Показати повну версію : пятница 13
xAUTONOMEx
12.03.2009, 17:24
завтра пятница 13....
кто как относится к этому дню? ктото верит в мистику?
интересно услышать мнения..
лично для меня это обычный день по календарю такой же как допустим суббота 17 , вторник 8 и т.д...
Знаю що числа "13" бояться американці, а раз так значить хороше число. А наші предки вважали всі числа які ділятся на одиницю і самі на себе - магічними. Одним словом пятниця 13-го нормальний день.
Velzevul
12.03.2009, 18:03
На самом деле плевать мне на все эти числа. История говорит, что пятница 13 приобрела такую славу потому, что в этот день 13 октября 1307 были арестованы и казнены все верховные Тамплиеры. Правда я так и не пойму, раз уж инквизиция разосшлась, то наоборот должен быть день спасения от тёмных и злых тамплиеров. А оказалось как-то наоборот, думаю, люди любили и уважали их, поэтому казнь была скорее наказанием для народа и от этого пошли неудачи.
Но лично я считаю, что ничего в этом нет. Каждый человек сам определяет свою судьбу и такого, что вдруг в пятницу 13-го не повезло не может быть, скорее это банально самовнушение. "Ох завтра ж пятница 13, явно будет что-то плохое" - вот оно и случается. Я например вообще, всегда использую мрачные цифры при и написании ника, пароля. 13/666 и т.д. и до сих пор меня молнией не поразило, потому что вкладываю в эти числа исключительно положительные чувства и эмоции.
Усі пятниці 13е були для мене як звичайні дні. Але в лютому цього року ця пятниця для мене стала чорною, одним з найгірших днів мого життя. :stina:Нащастя зараз оговтався і все ок. Шо це було - містика чи співпадіння? Мені вже побарабану коли чесно:)
Для мене це звичний день. Ніякої містики. Коли людям якось потрібно пояснити щось загадкове, що з ними відбулось, вони прив'язують це до якої-небудь дати. Оскільки бренд п'ятниці 13-го культивуєся штучно, то люди якось автоматично чекають від цього дня чогось поганого. Знайомий один доводк мені, що його машина п'ятниці 13-го чудить, і він боїться на ній їздить цього дня.
Я десь читав, не пам"ятаю де, що 13 число щасливе тільки для жидів. Крім того Юда, був 13 апостолом.
Саме число 13 має багато значень. В тому числі, це жидомасонська улюблена цифра. Згадайте тільки купюру долар США - він наскрізь пронизаний числом 13.
brightket
12.03.2009, 18:49
В последнюю пятницу 13 рассталась с любимым человеком!..но считаю, что это совпадение...
А так в этот день всегда везло...
Гм.... меня в последнюю пятницу 13 (этим летом) избили.
Но я тоже думаю,что это совпадение.
brightket
12.03.2009, 20:00
в последнюю пятницу 13 (этим летом)
Последняя пятница 13 была 13 февраля )
Значит в пред последнюю, или еще раньше. 13.06.08
Я десь читав, не пам"ятаю де, що 13 число щасливе тільки для жидів. Крім того Юда, був 13 апостолом.
Брехня. 13 це магічне число, і те що його використовують жиди та масони леше підтверджує сказане. Доречі в нашому календарі раніше було 13 місяців, по 28 днів кожний ( 4 неділі по сім днів), всього 364 дні. Один день у високосний рік вважався священим (днем богів). Але зараз це також перекрутии і зробили високосний рік невдачним.
Тобто число 13, це магічне щасливе чило, так само як і високосний рік.
А, ще згадав, мені на двох екзаменах попадалися білети з номером 13, і в обох випадках мені пощастило
а я в контактє сьогодні буду заходити на сторінки християнських рок-груп і вітати цих антихристів з сатанінським святом
а я в контактє сьогодні буду заходити на сторінки християнських рок-груп і вітати цих антихристів з сатанінським святом
Дуже розумно з твого боку.
Вот что интересно: в моей жизни никаких страшилок, связанных с пятницей 13-го я не помню, а вот 9-го мая и 23-го февраля "попадал" регулярно. Видно не мои это праздники :D
DesnaKozak
13.03.2009, 19:18
мені зазвичай щастить в цей день :-)
DesnaKozak
13.03.2009, 19:20
а я в контактє сьогодні буду заходити на сторінки християнських рок-груп і вітати цих антихристів з сатанінським святом ще одне антихристиянське висловлювання довічний бан за розпалювання ворожнечі
ще одне антихристиянське висловлювання довічний бан за розпалювання ворожнечі
Ну давайте не будемо звертати на таке увагу. Якщо ви справжній християнин - пробачте, "бо не відають що роблять".
А, ще згадав, мені на двох екзаменах попадалися білети з номером 13, і в обох випадках мені пощастило
маайже завжди витягую 13ий та 18ий білети)
а вчора дійсно був звичаайний день,нічого особливого не відбулось)
Колдовство, со всеми своими ритуалами и суевериями имеет неарийское, чужеродное происхождение. Вследствии культурного и расового смешения - это явление имеет место быть злокачественной опухолью белой цивилизации!
Ukrainian
14.03.2009, 16:32
Ну давайте не будемо звертати на таке увагу. Якщо ви справжній християнин - пробачте, "бо не відають що роблять".
В Правилах Форума заборонена міжрелігійна ботва:
7. Заборонені суперечки на релігійному грунті, саме тому на форумі не існує розділу "релігія".
P.S. Звідки взялось взагалі це "Пятниця, 13"?
P.S. Звідки взялось взагалі це "Пятниця, 13"?
http://forum.reactor.org.ua/showpost.php?p=3306&postcount=3
Колдовство, со всеми своими ритуалами и суевериями имеет неарийское, чужеродное происхождение. Вследствии культурного и расового смешения - это явление имеет место быть злокачественной опухолью белой цивилизации!
Не згоден. Колдуни (від слова "коло"), ведуни (від слова "ведать" - "знать"), та інше це наше рідне, цим жили і в це вірили наші предки. Суєвірря - це те що прийшло від нас з давних давен, просто в зв'язку з тим що наша віра більше тисячоліття знищувалась, багато з того що зараз називають "суєвіррям" це і є частина нашої віри, але вона не повна і в багатох випадках не зрозуміла, і дійшла до нас через тисячоліття незважаючи на те як її знищували. В 2008 році свято Купала я з дружиною та дітьми відмічав на о.Хортиці, так от потрібно було там бути щоб бачити скільки там суєвірних, і нічого поганого в тому не було. Більше того саме віра в рідних богів обєднувала різних за поглядами людей.
Якщо є бажання продовжити дискусію, пиши в приват. Хоча я думаю на цю тему можеш добре поспілкуватись і зі своїм земляком "Сваргом".
Не згоден. Колдуни (від слова "коло"), ведуни (від слова "ведать" - "знать"), та інше це наше рідне, цим жили і в це вірили наші предки. Суєвірря - це те що прийшло від нас з давних давен, просто в зв'язку з тим що наша віра більше тисячоліття знищувалась, багато з того що зараз називають "суєвіррям" це і є частина нашої віри, але вона не повна і в багатох випадках не зрозуміла, і дійшла до нас через тисячоліття незважаючи на те як її знищували. В 2008 році свято Купала я з дружиною та дітьми відмічав на о.Хортиці, так от потрібно було там бути щоб бачити скільки там суєвірних, і нічого поганого в тому не було. Більше того саме віра в рідних богів обєднувала різних за поглядами людей.
Якщо є бажання продовжити дискусію, пиши в приват. Хоча я думаю на цю тему можеш добре поспілкуватись і зі своїм земляком "Сваргом".
Это не только моё субъективное мнение...
Прочти труд Великого идеолога национал социализма Альфреда Розенберга "Миф ХХ века" и я уверен ты изменишь свое мнение...
Боги и примитивные суеверия не одно и тоже как и веды с колдовством!
Прочти труд Великого идеолога национал социализма Альфреда Розенберга "Миф ХХ века" и я уверен ты изменишь свое мнение...
Боги и примитивные суеверия не одно и тоже как и веды с колдовством!
Читав. Примітивне суєвірря, це те що залишилось від віри в результаті її знищення та змішування різних вірувань, і пошук істини потрібно починати саме з суєвірря. Наприклад "Ананербе" свого часу вивчив безліч легенд та вірувань( в тому числі того що ти називаєш суєвіррям) для пошуку знань предків.
готов сдать мне кровь, я сделаю сиквенс матричной ДНК, проверим какой ты у нас "арий белокровный"?!))))) :hmm:
А что значит колдовство в вашем понимании?
Лично в моем это плацебо + алхимия...
а ти реально можеш визначити наскільки ліюди "чиста"?
Читав. Примітивне суєвірря, це те що залишилось від віри в результаті її знищення та змішування різних вірувань, і пошук істини потрібно починати саме з суєвірря. Наприклад "Ананербе" свого часу вивчив безліч легенд та вірувань( в тому числі того що ти називаєш суєвіррям) для пошуку знань предків.
Как я уже сказал колдоство было не свойственно создателям белых цивилизаций... Так что не думаю что нужно возвращаться к примитивизму занесенному нам извне...
Как я уже сказал колдоство было не свойственно создателям белых цивилизаций...
Дивлячись які поняття ти вкладаєш в слово "колдовство".
правда сама методика позволяет сделать более точно - материнскую линию.. таким же макаром определили "наследников" Чингисхана :)
Это буквально с 2000 года возможно..
Дивлячись які поняття ти вкладаєш в слово "колдовство".
Демонические мистические культы с соответствующими обрядами...
Може ось тут ще щось цікаве знайдеш http://www.rodstvo.ru/zak.htm
я сделаю сиквенс матричной ДНК
Розкажи детальніше що це, бажано з посиланнями де про це можна знайти інформацію (звісно я не про багатотомні наукові праці).
Демонические мистические культы с соответствующими обрядами...
Ну це правильніше буде назвати окультізм а не колдовство.
Розкажи детальніше що це, бажано з посиланнями де про це можна знайти інформацію (звісно я не про багатотомні наукові праці).
http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?t=344 почитай немного базу.
Ну це правильніше буде назвати окультізм а не колдовство.
А разве в общем это недостаточно близкие понятия?
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009