КПК

Показати повну версію : Украинцам предлагают заработки на митингах

Гонта
21.03.2009, 00:21
Украинцам предлагают заработки на митингах

В социальной сети "Вконтакте" Коммерсант обнаружил такое объявление: «в период с 30 марта по 19 апреля в Киеве и в других городах Украины по инициативе лидирующих политических партий будет проведена санкционированная мирная акция протеста (митинг)». Всех желающих приглашают, получив умеренную плату, принять участие в этих митингах, на которые его организаторы планируют собрать в Киеве 300 тыс. человек, в Симферополе – 150 тыс. человек, в Днепропетровске, Донецке, Львове и Одессе – по 100 тыс. человек.

Чтобы стать рядовым участником, необходимо "приводить с собой друзей и знакомых, поддакивать всему происходящему на сцене, воздерживаться от принятия алкогольных напитков, обязательно иметь при себе хорошее настроение и улыбку". В качестве оплаты участнику митинга организаторы обещают "20 гривен за час работы, хорошее настроение и бесплатные концерты известных украинских и российских звезд шоу-бизнеса".
obozrevatel.com/news/2009/3/20/292732.htm

F.N.
21.03.2009, 00:24
Та навряд чи будуть платити по 20 грн. за годину. Але якщо так, то я рекомендую не втрачати можливість і йти заробляти гроші.

vip-ua
21.03.2009, 00:33
Скоріш за все 20 гривен за добу!

Beloslav
21.03.2009, 00:36
думаюбезработным правым не в западло будет заработать пару сотен гриен на шкуре олигархов, тем болеее, что это будет массовка, можно быть в начале и в конце происходящего! а по теме, хер они 300 тысяч соберут, это им в день обойдется миллионом баксов... понимаю, для них деньги не малые, но что это им даст, в майдан люди не верят...

Ukrainian
21.03.2009, 00:39
F.N.
Знущаєшся? =-O

Schulz
21.03.2009, 01:03
20 грн за годину на майдані? такі гроші можна зароблять сидячи вдома в неті...

Leader
21.03.2009, 01:12
20 грн за годину можна зароблять сидячи вдома в неті...
расскажи подробнее

Schulz
21.03.2009, 01:28
мене за це тут можуть забанити...

Гонта
21.03.2009, 01:30
мене за це тут можуть забанити...
Тоді пиши в приват!;)

Відсутній
21.03.2009, 01:40
Також вважаю, що нічого складного в тому, щоб постояти і отримати гроші немає, а ціни зараз ппц піднялися і гроші зайвими не будуть, особливо студікам, що навчаються не в рідних містах.

Ukrainian
21.03.2009, 01:47
Також вважаю, що нічого складного в тому, щоб постояти і отримати гроші немає, а ціни зараз ппц піднялися і гроші зайвими не будуть, особливо студікам, що навчаються не в рідних містах.

якщо треба гроші, то влаштуйтесь на традиційну роботу чи працюйте у фрілансі (для студентів взагалі ідеально), "працювати" дебілом у політиків це жахливо =-O :(

Зверь
21.03.2009, 02:01
якщо треба гроші, то влаштуйтесь на традиційну роботу чи працюйте у фрілансі (для студентів взагалі ідеально), "працювати" дебілом у політиків це жахливо =-O :(

Как я с тобой согласен. Я бы никогда не подумал что на форуме правых, найдутся люди, готовые быть лакеями у жидов...

Лучше уж как Олесь Вахний:
у нигеров деньги отбираю
http://www.untp.org.ua/index.php?id=729

Відсутній
21.03.2009, 02:04
НА традиційній роботі стараюся підробляти, але то не завжди вдається.
Що таке фріланс нажаль незнаю..

Відсутній
21.03.2009, 02:08
А відносно постояти і прапором помахати, якщо не я піду, то всеодно піде хтось інший, тільки я цю двацятку витрачу на виготовлення якогось стікера, чи заплачу за тренування, а якийся довбень просре на пиво, тому я все ж вважаю, що краще я отримаю цю двацятку.

Ukrainian
21.03.2009, 02:13
Що таке фріланс нажаль незнаю..
Перекладачі, автори, дизайнери, програмісти і т.д. - weblancer.net

що краще я отримаю цю двацятку.
краще витрати цей час на навчання, якщо зовсім не можеш влаштуватись на роботу

Schulz
21.03.2009, 03:06
десь тут на сайты э крилатий вислыв Д. Корчинського:)))
з дозволу адміністрації ось даю посилання на статтю, думаю в ній нічого нема проти правил
http://www.segodnya.ua/news/14038157.html
це так для поверхневого ознайомлення...

Ukrainian
21.03.2009, 03:24
Schulz

Більша частина статті, що ти скинув (клікати по рекламі, грати в покер і т.д.) не має ніякого відношення до заробітку в інтернет.

Schulz
21.03.2009, 03:53
я ж сказав, що то для поверхневого ознайомлення, до того ж не бачу нічого поганого в тому, щоб клікати на рекламу, звісно якщо трафік дозволяє, головне мати гарний антивірус...

Ukrainian
21.03.2009, 04:49
я ж сказав, що то для поверхневого ознайомлення, до того ж не бачу нічого поганого в тому, щоб клікати на рекламу, звісно якщо трафік дозволяє, головне мати гарний антивірус...

кожному своє
www.kolotibablo.com :hmm:

lingvo
21.03.2009, 09:35
кожному своє
www.kolotibablo.com :hmm:
Що це за фігня? :)

fred
21.03.2009, 09:48
поддакивать всему происходящему на сцене
І за це платять 20 грн. Я навіть за тисячу не стану піддакувати тому з чим не згоден. Я приблизно здогадуюсь про що може йти мова на сцені і за що платяь ці гроші. Іншими словами скуповують Іуд в нашій державі. Краще вже буду копійки заробляти свохїм трудом.
А ті що платять за те щоб створити масовку яка з усім погоджується, це і є наші вороги, і піддакувати їм, особисто я не збираюсь. Та і взагалі правий який за грорші зраджує ідеології, уже неправий.

F.N.
21.03.2009, 10:15
Ой, що почалося!.. Лакеї у жидів, непрАвий... Що ви молотите, панове?

Якщо я потусуюся на мітингу, послухаю концерт і повтикаю на Януковича (чи ще там когось) ZOG не отримає наді мною перемогу, а зате я зароблю живі гроші, які використаю на пропаганду, або на квиток до Києва на Перше травня. Не треба все так перекидати з ніг на голову.

fred
21.03.2009, 10:32
ZOG не отримає наді мною перемогу
ZOG буде маніпулювати тим, що його політику підтримує народ, а значить вони на вірному шляху.

fred
21.03.2009, 10:34
а зате я зароблю живі гроші
Саме з цього все і починалось під час так званої "оранжевої чуми".

F.N.
21.03.2009, 10:47
Саме з цього все і починалось під час так званої "оранжевої чуми".
Не будь наївним, тобі ж не 16 років. Якщо я не піду, піде Вася з 3-го під'їзду і гроші заробить він. То чому я повинен втратити такий шанс? Тим більше, особисто за мною на мітингу ніхто спостерігати не буде - чи я "піддакую" чи ні.

Щодо роботи. Зараз мабуть дуже легко знайти роботу, якщо товариші радять її знайти. Вам мабуть пачками приходять запрошення на роботу. Але на периферії справи трохи не такі чудові. А робити фрілансером - так це лото: сьогодні повезе, а завтра будеш сидіти і чекати замовлення. Якщо є яка-небудь можливість заробити грошей - заробляйте, не дивлячись ні на що. Тільки якщо ви сильно сумніваєтесь у користі своєї тимчасової роботи і її моральності, - не погоджуйтесь на неї. У даному випадку я не бачу нічого поганого у тому, що олігархія поділиться з трудящими своїми статками.

fred
21.03.2009, 11:18
Не будь наївним, тобі ж не 16 років. Якщо я не піду, піде Вася з 3-го під'їзду і гроші заробить він. То чому я повинен втратити такий шанс? Тим більше, особисто за мною на мітингу ніхто спостерігати не буде - чи я "піддакую" чи ні.

Щодо роботи. Зараз мабуть дуже легко знайти роботу, якщо товариші радять її знайти. Вам мабуть пачками приходять запрошення на роботу. Але на периферії справи трохи не такі чудові. А робити фрілансером - так це лото: сьогодні повезе, а завтра будеш сидіти і чекати замовлення. Якщо є яка-небудь можливість заробити грошей - заробляйте, не дивлячись ні на що. Тільки якщо ви сильно сумніваєтесь у користі своєї тимчасової роботи і її моральності, - не погоджуйтесь на неї. У даному випадку я не бачу нічого поганого у тому, що олігархія поділиться з трудящими своїми статками.
Я нікого не відговорюю йти чи не йти. Я висказав свою точку зору.
Що до Васі з сусіднього підїзду, то наша задача якраз і складається з того щоб і Вася також не пішов, а не в тому щоб піти разом з Васьою. Саме ми боремся за те щоб гроші можна було заробляти чесним трудом, і з чистою совістью.
Що до того що олігархія поділиться своїми остатками, то це смішно, вони віддадуть копійки, щоб на таких як ми заробити мільйони, щоб знову прийти до влади, і повір мені вони погодятся заплатити навіть більше, але вони всерівно потім все повернуть з відсотками. Сама участь в подібних акціях це підтримка існуючого режиму не залежно від того будеш ти там щось робити чи ні.
Ще раз скажу, якщо праві продаються за двадцять грн, то що буде коли їм запропонують реальні гроші, чи далеко ми зайдем з таким правим рухом. Гроші олігархи не повинні нам давати. Гроші українських олігархів, це гроші нашої нації, нашого народу, і наша задача повернути ці кошти господарям (українцям).

F.N.
21.03.2009, 12:20
Слу, а ти ж працюєш десь? Так ти само продаєшся олігархії, тільки вже за більші гроші. Навіщо цей пафос? У сьогоднішній ситуації ми повинні заробляти гроші на справу таким чином, аби їх заробити. А якщо ми будемо думати: "так можна заробляти", "а так - ні", то ми будемо вічно залишатися на одному місці. Жодного прогресу. Жодного кроку вперед. На даному етапі потрібно потрібно не корчити з себе лицарів, а заробляти так, як можете.

wmelon
21.03.2009, 13:18
а якщо Вітренко чи Симоненко будуть організовувати мітинг,на якому можна буде заробити 100 гривень(наприклад),ти підеш?
і лицарство тут нідочого

F.N.
21.03.2009, 14:06
а якщо Вітренко чи Симоненко будуть організовувати мітинг,на якому можна буде заробити 100 гривень(наприклад),ти підеш? і лицарство тут нідочого
Ні, бо вони мені противні більше за всіх. Тим більше, у них немає таких грошей. Я піду туди, де від мене потрібно лише буде стояти, "чухати жопу" і не вникати у ту маячню, що розповідають зі сцени. Таких - тисячі.

fred
21.03.2009, 15:16
Ні, бо вони мені противні більше за всіх. Тим більше, у них немає таких грошей. Я піду туди, де від мене потрібно лише буде стояти, "чухати жопу" і не вникати у ту маячню, що розповідають зі сцени. Таких - тисячі.
Ну і чим наприклад Янукович чи Тимошенко (у них є гроші), кращі за Вітренко чи Симоненко? А гроші вони платят саме за те щоб ти там просто стояв, і не обовязково їх слухати. На наступний день вони всьому світу будуть показувати як їх підтримує народ і що українці їх підтримують, не те що якихось там нацистів, яких зазвичай збирається декілька сотень.
А що до того що таких тисячі, так тут я з тобої згоден. Це і є наша головна проблема. Зазвичай тут на форумі таких прийнято називати овощами.

F.N.
21.03.2009, 15:49
Ну і чим наприклад Янукович чи Тимошенко (у них є гроші), кращі за Вітренко чи Симоненко?
А ти не бачиш різниці між ними? Навіть два яблука з однієї гілки мають безліч відмінностей.
А гроші вони платят саме за те щоб ти там просто стояв, і не обовязково їх слухати.
Так чому б мені не заробити, просто постоявши?
На наступний день вони всьому світу будуть показувати як їх підтримує народ і що українці їх підтримують, не те що якихось там нацистів, яких зазвичай збирається декілька сотень.
У світі чудово розуміють, що це все цирк. Зараз без грошей мітингують хіба що відчайдухи на зразок нас. Нам не потрібні гроші, бо ми виступаємо з відкритим серцем. І нам непотрібні ті, хто чекають грошей від нас за акцію. Але нам потрібні гроші і дуже нерозумно втрачати можливість отримати легкі гроші.
Я тобі відкрию велику таємницю: коли я працював у Києві і настав такий момент, що я залишився без грошей, я не роздумуючи приєднався до завезених з мого міста людей, що "підтримували" БЮТ. Бо мені потрібні були гроші. Я пішов, поколупався в носі на їх мітингу, мене покормили і дали грошей. То що мені тепер робити? До кінця життя країти себе за те, що я мітингував за БЮТ?

fred
21.03.2009, 16:04
Не буду продовжувати суперечку по даній темі. Свою думку я висказав. Єдине що можу добавити, це якщо вже й приймати участь в подібній акції, то постаратись хоч максимально розповсюдити наші агітматерали, якщо це можливо.

Schulz
21.03.2009, 16:04
Що це за фігня? :)потрібно ввводити капчі, цифри і букви, які розташовані на картинці під час реєстрації...:)

lingvo
21.03.2009, 18:13
потрібно ввводити капчі, цифри і букви, які розташовані на картинці під час реєстрації...:)
Ні, це якраз зрозуміло. Мене цікавить чи справді за це хтось платить гроші =-O чи цей сайт був наведений заради стьобу.

Ukrainian
21.03.2009, 18:19
Ні, це якраз зрозуміло. Мене цікавить чи справді за це хтось платить гроші =-O чи цей сайт був наведений заради стьобу.
ну да платять, капчевбивателями працюють в основному індуси і негри. :)