Показати повну версію : Розділ "Про нас" на сайті
Відсутній
08.04.2009, 18:36
http://www.reactor.org.ua/84-pro-nas.html
В цьому матеріалі не підтримую дві тези:
"Головне завдання товариств – залучення нових членів руху і поширення наших ідей в народних масах."
Нашою головною ціллю має бути не поширення ідеї, а знищення пануючої системи і заміна її на НС.
"- соціалізм: безкласове суспільство, рівноправність, розподіл прибутків"
Абсолютно проти, має бути кожному по заслугах, адже алкаш і професор інституту не можуть мати однакові права. Тому тут треба додати поправку як на мене, думаю і ви це підтримуєте, але погодьтеся, коли нова людина зайде на сайт і прочитає це, вона не погодиться з таким способом викладу інформації, як він виглядає зараз.
Якщо я щось не зрозумів прошу пояснити і зробити поправку в тексті, адже так як і я можуть не зрозцміти новачки. Тему прошу не закривати, адже хочу її продовжити. Ми повинні тверезо дивитсия як на плюси так і на мінуси руху.
"Головне завдання товариств – залучення нових членів руху і поширення наших ідей в народних масах."
Саме це є головною метою автономних товариств.
Нашою головною ціллю має бути не поширення ідеї, а знищення пануючої системи і заміна її на НС.
А це вже є метою майбутньої націонал-соціалістичної організації, яка зійде на ґрунті широкого народного руху.
brightket
08.04.2009, 18:47
Головне завдання товариств - – залучення нових членів руху і поширення наших ідей в народних масах.
на увазі малося - даний етап, даний час, тобто тут і зараз.
Це ж не головна ціль нашого руху, це лише мета і головне завдання в рамках товариства, поставлена нами на даному етапі розвитку. Щоб дійти до основної цілі , якою є націонал-соціалізм і здорове суспільство, ми повинні подолати багато перешкод. Тому ми ставимо маленькі цілі, які в теперішньому часі реально можуть бути досягнуті.
рівноправність
Рівноправність - тобто рівноцінність.
При здоровому націонал-соціалізмі не буде алкашів, а якщо вони будуть, ви їх не помітите. (ми їх фтопку):rolleyes:
Відсутній
08.04.2009, 18:57
Дякую за відповідь, тоді прошу для більшої чіткості дописати що саме на данному етапі розвитку головною ціллю є залучення чим більшої кількості людей в рух.
brightket
08.04.2009, 19:21
для більшої чіткості дописати що саме на данному етапі розвитку головною ціллю є залучення чим більшої кількості людей в рух.
граматично не вірно сформульвано, тому не можу нічого сказати на те, що не зрозуміла. Сформулюй ,будь-ласка ,правильно.
Коли коммуняки кажуть "палзучая угроза национализма" - вони повинні тремтіти:idol:, усвідомлюючи, що їхні кошмари стають дійсносттю!:hmm:
Наша справа права! Перемога буде за нами!
Майбутнє належить нам!
З нами Бог!
Слава перемозі!
Proletariat
08.04.2009, 22:09
Там написано "головне завдання товариств", а не "головна мета руху". Знищити систему і поміняти її на НС можна лише шляхом поширення наших ідей в народі.
Абсолютно проти, має бути кожному по заслугах, адже алкаш і професор інституту не можуть мати однакові права.
Рівноправність означає, що права мусять дорівнювати обов’язкам, лише той може мати більше прав, хто має більше обов’язків. І чим кращими є професійні досягнення людини, тим більшою буде її матеріальна винагорода.
Тому тут треба додати поправку як на мене, думаю і ви це підтримуєте, але погодьтеся, коли нова людина зайде на сайт і прочитає це, вона не погодиться з таким способом викладу інформації, як він виглядає зараз.
Саме цей текст має бути коротким, щоб легше засвоювався. Але вступний текст. А внизу розділу "Про нас" будуть додаватись посилання на важливі статті, що більш докладно розповідають про наш рух. Вже додано "Як приєднатись до автономного руху" і список посилань буде поповнюватись. Популярно про соціалізм, зокрема рівноправність буде написано незабаром в окремій статті прямо на сайт і в посилання в розділ "Про нас". Крім того якщо людині щось не ясно, то вона може поставити запитання прямо внизу в коментарях.
Рівноправність - тобто рівноцінність.
Рівноцінність означає, що люди всіх професій і посад є однаково цінними для суспільства, а отже етично рівними.
Дякую за відповідь, тоді прошу для більшої чіткості дописати що саме на данному етапі розвитку головною ціллю є залучення чим більшої кількості людей в рух.
Залучення нових членів руху - це агітація. Поширення наших ідей в народних масах - це пропаганда.
З нами бог!
Бог пишеться з великої літери.
Відсутній
09.04.2009, 10:12
Ось, після пояснення певних моментів все стає зрозуміліше) Дякую. Нажаль не всі будуть перепитувати, кому що не зрозуміло.граматично не вірно сформульвано, тому не можу нічого сказати на те, що не зрозуміла. Сформулюй ,будь-ласка ,правильно.
Головне завдання товариств на данному етапі розвитку – залучення нових членів руху і поширення наших ідей в народних масах.
Помоєму так нормально по граматиці)
Абсолютно проти, має бути кожному по заслугах, адже алкаш і професор інституту не можуть мати однакові права.
ну і тоді почнеться знову классова боротьба, тоді той хто професор буде получати більше грошей і знову будуть класові війни. Зараз хіба не так якшо якийсь там впливовой суддя хабарник зію"є на своєму джипі лікаря, то винен буде лікар бо він лікар, а не суддя.
Відсутній
09.04.2009, 23:16
Ні Сергій, зараз беззаконня. А коли ми будемо при владі закони будуть працювати правильно, і навіть якщо міністр при нашій владі дасть по обличчю заради того, щоб зігнати злість школяру, то він буде відповідати, а професор звісно має отримувати більше двірника, адже професор для країни більше зробив ніж двірник, чи ти не погоджуєшся?
DesnaKozak
09.04.2009, 23:53
Коли ми кажемо рівні права та можливості, ми маємо на увазі що всі ТРУДЯЩІ, матимуть однаковий доступ до медицини, освіти, відпочинку (жодних "елітних" курортів, вузів, чи лікарень). І комбайнер, і професор виконують однакову по важливості роботу. Мірилом статусу людини у суспільстві має стати те наскільки тяжка та відповідальна робота яку робить та чи інша людина, і як вона справляється з завданнями. І лікар і тракторист (мушу сказати вкрай рідкісна нині професія) повинні мати однакові права і можливості ходити до театру чи їздити на море, звісно якщо показники їх праці в кожного на своєму робочому місці будуть хорошими. Особи які ведуть антисоціальний спосіб життя (бухарі, нарикі) взагалі виключатимуть з народної спільноти, і підлягатимуть лікуванню в ЛТП за х вланий рахунок, а також примусовим роботам.
Воїн Перуна
23.04.2009, 20:34
Питання хто в кого взяв символ(прапор)http://antifa-odessa.ucoz.ru/
Proletariat
23.04.2009, 21:40
Питання хто в кого взяв символ(прапор)http://antifa-odessa.ucoz.ru/
Хз. Я думаю це антіфа вкрали у правих. :)
Тарас Чупринка
02.05.2009, 17:03
По поводу статьти хотелось бы узнать: когда будет в стране национализм, не отвернется ли мир от Украины?
Тогда перестанут поступать инвестиции, закроются мировые торговые связи и т.д.
Как быть с этим моментом?
Тоді Шановний Тарас Чупринка дайте відплвідь на наступне питання. Чому ж тоді не відвернувся світ від Польщі, Россії, Косова???
По поводу статьти хотелось бы узнать: когда будет в стране национализм, не отвернется ли мир от Украины?
Тогда перестанут поступать инвестиции, закроются мировые торговые связи и т.д.
Как быть с этим моментом?
Для начала было бы интересно узнать, что ты подразумеваеш под словом "мир"? Это те кто правят другими государствами ( в основном пренадлежат к одной нации либо продались этой нации), либо это население планеты в целом?
Что ты подразумеваеш под Украиной? Это антинациональное правительство или это украинская нация?
Если речь идет о большинстве населения планеты, то их отношение не будет зависить от того каким образом будут жить украинцы в Украине. Есть только одна нация которая против того чтобы НС был где либо в мире кроме Исраеля. Хотя если быть более точным то в Исраеле навеное все таки не НС, а буржуазный национализм (ето то что на сегодня в Украине пытаеются внедрить такие организации как УНА-УНСО, Свобода и др.аналогичные, и которые в правых кругах называю "справжні"). Оббщее между НС и подобными организациями, то что и те и другие свою политику строят на национальной основе, а разница в том что НС кроме национальной основы использует еще и социальную справедливость, а вторые отбрасывают понятия социальной справедливости и вместо этого используют буржуазный капитал, который в конечном итоге занимает первичное положение, а национальная основа вторичное.
Обяснил кратко и как смог. Сразу скажу что на роль оратора который умеет все довести как нужно, не претендую, но надеюсь, что все сказал доступно и понятно.
Тарас Чупринка
03.05.2009, 16:44
Чому ж тоді не відвернувся світ від Польщі, Россії, Косова???
Может я чего-то не знаю, но при чем здесь эти страны?
что ты подразумеваеш под словом "мир"?
Другие страны.
Это те кто правят другими государствами ( в основном пренадлежат к одной нации либо продались этой нации), либо это население планеты в целом?
Ты имеешь документально подтвержденные доказательства кто кем правит? Выложи, почитаю.
Что ты подразумеваеш под Украиной?
Украинску нацию во главе с правительством.
Если речь идет о большинстве населения планеты, то их отношение не будет зависить от того каким образом будут жить украинцы в Украине.
А сша, Россия? И остальные страны которые осудили нацизм, где за его пропаганду дают срок (это вообщем весь православный мир, кроме Украины и Эстонии)?
И еще хотелось бы уточнить: на форуме упоминалось про эдиный славянский народ. В него входят русские или только украинцы?
DesnaKozak
03.05.2009, 17:36
Особа, що використовую як нік тут ім*я поета з Броварщини полеглого від рук більшовиків, сам явно являється особою з низьким рівнем інтелекту.
Якщо в Україні постане націоналістичний режим то звісно проти нас оголосять блокаду. Але за будь-яких обставин блокада обмежиться тільки країнами де режими контрольовані міжнародним капіталом. Такі прекрасні країни як Іран, Північна Корея, країни Латинської Америки з нами розпочнуть ще тіснішу співпрацю.
Крім цього націоналізм неможливий без соціалістичної економічної доктрини, яка забезпечить достатній рівень автаркії для виживання і розвитку. Крім того влада міжнародного капіталу в Європі не вічна, і вслід за Україною НС режими постануть в інших країнах Європи.
В країнах де засудили нацизм (США, Росія) йде катастрофічне вимирання корінного (білого населення). А в таких мерзенних країнах як РФ, де переслідується все слов*янське, ісламські радикали, які ще в другу чеченську різали горла білим солдатам, нині сидять в Думі. То ж як бачимо засудження нацизмі нічого крім тихого геноциду словян та білих людей в цілому, не приносить.
весь православный мир, кроме Украины и Эстонии
ця фраза свідчить про те що її автор або мусить лікуватись на фрунзе, 103 або ж є лінівою людиною і мало читає і думає.
Нажаль і в Україні і в Естонії, і в Латвії де ліберальна влада довзоляє для втихомирювання мас вшановувати память людей що в ДСВ бились на боці країн Осі, далеко не свідчить про те що в цих країнах панує національний соціалізм. Просто ліберасти довзволяють комусь випустити пар. Хоч навіть такі факти свідчать, що деякі представники українського, естонського та латвійського народів мають мозок, і мають власну думку яка не сходиться з думкою правлячих там сил.
эдиный славянский народ
єдиного слов*янського народу, як і єдиного романського, германського, кельтського, угро-фінського не існує. Просто об*єктивно є генетична близькоспорідненість деяких народів слов*янської мовної групи. Згідно оприлюднених російськими науковцями даних найбільш спорідненими до українців є білоруси, поляки, лужичі та південна частина росіян
Тарас Чупринка
03.05.2009, 18:05
Особа, що використовую як нік тут ім*я поета з Броварщини полеглого від рук більшовиків, сам явно являється особою з низьким рівнем інтелекту.
Про интелект взаимно, учимся пользоваться поиском. При введение псевдонима в гугле, сразу видно кого он означает. Вижу с историей УПА не дружишь.
В країнах де засудили нацизм (США, Росія) йде катастрофічне вимирання корінного (білого населення).
Если можно, то демографические показатели в студию.
ця фраза свідчить про те що її автор або мусить лікуватись на фрунзе, 103 або ж є лінівою людиною і мало читає і думає.
А в какой еще стране устанавливают памятники СС и делают их предавадителей национальными героями?
Просто ліберасти довзволяють комусь випустити пар.
Это называется сепарацией народов, которой занимается сша.
Хороший пример это взаимоотношения Украины и России.
Згідно оприлюднених російськими науковцями даних найбільш спорідненими до українців є білоруси, поляки, лужичі та південна частина росіян
Только почему тогда русские всегда нас защищали от поляков, татар и т.д.? Я считаю именно русских самыми близкими для нас.
Как заработает один ресурс, приведу карту с подаракми русских князей, Ленина и тирана Сталина Украины. Без этих земель у нас была бы щас только пятая часть от всей нашей территории.
Почему без НС прекрасно живет Германия? Уровень жизни высокий, на все хватает.
Только почему тогда русские всегда нас защищали от поляков, татар и т.д.? Я считаю именно русских самыми близкими для нас.
А вони бачать тебе своїм ворогом.
Росіяни вважають Україну третьої, після США і Грузії, у списку держав-ворогів.
(с) http://novynar.com.ua/politics/64902
Тарас Чупринка
03.05.2009, 18:40
А вони бачать тебе своїм ворогом.
Заметь, что это произошло только после прихода юща к власти.
Американская сепарация народов действует.
Ты вот сам подумай, кто нам ближе: Иран, Северная Корея и Латинская Америка как писал DesnaKozak или Россия? Сейчас ведь уже нет большевистский режим.
Русские видят врага не в лице народа, а нашей власти. Сьездей в Россию и узнаешь.
Я считаю, что националистическое движение не должно нарушать дружбы с близкими нам народами, а наоборот укреплять её. найди мне 10 существенных различий между жизнью русского и украинца. Если не считать язык, то и не определишь кто есть кто.
Какой то здесь перекрученный национализм пропагандируют. Сейчас ведь 21 век и не надо забывать об этом. Нужно перестраивать тот средневековый национализм.
DesnaKozak
03.05.2009, 18:42
Вижу с историей УПА не дружишь.
Шухевич взяв собі за псевдонім прізвище поета-повстанця 20-х років.
демографические показатели в студию
http://www.demographia.ru/articles_N/index.html?idR=21&idArt=825
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D 0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F_%D1%81%D0 %B8%D1%82%D1%83%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F_%D0%B2_%D0 %A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B E%D0%B9_%D0%A4%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86 %D0%B8%D0%B8
еще стране устанавливают памятники СС
в Естонії памятник дивізії СС був встановлений на початку 90-х, але на початку 2000-х його перенесли на військове кладовище. День легіонера скасували як державне свято і в Естонії і в Латвії при вступі в ЄС. Так само недавно уряд Естонії відмовив у державній нагороді Харальду Нігесексу (якщо не помиляюсь) , одному з останніх живих відомих легіонерів СС.
Это называется сепарацией народов, которой занимается сша.
хай Московія вшановує РОА, РОНУ чи хто там в них був. ми ж не проти
Без этих земель у нас была бы щас только пятая часть от всей нашей территории.
якби ці землі не належали нам по праву їх би нам не віддали.
русские всегда нас защищали от поляков, татар не знаю кого це вас. Українці успішно самі себе захищали. І від татар, з якими товаришували московські князі, і від поляків. Крім того важливо зауважити що багато так зв. козацько-полських воєн 16 - поч. 17 століття були внутрішньоукраїнськими розборками, українців-магнатів (здебільшого православних) та українців-козаків.
Почему без НС прекрасно живет Германия? Уровень жизни высокий
якщо для тебе важливо тільки кількість грошей то так. Але знову таки деградація і депопуляції німців в Німеччині не є таємницею
DesnaKozak
03.05.2009, 18:44
Я считаю, что националистическое движение не должно нарушать дружбы с близкими нам народами, а наоборот укреплять её
так а хто ж нарушає дружбу. Режим в РФії є антинаціональним, антислов*янським та антибілим. Інакше як пояснити наявність чеченів-терористів в Думі чи здачу земель Китаю? Якщо в Росії запанує НС режим то ми подамо йому руку
Другие страны.
Еще раз уточняю вопрос. "Другие страны" - это определенная територия, или это коренное население, или это правительство этих стран? Сразу уточню,на сегодня в большинстве стран правительство стран и коренное население пренадлежит к разным национальным групам.
Ты имеешь документально подтвержденные доказательства кто кем правит? Выложи, почитаю.
Доказательств маса в инете, начиная от "комитет 3000" и другими подобными. Хотя относительно нескольких руководителей крупных государств могу сказать и здесь.
Медведев - еврей (Росия), Обама - негр, по некоторым даным с еврейской примесью (США), Саркози - еврей (Франция), Наполитано - еврей (Италия), кроме того имеется много случаев. когда руководитель государства - предатель своей нации и находится под контролем жидов, которые занимают при даном руководителе должности советников, министров, и т.д., тоесть практически руководят государством.
На всякий случай ссылка для общего развития
http://www.politforums.ru/world/1235588379.html
Украинску нацию во главе с правительством.
Рассмешил. Ты считаеш что в Украине национальное правительство. По моему украинское правительство и украинская нация - это противоборствующие стороны.
А сша, Россия? И остальные страны которые осудили нацизм, где за его пропаганду дают срок (это вообщем весь православный мир, кроме Украины и Эстонии)?
Меньше смотри Тель-а-видение. Нацизм осудили правительства вышеуказаных тобой стран(то есть евреи) , а не народы. Яркий тому пример, присутствие на последней акции посвященной первому мая среди ультраправых гостей с Росии и Белорусии (где с твоих слов нацизм осужден). В той же Росии идеология НС получает все больше распространение (в Украине кстати также), однако все сильнее ощущается давление на росиян со стороны жыдовского правительства.
И еще хотелось бы уточнить: на форуме упоминалось про эдиный славянский народ. В него входят русские или только украинцы?
В него входят славяне, в том числе и руские (сразу уточняю, не правительства, а именно представители славянских наций, то есть те кто не предал свою нацию и пренадлежит к славянской группе народов).
Тарас Чупринка
03.05.2009, 18:51
Короче. Чтоб не вести бессмысленный спор: если вы за улучшение жизни населения и поддержания дружественных отношений с соседями (Россия и не только), готовы идти на компромиссы для этой дружбы, если без необходимости не будут применяться насильственные методы, то я за вас.
Я считаю, что националистическое движение не должно нарушать дружбы с близкими нам народами, а наоборот укреплять её. найди мне 10 существенных различий между жизнью русского и украинца. Если не считать язык, то и не определишь кто есть кто.
Це дивлячись кого вважати росіянином. У них там своїх "місцевих" звірів половина.
Тарас Чупринка
03.05.2009, 18:59
См. сообщение выше и...
Единственное что мне сейчас не нравится, так это банды скинов. Им надо мозг вправить в нужном направлении.
Они только убавляют популярности НС и делают его в глазах обычных граждан неправильным.
ЗЫ Вот если б наши скины были как марширующие SA, чтоб следили за порядком, чтоб если обычный человек видел их и знал, что теперь он может ничего не бояться, что его защитят...
Как заработает один ресурс, приведу карту с подаракми русских князей, Ленина и тирана Сталина Украины.
І прокоментуєш ту фотографію з указанням джерел, документів. Якщо ти опублікуєш просто цю картинку без коментарів і доказів я тебе забаню по ір навіки вічні.
DesnaKozak
03.05.2009, 19:01
що РФ, що США як держави, наразі є лайном з якими дружби бути не може.
Інша справа підтримувати стосунки з адекватними людьми з США та Росії.
Может я чего-то не знаю, но при чем здесь эти страны?
При тому що від них ніхто не відвертається, хоча патріотизм в них на дуже високому рівні!!!Чи не так???
Тарас Чупринка
04.05.2009, 00:05
http://pic.ipicture.ru/uploads/090504/dN7qRT4ww4.jpg (http://ipicture.ru/)
F.N какой тебе конкретно момент в истории надо прокоментировать? Тут вполне хватит школьного учебника по истории. Скажи что надо обьснить, и я обьясню.
Если б в 1654 г Россия не взяла нас под свое крыло (Переясловская рада), то не было б сейчас Украины, а были б частью Польши. Только в учебниках по истории упоминалось бы, что жили когда-то украинцы, да все вымерли, в результате поголовного вырезания поляками и турками.
Если б Россия промолчала в 1918 году, когда нас германцы мочили, потом промолчала в 1920, когда нас поляки мочили. На сегодняшний день не было бы ни нас ни Украины, а на наших территориях распологались: с северо-запада - Польша, с юго-запада - Румыния с Венгрией. И не было-бы ни каких проблем.
Если я где-то напутал с историческими фактами прошу поправить.
Как заметил еще древненримский историк:
Благодеяния приятны только тогда, когда знаешь, что можешь за них отплатить; когда же они непомерны, то вместо благодарности воздаешь за них ненавистью. (Тацит Публий Корнелий)
А вы поливаете грязью Россию без которой щас бы не существовало Украины.
Тут вполне хватит школьного учебника по истории
Дивлячись, по яким підручникам ти навчаєшся.
Если б в 1654 г Россия не взяла нас под свое крыло
В 1654 році Росією і не пахло
то не было б сейчас Украины, а были б частью Польши. Только в учебниках по истории упоминалось бы, что жили когда-то украинцы, да все вымерли, в результате поголовного вырезания поляками и турками.
Кабы да кабЫ во рту выросли грибы.
Если б Россия промолчала в 1918 году, когда нас германцы мочили, потом промолчала в 1920, когда нас поляки мочили.
А що зробила Росія у 1918 та 1920 роках? І чи була вона тоді як така?
А вы поливаете грязью Россию без которой щас бы не существовало Украины.
Хто поливає брудом Росію? РФія і Росія - 2 різні речі.
Даю тобі ще один шанс. Доведи правдивість тих написів на карті, бо отримаєш бан.
Голодомор - "подарок" Сталина.
Эмский, Валуевский указы, уничтожение Гетьманщины, Запорожской Сечи, - "подарки" русских царей.
Було ще дуже багато "подарков", не буду про всі писати.
А та територія, що замальована жовтим кольором - це землі Запорізького козацтва, та й то не всі. Будь-який історик просто посміється над цією картою.
DesnaKozak
04.05.2009, 01:26
Если б в 1654 г Россия...
Я раджу автору мапи-дебілу як і автору допису з цією мапою ознайомитись з діяльністю наприклад князів Острозьких, гетьмана Сагайдачного, митрополита св. Петра Могили та інших їх сучасників, щоб зрозуміти що і без переяславської ради з українським народом нічого б не трапилось, вся бодяга про страшних і пекельних поляків не більше ніж перебільшення з метою про-московської агітації.
Proletariat
04.05.2009, 03:46
2Тарас Чупринка
Это не "подарки" а этнические территории украинского народа. Которые украинцы ранее завоевали и заселили. И это далеко не все земли. Например Сталин отдал полякам Западную Галичину, а украинцев оттуда выселили.
Мені здається, це черговий троль. Мати такий нік і писати таку ахінею можуть тільки тролі.
Мені здається, це черговий троль. Мати такий нік і писати таку ахінею можуть тільки тролі.
Повністью згоден. Тай карту він виложив якусь запізнілу, за часів коли зявились перші спогади про Московію, але чомусь забув про попередника України - Київську русь. А ще забув що й саму Московію побудував потомок Київських князів.
Однозначно на всі 100!
В мене також є карта і що???
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/Kievan_Rus_en.jpg/607px-Kievan_Rus_en.jpg
Різниця між русскими і росіянами.
Тарас Чупринка
04.05.2009, 13:29
ознайомитись з діяльністю наприклад князів Острозьких, гетьмана Сагайдачного, митрополита св. Петра Могили та інших їх сучасників, щоб зрозуміти що і без переяславської ради з українським народом нічого б не трапилось
Вот таких конкретных ответов я и ожидаю, чтоб было что изучать, т.к. знания истории у меня не идеальны.
Мені здається, це черговий троль. Мати такий нік і писати таку ахінею можуть тільки тролі
Вот он я
http://tbn1.google.com/images?q=tbn:yzZxmo3dH4wp_M:http://communitiesonline.homestead.com/files/troll_2.jpg
Плохо что здесь нельзя прятать под спойлер ненужную информацию.
Вот таких конкретных ответов я и ожидаю, чтоб было что изучать, т.к. знания истории у меня не идеальны.
Оце похвальні признання. Перед тим як писати щось , та виставляти мапи типу тих яку ти виставив, поцікався краще, що можна почитати та де знайти потрібну інформацію у тих хто біль обізнаний в даних питаннях. І ще порада, поменьше слухай жидівські ЗМІ.
І на закінчення посилання на старий форум УНТП http://forum.untp.org.ua/forum/index.php?act=idx , там багато корисної інформації.
Proletariat
03.06.2009, 03:19
Внесено доповнення в текст - уточнення назви нашої ідеології:
"Ми дотримуємось націонал-революційної ідеології"
http://www.reactor.org.ua/84-pro-nas.html
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009