях так называемое "пиплхейтерство" вполне приемлемо и себя оправдывает...)))
Сашко Весняний
12.04.2009, 13:58
Чесно кажучи, цей вчинок, який ви аргументували моїм "ідіотизмом", вказує лише на вашу фанатичність або ж, можливо, нетерпимість..
Або, дійсно, на чийсь ідиотизм.
Ви тут, до речі, відкидаєте толерантність, і мені цікаво, на чому це грунтується
Вам не приходило в голову, що ми вікидаємо толерантність за ради справедливості?
Особисто вам, певен, буде не легко це усвідомити, не дивлячись на те, що ви ніби-то колись вболівали за правий рух.
А що, паспорт у вас український, чи як? Може, ще з часів СРСР лишився? :) Рекомендую все ж обміняти на новий.
Люди, що вперто не хочуть здавати радянські паспорти в паспортні столи тут - я так розумію - не затримуються.
Я зайшла сюди для того через те, що мене зацікавили ваші соціалістичні висловлювання.
А моїм улюбленим гуртом колись була Сокира Перуна, власне, я зайшла сюди саме після того, як побачила вашу афішу.
Точно! Все зрозуміло! Ми маємо справу з роздвоєнням особистості (роздвоєння особистості (http://ийu.wikipedia.org/wiki/Множественная_личность)).
А якщо серйозно, то Замислись, любий Анти, що націоналізм - то любов. Можливо, і це для тебе буде важко зрозуміти, любий-провокатор-що-ніколи-не-був-націоналістом. Казки про твоє минуле залиш собі.
А вимирання на нас чекає не через гомосексуалістів або метисів. А через безжальну експлуатацію Землі.
імхо: схоже на спробу гомосексуаліста позбавитись від власного комплексу провини.
1) - людство саме по собі не здатно регулювати чисельність. Воно постійно зростає. В палеоліті проживало 5 млн. чоловік по всій земній кулі, в мезоліті - 30-40 млн., в неоліті - 50 млн. чоловік.
Це науковий факт.
2) - ресурси на планеті Земля поділяються на ті що відновлюються і ті, що не відновлюються.Добитись видобуток невідтворюваних природою ресурсів можна шляхом розвитку іноваційних технологій.
Це науковий факт.
3) - людство розподіляєтья на три окремі біологічні види, які мають різного першопредка. Науковий термін "людина розумна" відноситься до європеоїда; використання цього терміну по відношенні до представників азійської чи негроїдної рас є вигаданим і не підтверженим з наукової точки зору.
Це науковий факт
4) - саме носії терміну "людина розумна" знаходяться у перманентному цивілізаційному розвитку, в той час, як представники інших рас розвиваються лише за випадком контакту з "людиною розумною". В ХХІ ст. науково зафіксовані суспільства представників негроїдної раси, які нічим не змінились з часів неоліту і живуть на рівні родового ладу, а також суспільства представників азійської раси, які нічим не змінились з часів енеоліту і не вийшли навіть на рівень державоутворення. Це - конкретні наукові факти.
5) - оскільки людство невпинно зростає, не маючи здатності до саморегуляції чисельності, то знищення біологічного виду "людини розумної" означає і знищення людства разом із двома іншими видами в результаті зникнення потенційних носіїв цивілізаційного прогресу, а разом із цим можливості до виходу на рівень відтворення природньо невідтворюваних ресурсів планети Земля.
6) - саме тому українська нація, як одна з ланок найчисельніших розгалужень представників виду "людина розумна", (і її розвиток),має бути поставлена у головний аспект життя як державного утворення, так і окремої особистості.
Ця позиція для мене є апріорною. Саме тому її так важко знов і знов пояснювати.
Але:
Гальмування протистояння в будь-якому суспільстві означає і гальмування його поступу. Тому існують такі явища, як гомосексуалізм і расове змішування. Я вважаю, що ці речі природні по власній суті, так само, як і природній паразитизм. Проте якщо паразитизм зустрічається в природі, це не означає що з ним не треба боротись тому організму, до якого потрапляє паразит.
Саме тому я виступаю проти пєдєрастії, расових змішаннь і паразитизму. Та, до речі, антифашизму, як агресивної ідеологічної течії, що синтезує в собі вищезазначені чинники.
Саме тому питання: Чому я повинна любити українців більше за всіх інших людей?..переконайте.. саме по собі є провокативним і позбавленим сенсу. Адже неможливо паразитові пояснити, що він паразит - це рівень природнього усвідомлення. В таких речах не переконують. Імхо.
По-перше, я дівчина все ж.
По-друге, ні, я не зараховую себе
По-третє, чому ти називаєш мене лібералом?
я вже висловлювалась щодо .
Якщо вже вішати на мене ярлики, то я скоріше лібертарний еколог. так, скоріше, я анархіст.
Я зайшла сюди для того через те,
Кілька років тому я була націоналісткою, .. Повірте, після мого кількарічного захоплення всім українським - , нічого нового вони мені не дають. А моїм улюбленим гуртом колись була Сокира Перуна, власне, я зайшла сюди саме після того, як побачила вашу афішу.
Тож принаймні звинувачувати мене в байдужості до українського народу - безглуздо. Саме небайдужість спонукала мене тоді стати правою.
Проте на певному етапі я почала . Це відбувалось поступово, мені потрібно було пережити певний перехідний етап.. . І я зрозуміла, що націоналізм (хоча я не вірю в свободу волі взагалі)
Я вже казала, на яку мені люб'язно дав один з форумчан.
очевидно, вам не вистачає уваги до власного внутрішнього світу. Може, ви переплутали цей ресурс із сайтом для знайомств?
Може досить сперечатися з продуктом системи?
А те, що вона БУЛА націоналісткою говорить лише про те, що так вона робила, ТОМУЩО ТАК МОДНО.
2 Антисфен
З такими як ти ми будемо робити просто, як впринципі робимо вже
"Таких как ты первыми вывесят на столбах"
людство розподіляєтья на три окремі біологічні види, які мають різного першопредка.
Не зовсім так. Залежить від того, як далеко дивитись в минуле. Спільного предка можна знайти не лише у європеоїдів з негроїдами, а й з слонами, собаками та взагалі будь-якою живою істотою.
Та й думка про те, що різні раси - це різні види, є дуже спірною серед біологів. Багато хто виділяє раси в підвиди виду Гомо Сапієнс.
Не зовсім так.
якраз зовсім так.
Та й думка про те, що різні раси - це різні види, є дуже спірною серед біологів.
Знаєш, серед антифашистів думка щодо шкідливості єврейства теж є досить спірною.
Багато хто виділяє раси в підвиди виду Гомо Сапієнс.
і цьому нема ніяких підстав, окрім припущеннь. Термін "людина розумна" відноситься до кроманьонця. Негроїди походять від грімальдійця. Так само різняться і азіати.
Спільного предка у європеоїдів з негроїдами
Подібного не існує.
Антисфен
17.04.2009, 21:29
Вибачте, шановні, не було часу, щоб втрачати на вас.
Тому, отримавши достатньо інформації для того, щоб скласти уявлення про світогляд та інтелектуальний рівень та остоточно ідентифікувати себе як антинациста, я прийшла попрощатися. Важко говорити зі сліпим про кольори веселки, важко дискутувати з глухим щодо музики Вагнера. Щоправда, вони не мають вибору, ви ж - свідомо стаєте обмеженеми, одномірними людьми.
Славус, а чому Ти не пишеш агітаційні тексти? В тебе б добре вийшло. Може годі вже використовувати гасла ультралівих?? Адже людям не зрозуміло, хто ви! Я б подумала, що ви - антифашисти, анархісти.. Чи може це - цілеспрямована провокація?
Краще хай Славус пише тексти, він хоч розуміється на тому, що говорить.
Хай щастить, любі націонал-сексуалісти! Сподіваюсь, колись ви усвідомите, що називатися "людиною розумною" та бути при цьому тупішим за мавпу - стидно, панове, стидно. Це не інтелігенто, примітивно, ледь не "робить з мене москаля", але більшість з вас - просто дебіли.
П.С.Хочу подарувати вам на прощання креативну ідею! Чому б найрозумнішим, найрадикальнішим з вас не створити Об'єднання автономних наци-киян. Головними пунктами вашої програми дій було б звільнення Києву від провінціалів, встановлення чітких кордонів міста та закриття їх, повна автаркія міста. Приїжджі - вороги жителів нашого міста!! Всі проблеми киян - саме через них!! У вас болить голова? Ви відчуваєте слабкість і дискомфорт у шлунку? Ваша жінка вас більше не збуджує? Ви хропите? Жінки не звертають на вас уваги? Ви - імбіцил? Вихід один - приєднуйся до Об'єднання автономних наци-киян! У всьому винуваті провінциали!! Некияни - наші вороги! Смерть ворогам, киянам - слава!!
Proletariat
17.04.2009, 21:39
2Антисфен
Дуже переконливий, змістовний, інтелігентний текст. Так багато аргументів, так багато інтелектуальних тез, які розкривають нашу неправоту. :)
Таке враження, що автор забризкав скаженою слиною монітор, коли писав це. Ані краплі розуму, ані краплі аргументації. Це й не дивно. Антіфа - ідеологія бидла, яке може тільки плюватись і гавкати.
я прийшла попрощатися
go to hell/изыди :bravo:
Ukrainian
17.04.2009, 21:40
2Антисфен, до побачення, продовжуй своє гниття в пеклі.
2Адмінам
Ну я ж відразу пропонував бан? Немає сенсу дискутувати з даними істотами.
Немає сенсу дискутувати з даними істотами.
Цілком підтримую.
Іди в дупу, потвора! Пожиттєвий Бан по ір.
якраз зовсім так.
Не зовсім так.
Знаєш, серед антифашистів думка щодо шкідливості єврейства теж є досить спірною.
Та невже!? І довго ти це збирався приховувати!?
Термін "людина розумна" відноситься до кроманьонця. Негроїди походять від грімальдійця. Так само різняться і азіати.
Повторюю ще раз. Залежить від того, як далеко дивитись в минуле. Наприклад, всі ссавці та птахи пішли від рептилій. У всіх живих організмів спільне походження.
і цьому нема ніяких підстав, окрім припущеннь.
Уже той факт, що різні раси можуть схрещуватися та давати потомство (і ці гібриди теж в свою чергу можуть давати потомство), дозволяє багатьом біологам заявляти, що раси - це підвиди єдиного виду Гомо Сапієнс. Бо різні види між собою зазвичай не можна схрестити. Хоча існують і виключення: лігри та тигролеви - гібриди левів та тигрів.
Це зайвий раз доводить, що в біологічній систематиці все далеко не однозначно. Тому твої категоричні заяви не мають ніякого відношення до науки.
Изучай Расологию и почитай Майн Кампф ...там есть много ответов на твои вопросы!
Изучай Расологию и почитай Майн Кампф ...там есть много ответов на твои вопросы!
Якщо хочеш сказати, що я неправий, то пиши в чому саме.
Сашко Весняний
23.04.2009, 21:06
я прийшла попрощатися
З цього потрібно було починати. ;)
yarilovrat
05.05.2009, 20:16
Если ты читаешь газеты, слушаешь радио и смотришь телевизор, читаешь глянец и ходишь на дискотеки, пьешь, куришь, принимаешь наркотики. Вот если у тебя много тут что можешь подчеркнуть то переубедить тебя будет сложно также как могу сказать про парубка о котором ты говоришь. Короче что сказать если к нему что то близко из выше перечисленых болячек то полюбить "овощь" будет сложно так душевно так и телесно. :)
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009