Показати повну версію : Допомога сайту
Відсутній
05.03.2009, 11:04
1) Прошу будь ласка пояснити ось що: "на форумі заборонени подавати клікабельні посилання, щоб сайт не бачив, звідки на нього зайшли, але при тому всьому коли ми на вулиці пишемо на стіні назву сайту - це позитивно... не бачу логіки, прошу пояснити доходчиво."
2) На сайті за день від 350 до 400 відвідувачів. Пропоную головному адміністраторові розмістити 2-3 банера на сайті і окупити його утримання, а можливо ще й зверху щось отримувати і пускати на реальні акції чи дії.
1) можеш ставити клікабельні посилання. Ми вже поставили редіректор. Тобто, джерело трафіку буде невідоме. Зрозумійте, сайт - це одне, а форум - це інше. Якщо на сайті важко знайти щось протизаконне, то форум - зовсім інша справа. Щоб не вештатись весь час по хостингах, бо якісь вилупки написали тисячу скарг, ми намагаємось дотримувати законність на сайті. Форуму це не стосується.
2) про заробіток на утримання сайту ми думаємо. Банери навряд чи, а контекстну рекламу можна буде поставити. Потім.
Ukrainian
05.03.2009, 11:23
по 2) - то принесе копійки, а псувати сайт рекламою неестетично. Корисно приєднатись до системи обміну новинами типу RedTram чи ukrainci.com - таким чином наші новини будуть публікуватись на інших сайтах новин, це приносить майже такий же трафік як пошукові системи.
Відсутній
05.03.2009, 11:53
по 2) - то принесе копійки,
У мене знайомий платив 300 доларів за місяць реклами, звичайно сайт трохи популярніший за реактор, але все ж це далеко не копійки, а поставити 3 юанера і вже можна отримувати хо по 50 доларів за банер - це вже добре.
Як на мене реклама на сайті буде зайвою та зіпсує його, це дійсно буде неестетично. З приводу грошей на утримання сайту, пропоную створити рахунок, на який можно було б перераховувати гроші. Бажаючі підтримати Реактор знайдуться ;)
ПРОКУРОР
05.03.2009, 13:12
Если реклама поможет развиваться сайту,то почему б и нет
Ukrainian
05.03.2009, 13:37
Если реклама поможет развиваться сайту,то почему б и нет
Реклама допоможе розвиватись сайту, коли ми почнем розміщувати свою рекламу на чужих сайтах ;)
ПРОКУРОР
05.03.2009, 13:44
Так от система обміну новинами,типу редтрам чи маркетгид саме те,що потрібно,і заробіток и новини на інших сайтах
Якщо дійсно потрібно буде створити веб-гаманці для оплати хостінгу та на рекламу - зробимо.
2) На сайті за день від 350 до 400 відвідувачів. Пропоную головному адміністраторові розмістити 2-3 банера на сайті і окупити його утримання, а можливо ще й зверху щось отримувати і пускати на реальні акції чи дії.
Камрад, Реактор - не тот проект, где реклама может иметь место. Вам бы понравилось, если бы, зайдя в церковь, вы увидели на стене рекламу Макдональдса?
Посещаемость от 350 до 400 - это вообще ничто для самоокупаемости посредством рекламы.
Правильный выход только один и его уже предложили - создать кошелек, на который бы можно было через СМС кидать по 5-10 грн.
ПРОКУРОР
05.03.2009, 21:58
А лучше смс чат,и приветы можно передать и деньги пойдут на пользу,я надеюсь
А лучше смс чат,и приветы можно передать и деньги пойдут на пользу,я надеюсь
Пока это бессмысленно. Вы каждый день будете передавать приветы? Общаться там все равно нормально не получится.
ПРОКУРОР
05.03.2009, 23:35
А зачем то каждый день? Берите пример с правого радио
Відсутній
06.03.2009, 00:18
Камрад, Реактор - не тот проект, где реклама может иметь место. Вам бы понравилось, если бы, зайдя в церковь, вы увидели на стене рекламу Макдональдса?
З прикладом маленька прикрість:( Я негативно відношуся до християнства:)
А що до реклами, я запропонував, і мене б реклама тут не гнітила, через те, що розумію потребу людей в гршах для гарної справи, а адміни уже сказали своє слово.
З прикладом маленька прикрість:( Я негативно відношуся до християнства:)
А що до реклами, я запропонував, і мене б реклама тут не гнітила, через те, що розумію потребу людей в гршах для гарної справи, а адміни уже сказали своє слово.
Меня тоже христианином назвать очень сложно, но я думаю вы поняли мою мысль :)
В тех местах, где сеют разумное, вечное, доброе - реклама недопустима.
В тех местах, где сеют разумное, вечное, доброе - реклама недопустима.
Абсолютно згодний.
Якщо дійсно потрібно буде створити веб-гаманці для оплати хостінгу та на рекламу - зробимо.
Краще зробіть як запропонував Foreman з СМС:
Правильный выход только один и его уже предложили - создать кошелек, на который бы можно было через СМС кидать по 5-10 грн.
По SMS поки що немає змоги створити копілку (там потрібні паспортні дані), а WM-копілку створили. У кого є WMZ/WMU/WMR - надсилайте (якщо ви надсилаєте гривні або рублі - вони конвертуються у долари і на малюнку відображена сума в доларах). Мінімальна монета - 0.02 WMZ. Завчасно дякуємо!
http://www.wmkopilka.ru/cbimg.php?17908 (http://forum.reactor.org.ua/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.wmkopilka.ru%2 Fcoinbox.php%3F17908)
Також можна це зробити на нашому сайті (кнопка внизу біля лічильника)
а WM-копілку створили. У кого є WMZ/WMU/WMR - надсилайте
поясни що це і як ним користуватися?:)
поясни що це і як ним користуватися?
Webmoney. Електронні гроші для розрахунків. Гривні - WMU, рубл - WMR і капуста WMZ. Детальніше на http://webmoney.ru
Соратники! Термін хостінгу сайту Реактор скоро спливає. Треба його продовжити. Потрібно 17,38$ Webmoney. У нас зараз є тільки 3,5$ (з них у копілці 2,42). Якщо хтось має бажання допомогти і має webmoney - кидайте нам копілку. Див. внизу сторінки під лічильниками.
Соратники! Термін хостінгу сайту Реактор скоро спливає. Треба його продовжити. Потрібно 17,38$ Webmoney. У нас зараз є тільки 3,5$ (з них у копілці 2,42). Якщо хтось має бажання допомогти і має webmoney - кидайте нам копілку. Див. внизу сторінки під лічильниками.
Бажання є, нема Webmoney.
Завести собі гаманець - 10 хвилин. Потім піти купити картку поповнення або поповнити свій гаманець в найближчому терміналі. Потім скинути гроші в копілку...
webmoney.ru
Можна іншим способом. Пиши в приват.
Beloslav
21.05.2009, 17:26
а в нормальных деньгах сколько нужно?
а в нормальных деньгах сколько нужно?
Наразі уся сума на хостінг вже є. Дякуємо Ukrainian.
Natsionalist
18.09.2009, 21:01
чи можу я рекламувати сайт reactor.org.ua ????
Використовуючі лозунги автономних правих - звісно.
Нам пропонують безкоштовно зробити флеш шапку сайту Реактор. Щоб шестерня крутилася, а слова з'являлися по буквам. Виносити на голосування, чи може так вирішимо?
Нам пропонують безкоштовно зробити флеш шапку сайту Реактор. Щоб шестерня крутилася, а слова з'являлися по буквам. Виносити на голосування, чи може так вирішимо?
Дивлячись наскільки якісно буде виконано. Якщо там аматорське виконання, то ліпше не треба.
Ukrainian
04.01.2010, 19:56
Звісно нехай роблять, а хто робить?
Виносити на голосування, чи може так вирішимо?
Думаю потрібно голосувати. Особисто я вважаю, що на даний момент немає необхєдності в подібній заміні шапки.
хай роблять, поставимо, подивимося, буде гарно - залишимо)
Брут Хома
04.01.2010, 21:59
Нехай роблять, якщо буде змога пізніше, в разі чого, повернути назад. Подивимось, проголосуємо.
Добре. Так і відпишу - нехай покажуть, я опублікую посилання, щоб кожен міг переглянути у новій темі і поставлю голосування.
yarilovrat
05.01.2010, 01:34
вот бы шестерню шоб крутилась а там еще облоко тегов или меток ;) типа внутри:rolleyes: как на форуме булки
Товариш civico88 робив таку флеш шапку із шестренею, що обертається. Я попрошу його десь вивісити для демонстрації.
Питання до програмістів: чи можна у флеш-анімацію впихнути якийсь код, який буде шкідливим для сайту/користувачів, або буде робити трафік іншим сайтам?
Ukrainian
05.01.2010, 14:26
F.N., так можна здається кукіси викрасти, тому й питаю хто це робить, знайомий хтось чи анонімус?
Ukrainian, людина абсолютно незнайома. Пропонує юезкоштовно зробити флеш, тому що розділяє наші ідеї. Може в нього взяти код і самим скомпілювати?
Ukrainian
05.01.2010, 18:33
Хай дає тільки сорци, подивимось на них :)
civico88
07.01.2010, 20:20
шестерню можна побачити на сайтi www.1legion.tk
Я раджу адмінам зробити окрему сторінку для реклмами.
Додати всю найдорожчу можливу рекламу.
І хай кожний скільки не в лом поклікае.
Прибуток буде дуже и дуже гарний!
У мене сайт з 15-тю хостами!Але у день 2-3 російських рублі!
Тут якшо кожний поклікае потроху війде дуже і дуже велика сума![:|||||:]
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009