Показати повну версію : За Украiну!
Leon2009
23.01.2010, 00:19
Шановне панство.Хто любить думати i уважний.
Почитайте iнформацiю для роздумiв
http://forum.te.ua/forumdisplay.php?f=30
Тема "За Украiну"
А чому ви думаєте, що на малому гербі України зображено сокола? Я там бачу тризуб, наприклад.
DesnaKozak
23.01.2010, 00:48
Бред маразматиків з числа орійців, трипологів ітд.
Leon2009
23.01.2010, 10:16
Добридень усiм.
Мабуть Ви не вичитали матерiалу до кiнця.Тризуб - то символ.Хтось бачить в ньому сокола,хтось - голуба.Та що б там хто не бачив,суть залишаеться одною.Птиця стрiмко падае.Символiчно це означае падiння духу,життевоi сили,наснаги.
Дочитайте той матерiал до кiнця.Видно Ви його тiльки скраю зачепили.
Тризуб - то символ.Хтось бачить в ньому сокола,хтось - голуба.
Чому асоціюєте малий герб саме з птахом? Наприклад поважний професор Георгій Іванович Шаповалов виводить походження тризубу, як поєднання хреста та якоря. В інтернеті не проблема знайти його напрацювання.
Akademik
23.01.2010, 11:22
Добридень усiм.
Мабуть Ви не вичитали матерiалу до кiнця.Тризуб - то символ.Хтось бачить в ньому сокола,хтось - голуба.Та що б там хто не бачив,суть залишаеться одною.Птиця стрiмко падае.Символiчно це означае падiння духу,життевоi сили,наснаги.
Дочитайте той матерiал до кiнця.Видно Ви його тiльки скраю зачепили.
Друже, той сокіл не падає - він атакує здобич:hmm:
Leon2009
23.01.2010, 12:04
Шановнi форумчани.Не справа в тому,що там являе той тризуб.В символах е магiя i в саме тризубi вона негативна.Може й тому Украiна упродовж столiть не може стати на ноги як держава,тому що за нею волочиться той злочасний тризуб,на якого так моляться украiнцi.
Я не хочу тут читати вам лекцiю про магiю символiв.Кого цiкавить,той знайде iнформацiю сам.Можна вiрити,а можна й нi,що життя вам може зiпсувати нова обручка на пальцi,вашi успiхи нi з того,нi з сього можуть пiти вгору,а ви й здогадуватись не будете,що все це не стiльки плiд ваших заслуг (ви й ранiше працювали не гiрше,наприклад),а того,що ви купили "щасливий" костюм чи взуття на ноги.Ви й гадки можете не мати,чому у вас почали рiвою витiкати грошi.Можливо тому,що ви пустили в торг "коронну" купюру,а ii треба було берегти i тримати при хатi щоб грошi водились...
За рахунок того,що сокiл атакуе здобич,ми вже бачимо,що то за здобич упродовж 20 останнiх рокiв.Панове,ви коли глузуете,задумайтесь,що глузуйте ви з майбутнього свого та своiх поколiнь.Пам'ятаючи менталiтет украiнцiв типу "свиня не з'iсть доки не виваляе",я мiг би й не давати в мережу цiеi iнформацii.Але менi жаль iх,бо я сам украiнець,жаль майбутнього дiтей,жаль держави,жаль,що ми стiльки марно б'емося об глуху стiну байдужостi i краiна стоiть на межi повного краху.Для нас дико розумiти,що значить вся краiна знаходиться пiд прокляттям,але воно саме так.Зрозумiемо,зробимо висновки - й слава Богу,не зрозумiемо - така мабуть наша доля.Що маемо,те й будем мати,якщо не гiрше.Так що перш нiж глузувати,задумайтесь,може виглузуете з того,хто повiдомив вам,що у вас пiд ковдрою отруйна змiя?
DesnaKozak
23.01.2010, 12:06
Але шановне панство, крім того тризуба що взятий за герб України (тризуба Володимира Святославича), в кожного з Рюриковичів був свій варіант цього символа, який зовсім не схожий ні на яких птахів. Крім цього у деяких Рюриковичів (напр. у Святослава Ігоровича) символом був двозуб.
Тому пташині версії думаю тут не доречні
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0a/Ruriks_crests1.png
Ukrainian
23.01.2010, 12:13
Leon2009
Розквіт Русі в часи правління Рюриковичів під символом Тризуба спростовує вашу езотеричну теорію. Тому краще зав'язуйте з наркотиками, поки не пізно.
DesnaKozak
Ті що внизу Мстислав, Ростислав, Андрій, Всеволод - здається схожі на курку в профіль :)
Akademik
23.01.2010, 12:14
Шановнi форумчани.Не справа в тому,що там являе той тризуб.В символах е магiя i в саме тризубi вона негативна.Може й тому Украiна упродовж столiть не може стати на ноги як держава,тому що за нею волочиться той злочасний тризуб,на якого так моляться украiнцi.
Я не хочу тут читати вам лекцiю про магiю символiв.Кого цiкавить,той знайде iнформацiю сам.Можна вiрити,а можна й нi,що життя вам може зiпсувати нова обручка на пальцi,вашi успiхи нi з того,нi з сього можуть пiти вгору,а ви й здогадуватись не будете,що все це не стiльки плiд ваших заслуг (ви й ранiше працювали не гiрше,наприклад),а того,що ви купили "щасливий" костюм чи взуття на ноги.Ви й гадки можете не мати,чому у вас почали рiвою витiкати грошi.Можливо тому,що ви пустили в торг "коронну" купюру,а ii треба було берегти i тримати при хатi щоб грошi водились...
За рахунок того,що сокiл атакуе здобич,ми вже бачимо,що то за здобич упродовж 20 останнiх рокiв.Панове,ви коли глузуете,задумайтесь,що глузуйте ви з майбутнього свого та своiх поколiнь.Пам'ятаючи менталiтет украiнцiв типу "свиня не з'iсть доки не виваляе",я мiг би й не давати в мережу цiеi iнформацii.Але менi жаль iх,бо я сам украiнець,жаль майбутнього дiтей,жаль держави,жаль,що ми стiльки марно б'емося об глуху стiну байдужостi i краiна стоiть на межi повного краху.Для нас дико розумiти,що значить вся краiна знаходиться пiд прокляттям,але воно саме так.Зрозумiемо,зробимо висновки - й слава Богу,не зрозумiемо - така мабуть наша доля.Що маемо,те й будем мати,якщо не гiрше.Так що перш нiж глузувати,задумайтесь,може виглузуете з того,хто повiдомив вам,що у вас пiд ковдрою отруйна змiя?
Зроби пляму на папері і ти побачиш там символ упадку:) Річ не в символах - річ у тому, що не треба тіряти віру. Я бачу у тризубі вила для ворогів держави та атакуючого сокіла:rolleyes:
Leon2009
23.01.2010, 12:35
Ви знаете,менi якось байдуже хто як там розумiе той тризуб.I наркотики у мене й близько не валялись.Я винiс iнформацiю,яка дiйшла до мене,я - листоноша.Адресати - ви.I ваше право викинути почуте в смiтник,чи зробити належнi висновки.В Бiблii теж е над чим посiятись.I багато вже смiялись.Де вони зараз i яка iх доля? Ви смiетесь не з мене,повiрте,ви смiетесь з своiх перспектив.
Ukrainian
23.01.2010, 12:40
Ми зробили належні висновки і викидаємо це в смітник.
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009