КПК

Показати повну версію : Мова

Воїн Перуна
25.03.2009, 20:40
Не хочу когось образити чи дискримінувати:) але мушу висловити таку пропозицію:я вважаю що ті люди які добре знають і достатньо добре можуть писати українською мовою повинні це робити.Будь ласка висловте свою думку

Гонта
25.03.2009, 21:38
ті люди які добре знають і достатньо добре можуть писати українською мовою повинні це робити
Так і має бути;) А хто ще не знає, можуть також вивчити і застосовувати українську мову на практиці.

ALGS
25.03.2009, 22:12
я б залюбки, але бicить наявнiсть 3х мов, постiйно клацаючи комбiнацiю клави (
вибачайте(

brightket
25.03.2009, 22:31
Правила форуму:
3. Мова - будь-яка зі східно-слов'янських.
Для зручності створені окремі гілки для російськомовних і англомовних користувачів
Я чудово володію і російською і українською мовою. Але обирати якою мовою і де саме спілкуватися/писати буду лише я. В данному реальному становищі речей не буду обмежуватися однією українською, але все ж таки вважаю, що державна мова повинна бути одна - українська.

Maio
25.03.2009, 23:53
С какой стати? Я люблю русский язык, буду писать по русски. И вообще зачем создавать подобные темы, если в правилах форума ясно написаны требования по поводу языка?!

Velzevul
26.03.2009, 00:09
Я общаюсь на русском, потому что привык. И банально леньки переучиваться писать на украинском, хоть и тащусь от украинского.

DesnaKozak
26.03.2009, 01:36
в мене на клавіатурі чотири мови і що? Чому кинути піти, курити і що ще я не знаю, всім як би під силу, а почати писати рідною мовою архіскладне завдання. Повірте через це багато хто проходив

Edward
26.03.2009, 04:05
Могу и на том и на том языке свободно писать, но привык больше к русскому языку. так что звыняйте )

Maio
26.03.2009, 12:04
Аналогично. В идеале знаю украинский,но русский люблю больше.

Воїн Перуна
26.03.2009, 12:22
ну люди вибачайте я ж казав що ні кого не хотів обмежувати але думаю що всі тут вважають себе українцями.І я ж не казав всім ОБОВЯЗКОВО говорити по українськи(я теж вмію російською)Просто хто ДОБРЕ вміє писати і спілкуватись...Ну це індивідуальне питання.Головне що тут всі праві:)

Kross
26.03.2009, 13:07
Звісно тут вже особиста справа кожного на якій мові говорити, головне не бути шовіністом, україно- чи російсько- мовним. Хоча мене посміхає один факт: якщо дати рекомендації комусь стосовно української мови - ці люди відразу почнуть гнівно казати про утиски їхніх прав, свобод і т.д.:-X

Мені особисто більше до вподоби моя рідна, мелодійна, гарна українська мова, тому нею пишу/думаю/говорю/співаю:rolleyes:

Edward
26.03.2009, 13:36
))про100 каждый сказал свое мнение по поводу языка) главное, что не начали бузить друг на друга ~_^

lingvo
26.03.2009, 18:11
Українська - бо рідна :). Хоча важко сказати якою частіше спілкуюсь.

Edward
26.03.2009, 20:24
я за то, чтоб говорить древнеславянской

Гонта
26.03.2009, 20:28
я за то, чтоб говорить древнеславянской
Яка ж хоч вона та древньослов'янська? (наведи приклад).

Ulv
26.03.2009, 20:32
Одна держава - Україна!
Одна нація - Українці!
Одна мова - Українська!

Звісно ніхто не збирається дискримінувати мови інших білих народів, але кожен громадянин України, який належить до білої раси, хто б він не був, ЗАБОВ'ЯЗАНИЙ знати украънську мову!

vip-ua
26.03.2009, 20:57
Я пишу тільки на українській, а спілуюсь на російській, нажаль!
P.S.
Нема різниці на якій мові ми спілкуємося головне мета--а вона у нас одна!!!

DesnaKozak
27.03.2009, 00:47
я за то, чтоб говорить древнеславянской а чому не ельфійською, реальність обох цих явищ приблизно однакова

Відсутній
27.03.2009, 01:09
Одна держава - Україна!
Одна нація - Українці!
Одна мова - Українська!

Звісно ніхто не збирається дискримінувати мови інших білих народів, але кожен громадянин України, який належить до білої раси, хто б він не був, ЗАБОВ'ЯЗАНИЙ знати украънську мову!
А я більш радикальний і за те, щоб кожен громадянин України не лише знав мову, але і спілкувався нею, а спілкуватися іншими мовами люди могли б - при вивченні їх, при практиці і з іноземціми, що моєї рідної не знають.

Ukrainian
27.03.2009, 01:12
http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?t=3
Правила форуму
3. Мова - будь-яка зі східно-слов'янських.
9. Адміністрація завжди права.