Показати повну версію : В"язні Совісті
Пропоную створити таку тему. Або ж розвивати її тут, або ж перемістити у інше місце, але думаю, що вона потрбіна. Розмістимо тут данні про політв"язнів, адреси місць ув"язнень. Підтримка, матеріальна, а тим більш і моральна просто необхідна людям, яких закрила система.
Відсутній
03.03.2009, 23:48
підтримую, нащастя у мене немає друзів, що потрапили за грати.
Якщо хто не в курсі, тут можна знайти інформацію:
http://landsberg.org.ua/index.php?do=cat&category=prisonbook
Це добре, але я гадаю, що цей список неповний, тому можна було б тут створити свій і подоповювати його людьми, які цього потребують. В мене, на щастя таких знайомих теж немає. але ж.
В принципі я згоден, що такий список потрібний, в крайньому випадку перенисти той список сюди і продовжувати його вести тут.
було би доброю Ініціативою щоб кожне місто взяло на себе допомогу конкретному полоненому. поділити порівно типу і почати
Не заперечую. Правда бажано допомагати в тому регіоні де проживаєш. Так простіше і як результат більше користі.
Саме тому і пропоную створити подібний список з вказанням місця відбування покарання соратників.
Ну що, я думаю, адміністрація не проти створити гілочку?
Ну що, я думаю, адміністрація не проти створити гілочку? Звичайно, не проти.
Одна людина допоможе з інформацією. Спробую дізнатися деталі.
Відсутній
15.03.2009, 00:09
Ну так що, тему створили, а переходити до реальних дій ніхто не планує?
Знаю, що у Львові сидить чоловік, біля 30 років, сидить за те, що вбив наркоторговця. Скін, з татуюваннями свастик. Тільки от нащастя ще ніколи не мав досвіду відвідин в"язнів і не знаю як це робиться, що потрібно для цього.
До речі, вже хотів знову спитати. чому так і нестворили підтему?
Відсутній. Ось його адресу(місця позбавлення волі) треба було б і викласти, наприклад.
Посилку можна висилати або від якогось алкаша, або від пропаленої людини.
І ще чув, що існує якесь обмеження кг на в"язня в місяць.
я думаю в любому випадку перш ніж шось надсилати тре з людино списатися і запитати в чому вона має потребу.. а з нудними бюро нюансами вона сама ознайоме і попередить про обмеження
Знаю, що у Львові сидить чоловік, біля 30 років, сидить за те, що вбив наркоторговця. Скін, з татуюваннями свастик. Тільки от нащастя ще ніколи не мав досвіду відвідин в"язнів і не знаю як це робиться, що потрібно для цього.
Ну для початку дізнайся П.І.Б, адресу вязниці, та загін в якому він знаходиться, іншими словами виясни його координати та нипиши листа, де і задай питання які тебе цікавлять. Бажано знайти родичів, щоб можна було скоординувати свої дії, а також через родичів можна робити передачі. Звичайно не потрібно все це відтягувати, так як там кожен день тягнеться дуже довго коли немає підтримки з волі.
Відсутній
15.03.2009, 12:54
Я раніше жив з охоронцем з тією в"язниці, через нього і дізнався про того скіна, думаю протягом тижня зможу вирішити усі питання з ім"ям/адресою/загоном. Далі буду вже думати про передачі. Що саме, скільки грошей на це треба і як організувати.
"Я раніше жив з охоронцем"
Извини,но что это значит?!
Відсутній
15.03.2009, 21:46
Я кімнату знімав у бабульки, і він також, от ми і жили разом в одній квартирі.
Ми на цього шо сидить у львові не змогли вийти. в нього є лише бабця (якшо я про нього думаю) вона не дала нашим ніякої інформації. ми їй просто віддали то шо на той час змогли зібрати
Відсутній
17.03.2009, 23:32
Вже 3 дні не можу додзвонитися до колишнього сусіда, завтра спробую в гості зайти. Доречі у нас намалювався ще один в"язень, не так давно порізав хачів, один помер... Шкода хлопця, молодий, а сидіти певно не менше десяти років буде. Я зз ним особисто не знайомий, та хлопці його знають. Тож на нього вийти буде легче.
кидайте мне инфу в личку или сюда,насчет парней что сидят, буду пополнять список на ландсберге...
Відсутній
24.03.2009, 10:05
Знач охоронець в тюрмі дав якому зекові занадто сильно по морді, посрався з начальством і ще до нового року поїхав зі Львову додому, а зараз походу вже у Польщі.
А відносно іншого хлопця, так він хуліган, за словами знайомго, він з друзями ходив в клуб і там "Не поділили вєшалку в гардіробі з чурбанами, за це і побилися" - дослівно процитував слова знайомого. І ще в нього є фірма, яка про нього має потурбуватися. Пізніше мені пообіцяли все ж надати адресу місця його перебування і його батьків. Але в загальному він себе краще почуває, ніж ті, в кого немає фірм. І стаття в нього просто хуліганство, тому, що одні говорять, що чурбан здох, інші, що ледве відкачали. РАсову почву йому не пришили. Детальніше все викладу, коли сам буду знати.
Відсутній
21.08.2009, 12:59
А соратники та соратниці дарма часу за гратами не гають. Цікаво було дізнатися про:
Камлюк Діана Олександрівна :
- дата народження: 26.12.1985 р.
- дата затримання: 18.10.2006 р.
- Інкриміновані статті Карного Кодексу Україні: ст.. 161/3(розпалювання міжнаціональної ворожнечі).
- Термін ув’язнення: 4 роки 6 місяців (Дарницький районний суд м . Києва). В даний час вирок затверджений.
- місце теперішнього перебування: 20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Енергетична 6, УВП 129
Свого часу знав дічину Діану,яка і по віку підходить і по статті такій могла потрапити. От в гуглі ввів прізвище та ім"я і наштовхнувася на статтю:
У Києві проходить виставка мистецтва в`язнів
У Києві проходить виставка мистецтва в`язнів "Преображення Господньою любов`ю"
час публікації: 18:35
останнє оновлення: 18:35
версія для друку зберегти як файл відправити поштою перегляд фотоілюстрацій
У храмі Святого Василія Великого у Києві проходить експозиція мистецтва в`язнів "Преображення Господньою любов`ю". Як повідомили у Департаменті інформації УГКЦ, під патронатом глави Української Греко-Католицької церкви Блаженнішого Любомира розпочалася виставка образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва в`язнів.
"Важливість сьогоднішнього дійства полягає у певному обміні сигналами через мистецтво. У картинах цих ув`язнених людей представлене їхнє бачення світу. Воно говорить про спрямування їхніх душ до світла, про відчуття ними людської гідності. У цьому ми маємо підтримувати наших співгромадян", – сказав Предстоятель УГКЦ на церемонії відкриття.
Під час проповіді на святковій Божественній Літургії перед відкриттям експозиції Владика Йосиф (Мілян), єпископ-помічник Київської архиєпархії УГКЦ, сказав: "Оскільки люди за ґратами і за колючим дротом можуть творити щось прекрасне, ми повинні зробити потрібні кроки назустріч нашим ближнім, щоб любов`ю серця та багатством душі преображати життя і світ".
Цю непересічну подію прийшли привітати представники державних міністерств та відомств, а також громадських та релігійних організацій. З промовами виступили: екс-виконувач обов`язків глави Державного департаменту України з питань виконання покарань Микола Ільтяй; заступник міністра культури та туризму Юрій Зубко; директор Департаменту культурного та гуманітарного співробітництва Міністерства закордонних справ Теофіл Рендюк; головний спеціаліст відділу соціальної адаптації осіб, звільнених із місць позбавлення волі Управління у справах безпритульних громадян та інших груп ризику Міністерства праці та соціальної політики Катерина Соломатіна; начальник відділу зв`язків з релігійними організаціями Держкомнацрелігій Володимир ГАЮК; виконавчий директор Української християнської міжконфесійної місії "Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі" Юрій Васильчук; правозахисник, виконавчий секретар Асоціації психіатрів України, директор Українсько-американського бюро захисту прав людини Семен Глузман.
За посередництвом Державної кримінально-виконавчої служби України на виставку вже передано 148 творів від 142 авторів із пенітенціарних установ усіх областей України. З представлених робіт на виставці 15 виготовлені жінками, 12 – неповнолітніми.
Експозиція "Преображення Господньою любов`ю" у виставковому залі храму Святого Василія Великого триватиме до середини вересня 2009 року, а потім побуває у Львові, Донецьку та кількох інших містах України. Проте вже у день відкриття завершився національний відбір 50 кращих творів на Міжнародний конкурс, організований товариством "Мистецтво і в`язниця" у Берлінській галереї "MAGNIFICAT".
Найбільшим визнанням журі були відзначені роботи "Каяття" Володимира Сухлрука, "Цвіте терен" Івана Задорожного, декоративна скринька Олександра Бріцова, "Весняна фантазія" Дмитра Турікова, "Миколай Чудотворець" Юлії Бадретдінової, "Опійна прірва" Діани Камлюка, "Явління Воскреслого Христа" Олексія Погребняка, "Зустріч Богдана" Володимира Кучерявого та "Долоні" Сергія Гуверната. Незабаром ці та інший 41 твір будуть відправлені до Німеччини.
Тема конкурсу "Очима інших" має допомогти належно сприймати людей, які опинилися немов на узбіччі суспільства: ув`язнених, безпритульних та неповносправних. Кошти, отримані від конкурсу, підуть на підтримку проекту ресоціалізації у в`язниці Ля Пікота в Боготі (Колумбія) і у жіночій в`язниці у Чернігові (Україна).
http://www.intv-inter.net/article/155849/
http://i082.radikal.ru/0908/67/51e395a5aca9.jpg
Як ви знаєте, щомісяця відбувається збір коштів на цих чотирьох політв*язнів.
Цього місяця гроші можна буде здати:
- 10го жовтня, в суботу, на концерті(інфа розрахована на тих, хто знає, про який концерт йдеться)
- 11го жовтня, в неділю, на ЛТ з 6 до 8 вечора
- ті, хто їде в суботу на виїзд в Дніпро - може здати гроші в неділю на ЛТ, або можливо навіть буде організовано збір і на виїзді(додаткова інфа з цього приводу буде, якщо це питання вдасться вирішити і узгодити)
для того, щоб здати кошти, у вищезнаначених місцях у вказаний час шукати Дарину Сергіївну, тел 80639339992
P.S. Щодо питань звітності і довіри, бо це важливо. Якщо ви не знаєте цю людину, яка збирає гроші, ви можете поцікавитись її репутацією у Street Soldiers 88, або у інших людей, які в темі про збір коштів і про ситуацію з політв*язнями взагалі. по-друге, здаючи кошти ви завжди можете поцікавитись і отримати відповідь про те, скільки було зібрано минулого місяця і на що це було витрачено.
не залишайтесь осторонь
Moveless Face
12.10.2009, 15:28
все говорят , что хотят помочь. интересно как ?
если оставляют это на уровне разговоров!
не ужели трудно перезвонить и просто узнать?!!!!!!:stina:
перекладаю з емоційної мови попереднього автора.
цього разу вчергове здали гроші невелика кількість людей - друзі ув*язнених, і друзі людини, яка збирає гроші. вони це роблять вже давно і без оголошень.
так, щоб ще зрозуміліше - жодна людина, яка дізналась про збір грошей завдяки оголошенню в цій гілці, цього місяця гроші не здала.
отака от пам*ять про побратимів. буковкі на форумах, та й по всьому.
ПС: чіста поржать: скільки грошей ви щомісяця витрачаєте на півко\чайок\сочок? Як ви думаєте, ці напої є більш необхідними для вас, ніж продукти і речі першої необхідності для людей в застінках?
Можливо є сенс повідомити про збір коштів для соратників 14 жовтня, перед початком акції. Будуть представники з регіонів, і я думаю хоч небагато, але зможуть допомогти.
на даний момент у Львові, Дніпрі, Одесі, Харкові є соратники, які централізовано збирають гроші на ці потреби у вказаних регіонах.
Соратники з цих міст - будь ласка, сконтактуйте за телефоном, який наведений вище у оголошенні і уточніть ці моменти.
Щодо Києва і тих і людей з регіонів, які будуть у Києві 14-го. Хто дійсно прогавив можливість\не знав\забув - давайте тоді дійсно зідзвоніться з людиною, яка збирає гроші - думаю, для неї не проблема приїхати на марш, і тоді знайдетесь з нею там.
Пропоную створити таку тему. Або ж розвивати її тут, або ж перемістити у інше місце, але думаю, що вона потрбіна. Розмістимо тут данні про політв"язнів, адреси місць ув"язнень. Підтримка, матеріальна, а тим більш і моральна просто необхідна людям, яких закрила система.
Матеріально, морально... це все добре, але доки не буде об'єднання усіх, доти будуть закривати по одному, так и по групкам перебьють. А якби були всі разом, то давно вже б допомогли повитягати законними і не дуже способами, а так це все потуги слабкого немовляти. Я не особисто про тебе, а про всю цю ситуацію.
на даний момент у Львові
хто саме збирає гроші у Львові?
Moveless Face
13.10.2009, 00:16
хто саме збирає гроші у Львові?
в об'яві є номер телефону за яким все можно дізнатися.
Щодо Києва і тих і людей з регіонів, які будуть у Києві 14-го. Хто дійсно прогавив можливість\не знав\забув - давайте тоді дійсно зідзвоніться з людиною, яка збирає гроші - думаю, для неї не проблема приїхати на марш, і тоді знайдетесь з нею там.
Ну я, наприклад, готовий здати трохи. Нехай людина приїде не марш.
Ну я, наприклад, готовий здати трохи. Нехай людина приїде не марш.
Підтримую. Думаю всім дзвонити не потрібно. Достатньо домовитись з людиною комусь одному, щоб зустрітись наприклад за пів години до початку акції, але про це повідомити на форумі. F.N. , якщо не проти то зустрінемось в Києві, та підійдемо разом.
F.N. , якщо не проти то зустрінемось в Києві, та підійдемо разом.
Звичайно, не проти. Телефон я записав. У Києві подзвоню.
Респект Львівській делегації та ще двом юзерам за здані кошти.
наступного місяця можна буде отримати звіт на що конкретно вони пішли
Moveless Face
02.11.2009, 21:08
Як ви знаєте, щомісяця відбувається збір коштів на цих чотирьох політв*язнів.
Цього місяця гроші можна буде здати:
- 10го листопада, на ЛТ з 9 до10 вечора
- ті, хто не може в цей день, можуть домовитись про зустрич з людиною , що займається цими питаннями. Дарина, тел 80639339992
P.S. , здаючи кошти ви завжди можете поцікавитись і отримати відповідь про те, на що було витрачено кошти за минулий місяць!!! не бійтесь телефонувати!!!
не залишайтесь осторонь
Moveless Face
11.11.2009, 00:34
Всем "спасибо" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
о, Київ смалить, єслі шо.
чомусь камради з інших міст знаходять час, сили, та фінансові ресурси, щоб збирати гроші у себе, та паритись з їх пересилкою чи передачею в Київ.
але Київ - це особливий столичний пафос.
на стандартне місце зустрічі стандартного 10го числа(це вже більше року не змінюється) не прийшов ніхто.
оголошення висіли на правих сайтах, жж, вконтагтє і правих гєстах.
гроші вчергове здало вузьке коло друзів політв*язнів, та друзі людей, які займаються збором коштів. в основному це вже більш старші люди, які давно в тємє і займаються підтримкою хлопців не перший рік. а вся основна маса, молоді-активні, здається, мала це в одному місці.
хотілось би тут написати, що не розписуюсь за всіх, є винятки... якби не те, що було 10го числа. а було те, що не було нікого.
ай да біла солідарність правих камрадів, нічо не скажеш.
yarilovrat
19.07.2010, 22:14
я так понимаю, список пока из 13 человек?
5) Камлюк Діана Олександрівна :
уже выходит я так понимаю
yarilovrat
19.07.2010, 22:52
Діана гарні вірші пише.
удачного ей освобождения
речь идет о письмах к заключенным
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009