Показати повну версію : Протест проти чорного расизму
Oles Vahnij
23.03.2010, 16:36
Друзі! Нинішній незаздрісний стан речей є наслідком пасивності багатьох з нас. Це не стосується тих, хто цілодобово прагне змін, й жертвує заради справи й праці на Божій й національній нивах часом, кар`єрою і навіть свободою. Проте народна мудрість вчить: "Під лежачий камінь вода не біжить". Приїзд до Києва чорнораситської зграї "ONYX" уможливлена нескоординованістю дій патріотичних середовищ. Ветерани правого руху певно пам`ятають кілька наших перемог. Вони були уможливлені скоординованістю дій й жертовністю як організаторів, так й активістів. Час вимагає від нас продовжити цю славну традицію.
26-го березня, біля гламурного клубу "БІНГО", з 18.00 до 21.00 відбудеться мітинг-протест проте злочинної ходи нашою землею чорного расизму. Кличу небайдужих й принципових якнайактивніше долучитись до дійства. Кличте друзів, подруг і знайомих. Правда на нашому боці, а тому ми приречені на перемогу.
Слава Україні!
А хто організовує? Ви особисто чи ініціативна група?
Де ж борці з расизмом? Де ж доблєсні воїни антіфа?
brightket
23.03.2010, 20:17
я буду. .....................
Де ж борці з расизмом? Де ж доблєсні воїни антіфа?
Онтєфа своїх не чіпає :)))
О, щойно збирався теж закинути в новини
Розмістили і піаримо
http://rozum.info/news/2010-03-23-146
Також думаю якщо багато автономів підтримує акцію - то варто було б інфу розмістити на головній сторінці Реактора
Не думаю що багато автономів зберуться під егідою партії СПАС як написано на сайті РОЗУМ.інфо
Proletariat
24.03.2010, 00:00
хто організатор?
Не думаю що багато автономів зберуться під егідою партії СПАС як написано на сайті РОЗУМ.інфо
Чому під егідою? Просто повідомили що там будуть вони
Краще ж вказати когось хто буде ніж просто "буде акція".
Інших можна потім додати
Proletariat
Відповідь: Протест проти чорного расизму
хто організатор?
Напевне той хто створив цю тему?
Якщо нас буде багато то буде дуже гаряче)))
Ulver1488
24.03.2010, 13:14
Дивно, чому це борець з расизмом колісніченко ще не підняв кіпіш з цього приводу :confused:
Oles Vahnij
24.03.2010, 13:27
Друзі! Про акцію формально буде повідомлено владу для того аби не звинувачували в несанкціонованості. Формальна участь партії СПАС не повинна бути перешкодою для участі. СПАС брав на себе відповідальність за акцію біля Шулявського мосту в 2007р., й деякі інші заходи. Хто з вас готовий підставляти власне ім`я? Наврпяд чи хтось погодиться щось пояснювати лягавим й гебістам. Наша справа унеможливити тріумф хама. Все решта - деталі на яких зайве акцентувати увагу або зациклюватись.
Тро Лоло
24.03.2010, 19:52
Брати! До мене дійшли відомості щодо мір безпеки, які прйняла група Онікс - серед натовпу будуть присутні неофіційні охоронці групи, в яких буде присутня вогнепальна зброя. Достовірно невідомо яка сама, але набої будуть бойовими!
Я та мої брати все одно прийдуть щоб підтримати протест, і нам буде чим відповісти, якщо обставини будуть того вимагати. Ми не боїмося "викидів" чорних расистів на нашій землі!
жим лежа
24.03.2010, 20:18
Брати! До мене дійшли відомості щодо мір безпеки, які прйняла група Онікс - серед натовпу будуть присутні неофіційні охоронці групи, в яких буде присутня вогнепальна зброя. Достовірно невідомо яка сама, але набої будуть бойовими!
Я та мої брати все одно прийдуть щоб підтримати протест, і нам буде чим відповісти, якщо обставини будуть того вимагати. Ми не боїмося "викидів" чорних расистів на нашій землі!
Ищем негров в толпе)
Kurt Oberst
25.03.2010, 09:53
Джентльмени, може я і не спеціаліст по силовим справам, але думаю що все обійдеться без яких небудь ексцесів. Наші міліціянти вже добре навчені досвідом 9 березня, тож чекайте коло клубу дуже потужний кордон Беркутів та цілі колони бусів та автозаків. Будь яка спроба силових дій з будь якого боку буде безжально придушена.
Теж так думаю.
Але це, впринципі, шанс заявити про себе, якщо що:hmm:
Бо дія йде по всій країні. але інформаціна блокада не дає людям цього побачити. А тут якшо шо буде то фіг заглушать.
Брати! До мене дійшли відомості щодо мір безпеки, які прйняла група Онікс - серед натовпу будуть присутні неофіційні охоронці групи, в яких буде присутня вогнепальна зброя.
думаю вони вже зрозуміли що тут їх не раді бачити.
припускаю що витрати на охорону будуть більшими ніж виручка з концерту, сподіваюсь що білих лохів не так і багато
---------- Добавлено в 11:05 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 11:04 ----------
І взагалі є ж компьюніті (закинув туди інфу про акцію)
http://community.livejournal.com/white_rap/
хто зна, може нормальні репери прийдуть ввалити чим негроїдним підстилкам :))):))):))):)))
Oles Vahnij
25.03.2010, 14:03
Вірю в перемогу! Слава Нації!!!
Лапський
25.03.2010, 16:02
смерть ворогам
мож хтось димовухи зробить?
Street Soldiers 88
25.03.2010, 19:23
А чому СПАС не подав заяву до СБ про цей канц ? а то таким чином щось не чисто...
Oles Vahnij
25.03.2010, 21:10
Політична партія "Свобода" вже подали до суду. Зичу їм перемоги в тім. Але протест мусить бути всебічним.
Українські націоналісти вимагають не пускати в Україну американський гурт Onyx
Київський міський комітет Всеукраїнської організації Свобода вимагає заборонити в'їзд в Україну американського гурту Onyx і притягти до кримінальної відповідальності організаторів їхнього туру.
З такою вимогою організація звернулася до начальника Головного управління МВС України в місті Києві та Голови Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі, повідомили у прес-службі ВО Свобода.
"Група відомою є не тільки завдяки своїм аморальним текстів з використанням нецензурної лексики та вульгарним описам неприродних статевих контактів, а й завдяки грубим расистським і ксенофобським висловлюванням, спрямованим проти людей з білим кольором шкіри", - йдеться в повідомленні українських націоналістів.
Автори листа наводять пісню Getto mentalitee з альбому All We Got Iz Us (1995), в якій, за їхніми словами, музиканти "закликають до міжрасової ворожнечі". Мова йде про слова "And start а fight, а fight, а nigga and white а / And if а nigga don't win, then we all jump in" ("І почати бій, бій, чорних з білими. І якщо чорні будуть програвати, ми всі прийдемо їм на допомогу").
В іншій пісні з цього альбому - Purse Snatchers, як зазначають у ВО Свобода, "міститься прямий заклик до вбивства людей європейського походження на ґрунті расової ненависті".
На підтвердження цього організація наводить слова із пісні та її переклад: "Waiting for the crackers; smuggle; his mug is in the gutters.... So we need your participation in the Caucasian assassination; time is wasting.... So who is in association with the nigger retaliation; it needs your total cooperation.... a confrontation will be fought by the younger generation; because we got determination; all we need is organization "-" Чекаючи на зломщиків, проникнемо в заборонені місця; його рот очікує того, щоб здійснити статевий акт ... отже нам потрібна твоя участь у вбивстві білого ". (Caucasian - одна із застарілих назв представників білої раси у США).
Такі ж заяви, на думку ВО Свободи, містяться і в пісні 2 Wrongs з альбому All We Got Iz Us.
"Чи можна допустити, щоб такі огидні расистські пісні прозвучали на території України?, - задаються питанням українські націоналісти. - А вони таки прозвучать, якщо ні влада, ні громадськість, не відреагують належним чином".
Перший концерт з цього туру повинен відбутися в Києві 26 березня в клубі Бінго.
"А далі расистські пісні, спрямовані проти народів з білою шкірою, в тому числі й проти українців, а також болгар, поляків, білорусів, росіян та інших національних меншин України, будуть звучати по всій Україні аж до 20 травня", - йдеться в повідомленні ВО Свобода.
У зв'язку з цим Київський міський комітет ВО Свобода вимагає заборонити в'їзд на територію України гурту Onyx, а організаторів їхнього туру притягнути до кримінальної відповідальності.
"Крім того, зважаючи на наявність в текстах гурту Onyx значної кількості висловлювань, які описують неприродні статеві акти, вимагаємо від Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі дати оцінку іншим текстам цього реп-гурту на відповідність суспільним стандартам моралі і вжити заходів для заборони виступів цього гурту ", - йдеться в листі організації.
Перший концерт гурту Onyx в Києві відбудеться 26 березня в клубі Бінго. Після цього колектив виступить в Одесі (28 березня), Києві (17 квітня, Expo Plaza), Харкові (23 квітня, 28 травня), Дніпропетровську (29 травня) і Донецьку (30 травня).
http://novynar.com.ua/showbiz/108847
http://www.reactor.org.ua/news/2973-ukrayinski-nacionalisti-vimagayut-ne-puskati-v.html
LovePrihod'ko
26.03.2010, 03:12
В когось є "пруфлінк" на такі їх пісні?
Бо я бачив відео, де вони в Росії з білими реперами виступають.
Ну... Я не думаю, що Арсеній Білодуб став би виступати з негритянськими рокерами.
Proletariat
26.03.2010, 03:25
2 LovePrihod'ko
Вони не позиціонують себе як расисти і загалом не проявляють цього, проте в деяких їхніх творах присутній чорний расизм.
Все-одно треба зробити так щоб це був їхній останній концерт в Україні!
Ukrainian
26.03.2010, 13:48
http://voland14.livejournal.com/1040697.html
Перед концертом ONYX прогремел взрыв
Так пишут антифашисты:
У п’ятницю 26 березня приблизно о 9-30 прогремів вибух всередині київського клубу “Бінго” (ст. м. “Святошино”). Вибух саморобного вибухового пристрою виніс шибки, про постраждалих наразі невідомо. Під входом знаходяться машини швидкої допомоги, міліції, пожежники.
Є підстави стверджувати, що вибух організували українські неонацисти. У цей день мав відбутись концерт афро-американського хіп-хоп гурту “ONYX”. За кілька днів до вибуху маргінальна панславістська партія СПАС разом з т. зв. “націонал-автономами” вирішила провести “пікетування” під час концерту, яке неодмінно переросло б у бійку з пересічними відвідувачами музичного заходу. Пізніше цю ініцітиву підтримала партія “Свобода”. Іноземних реперів українські расисти кличуть не інакше, як чорними расистами. Мовляв їхні англомовні тексти розпалюють міжрасову ворожнечу проти людей з білою шкірою. Однак це не зовсім відповідає дійсності. У текстах гурту активно вживаються терміни типу “nigga”, які є образливими для чорношкірих; гурт неодноразово ділив сцену з “білими” виконавцями, зокрема, гуртом “Biohazard”. Отже, головна риса гурту - скандалізм і любов до епатажу, що в принципі є невід’ємним елементом комерційної естради. До того ж як за допомогою англомовних текстів вести пропаганду чорного расизму серед українців - невідомо. Звісно, що головна провина “ONYX” перед українськими наці - їхній колір шкіри.
Так пишут вот так:
http://v-n-zb.livejournal.com/342711.html
В Киеве сотрудники милиции обезвредили неизвестное взрывное устройство около ночного клуба «Бинго» по пр. Победы, 112.
Об этом сообщил начальник пресс-службы Главного управления Министерства внутренних дел в Киеве Владимир Полищук.
В 8.22 в милицию обратились охранники указанного заведения и сообщили, что обнаружили около клуба непонятный предмет, похожий на взрывное устройство.
Срочно на место событий выехала оперативно-следственная группа и группа взрывотехников, которые обнаружили возле клуба пакет из-под кефира, обмотанный проводами и с прикрепленным устройством, напоминавшим пейджер, на электронных часах которого шел обратный отсчет времени, в частности, оставалось 8 минут до отметки «0».
Сотрудники расстреляли неизвестное устройство из специальной водяной пушки, в результате чего устройство взорвалось.
В результате взрыва в ночном заведении разбились окна.
Эвакуация не проводилась, пострадавших нет.
Эксперты устанавливают, что это было за устройство
DesnaKozak
26.03.2010, 14:40
Нація існує доки вона стріляє... (с) С.Бандера
... або принаймні доти доки кидає димовухи і робить муляжі бомб ...:)
yarilovrat
26.03.2010, 14:58
шо за бред, оникс устраивает утренник? :)))
и с каких пор в помещении бомбы расстреливают из пушек водяных. хз я не верю
Ukrainian
26.03.2010, 15:37
муляжі бомб ...:)
"в результате чего устройство взорвалось.
В результате взрыва в ночном заведении разбились окна."
http://koordinatorudpn.livejournal.com/201183.html
реально подстава...
Ukrainian
26.03.2010, 16:20
реально подстава...
"Скандалы, интриги, расследования"
http://thepilver.files.wordpress.com/2010/01/popcorn.jpg
Девід Лейн
26.03.2010, 16:40
У Києві зупинили «пекельну машину» за 8 хвилин до вибуху
Сьогодні вранці працівники вибухотехнічної служби столичної міліції знешкодили саморобний вибуховий пристрій, який було закладено у приміщенні нічного клубу «Бінго» у Святошинському районі Києва.
Як повідомили УНІАН у столичному главку міліції, сьогодні, о 8.22, по лінії 102 від охоронця цього клубу надійшло повідомлення про те, що він виявив предмет, схожий на вибуховий пристрій.
Як сказав міліції охоронець, він побачив пакет від кефіру, але коли трохи підняв його, то виявив на ньому електронний пристрій та якісь дроти.
За словами співрозмовника агентства, вибухотехніки прибули за вказаною адресою швидко і за допомогою так званої водної гармати знешкодили невідомий предмет, коли на електронному таймері, який було прикріплено до пакета, до вибуху залишалося вісім хвилин.
У той же час, під час ліквідації вибухівки в результаті невеликого вибуху було пошкоджено дві скляні вітрини.
За попередніми даними, вага невідомої вибухової речовини, яка була у пакеті, становила близько одного кілограма, що дорівнює приблизно 100 г тротилу.
http://http://www.unian.net/ukr/news/news-369475.html
скоріше за все це підстава спецслужб. наприклад бомбу виготовити так швидко навряд чи зможуть якійсь аматори-підривники, крім того ця бомба зроблена так щоб лише налякати (без якогось начиння типу залізних шариків і т.д.). до того ж час вибуху - 8-30 доволі сумнівний для "справжнього" теракту.
Може бомба вже раніше була виготовлена.
Людина(и)Ю які це зробили +100!
Повага!
---------- Добавлено в 16:52 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 16:50 ----------
реально подстава...
Звичайно, вс епідстава шо не робиться, аби нас ловили. То давайте ніочго не будемо робити, то й не будуть ловити. не буде чого боятися.
який сенс бомби, яка нікого не вбила?
Мабуть вона не мала когось вбивати, а мала зробити натяк власниками Бінго. Нормальна акція. Хлопці, повага Вам!
Девід Лейн
26.03.2010, 18:12
який сенс бомби, яка нікого не вбила?
мені так здається, що це якась провокація лягавих :(((
Мабуть вона не мала когось вбивати, а мала зробити натяк власниками Бінго. Нормальна акція. Хлопці, повага Вам!
натяк власникам, робиться безпосередньо власникам
Ukrainian
26.03.2010, 18:53
Шановні, не варто відповідати на дописи всякої мусорні і троллів, сміття все одно видаляється, а разом з ним ваші відповіді, створюєте додаткову роботу модераторам
Kurt Oberst
26.03.2010, 20:37
Щойно звідти. Я не знаю, може якісь ексцеси будуть після концерту, але за вступну частину київському правому руху як на мене можна поставити двійку. Всього засвітилося ледь 25 чоловік, в той час як репівського лайна було штук двісті з хвостом, і всі при параді. Складалося враження що у Гарлем потрапив.:( Подробиці завтра, бо температура в мене.
Oles Vahnij
26.03.2010, 21:25
Щодо вибуху. Його дійсно могли влаштуваи лягаві задля того аби розвязати собі руки. Його могли влаштувати і самі шлепери. Антіфа таким чином привертає до концерту й гурту увагу. Якщо це хтось зробив з правих - то він йолоп. Під удар підставив і мене, і весь автономний правий рух. Лягаві зі шкіри рватимуться аби засвідчити власну потрібність. Якщо кладете бомби хлопці, то кладіть в гущу уродів. Хоч толк якийсь буде. За справу можна й потерпііти. А це - дурість або провокація.
Щодо акції протесту. Ідіть всі нібито праві... Я вимушений констатувати нашу поразку. Нігери рулять. П...ц. З сорому крізь землю провалитись хочеться.
Resistance82
26.03.2010, 21:34
то что был взрыв это хорошо.
лучше взрывать чем пикетировать.
цей вибух - підстава, він їм нічим не завадив і не міг завадити, зате тепер їм гарний привід для піару і ментам для переслідувань
Відпишіть, що було на акції протесу... а то не вийшло прийти:((( Тільки не 2 слова... а повніше...) Може які не будь фотки є...
Resistance82
26.03.2010, 23:00
ну хз подстава или нет.
не помешало потому что нашли во время. а представьте себе если бы все прошло по плану.
я думаю это было бы еффективней.
акции как таковой небыло...человек 25 постояли чяс и разошлись...
не помешало потому что нашли во время. а представьте себе если бы все прошло по плану.
я думаю это было бы еффективней.
по плану вона повинна була вибухнути через 8 хвилин і трохи потужніше - скло вилетіло б на великій площі і могло би поранити багато випадкових перехожих, а клубу все одно не було би суттевих збитків. такі "теракти" можуть робити хіба що дауни-недотерористи (типу таких http://www.mv.org.ua/?news=17481) або спецслужби для провокацій
Resistance82
27.03.2010, 01:29
ты не совсем прав.
я провел паралели.
если бы правильно заложили бомбу и она бы рванула по плану так чтоб навредить клубу это было бы отлично! и пользы было бы больше чем просто от мирного пикета!
думаю если бы все было четко врядли бы оникс и другие захотели бы еще приехать )))
а ти хоч уявляєш якої потужності повинна бути бомба, яка могла би пошкодити клуб?) явно не 100 гр. і навіть не 1 кг. толу:) і закладають правильно бомби для підриву будівель явно не на тротуарі і навіть не біля стіни, а в підвалі;) тому скоріш за все це провокація
Kurt Oberst
27.03.2010, 08:52
Значиться так, джентльмени, розкажу вам казку, не просту а чарівну. І дуже сумну. Отже довідавшись про акцію я і ще троє людей вирушили у означений час на місце акції.
Спочатку взагалі пройшли повз клуб для обсервації. Блазнів було мало, але вже стояло один-два автозаки і чотири машини з "Бєркутами". На місці побачили лише кількох людей правильної зовнішності та Олеся Вахнія, який всім своїми виглядом намагався демонструвати невимушеність. Через півгодини картинка була наступного. З правих підтягнулися практично одиниці. В той час як репівського лайна напливало все більше. Йшли всі у своїх чудернацьких строях (штани з мішками для гівна, скособочені "кєпчікі", балахони й інша лобуда, один мудак навіть магнітофон на плече закинув. Правда через дистрофічність ледве тримався на ногах):))). Посувалися організовано, мінімум по 4-5 тіл.
Тепер нажаль доведеться пройтися по тим організаціям, які наче мали бути, але не зявилися.
- ВО "Свобода - зустрів одного з "субпровідників" Свободи. Чоловік без тіні іронії мені заявив, що мовляв ВО Свобода вже "виконала своє завдання" а саме подала протест проти виступу Оніксів. Багнетів зі свого боку вони приводити і не збиралися. Як я вже давно зрозумів, будь яка патріотична акція, яка не грозить Свободі піарним чи політичним профітом нею спокійно ігнорується, що ще раз підтверджує мої підозри з привод цієї партії, яка претендує на голосну назву "єдина сила українців".
-Патріот України - з чужих слів довідався наступне. Люди з'вязувалися зі Сполохом і запрошували на акцію, але останній відмовився, мотивуючи тим, що була провокація з міліцейською хлопавкою вранці, і тому їх там всіх знову паконуть. Хоча як на мене ці побоювання були явно безпідставними. Єдине раціональне пояснення цій відмові я можу знайти у наступному: сердега Сполох досі не відійшов від люлєй, отриманих по дурості під час сумнозвісного розгрому колони ультраправих коло будинку СБУ 18 жовтня 2008 року.
-Рух проти нелегальної міграції взагалі там не світився;
- УНТП - принаймні когось з її членства, а тим паче її "фюрера" також не бачив.
Отже акція закінчилася, так і не розпочавшись. Коли блазні вже почали заходити на концерт всі вже повністю розслабилися. Побачивши скільки нас ї Беркут також розслабився і організував масовий похід за водичкою до місцевих генделів. І нам також довелося піти.
Єдиною моральною розрадою став жарт одного невідомого хлопця. Стоїмо ми коло дороги і розмовляємо про обстановку та обговорюємо мавпячий прикид блазнів. І тут підскакує до нас один невідомий хлопець і на весь рот в присутності цілого кодла міліціянтів брякає "-Ну чьо, кагда репєраф бьйом!" Все чи ми змогли йому відповісти - так це дружнім сміхом. Жарт оцінили безумовно всі, хто його чув.:lol::lol::lol:
Нажаль, зараз не можу сказати, які причини такої низької явки київських правих: чи то непроінформованість, чи то побоювання міліцейської провокації з вибуховим пристроєм, або просто облом..... Не хочеться думати, що окрім красивих сайтів київський ультраправий рух нічого більше за душею не має. Але на основі цієї акції саме такий висновок і напрошується.
П.С. є шанс реабілітуватися. Десь у квітні репівське лайно (в тому числі і цей довбаний Онікс) знову буде збиратися на "Київекспоплазі"....:hmm:
Street Soldiers 88
27.03.2010, 12:08
2 мероприятия намечается по мимо Оникса на эти числа. Так что хз как получится
УНТП - принаймні когось з її членства, а тим паче її "фюрера" також не бачив.
:lol::lol: йопт, розкрийте очі, ви би там ще ККК хотіли побачити.
Не хочеться думати, що окрім красивих сайтів київський ультраправий рух нічого більше за душею не має. Але на основі цієї акції саме такий висновок і напрошується.
якщо ви маєте бажання приймати участь у провальних пікетах - приймайте скільки вам захочеться, а битись головю об стіну через своє розчарування оточуючим - це не критерій оцінки руху.:)
Ukrainian
27.03.2010, 14:34
Це треба зовсім мало думати, щоб йти на пікет туди де вранці було закладено бомбу - незалежно від того ким - терористами чи ментами :idol:
Kurt Oberst
27.03.2010, 14:46
якщо ви маєте бажання приймати участь у провальних пікетах - приймайте скільки вам захочеться, а битись головю об стіну через своє розчарування оточуючим - це не критерій оцінки руху.:)
=-O По-перше - я просто виклав хід подій, у яких приймав участь. І не тільки я. По-друге - йдучи туди я не очікував, що вона буде провальною. По-третє - а за якими критеріями "пазвольтє вас спрасіть" оцінювати правий рух??? По кількості хлопів, одягнутих у стіли з лонсдейлами? Чи по мистецтву кидання зіги де потрібно і де не потрібно? Аааа, я ж забув. Це кагбе пропаганда правого руху:))) .
Політична акція не менш важлива ніж силові дії. Силових я вчора не бачив. Політична акція не вдалася. Хочете сказати це хороший показник? І він позитивно висвітлює київський правий рух?
Ukrainian
27.03.2010, 14:51
Kurt Oberst
чого ви тут розпинаєтесь? Висловлюйте організаторам, та і взагалі радійте що за дивним збігом обставин вам поки що не шиють 14 років за звинуваченням у тероризмі.
Kurt Oberst
27.03.2010, 14:52
Це треба зовсім мало думати, щоб йти на пікет туди де вранці було закладено бомбу - незалежно від того ким - терористами чи ментами :idol:
"После всего услышаного хочеться плюнуть на всё и ползти самому на кладбище. А в седующей газете прочитал бесполезно - дороги размыло. А лучшие места разобрали в эпоху застоя". (Прикол часів перебудови).
Я розумію, що у даному випаку "поза страуса" дуже вигідна. Акція пройшла не вдало, і всі з гордістю можуть сказати "йа ні йа і лошад ні майа. А якби майа, то йа бтам усєхххх......".
Kurt Oberst
27.03.2010, 14:55
Kurt Oberst
чого ви тут розпинаєтесь? Висловлюйте організаторам, та і взагалі радійте що за дивним збігом обставин вам поки що не шиють 14 років за звинуваченням у тероризмі.
Га-га-га-га-га-га!!!! Я то розумію, що у нашій країні дурнів можуть пришити все що завгодно. Але тим не менш мені пришити тероризм у даному випадку було б вкрай складно.
Організатори - діло хороше, але однаково збір заснований на ініціативному порядку. Скільки організатори не закликали, якщо людина не може або не хоче прийти - вона не прийде.
Га-га-га-га-га-га!!!!
Бугагагага
Скільки організатори не закликали, якщо людина не може або не хоче прийти - вона не прийде.
а я, наприклад, і не збирався туди йти. і більшість моїх товарищів також. і на цьому форумі відписались одна чи дві людини, що підуть туди. так що по темі провалу акції звертайтесь до Олеся Вахнія чи партії СПАС, а не всього "київського руху".
Kurt Oberst
27.03.2010, 15:07
а я, наприклад, і не збирався туди йти. і більшість моїх товарищів також. і на цьому форумі відписались одна чи дві людини, що підуть туди. так що по темі провалу акції звертайтесь до Олеся Вахнія чи партії СПАС, а не всього "київського руху".
"Аргумєнти желєзнийа". "Я просто забив і все тут".
Питань тоді більше не маю.
Я просто забив і все тут
незнаю на що ви забили, а особисто я ні на що поки ще не забивав.
Kurt Oberst, Ваш "звіт" був з самого початку є неправильним. Ви ним не намагались "виправити ситуацію", а хотіли визвати негативну реакцію.
То шо ви там були це добре, але воно з вас не робить Дартаньяна, відповідно називати всі організації і всіх людей підарасами ви не вповноваженні.
І ваш тон дуже паскудний. Пишете завжди так ніби ви і відсиділи і шодня корисні справи робите, ну і представляєте в русі контрольний пакет акцій.
Вахнію іто вистачило одного речення
Я вимушений констатувати нашу поразку. Нігери рулять. П...ц. З сорому крізь землю провалитись хочеться.
а у вас гамна на три абзаца назбиралося
і взагалі зі всіх ваших дописів на цьому форуму нема жодного про щось зроблене вами. натомість в більшості з них ви всім даєте дурні оцінки.
Силових я вчора не бачив.
ну вчора кілька тіла піддавались "перевихованню"
З.І. треба було не спостерігати за силовими акціями, а намагатись їх реалізовувати своїми силами, ми ж тіпа автономи:)))
Лапський
27.03.2010, 17:01
"-Ну чьо, кагда репєраф бьйом!"
він сказав, коли мах буде?
при чому у нього за спиною було 2 сміттюка
Kurt Oberst, а що ти очікував? Особисто я бачив невелику можливість в легальній протидії шляхом подання скарг. Я зробив підбірку кількох расистських висловлювань з їхньої творчості для Свободи і думаю вона їм знадобилася.
А що хотіли зробити СПАС, Олесь Вахній та ін я до сих пір не розумію тому мене там і не було, бо я в цей час працював. Це на мій погляд ліпше, ніж провести даремно кілька годин. Я не знаю що хотіли організатори, особливо після ранкової провокації. Навіть якщо б прийшло 200 і 300 людей, їх би тримав або спакував Беркут, а відвідувачів концерту би без проблем провели до входу. Силова акція? спочатку був би перемах з 4 автобусами беркуту, а потім... ну і так ясно. От ти сам туди нащо йшов?
Тепер трохи оффтоп але все таки напишу. Тепер уяви що ці 25 чоловік би здали свою кров онкохворим дітям чи просто тим, кому вона конче необхідна. це могло б врятувати комусь життя. хоча ні, я сумніваюся що більшість присутніх там не палить і не бухає. Або зібралися під час виборів і на мітингах заборили трохи грошей для в"язнів совісті.
я взагалі не розумію всього того кіпішу, який зараз йде повним ходом. ледве не весь київ тепер належить нігерам. ну виступили вони в клубі, в який прийшли такі самі дегенерати і що тепер? Робіть реальні справи, а не воюйте с повітряними млинами.
brightket
27.03.2010, 17:42
Не хочеться думати, що окрім красивих сайтів київський ультраправий рух нічого більше за душею не має. Але на основі цієї акції саме такий висновок і напрошується.
Читайте чудові звіти про чудові акції активістів Автономного спротиву.
Щодо цієї акції тепер скажу я: так,я там була. Так як ніякого пікету не було ( думка щодо самої ідеї пікетування - нажаль фантазії не вистачило на більше мабуть.. ) - прийшлося веселитися без нього. Було дуже соромно там перебувати, саме тому ми і пішли. Контингент молоді просто вбив.
Чому я пішла на оте усе? - лише з цікавості - подивитися на кількість людей, так само як товарищі з Чорного комітету.
А в Днепропетровске будет акция против выступления оникс ?
кажысь 15-го апреля в Киеве тимати...
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009