Показати повну версію : Кто откуда узнал про Реактор?
xAUTONOMEx
07.03.2009, 17:16
рассказываем )
Через пошукову систему)))
Відсутній
07.03.2009, 18:32
Від АНСа)))
побачив на стіні адресу балоном написано було, потім якісь листівки бачив з адресою, але то давно було. ше коли самий перший реактор був. а за цей новий-то на форумі СНА обрадували
Velzevul
07.03.2009, 19:53
Schulz кинул ссылку. :-X
ще коли працював форум УНТП, то чи лінк хтось давав на інфу, чи в підписі чиємусь було посилання, так потрапив на старий форум/сайт, ну а потім сюди :)
побачив на стіні адресу балоном написано було, потім якісь листівки бачив з адресою, але то давно було. ше коли самий перший реактор був. а за цей новий-то на форумі СНА обрадували
таким чином,N-ну кількість років тому якось їхав зі школи і побачив у вікно напис "www.unsp.org." так все й почалось)і як псля цього можна казати шо пропаганда шляхом малювання графіті недієва і неправильна?
як не дивно про реактор дізнався завдяки контакту)
Дискусант
08.03.2009, 15:44
Ніби хтось з правих не знає легендарного "Реактора" :)
xAUTONOMEx
08.03.2009, 16:27
ну про новый думаю еще не все.
Від Солтана. Кажись ще на форумі УНТП, якщо не помиляюсь, це про старий "Реактор". А про новий писали на старому форумі, перед закриттям. А подробності знову ж таки у Солтана.
Proletariat
16.03.2009, 13:37
Я узнал от афтара сайта. :)
аналогічно:)
а кто автор сайта?
а кто автор сайта?
Тобі ксерокопію паспорта викласти?
Відсутній
16.03.2009, 16:43
Тобі ксерокопію паспорта викласти?
Ні, можеш просто нік на форумі сказати;)
Ні, можеш просто нік на форумі сказати
Якщо ти маєш на увазі цей Реактор - то авторів багато: ANS, F.N., xbotanikx, Proletariat, xAUTONOMEx... РЕАКТОР та Реактор 2.0 - це був проект Солтана і Дукіча. Ще питання?
На підписі у Солтана на форумі УНТП бо зна коли. Потім форум де-кілька разів змінювався, але кожного разу на мило приходили листи. Дуже гарна і правильна традиція.
Тобі ксерокопію паспорта викласти?F.N. уже всё рассказал
Якщо ти маєш на увазі цей Реактор - то авторів багато: ANS, F.N., Proletariat, xAUTONOMEx... РЕАКТОР та Реактор 2.0 - це був проект Солтана і Дукіча. Ще питання?Солтан і Дукіч присутні на цьому форумі?
тан і Дукіч присутні на цьому форумі?
Солтан десь тут я це відчуваю)), а про Дукіча не чув!))
Про старий реактор дізнався випадково лазивши в гуглі), а посилання на новий висить на старому форумі!)
Какойто дядя скинул
часом не я?
Через контакт,у группі Сейтар.
бачила десь на стiнi,але забула адресу... довелось гуглити.
yarilovrat
08.05.2009, 17:58
Сначала был тут давно но регится нестал, так пролестал и пошел дальше бродить росторами инета. Потом увидел стикер на телефонной будке, первый был наполовину цел а вот вторая и была та самая :) была надпись про поиск соратников. И вот я тут :) также привел сюда Pilitid может еще кого незнаю так как неотписывались. Вот моя история
viterfurer
09.05.2009, 01:41
реактора не знаю,але якщо він мае такі організаційні властивості- то він на свому місці.слава Коліівщені. Ми переможем.
nswap. Подяка адміністрації ( F.N.? ), за допомогу з реєстрацією. Вітання С.С.
Від знайомого по Вконтактє...
А я дізнався про реактор, коли у знайомого Вконтакті на сторінці побачив відео про реактор!
yarilovrat
28.05.2009, 10:25
кстати, еще наверное до того как слушал панк этот философ добавил мне правое зерно http://ru.wikipedia.org/wiki/Кампанелла,_Томмазо правда я читал книгу о его жизни и как он противостоял против и подымал на востания. книга: ЖЗЛ Кампанелла Томмазо
совету почитать бумажное издание, и смех и слезы
АріаВартА
04.06.2009, 04:26
Тільки не падайте зо сміху від СБУ, намагалися розпитати чи маю я якесь відношення до сайту:)))
А мені друг вконтакті малюнок скинув з реактора, з адресою сайта.
NS WP 88
19.06.2009, 17:07
З вконтакті ру
Ignition
20.06.2009, 23:09
Графіті на заборі з адресою сайту.
На Русских нацистских сайтах много ссылок на reactor.org.ua...
Street Soldiers 88
23.06.2009, 17:17
Думав то якась шавочна фігня )))
Графіті на заборі з адресою сайту.
На стенах Одессы
І як Вам сайт? У людей зі сторони завжди найоб'єктивніша думка ;)
Брут Хома
28.06.2009, 00:04
вконтакті, з презентаційної картинки журналу)
Из видео ВКонтакте в группе Северное Братство.
http://vkontakte.ru/video-3552670_91024741
На ссилках в УНТП
Але цей весь чорний блок реально змахує на якусь шавочну фігню) Я цього нерозумію, навіщо ці прапори, ця шавочна символіка, невже свого не вистачає:-X
Proletariat
05.07.2009, 21:31
Але цей весь чорний блок реально змахує на якусь шавочну фігню) Я цього нерозумію, навіщо ці прапори, ця шавочна символіка, невже свого не вистачає
Якщо вам скрізь здається шавочна фігня шавочних шавок, то це ваші проблеми. Ми не цим не страждаємо. Щодо символіки написано в FAQ:
http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?t=8
Щодо чорного блоку, то в Україні його вперше задекларували автономні праві, а не антіфа.
Та я не сперечаюся, просто сказав, що я цього не сприймаю і мені це не подобається(я маю на увазі символіку, а не рух)
А ось до руху я відношусь дуже позитивно, хоча можливо нее в усьому зоден, але мені подобаються автономи. оскільки вони увібрали у себе все найкращє і відкинули усю гниль.
Svetorada
06.07.2009, 02:09
от Яриловрата :)
вконтакті запросили на зустріч (1 травня). спочатку не звернув уваги, а через деякий час зайшов на сайт...:rolleyes:
Skin head
09.07.2009, 14:05
Шукав у гуглі про правих скінів, а знайшов цей сайт
Всім привіт, дізнався про цей сайт коли переглядав один чеський націоналістичний, там перейшов на словацький а потім на цей:rolleyes::) так і дізнався і ось сьогодні вирішив зареєструватися, бо сайт дуже сподобався
Побачила на будинку натпис адреси балоном, зацікавило...От тепер я тут:)
Mannaz_X
23.07.2009, 13:04
шукав в гуглі про зброю,не пам"ятаю про яку правда,але знайшов ваш сайт
Senorita_Blanca
27.07.2009, 22:31
не поверите - через википедию! Найти вас крайне трудно. Гугля не выдает ни при каких параметрах(((((
в Киеве ни одной надписи не видела, хотя бываю в разных местах...
Гугля не выдает ни при каких параметрах(((((
А по яких шукали?
как-то попал на сайт и все:)
Senorita_Blanca
28.07.2009, 00:24
А по яких шукали?
помнится я искала еще года пол назад...уже не помню...вводила в гуглю что-то типа "ультраправые Украина, фашизм, национализм...",а может как-то иначе...На русские сайты выводило, на этот нет(((Я даже подумала, что наверное у нас нет таких организаций, а потом случайно через Википедию выдало)))
xAUTONOMEx
28.07.2009, 01:10
помнится я искала еще года пол назад...уже не помню...вводила в гуглю что-то типа "ультраправые Украина, фашизм, национализм...",а может как-то иначе...На русские сайты выводило, на этот нет(((Я даже подумала, что наверное у нас нет таких организаций, а потом случайно через Википедию выдало)))
ну ясное дело )
мы автономные правые.
и сайту еще нет пол года.
пробей в поиске автономные правые, автономний спротив и т.д... и увидишь )
Senorita_Blanca
28.07.2009, 01:13
хм, спасибо)) ну, теперь мне уже не нужно искать, но ради интереса попробую.
Зконтакту
28.07.2009, 15:51
Побачив відео в групі вконтакті "Слава ОУН-УПА та усім борцям за волю України":)
хм, спасибо)) ну, теперь мне уже не нужно искать, но ради интереса попробую.
удивительно что ты год назад по такому поиску не нашла сайт УНТП :)
www.untp.org.ua
Светодар
28.07.2009, 17:47
Марш Славянской Трезвости в Запорожье, нес баннер со ссылкой:) Ну и соратники разумеется посоветовали.
От своей девушки(Senorita_Blanca)
Кинула линк,заинтересовала,зарегился.
На стіні мого міста балоном було написано
"НЕ БУДЬ ОВОЧЕМ!!! reactor.org.ua"
ось і вирішила завітати :rolleyes:
Nachtigall
15.09.2009, 23:29
праві друзі підказали:) доречі, через реактор кинув курити:)
Їхав в маршрутці, й дивився у вікно, побачив як великим літерами на стіні було написано WWW.REACTOR.ORG.UA
Реактор читал еще когда он не относился к автономам, а как именно про него узнал точно сказать не могу, наверно на форуме УНТП.:)
Black&Red
23.09.2009, 21:49
побачив посилання на якомусь ПРАВому ресурсі, та ще друг сказав
через розмови з ідеологічними побратимами)))))):-X
на стіні прочитав. по Одесі дуже багато було надписів перед першим травня.
Відписуйте чи ви і раніше були в правому русі. Цікаво скільки нової молоді прийшло до руху!
Я побачив стікер на дверях під'їзду.
Resistance82
01.11.2009, 22:39
читая каменті видно что пропаганда на улице не зря )
это радует )
В ВКонтакте на стене у одного из активных участников НС-группы...вот ток я его непомню, иронично будет если я его больше не увижу) в ВК ...
Квіточка
29.01.2010, 20:06
Колись йшли з футболу і знайомий каже: МИ ПРАВІ АВТОНОМИ!
думаю, що за автономи?! потім бачила наліпочки УКРАЇНУ УКРАЇНЦЯМ...
думаю, тре зайти на цей сайт...зайшла...прочитала...і ось тут))))
Знайшов адресу Реактора в обговоренні на форумі ВО Свобода.
Зацікавився і вирішив почитати.
EvtaNAZIa
08.02.2010, 23:04
У Львові на одній стіні побачила трафарет "Україну - українцям", а поруч напис "Reactor.org". А ше часто чула деякі розмови знайомих хлопців. Тому зараз точно не можу сказати, коли саме я дізналась про Реактор...але досить давно.
З youtube.com в якомусь ролику посилання побачив, перейшов і ось я тут :)
http://reibert.info/forum/index.php- про реактор я взнав з цього ресурса
NAZI-SKA
31.03.2010, 15:47
Дізнався про Реактор з стікерів в Харківському метро
Про реактор дізнався з стікера на братовому ноуті)
Retaliate
02.04.2010, 21:46
Дізнався з графіті на стіні біля мого учбового закладу, його потім стерли, а я запам'ятав, зайшов, а тут цікаво
Давно це було вже й не згадаю. Спочатку не спиймав, писав різну дурню в коментах, мене банили:))) Сьогодні я тут.
Die Einzigartig
06.04.2010, 20:34
агітація))))вона таки працює!
Neonazi-NS
23.05.2010, 21:44
Ось так::)
http://i058.radikal.ru/1005/44/ca51a06dc4b3.png
Жаль тільки, що тему видалили.
Proletariat
24.05.2010, 00:18
Жаль тільки, що тему видалили.
Насправді це дебільна стаття.
Nacionalist
18.06.2010, 22:02
Випадково знайшов:)
націоналіст
18.06.2010, 23:04
Побачив банер, на якомусь правому сайті
Victoira
26.06.2010, 16:21
Да, агитация работает. На стене увидела надпись "Город ожил", а рядом адрес сайта. Заинтересовало. Потом у хороших людей поинтересовалась, сказали, что хороший сайт.
krm_Illya
05.07.2010, 21:04
Націоналіст дав посилання на сайт.
агітація))))вона таки працює!
працює, працює.
досить давно побачив напис графіті в переході (коло Білли...), ще й подумав що за криворукий писав :)))
але за адресою глянув, хоч з якого приводу пишуть таке.
А у 2009 з товаришем приймали участь у марші на честь УПА (автономному) .
українське небо
30.08.2010, 13:45
А я побачила напис на будинку,зацікавило і я вирішила зайти на сайт...а потім прочитавши ідеї руху вирішила і сама вступити...;)
WeiZ_sXe
30.08.2010, 15:02
інтернет агітація...багато картинок з розумними підписами та сайтом реактора подіяли)
побачив напис на стіні "курілки" універу "кидай палити займайся спортом")
ось і зацікавився)
граффіті на стінах міста.
Всем Добрый Вечер!
Увидел граффити.
Надеюсь за русский язык здесь не гоняют. :)
Надеюсь за русский язык здесь не гоняют.
А, що десь в Україні "ганяють" за російську мову?
Мурзілко
08.02.2011, 00:31
Я теж давно вже бачила у місті трафаретні зображення на стінах з адресами, як оказалося, групи сайтів по тематиці НС. Але зайшла тільки тепер. И ще один давній знайомий мені десь років 2 тому писав багато що із ідеології НС, без назви політичної сили, у тезах. Навіть сподвиг Ніцше читати. Зараз читаю вас та багато що потребує аналізу та осмислення/переосмислення. Ніколи не була прихильницею історії, але зацікавило дещо.
відеоролики на ютубі
ПС опір і реактор - одне й теж саме?
опір і реактор - одне й теж саме?
це інтернет-ресурси автономів
Слов'янин
28.08.2011, 20:00
Мені друг сказав про цей сайт :)
Ужгородець
18.11.2011, 22:32
Через контакт,у группі Сейтар.
Аналогічно
Дмитро 82
19.11.2011, 12:58
через гугл в пошуковій системі знайшов
Посилання з дружніх сайтів:)
Дмитро 82
22.11.2011, 12:57
хоть десь можемо відверто спілкуватися!!!
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009