Показати повну версію : Нарисувався новий соратник))
Евреи Херсона ждут погромов - спецслужбы покрывают антисемитов (http://izrus.co.il/diasporaIL/article/2009-03-04/3910.html)
Нарисувався новий соратник))
Та соратник не новий. По перше за нього вже писали в новинах "Реактора", а особисто я чув за нього і раніше, і лише позитивне. Правда в статті указано , що до його фракції входить два жида, про це раніше не знав. Не погано було б щоб він зайшов на форум, як прихильник правої ідеології, та трохи розказав нам про свою політику, а там дивись і ми чимось би змогли йому допомогти, якщо він справді наш.
Свободівець
04.03.2009, 19:16
Відчуваю, що це продуманий піар для Мороза перед виборами.
От скоро Мороз поаяякає, вигоне с партії, і буде героєм серед овочів і жидів.
Те що йому наразі і треба.
Все що Ви хочете дізнатися про Кириченко С.О., можете спитати у мене. Тому що я з ним працюю. Це наша загальна боротьба.
Сергій Олександрович свого часу був дійсно народним депутатом. Саме він є одним з засновників проекту Конституції України. Також, він являється суддєю та полковником Українського козацтва.
Все життя він воював з місцевою владою. У 90-х рр., коли почався ментівський терор, він витягнув з-під мусоро-жидівського гніту багато хлопців та підприємців. Кириченко С.О., свого часу зняв з посад за корупцію начальника МВС області, начальника СБУ області, кілька суддів, весь часі розривав прокурорів. Його боялися всі.
Але, у 2002 році, до влади прийшли баблоіди мільйонери. Тому, за місяць до виборів у Кириченко С.О. забрали його виборчий округ, та дали зовсім інший, де люди його не знають. А на його місці пройшов у ВР баблоід, на якого була відкрита карна справа за відмивання коштів та ухилення від податків на суму 350 млн. грн.
Сергій Олександрович не здався. Він, будучи просто громадянином, і надалі займався громадською діяльністю, продовжував захищати народ від провладних покидьків.
У 2006 році, на виборах мера, він зайняв друге місце, хоча перемога була у нього. На жаль, у той момент мером міста вже був ЖИД В. Сальдо. Завдяки адмінресурсу, підроблюючи результати виборів, жид пішов на другий строк. За нього голосували квартали покійників, виборчі бюлетені були чотирьох кольорів. Позов про оскарження виборів по сьогоднішній день знаходиться у Європейському суді.
Але вже у 2006 році у міську раду пройшов депутатський блок. У цьому блоці, дійсно присутні не два, а навіть три калірованих жида. Ще рік тому Кириченко навіть уявити не міг, що у всьому винні жиди. Просто людина все життя займалася захистом людей. Але в його рядах з"явилася пара ультра-правих націоналістів, які і почали відкривати йому очі на жидівське питання. На щастя, завдяки саме жидам-депутатам зі свого власного блоку, він на своїй шкурі дізнався про справжню жидівську підлість, підступність та брехливість.
Після цього, влітку минулого року, Кириченко починає зовсім інший політичний курс. Він розриває всі стосунки з депутатами-жидами. Сьогодні вони всі працюють на жидівську мерську команду. Нажаль, за законом їх не можна виключити з депутатів. Але сьогодні на наступні вибори вже сформовано нову міцну команду, що складається з людей слов"янського формату.
В наших газеті та радіо "Вік" ми постійно ведемо антижидівську пропаганду, закликаємо народ прокидатись та скинути з своїх плеч жидівське ярмо. За нами ведуть наружне стеження, слухають всі телефони. Через дорогу майже 24 години на добу сидять хлопці зі сканером "контора", та пелінгують всі розмови в нашому офісі.
А саме вчора ми отримали інформацію з двох джерел, що жиди вирішили фізично знищити Кириченко С.О.. Ще вчора була інформація, що вони розшукують виконавця (кілера). Сьогоднішні звертання до УБОЗу підтвердили, що ця акція планується при підтримці місцевих силовиків. Вони просто не хочуть нічого робити в плані ОРЗ. З цього приводу буде заява в найближчий час. Я не знаю, що буде завтра. На даний момент ми пересуваємося по місту в бронежилетах та зі зброєю. Місцева жидівська влада нам допомогти не збирається, а скоріш за все навпаки причетна до можливого нападу, так як начальник УБОЗу в дружніх стосунках з мером - жидом.
Ось, коротенько я Вам розповів хронологію нашої історії про те, як у Херсоні серед жидівського кагалу народився ультраправий націоналізм на політичному рівні.
Тому, завжди готовий відповісти на всі ваші питання.
думаю, якщо потрібна якась підтримка чи допомога, можеш звертатись, думаю багато хто відгукнеться, булоб дуже добре, якби всі праві навколо Херсону згуртувались і діяли одним фронтом разом з шановним Сергієм Кириченокм(але не забували про свої міста), можливо б Херсон став би початковою точкою становлення нової України!
думаю, якщо потрібна якась підтримка чи допомога, можеш звертатись, думаю багато хто відгукнеться, булоб дуже добре, якби всі праві навколо Херсону згуртувались і діяли одним фронтом разом з шановним Сергієм Кириченокм(але не забували про свої міста), можливо б Херсон став би початковою точкою становлення нової України!
Дуже дякую за підтримку. Місяць тому у Херсоні проводився соціологічний опрос. Питання буле таке: "Якщо б сьогодні були вибори мера, за кого б ви віддали свій голос?"
Результат опитування - 72,5% віддали б свій голос Кириченко.
Такий результат говорить про те, що на теріторії України владу цілком відберуть у жидів радикальні націоналісти. Для жидів Херсону це всеодно що смерть, томущо вони відразу будуть звільнені не зважаючи на їх фах та "толерантність". На всі ключові посади будуть повернені українці-слов"яни. Саме день перемоги на виборах буде початком оновлення Херсона та України. Томущо в одному окремо взятому місті ми збудуємо нову політичну та ідеологічну модель, яка буде переходити з району в район, з міста в місто, та в кінці кінців може врятувати Україну. Тому всім треба правим об"єднуватись або хочаб знайомитись потрібно вже сьогодні.
Майбутнє України лише за націоналізмом!
Ну на мене при необхідності, точно можна розраховувати, тим більше, що від Херсона не так вже й далеко.
Дякую! Будемо мати на увазі!
Мені за пана Кириченка розповідали люди, які його знають. Кажуть, нормальний мужик.
Відсутній
10.03.2009, 01:22
Ну на мене при необхідності, точно можна розраховувати, тим більше, що від Херсона не так вже й далеко.
Я хоч і далеченько від Херсона, та також готовий допомогти пану Кириченку усим, що в моїх силах.
мер міста ЖИД В. Сальдо
ПРОКУРАТУРА ХЕРСОНСКОЙ ОБЛАСТИ ВОЗБУДИЛА УГОЛОВНОЕ ДЕЛО ПРОТИВ МЕРА ГОРОДА ХЕРСОНА ВЛАДИМИРА САЛЬДО
http://s46.radikal.ru/i113/0904/53/112b13fd903f.jpg
Владимир Сальдо
По информации одного из фигурантов этого дела областная прокуратура всерьез взялась за херсонского городничего. Областной прокурор инкриминирует Владимиру Васильевичу нарушение части 2. ст. 382 УК Украины (невиконання судового рішення). Как известно последнее время В.В.С., всеми фибрами души упирается и не желает исполнить решение Верховного Суда Украины, а именно восстановить на должности директора КП «Херсонкоммунтранссервис» Александра Васильева.
Но сколько б ниточка не вилась, конец всегда найдется. Со слов А.Васильева он недавно был опрошен в прокуратуре, в качестве потерпевшего по этому делу. Кроме этого редакция располагает информацией, что на прежнем месте роботы Александра Васильева работниками милиции была произведена выемка документов. И по неподтвержденным слухам был задержан работник коммунального предприятия, при попытке передачи взятки должностному лицу городской власти.
Можно смело предположить, что в ближайшее время тихую и спокойную Херсонщину ждет коррупционный скандал не местного масштаба, со всеми вытекающими отсюда последствиями.
http://h.ua/story/187107/
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009