КПК

Показати повну версію : Роль дівчини у правому русі

Воїн Перуна
01.04.2009, 19:04
Участь дівчини у правому русі.

автор Тарас Бір

Життя- це боротьба .Хто хоче жити- той повинен боротись, а хто не хоче чинити опору у цьому світі вічної боротьби той не заслуговує права на життя.Так сказав 18- найвизначніша людина свого часу.Всі розуміють, що хлопець, чоловік, мужина повинен брати участь у визвольних змаганнях, але часто не згадується роль НС-дівчини, яка теж повинна брати участь у спільній справі.На жаль, таких свідомих українок не багато, але всеж таки вони є.Звичайно що я не закликаю брати в руки зброю молодих патріоток фізично слабшої статі і йти виборювати свободу, але НС-дівчина повинна всяко підтримувати у нерівній війні чоловіка.Вона може написати чудову емоційну, надихаючу пісню, скласти націоналістичний вірш.Також може вести як усну так і письмову пропаганду правих ідей та ідеалів, виготовляти стікари, листівки і т.п.Дівчина –це майбутня мама, і без її підтримки ніколи не вдастся здійснити Nаціональну революцію.Виховавши дитину в дусі патріотизму, здорового способу життя і відданості ідеї мати може бути на 95% певною, що її чадо так само виховає і своїх дітей,а ті своїх і т.д.Тоді кількість свідомих громадян в Україні різко збільшиться, а овочів-баклажанів кардинально зменшиться.Таким поинен бути вклад кожної української Білої дівчини у елегку боротьбу.Під час тотальної відкритої партизанської війни дівчина стане медиком, медсестрою, таким чином допомагаючи спільній справі і національній ідеї.Це показує досвід визвольних змагань ОУН-УПА.У нашому протистоянні системі ZOGу і світовому Сіону участь дівчини посідає таке саме важливе і вирішальне місце, як і чоловіча збройна боротьба.
Отже, памятаймо, шануймо і поважаймо вклад НС-дівчат, які посвятили своє життя ділу національної революції.
Слава гордим Арійкам!

lingvo
01.04.2009, 19:52
Є такі дівчата. Дякуємо їм!

Учитель
01.04.2009, 22:15
Соратники и соратницы должны уважать друг друга и работать рядом. Все мы в первую очередь активисты единого Движения сопротивления. Мы нуждаемся в людских ресурсах независимо от пола и возраста. Разве что могут быть ограничения в специфике особого рода активностей.

vip-ua
01.04.2009, 22:20
В мене наприклад дрижина дуже ненавидить жидів та черномазих! Тому я вважаю що дівчата мають такіж точно права на як і ми!!! Миж не бусурмани якісь щоб обмежувати жінок у їх правах!!!

Maio
01.04.2009, 22:29
Хм... а как иначе можно себе претставить движение,идею,семью? То есть парень(мужчина) правый, а женщина вообще не имеет к этому отношения? Правые - это не мужское сообщество по интересам.

Воїн Перуна
02.04.2009, 17:13
Хм... а как иначе можно себе претставить движение,идею,семью? То есть парень(мужчина) правый, а женщина вообще не имеет к этому отношения? Правые - это не мужское сообщество по интересам.

Це саме я і написав...

Kross
02.04.2009, 18:40
В ідеалі це вірно, але в реальному житті - не зовсім. Головне щоб це не заважало діяльності. А в реалі дуже часто відносини всередині групи/організації шкодять усьому рухові:stina:. Люди сходяться і розходяться. Наприклад - дві людини зустрічаються, потім розійшлись і почали зустрічатись з іншими, і дивляться одне на одного вовком! Від цього часто страждає увесь рух. Щоб хто не казав про відносини, телегонію, принцип "один чоловік - одна жінка" назавжди - в дійсності це бувай вкрай рідко.

Прикладів чимало, в організаціях/рухах з якими я мав справу чи співпрацював - відносини всередині були з-а-б-о-р-о-н-е-н-і (інколи навіть статутом) чи принаймні небажані, адже відомо чимало комічних чи навіть плачевних випадків через такі відносини.
Написав песимістично можливо, але це реальність і досвід.

brightket
02.04.2009, 21:48
В ідеалі це вірно, але в реальному житті - не зовсім. Головне щоб це не заважало діяльності. А в реалі дуже часто відносини всередині групи/організації шкодять усьому рухові. Люди сходяться і розходяться. Наприклад - дві людини зустрічаються, потім розійшлись і почали зустрічатись з іншими, і дивляться одне на одного вовком! Від цього часто страждає увесь рух. Щоб хто не казав про відносини, телегонію, принцип "один чоловік - одна жінка" назавжди - в дійсності це бувай вкрай рідко.

Прикладів чимало, в організаціях/рухах з якими я мав справу чи співпрацював - відносини всередині були з-а-б-о-р-о-н-е-н-і (інколи навіть статутом) чи принаймні небажані, адже відомо чимало комічних чи навіть плачевних випадків через такі відносини.
слезы, грезы...мля....фтопку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

я бы сказала, что мешает движению....и вообще нужно уточнять о каком движении идет речь....и какую идеологию приследует!!!!!!1
фак...

Kross
06.04.2009, 17:09
слезы, грезы...мля....фтопку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

я бы сказала, что мешает движению....и вообще нужно уточнять о каком движении идет речь....и какую идеологию приследует!!!!!!1
фак...
Нічого не зрозумів...
Мова йде про праву ідеологію, правий рух загалом, від початку 90их до наших часів. Це правда і життєва реальність

Prof
06.04.2009, 23:24
В ідеалі це вірно, але в реальному житті - не зовсім. Головне щоб це не заважало діяльності. А в реалі дуже часто відносини всередині групи/організації шкодять усьому рухові:stina:. Люди сходяться і розходяться. Наприклад - дві людини зустрічаються, потім розійшлись і почали зустрічатись з іншими, і дивляться одне на одного вовком! Від цього часто страждає увесь рух. Щоб хто не казав про відносини, телегонію, принцип "один чоловік - одна жінка" назавжди - в дійсності це бувай вкрай рідко.

Жінка НЕ обов'язково повинна бути правою аж до фанатізму. Але звичайно вона повинна РОЗУМІТИ чим саме займається її хлопець ( а тим більше чоловік) і вона повинна підтримувати морально. Наприклад моя дружина була категорично проти коли я став правим - вона тіпа гуманістка та паціфістка і таке інше..
Переконати її не вдалося отже довелося розлучитися після 15ти років шлюбу :(
Звичайно не обов'язково випалювати незнайомій дівчини свою політичну позицію на першому побаченні (хіба що вона вам не сподобалася і з'явилося бажання не відшивати її, а зробити так щоб вона сама пішла :))) ).
Але звичайно при будь-яких натяках на більш-менш сер'озні стосунки треба пояснювати чим займаєшься та для чого це все робиш - та у разі ДУЖЕ жорсткого несприйняття ніякі сер'озні стосунки не заводити- бо не оберетесь потім проблем у особистому житті, якою б вродливою така дівчина не була :(. До речі і справді врода вона НЕ тільки у зовнішності але ще й думках та світогляді людини!

Гонта
06.04.2009, 23:40
довелося розлучитися після 15ти років шлюбу
Сумно, коли розпадаються сім'ї, особливо, коли так довго прожили разом.:(

F.N.
07.04.2009, 00:19
Але краще так, ніж коли дружина тебе здасть з потрохами.

Гонта
07.04.2009, 00:22
Але краще так, ніж коли дружина тебе здасть з потрохами.
Теж правда.

Proletariat
07.04.2009, 00:29
http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?t=540

Werwolf
07.04.2009, 16:54
Я особисто перепрограмував дуже багато дівчат на праву ідеологію. Спочатку вони сміються, думають що я божевільний. А потім починають згадувати, що в їх сім"ях і мама, і навіть тато жидів не дуже люблять. Потім починають згадувати, скільки раз їх чурбани до автівок хотіли посадити, щоб попарити свого чорного качана у слов"янській дівчині. Після цього дівчина вже починає себе ідентифікувати як українку, та починає поводити себе як націоналістка та законна хозяйка своєї батьківщини.
Тому вважаю, що дівчат потрібно максимально підтягувати до правого руху, адже вони повинні приносити у цей світ майбутні здорові покоління українців.

Сварга
08.05.2009, 22:50
Дівчата- це добре) такого запалу як у нас треба ще пошукати)))Але, певне це "але" є всюди...зокрема останнім часом більшість дівчат приходить в рух, аби "клєїти" хлопців, забуваючи де вони і навіщо. От саме таких до руху допускати не можна, адже то веде до деградації з середини.
П.С саме такі, вище описані, псуюють репутацію всіх.

fred
10.05.2009, 09:24
В мене наприклад дрижина дуже ненавидить жидів та черномазих! Тому я вважаю що дівчата мають такіж точно права на як і ми!!! Миж не бусурмани якісь щоб обмежувати жінок у їх правах!!!

Не з усім погоджуюсь. Чоловік та жінка не можуть мати рівних прав, так же само як не можуть мати рівних обов'язків, і це не є приниженням чи образою ні для чоловіків ні для жінок. Чоловік повинен виконувати обов'язки чоловіка , а жінка обов'язки жінки. Це є справедливий розподіл прав та обов'язків, на відміну від бусурман, де жінка взагалі немає прав.

Якщо говорити про сім'ю, то обов'язок дружини - підтримувати чоловіка в його справах, народити та виховувати дітей, підтримувати затишок та благополуччя в домі та в родині в цілому.

Обов'язок чоловіка - захист родини, нації, раси, матеріальне забезпечення сім'ї, участь у вихованні дітей(тут доречі обов'язки в чоловіка та дружини повинні бути рівні), допомога дружині по дому, ведення домашнього господарства (якщо таке є).

Звичайно все написано тут дуже коротко, але суть всерівно зводиться до того, що біла дівчина повинна залишитись дівчиною та стати матір'ю (а не старатись зрівнятись з чоловіком та стати чоловікрподібною істотою), і як уже писалось народити та виховати продовжувачів роду, а для цього повинна вести правильний та здоровий спосіб життя та підтримувати свого коханого в його справах.

Бром
10.05.2009, 10:31
Абсолютно согласен с Фредом. Первая обязанность правой женщины - это "прикрывать тыл" своего правого мужчины. Поддерживать уют в доме и воспитывать детей. До замужества девушка должна себя максимально готовить к этим функциям. В этом заключается ее главная роль. Как и высшая миссия ЖЕНЩИНЫ - стать матерью.
Также важный момент (по собственному опыту и наблюдениям) - это женская интуиция:). Женщина (хорошая) чувствует, когда мужчину нужно легонько подтолкнуть к каким-то действиям, а когда вовремя остановить. Незаметно ;)

fred
10.05.2009, 10:41
Также важный момент (по собственному опыту и наблюдениям) - это женская интуиция. Женщина (хорошая) чувствует, когда мужчину нужно легонько подтолкнуть к каким-то действиям, а когда вовремя остановить. Незаметно
Це точно, головне щоб жінка вміла це зробити не створивши конфліктної ситуації.

vip-ua
10.05.2009, 19:18
Не з усім погоджуюсь. Чоловік та жінка не можуть мати рівних прав, так же само як не можуть мати рівних обов'язків, і це не є приниженням чи образою ні для чоловіків ні для жінок. Чоловік повинен виконувати обов'язки чоловіка , а жінка обов'язки жінки. Це є справедливий розподіл прав та обов'язків, на відміну від бусурман, де жінка взагалі немає прав.

Якщо говорити про сім'ю, то обов'язок дружини - підтримувати чоловіка в його справах, народити та виховувати дітей, підтримувати затишок та благополуччя в домі та в родині в цілому.

Обов'язок чоловіка - захист родини, нації, раси, матеріальне забезпечення сім'ї, участь у вихованні дітей(тут доречі обов'язки в чоловіка та дружини повинні бути рівні), допомога дружині по дому, ведення домашнього господарства (якщо таке є).

Звичайно все написано тут дуже коротко, але суть всерівно зводиться до того, що біла дівчина повинна залишитись дівчиною та стати матір'ю (а не старатись зрівнятись з чоловіком та стати чоловікрподібною істотою), і як уже писалось народити та виховати продовжувачів роду, а для цього повинна вести правильний та здоровий спосіб життя та підтримувати свого коханого в його справах.

Згоден на всі 100 , але я і не мав на увазі щоб жінки виконували чоловічі обов*язки, чи навпаки просто не потрібно ущімляти іхній вибір!!!;)

fred
10.05.2009, 22:04
Згоден на всі 100 , але я і не мав на увазі щоб жінки виконували чоловічі обов*язки, чи навпаки просто не потрібно ущімляти іхній вибір!!!

Я надіюсь ми правильно розуміємо друг друга, просто я трохи уточнив твої слова.

kamaelka
14.05.2009, 11:51
Абсолютно согласен с Фредом. Первая обязанность правой женщины - это "прикрывать тыл" своего правого мужчины. Поддерживать уют в доме и воспитывать детей. До замужества девушка должна себя максимально готовить к этим функциям. В этом заключается ее главная роль. Как и высшая миссия ЖЕНЩИНЫ - стать матерью.
Также важный момент (по собственному опыту и наблюдениям) - это женская интуиция:). Женщина (хорошая) чувствует, когда мужчину нужно легонько подтолкнуть к каким-то действиям, а когда вовремя остановить. Незаметно ;)

ой...йой!.
обов,язки обов,язками, але не кожна жінка хоче сидіти дома, готувати і виховувати дітей.
Не кожній це подобається. Зараз хочеться мати хорошу роботу, зарплату машину, квартиру, і про дітей думати аж ніяк ніхто не хоче.
Вибачте за критику, але цей стереотип що жінка МАЄ, сидіти в дома з дітьми мене завше обурював!)
як так? нікуди не піти, ніц не побачити. В той час як чоловік собі це може дозволити..мені здається це егоїстично.
А ще.. більшість чоловіків не вміють готувати. Чому?
Бо їх мають обслуговувати і на це є спеціальні люди( тобто жінки )?
Чи вони просто таким чином принижують жінку, через те, що вона грошей не заробляє?
Загалом таке питання є надзвичайно спірним.
Моя мати, виховувала мене і була в декреті, батько працював, але мати в той час заробляла в 4 рази більше так що він не міг утримати нас, ще й осмілювався кричати їй, що вона нічого не робить, а тільки сидить ( хоча коли приходив додому була і їжа зготована, і все вимито)
отак то.

fred
14.05.2009, 12:44
kamaelka, колись я знав одну жидівку, так її думки повністью співпадали з твоїми. Більше того, в даному напрямку вона багато чого досягла, мала добру зарплатню, хорошу роботу, вихованням дитини займалась її мати, з чоловіком розлучилась, так як з її слів їй подобалось бути вільною. В даній темі мова йдеться про білих дівчат, про славянок, які якраз і відрізняються від представників інших рас своїм мисленням, поведінкою, та мріями.

Бром
14.05.2009, 13:04
обов,язки обов,язками, але не кожна жінка хоче сидіти дома, готувати і виховувати дітей.

Якщо жінка не хоче бути господинею в домі і виховувати дітей, то це неповноцінна жінка.

Зараз хочеться мати хорошу роботу, зарплату машину, квартиру, і про дітей думати аж ніяк ніхто не хоче.

Мати модну роботу і круту тачку, як основні життєві цінності - це типовий споживацький підхід. Ви напевно сайтом помилилися. Вам краще на сайт журналу Пінк піти. Ми ведемо розмову про ЗДОРОВЕ НАЦІОНАЛЬНЕ СУСПІЛЬСТВО. З такими ж цінностями.

Вибачте за критику, але цей стереотип що жінка МАЄ, сидіти в дома з дітьми мене завше обурював!)
як так? нікуди не піти, ніц не побачити. В той час як чоловік собі це може дозволити..мені здається це егоїстично.

Жінка МАЄ виховувати дітей. Це її верховна місія, послана Господом. Все інше - від лукавого. При цьому це не означає, що вона не повинна виходити в світ, працювати, займатися громадською діяльністю і т.д. Але Сім'я - головний пріоритет.
А ще.. більшість чоловіків не вміють готувати. Чому?
Бо їх мають обслуговувати і на це є спеціальні люди( тобто жінки )?
Не узагальнюйте. Я, наприклад, дуже непогано готую:). Але чоловік (основне джерело доходу сім'ї) має відчувати надійний тил. І знати, що після важкого трудового(бойового) дня вдома на нього чекає вечеря і чиста постіль. має бути розподіл обов'язків. Це, звісно, в ідеалі.

lingvo
14.05.2009, 13:08
Якесь печерне уявлення про виховання дітей та хатні турботи. Немов це рабство з ланцюгами. Чоловік має допомагати свої дружині, і про це fred вже згадував. Та й поки за вікном у нас не ядерна зима, сидіти у бомбосховищах зовсім не обов'язково. Це ж так чудово пізнавати світ разом!

kamaelka
14.05.2009, 18:53
kamaelka, колись я знав одну жидівку, так її думки повністью співпадали з твоїми. Більше того, в даному напрямку вона багато чого досягла, мала добру зарплатню, хорошу роботу, вихованням дитини займалась її мати, з чоловіком розлучилась, так як з її слів їй подобалось бути вільною. В даній темі мова йдеться про білих дівчат, про славянок, які якраз і відрізняються від представників інших рас своїм мисленням, поведінкою, та мріями.
ну. якщо ви прагнули мене образити, то не вийшло я не ображаюсь.
1) я не жидівка
2) я сказала свою точку зору
3) маєш дитину рости її.
вирощувати дитину має не тільки мама, але й батько, особливо якщо це хлопчик.
3) я біла, народилась в Україні, живу в Україні, є християнка.
:-X:-X
просто думаю форум для того щоб говорити свою думку.

kamaelka
14.05.2009, 18:59
Не узагальнюйте. Я, наприклад, дуже непогано готую:). Але чоловік (основне джерело доходу сім'ї) має відчувати надійний тил. І знати, що після важкого трудового(бойового) дня вдома на нього чекає вечеря і чиста постіль. має бути розподіл обов'язків. Це, звісно, в ідеалі.

з хлопцем живу вже достатньо довго. Але наприклад готуємо ми по черзі, прибираємо..і тд і тп.
а також роботи ми маємо двоє.
тому у нас все порівну.
тому як з дитиною бути тут тяжко..бо в декрет спочатку піду я :)
а потім він.

і не треба так критикувати.
це ж була суб,єктивна думка.
крім того. треба додавати чогось такого що всіх обурює.

і хтось там писав, що мені потрібно йти. думаю що це аж дуже так невиховано розказувати людям куди їм йти, чи не йти.
Бо всі ми рівні..і всьо такоє..

Бром
14.05.2009, 20:30
з хлопцем живу вже достатньо довго. Але наприклад готуємо ми по черзі, прибираємо..і тд і тп.
а також роботи ми маємо двоє.

Допомагати один одному - це чудово. Ніхто цього не заперечує. І працювати мають всі, і відпочивати. Мова про те, що це не повинно ставати створення повноцінної сім'ї, де кожен відіграє свою роль.
тому як з дитиною бути тут тяжко..бо в декрет спочатку піду я
а потім він.

Чоловік в декреті? О_о Потягує феміністичним смородом. Втім, то ваша особист справа.

і хтось там писав, що мені потрібно йти. думаю що це аж дуже так невиховано розказувати людям куди їм йти, чи не йти.
Пані, я ні в якому разі на мав на меті Вас образити. Але Ви відписуєте на націонал-соціалістичному форумі. А тут, на відміну від обивательских форумів, більшість учасників мають досить жорсткі і консервативні уявлення про Здорову Сім'ю.

Schulz
14.05.2009, 21:22

а можна поцікавитись, як довго ив разом?:)

lingvo
14.05.2009, 22:16
крім того. треба додавати чогось такого що всіх обурює.
Ага, це називається тролінгом. До того ж, варто читати попередні дописи теми.

Aquila
14.05.2009, 22:36
Бо всі ми рівні..і всьо такоє..
Хто Вам таку дурницю сказав?

Kozak88
14.05.2009, 22:46
Нажаль, більшість дівчат у русі сьогодні -це співчуваючі і не більше.
Але я не кажу за всіх) Навітьна цьому форумі є представники активної жіночої половини. Ось, наприклад Кет)

kamaelka
14.05.2009, 23:07
а можна поцікавитись, як довго ив разом?:)
зустрічаємось більше 3 років.
живемо рік.

kamaelka
14.05.2009, 23:08
Хто Вам таку дурницю сказав?

я взагалі за рівність !)
жінка може стільки ж як чоловік навіть більше!):):):)

Grief_lord
14.05.2009, 23:35
я взагалі за рівність !)
жінка може стільки ж як чоловік навіть більше!)
Дівчино для націонал-соціаліста слово РІВНІСТЬ це майже матюк, винятком може бути соціальна рівність та і то на межі утопії. Більш того ніякої іншої рівності в природі неіснує.

Schulz
15.05.2009, 00:00
зустрічаємось більше 3 років.
живемо рік.

цікаво... в профілі аськи написано рік народження, він вірний?:)

ЧЕРЕП
15.05.2009, 00:07
я взагалі за рівність !)
жінка може стільки ж як чоловік навіть більше!):):):)

Чоловіки й жінки різні. Це факт. Кожному своє. Та й логіка у вас шкутильгає. :)

vip-ua
15.05.2009, 22:08
Дівчата особливі по своєму ми по своєму і це правда життя!!!

Obers
15.05.2009, 22:42
Жінки можуть бути безжальними Амазонками. Але я радше волію бачити їх ненями наших дітей. А мы, чоловіки, ґонорово вирішуватимемо всі інші справи... На жаль ситуація інша. Ми самі не в силі вирішити нагальні проблєми. Українці наодинці не в силі. Руські не в силі. Чоловіки не в силі самі... Нам потрібні жінки- журналісти, телевізійники, політики врешті! Це розумно, це логічно. Жінки- допоможіть нам, хоча б морально, своєю любовью і розумінням. )

Сергій
15.05.2009, 23:40
шось не бачив я шоб жінки працбвали на шахтах вугілля добували...
звичайно жінки в чомусь кращі ніж чоловіки і наоборот, рівності нема і не буде АУУ !
так як нема відбитків пальців однакових і т.п. Ніхто тобі не каже шоб ти не виходила з хати і нічого не бачила, звичайно перший рік з новонародженою дитиною буде важко але ти мама майбутня і ти маєш все перетерпіти а чоловік тобі допоможе, потім дитина виросте будеш гуляти сама і разом з дитиною і разом з чоловіком, дитина почне ходити в садочок підеш на роботу і будеш самостійна вільна жінка, а до того часу чоловік машину тобі купить і квартиру і всьо буде добре, головне будьте як один організм невід"ємний і дотримуйтесь націонал-соціалізму

Dez
16.05.2009, 05:26
Пусть идут работают, им это на пользу :)

lingvo
16.05.2009, 09:15
шось не бачив я шоб жінки працбвали на шахтах вугілля добували...
А хіба ти хотів би їх там бачити?

Сергій
16.05.2009, 13:14
А хіба ти хотів би їх там бачити?
мало того шо вони там бути не мають то ше й до всього само мобою я б їх там не хотів бачити, бо це було б знущання над шахтарською справою. Це доводить те шо не рівні ж ми а різні!

Dez
16.05.2009, 14:35
Интересно, а когда девушки и женщины работают на железной дороге путейцами и шпалы тягают ...я лично видел у нас у городе ,девченку 25 лет по локоть в мазуте и с ключами )))

Ukrainian
16.05.2009, 14:45
Интересно, а когда девушки и женщины работают на железной дороге путейцами и шпалы тягают ...я лично видел у нас у городе ,девченку 25 лет по локоть в мазуте и с ключами )))

Це жахливий наслідок комуністичної епохи, коли жінка замість того щоб ростити дітей і піклуватися про сімейний добробут, займається важкою фізично чоловічою працею.

dagger
16.05.2009, 17:51
"Мужчина должен быть воспитан для войны, а женщина - для
вдохновения воина; все остальное - глупость." Ніцше

Мені було би стидно, якщо моя жінка займалася важкою роботою (на шахтах вугілля добувала).

brightket
16.05.2009, 19:36
я взагалі за рівність !)
Дівчина, ви або хворі, або ..... або хворі. =)

Матріархат і фіміністичні настрої - це хвороба.
Особисто я за рівноцінність, але патріархат не відкидаю.

Leader
23.05.2009, 21:53
на шахтах вугілля добувалатакие работы для женщин запрещены законом

Сергій
23.05.2009, 23:24
такие работы для женщин запрещены законом
нє бо просто мене трохи дратує те що люди качають тільки права, але крім прав є й обов"язки, якшо хочуть рівності то ай буде порівну))))

Воїн Перуна
25.05.2009, 15:13
ох яку ви тут жорстку дискусію завели))Ну мою думку ви знаєте із статті."Мужчина должен быть воспитан для войны, а женщина - для
вдохновения воина; все остальное - глупость." Ніцше
дуже влучні слова

хтось
31.05.2009, 02:33
Жінка має бути не для 'вдохновіння' тобто лише гарною картинкою , а й людиною що спроможна на будь-які дії, в тому числі і до війни, якщо сучасна жінка до цього не спроможна то треба шукати причину у вихованні дівчат і сучасних ідеалах. ..

Senorita_Blanca
31.07.2009, 11:30
хочу пожелать все более настойчиво воспитывать своих девушек и прививать им правильные идеи. Не каждый может дойти до них своим умом, поэтому надо подталкивать. А когда вы машете рукой и говорите "ну ненавидит жидов и ладно", вы проявляете унизительное снисхождение к близкому человеку.
p.s. хтось, взагалі не "вдохновіння", а натхнення)))

Зимовед
09.08.2009, 13:02
Тут возникало много мыслей о роли девушки в правом движении, но в основном эту "роль" освещают мужчины, глядя сквозь свою призму идеализированых желаний. На мой взгляд это не совсем верно, в любом случае пропаганда среди "слабого пола" (который оказывается в своих понятиях верности и чести порой сильнее некоторых представителей "сильного" в том числе и в правых кругах) должна вестись в основном самими девушками...
Тогда это пойдет и на пользу расширения движения... Ведь в любом случае, мы стремимся построить здоровое и сильное национальное общество, а это не возможно без согласованой в равной степени деятельности двух сторон (мужчины и женщины)
Семья должна строиться на фундаменте полного взаимного уважения и гармоничного разделения всех духовных, идеологических и социальных аспектов...

Кстати, касательно роли девушки в правом движении была написана краткая но довольно полная и интересная статья одной нашей соратницей (Натали)

-----по причине не отображения ссылок привожу текст тут-----

Женский взгляд на роль в Позитивном Правом движении.

By Natalie - Posted on 26 Июль 2009

Наверняка у многих при упоминании Правого Движения и Национал - Социализма встает перед глазами прежде всего мужской образ – образ сильного телом и духом бойца, самоотверженного воина. Но мало кто говорит о роли девушки в Правом движении. Речь пойдет не о феминистских лозунгах о равенстве женщин и мужчин, и уж тем более не о матриархате, а о том, что у каждого своя ответственность за нашу общую Победу. И если дело каждого мужчины – воевать за свой Род, то на девушку возложена обязанность его продолжать и преумножать.
Самой Природой славянской девушке дарована естественная нордическая красота и мудрость Предков. Ласковая и нежная хранительница домашнего очага, создательница уюта – именно она призвана вдохновлять мужчину на борьбу и именно ее забота и поддержка поможет не падать духом в трудную минуту...

Эта поддержка многократно возрастает, если девушка сама придерживается правых взглядов и ее душа так же сильно болит за будущее своего народа. Тогда она понимает всю важность борьбы, на путь которой вступил ее избранник и с которого не имеет права уходить.
Не стоит забывать, что каждая Славянка – это прежде всего будущая мать и воспитательница детей, - дочерей, которым она передаст свои знания и умения, и сыновей, которые продолжат дело своего отца и будут стоять за свою землю и свой народ. А прекрасное может произойти только от прекрасного:) Поэтому в жизни славянской девушки нет места вредным привычкам. Здоровый образ жизни и мысли, занятия спортом ,саморазвитие - только тогда она сможет родить крепких и здоровых славянских детей. И только тогда ее избранник будет уверен в том, что его борьба не проходит напрасно, что за его спиной есть та, которая способна продолжить его Род ,а следовательно нуждается в мужской защите.
Правая девушка, несмотря на свою нежную женскую сущность, еще и хороший соратник в идеологическом бою, способный оказать немалую помощь в национальном сопротивлении. Во-первых ,это ведение пропаганды – среди друзей и особенно подруг. К сожалению, многие современные девушки воспитаны глянцевыми журналами тематика которых, как правило, основана на шмотках, солярии, гламуре, тусовках по ночным клубам и прочих шкурных интересах. Вопросы здоровья и материнства либо не затрагиваются вообще, либо затрагиваются с позиции их влияния на «товарный вид» читательницы глянца, т.е. «Как похудеть после родов» и «Выбираем пеленки для малыша под цвет новой сумочки».Девушки, начитавшиеся этих журналов, выглядят как курицы с одной птицефермы. Впрочем и ведут себя так же:) . Естественно, что по сравнению с ними Позитивная Правая девушка становится образцом здравомыслия, рассудительности и верности своим принципам. И уже своим личным примером пропагандирует позитивное правое мышление и образ жизни...

Источник: http://sxe.ukrright.info
--------------------------------------------------------------

З.Ы: Также довольно важным является полное следование самой девушкой тех принципов которые она сама себе установила. Кому нужна лишь идеализированая пропаганда, если ей не следует сама пропагандистка...

За автора этой статьи я могу поручиться так как лично знаком...

И вообще всем желаю перестать лицемерить: если кто-то пропагандирует З.О.Ж, то нужно самому в первую очередь перестать лизать пиво, если говорите о каких-то идеалах и стремления к ним, то нужно полностью им соответствовать в первую очередь самим, тогда и люди будут тянуться за тем, что вы пропагандируете, видя возможность воплощения этого на вашем примере...

Dez
15.08.2009, 19:33
Куда же мы без наших милых дам ?!:rolleyes:
Только ЗА!

ЛЕЛЯ СВАРГА
16.08.2009, 09:54
Вітання. Звичайно, роль дівчини в правому русі, як і роль чоловіка є дуже важливою. Мабуть, питання виникло внаслідок відвертого браку в русі людей жіночої статі. Це неможливо не помітити.
З історії відомо, що жінок на Січ не пускали. І мали певну рацію: тут вже висловлювалися щодо виникнення проблем всередині громади у випадку, коли у Справу втручається кохання... Коли паралельно із боротьбою за Праву Ідею розпочинається боротьба за жінку... Природа чоловіка - мисливська, це природньо і нічого з цим не поробиш. Але це не повинно заважати Справі. Тому маю переконання: якщо дівчина входить у праве коло, долучається до правого руху, вона повинна усвідомлювати, а може навіть і давати клятву, що вона відповідальна за моральний та духовний стан всередині громади. В іншому випадку вона повинна бути вилученою, бо краще вже втратити одну людину, аніж розсваряться брати та розвалиться увесь рух. Дівчата, пам'ятайте про велику відповідальність, бо ж ви - Берегині!

Senorita_Blanca
17.08.2009, 15:01
ЛЕЛЯ СВАРГА, а вы не задумывались, что в жизни всякое бывает? Безусловно, вы правы - женщина может разрушить мир в организации(какая-нибудь барышня типа Елены Троянской), но то же самое может сделать и мужчина. Причем запросто.

Prof
18.08.2009, 07:31
ЛЕЛЯ СВАРГА, а вы не задумывались, что в жизни всякое бывает? Безусловно, вы правы - женщина может разрушить мир в организации(какая-нибудь барышня типа Елены Троянской), но то же самое может сделать и мужчина. Причем запросто.

Ну если организация состоит из одних мужчин то все же шансов у него разрушить ГОРАЗДО меньше чем у женщин :)))
а если серьезно то женщинам и поблажки чаще будут давать и иерархию им сложнее соблюдать особенно если другие женщины ими командуют и тд и тп..
и это не феминизм - это жизненные реалии
Ну и наконец самая банальная причина- женщина должна родить ребенка ( а в наше время белая правильная женщина должна родить как минимум троих если здоровье позволяет конечно и всех воспитать- не без помощи своего мужчины но все же...) так вот ОТКУДА ВРЕМЯ НА БОРЬБУ???
То есть реально это или девушке дожно быть до 20ти или после 35 - все же девушки младше 20ти с правильным мировозрением скорее исключение а после 35 у правильной женщины все равно как правило уже другие интересы (если не верите - посмотрите на наших украинских женщин-политиков за 40 - ЧТО в них женственного и правильного с точки зрения правой идеи? как можно без брезгливости смотреть на эти перекошенные лица брызжущие слюной и исходящие ненавистью и пренебрежением к собственному народу? ах да я и забыл что гои это НЕ их народ.. и тем не менее).
Я надеюсь меня правильно поняли что речь не идет о каком либо запрете на участие женщин в политической борьбе и все же по хорошему это скорее исключение если женщина НА РАВНЫХ с мужчиной принимает участие в этом движении и мягко говоря не совсем правильно.
И если быть абсолютно честным то я все же не хотел бы видеть матерью своих детей подобную женщну какой бы внешней привлекательностью и внутренними качествами она не обладала. Мужчина-фанатик это нормально, а фанатичность женщины нормально смотрится лишь в вопросах семьи и воспитании детей, ИМХО.

ЛЕЛЯ СВАРГА
18.08.2009, 10:05
Ну если организация состоит из одних мужчин то все же шансов у него разрушить ГОРАЗДО меньше чем у женщин :))).

І я про це:):):) З історії та літератури ми бачимо, що більшість прикладів кажуть про те, що саме ЖІНКА ставала каменем спотикання у подібних питаннях. Хоча саме ЖІНКА є найпрекраснішим створінням, безперечно!:) ЖІНКА - ЦЕ СТРАШНА НЕПЕРЕМОЖНА ЗБРОЯ. І іноді вона стріляє. Вже можете повірити...
Мужчина-фанатик это нормально, а фанатичность женщины нормально смотрится лишь в вопросах семьи и воспитании детей, ИМХО.
Та навіть і у цих питаннях фанатичність жінці не до лиця. Стосовно першої половини речення - згодна на всі сто. Дякую:)

brightket
18.08.2009, 22:14
2 Prof

Как же тогда смотрится моя фанатичность????....

ИМХО, как всегда всех сгребают под одну планку. И все же: Если говорите об исключениях - коммуникабельных женщинах-политиках-ораторах-вдохновительницах - то пожалуста не уделяйте им какое-то последнее место, или место для тех, кто с "отклонениями"!!!!

ЛЕЛЯ СВАРГА
18.08.2009, 22:24
2 Prof

Если говорите об исключениях - коммуникабельных женщинах-политиках-ораторах-вдохновительницах - то пожалуста не уделяйте им какое-то последнее место, или место для тех, кто с "отклонениями"!!!!
Чи можна почути від Вас приклади таких жінок?

ЛЕЛЯ СВАРГА
18.08.2009, 22:31
ЛЕЛЯ СВАРГА, а вы не задумывались, что в жизни всякое бывает? Безусловно, вы правы - женщина может разрушить мир в организации(какая-нибудь барышня типа Елены Троянской), но то же самое может сделать и мужчина. Причем запросто. Так створено Природою, що жінки більш емоційні (читай: скандальніші) за чоловіків. Звісно, є виключення, але це - правило. Це обумовлено і гармональним фоном, і ще багато чим. Нічого постидного тут нема, ми не повинні комплексувати і змагатися з чоловіками, намагаючись довести собі і світові, що не гірше за них. Ми не гірші. І не кращі. Ми - інші. І ПРЕКРАСНІ:)

brightket
18.08.2009, 22:32
2 ЛЕЛЯ СВАРГА

Ви бажаєте заглибитись в історію?
Добре пошукавши можна знайти приклади. ( Гертруда Шольц Клін - перша, хто пришла на думку)

Також в приклад можу поставити Себе.=)

ЛЕЛЯ СВАРГА
18.08.2009, 22:50
2 ЛЕЛЯ СВАРГА

Добре пошукавши можна знайти приклади. ( Гертруда Шольц Клін - перша, хто пришла на думку) ?? Так мало?.. Давайте заглибимось, пошукаємо. А чим Вас особисто так надихає пані Гертруда? Це Ваш ідеал жінки?

Також в приклад можу поставити Себе.=) ::)) Може, я не зовсім в курсі... А чим Ви прославилися? Країна повинна знати своїх героїв!:)

brightket
19.08.2009, 00:57
2 ЛЕЛЯ СВАРГА
Заглиблюйтесь і шукайте!

Нічим не прославилася Я...так просто тут відписую...

ЛЕЛЯ СВАРГА
19.08.2009, 02:44
2 ЛЕЛЯ СВАРГА

Добре пошукавши можна знайти приклади. Чи можна почути від Вас приклади таких жінок?

2 ЛЕЛЯ СВАРГА
Заглиблюйтесь і шукайте!
Що, оце і все, на що вистачило ? А по суті сказати-то і нема чого... Прикладів замало. Діяльність видатних політиків-ораторів все ж таки більш притаманна чоловікам. Жінка - Берегиня.

?? ::)) Може, я не зовсім в курсі... А чим Ви прославилися? Країна повинна знати своїх героїв!:)

Нічим не прославилася Я...так просто тут відписую...

Тобто, я так розумію, на цьому Ваша (ЦИТАТА): "комунікабельність та талант жінки-політика, оратора-вдохновітєльніци", який Ви мали честь навести у приклад, вичерпано.
Дякую.

Dez
19.08.2009, 03:07
1) я не жидівка

А ну фотку в студию, фас и профиль .

Dez
19.08.2009, 03:11
ЛЕЛЯ СВАРГА и xKetx ваш разговор не о чем.
Дать линейку?

Prof
19.08.2009, 07:58
2 Prof

ИМХО, как всегда всех сгребают под одну планку. И все же: Если говорите об исключениях - коммуникабельных женщинах-политиках-ораторах-вдохновительницах - то пожалуста не уделяйте им какое-то последнее место, или место для тех, кто с "отклонениями"!!!!

С точки зрения взрослого мужчины, который хочет крепкую здоровую семью, твоя фанатичность смотрится плохо..
Да-да.. я бы СОВСЕМ не хотел чтобы мать моих детей бросала их и бежала на митинги, после которых или даже до них, ее могли бы закрыть в мусарне- пусть даже на сутки-двое :(
Ты конечно можешь сказать что мол когда у тебя появятся дети то ты не будешь настолько активной, но тогда ты просто подтвердишь мои слова что для женщины подобная политическая активность "нормальна" до 20 лет или после 35 а то и ближе к 40ка.
А насчет ораторов-вдохновительниц то они появляются тогда когда нет нормальных мужиков! Навскидку могу привести аж 2 примера Жанна д'Арк и (да простят меня боги :))) )Йуля. Просто эффект от их ораторствования разный зато у обеих явные проблемы с головой :lol:
Например в том же Третьем Рейхе не было ни одной сколько нибудь значимой женщины-оратора потому что в этом просто не было необходимости- настоящих мужчин хватало, в том числе и ораторов.

ЛЕЛЯ СВАРГА
19.08.2009, 09:09
ЛЕЛЯ СВАРГА и xKetx ваш разговор не о чем.
Дать линейку?

О, я більше люблю квіти. :) А якщо серйозно: прокоментували мій допис, а я маю звичку давати відповідь. Не люблю залишатися у боргу:)
А насчет ораторов-вдохновительниц то они появляются тогда когда нет нормальных мужиков!
Например в том же Третьем Рейхе не было ни одной сколько нибудь значимой женщины-оратора Що і вимагалося довести. Цілком погоджуюся. Дякую за чудовий допис:)

Dez
19.08.2009, 09:14
С точки зрения взрослого мужчины, который хочет крепкую здоровую семью, твоя фанатичность смотрится плохо..
Да-да.. я бы СОВСЕМ не хотел чтобы мать моих детей бросала их и бежала на митинги, после которых или даже до них, ее могли бы закрыть в мусарне- пусть даже на сутки-двое :(
Ты конечно можешь сказать что мол когда у тебя появятся дети то ты не будешь настолько активной, но тогда ты просто подтвердишь мои слова что для женщины подобная политическая активность "нормальна" до 20 лет или после 35 а то и ближе к 40ка.
А насчет ораторов-вдохновительниц то они появляются тогда когда нет нормальных мужиков! Навскидку могу привести аж 2 примера Жанна д'Арк и (да простят меня боги :))) )Йуля. Просто эффект от их ораторствования разный зато у обеих явные проблемы с головой :lol:
Например в том же Третьем Рейхе не было ни одной сколько нибудь значимой женщины-оратора потому что в этом просто не было необходимости- настоящих мужчин хватало, в том числе и ораторов.

Я думаю что девушка в нашем движение это лишний раз пример для других девченок ,которые пока что не с нами , поэтому я не вижу на данный момент ничего плохого что человек на столько активен и жму xKetx краба за то что она с нами!

Senorita_Blanca
19.08.2009, 10:16
я скажу на своем личном примере:
1. Да, я активно интересуюсь правым движением и идеями, но при этом мне есть о чем поговорить со своим молодым человеком кроме политики.
2. Да, я считаю, что женщина может и в принципе должна принимать участие в политике наравне с мужчинами, но на другом уровне. Женщина - прекрасный, умный, хитрый, дальновидный идейный аналитик(во всяком случае может им быть). Примеров из истории тысячи, когда правили вроде как цари, а тон задавали их жены. Потому что пока там муж воевал, все дворцовые интриги и события были во власти жены.
3. Ругаться на тему, кто более или менне фанатичен - глупо. Каждый может найти свою нишу в движении.

Dez
19.08.2009, 10:25
Senorita_Blanca меледи вы не перестаете удивлять покрайней мере меня, еще с одним + вас!

Senorita_Blanca
19.08.2009, 10:28
Senorita_Blanca меледи вы не перестаете удивлять покрайней мере меня, еще с одним + вас!

мерси, давайте прививать друг другу здравомыслие.

Dez
19.08.2009, 10:31
. Да, я считаю, что женщина может и в принципе должна принимать участие в политике наравне с мужчинами, но на другом уровне. Женщина - прекрасный, умный, хитрый, дальновидный идейный аналитик(во всяком случае может им быть). Примеров из истории тысячи, когда правили вроде как цари, а тон задавали их жены. Потому что пока там муж воевал, все дворцовые интриги и события были во власти жены.

Это факт ! куда же мы без вас заботливых )

ЛЕЛЯ СВАРГА
19.08.2009, 10:33
Женщина - прекрасный, умный, хитрый, дальновидный идейный аналитик (во всяком случае может им быть). Примеров из истории тысячи, когда правили вроде как цари, а тон задавали их жены. Потому что пока там муж воевал, все дворцовые интриги и события были во власти жены.

Ще білше прикладів прекрасних аналітиків, стратегів, тактикив, ораторів, полководців, царів тощо - чоловіків. Це - факт, а факти, як відомо, річ вперта.

До того ж, хоч я і жінка, але вважаю методи змов, інтриг, подвійної гри - жидівськими за своєю природою. Великий Князь Руси-України СВЯТОСЛАВ ХОРОБРИЙ діяв інакше: "ІДУ НА ВИ!" Мені, як білій пані слов'янського походження це значно приємніше. До того ж, вважаю наших чоловіків достатньо розумними та спроможними, щоб не мати потреби "допомагати їм", [цитую:] "задавая тон" та займаючись " дворцовими інтригами". Біла пані повинна діяти білими методами - тільки це гідно честі Білої Пані. Шануймося.

Dez
19.08.2009, 10:38
Ще білше прикладів прекрасних аналітиків, стратегів, тактикив, ораторів, полководців, царів тощо - чоловіків. Це - факт, а факти, як відомо, річ вперта.

До того ж, хоч я і жінка, але вважаю методи змов, інтриг, подвійної гри - жидівськими за своєю природою. Великий Князь Руси-України СВЯТОСЛАВ ХОРОБРИЙ діяв інакше: "ІДУ НА ВИ!" Мені, як білій пані слов'янського походження це значно приємніше. До того ж, вважаю наших чоловіків достатньо розумними та спроможними, щоб не мати потреби "допомагати їм", [цитую:] "задавая тон" та займаючись " дворцовими інтригами". Біла пані повинна діяти білими методами - тільки це гідно честі Білої Пані. Шануймося.

Ты какуето ахинею несешь постоянно ...Да иди ешь пельмени и кричи слава Украине ...
ты что не понимаешь , что вы в первую очередь должны заниматься агитацией и показывать другим девушкам пример или ты думаешь все взвалить на плечи мужика?У нас и так дело по горло так что увольте ,идите и добивайтесь с нами того чего добиваемся мы национал социалисты!

ЛЕЛЯ СВАРГА
19.08.2009, 10:52
Ты какуето ахинею несешь постоянно ...Да иди ешь пельмени и кричи слава Украине ...

ЦЕ СПРИЙМАТИ ЯК ЗАКИД В БІК МОЇЙ НАЦІОНАЛЬНОСТІ?.. Пєльмєні - суто кацапська страва, - от ти йди та вживай її, москалику. І кінчай тут істерити із знаками оклику, - не глухі. Голосок не підвищуй, добре?

Dez
19.08.2009, 10:56
ЛЕЛЯ СВАРГА Ты хочешь узнать что сделала КЕТ для правого движения?

Я тебе скажу что она сделала .Этот соратник заслужила репутацию не своей задницей и глазками ,а своими делами в правом движении как активный человек ,как хороший соратник и друг ,вдохновила не мало уличных бойцов ,помогла многим людям избавить себя от вредных привычек .
И с этой девушки и будущей матери нужно брать пример.

Она сделала на столько много что даже любой соратник мужского пола может позавидовать её опыту .
Поехал один раз мой соратник с моего города в Киев он приехал со словами : Спасибо что ты меня с ней познакомил , она очень умный устремленный человек и руки не опускает хотя ей очень тяжело как девушки .
И борьбу свою она ведет с речью на своих устах «Мы должны защитить само существование нашего народа и будущее для белых детей.»как будущая мать, и это её очень тревожит что у нее могут забрать её детей и использовать как шлак.
поэтому она не сидит сложа руки и ведет свою борьбу в отличие от некоторых девушек ,которые слаживают ножки и ручки мужику на шею!

Dez
19.08.2009, 11:00
ЦЕ СПРИЙМАТИ ЯК ЗАКИД В БІК МОЇЙ НАЦІОНАЛЬНОСТІ?.. Пєльмєні - суто кацапська страва, - от ти йди та вживай її, москалику. І кінчай тут істерити із знаками оклику, - не глухі. Голосок не підвищуй, добре?

хз какой ты национальности ... я не вижу тебя и твой расовый тип по буквам определить не могу

ЛЕЛЯ СВАРГА
19.08.2009, 11:04

Я тебе скажу что она сделала .Этот соратник заслужила репутацию не своей задницей и глазками ,а своими делами в правом движении как активный человек ,как хороший соратник и друг ,вдохновила не мало уличных бойцов ,помогла многим людям избавить себя от вредных привычек .

Она сделала на столько много что даже любой соратник мужского пола может позавидовать её опыту .
Поехал один раз мой соратник с моего города в Киев он приехал со словами : Спасибо что ты меня с ней познакомил , она очень умный устремленный человек и руки не опускает хотя ей очень тяжело как девушки .
И борьбу свою она ведет с речью на своих устах «Мы должны защитить само существование нашего народа и будущее для белых детей.»как будущая мать, и это её очень тревожит что у нее могут забрать её детей и использовать как шлак.
поэтому она не сидит сложа руки и ведет свою борьбу в отличие от некоторых девушек ,которые слаживают ножки и ручки мужику на шею!

Мої вітання Кет.
2Dez: Ви, вибачте, адекватний? Я тут до чого? Я на особистості не переходила і Вам не раджу. Розмову веду не про когось конкретно, а взагалі по предмету. Ще раз закликаю: припиняйте істерити.

Senorita_Blanca
19.08.2009, 11:05
До того ж, хоч я і жінка, але вважаю методи змов, інтриг, подвійної гри - жидівськими за своєю природою.
Нет жидовских методов и нежидовских. Есть только эффективные и малоэффективные. Поскольку сейчас мы ведем в основном информативную войну, то как раз методы "в лоб" не работают. Если я подойду к компании девучек и начну прямо и открыто (как вы говорите "по-славянски") вещать им о том какое классное правое движение, то ничего хорошего из этого не выйдет. А вот если я проведу предварительно интригу (как вы выразились "жидовскими митодами"), то исход разговора будет в мою сторону. Я ведь могу заранее узнать, нет ли среди интересных мне людей жидов, если есть, то настроить нежидов против жидов, надавить на нужные точки и все пойдет как по маслу. Ну это схематичный пример, но принцип, думаю, понятен.

Dez
19.08.2009, 11:07
Мої вітання Кет.
2Dez: Ви, вибачте, адекватний? Я тут до чого? Я на особистості не переходила і Вам не раджу. Розмову веду не про когось конкретно, а взагалі по предмету. Ще раз закликаю: припиняйте істерити.

Как раз я и адекватно мыслю ,а вы мыслите как девочка в колготах и в бикини на пляже с ох**нно большими ногтями и с разукрашеными губами с дыркой в голове .Несете бред и ничего не хотите делать кроме как по****еть в интернете .

ЛЕЛЯ СВАРГА
19.08.2009, 11:12
Нет жидовских методов и нежидовских. Есть только эффективные и малоэффективные. Поскольку сейчас мы ведем в основном информативную войну, то как раз методы "в лоб" не работают.
Жидівські методи та партизанська війна - речі різні. За духом своїм. Дякую за приклад, зрозуміла, що Ви маєте на увазі. Генетично ненавиджу слово "інтриги" -
не наша це естетика. А прямота і чесність не є синонімами глупства. Як хитрість - не ознака розуму. Ці речі лежать у різних площинах.

Senorita_Blanca
19.08.2009, 11:20
ну да, сложно провести грань между интригами, не интригами и прочим, не на конкретном примере, а вот так в общем. То есть мы можем подразумевая одни и те же вещи, спорить.

ИНТРИГА
и, ж. 1. Скрытные действия, обычно неблаговидные, для достижения чего-н., происки. Вести против кого-н. интригу. Плести интриги. Политические интриги. 2. Способ построения сложной фабулы в романе, драме (книжн.). Сложная, запутанная и. 3. Любовная связь (устар.). || уменьш. интрижка, -и, ж. (к 1 и Ззнач.). (Это по Ожегову).
Элементарный пример из истории - если бы мать не протолкнула на престол Александра, то не видала бы Македония великого царя. А все ее интригами.

ЛЕЛЯ СВАРГА
19.08.2009, 11:23
Как раз я и адекватно мыслю ,а вы мыслите как девочка в колготах и в бикини на пляже с охуенно большими ногтями и с разукрашеными губами с дыркой в голове .Несете бред и ничего не хотите делать кроме как по****еть в интернете .
По-перше, Ви не маєте честі знати мене і нічого про мене. По-друге, бачу, слухати та аналізувати Ви не вмієте. У Вашому випадку погоджуюся, що деякі жінки талановитіші і спроможніші за деяких чоловіків. Доречі, народитися чоловіком - ще не означає БУТИ НИМ. По-третє, валеріанка Вам вже не допоможе. Раджу Новопассіт. Наполегливо.

Maio
19.08.2009, 11:27
Dez, Senorita_Blanca +100, согласна полносью.
ЛЕЛЯ СВАРГА - ваши пуританские замашки смешат.
по поводу Кет( то что написал Dez) абсолютная правда, это знают почти все, можете поинтерерисоватся у любого киевского правого(да и не только киевскиго) любого учасника нашего форума.
А вы девушка, судя-по-всему можете только на форумах отписывать ахинею.

Senorita_Blanca
19.08.2009, 11:31
Друзья, во-первых давайте не будем ругаться! Мы ведь заодно!
Во-вторых вопрос мужчины и женщины очень спорный. Знаменитых ученых, художников, писателей мужчин намного больше еще и потому, что только с недавних пор женщина смогла учиться и развиваться наравне с мужчинами. Раньше ведь женщинам даже уметь читать запрещалось, было другое воспитание, время, традиции. Да, женщина - мать и берегиня, но не только! Пусть каждая женщина сама для себя и решает.
ЛЕЛЯ СВАРГА, новопассит вызывает привыкание и эффект отмены, не советуйте его больше никому.

Proletariat
19.08.2009, 11:52
Припиняйте. Особисті претензії в ПП.

Dez
19.08.2009, 11:55
Припиняйте. Особисті претензії в ПП.

Бедааааааааааааа =-O админы тут паливо ребзя :-X

ну и нафиг ты такое советуешь? Чтобы мне неадекваты личку засоряли ?

Proletariat
19.08.2009, 12:07
Бедааааааааааааа админы тут паливо ребзя

ну и нафиг ты такое советуешь? Чтобы мне неадекваты личку засоряли ?

Читай правила форуму п.2:

http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?t=3

Proletariat
19.08.2009, 12:24
Я же попросил нормально прекращайте сраться, а то вытру все и тему закрою.

steffanie
19.08.2009, 13:02

с точки зрения женщины, которая тоже хочет крепкую семью и (что немаловажно) надежное мужское плечо, мужчину-кормильца тоже могут закрыть в той же мусарне, а могут и посадить надолго, а может быть что-то похуже. и кому она тогда будет нужна???? девушка в правом движении берет на себя большую ответственность, как за свое будущее, так и за будущее своих детей, да и за товарищей по движению тоже... она должна понимать, что "в случае чего" ей придется "выплывать" одной. так что мужчинам вести войну, а женщинам - разъяснительную работу.

F.N.
19.08.2009, 13:32
Видалив усі повідомлення, які переведені в русло особистостей. Попередження даю усне. Читайте правила.

ЛЕЛЯ СВАРГА
19.08.2009, 13:46
Знаменитых ученых, художников, писателей мужчин намного больше еще и потому, что только с недавних пор женщина смогла учиться и развиваться наравне с мужчинами. Раньше ведь женщинам даже уметь читать запрещалось, было другое воспитание, время, традиции. Погоджуюся, в цьому є певна істина.
ЛЕЛЯ СВАРГА, новопассит вызывает привыкание и эффект отмены, не советуйте его больше никому.

Будь-які ліки викликають звикання, навіть такі, як валеріана та інші трави. Організм адаптується і це веде до відсутності ефекту. Але це не привід не вживати ліки, чи не так?:)

xAUTONOMEx
19.08.2009, 13:47
ты именно не страдаешь манией величия ))
ахаха...

xAUTONOMEx
19.08.2009, 13:52
тема закрыта. хватит нести бред и меряться письками.

Prof
21.08.2009, 20:32
Уж извините что пропустил такую интересную дискуссию но все же пару копеек вставлю чтобы прояснить свою позицию

Я думаю что девушка в нашем движение это лишний раз пример для других девченок ,которые пока что не с нами , поэтому я не вижу на данный момент ничего плохого что человек на столько активен и жму xKetx краба за то что она с нами!

Я и не говорил что это плохо для движения- наоброт для движения ОЧЕНЬ хорошо что у нас есть такие девушки как Кэт. Единственный момент что если мы (мужчины) можем (И ДОЛЖНЫ) пропагандировать своим примером то если ВСЕ девушки будут вести агитацию как Кэт то КТО будет воспитывать наших белых детей? Ведь поспитание детей поглотит основную массу времени и на политику его банально НЕ останется если не нанимать няню и не скидывать внуков бабушке.
Девушкаю считаю в 1ю очередь должна ВДОХНОВЛЯТЬ как подруга/жена/мать детей мужчины а не брать на слабо что мол если это может делать женщина то почему же ты мужик боишься.
Пример Жанны д'Арк я уже приводил.
Значит все еще пока печально все в правом движение если такие девушки как Кэт нам НАСТОЛЬКО необходимы.
Я нисколько не умаляю ее заслуг как правого политического солдата и знаю какая она молодец- я просто констатирую факт :(

я скажу на своем личном примере:
1. Да, я активно интересуюсь правым движением и идеями, но при этом мне есть о чем поговорить со своим молодым человеком кроме политики.
2. Да, я считаю, что женщина может и в принципе должна принимать участие в политике наравне с мужчинами, но на другом уровне. Женщина - прекрасный, умный, хитрый, дальновидный идейный аналитик(во всяком случае может им быть). Примеров из истории тысячи, когда правили вроде как цари, а тон задавали их жены. Потому что пока там муж воевал, все дворцовые интриги и события были во власти жены.
3. Ругаться на тему, кто более или менне фанатичен - глупо. Каждый может найти свою нишу в движении.

1.Про понимание правой темы - это само собой разумеется а вот активность в обсуждении - это уже каждый мужчина сам для себя решает - насколько ему необходимо обсуждение подобных вопросов в доме. Умные люда говорят - РАБОЧИЕ проблемы оставь за порогом входя домой! Если мужчина не занимается активно политикой и движением то это нормально обсуждать дома, а если занимается то именно он и должен решать что и как обсуждать дома со своей женщиной.

2. Так я и говорю про другой уровень- воспитывать детей и ГОРДИТЬСЯ что смогли воспитать сыновей которые войдут в историю.
Да не всех матерей героев знают поименно но пока помнят самих героев помнят и матерей взрастивших их!

"Мужчина должен быть воспитан для войны, а женщина -- для отдохновения воина; все остальное -- глупость." Ницше

Женщина не интригами должна заниматься а подсказать своему мужчине что-то в случае необходимости. С другой стороны если даже она не разбирается в каком-то вопросе и не может дать совет то если мужчине хорошо со своей женщиной то он отдохнет с ней душой и утром САМ найдет решение возникшей проблемы. Недаром есть народная пословица "Утро вечера мудреннее". А если вечером будут споры и скандалы то извините - какая потом политика и прочее утром :(
Сам через все подобное прошел
и недаром один из 14ти законов арийской этики гласит

-10-
Почитай свою супругу, обеспечивай семью и не ложись спать пока ссоры в семье не улажены.
Ибо семья - твоё предназначение и твоё исполнение.

Просто +1 добавить что-то сложно

Про ценность Кэт как соратника я уже писал и про то что с нее можно брать пример мужчинам НО а с кого тогда брать пример другим девушкам?
Про саживание на шею речь не идет если девушка РАЗДЕЛЯЕТ правые идеи она такой содержанкой не будет в плане что всегда поддержит своего мужчину морально - смотри выше цитату Ницше- и поверь что это ОЧЕНЬ НЕМАЛОВАЖНО!
Ну и в конце концов неужели кто-то несогласен с тем что мужчина ОБЯЗАН обеспечивать всю семью? Другое дело что женщина должна понимать и довольствоваться разумным а не требовать бриллианты, норковые шубы, ежегоджные поездки на модные курорты и прочее, прочее, прочее - вот это и называется в моем понимании сесть на шею

Друзья, во-первых давайте не будем ругаться! Мы ведь заодно!
Во-вторых вопрос мужчины и женщины очень спорный. Знаменитых ученых, художников, писателей мужчин намного больше еще и потому, что только с недавних пор женщина смогла учиться и развиваться наравне с мужчинами. Раньше ведь женщинам даже уметь читать запрещалось, было другое воспитание, время, традиции. Да, женщина - мать и берегиня, но не только! Пусть каждая женщина сама для себя и решает.

1я выделенная фраза чистейший фенимизм- приведу нехорошую аналогию- негры такие потому что их держали в рабстве- не видно аналогий?
я не имею ввиду что женщины хуже - женщины просто ДРУГИЕ ( самую малость и в то же время это значительная малость потому что выносить, родить и даже правильно вырастить ребенка мужчина НЕ сможет)
Так что в первую очередь женщина ДОЛЖНА быть матерью и берегиней а вот потом если у нее останется время заниматься и "не только".
Впрочем исключения лишь подтверждают правило :)

с точки зрения женщины, которая тоже хочет крепкую семью и (что немаловажно) надежное мужское плечо, мужчину-кормильца тоже могут закрыть в той же мусарне, а могут и посадить надолго, а может быть что-то похуже. и кому она тогда будет нужна???? девушка в правом движении берет на себя большую ответственность, как за свое будущее, так и за будущее своих детей, да и за товарищей по движению тоже... она должна понимать, что "в случае чего" ей придется "выплывать" одной. так что мужчинам вести войну, а женщинам - разъяснительную работу.

+1
я и не отрицаю ВАЖНОСТИ пропагандисткой и разъяснительной работы девушек особенно среди самих же девушек ибо кому как не им быть примером для своих сверстниц
Но та же Жанна д'Арк была одна ( как и Кэт у нас ;) ) а не несколько батальонов :)))
Все вышенаписанное ИМХО - дискуссию готов продолжить через личку:)