КПК

Показати повну версію : Як я став націоналістом?

F.N.
15.03.2009, 18:52
Сабж. На перший погляд - тема для флуду. Але давайте віднесемося до цього відповідально. Я впевнений, що завдяки цьому ми зможемо проводити агітацію у правильному напрямі, використовуючи досвід наш загальний.

Leader
15.03.2009, 19:11
недочеловеков за их поступки с детства возненавидел - так и стал правым

lingvo
15.03.2009, 20:46
Як не парадоксально, але поштовхом стала праця Істархова. Це не зважаючи на всі його перегиби, перекрути та маразматичні домисли. Вона послужила як запал для великої порохової діжки :). Далі Варг Вікернес. Ну а потім став цікавитися більш серйозними речами та глибше вникати у націонал-соціалістичну ідею.

Proletariat
15.03.2009, 20:57
Я читав книжки з історії України.

Ukrainian
15.03.2009, 21:02
З дитинства знав, що жид це синонім поганої людини, потім став цікавитись чому це так.

1313
15.03.2009, 21:03
This message has been censored

Velzevul
15.03.2009, 21:23
Я всегда плохо относился к людям другой национальности. А в лет 15 или 16, помогая отчиму разгружать арендную музыкальную аппаратуру на одном хачевском банкете. Столкнулся с тем, что малые хачи тупо нагло мне в лицо говорят "А белый козёл" и другие оскорбления. После этого как-то уже не было желания молчать о чем либо, начал прямо говорить что ненавижу черножопых. Потом это всё переросло в литературу, потом в формат18...ну а дальше я автономный правый.
А евреи...ну честно говоря не знаю ни одного украинца, который бы уважительно относился к жидам. Да их все презирают, так как есть за что.

Відсутній
15.03.2009, 21:30
Цікаво почитати історію Ф.Н.а, сам прийшов через спілкування з хачами, циганів з дитинства не любив і в дитинстві боявся. А в 10 класі до нас перевели азера, тоді я зроумів хто це такі і почав їх нелюбити, а далі пішло-поїхало, інет, пізніше література.

Velzevul
15.03.2009, 21:38
Кстати выражу свою мысль, что неприязнь к приезжим возникает исключительно из-за частого столкновения с ними и очевидности их негативных манер поведения.

Так у мой маманьки 2 раза вытягивали деньги из сумки цигане...когда это всё набегает, ты делаешь вывод, что это не индивидуально - это дело в этих нациях и расах, это их Я - быть сволочами, паразитами. Вот когда человек это понимает он становится расистом. Уверен, что у большинства так. Мало кто приходит в НС просто потому, что интересно. Скорее находят НС как ответ на выражение свой ненависти.

х_Чернігів_х
15.03.2009, 22:37
Після "кіпешу" з БТО,почав цікавитися чому вони вбивали інородці,за що,та хто вони такі?
Потім,якось якось одна за одною віж друзів та знайомих чув розповіді про хачів,негрів...
Потів читав інфу в Інеті,читав деяку літературу..ось так і прийшов

F.N.
16.03.2009, 00:10
Цікаво почитати історію Ф.Н.а
З дитинства не любив жидів) Але тоді жиди для мене були просто жадібні люди. Національностям не приділяв особливої уваги. Мама з дитинства привила мені ненависть до комуністів. Мабуть, з цього все і почалося. Довгий час вважав себе просто українським патріотом. Націоналізмом почав цікавитися десь у 2003-2004 рр. Зараз соромно признатися, але у той час я собі в записничок писав про чистоту раси для українців (і в той же час не любив злих фошистів), записничок ховав, щоб ніхто про нього не знав ;)

Потім добралися руки до Інтернету і почав відкривати для себе націонал-соціалізм. Почав розуміти скінів, яких до цього не любив і думав, що вони проти України. Згадав про свій записничок і заповажав себе))) Великий внесок у мої світогляди вніс форум УНТП, де я вживу поспілкувався зі скінами і злими фошістами. З тих пір і правий.

Зверь
16.03.2009, 09:53
Многим, наверное, знаком фильм "Фанатик". Не смотря на то что фильм снят понятно с чьей подачи, в нем подчас встречаются уникальные фразы, одна из них объясняет и мое отношение к жидам и антисемитизм в общем.

Дословно не цитирую, но смысл в том, что антисемитизм - это врожденное чувство, на уровне инстинктов. Как человек без отвращения не может смотреть на пробегающую мимо крысу, похожие чувства он испытывает когда смотрит на жида. И чисто инстинктивно хочет раздавить его, потому что на подсознательном уровне понимает что это его древний, генетический враг.

Аналогичные ощущения возникают не только с евреями, но и с татарами, азерами, армянами, грузинами, неграми. Хотя к последним у меня, как и у большинства славян, нет особой ненависти, т.к. исторически нашей крови они попить не успели.

Beloslav
16.03.2009, 12:41
Природное чувство нелюбви к инородцам присутсвовало всегда. В 97 году услышал песню "Nokturnal Mortum" - Коляда, и опупел, с этого началось Мое становление как РОДновера и правого!

Блондин
16.03.2009, 13:36
Околофутбол...

brightket
16.03.2009, 18:20
НС как ответ на выражение свой ненависти.
А у меня наоборот...Мой НС - от любви, ну по крайней мере на данный момент...Уничтожать, разрушать, ненавидеть - одно,а вот любить,оберегать,хранить и созидать другое...
Я люблю свою нацию, люблю Украину, люблю наш климат, люблю украинский язык, культуру, традиции, люблю моих будущих детей - и мой НС ради того, чтоб все получили возможность нормальное существование, достойное будущее и смогли найти путь к самосовершенствованию и развитию!

DesnaKozak
16.03.2009, 18:36
Загальний націоналізм скажімо так від батька. Потім якось класі в 7, на день незалежності, біля спілки письменників він купив мені книгу з цитати видатних українських діячів де мені сподобались вислови Донцова. Власне тоді зацікавився саме ідеологією. Коли з*явився інет долучився до читання закордонних класиків :-) + сайт "Українські скінхеди" хоч він звісно і примітивний але зацікавив. Ну а в 2005 році я прийшов на Марш УПА в колону під прапором з молотом і мечем. Цікава що люди завдяки який це сталося наразі здається повністю відійшла від руху

Капа
16.03.2009, 18:40
1. с детства увлечение историей, слава Богу отца библиотека позволяла расширятъ кругозор.
2. в 10 классе изнасиловали мою подругу, именно _подругу_, девушку с которой выросли вместе с пеленок. изнасиловали хачи.
3. если совместитъ пункты 1 и 2 получится адекватная формула и ответ на вопрос поста.

Зверь
16.03.2009, 23:01
"Как я стал правым"... На этот вопрос не просто ответить. И не потому что я не знаю как это произошло, а наоборот - в моей жизни было множество случаев, которые влияли на мое формирование, и проанализировать их, решить какой имел большее влияние, а который меньшее - невозможно.

Капля камень точит. В моем случае камнем было мое воспитание, окружение, стереотипы, а каплями - жизненные ситуации, в которые попадал, информация, которую впитывал, люди, с которыми встречался на жизненном пути, боли и радости, любовь и ненависть...

Я шел к этому очень долго, искал правды везде, где, как я думал, можно ее найти. Но все это было не то. Чувство внутренней дисгармонии не покидало меня. Думал найти ответы в религии, но там их нет. Вернее они есть для человека, который привык полагаться на "авторитеты" и принимать все на веру. А я очень давно жил по принципам "возможно все" и "ставь все под сомнение". Такая жизненная позиция и религия - вещи взаимоисключающие. Конечно, мне очень хотелось поверить, но я повсюду видел ложь, едва прикрытую, но явно придуманную для управления массами и извлечения выгоды. Вся моя сущность восставала против навязываемой роли раба - раба церкви, раба Бога, раба общества. Мне говорили: "Ты - неправ, усмиряй свою гордость".

С самого детства, как только я научился читать, т.е. лет с 4-х, я начал увлекаться историей. Увлечение это многое дало мне. Не зная прошлого - невозможно адекватно воспринимать настоящее и прогнозировать будущее. Однажды я открыл для себя Сенкевича... Да, это была большая и долгая любовь :) Я читал его книги запоем, перечитывал десятки раз и все время у меня возникал один вопрос: почему мы, народ, который бил Тевтонские, Ливонские ордена, Московию, Швецию, Пруссию, Турцию, татар, не единожды спасал не то что Европу - весь христианский мир от нашествий орды с востока, народ, не преклонявшийся не перед кем, добровольно одел на шею ярмо и живет с ним уже долгие годы? Почему жиды, которые в былые времена начинали сгибаться в глубоких поклонах, только завидав на своем горизонте козака или шляхтича, теперь заставляют унижаться нас, почему татары, которые испокон веков насиловали и поганили землю нашу, теперь подняли свои бараньи головы и смеют качать права, почему турки, "бисови диты" чувствуют себя здесь хозяевами... Эти вопросы стали приходить ко мне, когда мне было лет 13.

По мере взросления мои глаза открывались все шире и шире... Меня воспитывали в типичном пост-совковом окружении - индустриальный город, полный "безродных космополитов", атмосфера безкультурности, бездуховности и погоня за наживой.

Было время - я думал что счастье в деньгах и положении, во власти. Я очень рано добился многого из этого списка. Но счастья так и не пришло. Я понимал что тупею, деградирую, что теряю самого себя. Американские и жидовские ценности - карьера, работа, погоня за статусом заполняли мою жизнь и мне становилось все хуже. Я снова попытался найти себя - сменил работу, потом другую. Но это все было не то. Ничто не помогало. Не найдя истины ни в вине, ни в женщинах я понял что схожу с ума. И тут в моей жизни началась черная полоса. Сначала умер очень близкий мне человек, потом погиб мой самый лучший друг. Неприятности следовали одна за другой, и каждая все сильнее и сильнее била по мне.

В конце концов я оказался за решеткой. Там была другая жизнь. Невозможно обьяснить какая, если вы там не были (и не нужно), а если были - сами знаете. У меня появилось очень много времени для размышлений, общения с людьми, анализа. Именно там я начал осознавать к чему бессознательно стремился все годы. Засилье инородцев, беспредел чинимый ими, наркомания, возведенная в культ, прессхаты, ломавшие судьбы людей и многое другое - ворвалось в мое сознание и заставило переосмыслить жизнь заново. На эту тему можно говорить очень много, но не буду. Важно то, что у меня появился шанс начать все нуля. Построить свою судьбу так, как хотел бы я.

Когда освободился - начал искать в интернете. Каково же было мое удивление - таких людей оказалось очень и очень много. Людей, которых я готов назвать братьями, даже не зная их. Потому что родство душ это как родство крови, даже крепче и выше.

Наконец-то я понял что искал и к чему стремился. Я ощутил свою целостность, впервые за долгие годы.

Я - ПРАВЫЙ. И я говорю это ГОРДО!

ANS
17.03.2009, 00:11
В 6 класі вчителька з історії назвала козаків лицарями України. Через цікавість які це такі були лицарі почав шукати матеріали про козаків. Прочитав ілюстровану історію України Грушевського, потім зацікавила історія УПА, пізніше ідеї націоналізму. Але як таким переконаним правим стати не міг через вісутність будь-якої інформації про правих та правої літератури в маленькому містечку. З приїздом в Київ на навчання почав вже цікавитися НС і правими організаціями

Відсутній
17.03.2009, 01:09
З приїздом в Київ на навчання почав вже цікавитися НС і правими організаціями

Gera
22.03.2009, 00:49
хм...в дитинстві коли ще жили в гуртожитку мед.інститута брала маму за руку і просила шоб пішли подивить на дядьку негра, а потім він мене злякав...так воно і почалося, а зараз вчусь на Шулявці і кожен день проходжу повз хачів і всіх тому подібних, вони своїм хамством типу *ей красавіца заході познакомімся* до сказу доводять. Тако ж виявилось шо це в мене генетично від матері

Ulv
22.03.2009, 14:36
Довго розказувати...

sh28
22.03.2009, 15:50
через навколо футбольні події.

Сергій
22.03.2009, 17:06
я з дитинства любив танки зброю літаки і мріяв бути військовим любив бойовики і всяке про війну ну і потім дивився фільми про другу світову війну ну та м ж як танки літаки війна сама велика і мені на вигляд дуже сподобалась армія Третього рейху вона мене надихала але я нікому про це не казав бо вважав шо це стидно і мене засміють але в середині завіжди пристрасть була.
Потім почалась Історія України і Всесвітня в школі і мені вона легко давалась я завжди найкраще знав історію в класі ну далі я вступив в реперів і я вважав це круто і класно і тепер мені стидно за це але я завжди на уроках історії підтримував і виправдовував Нацистів не знаю чому напевно тому що недолюблював комунізм бо був на той час демократом! Але пристрасть до Рейху росла і я завжди хотів знати більше і більше про нього от дорвався до інтернету і дізнався багато цікавого і тоді прийшов вибір або ти нормальний або ти білий негр я місяці 2 коливався ше був мавпою і знав шо я не правий і шось мені підказувало шо так не правильно і то не твоє і тоді зняв з себе ті тани і всьо решта став простою білою людиною. Ну почав вдосконалювати свої знання цікавитись політикою і НС почав боротись проти всякого зла.
От мого дядька мого найріднішу людину після рідного брата мами і тата в 18 років цигани посадили на голку і він на сьогоднішній день кончений наркоман і його посадили пару місяців назад в тюрму за крадіжку.
я думаю це теж мало впплив на мене.

F.N.
22.03.2009, 19:44
мені на вигляд дуже сподобалась армія Третього рейху вона мене надихала але я нікому про це не казав бо вважав шо це стидно і мене засміють але в середині завіжди пристрасть була.
Те ж саме, що і в мене. Дуже захоплювався виглядом німецької форми наприклад. Дисципліною, холоднокровністю.

Сергій
22.03.2009, 21:58
а ще моя хресна вийшла заміж за грузина
хресна мала перукарню в хорошому місці і хорошу суму на руках і автомобіль
грузин довів її до алкоголізму і вона стала алкоголічкою
грузин переписав на себе автомобіль заставив продати перукарню і забрав гроші і покинув її
його ім"я Сосо

Edward
24.03.2009, 14:53
общался часто с юденами, насмотрелся на поступки кавказцев, как зайци и арабы с неграми поступают в ВУЗы вместо наших. Не понимаю смешивание крови и тем самым уничтожение славянской расы и т.д.

Воїн Перуна
24.03.2009, 22:45
З дитинства батьки прищеплювали мені любов до своєї Батьківшини-України.Мама-вчителька української мови і літератури,завжди розказувала мені про УПА і вже з 3-4 років я усвідомив себе (підсвідомо) частиною не просто народу а НАЦІЇ яка хоч і не мала державності але не зникла....В школі завжди цікавився історією яка стала моїм улюбленим предметом.А вчителька з історії своїм неприхованим націоналізмом і "каверзними" запитаннями примушувала мене думати,шукати якогось виходу...Райхом почав цікавитись коли дорвався до нету.Надзвичайно захопила холоднокровність,дисципліна,готовність стояти до останнього подиху за ідею(фільм Бункер)Тоді прочитав в неті про ідеологію Райху.Хоч жидів ненавидів з дитинства але тут побачив проти них конкретні факти.Далі до мого націогалістичного виховання підключився дідусь який дуже багато читав і знав...Він порадив прочитати біблію і тверезо її проаналізувати.Я так і зробив.З того часу я остаточно відрікся християнства яке стало мені противним через абсурди а особливо за "боговибраність" святих іуд.
Зараз працюю над фізичним і моральним самовдосконаленням активною проагандою правих ідей(листівки стікери летючки трафарети).Багато читаю і переконую навколишніх людей.Знаю що майбутнє за нами і за НС!

Kross
26.03.2009, 21:48
По іншому не могло бути. Діди-прадіди служили в різних арміях, а саме - один дід в дивізії СС Галичина, інші - в червоній і навіть польській. Діди-баби пережили голодомор, у прадіда забрали хату а самого його розстріляли в 1937му. Наслухався багато розповідей про ті буремні часи. Тож з дитинства в мене була ненависть до червоних і всього чужорідного.
Цікавився історією - почав читати її ще в початкових класах, мене захоплювала постать Святослава і козацька ера, навіть написав кілька художніх оповідань на тему козаків.
Отак і формувалась моя свідомість і система цінностей.
Дякую рідним за патріотичне виховання:)

Bureviy
27.03.2009, 22:38
Циганів з дитинства недолюблював. Коли були потопи на Закарпатті, то їх купа поналазило в райцентр, де я тоді жив. І ходять з клумаками "хазяяяяйкааа!". Пам'ятаю, як ше малим йдуть цигани по вулиці, а на дереві в них кісточками пуляю.
Цікавився історією, особливо козаччиною.
Згодом в 14 років вступив в МНК. Був спершу "справжністом", але читання Донцова, Переходу-4 багато чого змінило.
Комп'ютер. Форум і сайт УНСП.... Література цікава звідти.
Ну згодом спілкування з нормальними людьми і т.д. :)

Prof
28.03.2009, 05:24
Ну що ж є трохи часу тому розповім і про свій шлях до НС
Шлях дещо схожий на шлях Foreman'a (http://forum.reactor.org.ua/showpost.php?p=4049&postcount=22)
хіба що у тюрьмі не побував але ледь-ледь не потрапив і з того самого моменту почав розуміти що у нашій країні відбуваєть щось дуже і дуже жахливе.
Але все по порядку.

Дальше продолжу на русском тк до сих пор это язык на котором я думаю.

Все мои предки по материнской линии были из старинного города в Житомирской области ( первые упоминания в летописях более 1300 лет назад), а все предки по линии отца из Сумской области кроме прадеда, который был родом из Приазовья (возможно из Кагальницких поселений), потомственным казаком. Прадед был деревенским кузнецом, служил матросом на броненосце «Князь Потемкин Таврический» еще до событий 1905 года.
Вообщем хотя я и родился в Украине, но потом почти до 10 лет жил вместе с родителями на Севере СССР. Родители уже тогда в конце 70х -начале 80х были не в восторге от существующего режима и хотя по сути были либералами и слушали "Радио Свобода" и BBC.
Украинский же начал изучать лишь в 1982 когда вместе с родителями вернулся на Родину. Причем учился в русской школе и родной язык изучал по учебночасам как иностранный да и в университете который закончил в 1994г преподавания на украинском практически не было.
Думаю по настоящему стал присматриваться к украинской культуре лишь в физмат-школе где я учился в старших классах и учительница украинского языка и украинской литературы была настоящей патриоткой и хотя настоящая пропаганда национализма была под запретом по сути она смогла так рассказывать о козаках и других настоящих защитников Родины что ощущалась гордость за своих предков, хотелось ощущать себя частью этой гордой и несгибаемой нации . Не смотря на то что я был комсомольцем ( в те года не будучи комсомольцем поступить в хороший ВУЗ было нереально, а я планировал учиться в МГУ) когда я потерял(или вытащили в транпорте приняв за бумажник) комсомольский билет я больше жалел о дефицитном билете на матч Сокол-ЦСКА чем об этой бесполезной книжечке:)))
И все же на настоящему "національно свідомим" я стал на митинге во время так называемой Студенческой гранитной революции 1990 -1991 - причем если 1й раз меня вместе с остальным стадом студентов-баранов (овощей) львовяне просто построили и повели маршем на Майдан Незалежности (тогда еще площадь Октябрьской Революции) там на митинге я прозрел сущность коммунистического режима и понял что коммунисты оказывается ГОРАЗДО хуже фашистов ( в то что фашисты "плохие" и "напали" на нас славян и как хотели уничтожить русских "свиней" в те годы конкретно вбивалось в голову) так вот я понял что какими б не были фашисты, но они НЕ убивали своих а только чужих и только во время войны в то время как комми уничтожали своих Голодомором ( тогда я еще не знал что революдию делали ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО жиды и на жидовские деньги да и вообще то что Карл Маркс и Фридрих Энгельс не немцы,а ЖИДЫ не говоря уже о лысом картавом коротышке Вовочке :lol:) и что и репрессии и концентрационные лагеря и отравление газом при перевозке в герметических будках придумали на самом деле не фашисты, а нелюди из жидовского ЧК и лично психически неполноценный жидопедиком В.И.Лениным- впрочем про национальность первых коммунистов тогда еще не упоминалось).
Побыв пару дней на митингах я понял что не могу быть в стороне и что должен бороться за свободу Родины от красных оккупантов. Хотел записаться в охрану палаточного городка, но уже было все укомплектовано зато познакомился с организаторами и вступил в УСС (Украиский студенческий союз) и уже весной 1991 при повторении митингов и забастовок был в числе активистов и раздавал листовки и формировал колонны студентов и через день после начала акции участвовал в блокировании Красного корпуса университета где мы несколько дней держали осаду и не пускали студентов на учебу- сейчас я уже понимаю что нас от следственного изолятора спас только бардак в разваливавшемся СССР - что стоило спецназу перемахнуть через 2х метровый забор и настучать кийками десятку студентов думаю объяснять сейчас никому не надо :) )
Потом было 24 августа 1991 и "независимость" просто упавшая с неба для нашей нации, но оказалось что такой подарок никто НЕ оценил хотя по сути никакой независимости и не было - как коммунисты были у власти так они и остались.. Я вступил в "Молодой рух" участвовал в агитации и на референдуме по вопросу независимости и в выборах в Верховную раду и в местные советы. Посещал для общего развития и заседания парламента по спецпропуску для гостей. И хотя в те года я еще не мог составить определенного мнения про парламентскую систему, но тем не менее уже тогда осознал что политика грязное дело и мне показалось что это совсем не мое. А когда я женился в 1993м то на первое место вышли обычные бытовые вопросы , потом рождение сына в 1995м, организация первого бизнеса в 1999м - все казалось хорошо и я снова начал становиться овощем и считать что я свою лепту в становление нации внес и вполне достаточно, что сын ходит в украинскую школу и говорит на родном языке гораздо свободнее меня.
И тут как говорится не было бы счастья да несчастье помогло.
Сначала на наш бизнес (компьютерный клуб) у которого тогда не было крыши наехали оборотни в погонах и отобрали все 20 компьютеров -благо тогда уже работала компьютерная фирма и была возможность взять заново компьютеры в кредит и начать все почти с нуля.
Через пару лет как только мы рассчитались с долгами произошло ЧП уже на фирме- проводники через которых передавали товар поездом тупо закрысили передачу и ничего не отдали клиенту. ОБЭП на железной дороге намекнул что нам ничего не светит и посоветовал оставить попытки вернуть свой товар. Я тогда не знал что такое СИСТЕМА и написал письма в Генпрокуратуру а в офис Карпачевой (уполномоченной по защите прав человека при ВР) и письма возымели эффект, но мягко говоря не совсем такой как я ожидал. Транспортная прокуратура открыла уголовное дело НА МЕНЯ! мотивируя это тем что я оболгал проводников, а это кажется от 2х до 5ти ( дача ложных показаний в корыстных целях) и это не смотря на ужаснейшую путаницу в показаниях проводников. Вот тогда я впервые узнал что такое ментовский пресс на допросах ... Впервые в жизни я когда пришел домой я пил весь вечер все подряд что стояло в холодильнике и алкоголь НЕ БРАЛ меня вообще.. спать я тоже не мог.. следак практически убедил меня что я сяду :( Единственное что мне хватило ума НИЧЕГО не подписывать ( чего кстати и всем советую кто столкнется с ментовским беспределом- НИКАКИХ ПОКАЗАНИЙ без толкового адвоката которому ВЫ ДОВЕРЯЕТЕ).
ПО сути спас меня ценой своей жизни наш слабохарактерный водитель.
Мы вместе везли товар на вокзал и отдавали проводнику.
Не знаю чем и как пресовал именно его следак, но после допроса водитель через пару дней вскрыл себе вены после очередного звонка следователя ему домой :(((
Вообщем при очередной попытке наехать на меня я намекнул следователю что есть такая статья за доведение до самоубийства, но самое главное что у меня появилась решимость и уверенность в своих силах что надо бороться!!! О чем кстати четко и ясно сказал следоку что он же прекрасно понимает что "Я прав и хотя я понимаю что доказать свою правоту мне будет не просто, но это не означает что я сдамся и что я не боюсь тюрьмы, но это не означает что я туда стремлюсь и уж тем более не пойду туда добровольно!"
Он понял по моим интонациям что денег скачать с меня не получится, а вину я не признаю даже в мягком варианте что мол товар клиент получил и претензий у меня нет, а тк по сути это и было его целью он просто спустил дело на тормозах.
Но после этого инцидента я понял что "что-то не так в Датском королевстве". В руки попала книжка Климова "Божий народ" потом Истархов "Удар русских богов" потом художественный роман Алекссева "Святослав" ( кстати все книги рекомендую к прочтению тем кто их еще не читал) читал еще Климова ("Протоколы советских мудрецов" "Красная каббала" и хотя там есть неоднозначные и спорные моменты- но думаю щий человек сможет отделить зерна от плевел) так я постепенно становился антисемитом и НАСТОЯЩИМ патриотом одновременно. Понял что коммунисты это ЖИДЫ, а не москали. Я понял что надо что-то менять но как и с кем? Где найти соратников? Дальше было интересно- я скинул ссылки на книги своему старому знакомому по интернету из Питера - он прочитал и тоже сталу ультраправым и антисемитом причем родители его когда заметили что он читает и прочитав сами стали полностью его поддерживать, хотя и пытались отговорить от активных действий и что мол пусть этим занимаются другие .. Но парень молодец. Вступил в СС (Славянский союз) и уже рассказывал мне про их акции и их пропаганду. Однажды в разговоре я ему позавидовал белой завистью и сказал что хорошо мол ему - есть соратники не то что у нас в Украине - болото, когда у всех "моя хата скраю" на что товарищ со словами так вот же у вас правая партия скинул мне ссылку на сайт УНТП.
Мне хватило всего 2х вечеров прочтения статей и форума чтобы позвонить и после одной встречи принять участие в развитии правого движения. Заканчивался ноябрь 2007г.
Уже потом я прочитал "Майн Кампф" и понял насколько был прав Дедушка, когда описывал всю гнусность парламентской системы- я вспомнил свой личный опыт посещения Верховной Рады и понял что Дедушка также был прав в том что мужчине до 30 лет не стоит (за исключением неординарных случаев заниматься политикой - здесь хочу сделать ремарку для молодых соратников- у верен что Алоизович имел ввиду именно публичную политику а не участие в движении, агитацию и пропаганду) - в этом я кстати убедился чуть раньше когда встретил старых знакомых по студенческим акциям 1990-1991, которые пошли не в бизнес, а лезли в депутаты и 1 из тех с кем хорошо был знаком даже стал депутатом ВР причем даже не рядовым депутатом) но я убедился что ни разу не жалею о том, что не стал винтиком в этом страшном механизме под названием СИСТЕМА.
Да они наворовали прилично, да есть у них и джипы и дачи, НО неужели в этом стяжательстве и хапужничестве смысл жизни?
Много в плане развития личности мне дала книга Розенберга "Миф ХХ века" - тоже рекомендую всем соратникам особенно тем кто постарше. Там очень хорошо объяснены истоки таких понятий как честь и долг, гордость и дух!
И теперь я тоже могу сказать что я горжусь что я ПРАВЫЙ!
И ГОРД ЧТО Я НС!

Aquila
11.04.2009, 16:23
Моє становлення відбулося ще з дитинства. Бабуся розказувала про комуністів, які прийшли і забрали все що мала її сім'я, розповідала про німців, які хоч і окупували їхнє село, але укріїнців не чіпали, гралися з дітьми і пригощали їх ласощами.
Про те як мій прадід воював за УПА.
Мого діда катувало НКВД за його політичні погляди, лише за те що він не погоджувався з тим режимом. Я виховувався в дусі патріотизму і націоналізму.
Пізніше, в шкільному віці я почав цікавитися проблемами іміграції, іноземної окупації ітд.
Прочитавши достатьню кількість літератури я став тим, ким я є сьогодні. Став правим.

LexxSS
13.04.2009, 19:38
Я ще з дитинства ненавидів комуняк, а потім в школі зацікавився історією, політикою і тероризмом) з тих часів стаю все радикальнішим)))

SamSon
15.04.2009, 20:14
Я спочатку цікавився Військовою Машиною Німеччини. Потім пішов глибше в ідеологію... потім ідеї 18... Так я став правим!

Wake up
16.04.2009, 17:27
я якось гуляв по парку і на мене з другом,на нас налетіло 8чєл,на другий день пробив що це були чурки)вот і тепер пробую якось боротися з цим )хоч в свої 16 вже почті судімий(скоро суд буде)і разів 5 був в міліції ).... потім інтернет Ф18 і ще в мене з диттинства друг скін є він мені показував кучу відео музику фото і мені сподобалось)так я став правим

просто якщо так кожен буде чикати пока чорножопі лічно йому шось зроблять то може ціла вічність пройти...треба діяти вже!

Лазур
18.04.2009, 12:24
як був малим моя бабуся виховала мене в патріотичному дусі ... Потім почав цікавитись історією ... і поїхало ...

Ulv
18.04.2009, 13:32
Я є правим з самого дитинства. Навіть так.
І навіть не можу собі уявити своє життя без правих ідей. Я просто не був би собою.

Білий Вовк
21.04.2009, 00:07
прочитав всі пости, і можу зробити висновок, що багато залежить від виховання!!!

я у русі ДУЖЕ навіть недавно (буквально пів року)...

в мене дід ветеран УПА, судимий за "измену родине" на 25 років, слава Богам, сидів лише 7... саме розповіді про його упівську долю заставили мене ненавидіти "червоних"! спочатку був просто патріотиком з націоналістичними нахилами (типу УПА, Бандера тр пр). так як і Сергій був репиком ))) (стидно говорити, каюсь))) а скинути все те лахміття мене заставили смаки моїх друзів - почав дружити з хлопцями які слухали переважно важкуватий український рок.

спочатку (коли почали формуватись праві погляди) не розумів скінів (не розумів чому вони били чорних, оскільки ще недавно чорні були мені друзями (мені ще раз стидно)) через незнання нелюбив фашизму, нацизму, расизму (зараз абсолютно наоборот) не розумів, що завдяки цим напрямкам Україна може бути щасливою!!! незнаю чому, але ЗАВЖДИ нелюбив жидів (мабуть на генетичному підгрунті), оскільки старші оточуючі завжди розказували про них, як про жуліків, які розбагачуються обманом, шахрайством.. зараз знаю дещо більше =)

я ще мало що знаю, але маю таку річ як інтернет, та книжкові розкладушки в підземних переходах =) хочу подякувати Реактору, завдяки якому я познайомився з Відсутнім! саме він витягнув мене з власних роздумів!!!

іншим словом - я ОБОЖНЮЮ Україну, і всіма методами зроблю її щасливою!!!

LuBaBa
22.04.2009, 15:50
Все почалось з алко-угарів на лисій горі(коли ще для мене життя не мало сенсу...Усе чорне та невеселе,потойбічне життя..кожен день був як останній).Там проводили час бони,пили,кричали,кидали ЗІГІ)І якось вони запросили нас разом випити, я не мала жодного уявлення про те, хто вони і що вони, за що вони борються, чим живуть...Єдине,що я знала- це те,що сКін,отже не любить негрів.Для мене це було нормально, бо яка нормальна людина буде любити нігера.Якось мене запитав один з цих скінів..Мала, а ти любиш свій край?..Я відповіла..- Так!..(З дитинства пришили любов до цієї землі)-Тоді якого дідька,ти сидиш на цій горі, у цих лахміттях і тусуєш з цима уригами.?..Мені стало соромно.Після тієї розмови, я почала все більше і більше читати, змінила коло спілкування, потім виїзда,сектора...і тут знову мене зустрічає ця сама ідеологія.Я зрозуміла, що від цього нікуди дітися.
Я дуже вдячна цьому хлопцю, який мене підштовхнув до уього цього,без чого моє життя не має сенсу.Я живу задля перемоги!

whitelabel
23.04.2009, 11:06
Все зародилося в далекому 1991 році, коли я ще до школи не ходив. Тоді мого батька (командира взводу) та ще одного сержанта ледь не порізали солдати-айзери в польовій їдальні. Прийшлося автоматну чергу відкривати...
Та і в 90-х в моєму рідному місті було справжнє засилля вихідців з гір та циган різних.

А потім вже поступово переросла ця невависть в ідеологію.

Лiтiй
26.04.2009, 10:14
Мене патріотом виховали з дитинства. Коли підросла, побачила, як хачi буквально виганяють з ринку поряд з моїм будинком бабусь, що продають продукти своїх сільських господарств, щоб як-небудь прожити. Потім прикладів господарської поведінки в чужій їм країні стало більше. Так я і вирішила остаточно включитися в правий рух.

yarilovrat
30.04.2009, 07:17
Моя история и моя борьба.
Еще в детстве я рисовал сваши на стенах, за этим делом и был схвачен за руку воспитательницей в садике и она мне сказала "а ты знаешь что это за знак?" я сказал нет, она сказала "это знак войны и пока небудет стерт последний знак войны не прекратятся" для того возвроста мне этого аргумента хватило и я перестал рисовать на стенах сваши и начал в черновиках в тетрадках а потом закрашивал чтобы никто невидел :)))) любимые строчки тогда были "скованые одной цепью" это я напевал когда был в садике. Потом мы переехали в большой город Днепропетровск из маленького военного городка "там работали на заводе мои родители". Пошел тут в школу и учился на чистые 3-ки по руссокому у меня с учительницей несложились отношения и она меня долбала что я невыучил какой либо стих и за один стих мог получить по несколько двоек так как и на следущий урок невыучил его. Поэтому и учился плохо и по черчению и рисованию выгоняли с кабинета и ставили 2 или Н за то что небыло денег у мамы на альбом, такоеже было и физкультуре, небыло денег на спортивный костюм и кеды или кросовки. Твким незамысловатым давлением и загнан был в 3 шники. В 8 класе первая сигарета :(. Слушал всякую муру "красная плесень, сектор газа, продиджи" рос без отца примерно с того момента как переехали. В 18 лет волей судьбы оказался один у друга на даче, там слушал начал слушать "класик радио 103.3" а поночам крутили тяжеляк типа пантера и тп в перерывах с передачей "посиделки" к этому и к этой музыки я пришел повыслив кто я и что я делаю и что слушаю с тго времени начал слушать панк рок так как он пропагандировал бунт против системы. Неустраивало положение дел в семье, стране, обществе. Чурок на генном уровне ненавижу ну а циган за наркоманию и тп. Короче в панк движе искал единомышлеников по бунту но на агитации на акции никто не велся, только говорили и бухали. С другом подумав хуиз факин пункс мы поняли что это ненаше и нам это противно. Мы решили податся в скинхеды, они как и мы ненавидили эти филосовские помои. Потом догло шарясь в нете искав инфуо скинхедах знали только три слова "коловрат, скинхед и ботинки" первой музыкой такого хорактера была группа Колесы с песней Коловрат. Потом долгими ночами искал информацию и контент правого хорактера. В чатах заводил споры о вреде порно на общество и прочее. Потом почитав мы поняли это наше это есть МЫ это наши мысли вслух это правильно и это Правда. Это вкратце, а вобще по судьбе каждого можно снять потрясный фильм как он стал правым или написать книгу :) вобщем в теме несколько лет щас перевалило за 25. Думаю для бомонда хватит о моей приватной жизни.

Dez
30.04.2009, 16:25
Мне никогда не нравились люди других рас .

Pilitid
01.05.2009, 13:05
Ще у школі вважав себе "УКРАЇНЦЕМ", за що з мене всі глузували, а я любив Україну (не знаю за що, чому....) просто любив! Але ніхто не підтримував. Батькам було байдуже, підтримки не від кого не було тому все стоялона місті (ну люблю і все добре).
як пішов до технікуму то почав слухати панк! і дуже довго. з часом від панку перейшов на Оі.............. і ось воно "націоналіст", "бендерівець", "патріот" все це я трохи пізніше зрозумів, а спочатку простий "бон", після чого "скінхед"!!!

Святогор Черносотенец
03.05.2009, 13:51
Не знаю много ли людей пошли в правое движение из-за веры, но я один из таких.Еще в детстве я интересовался историей, особенно библейской,
и тогда же узнал что проклятый жидовский народ предал Исуса Христа
предав его распятию, за это я их ненавижу.Но на этом ведь жиди не остановились?Все их сионистические секты выводят меня из себя, своей антиправославной деятельностью,этим собачим сатанизмом.Позже, больше читая и узнавая, я познакомился с идеями православного фашизма - черносотенства, и понял что это мое.Теперь это и моя идея,
все что неправославное и несловянское должно быть уничтожено!:rozstril:

lingvo
12.05.2009, 16:48
все что неправославное и несловянское должно быть уничтожено!
Неправославних: атеїстів, рідновірів (язичників), католиків, протестантів і т.д.
а також
Неслов'ян: балтів, германців, кельтів та інших теж будеш винищувати?

DesnaKozak
12.05.2009, 17:18
чувак не дає дупля в терммінах

СЛАВА УКРАЇНІ
12.05.2009, 22:45
СВОЇМ РОЗУМОМ ДОЙШОВ!Я ПРОСТО ПОДИВИВСЯ НА ВСЕ ЦЕ ЩО ТВОРИТЬСЯ У НАС ,ЗІ СТОРОНИ І МЕНІ СТАЛО СТРАШНО!СТРАШНО ЗА СЕБЕ,ЗА РІДНИХ,ЗА ДРУЗІВ,ЗА НАЦІЮ,ЗА ДІТЕЙ!!!ОСЬ І ВИРІШИВ ПРИТРИМУВАТИСЯ ПРАВОЇ ТОЧКИ ЗОРУ!ХОЧЯ МЕНЕ У СКІНХЕДИ НІХТО НЕ ПОСВ*ЯЩЯВ,І Я НИМ НЕ Є!Я ПРОСТО ПРАВИЙ!ПРОСТО ЛЮБЛЮ СВОЮ СТРАНУ,И НЕНАВИЖУ ГОСУДАРСТВО.....................=))))

Сергій
12.05.2009, 22:56
ХОЧЯ МЕНЕ У СКІНХЕДИ НІХТО НЕ ПОСВ*ЯЩЯВ,І Я НИМ НЕ Є а скіном і не треба бути шо всі хто в тридцятих в німеччині НСДАП підтримали були скінами?)))

F.N.
12.05.2009, 23:18
СВОЇМ РОЗУМОМ ДОЙШОВ!Я ПРОСТО ПОДИВИВСЯ НА ВСЕ ЦЕ ЩО ТВОРИТЬСЯ У НАС ,ЗІ СТОРОНИ І МЕНІ СТАЛО СТРАШНО!СТРАШНО ЗА СЕБЕ,ЗА РІДНИХ,ЗА ДРУЗІВ,ЗА НАЦІЮ,ЗА ДІТЕЙ!!!ОСЬ І ВИРІШИВ ПРИТРИМУВАТИСЯ ПРАВОЇ ТОЧКИ ЗОРУ!ХОЧЯ МЕНЕ У СКІНХЕДИ НІХТО НЕ ПОСВ*ЯЩЯВ,І Я НИМ НЕ Є!Я ПРОСТО ПРАВИЙ!ПРОСТО ЛЮБЛЮ СВОЮ СТРАНУ,И НЕНАВИЖУ ГОСУДАРСТВО.....................=))))
Caps lock вимкни, будь ласка.

Obers
17.05.2009, 17:55
Человек не рождается правым. Но рождается Белым или наоборот. Усреднённого варианта нет. У кого зов крови сильней, тому не нужны внешние толчки, а лишь мягкое указание направления. Дремлющий пробудится руководствуясь ещё и и голосом разума, правильно фильтруя доступную информацию. Наша цель дать толчёк дремлющим, ещё не потерянным в информационных потоках братьям и сёстрам по крови выбрать единственно правильный путь, чтобы пройти его вместе до самой Победы!
Мой Путь это не путь Поиска, а Путь Утверждемия! И начался он ещё в далёкие доинтернетные времена. Тогда это был скорее вызов существующему вражескому окуппационному строю сионо-коммунизма. Опасная ( но кто, если не Я ) игра с Големом в русскую рулетку.
Так случилось, что бОльшую часть своей не слишком длинной, но уже и не малой жизни, моё мировозрение было сформированно и подчинено идеям Белого Национализма. Всё было. Что-то в жизни сделал бы иначе, но ни о чём не жалею. Караюсь, мучаюсь... Але не каюсь!
Sieg Heil!

Maio
18.05.2009, 11:04
Уже достали своими пафосными речами. Вы все так пишете,вроде надеетесь,что по вашей писанине фильм снимут....

Obers
18.05.2009, 13:13
Пафос в Вашу честь Королева :)
А если серьёзно то да, пафос осознанный и намеренный, немного романтики не помешает в разделе " Агитация и Пропаганда ". Она привлекает. Если кто думает иначе- имеет право.

Сармат
18.05.2009, 14:16
Скинячить стал поздно лет в 16)в школе под ноль...боты,музон,подтяжки и пошло поехало...долго розбирался в идеях...через годик уже придерживался НС шяс активно продолжаю в том же духе):box:

Zimmermann
18.05.2009, 14:54
Націонал-соціалізм вже давно перестав бути простим політичним рухом, а став цілісним світоглядом. Націонал-соціалістом не стають вступивши до лав НС-організації і націонал-соціалістом не перестають бути тільки через вихід з неї. Націонал-соціалізм починається від народження. І триває до смерті.
Слава Перемозі!

Станіславів
17.07.2009, 15:49
Мій дід - воїн УПА! За свою діяльність був увязнений до концтабору на 25 років. Відсидів 5, а потім здох сталін і він потрапив під амністію.
З дитинства я знав, що мушу продовжити його справу. Інтереси Нації для мене - понад усе(вище за інтереси раси в тому числі).

DarkOne
17.07.2009, 16:18
С малых лет интересовался историей, религиезнавстом, музыкой и прочим. Что суммарно и привело к выбору направленности моих взглядов. Тем более это дало возможность познакомится с множеством интересных, разносторонне развитых и здравомыслящих людей, в которых я нашел хороших собеседников и настоящих друзей.

xJSNx
17.07.2009, 19:56
я вже точно не пам"ятаю,але здається все почалося з Історії,мені набридли підручники,в яких висвітлені коммуністи і я почав читати різні!чорних в родині в мене ніколи не любили!перші пів року як я став НС,я просто читав книжки,шукаф інформацію та інш. потім все глибше і глибше!спочатку називав себе скіном,потім перейшов просто на правого,зараз можу сказати певно,що я автоном і краще за це я нічого не бачу!!!Окрема подяка моїй подрузі,яка мені надала багато інформації,та автономній ідеології і взагалі всім автономам!

Aquila
17.07.2009, 22:20
я вже точно не пам"ятаю,але здається все почалося з Історії,мені набридли підручники,в яких висвітлені коммуністи і я почав читати різні!чорних в родини в мене ніколо не любили!перші пів року як я став НС,я просто читав книжки,шукаф інформацію та інш. потім все глиб і глибше!спочатку називав себе скіном,потім перейшов просто на правого,зараз можу сказати певно,що я автоном і краще за це я не бачу!!!Окрема подяка моїй подрузі,яка мені надала багато інформації,та автономній ідеолігії і взагалі всім автономам!
А подруга з реактора?)

xJSNx
17.07.2009, 22:35
А подруга з реактора?)
та ні тоді ще реактора не було,я три роки назад взагалі по інтернету не шарився))) вчилися разом))))

Bober
18.07.2009, 00:04
я спочатку слухав праві пісні, а потім став цікавитися цим ділом, прочитав Мою боротьбу А.Гітлера, ще в інеті багато чого познаходив і поцікавився, та в меня один знайомий є, він скін у минулому, ось він теж показав мені правий шлях

ns-sXe
20.07.2009, 10:44
Я пришёл к правой теме через ОФ...Некоторое время тесно общался с московскими конями. С ними побывал на первых акциях и перемахах. Увидел ту ситуацию, которая была в Москве на тот момент, и задумался. Потом вернулся на Родину, и в течение 2 лет в моей школе появилось 27 национальностей(из них только 7 славянских). Вот тогда-то я увидел их настоящую сущность, когда по коридорам школы бродило зверьё. Потом, естественно, литература, музыка, видео материалы. И пошло-поехало.

Лучезар
23.07.2009, 10:49
Что я могу сказать о себе? С детства смотрел на пьяную быкоту маленького городка, в котором жил. Наркотики, синька, гопота, которая ведет дегенеративный образ жизни.... Потом переехал в Днепропетровск, где начал активно интересоваться Родноверием, культурой славян и т.д. Сейчас, волею Перуна - Волхв. Да, я не боевик. Я ношу длинные волосы и к дракам не приучен. Однако, я НС! Я - правый! И горжусь этим. Пропаганда, оказание медпомощи (я квалифицированный медработник), борьба с тоталитарными сектами - мой удел. И я уверен, что моя помощь правому делу Украины будет оценена Богами!

Слава Украине! Славянам Слава!

14 Roma 88
23.07.2009, 15:21
Neznay 4omy,kolorovux ne lybuv z dutunsva,ta pislja vupadky y lvovi kolu mene zkunylu xa4i z "vusokogo zamky" todi terpec' yvirvavsja.Po4av cikavutus' literatyroy,xodutu na riznomanitni akcii ta riznumu idelogi4no pravumu fil'mamu!

Prof
28.07.2009, 21:10
Уже достали своими пафосными речами. Вы все так пишете,вроде надеетесь,что по вашей писанине фильм снимут....

А ведь и снимем же поверь ;)
Сначала документальный (между прочим уже есть выход на настоящую профессиональную аппаратуру но сначала снимем на нейтральную тематику хотя я лично постараюсь что в кадр попало как можно больше правых ребят если конечно они не испугаются давать интервью а не просто каких-то аполитов и уж на 99.99% исключю появление в кадре дегенеративных шавок - держу связь с продюсером)
а там и художественный уверен сделаем и НЕ ОДИН ;)
Я лично НИ КАПЛИ НЕ СОМНЕВАЮСЬ что так будет!

xAUTONOMEx
29.07.2009, 00:03
та ні тоді ще реактора не було,я три роки назад взагалі по інтернету не шарився))) вчилися разом))))
она тебе рассказала про автономов три года назад??!!!
такого не может быть.

Senorita_Blanca
29.07.2009, 11:48
у меня уже давно сформировался собственный взгляд на многие вещи и потом я узнала, что такой вот взгляд как у меня называют правым, ультраправым либо праворадикальным.

xJSNx
31.07.2009, 00:38
она тебе рассказала про автономов три года назад??!!!
такого не может быть.
я не казав,що про автономів!я казав,що просто надала багато інформації!

Okami
31.07.2009, 11:34
Как оказалось я им и был.Просто не знал что мои взгляды можно отнести к правым.Как оказалось можно и очень даже.
Ну и конечно большая заслуга в этом моей девушки)

Вова
03.08.2009, 00:36
после того, как мне "прочистили" мозг

zloy
04.08.2009, 16:41
У дитинстві мені якось байдуже було. Потім у школі коли нам намагалися второпати що Гітлер довбень, а Ленін, Сталін та інше лайно великі люди, навіть спочатку повірив (дак що можна в вважати у 5-6 класах я був афа:))

Думаю все почалося з жидів. Багато жартів чув що вони "нібито" жадібні, ненавядять "не євреїв" тощо. Але ж я тоді думав що це лише жарти. Якось приїхала до нас тітка (дружина брата мого батька) з Германії, яка була єврейкою, і зрозумів що все що говорять про жидів правда. С тих пір я почав ненавидіти її. Потів вже я почав приглядатися і до інших, і тут все почалось. Я почав спостерігати, читати, думати. Потім дізнався що є такі люди як праві, і вирішив що це мої однодумці :)

Ну а трохи після цього я дізнався про реактор;)

Лучезар
11.08.2009, 10:51
А ведь и снимем же поверь ;)
Сначала документальный (между прочим уже есть выход на настоящую профессиональную аппаратуру но сначала снимем на нейтральную тематику хотя я лично постараюсь что в кадр попало как можно больше правых ребят если конечно они не испугаются давать интервью а не просто каких-то аполитов и уж на 99.99% исключю появление в кадре дегенеративных шавок - держу связь с продюсером)
а там и художественный уверен сделаем и НЕ ОДИН ;)
Я лично НИ КАПЛИ НЕ СОМНЕВАЮСЬ что так будет!
Коли надо будет - поддержу!

Klaus
16.09.2009, 22:47
Ну мабуть по-перше на мене вплинув мій батько ще в дитинстві, бо він є патріотом України, потім шкільні дискусії на уроках історії про УПА, націоналізм, про "правильний" комунізм і т.д., і ще те що я бачив на вулицях: коли їду додому, то часто мені доводиться бачити як цигани:rozstril: просто крадуть гроші прямо на вулиці у перехожих, мене це обурює більш за все, це є паразити суспільства, які отруюють нашу націю наркотиками та крадуть зароблені гроші у громадян, і те що вони лишаються непокараними; а ще недавні події пов`язані з хачами в Марганці!:rozstril:;

Vilnyj
22.09.2009, 17:57
Був довгий шлях, мабуть, ще не закінченний.
Ріс у Білорусі, де ще в школі мене звали хахлом ітд ітп. Потім я став просто патріотом і давав відсіч. Але важко було збагнути все і знаходити однодумців. Батьки -- типові совки, до сьогодні мої погляди чужі для них, хоча судити їх нема за що, добитися б того,що вони, і зробити б для України стільки...
А так, коли з явився інтернет, то знайшов одну націоналістичну організацію, вони мені книжки до Білорусі висилали, сам вивчив мову, захопився ОУН і УПА, і поїхало все))
Потім на вишколи їздив, потім зрозумів, що в 80% націоналістичних рухах в Україні багато дибілів і зацикленних тільки на історії і москалях, шукав і шукаю те, що на сьогодні актуально.
Негрів не взлюбив коли в очі стало кидатися їх кількість і під ручку з білими шльондрами, хачів -- через ринок, розкази та як на мою дівчину вірмени тиснули.
А як в 2006 до Варшави переїхав, так все це ще більше стало в очі кидатися. Але однодумці в основному в інтернеті та дуже рідко, коли вдається зустрітися в Україні.
Я правий?
Напевно, що так. Іншого виходу з того, що твориться, не бачу.

FILIMON88
30.09.2009, 00:22
Поведаю и я свою историю, пожалуй!!! С самого детства , почему-то ненавидел жидов (сказать даже неосознанно), а вот там негров, кавказцев про них ранее считал так- ну они же тоже люди, видимо сказывались советские книги, которые раньше читал и срисовывал с них картинки, нет не то что бы антифа, против расизма, скорей есть они ну и ладно. Вот про скинов тогда говорили , что это злые жестокие маньяки, куда там далеко ходить и мы малыми были их тоже у нас в городе боялись! Но прошло время и я стал задумываться об заслугах унтерменшей! Во-первых это война в Чечне и взрывы домов, Норд-Ост. Во-вторых все более частые слухи о связи негров со спидом и наркотой!!! После всяких олигархов Березовских, финансово помогавших убивать славян, к жыдам абсолютнейшая неотворотная ненависть , так же убийства хачами русских в самой России вызвали злобу! Все как снежный ком , который с годами все увеличивается и только самообладание не дает повторить радикальные методы БТО , хотя эти идеи не покидают и по сей день!!! Далее формат 18 , увлечение историей!!! Непомерно ненавидел и ненавижу цыган! Но самое - это когда я вижу уродство смешанных браков, тут уж вообще терпеть нет сил. Дибилизм комунистов и даже тех кто объединяет его с национализмом (нацболы)!!! Раньше во время страдания т.н. бонизмом , рано или поздно приходила , какая-то апатия и неясность того, что делать дальше, думаю это бывало у многих!!! Но в автономное движение, когда я пришел , ситуация изменилась. После каждой акции, марша и т.д. появляется заряд позитивной энергии такой силы, что не передать словами, и вера в грядущую победу, только крепчает- это и есть верный путь, его почувствуешь всегда!!! Тем более здесь разумные , знающие и понимающие люди верные соратники, никогда не оставящие в беде! Можно только добавить , что с приходом в движение моя жизнь существенно изменилась и скажу , что это изменение в гораздо лучшую сторону! Слава Нашей Белой НС Победе Соратники!!!

OuDee
19.10.2009, 22:41
з класу пятого чогось почав розуміти, що я Українець і що потрібно боротись із ворогом.
мій націоналізм почався із того, що коли я був малий, на мене у моїй рідній Одесі москалі, коли ми грали у футбол, кричали: ХАХОЛ, смерть Украине! за те що в мене була футболка збірної України. ми побилися.
а потім у себе в школі у років 11 написав на стіні: СМЕРТЬ ВОРГАМ!
через те мав багато проблем..
так і почався мій шлях)

Belial
29.10.2009, 01:13
Колись було пофігу. десь у першоум- другому класі слухав попсню:))). потрошку розумнішав, почав слухати рок, потім важкий музон десь у 15 зачитувався Ф.Ніцше. Слухав блекуху. Сформувався свій антихристиянскьий антижидівскьий антинігерьский погляд. Про ситуації у світі та Україні взагалі. Усім на бухаловках тлумачив всілякі філософські речі, що нігери-тарини тощо. У 17 почув Коловрат та інщі ВП групи, зрозумів що поють про те що у мозку вже сформувалося. А потім я комусь розповідав про ідеї, а він сказав " так ти ж правий))"

JIVA
14.11.2009, 01:17
Я ПРОСТО УСТАЛ ОТ УЩЕМЛЕНИЯ КРЫМЧАН ДРУГИМИ ХАЧИКАМИ,ЧЕБУРЕКАМИ и УСКОГЛАЗЫМИ!Во ВТОРЫХ ПРОСТО ПОВЗРОСЛЕЛ НАЧАЛ ПОНИМАТЬ ВСЮ СЕРЬЁЗНОСТЬ СИТУАЦИИ СОХРАНЯЮЩЕЙСЯ В КРЫМУА В ТРЕТИХ ЭТО ЗАПАДНО_УКРАИНСКИЕ КОРНИ!СЛАВА УКРАИНЕ!

F.N.
14.11.2009, 10:33
JIVA, не пиши великими літерами. Усне попередження.

Sir_John
14.11.2009, 15:08
Ще в дитинстві, десь в років сім, дивився фільм про Другу Світову....
Ну от, мені не сподобалася ЧА своїм ідіотським вбранням, тупими мундирами, огидними танками і озброєнням взагалі.
А коли побачив армію Рейху, то очі засяяли:)
Чорна форма, прекрасні ордени, великі і могутні ,,Тигри,, і ,,Пантери,, , а МР-40:idol:

Потім побачив парад на ,,день побєди,,. Я не розумів, чому така противна з вигляду армія удостоїлась такої хвали! Мені не подобалось і я обурювався!!!:mad:

Десь в класі 8-у зацікавився історією Рейху. Спочатку читав про лохокост та інші ,,страшні,, діяння антилюдяної теорії нацизму.
І тут я згадав про прекрасну армію. Думаю, тут щось не сходиться:((( Так довго думав, забув. Почав цікавитися всерйоз Руссю, козаками і УПА. Все йшло якось паралельно. А коли підключив нет, то тоді почав дивитись нежидівську літературу.
Почитав про Третій Рейх, про Гітлера. Почав читати про Русь, козаків і УПА ще глибше. От тоді я то і зрозумів, що держава і нація різні речі, чому люди віддавали життя за рідну землю, зрозумів, що я не просто людина, а частина Української Нації.
Я знав, що є скін-хеди, але вважав їх ідіотами (за що зараз дуже соромно), не знав, що вони націоналісти, а думав, що пі.дять негрів, щоб від ,,нєфіг дєлать,,. Потім йшов по вулиці, побачив, як зустріли два скіна, і сказали: ,,Слава Україні!,, - ,,Героям Слава,,. Зрозумів, що тут щось не сходиться. Вирішив шукати в неті! Шукав-шукав і знайшов отакий сайт http://www.freewebs.com/propovidi/
І я зрозумів, що саме тут не сходиться! Так, жиди...
Я їх не любив з дитинства, але до 9 класу мені було їх шкода
за лохокост:(((
Побачив, що я не один такий, зрозумів, що націоналісти були, є і будуть.

Сергій
14.11.2009, 18:24
Ну от, мені не сподобалася ЧА своїм ідіотським вбранням, тупими мундирами, огидними танками і озброєнням взагалі.
А коли побачив армію Рейху, то очі засяяли
Чорна форма, прекрасні ордени, великі і могутні ,,Тигри,, і ,,Пантери,, , а МР-40

Як то мені знайоме

Багнет
16.11.2009, 11:31
Все почалося із 5-го класу. Спочатку було захоплення історією України (за це моя подяка вчителю історії), коли своїх знайомих та онднокласників намагався намагався навернути на шлях істинний :stina:- мені відповідали - " ти шо патріот", коли під час виконання гімну всі сиділи, а я вставав:stina: , мене питали - "ти шо патріот?".Тоді думав я один такий , при наймі в моєму місті.Потім вступив у ВУЗ та перший раз прочитав " Арійський стандарт",потім написав реферат " Скінхеди та їхня взаємодія з ін. субкультурами"( благо вікладачка із розумінням поставилась).
Пізніше познайомився із такими самими відмороженими , як і я сам.
Полюбляли разом ходити на полювання:box:, потім нас здали органам(розплата за нашу наївність та відкритість).
Далі буде:-X

Kozak88
16.11.2009, 11:44
Розкажи кращє про органи. Думаю, що це доволі корисна інформація для всіх нас.

Багнет
16.11.2009, 12:52
Головне більше діла , менше пафосу.Щоб їх на*бати треба почати думати як вони, перед тим , як щось зробити треба "помінятьсь місцями" , і головне щоб про це мало хто знав , а краще взагалі ніхто не знав (сам собі режисер).
А якшо спалився буде дуже важко відмазатись, головне запам*ятати - чим менше скажеш тим менший строк, бо переважна більшість брехні всеодно вспливає.

DETHKLOK
23.11.2009, 01:10
Та просто логічно подумав і зайняв свою нинішню позицію!
Кожен може стати правим, якщо логічно подумає!
Просто ніхто не хоче в це вникати, а живуть "Упаковані в рамки свого комфорту, як в поліетиленовий мішок"!:((( Бидло!!!

nazzio
23.12.2009, 01:10
Все как обычно - талант к истории, углубленная заинтерисованость в НС идеологии, самоанализ ценностей, созрения в политике - адекватность реагировать на этот непростой мир ... затем период "гастарбайтера" - тесное рабочее сотрудничество с жидами укоренило дух антисемитизма в гены, после этого повальное увлечение НС и "Белыми" Ценностями...

Akademik
26.12.2009, 00:00
Я українець. Одна фраза "нету никаких-такихъ украинцев - есть тока малароссы" - може перевернути все.

nazzio
26.12.2009, 12:33
Обычная пропагнада "москальских" ценностей! Не стоит вестись - это так сказать тот шовинизм который еще при царъе Горохе был, а люди скаляться и ведуться ...

Владюха
17.01.2010, 03:31
Мій батько служив в Німеччині, і я там провів 5 років. Коли я приїхав з Києва до Цайсса перший раз я просто був у шоці. Коли тут ми підлизували пусті полиці там наші делікатеси валялися як непотріб. І я ніколи не забуду слова одного німця: "Що якщо б вони перемогли то усі б жили набагато краще". Далі я почав читати літературу про 2 світову війну, еврейство і все таке. Поки мене не наситила ненависть до всіх ворогів Білих.:)

Hustler
12.02.2010, 20:38
Став націоналістом,тому що мені набридла брехня наших політиків та поступове вимирання нації.Нажаль,дуже багато брехливої пропаганди про націоналістів розповсюджують антиукраїнські сили,особливо у російськомовних містах.Лише об'єднавшись,ми можемо боротися проти цієї кримінальної системи.

oni
12.02.2010, 20:57
надоела наглость иммигрантов

Focusnik
12.02.2010, 21:44
всегда думал что националисты и есть нацысты... но потом стал изучать историю и в 10 классе заинтересовался. вот так и стал)

Dzvin Слобідський
18.10.2010, 12:27
мама виховувала толерастом, а батько нормальну тему з дитинства мені розказував, це походу і стало основою! потім зайнявся самоосвітою, познайомився зі скінами в 10 класі і понеслося))

Helg
18.10.2010, 19:10
Все почалось з навколофутболу,але до цього мій Батько привчив мене до патріотизми.Саме через те що він багато читає, то знає правду!Правду про нквс, правду про загарбання України імперцями йкомуняками,правда про свавілля іммігрантів й т.д. т.п
ще велику роль зіграв той самий НАВКОЛОФУТБОЛ да праві друзі

Вандал88
30.10.2010, 12:46
з першого класу (у силу тих обставин що я вчився у гуманітарному класі) мені довелось вчитись з (як я зараз розумію "непотрібом", тобто з черними)... Дивлячись на їх виходки, на цю наглість, мене охоплювала лють, але їх було 3, сам я з ними зробити нічого не міг... однодумців не було, а ті що були якось не дуже хотіли об"єднуватись! потім бурса... псевдо-панк і нарешті знайомство зі скінами, хоча в той час я не дуже розумів хто це такі. Потім поглинання усієї доступної літератури... в кінці кінців я зрозумів що це моє!

fcdc
30.10.2010, 13:15
потрапив на марш
і знайомі почали мене підтягувати в рух

Канеллос
14.11.2010, 20:54
Життя таке, все вийшло якось саме собою.

UkrRevolution
20.11.2010, 22:56
Я завжди був незадоволений устроєм сучасного суспільства та болісно переживав несправедливість, злидні, зубожіння тощо, тому доволі рано почав цікавитися соціалістичними ідеями. Згодом до цього додалася цікавість до Батьківщини, рідного народу, його історії, мови, культури, традицій; усе частіше почав помічати українофобію, що мене дуже обурювало. І так я від марксизму на старті дійшов наразі до автономного націоналізму, змінюючись при цьому в першу чергу сам (послуговуюся принципом "хочеш щось змінити? - починай із себе!").

ALATRISTE
23.03.2011, 23:53
(Декалог)
Я — Дух одвічної стихії,що зберіг Тебе від татарської потопи й поставив на гр ані двох світів творити нове життяІЇ Кров.Віра.Традиція

shoven
24.03.2011, 00:14
познайомився зы скінами і понеслось.......
ніколи не думаю що вибрав не ту дорогу!:box:
все схоже на біографію лампи
тільки спочатку була помаранчева революція
потім скіни,хули,пласт,реактор.

SaytrueUA
02.08.2011, 12:06
Дізнався про правих років у десять коли побачив у друга знак УНСО на мобілі.Тоді і зацікавився цією організацією та націоналізмом уцілому.Відтоді я розмовляю виключно українською

Бурило
25.11.2011, 22:30
А мені стало цікаво чого москалі так ненавидять Бандеру. Пошукав в неті, почитав, зацікавився націоналізмом)

Енто
27.11.2011, 20:20
А мені стало цікаво чого москалі так ненавидять Бандеру. Пошукав в неті, почитав, зацікавився націоналізмом)

те саме. тільки в мене не москалі на Бандеру гнали, а мої родичі)

stug5
28.11.2011, 09:50
Напевно таким вродився, бо ще в початкових класах коли мої однокашки страдали якоюсь хирнею, прочитав історію України і момент де описувалось як кацапи спалили Січ мене страшно заїв.

Дмитро 82
28.11.2011, 21:49
Ви знаєте, якось вночі задивився серіал " Невідома Україна" тоді він здається показувався на ТНТ чи Україна і що саме цікаве то в 1:30 ночі. І щоб побачити бодай пару серій то о 3-й може і спатимеш.... Віднайшов в неті, купив, передивився... По СТБ показували також Історія Українських земель... також Купив передивився... То виходить що ми любимо мир, а всі інші бачили в нас лише свою наживу.... Поляки, Австро-Угорщина, Німці, Совети, гнобили і вбивали нас, висиляли, обдурювали... Тоді ж де наші герої, і які пам"ятні дні для України і її синів... от що я себе запитав.... таким чином якщо коротко дати відповідь: " Певно з історії - я став націоналістом".....

Любімо її, шануймо її, і не втрачаймо можливості за неї боротися ....

survival
29.11.2011, 14:51
бажання вбивати червоних тварюк

Бурило
04.12.2011, 15:52
те саме. тільки в мене не москалі на Бандеру гнали, а мої родичі)
Мої родичі теж не в захваті від моїх переконань:)))

wtulb
10.01.2012, 12:23
В 13 років я дізнався що в мене три двоюрідних діда боролися у лавах УПА(два по меминій лінії та один по батьковій).Всі вони мешкали у одному селі(Рівненьська обл.,Дубровицький район,село Кураш).Два діда по маминій лінї безвісти зниклі,по батьковій думали що теж, але його брат (мій двоюрідний дід,який на данний час живий)почав його шукати і начебто знайшов аж у Канаді,у нього там сім*я , діти.Багато було розповідей на цю тематику,я почав цікавитися,читати книги,шукати будь-яку інформацію в інтернеті і т.д.
Ось так.