Показати повну версію : Заборонено вживати матюки
1. Заборонено вживати матюки.
Також уникайте лайливих слів, якщо це можливо.
Кто желает проаргументируйте по данному пункту пожалуйста, почему я принесу вред правому движению если буду "вживати матюки" та "лайливі слова"?
Можу розписати детально та м"яко, але сажу коротко і жостко - у своїх знайомих та випадкових людей через твою матюкливість може виникнути думка, що праві - це безкультурне бидло. Так само на форумі. Що може подумати нормальна людина, яка нас можливо підтримує, але баче, що представники руху розмовляють як гопи?
На "котєльні" можна поматюкатись, якщо хочеш. Тут пиши по суті і тримай себе в руках. Матюки дуже негативно впливають на дискусію.
Можу розписати детально та м"яко, але сажу коротко і жостко - у своїх знайомих та випадкових людей через твою матюкливість може виникнути думка, що праві - це безкультурне бидло. Так само на форумі. Що може подумати нормальна людина, яка нас можливо підтримує, але баче, що представники руху розмовляють як гопи?Я не считаю, что крепкие выражения ассоциируються только лишь с быдлом и гопами.
На "котєльні" можна поматюкатись, якщо хочеш. А в троллейбусе можно поматюкатись если очень нужно?
Я не считаю, что крепкие выражения ассоциируються только лишь с быдлом и гопами.
А з чим вони ще можуть асоціюватися?
І взагалі, тобі так важко утриматися від вживання лайливих слів хоча б на цьому форумі?
А з чим вони ще можуть асоціюватися?
например с продвинутым дискуссионщиком различных форумов:)))
І взагалі, тобі так важко утриматися від вживання лайливих слів хоча б на цьому форумі?пока пытаюсь утримуватися:)))
Zimmermann
18.05.2009, 15:15
Розумію, що ми не святі і, буває, іноді хочеться використати міцне слівце, але сила в тому, насправді, щоб переконати співбесідника без використання образ, а, тим більше, ненормативної лексики. Це дещо складніше, ніж розізлитися і виматюкати по зав'язку, але гартує силу волі. Тому, мужайтеся і пропагандуйте, а не лайтеся!
Слава перемозі!
yarilovrat
19.05.2009, 00:06
Запрещено правилами употреблять МАТ, вопросы?!
даи темболие, смысл?!
Дискусант-LovePrihod'ko
19.05.2009, 13:41
Матюки - це для убогих толерастів, які боряться з клятими фошиздами в інтернеті. Для них матюки, для нас - кулаки ;)
Коротше, з праивлами не споримо, дії адміністрації не обговорюємо. Тему закрито.
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009