Показати повну версію : Давайте влаштуємо всеукраїнський екорейд.
Die Einzigartig
07.04.2010, 18:46
Сьогодні гуляла по парку і стало страшно. Траві нема куди пробитися. Давайте влаштуємо великий екорейд. В кожному місті де є наші, в один і той самий час навіть можна. Зібратися в гурти по шість-сім-вісім чоловік і прибрати цей смітник. :)
Chiropfera
07.04.2010, 19:00
хм..цікаво-цікаво..
на мою думку можна призивати не тільки автономів, але й друзів, знайомих...:)
Die Einzigartig
07.04.2010, 19:02
Всіх активних. Наші це ж не лише автономи. Кожен небайдужий може допомогти. Зрештою ніхто не хоче сидіти на пляшках в оточенні використаних презервативів.
Chiropfera
07.04.2010, 19:41
=-O де це ти таке надибав(ла)..
у вас там що взагалі не прибирають??
Die Einzigartig
07.04.2010, 20:07
Дорогожичі, парк відпочинку. в Києві.
---------- Добавлено в 20:07 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 20:07 ----------
Я дівчина)))) Ді це ознака жіночої статі)))
Chiropfera
07.04.2010, 20:14
вибачаюсь якщо образила, не грамотна я...
шось ваша адманістрація взагалі розпустилась(( хоч приїжай та й допомагай..
бо в нас в Че.. всі паркові зони прибрані.. повсюди урни і в деяких парках цілодобова охорона і відеоспостереження...
Die Einzigartig
07.04.2010, 20:46
У нас мабуть таки оборзіла адміністрація. Бо шкода природу
Дорогожичі, парк відпочинку. в Києві
Це там де дурка недобудована?
Die Einzigartig
07.04.2010, 20:55
Саме вона. Її до речі теж засрали під зав"язку.
Незнав у якій темі написати. Пишу тут.
Акіла якось писав. що планується(чи розробляється) правий еко-портал?
Як успіхи, коли має відкриватися? Просто вже зачекалися трохи :)
Лапський
13.04.2010, 08:38
коли зберемось тоді щодо прибирання?
шось ваша адманістрація взагалі розпустилась(( хоч приїжай та й допомагай..
бо в нас в Че.. всі паркові зони прибрані.. повсюди урни і в деяких парках цілодобова охорона і відеоспостереження...
Чисто не там де прибирають,а там де не смітять...
Дорогожичі, парк відпочинку. в Києві.
Останній раз коли там був,не було жодної лавки де б сиділи і не бухали. Особливо в п`ятницю ввечері. Сидять з колясками і п`ють навіть не пиво, а горілку... При цьому ППС спокійно ходять і нікому навіть зауваження не роблять.
А далі в парк там взагалі шприців і бульбуляторів безліч.
Саме вона. Її до речі теж засрали під зав"язку.
Про дурку я взагалі мовчу...
Die Einzigartig
13.04.2010, 15:28
Давайте обрермо зручний для всіх час і вирішимо. А ще дуже б хотілося якимось чином добитися того, щоб там як міімум не смітили. Хоч коди і носом всіх тикай.
Давайте обрермо зручний для всіх час і вирішимо. А ще дуже б хотілося якимось чином добитися того, щоб там як міімум не смітили. Хоч коди і носом всіх тикай.
Там же поруч гуртожитків повно, особливо в районі зупинки "Парк відпочинку". Нічого там не буде. За день засруть в два рази більше.
Die Einzigartig
13.04.2010, 15:32
Якби якось домогтися штрафів гривень в тисячу, всі б одразу припинили засирати лоно природи.
Якби якось домогтися штрафів гривень в тисячу, всі б одразу припинили засирати лоно природи.
Якби пиво коштувало по 20,або краще по 50 гривень - тоді б було чисто)
Die Einzigartig
13.04.2010, 15:41
Тоді б купляли спирт за 10 і розводили водою.
Якби пиво коштувало по 20,або краще по 50 гривень - тоді б було чисто)
не поможе,тре хіба по 100 і більше щоб коштувало! Приклад: вже за сигарети казали,як будуть по 8 - 10 грн ( колись по 2 з копійками були) то люди кидатимуть курити,а результат - нічого не змінилось,а навпаки "+"!
А за еко-рейд...ну цікава ідея,ну і якшо організовувати його це тільки у вихідний день!
Ukrainian
13.04.2010, 16:12
Чисто не там де прибирають,а там де не смітять...
думаю тут навпаки - чисто там де прибирають, тому що свиней які смітять надзвичайно багато і виправлять їх лише массові розстріли. Але як тих чиновників заставити прибирати, якщо вони всі самі ж свині і виродки, думають лише як вкрасти, а не відремонтувати дороги, прибрати сміття. Єдине що правильно нещодавно зробили - заборонили пити пиво на вулиці, відразу набагато чистіше стало в парках і центрах міст (я про ті міста де сам буваю).
24 квітня планується прибирання історичного місця в центрі Києва. деталі повідомлю пізніше.
26 квітня річниця чорнобильської трагедії.. того якшо розмови про "всеукраїнський екорейд" не просто розмови.. то цей рейд можна якось пафосно приурочити до цієї дати
Die Einzigartig
13.04.2010, 19:44
підтримую! хоч в мене сьогодні дибільний настрій, але підтримую. До речі можна телебачення запросити. Привернути увагу.
Замкову гору прибирали 17 числа. Ваші пропозиції з приводу прибирання?
Є думки з приводу парку що на Дорогожичах. Що думає шановне товариство? і як реагує на велику кількість жидівським пам"ятників.
Die Einzigartig
20.04.2010, 15:03
Я пропоную банально зібратися, кожен робить доступний йому максимум. Це не лише парку стосується. Як варіант місця де сидять засадити деревами. На лавочках не бухають.
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009