КПК

Показати повну версію : Регіональні сайти

Добромир
15.11.2009, 17:55
Доброго вечора!
Вмене таке питання: чи міг би хтось допомогти з дизайном сайту нашої регіональної групи автономного супротиву? :)

F.N.
15.11.2009, 17:59
Вмене таке питання: чи міг би хтось допомогти з дизайном сайту нашої регіональної групи автономного супротиву?
А який двіжок плануєте ставити?

X_WL_X
15.11.2009, 20:40
Я мог бы попробовать. Но надо поподробнее знать, что именно вам нужно...

Добромир
15.11.2009, 21:30
ну дл початку планую зробити то на укозі,так к грошей на хостинг немає поки що,а потім якщо шо то перенести. Та і наукозі в конструкторі зробити можна легко і швидко.
А допомога треба з оформленням,тобто зробити нормальний вигляд сайту.
З.І. Чи не можна позичити дещо з дизайну сайту реактора?

Proletariat
15.11.2009, 21:42

Краще вже позичити з іноземних сайтів щось. Їх багато.

Aquila
15.11.2009, 22:01
ну дл початку планую зробити то на укозі,так к грошей на хостинг немає поки що,а потім якщо шо то перенести. Та і наукозі в конструкторі зробити можна легко і швидко.
А допомога треба з оформленням,тобто зробити нормальний вигляд сайту.
Тю, так скільки там той хост коштує? 20 грн на місяць?

F.N.
15.11.2009, 22:20
На укозі не раджу робити. Якщо буде більше трьох бажаючих товариств, можна створити блог-сервіс на нашому сервері, щоб кожен охочий (правий) міг створити собі блог на основі вордпресу. Дизайнів для таких блогів море.

lingvo
15.11.2009, 23:11
Укоз справді лайно. Ось, наприклад, безкоштовний хостинг без реклами http://zymic.com/

Aquila
15.11.2009, 23:50
Для форуму можу порадити http://www.forum2x2.ru . Один з найкращих шарових хостів які я зустрічав.

Kozak88
16.11.2009, 00:36
Взагалі непогана ідея. як вже сказав ФН створити спільний блог сервіс.

DavidMarkovic
18.11.2009, 02:16
Люди, зацініть таку тему http://davidmarkovic.livejournal.com/

Створив тільки-но сторінку, інформацію поки що не кидав. Думаю в першу чергу закинути свою писанину з теми "Пед.розбещення" на цьому форумі, а також трішки цікавих матеріалів з мережі. Потім потихеньку буду додавати свої думки, враження, поради (можливо ще й акції щодо дітей... хз... Сам не справлюся, ідейних друзів в місті поки що не маю. Далі видно буде). Можливо колись доростемо і до окремого сайту (досвід в розробці маю).
Чекаю на ваші відгуки: чи потрібна взагалі подібна сторінка, як краще подавати інформацію, і взагалі, чи можна буде позиціонувати дану сторінку, як частину Автономного спротиву.

Критикуйте, не соромтеся:)

Дякую за увагу!

1313
18.11.2009, 02:22
Я б почав зі заміни логіна в жж на більш серйозний :)

yarilovrat
18.11.2009, 09:09
Может нам просто дадут сабдомены а хостинг уже наше дело :)

Зверь
18.11.2009, 10:39
Камераден! Отличная новость: снова открыта регистрация на блогосервисе http://baywords.com/ Это сервис от создателей крупнейшего торрент-трекера ThePirateBay.org

Как известно - эта команда давно, и с переменным успехом, борется за свободу слова и распространения информации в сети. Обещают никогда и ни при каких обстоятельствах не закрывать блог, в не зависимости от размещенного в нем контента.

Поверьте, этим заявлениям можно верить, насколько вообще можно чему-то верить :). Те, кто следит за новостями знают, что Шведская Пиратская партия весьма активно отстаивает свою позицию в судах и несколько ее представителей уже в Европарламенте.

F.N.
18.11.2009, 11:18
Сайти для товариств можна створювати на блогах (blogger, wordpress.org...) або купувати собі хостинг, а субдомен ми дамо (наприклад, kyiv.reactor.org.ua)

Proletariat
18.11.2009, 13:54
Відкривайте сайти ще тут: https://www.blogger.com/start

Тільки створіть гарний дизайн, а не уродство.

Зверь
19.11.2009, 06:47
Відкривайте сайти ще тут: https://www.blogger.com/start
Тільки створіть гарний дизайн, а не уродство.

Blogger принадлежит гуглу. Гугл - американская компания, причем созданная и управляемая жидами. Были инциденты, когда суд обязывал гугл открыть информацию о владельце журнала.

Сайти для товариств можна створювати на блогах (blogger, wordpress.org...) або купувати собі хостинг, а субдомен ми дамо (наприклад, kyiv.reactor.org.ua)
А где гарантия, что украинский хостер не закроет лавочку в связи с нарушением условий использования? Тем что они могут сливать информацию о владельце в любые силовые структуры, причем без всякого постановления.

F.N.
19.11.2009, 11:36
А где гарантия, что украинский хостер не закроет лавочку в связи с нарушением условий использования?
А де гарантія, що ти сьогодні сидиш вдома, а завтра раптом не опинешся в СІЗО? Купуючи український хостінг, ми діємо на свій страх і ризик.

Добромир
19.11.2009, 16:47
ну блін! ви мене усі геть запутали! то де створювати сайт? тільки я хочу повноцінний з форумом блогом галереєю і т.д. :)

F.N.
19.11.2009, 18:16
тільки я хочу повноцінний з форумом блогом галереєю і т.д
тоді створюй на укозі. Але чекай і будь готовим, коли його закриють.

Добромир
19.11.2009, 18:23
тоді створюй на укозі. Але чекай і будь готовим, коли його закриють.
а за шо його можуть закрити?

Kozak88
19.11.2009, 23:09
Т азабий на той сайт. Що він дасть. РЕактор - наше всьо. Їх і так вистачає для пропаганди. А якщо хочеш щось викладувати то ісюди можна.

Schulz
20.11.2009, 03:54
я теж вважаю зайвим створювати регіональні сайти

Зверь
29.11.2009, 21:12
А де гарантія, що ти сьогодні сидиш вдома, а завтра раптом не опинешся в СІЗО? Купуючи український хостінг, ми діємо на свій страх і ризик.

А где я сказал что нужно покупать наш хостинг?

ЗЫ Бог с Вами, давайте не будем о СИЗО...

а за шо його можуть закрити?

За нарушение правил сервиса. А именно: пропаганду нацизма.

misha
03.12.2009, 11:54
Шановні панове!
Я у вас вперше, вітаю всіх автономних правих.

Звертаюся до вас по пораду. Потрібен хостінг для недавно закритого форуму праворадикального напрямку. Власник хостінгу повинен бути свідомим українцем, або хоча б не жидом. Безкоштовний хостінг чи ні, в UA-IX чи ні - все одно. Аби ним не заправляли толерасти, антифашисти, кремляді і жидофіли. Згаданий форум було створено на uaforums.net, але його закрили власники хостінгу (ймовірно, жиди) за наводкою однієї прокремлівської гниди. Ось коротка переписка з адміністрацією:
http://www.topua.net/forum/topic1573.html
Формат форуму можна визначити як націоналістичний треш-метал. В основному, це жорстке чорногуморне глузування над кацапами, жидами, політиками і т.д. Аудиторія, в основному, солідні люди за 40, патріоти, забанені на прокацапському Форумі Дилетантів. База даних форуму є. Двигун - phpbb2.
Я бачу, серед вас є такі, хто більш-менш орієнтується на ринку хостінгових послуг. Буду радий почути якісь рекомендації!

З повагою, Михайло.

F.N.
03.12.2009, 12:03
misha, напишіть мені в приват. Дам декілька порад.

Kozak88
04.12.2009, 12:59
Шановні панове!
Я у вас вперше, вітаю всіх автономних правих.

Звертаюся до вас по пораду. Потрібен хостінг для недавно закритого форуму праворадикального напрямку. Власник хостінгу повинен бути свідомим українцем, або хоча б не жидом. Безкоштовний хостінг чи ні, в UA-IX чи ні - все одно. Аби ним не заправляли толерасти, антифашисти, кремляді і жидофіли. Згаданий форум було створено на uaforums.net, але його закрили власники хостінгу (ймовірно, жиди) за наводкою однієї прокремлівської гниди. Ось коротка переписка з адміністрацією:
http://www.topua.net/forum/topic1573.html
Формат форуму можна визначити як націоналістичний треш-метал. В основному, це жорстке чорногуморне глузування над кацапами, жидами, політиками і т.д. Аудиторія, в основному, солідні люди за 40, патріоти, забанені на прокацапському Форумі Дилетантів. База даних форуму є. Двигун - phpbb2.
Я бачу, серед вас є такі, хто більш-менш орієнтується на ринку хостінгових послуг. Буду радий почути якісь рекомендації!

З повагою, Михайло.
Хіба вже не банять з розпалювання ворожнечі між братськими народами???? =-O

F.N.
04.12.2009, 13:59
А хто тобі братський нарід? Кацапи чи росіяни?

misha
04.12.2009, 15:23
Хіба вже не банять з розпалювання ворожнечі між братськими народами???? =-O

Жиди мені не брати, і кацапи теж. Існують нормальні євреї (не жиди!) і нормальні росіяни (не кацапи!), але це велика рідкість. В інтернеті таких майже не зустрінеш.
І ще. Якби я писав "смерть жидомасонам" на сайтах так званого "государства ізраіль" - це,може, і було б розпалюванням ворожнечі. Але я вдома, у своїй, богом даній країні, яку паплюжать і нищать жиди.

fred
04.12.2009, 16:54
Існують нормальні євреї (не жиди!)
Якщо ти таких знаєш, значить ти знаєш їх недостатньо.
До того ж жиди і євреї це одне і те ж саме.
Про це я писав тут http://www.neworder.org.ua/showpost.php?p=59&postcount=2

misha
17.12.2009, 15:17
Дякую панові F.N. і всім, хто відгукнувся на моє прохання! Без вас нічого б не вийшло. Ось відроджений форум:

http://diletants.info/

Запрошую! Вогонь по жидві! :rozstril:

Kozak88
17.12.2009, 19:13
Жиди мені не брати, і кацапи теж. Існують нормальні євреї (не жиди!) і нормальні росіяни (не кацапи!), але це велика рідкість. В інтернеті таких майже не зустрінеш.
І ще. Якби я писав "смерть жидомасонам" на сайтах так званого "государства ізраіль" - це,може, і було б розпалюванням ворожнечі. Але я вдома, у своїй, богом даній країні, яку паплюжать і нищать жиди.

Вам би було приємно якби російськи соратнки писали "ХОХЛИ"? Нехай потім навіть пояснюючи що це не стосується усіх українців. Особисто мені - ні.

Зверь
18.12.2009, 23:55
Вам би було приємно якби російськи соратнки писали "ХОХЛИ"? Нехай потім навіть пояснюючи що це не стосується усіх українців. Особисто мені - ні.

Як не дивно, але москалі українців тільки так і називають. Ми будемо толерантними? :)

misha
28.12.2009, 10:42
Справа в тому, що якщо у мене і є однодумці/соратники росіяни, то це саме росіяни, не кацапи! Я чітко розмежовую росіян і кацапів, так само як українців і хохлів.
Кацапи - це тупі путінські папуги, до того ж вічно п"яні. Кацапи, як сухі ганчірки, повністю поглинають всю жидо-кремлівську пропаганду, що тонами ллється їм у вуха. Росіяни ж - навпаки, це свідомі люди, що прагнуть свободи від жидомасонського іга для своєї нації і для інших.
Те ж само і у нас. Хохли - це тупа обидлячена біомаса. якій крім піва та сігарєт нічого не треба. Хохли - це також "прадвінутиє" офісно-клубні чмошники, поклоннікі капітєльман, яйценюка і прочіх. Ну, а хто такі українці - думаю, пояснень не треба.

fred
28.12.2009, 12:41
Я чітко розмежовую росіян і кацапів, так само як українців і хохлів.
Я притримуюсь майже таких самих позицій, але є соратники які слова кацап та хохол сприймають за образу. Тому якщо ми стримаємось від вживанн подібних слів, нам гірше не стане, а от соратниками буде спокійніше.
Хохли - це також "прадвінутиє" офісно-клубні чмошники, поклоннікі капітєльман, яйценюка і прочіх.
Це не хохли, це жидоподібні.