КПК

Показати повну версію : 15 травня акція проти пропаганди наркотиків в Києві

Адобовс
13.05.2010, 18:19
У суботу, 15 травня 2010 року, о 13-00 на Михайлівській площі Київська міська організація ВО "Свобода" проведе акцію проти пропаганди наркотиків, зокрема й так званих "легких".

Київська міська організація ВО "Свобода" звернулась до начальника Головного управління МВС України в місті Києві з вимогою не допустити наркотичного шабашу в столиці пропагандистами наркоторгівлі.

Як повідомляють засоби масової інформації, 15 травня 2010 року в Києві та деяких інших містах України планується проведення так званого "маршу свободи", який відбувається у рамках "глобального конопляного маршу". Практика проведення подібних заходів у Києві свідчить, що учасники так званого "маршу свободи", які в більшості є наркоманами, без жодного страху курять маріхуану безпосередньо на очах у правоохоронців, а міліція жодним чином не реагує! Навпаки, стає на бік пропагандистів наркотиків і затримує українців, які активно протестують проти пропаганди наркоманії.

Всі пафосні слова організаторів конопляного шабашу є лише димовою завісою, яка приховує їхні справжні наміри щодо легалізації наркотиків. Достатньо подивитись на емблему заходу, сайти та контекст, в якому відбувається акція, щоб зрозуміти, що завдання прикормлених закордонними грантами професійних борців за "легалізацію легких наркотиків" - "посадити на голку" Україну.

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" виступає категорично проти реклами наркоманії і щороку протистоїть наркотичному шабашу в столиці (інформація про минулорічну протидію конопляному маршу - http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/010454/).

Закликаємо киян долучатися до протидії найманцям наркомафії!

---------- Добавлено в 17:19 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 17:18 ----------

Шановна Адміністраціє! Якщо вже є така тема - перепрошую, я не знайшов.

Лапський
13.05.2010, 19:11
спробую бути

Махатма
13.05.2010, 22:35
Всі, кого запрошував на суботнег-ідуть туди:)

Squadrista
13.05.2010, 22:38
Всі, кого запрошував на суботнег-ідуть туди

Можливо будуть ще і ті люди, кого ти особисто не запрошував. :)

Махатма
13.05.2010, 22:40
П.С. Адміни, поставте на головну.

SamSon
13.05.2010, 23:43
Може яйцями в них покидатись)

F.N.
13.05.2010, 23:45
http://www.reactor.org.ua/main/3226-15-travnya-akciya-proti-propagandi-narkotikiv-v.html

Schulz
14.05.2010, 00:11
Всі, кого запрошував на суботнег-ідуть туди:)

суботник переноситься в Київ?

1313
14.05.2010, 00:18
блін. я надіявся на суботник.
махатма хто ти після цього? :)

DesnaKozak
14.05.2010, 01:08
суботник в місті Б. буде обов*язково. Порятуйнок унікального гаю, де живуть дрозди-чикотні наша свята справа!

Лапський
16.05.2010, 14:58
http://bilozerska.livejournal.com/254578.html

найбільше вразило саме це:

ДОДАТОК №2. ПРЕС-РЕЛІЗ КУПР

"МАРШ СВОБОДИ" НЕ СПИНИТИ!
ЗАЯВА ДЛЯ ПРЕСИ

"Я ненавиджу Вашу думку, але я помру за Ваше право її висловити "
Франсуа-Мари Вольтер

В Україні останнім часом усе більше спостерігається утискання прав та свобод громадян, загальноприйнятих в усьому світі. Вчиняється тиск на незалежні ЗМІ, переслідуються журналісти, піддаються атакам активісти громадських рухів і організацій.
15 травня 2010 року на Михайлівській площі о 14.00 мав відбутися Марш Свободи за реформи у державній політиці щодо алкоголю, тютюну та інших наркотиків. Повідомлення про акцію було подано в міську державну адміністрацію завчасно, відповідно до чинного законодавства. За день до проведення акції організатора Маршу Свободи повідомили працівники МВС про рішення Окружного адміністративного суду про обмеження його права проводити вказану акцію в означений час в "центральній частині міста".
У той же час стало відомо, що радикальні політичні угрупування заявили про намір виступити з власною контр-акцією, щоб не допустити проведення Маршу Свободи.
Але щодо цих осіб та організацій жодних судових заборон не відбулося.
Ми вбачаємо у такому "сценарії" святкування Дня Європи підлу провокацію. Адже ще свіжі у пам'яті події 6 травня 2006 року, коли очікуючи судову заборону Маршу Свободи, міська адміністрація та ГУ МВС у м.Києві водночас ніяким чином не протидіяли появі на площі агресивно налаштованих провокаторів, сподіваючись під приводом "бійки" "обмежити" права організаторів на мирне зібрання. Втім, суд тоді не виніс бажаного для МВС рішення, і провокація зірвалася. Але, схоже, цього року вирішено розіграти схожий сценарій, проте не запрошуючи відповідачів на "суд".
Як стало відомо з рішення Окружного адміністративного суду, підставою для заборони мирної акції стало "святкування Дня Європи" та "можливість сутичок та масових заворушень". Також стало відомо, що ініціатором судового позову стало ГУ МВС України у м.Києві, фактично рекомендувавши листом від 13.05.10 за №1-2533 відповідним службам КМДА звернутися до суду з позовом про обмеження прав на мирне зібрання, "зважаючи на попередній досвід під час проведення подібних акцій у 2008-2009 роках, коли виникали протистояння між представниками протилежних поглядів, що призводили до порушень громадського порядку". Слід зазначити, що протягом означених у листі років правопорушень з боку активістів Маршу Свободи не було, а під час проведення маршу та мітингу правоохоронцями взагалі не було складено жодного адміністративного протоколу.
Тим часом, "ознайомлюючи" організатора Маршу Свободи Тараса Ратушного з ксерокопією рішення суду, представники МВС "порадили" йому "взагалі не з'являтися" на Михайлівській площі, бо це може бути розцінено як правопорушення.
У зв'язку з такими обставинами Коаліція учасників помаранчевої революції та
небайдужі громадяни проведуть у зазначений час власний мітинг на підтримку конституційних прав учасників Маршу Свободи та з метою у такий спосіб не допустити провокацій, що готуються.
Відповідно до ч.1 ст.39 Конституції України, 14 год 15 травня 2010 року на території Михайлійської площі у м. Києві всеукраїнська громадська організація "Коаліція Учасників Помаранчевої Революції" проводить мітинг підтримки та захисту Конституційного права громадян України, учасників Маршу Свободи, на свободу мирних зібрань, свободу слова, свободу волевиявлення.
Метою проведення мітингу с привернути увагу громадськості до антидемократичних та репресивних процесів які відбуваються на теренах нашої Держави, зокрема у м. Києві, а також сприяти збереженню та розвитку таких цінностей як: свобода слова, свобода мирних зібрань, свобода волевиявлення.
У ході проведення мітингу буде висвітлено та піддано критиці діяльність (бездіяльність) силових структур та ряду чиновників різного рангу, як антидемократичну, протиправну, антиконституційну, антигуманну та таку, що порушує всі прийняті та схвалені міжнародною спільнотою права людини та громадянина.
Зокрема, на порядку денному мітингу стоятиме питання про оскарження злочинної бездіяльності правоохоронних органів щодо забезпечення права громадян на свободу мирних зібрань та свободу вираження своїх поглядів у рамках проведення мирної акції "Марш Свободи".
З цього питання мітингом заплановано через засоби масової інформації апелювати до міжнародної спільноти з проханням сприяти у забезпеченні громадянам України передбаченого Конституцією права брати участь у соціально-політичних та державотворчих процесах, а також засудити репресивні та антигуманні методи впливу державних органів на "інакомислячих" та "неугодних"
Голова Правління
НГО "Коаліція Учасників
Помаранчевої Революції" С.В. Мельниченко

SamSon
16.05.2010, 16:10
Щось нуднувато пройшов мітинг... Невже це була вся Свобода Києва??? Мені щось все більше і більше кажеться що на масові мітинги Свобода дає на лапу студентам щоб ті помахали прапорами...

Лапський
16.05.2010, 16:16
ніфіга))знову таки,я підійшов аж на 15 ту.щодо проплачених не чув

Адобовс
16.05.2010, 17:45
ніфіга))знову таки,я підійшов аж на 15 ту.щодо проплачених не чув

Вірно. "Свобода" не проплачує акцій. Саме тому свободівців інколи і мало. Це все одне, що говорити про проплачених автономів - нісенітниця якась.

SamSon
16.05.2010, 17:45
Я кажу про масову акцію, а не про вчорашню купку 12-15 чол... І де це молодняк Свободи??? Літні люди роздають газети... ппц!

Адобовс
16.05.2010, 17:54
Я кажу про масову акцію, а не про вчорашню купку 12-15 чол... І де це молодняк Свободи??? Літні люди роздають газети... ппц!

У нас у місті молодіжка - це і є основа організації. В Києві можливо не так, але організація у них дієва - у столиці постійно якісь заходи...

DesnaKozak
16.05.2010, 18:23
автономів даруйте теж було 5 чоловік

Лапський
16.05.2010, 18:50
5?кажись десь 6+я)))

до речі,що приємно,що мені люди(друзі та знайомі) вірять,що я не за бабки ходжу на акції..

Адобовс
16.05.2010, 20:50
Якби там справді мав проводитися наріківський марш в тих масштабах, про які мріють деграданти - опонентів там би було достатньо для серйозного опору. Не було загрози пропаганди наркоти - не було і сенсу туди скликати багато людей.

ANS
16.05.2010, 20:53
Я знайомих облич які були готові перешекоджати маршу в околиці бачив кілька десятків, але вставати під прапори свободи і в кільце беркуту, яке в разі чого заблокує відразу, нікому не хотілося.

Адобовс
16.05.2010, 21:15
Ось і я про це.