КПК

Показати повну версію : пятница 13

xAUTONOMEx
12.03.2009, 17:24
завтра пятница 13....
кто как относится к этому дню? ктото верит в мистику?
интересно услышать мнения..

лично для меня это обычный день по календарю такой же как допустим суббота 17 , вторник 8 и т.д...

fred
12.03.2009, 17:42
Знаю що числа "13" бояться американці, а раз так значить хороше число. А наші предки вважали всі числа які ділятся на одиницю і самі на себе - магічними. Одним словом пятниця 13-го нормальний день.

Velzevul
12.03.2009, 18:03
На самом деле плевать мне на все эти числа. История говорит, что пятница 13 приобрела такую славу потому, что в этот день 13 октября 1307 были арестованы и казнены все верховные Тамплиеры. Правда я так и не пойму, раз уж инквизиция разосшлась, то наоборот должен быть день спасения от тёмных и злых тамплиеров. А оказалось как-то наоборот, думаю, люди любили и уважали их, поэтому казнь была скорее наказанием для народа и от этого пошли неудачи.

Но лично я считаю, что ничего в этом нет. Каждый человек сам определяет свою судьбу и такого, что вдруг в пятницу 13-го не повезло не может быть, скорее это банально самовнушение. "Ох завтра ж пятница 13, явно будет что-то плохое" - вот оно и случается. Я например вообще, всегда использую мрачные цифры при и написании ника, пароля. 13/666 и т.д. и до сих пор меня молнией не поразило, потому что вкладываю в эти числа исключительно положительные чувства и эмоции.

Kross
12.03.2009, 18:06
Усі пятниці 13е були для мене як звичайні дні. Але в лютому цього року ця пятниця для мене стала чорною, одним з найгірших днів мого життя. :stina:Нащастя зараз оговтався і все ок. Шо це було - містика чи співпадіння? Мені вже побарабану коли чесно:)

F.N.
12.03.2009, 18:15
Для мене це звичний день. Ніякої містики. Коли людям якось потрібно пояснити щось загадкове, що з ними відбулось, вони прив'язують це до якої-небудь дати. Оскільки бренд п'ятниці 13-го культивуєся штучно, то люди якось автоматично чекають від цього дня чогось поганого. Знайомий один доводк мені, що його машина п'ятниці 13-го чудить, і він боїться на ній їздить цього дня.

Ulv
12.03.2009, 18:20
Я десь читав, не пам"ятаю де, що 13 число щасливе тільки для жидів. Крім того Юда, був 13 апостолом.

Maio
12.03.2009, 18:22
А я колдовать буду)

F.N.
12.03.2009, 18:27
Саме число 13 має багато значень. В тому числі, це жидомасонська улюблена цифра. Згадайте тільки купюру долар США - він наскрізь пронизаний числом 13.

brightket
12.03.2009, 18:49
В последнюю пятницу 13 рассталась с любимым человеком!..но считаю, что это совпадение...
А так в этот день всегда везло...

Maio
12.03.2009, 18:52
Гм.... меня в последнюю пятницу 13 (этим летом) избили.
Но я тоже думаю,что это совпадение.

brightket
12.03.2009, 20:00
в последнюю пятницу 13 (этим летом)
Последняя пятница 13 была 13 февраля )

Maio
12.03.2009, 21:48
Значит в пред последнюю, или еще раньше. 13.06.08

fred
12.03.2009, 22:41
Я десь читав, не пам"ятаю де, що 13 число щасливе тільки для жидів. Крім того Юда, був 13 апостолом.
Брехня. 13 це магічне число, і те що його використовують жиди та масони леше підтверджує сказане. Доречі в нашому календарі раніше було 13 місяців, по 28 днів кожний ( 4 неділі по сім днів), всього 364 дні. Один день у високосний рік вважався священим (днем богів). Але зараз це також перекрутии і зробили високосний рік невдачним.
Тобто число 13, це магічне щасливе чило, так само як і високосний рік.

Schulz
12.03.2009, 22:57
народився в п'ятницю 13

Ulv
12.03.2009, 23:55
А, ще згадав, мені на двох екзаменах попадалися білети з номером 13, і в обох випадках мені пощастило

Vah
13.03.2009, 16:29
а я в контактє сьогодні буду заходити на сторінки християнських рок-груп і вітати цих антихристів з сатанінським святом

Maio
13.03.2009, 16:32
+100)))))))))

F.N.
13.03.2009, 18:59
а я в контактє сьогодні буду заходити на сторінки християнських рок-груп і вітати цих антихристів з сатанінським святом
Дуже розумно з твого боку.

Зверь
13.03.2009, 19:09
Вот что интересно: в моей жизни никаких страшилок, связанных с пятницей 13-го я не помню, а вот 9-го мая и 23-го февраля "попадал" регулярно. Видно не мои это праздники :D

DesnaKozak
13.03.2009, 19:18
мені зазвичай щастить в цей день :-)

DesnaKozak
13.03.2009, 19:20
а я в контактє сьогодні буду заходити на сторінки християнських рок-груп і вітати цих антихристів з сатанінським святом ще одне антихристиянське висловлювання довічний бан за розпалювання ворожнечі

Зверь
13.03.2009, 19:26
ще одне антихристиянське висловлювання довічний бан за розпалювання ворожнечі

Ну давайте не будемо звертати на таке увагу. Якщо ви справжній християнин - пробачте, "бо не відають що роблять".

wmelon
14.03.2009, 09:49
А, ще згадав, мені на двох екзаменах попадалися білети з номером 13, і в обох випадках мені пощастило
маайже завжди витягую 13ий та 18ий білети)

а вчора дійсно був звичаайний день,нічого особливого не відбулось)

Блондин
14.03.2009, 16:25
Колдовство, со всеми своими ритуалами и суевериями имеет неарийское, чужеродное происхождение. Вследствии культурного и расового смешения - это явление имеет место быть злокачественной опухолью белой цивилизации!

Ukrainian
14.03.2009, 16:32
Ну давайте не будемо звертати на таке увагу. Якщо ви справжній християнин - пробачте, "бо не відають що роблять".

В Правилах Форума заборонена міжрелігійна ботва:
7. Заборонені суперечки на релігійному грунті, саме тому на форумі не існує розділу "релігія".

P.S. Звідки взялось взагалі це "Пятниця, 13"?

F.N.
14.03.2009, 16:44
P.S. Звідки взялось взагалі це "Пятниця, 13"?
http://forum.reactor.org.ua/showpost.php?p=3306&postcount=3

fred
14.03.2009, 17:08
Колдовство, со всеми своими ритуалами и суевериями имеет неарийское, чужеродное происхождение. Вследствии культурного и расового смешения - это явление имеет место быть злокачественной опухолью белой цивилизации!
Не згоден. Колдуни (від слова "коло"), ведуни (від слова "ведать" - "знать"), та інше це наше рідне, цим жили і в це вірили наші предки. Суєвірря - це те що прийшло від нас з давних давен, просто в зв'язку з тим що наша віра більше тисячоліття знищувалась, багато з того що зараз називають "суєвіррям" це і є частина нашої віри, але вона не повна і в багатох випадках не зрозуміла, і дійшла до нас через тисячоліття незважаючи на те як її знищували. В 2008 році свято Купала я з дружиною та дітьми відмічав на о.Хортиці, так от потрібно було там бути щоб бачити скільки там суєвірних, і нічого поганого в тому не було. Більше того саме віра в рідних богів обєднувала різних за поглядами людей.
Якщо є бажання продовжити дискусію, пиши в приват. Хоча я думаю на цю тему можеш добре поспілкуватись і зі своїм земляком "Сваргом".

Блондин
14.03.2009, 17:21
Не згоден. Колдуни (від слова "коло"), ведуни (від слова "ведать" - "знать"), та інше це наше рідне, цим жили і в це вірили наші предки. Суєвірря - це те що прийшло від нас з давних давен, просто в зв'язку з тим що наша віра більше тисячоліття знищувалась, багато з того що зараз називають "суєвіррям" це і є частина нашої віри, але вона не повна і в багатох випадках не зрозуміла, і дійшла до нас через тисячоліття незважаючи на те як її знищували. В 2008 році свято Купала я з дружиною та дітьми відмічав на о.Хортиці, так от потрібно було там бути щоб бачити скільки там суєвірних, і нічого поганого в тому не було. Більше того саме віра в рідних богів обєднувала різних за поглядами людей.
Якщо є бажання продовжити дискусію, пиши в приват. Хоча я думаю на цю тему можеш добре поспілкуватись і зі своїм земляком "Сваргом".
Это не только моё субъективное мнение...
Прочти труд Великого идеолога национал социализма Альфреда Розенберга "Миф ХХ века" и я уверен ты изменишь свое мнение...
Боги и примитивные суеверия не одно и тоже как и веды с колдовством!

fred
14.03.2009, 17:39
Прочти труд Великого идеолога национал социализма Альфреда Розенберга "Миф ХХ века" и я уверен ты изменишь свое мнение...
Боги и примитивные суеверия не одно и тоже как и веды с колдовством!
Читав. Примітивне суєвірря, це те що залишилось від віри в результаті її знищення та змішування різних вірувань, і пошук істини потрібно починати саме з суєвірря. Наприклад "Ананербе" свого часу вивчив безліч легенд та вірувань( в тому числі того що ти називаєш суєвіррям) для пошуку знань предків.

ALGS
14.03.2009, 18:19
готов сдать мне кровь, я сделаю сиквенс матричной ДНК, проверим какой ты у нас "арий белокровный"?!))))) :hmm:
А что значит колдовство в вашем понимании?
Лично в моем это плацебо + алхимия...

Schulz
14.03.2009, 18:34
а ти реально можеш визначити наскільки ліюди "чиста"?

Блондин
14.03.2009, 18:35
Читав. Примітивне суєвірря, це те що залишилось від віри в результаті її знищення та змішування різних вірувань, і пошук істини потрібно починати саме з суєвірря. Наприклад "Ананербе" свого часу вивчив безліч легенд та вірувань( в тому числі того що ти називаєш суєвіррям) для пошуку знань предків.
Как я уже сказал колдоство было не свойственно создателям белых цивилизаций... Так что не думаю что нужно возвращаться к примитивизму занесенному нам извне...

fred
14.03.2009, 18:40
Как я уже сказал колдоство было не свойственно создателям белых цивилизаций...
Дивлячись які поняття ти вкладаєш в слово "колдовство".

ALGS
14.03.2009, 18:45
правда сама методика позволяет сделать более точно - материнскую линию.. таким же макаром определили "наследников" Чингисхана :)
Это буквально с 2000 года возможно..

Блондин
14.03.2009, 18:57
Дивлячись які поняття ти вкладаєш в слово "колдовство".
Демонические мистические культы с соответствующими обрядами...

lingvo
14.03.2009, 21:22
Може ось тут ще щось цікаве знайдеш http://www.rodstvo.ru/zak.htm

я сделаю сиквенс матричной ДНК
Розкажи детальніше що це, бажано з посиланнями де про це можна знайти інформацію (звісно я не про багатотомні наукові праці).

fred
14.03.2009, 21:26
Демонические мистические культы с соответствующими обрядами...
Ну це правильніше буде назвати окультізм а не колдовство.

ALGS
14.03.2009, 22:23
Розкажи детальніше що це, бажано з посиланнями де про це можна знайти інформацію (звісно я не про багатотомні наукові праці).
http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?t=344 почитай немного базу.

Блондин
14.03.2009, 23:27
Ну це правильніше буде назвати окультізм а не колдовство.
А разве в общем это недостаточно близкие понятия?