КПК

Показати повну версію : ВО Свобода. Проект конституції та обговорення цієї партії

Сторінки : [1] 2 3 4 5

Vilnyj
24.09.2009, 22:48
Шановне товариство! Оскільки ВО Свобода - єдина партія правого толку в Україні, яка має всі шанси потрапити до Верховної Ради наступного скликання, тож пропоную:
1) Обговорити ідеологію цієї партії
2) Лідерів та чутки про фінансування
3) Проект Конституції України від ВО Свобода. Що б ви додали, що б викреслили, і чи є в неї шанси на втілення.

Проект Конституції від ВО Свобода можна прочитати тут:
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/konstytutsiya/

Vilnyj
24.09.2009, 22:52
І відразу таке питання.
Як ви думаєте, звідки гроші у цієї організації? Чи справді, як запевняють її лідери, це малий та середній бізнес, чи знову кідалово і жидівський проект?
І як вам проект Конституції? Щодо мене, то я маю певний юридичний досвід, і мені видається, що це писав 11-класник якийсь. Але певні речі є, дійсно потрібні для нової Конституції.

Kozak88
24.09.2009, 23:03
.......................

Ulv
24.09.2009, 23:39
Я підтримую партію ВО "Свобода" та буду голосувати за неї на парламентських виборах, а також за Тягнибока на президентських, і раджу всім правим робити те ж саме, і по можливості підтримати партію ділом, наприклад бути спостерігачем від неї на виборах, допомагати агітувати тощо.
Робити це потрібно тому що;
- іншої більш менш впливової, сильної і достойної націоналістичної партії в Україні немає і навряд чи з"явиться і взагалі, правим треба об"єднуватися навколо чогось одного, а не розбиватися на безліч дрібних політичних партійок і громадських організацій, від яких мало толку;
- проходження ВО "Свобода" в парламент - це, мабуть, останній шанс для встановлення націоналістичної влади демократичним, мирним шляхом, шляхом виборів, а не революційним;
- вперше у Верховній Раді з"явиться націоналістична фракція, а такого ще не було, треба подивитися, хоча б заради цікавості, як вони будуть діяти; іншим ворожим українській нації фракціям буде тільки гірше. Те ж саме сосується і місцевих рад і голів населенних пунктів.
- якщо хтось не довіряє лідеру, чи керівництву (хоча я поки що не бачу для цього вагомих причин) то не забувайте, що у переважної більшості партійців (я думаю десь 99%) мають чисті думки та прагнуть до того, щоб Україна була незалежною, великою національною державою, а українська нація - вільною, щасливою, здоровою, розумною, культурною, заможною і т.д, не на словах, а на ділі.

Ulv
25.09.2009, 00:09
Ще хочу додати:
Автономний спротив це звісно дуже потрібна справа, але поки що не треба повністтю відмовлятися від політичної боротьби.
Ніяких порівнянь, але німецькі нс прийшли до влади політичним шляхом.

fred
25.09.2009, 08:45
Ніяких порівнянь, але німецькі нс прийшли до влади політичним шляхом.
Згоден, але по перше в Україні немає НС партій, які б мали можливість прийти до влади (Свобода не є послідовником НС), по друге, на мою думку в сучасному світі ні в одній з держав повторити шлях німецьких НС неможливо.

Kozak88
25.09.2009, 10:55
Справжня суть виявиться тільки після приходу ВО "Свободи" до влади, тоді і побачимо, хто є хто. Звичайно, що жидоСМІ і провокатори будуть всіляко намагатися оббріхувати і партію і лідера, це все жидівські та комуняцькі методи.

Просто якщо це дійсно жидівський проект і воний переможуть, то буде як в Естонії. Люди просто зневіряться у правих. Це буде жорсткий удар по репутації усіх сил правого толку.

Ulver1488
25.09.2009, 10:59
Я скоріше за все буду голосувати проти всіх, як завжди, але точно знаю, що в свободі (принаймі львівській) є багато хороших людей

Ulv
25.09.2009, 11:56
Згоден, але по перше в Україні немає НС партій, які б мали можливість прийти до влади (Свобода не є послідовником НС), по друге, на мою думку в сучасному світі ні в одній з держав повторити шлях німецьких НС неможливо.
Ідеологія партії - соціал-націоналізм:
http://www.kyiv.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/011082
І навіщо повторювати шлях німецьких нс? У нас є свій шлях.

Vilnyj
25.09.2009, 12:43
Всеукраїнське об’єднання «Свобода» (попередня назва - Соціал-Національна партія України) постало в результаті об’єднання активістів націоналістичних громадських організацій: Варта Руху, Студентське Братство, ОУМ «Спадщина», Українські Ветерани Афганістану.

На виборах у 1994 році партія йшла з гаслом: «Ми – соціал-націоналісти – не належимо ні до старої комуністичної, ні до нової демократичної номенклатури, дивимось на світ по-новому і вміємо правильно аналізувати політичні події в Україні».

теж там знайшов.
А що з проектом Конституції? Хтось читав його?

Kozak88
25.09.2009, 21:40
Ідеологія партії - соціал-націоналізм:
http://www.kyiv.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/011082
І навіщо повторювати шлях німецьких нс? У нас є свій шлях.

Написати можнап будь-що, а от в чому їхній с-н проявляється. я щось не розумію.

Ulv
25.09.2009, 22:26
Написати можнап будь-що, а от в чому їхній с-н проявляється. я щось не розумію.
А в чому, по-твоєму, він повинен проявлятися?

Попіл
25.09.2009, 23:22
Я підтримував партію ВО "Свобода" з 2000 по 2008 рік включно. Й намагався відслідковувати діяльність партії, її риторику й «балаканину» (тобто політичні заяви). Й поступово у мене склалося враження, що дана партія лише заграє на правих чи то пак національних (націоналістичних) гаслах й водить в оману своїх виборців. Остаточно мене збісило те, що в ході дискусії на форумі "Свободи" одна людина, яка представляє себе ревним уніатом, двічі образила всіх православних України без поділу на конфесії, назвавши їх, вже не пам'ятаю точно, скотами. Адміністрація його мовчки підтримала й образу не прибрали.

Хоча я агностик, але мені це не байдуже, бо обставини такі, що це не до мене особисто образа, а до всіх моїх пращурів та минулих поколінь українського народу православного віросповідання.

Через кілька місяців по тому застеріг, що релігійні дискусії там вже не дозволяються.

Не виключаю, що Свобода фінансується з-за кордоном.

Подивимось, випалять мій допис чи ні?..

Kozak88
25.09.2009, 23:22
В ДІЯХ повинен він проявлятися. Я тільки бачу одне розклеювання н-нної кількості листівок(до речі звідки в них стільки грошей)

wmelon
25.09.2009, 23:50
а я так вважаю - це єдина партія сн толку,і якщо не помиляюсь то тільки представники цієї партії не мовчали під час подій у Марганці.тож чим голосувати тупо проти всіх чи за якихось явно прожидівських кандидатів,краще вже віддати голос за Свободу,а якщо й справді виявиться що вона якимось чином є проектом жидомасонів,то гірше ніж якби я голосував за БЮТ.ПР і т.д. не буде.

Proletariat
25.09.2009, 23:54
Свобода не ідеальна партія, але єдина націоналістична на сьогодні. Якої якості цей націоналізм вже інше питання. І повірте, там теж йде певна ідеологічна боротьба. Не все так однозначно.

Попіл
25.09.2009, 23:57
а я так вважаю - це єдина партія сн толку,і якщо не помиляюсь то тільки представники цієї партії не мовчали під час подій у Марганці.
Ну й що з того, про-піарилися, й це не суперечило жидівським установкам. Та політична сила робіть те, інша має бути от такого вигляду, а ось треті - гарні хлопці, ще чимось виділяються.

"Свобода" може спочатку й не створювалася як така, але зараз не можна ствердно сказати, що вона не жидівська служка.

Попіл
26.09.2009, 00:02
Свобода не ідеальна партія, але єдина націоналістична на сьогодні.
У чому вимірюється їхній націоналізм чи то як він визначається?

Усе покаже час, але щоб тоді вже не було б завдано більшої шкоди.

Сергій
26.09.2009, 00:04
Є різні історії, й така що Тягнибок вбив якогось юнака, але відкупився за гроші і т.д. Що це проект Коломойського, Тернопільські вибори сфальсифіковані. Шо Тягнибок на якусь частину єврей... не знаю тут буває всяке, але гіршого ніж правда змішана з брехнею нема, бо в голові каша.
Я б голосував за свободу і за Тягнибока, як не як але націоналістів будуть запрошувати на шустреів на інтери і т.д. а це вже сила живої промови. Не кажу що партія ідеальна на верху, але на місцях на скільки мені відомо нормальна кількість людей приблизно наших поглядів, а отже й підтримка нам.
Давно хотів списати а що з УНТП? куди вона поділась? я коли входив у наш рух зацікавився нею, але потім забув. Тепер знов згадав. В них є свій сайт, але про акції їхні я не чув

Ulv
26.09.2009, 01:07
Й поступово у мене склалося враження, що дана партія лише заграє на правих чи то пак національних (націоналістичних) гаслах й водить в оману своїх виборців.
Обгрунтуй свою думку, будь-ласка, фактами.
Остаточно мене збісило те, що в ході дискусії на форумі "Свободи" одна людина, яка представляє себе ревним уніатом, двічі образила всіх православних України без поділу на конфесії, назвавши їх, вже не пам'ятаю точно, скотами.
Придурки є і на сході і на заході (як і адекватні люди).
Доречі, один дід, уніат, колись намагався довести мені, що буцімто, православна віра не є українською, а правдиво українська тільки греко-католицька.
Між ними тільки й різниці, що одні не визнають Папу Римського за намістника Бога на землі, а інші визнають, от і все.

lingvo
26.09.2009, 04:46
Свобода не ідеальна партія, але єдина націоналістична на сьогодні. Якої якості цей націоналізм вже інше питання. І повірте, там теж йде певна ідеологічна боротьба. Не все так однозначно.

Цілком згоден з Kozak88 у тому, що вони своєю діяльністю запросто можуть відбити в людей усілякий інтерес чи сподівання на СН чи НС (немає значення) і тоді:
Люди просто зневіряться у правих. Це буде жорсткий удар по репутації усіх сил правого толку.

Багнет
26.09.2009, 09:38
Мені цікаво , що змінилось в Тернополі та області після перемоги на виборах ВО "Свобода"? Можливо є хтось з Тернополя?

Попіл
26.09.2009, 13:46
Обгрунтуй свою думку, будь-ласка, фактами.
Слушно, але на-жаль не можу. Роблю наголос на те, що у мене склалося «враження», а не «впевненість». Спробую пояснити десь так, я помічаю малі й великі речі, події, вислови, ситуації тощо й свідомо й несвідомо оцінюю їх, спів-поставляю. Багато чого з цього забуваю, але оцінка, ставлення залишається. Наведу приклад, може й не зовсім доречний, як у досвідченого фахівця, там сталевара чи зварювальника, робота виходить ліпше ніж у робітника з середнім досвідом, і він, тобто досвідчений фахівець, не може повно пояснити тому іншому в чому різниця у роботі між ними обома. Роблять начебто так само, але результат трішки відрізняється. Певно такий приклад дехто вже знає. Все тут пояснюється досвідом старого фахівця, за роки праці він підсвідомо застеріг багато умов й параметрів, за котрих отримується кращий результат праці, і них дотримується.

Як підсумок кажу, що не претендую на роль такого досвідченого фахівця, щоб у когось не склалося такого враження, просто покладаюсь на власну інтуїцію. Кожна людина здатна розрізняти погане й хороше, для цього мабуть потрібно бути відкритими й чесними з самим собою.

Усе покаже час й майже все оцінюється по справах.
Прошу не вважати мене балаболом, а втім мені до цього байдуже.

Мені цікаво , що змінилось в Тернополі та області після перемоги на виборах ВО "Свобода"? Можливо є хтось з Тернополя?
Мені також цікаво.

Скалозуб
26.09.2009, 21:20
Як можна прочитати тут: http://uk.wikipedia.org/wiki/Українські_нові_праві :
"Восени 2007 р. заступник голови ВО «Свобода» і одночасно ідеологічний референт ГО «Патріот України» Олег Однороженко оприлюднив заяву «„Свобода“ versus „Патріот України“» , у якій звинуватив ВО «Свободу» у віступі від ідеалів соціального націоналізму і проголосив про остаточний розрив між ВО «Свобода» і ГО «Патріот України». "
Ще перед тим, в цій же статті на вікіпедії я бачив таку тезу: "...і виключили ВО Свобода із лав правих політичних партій, тому що вона веде не націонал-соціалістичну політику..." (не дослівно), яка якомось чином зникла звідти...
По суті не можна вважати ВО Свобода "правою" тому прошу не плутати.

Ukrainian
26.09.2009, 21:37
Як можна прочитати тут: http://uk.wikipedia.org/wiki/Українські_нові_праві :
"Восени 2007 р. заступник голови ВО «Свобода» і одночасно ідеологічний референт ГО «Патріот України» Олег Однороженко оприлюднив заяву «„Свобода“ versus „Патріот України“» , у якій звинуватив ВО «Свободу» у віступі від ідеалів соціального націоналізму і проголосив про остаточний розрив між ВО «Свобода» і ГО «Патріот України». "
Ще перед тим, в цій же статті на вікіпедії я бачив таку тезу: "...і виключили ВО Свобода із лав правих політичних партій, тому що вона веде не націонал-соціалістичну політику..." (не дослівно), яка якомось чином зникла звідти...
По суті не можна вважати ВО Свобода "правою" тому прошу не плутати.

Ага, і саме тому вони перейшли до тру-НС Корчинського :)))

Скалозуб
26.09.2009, 22:00
Ага, і саме тому вони перейшли до тру-НС Корчинського

та то взагалі клоун, пам"ятаю ще давніше, н-років назад, балатувався не то в президенти, не то в парламент хотів запхати те "братство", ну і приїхали вони на БТР-ах щоб здати ту заявку...імхо, показуха, не більше.

Ukrainian
26.09.2009, 22:17
та то взагалі клоун, пам"ятаю ще давніше, н-років назад, балатувався не то в президенти, не то в парламент хотів запхати те "братство", ну і приїхали вони на БТР-ах щоб здати ту заявку...імхо, показуха, не більше.

Ну так яка тоді ціна заявам ПУ про недостатню ідейність, якщо від Свободи вони перейшли під крило Корчинського, а потім ще до когось? Ці розмови нічого не варті, і я чув набагато більш грунтовну критику щодо Свободи, але все тут не настільки однозначно, щоб оголошувати когось не-правими, жидами і т.д. Запропонуйте спочатку хоча б щось краще із політичних партій.

Скалозуб
26.09.2009, 23:14
а якщо не запропонують, то будем продовжувати ліпити цукерки з гімна?!

DesnaKozak
26.09.2009, 23:25
Шановне панство, створення, діяльність і розкрутка політичної партії нині в Україні є справою вкрай проблематичною і тяжкою. І якщо комусь вдалося це зробити при цьому просуваючи якусь частку націоналізму (зрештою програма Свободи не така вже й погана, як для початку), це вже чудово. Я думаю що успіи Свободи так чи інакше розхитують систему

Kozak88
27.09.2009, 12:28
Як вони можуть розхитувати систему, якщо вона скоріш всього і є частиною цієї ж системи

Werwolf
28.09.2009, 11:48
Я вважаю так, якщо Свобода зрадить інтереси націоналістичної ідеології, то всім нормальним людям це буде черговим поштовхом для більш радикальної боротьби проти системи......
Інакше і бути не може.
Особисто буду підтримувати та голосувати за Тягнибока та Свободу. Іншого варіанту немає. І не боюсь, якщо він нас зрадить....томущо наша БОРОТЬБА ТРИВАЄ!

Vah
03.10.2009, 00:00
Що таке справжня політика? Це вольове впровадження в життя ідей для перемоги соціальної та національної справедливості. Справжньою політикою рухають два первинних, основоположних почуття – любов та ненависть. Ми понад усе любимо українську націю та понад усе ненавидимо усе і усіх, хто експлуатує і нищить українську націю. Якщо в політиці нема любові та ненависті – то це не політика, а обдурення народу з метою його безмежного грабунку. Тоді це - гендлярство моральних виродків яких, не дивлячись на всі штучні кольорові фантики, об’єднує єдине і ненаситне прагнення наживи та паразитування.

Чому ми займаємося політикою? Багатьом з нас набагато цікавіше було б займатися поезією чи стройовою підготовкою, але сьогодні ми йдемо політичним шляхом, бо інакше не можемо. Ми бачимо несправедливість щоденно і щохвилинно, бачимо знущання виродків над нашою нацією і терпіти це не маємо жодного наміру.

Олігархи, українофоби, чинуші-корупціонери, мажори, "справжні українці"-хруні, гламурні потвори з числа представників "богеми" та інші породження антиукраїнської системи наївно думають, що ми такі ж як вони, що з нами можна домовитись, купити нас і "рєшать" з нами "вапроси". Вони переконані, що це в нас все "по молодості", що це все гола риторика, що ми всього лише хочемо мати те, що вони мають сьогодні. Ці обмеженні істоти з матеріалістичним світоглядом думають, що ми проміняємо велику боротьбу за націю та шанс стати героями на міщансько-капіталістичну "успішність" в очах проституйованої лжееліти. Вони наївні, бо просто не здатні любити і ненавидіти, тому просто не розуміють, що ми ненавидимо їх по-справжньому.

Ми ненавидимо все, що пов’язано з нинішньою антиукраїнською лжеелітою. Ми плюємо на "статус", отриманий в українофобній системі тотального визиску народу, ми плюємо на комфортне обивательске життя колаборанта, отримане в обмін служіння якому-небудь олігарху, ми плюємо на "бренди", "тренди", "меседжі", "світське життя", "сучасне мистецтво" та всю іншу антинародну гниль, породжену ліберальною системою. І ми не просто на все це плюємо, ми знищуємо все це вже сьогодні.

Легендарне покоління українських націоналістів-революціонерів, покоління Бандери, Шухевича і Лемика, зростало на болі за втратою України та гніві на ворогів, як співалося в гімні ОУН.

Наше покоління, покоління новітніх націоналістів-реворлюцінерів, зростає на ненависті до тієї огидної бутафорії, яка покликана довести нам, що те, що відбувається навкруги – це українська держава. Бутафорії, за якою – оскаженіла українофобія, тотальний капіталістичний визиск українців, нав’язування маразматичної самознищувальної толерантності, вимирання нашого народу і цинічний бенкет зажирілих паразитів – нащадків комуністичної номенклатури та новітніх синків космополітично-ліберальної системи.

Нам нав’язували брехню, що нібито ми вже живемо в омріяній Українській Самостійній Соборній Державі. Виявилося, що ми живемо в комуно-ліберальній українофобній республіці, яка нищить наш народ і залишає його беззахисним перед зовнішніми загрозами.

Нам потрібна соціал-національна революція. З нас досить політичного онанізму типу так званої "помаранчевої революції" чи ще якогось цвітастого лохотрону під пісні "популярних виконавців". Нам потрібно знищити антиукраїнську систему і побудвати націократичну Велику Україну, де не буде українофобії та експлуатації українців. Велику Україну, яка стане першою новітньою націоналістичною державою світу і вкаже іншим поневоленим глобалізацією народам шлях до свободи і величі.

Наша революція буде одночасно національною і соціальною. Національне –це мета, соціальне – шлях до цієї мети. Нам потрібно звільнити українську націю від національного приниження та соціального визиску.

Соціал-національна революція може здійснитися різними шляхами – і шляхом перемоги на виборах, і шляхом всенародного зриву. Це не принципово. Головним є те, що ми любимо і ненавидимо, а значить наші почуття будуть сильнішими за усі спокуси, якими сили Зла нас обставляють, чим ближче ми наближаємося до мети. Ми любимо і ненавидимо, а значить ми не проміняємо свободу і щастя свого народу на подачки олігархічної системи, на зажерливе життя "професійних політиків" з недоторканим статусом, ми не проміняємо свіжі вітри соціал-національної революції на задуху фешенебельних ресторанів з "успішними людьми", ми не проміняємо нагоду очистити батьківщину від антиукраїнської наволочі на який-небудь спортивний автомобіль чи ще на якусь можливість почувати себе мажором на фоні жебракуючих українців.

Якщо якісь цинічні боягузливі "прагматики" і "реалісти" будуть намагатися переконати нас, що ми всього лише мрійники і будуть схиляти нас до колабораціонізму з антиукраїнською системою, то ми для початку пошлемо їх подалі. Хай ці зрадники продовжують виправдовувати своє моральне падіння "реалізмом", а наша реальність – це реальність історії. В історії не було жодної вартої уваги події, в основі якої не лежала б безоглядна віра в свої ідеали та безкомпромісна боротьба.

У кожного з нас є вибір – існувати як батарейка для антиукраїнської системи, як сірий обиватель, якого національно знищують і соціально експлуатують, або ж прожити сповнене справжнім буттям життя задля власної нації. Або замкнений життєвий цикл, який пропонує нам антинародна система – "експлуатація-споживання-смерть", або наш шлях - соціал-національна революція, перемога і свобода. Третього не дано.

Наші лави відкриті для всіх українців, які готові боротися за перемогу соціал-націоналістичної революції. Всі, хто має українське серце та у кого не тремтять руки, будуть вливатися в нашу лаву. Любов до української нації та ненависть до її ворогів – це першопочаток і основа нашої боротьби.

Коли над Дніпром піднімуться переможні прапори соціал-національної революції, почнеться зовсім нова історія. Але сьогодні всі сили, всі думки, всі почуття – для перемоги соціал-національної революції!

http://www.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/012174/

Kozak88
03.10.2009, 00:54
Ну ішо з того допису. Дії зато ніякої не видно
****ЕТЬ - не мешки воротить!

Skin head
03.10.2009, 09:58
ВО Свобода належить до системи, а з системою потрібно боротися.

Ulv
03.10.2009, 16:28
Скін Хеад, так іди борися проти "ВО Свобода", а ПР, БЮТ, НУНС і тд. нехай далі процвітають. Барєц з системою, **ять!

Нахтігаль
03.10.2009, 19:16
Ну ішо з того допису. Дії зато ніякої не видно
****ЕТЬ - не мешки воротить!

Зате Ви мішків не одну тонну навертіли, напевно.

Не бажаючи вступати в дискусію з випадковими людьми, які в автономному русі є ніким, варто відзначити, що чимала кількість автономних товариств підтримуватиме ВО "Свобода" людським ресурсом під час виборчих кампаній. Причому, йдеться не лише про Галичину.

lingvo
03.10.2009, 22:54
Не бажаючи вступати в дискусію з випадковими людьми, які в автономному русі є ніким
У форматі автономного руху такі фрази є абсолютно беззмістовними за своєю суттю.

Kozak88
03.10.2009, 23:21
Зате Ви мішків не одну тонну навертіли, напевно.

Не бажаючи вступати в дискусію з випадковими людьми, які в автономному русі є ніким, варто відзначити, що чимала кількість автономних товариств підтримуватиме ВО "Свобода" людським ресурсом під час виборчих кампаній. Причому, йдеться не лише про Галичину.

Ти на що натякаєш? Як ти можеш заявляти хто що являє собою в правому русі, якщо ти мене навіть незнаєш!?

Kozak88
03.10.2009, 23:25
Й що мені з того, що БІЛЬШІСТЬ підтримує. Думку більшості для мене ніщо, в мене є своя.

Нахтігаль
04.10.2009, 01:12
У форматі автономного руху такі фрази є абсолютно беззмістовними за своєю суттю.

Це як поглянути....

Proletariat
04.10.2009, 06:35
В Свободі є різні люди, є різні фракції, в кожному регіоні різна ситуація. Це має і практичне вираження для автономного руху. Причому не лише на заході, але і на півдні. Тому не варто казати про Свободу категорично.

Залізняк
04.10.2009, 10:47
Ну незнаю, мені СВОБОДА здається єдиною нормально партією,
хоча би тому що обіцяє провести люстрацію і домагається визнання і СС "Галичина".
...
А в чому суть претензій до Тягнибока?

lingvo
04.10.2009, 13:23
хоча би тому що обіцяє провести люстрацію і домагається визнання і СС "Галичина".
Щось слабувато.

Werwolf
05.10.2009, 14:26
Може і слабувато, але більше принаймні поки що ніхто нічого не зробив. Свобода - едина права партія, і курс у неї став ліберальним з декількох причин. Найголовніша - якщо Тягнибок і далі буде казати про жидів з екранів ТБ, та вести відкриту антижидівську пропаганду, то жиди цього тільки і чекають. Відразу буде мотив заборонити партію як екстремістське неонацистське угрупування. Тоді Свобода не буде мати предвиборочої реєстрації, і претвориться лише в клуб для правих українців. Жидва цього тільки і чекає. Тому не треба так категорично засуджувати тих, хто багато років займається правою політикою під час жидівського державного режиму.
Багато автономів з різних куточків підтримують Свободу на місцях. Деякі є навіть членами партії. І нічого тут поганого немає. І правої альтернативи поки що теж немає. Легко критикувати, але нелегко досягати конкретних результатів. У Свободи є багато недоліків, і я її не піарю. Але це поки що єдина жива партія, яка може щось змінити на краще...............хочу сподіватися на це!

Major Pepperidge
05.10.2009, 21:33
Щось слабувато.
Замість того щоб прискіпуватись до чужих слів, радив би вам почитати проекти "Свободи".
У цій темі мерехтіло багато посилань ,так що зайти на їхній офіційний сайт для вас не складе труднощів.
На мою думку такі фрази просто показують вашу некомпетентність у цьому питанні.:)

Vilnyj
06.10.2009, 15:37

Щотижнева програма - "Народний контроль". Тема - "Тернопіль". Участь беруть речники ВО "Свобода": Олексій Кайда, Андрій Мохник, Сергій Надал, Юрій Малецький.

http://www.youtube.com/watch?v=qesH0SViRqE (частина 1)
http://www.youtube.com/watch?v=MjQCu8cFbts (частина 2)
http://www.youtube.com/watch?v=2a1fmyZ0b1g (частина 3)

Прес конференцiя на УНIАН 13.08.2009 11:30

ВО Свобода наводить порядок на Тернопiллi, не зважаючи нi на що

http://www.youtube.com/watch?v=lvL2uPJeTNI (частина 1)
http://www.youtube.com/watch?v=57BN5lemOgE (частина 2)
http://www.youtube.com/watch?v=big7MOSn74o (частина 3)
http://www.youtube.com/watch?v=NHYonAUnZsg (частина 4)

lingvo
06.10.2009, 16:42
На мою думку такі фрази просто показують вашу некомпетентність у цьому питанні.
Я облишу цю компетентність партійним функціонерам Свободи, присутнім на цьому форумі, та без 5 хвилин членам цієї організації. Сумно...

Дмитро Харків'янин
06.10.2009, 23:24
Я скоріше за все буду голосувати проти всіх, як завжди, але точно знаю, що в свободі (принаймі львівській) є багато хороших людей
А я особисто знаю перевірених активних свободівців у різних областях України (в тому числі на сході та півдні).

Я підтримував партію ВО "Свобода" з 2000 по 2008 рік включно. Й намагався відслідковувати діяльність партії, її риторику й «балаканину» (тобто політичні заяви). Й поступово у мене склалося враження, що дана партія лише заграє на правих чи то пак національних (націоналістичних) гаслах й водить в оману своїх виборців. Остаточно мене збісило те, що в ході дискусії на форумі "Свободи" одна людина, яка представляє себе ревним уніатом, двічі образила всіх православних України без поділу на конфесії, назвавши їх, вже не пам'ятаю точно, скотами. Адміністрація його мовчки підтримала й образу не прибрали.
Хоча я агностик, але мені це не байдуже, бо обставини такі, що це не до мене особисто образа, а до всіх моїх пращурів та минулих поколінь українського народу православного віросповідання.
Через кілька місяців по тому застеріг, що релігійні дискусії там вже не дозволяються.
Хочу вам повідомити наступне: обговорення релігійних/конфесійних суперечок у Свободі м"яко кажучи не вітається (тому не дивно, що на форумі "релігійні дискусії там вже не дозволяються").

Werwolf
07.10.2009, 11:04
В НСДАП було те ж саме....

Ukrainian
07.10.2009, 17:27
Це не Ратушняк на останніх 4 відео зліва сидить? :hmm::rolleyes:

Тритуз
17.10.2009, 03:59

Трохи таки змінилася ситуація в Тернополі!
1) Запрацювали обл. рада, яка два роки не працювала
2) Область почала оживати, але є багато "але".
3) Почали фінансуватися соц, проекти

Не маючи повної більшості в раді багато роботи Свободи зводиться просто нанівець:(
Не маючи влади у самому місті Тернополі і районних центрах важко наводити лад в обдасті. Хоча те, що зробили свободівці в обл. раді справяє враження!
Свобода вже виконала більше як 30% своєї передвиборчої програми!

1313
17.10.2009, 08:33
Трохи таки змінилася ситуація в Тернополі!
1) Запрацювали обл. рада, яка два роки не працювала
2) Область почала оживати, але є багато "але".
3) Почали фінансуватися соц, проекти

Я не є противником Свободи, але наведені вами аргументи в її захист, ніпрошо не говорять.

Тритуз
17.10.2009, 13:35
Я не є противником Свободи, але наведені вами аргументи в її захист, ніпрошо не говорять.

Але ці аргументи аж ніяк не критикують і не показують її із поганої сторони!

Werwolf
19.10.2009, 18:45
Жидівський хребет поки що не зламано, тому всім правим нелегко. А все ж самим інтригуючим питанням залишається фінансування Свободи. ХТО?......................................

Орей
20.10.2009, 09:18
А вот прожект от сопредседателя партии НДПР Севастьянова:
http://dvnationalfront.rusbb.org/viewtopic.php?id=535

Werwolf
20.10.2009, 13:36
ОРЕЙ - что-то твоя ссылка не работает

doncov
21.10.2009, 16:46
Хочу сказати, що на даний час відсутня більш прогресивна партія правого спрямквання ніж ВО "Свобода". Ще не так давно вона і називалася соціал-націоналістичною і сповідує близькі нам ідеї. Проте, знаючи окремих керівників партії у нас в області, створюється враження, що вони ні чим не відрізняються від представників тих політичних сил, яких ми вважаємо своїми ворогами. Прикриваючись високими ідеями, вони ставлять собі на меті лише одне - потрапити до органів влади.

Стосовно фінансування ВО "Свобода" можна сказати, що активно ходять чутки про надання значних коштів зі сторони пана Ахметова.
Але це покаже лише час, коли "Свобода" проявить себе у владі.

xDneprjaninX
21.10.2009, 17:51
6 страниц споров за кого голосовать:lol:
автономы!, ВЫ АВТОНОМЫ?:-X

Proletariat
21.10.2009, 17:58
6 страниц споров за кого голосовать
автономы!, ВЫ АВТОНОМЫ?

Ви так багато знаєте про автономів, що мені аж страшно стає. Автономам не можна голосувати?

Schulz
21.10.2009, 19:14
він мабуть вважає себе самим автономним автономом, який виступає за те щоб встановити на комп 100500проксі, сидіти вдома, нікуди не виходячи, бо можуть запалить, ні з ким не зустрічатись, бо можуть розкрить, і взагалі реактор це мегазло, бо він концентрує велику кількість автономів, а це не поавтономному, тому його треба закрить... прості він параноїдальний автономний тролик :)

Ulv
21.10.2009, 23:08
http://cs1873.vkontakte.ru/u26267482/34340868/x_287a67c2.jpg

LUNI
21.10.2009, 23:24
він мабуть вважає себе самим автономним автономом, який виступає за те щоб встановити на комп 100500проксі, сидіти вдома, нікуди не виходячи, бо можуть запалить, ні з ким не зустрічатись, бо можуть розкрить, і взагалі реактор це мегазло, бо він концентрує велику кількість автономів, а це не поавтономному, тому його треба закрить... прості він параноїдальний автономний тролик

В кінці маршу,коли згорнули банери і прапори,стояли з соратником слухали виступ активіста з Криму. А перед нами стояв типок,весь жахливо законспірований,замотаний шарфами (при тому що мітинг закінчувався,і народ вже стояв з відкритими обличчами). Типок слухав слухав,а потім повернувся до нас,і почав казати,що мов,не треба такі речі говорити на мітингу,бо тут все пропалено,і промовців потім посадять за розпалювання ворожнечі) А з ними і всіх хто підтримує) Спочатку спробував культурно відповісти йому,що захотіли б - уже давно запакували. А типок стоїть і знову ахінею говорить, і в шарфик все більше закутується) А потім я спитав - "а чого є ти такий обережний і законспірований сюди прийшов? Ходив би на марш Свободи,чи в інтернеті?". Нажаль відповіді не отримав)

Werwolf
23.10.2009, 13:20
То був СБшний провокатор. Нехай вивчить законодавство покидьок. А потім нехай розповість про як можна приволікти за розпалювання.

Belial
29.10.2009, 01:23
Багато вже дорослих дядьків з Свободи можна побачити на акціях

креденц
07.11.2009, 02:42
:box: Свобода - л... Ви спитайте пана Тягнибока як він і товаріщі розвали правдиво праву структуру СНПУ а всякі там ВО це шоб Олежик покерував!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1313
07.11.2009, 11:24
А де ви ,прошу пана, були коли розвалювали дану партію?
З вами забув хто поділитись? Чи шо ? Чи покерувати не пустили? :)

Нахтігаль
07.11.2009, 13:42
:box: Свобода - л... Ви спитайте пана Тягнибока як він і товаріщі розвали правдиво праву структуру СНПУ а всякі там ВО це шоб Олежик покерував!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ой-ой-ой, а будьте добрі, якщо Ви так багато знаєте про цю "правдиво праву структуру": яким це таким чином до моменту її розвалу нехорошим Тягнибоком на збори міської організації приходило 5 (п'ять) чоловік, і вона не мала жодного представника бодай у міськраді?

DesnaKozak
07.11.2009, 13:47
Свобода - л... Ви спитайте пана Тягнибока як він і товаріщі розвали правдиво праву структуру СНПУ а всякі там ВО це шоб Олежик покерував!!!!!!!!!!!!!!!!!!
як на то пішло Свободи нині не менш права ніж СНПУ була. Порівняйте програми Свободи і СНПУ :-)

Брут Хома
10.11.2009, 00:38
Передвиборна програма Олега Тягнибока

Ми – Українці. Ми – у своїй, Богом даній країні.
Даруй нам, Боже, звитягу,
щоб стати творцями Великої Держави.

Головною метою є побудова могутньої Української Держави на засадах соціальної, національної та історичної справедливості, держави, яка посяде гідне місце серед провідних країн світу і забезпечить безупинний розвиток української нації.

Для досягнення цієї мети пропоную 52 першорядних завдання з Програми захисту українців Всеукраїнського об’єднання "Свобода".

І. Влада і суспільство. Докорінне очищення та справедливий лад

- Люстрація влади.

- Графа "національність" у паспорт і свідоцтво про народження.

- Україна – унітарна, президентська республіка.

- Парламент – 300 депутатів на три роки за відкритими виборчими списками.

- Виборність місцевих суддів.

- Проста процедура відкликання депутатів, місцевих керівників та суддів.

- Пряме народовладдя територіальних громад – референдуми, плебісцити, загальні збори.

ІІ. Народне господарство. Економічний націоналізм та соціальна справедливість

-Програма енергетичної незалежності України: зменшення споживання, збільшення видобутку, диверсифікація джерел.

- Стратегічні підприємства – власність держави.

- Заборона торгівлі землею сільськогосподарського призначення.

- Зменшення економічного тиску на дрібне та середнє підприємництво: малий бізнес – малі податки.

- Розвиток середнього класу (не менше 60% від працездатного населення).

- Пільгове державне кредитування сільського господарства.

- Розвиток конкурентоспроможних галузей української промислової та інноваційної діяльності.

- Заміна імпортованої продукції на продукцію національного виробництва.

ІІІ. Здоров'я нації. Подолання демографічної кризи та підвищення якості життя

- Довгострокова державна програма культивування в суспільстві здорового способу життя.

- Заборона реклами тютюнових виробів та алкогольних напоїв, кримінальна відповідальність за пропаганду наркоманії та сексуальних збочень.

- Національна програма "Репродуктивне здоров’я нації".

- Впорядкування продажу генетично модифікованих продуктів.

IV. Громадянство і міграція. Право на Батьківщину та захист життєвого простору

- Новий Закон про громадянство, яким унеможливити практику подвійного громадянства.

- Пільгові умови для повернення з еміграції в Україну етнічних українців.

- Двосторонні угоди про легалізацію заробітчан-українців та програма їх повернення в Україну.

- Симетричний візовий режим з іншими країнами.

- Суворі антиімміграційні заходи та посилення охорони державного кордону.

V. Інформаційний простір, освіта і наука. Збереження ідентичності та розвиток культури

- Закон "Про захист української мови".

- Обов'язковий іспит з української мови для держслужбовців і кандидатів на виборні посади.

- Програма повернення українських науковців із-за кордону.

- Розвиток української кіноіндустрії.

- Захист національного інформаційного простору України.

VI. Історична справедливість. Тяглість державотворення та подолання наслідків окупації

- Правонаступність сучасної Української Держави – від Русі-України і до українських державних форм ХХ ст.: Української Народної Республіки, Західно-Української Народної Республіки, Карпатської України та інших.

- Визнання факту окупації України більшовицькою Росією у 1918-91 рр.

- Публічний судовий процес над комунізмом.

- Ліквідація імперсько-більшовицьких символів.

- Офіційне визнання, вибачення та компенсації за геноцид українців.

- Компенсації репресованим українцям та їхнім нащадкам.

- Статус депортованих – українцям Кубані, Холмщини, Надсяння, Підляшшя, Лемківщини.

- Визнання боротьби ОУН та УПА боротьбою за державну Незалежність України. Соціальні пільги ветеранам ОУН-УПА.

- 14 жовтня (день створення УПА) державне свято – День Української Зброї.

VII. Зовнішня політика і оборона. Європейський україноцентризм та сильна держава

- Європейський україноцентризм – стратегічний курс Держави.

- Припинення участі України в наддержавних євразійських утвореннях із центром у Москві.

- Створення Балто-Чорноморської геополітичної вісі.

- Державна програма становлення позитивного образу України в світі.

- Делімітація та демаркація державних кордонів України. Візовий режим із Росією.

- Двосторонні угоди зі США та Великобританією про військову допомогу в разі збройної агресії проти України.

- Ядерний статус України.

- Участь України у побудові Європи вільних націй.

- Фінансування Збройних Сил України на рівні 5% від ВВП, їх реформування і технічне переозброєння.

- Професійна контрактна армія. Створення народного резерву ЗСУ.

VIII. Крим і Севастополь. Встановлення Конституційного порядку та забезпечення стабільного розвитку

- Всеукраїнський референдум щодо зміни статусу Криму з автономного на обласний та скасування спеціального статусу міста Севастополя.

- Севастополь – вільний порт (на зразок "порто-франко").

- Програма односторонніх дій України в разі невиконання РФ зобов'язань щодо виведення Чорноморського флоту РФ з території України до 2017 року.

- Державна Програма інтеграції Криму в Українське суспільство.

Олег Тягнибок

http://www.cvk.gov.ua/pls/vp2010/WP0011
http://www.svoboda.org.ua/dokumenty/inshi/012613/

Божий Одуванчик
10.11.2009, 00:46
DesnaKozak,разве сейчас у "Свободы" есть хоть одно слово о ценности Расы?

Proletariat
10.11.2009, 00:58

Точно не знаю, але в програмі СНПУ про "ценности Расы" нічого не було:

http://www.vatra.org.ua/sotsial-natsionalizm/prohrama-sotsial-natsionalnoyi-partiyi-ukrayiny.html

Ukrainian
10.11.2009, 01:00

http://www.tiahnybok.info/inshi_zmi/dokument006782.html

- Я пам'ятаю 91-й рік, коли українськими націоналістами були люди з прізвищами Ейсмонт, то нічого дивного не було.

- Є поняття націоналізм, а є поняття патріотизм. Дуже часто або плутають, або порівнюють. Патріот від слова patria - то є територія, патріот - це той, хто любить цю територію, на якій він живе. А націоналіст - це той, хто любить націю. Отут ми з Вами підійшли до такого цікавого питання. Я передбачаю, що Ви мені його задасте - що ж я розумію під поняттям "нація".

До речі, сьогодні дуже активно дехто пропагує з наших політичних опонентів таке поняття, як політична нація. Добре, політична нація - це є всі представники всіх національностей, які мешкають на території України, вони нібито мають називатися українцями, насправді це є громадяни України.

Ми ж говоримо, що в поняття нації треба вкладати етнічний зміст, зрештою, той, про який говорив той же Шевченко: нація - це кровна спільнота, пам'ятаєте, у Шевченка - "і мертвих, і живих, і ненароджених".

1313
10.11.2009, 01:04

а нашо?

- Симетричний візовий режим з іншими країнами.
- Суворі антиімміграційні заходи та посилення охорони державного кордону.
- Участь України у побудові Європи вільних націй.
... Збереження ідентичності та розвиток культури...
- Пільгові умови для повернення з еміграції в Україну етнічних українців.
- Національна програма "Репродуктивне здоров’я нації".
- Довгострокова державна програма культивування в суспільстві здорового способу життя.
- Графа "національність" у паспорт і свідоцтво про народження.
ортодоксальним расистам цього для початку має вистачати :)

Божий Одуванчик
10.11.2009, 01:14
-а нашо?

Например я больше расиалист,чем националист,поэтому мне важно)

1313
10.11.2009, 01:32
-а нашо?

Нація - це група таких як ти (по всім ознакам)
Націоналізм не суперечить расизму, бо расизм є невідємною складовою націоналізму.

І ясне діло шо ніхто не перейматиметься всіма білими народами, якшо твій рідний (білий народ) в жопі. Того я думаю першим ділом треба спасати свою хату, потім вулицю, село, державу і Європу, а не наоборот.

____
P.S. я коли був на два роки молодший ніж зара був різко настроєний проти Свободи)), через те що до нас були пред яви (прохання) за зікхайлі на їхніх акціях, Дратувала відсутність на їх агітках надписів типу, - "бий тих" "бий сих" "мочи хачів" "арійська раса" :) Но потім прийшлось зауважити шо коли в нас були проблеми по нашій "діяльності", :) то під відділком і на телефонах сиділи люди з даної ВО.. і витягували нас звітам за руки і за ноги, не як конкурентів чи просто дибільних малих.. а як своїх. нічо натомість не вимагаючи і не роблячи нам з цього послуги. Там звичайно не всі такі.. Но я їх тепер тоже сприймаю за своїх.. І їхні невдачі сприймаю як такі як нам шкодять тоже.

Ukrainian
10.11.2009, 01:32
-а нашо?

Можеш тоді почитати "Щоденник Тернера", а в програмі політичної партії навряд чи колись побачиш буквально "раса", і не через то що це погано, а бо є більш адекватні сучасності слова - етнічна спільнота, титульна нація і т.д.

Девід Лейн
17.11.2009, 12:04
Тягнибок назвав марки пива, які не можна пити українцям
Запорізька обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода", яке очолює Олег Тягнибок, закликала українців припинити споживання пива, виробленого компанією "Carlsberg Group" (марок "Славутич", "Балтика", "Львівське", "Tuborg", "Carlsberg", "Holsten"). Також "Свобода" вимагає звільнити гендиректора компанії "Славутич" ("Carlsberg Group") Петра Чернишова.

Такий заклик став відповіддю націоналістів на статтю Чернишова "Орієнтир на запорізьких козаків – погана опора у побудові розвиненої правової країни. Такими ідолами можна і поступитися сусідам", опубліковану в журналі "Корреспондент" 28 травня цього року. Представники "Свободи" назвали самого директора "пивним бароном", а його критичну статтю - "пасквілем", який "паплюжить честь та гідність українського козацтва та топчеться по сторінках історії України".

"Хоча гендиректор погано орієнтується в історії козацтва, та все ж дозволяє собі вислови антиукраїнського змісту на всю країну. Зокрема, "пивний барон" дозволяє собі порівнювати запорізьких козаків із сомалійськими піратами, а Запорізьку Січ, борців за визволення Чечні та сомалійських піратів він називає "організованим злочинним співтовариством".

З огляду на це, запорізька "Свобода" вимагає від Чернишова вибачень і спростування статті, а також звільнення. "Закликаємо громадян бойкотувати пиво, яке виробляє "Carlsberg Group": "Славутич", "Балтика", "Львівське", "Tuborg", "Carlsberg", "Holsten". До заклику києво-могилянців вже приєдналися Козацьке братство бойового Звичаю Спас "Сокіл", Історичний клуб "Холодний Яр", - йдеться у зверненні.

"Запорізька обласна організація ВО "Свобода" підтримує це звернення, а також закликає всіх українців припинити споживання згаданого пива, але й взагалі обмежити вживання алкогольних напоїв. Шалений розмах алкогольної реклами протягом останніх років призвів до спалаху пивного алкоголізму серед працездатного населення, а особливо серед молоді, в тому числі й дівчат. А народні депутати, засліплені жадобою наживи, не спромоглися заборонити рекламу алкоголю та тютюну. Здоров’я української нації не цікаво олігархам із "кольорових блоків", а дехто і свідомо бажає споїти і так упокорити і знищити українську націю", - також наголосили прихильники Тягнибока.

"Закликаємо всіх свободівців своїм власним прикладом і всіма можливими засобами боротися з алкогольним дурманом за здоров’я нації", - додали у "Свободі".

Нагадаємо, раніше Олег Тягнибок заявив, що готовий відмовитися від нинішньої демократії. А у своїй передвиборчій програмі він пообіцяв досягти введення візового режиму з Росією та повернення Україні статусу ядерної держави.

http://tsn.ua/ukrayina/tyagnibok-nazvav-marki-piva-yaki-ne-mozhna-piti-ukrayintsyam.html
Чудова пропаганда проти алкоголю в ЗМІ :bravo:

Сергій
17.11.2009, 14:36
Хороша програма, але як що до майбутнього? створення югенту для молодих людей і обов"язковий, а також буде професійна армія, як на мене то було б добре мати професійну армію і народну міліцію, обов"язкову військову піготовку всім юнакам(хто читав "борьба продолжаетса" той знає)

Зверь
18.11.2009, 09:17
А вы никогда не задумывались что для того, чтобы уничтожить националиста - много не надо? Достаточно лишь распространять слухи о том что либо сам он жид, либо с жидами связан. Я ни в коем случае не агитирую за Тягнибока, но вестись на самую подлую анти-пропаганду не буду.

DesnaKozak
18.11.2009, 13:22
Хороша програма, але як що до майбутнього?
Бл...дь! Чесне слово як дістали умінки. Проведи виборчу кампанія хоч в сільраду, а тоді питай у кгось про майбутнє за 100 років вперед

Schulz
20.11.2009, 22:42
Київ, 26 листопада. Михайлівська площа, 18.00. Сьогодні на місці колишніх військових містечок будуються гуртожитки для нелегалів – завтра їх будуть заселяти в наші оселі. Ми повинні зупинити це!

За останні роки з України в пошуках роботи виїхало 7 мільйонів працездатних українців, а на територію України заїхало близько 7 мільйонів мігрантів з країн Африки, Азії та Кавказу. Ми перестаємо бути господарями своєї землі!

Нелегальні мігранти несуть нам хвороби, наркотики, безробіття та перетворюють вулиці наших міст на осередки злочинності та розгулу етнічної мафії. Сьогодні нелегали вже хазяйнують на ринках Харкова, Києва, Хмельницького – завтра та ж доля чекатиме Луцьк, Івано-Франківськ, Тернопіль та інші українські міста. Сьогодні на місці колишніх військових містечок будуються гуртожитки для нелегалів – завтра їх будуть заселяти в наші оселі. Ми повинні зупинити це!

Згідно з угодою про реадмісію з Євросоюзом з 1 січня 2010 року Україна забов`язана приймати до себе сотні тисяч нелегалів з ЄС, які потрапили туди з території України. Ці нелегали будуть утримуватися за наші гроші, і мільярди гривень з бюджету України підуть не на армію, медицину чи стипендії студентам, а на годування нелегалів.

«1 січня 2010 року може стати чорним днем для України, коли наша земля перетвориться на всеєвропейський відстійник для нелегалів.

Ми вимагаємо розірвати угоду про реадмісію, прийняти новий закон про громадянство та перекрити канали нелегальної міграції!» (Олег Тягнибок).

Українці мають лишитися господарями своєї землі!

Всеукраїнське об`єднання «Свобода»

Отже, план кампанії є наступним:

23 листопада - прес-конференція в Києві в агенції Інтерфакс в 12:30 за участі Олега Тягнибока та Андрія Іллєнка. Пряма трансляція по радіо ЕРА-ФМ.

26 листопада - акція в Києві. Початок о 18:00 на Михайлівській площі, хода на Майдан Незалежності і мітинг.

28 листопада - Чернігів.

30 листопада - Суми.

2 грудня - Одеса.

5 грудня - Дніпропетровськ.

6 грудня - Луганська

9 грудня - Харків

12 грудня - Хмельницький.

15 грудня - Івано-Франківськ.

16 грудня - Львів.

17 грудня - Луцьк.

12 січня - Тернопіль.

Багнет
21.11.2009, 10:28
Україна пообіцяла ЄС через два роки повертати до себе нелегалів «третіх країн»
19 червня 2007 року
Україна і Європейський Союз домовилися про реадмісію (обмін нелегалами). Відповідну угоду між Україною і ЄС підписано 18 червня в Люксембурзі.
З українського боку цю угоду підписав міністр закордонних справ Арсеній Яценюк, з боку ЄС - міністр закордонних справ Німеччини, голова Ради міністрів ЄС Франк-Вальтер Штайнмайер.

Українцям буде легше мігрувати на захід, а їхні місця будуть займати нелегали з країн третього світу.Тепер до великого переселення народів долучається і наша держава.

fred
21.11.2009, 10:56
28 листопада - Чернігів.

30 листопада - Суми.

2 грудня - Одеса.

5 грудня - Дніпропетровськ.

6 грудня - Луганська

9 грудня - Харків

12 грудня - Хмельницький.

15 грудня - Івано-Франківськ.

16 грудня - Львів.

17 грудня - Луцьк.

12 січня - Тернопіль.
Цікаво, а де Кіровоград, Миколаїв, Полтава, Херсон, Донецьк та інші міста?

Багнет
21.11.2009, 11:05
Цікаво, а де Кіровоград, Миколаїв, Полтава, Херсон, Донецьк та інші міста?

Мабуть замалий електорат , та не велике число бажаючих помітингувати у лавах свободи.
За наявності пари десятків людей мітинг краще не проводити - справляє жалюгідне враження, особливо коли половина з них бабусі та дідусі.:(

lingvo
21.11.2009, 14:03
Мабуть замалий електорат
Отож. Все це піар напередодні виборів, щоб привернути до себе увагу більш "радикальної" частини правих. Адже з моменту прийняття цієї угоди пройшло не багато не мало - 2 роки.

DesnaKozak
21.11.2009, 16:51
яка різниця, піар чи не піар. Головне що хтось підіймає і актуалізує цю проблему у суспільстві.

Sarmat
21.11.2009, 17:25
Я теж підтримую такі акції свободи ,навіть якщо це піар компанія все одно хтось підняв проблему!

lingvo
21.11.2009, 17:56
Цікава метода: піднімати проблему тоді, коли вона може принести політичні дивіденди. Якщо ж ні - на неї можна заплющити очі, зробити вигляд що її не існує і трохи почекати...

1313
21.11.2009, 22:51
Товариші Сварг і Фред гайда бойкотувати піднятття проблеми. Принаймі наполягатимемо на перенесення акцій після виборів. :)))
клянусь про то шо більше ніж рік тому мої друзі разом з депутами від міськради зі свободи. проводили рейд на ринку. заставляли мусорів в чурок провіряти документи про єрестрацію проживання і папери на право займатись торгівлею в непризначених місцях.

lingvo
22.11.2009, 00:42
Принаймі наполягатимемо на перенесення акцій після виборів.
Ти знаєш, проведення такої акції після виборів значило б, що вони насправді переймаються цією проблемою і будуть намагатися її вирішувати. :pig:

Schulz
22.11.2009, 00:47
Ти знаєш, проведення такої акції після виборів значило б, що вони насправді переймаються цією проблемою і будуть намагатися її вирішувати. :pig:

з таким успіхом, якщо вони проведуть акцію після виборів, можна сказати, що вони зробили цю акцію як піар перед наступними виборами, і так по колу

Kozak88
22.11.2009, 00:50
з таким успіхом, якщо вони проведуть акцію після виборів, можна сказати, що вони зробили цю акцію як піар перед наступними виборами, і так по колу

Хотіли би - робили б і раніше.
Та чому ви взагалі виправдовуєте цю Свободу? Порівняти їхні можливості і наші і те, хто більше надриває одне місце і все стає одразу зрозумілим.

lingvo
22.11.2009, 00:59
Облиште свою іронію. Не можу нічим зарадити, якщо людина не хоче помічати очевидні речі.

1313
22.11.2009, 00:59
Хотіли би - робили б і раніше. Ви "революційну діяльність" розпочали як тільки так зразу? :)

? Порівняти їхні можливості і наші і те, хто більше надриває одне місце і все стає одразу зрозумілим.
:))) :))) та ну.. так надриватися грижу можна отримати.. ()

Та чому ви взагалі виправдовуєте цю Свободу? А чому ви взагалі гоните порожні предяви на цю Свободу? .

Ти знаєш, проведення такої акції після виборів значило б, що вони насправді переймаються цією проблемою і будуть намагатися її вирішувати
я б переймався результатом, а не тим як це буде виглядати.
і я тут (http://forum.reactor.org.ua/showpost.php?p=38370&postcount=90) вже приводив приклад шо вони намагалися її вирішувати раніше... навіть поклявся..)

Махатма
22.11.2009, 18:42
2 Lampa, ДеснаКозак, Шульц:

Цінність Свободи для автономного руху, вимірюється суто практично. Якщо Свобода настільки крута, як ви її хвалите-то хай вона, наприклад, в Тернополі допоможе автономам у проведенні якихось акцій, наприклад, із патріотичного виховання молоді чи здорового способу життя. Допоможе стікерів надрукувати...

1313
22.11.2009, 19:22
, наприклад, в Тернополі допоможе автономам у проведенні якихось акцій, наприклад, із патріотичного виховання молоді чи здорового способу життя. Допоможе стікерів надрукувати...
як це уажсно не звучить.. але таки допомагає. і не тільки в тернополі.

Schulz
22.11.2009, 19:38

не пали контору, а то обламуєш противників на самому корені:)))
З.І. доречі в Чернігові все починалось з офісу "Свободи"...

fred
23.11.2009, 09:19
Принаймі наполягатимемо на перенесення акцій після виборів.

Наполягати потрібно на те, щоб партії які хочуть мати хороший рейтинг займались вирішенням проблем не лише перед виборами.
А спроба зробити видимість роботи перед виборами це як кажуть можновладці - популізм. Хоча, якщо говорити про "Свободу", то хочу сказати, що порівняно з іншими партіями, вони хоч і не по максимуму, але все таки щось робили і між виборами. Саме тому до них особисто у мене немає негативного відношення (можливо і позитива небагато, але серед інших існуючих партій я вважаю їх найбільш сприятливими для України), до всіх інших партій я ставлюсь негативно.

fred
23.11.2009, 09:24
Як це не дивно, але в Кіровограді, не лише не допомагає, але й взагалі не чути, щоб вони щось робили. Багато хто в Кіровограді навіть не підозрює про існування подібної організації. Знають що є скінхеди, нацисти і т.д, але про "Свободу" практично не знають.

профессор_боль
23.11.2009, 09:51
не доверяю я Тягнибоку и его партии... да вещи он правильные говорит ...
но разве допустят в информационное поле действительно опасного для системы человека?

fred
23.11.2009, 10:09
не доверяю я Тягнибоку и его партии... да вещи он правильные говорит ...
но разве допустят в информационное поле действительно опасного для системы человека?
Та я також не у всьому довіряю, але як казав один з наших лідерів "Маємо,що маємо". Що ж до інформаційного поля, то звичайно вони зроблят все від них залежне, щоб недопустит опасну людину, але не все залежить лише від них. Наприклад Кіріченко в Херсоні для влади також небажана людина, але при цьому в Херсоні виходить його друковане видання( доречі доволі акктуальна та цікава газета).

1313
23.11.2009, 10:50
Наполягати потрібно на те, щоб партії які хочуть мати хороший рейтинг
Ну їхній рейтинг не наші проблеми.
Як це не дивно, але в Кіровограді, не лише не допомагає, але й взагалі не чути, щоб вони щось робили.
А нічого дивного. Я звісно вибачаюсь. Але це Кіровоград. Специфіка регіону. (В мому регіоні в половини водіїв маршруток і в таксі на лобових шклах прапорці свободи. А їх плакати і календарі в лікарських кабінетах висять, навіть в деяких кафе бачив.) У вас свобода не встигла завестися значить ентузіастами і потрібним активом(може і не встигне, але то таке). Уяви собі шоб нам хтось дорікав типу - "Автномний спротив? Шо за єрунда? В нас В Ужгороді ніхто про нього не чув. Чому вони в ужгороді нічим не займається? да їх взагалі не видно. Видно русинських сепаратистів. видно циганськи наркобаронів. а от автномів нє"
не доверяю я Тягнибоку и его партии...
Ніхто не пропагував довіри до них. Довіряти в житті можна тільки батькам рідним.
Судя по тому шо нам поки не особо мішають, ми або не апасні люди, або репресивний апарат просто покишо не доріс до того рівня до якого доріс в Росії. Думаю цьому треба радуватись а не шукати в чому ж тут западло.

Багнет
23.11.2009, 10:59
Судя по тому шо нам поки не особо мішають, ми або не апасні люди, або репресивний апарат просто покишо не доріс до того рівня до якого доріс в Росії.
І цим треба користуватись поки є така можливість.

Багнет
23.11.2009, 13:07
Тягнибок розмовлятиме з Мєдвєдєвим на "жаргоні падонкафф"
Кандидат в президенти України, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок вже придумав, що скаже у разі свого обрання главою держави президенту Росії Дмитру Мєдвєдєву.

Після інавгурації президент-Тягнибок заявив би своєму російському колезі "Прєвєд, Мєдвєд", сказав сам Тягнибок в інтерв'ю журналістам.

Водночас він зауважив, що готовий будувати дружні, партнерські відносини з Росією. "У нас найбільша кордон саме з РФ, і нікуди ми від цього не подінемося", - пояснив політик.

"Буде у нас сильна влада - Росія нас поважатиме, і ми зможемо домовитися, але не як старший з молодшим. Я буваю в Москві, мене впізнають, кажуть мені, що я класний хлопець, який відстоює інтереси українців", - розповів Тягнибок.

Як повідомлялося, у передвиборній програмі Олега Тягнибока зазначено, що у разі обрання президентом він буде домагатися запровадження візового режиму із Росією, відстоювати визнання факту окупації України Росією в 1918 році й визнання геноциду українського народу в 1932-1933 роках.

Тягнибок також пообіцяв провести публічний судовий процес над комунізмом і визнати діяльність ОУН і УПА боротьбою за державну незалежність України.

http://tsn.ua/ukrayina/tyagnibok-rozmovlyatime-z-myedvyedyevim-na-zhargoni-padonkaff.html

fred
23.11.2009, 14:00
відстоювати визнання факту окупації України Росією в 1918 році й визнання геноциду українського народу в 1932-1933 роках.
Правильныше все таки називати речі своїми іменами. Не Росією, а жидо-більшовиською владою Росії. До речі самі росіяни постраждали від цієї влади не набагато меньше. Та й винуватці геноциду українського народу в 1932-1933 роках були переважно "вибраної" нації, а не росіяни.

Багнет
23.11.2009, 14:27
1-Це не мої слова , це цитата.
2-Не Росією, а жидо-більшовиською владою Росії. До речі самі росіяни постраждали від цієї влади не набагато меньше. Та й винуватці геноциду українського народу в 1932-1933 роках були переважно "вибраної" нації, а не росіяни.
Згоден, але Правильныше все таки називати речі своїми іменами, бо після розпаду СиРиСиРи керівництво РФ визнало росіянію правонаступником срср , і теперішнє керівництво РФ визнає.

DesnaKozak
24.11.2009, 00:24
Всеукраїнське об‘єднання "Свобода" та Національний фронт Франції підписали Протокол про співпрацю

23 листопада 2009 року лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок у рамках візиту до Франції на запрошення лідера Національного фронту Франції Жана Марі Лє Пена підписав Протокол про співпрацю між ВО "Свобода" та Національним фронтом Франції.

...

Протокол передбачає співпрацю правих партій України та Франції, спрямовану на збереження національної ідентичності та культури країн, недопущення навали іммігрантів та на збереження національних християнських цінностей європейських націй.

...

Сторони докладатимуть усі зусилля задля збереження миру і стабільності у Європі та гармонійного розвитку вільних європейських націй.

...

Сторони сприятимуть поширенню інформації про діяльність іншої Сторони та підтримці іншої Сторони серед правих партій Європи.

http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/012761/

Махатма
24.11.2009, 00:37
http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/012761/

От тільки чомусь зараз усі французькі ультраправі масово залишають Національний Фронт Ле-Пена. Бо там присутні нігери і жиди, ще й на керівних посадах.

Werwolf
24.11.2009, 12:11
Погана новина.....може це ДЕЗА? Алоізовича жиди теж жидом називають......

О'браен
24.11.2009, 15:10
Незнаю чи буде бажання в когось відповідати новачку... Але для мене особисто є найцікавішим питання про радикальну і часто необгрунтовану русофобії Тягнибока, не тільки у міждержавних відносинах, а найбільше у середині суспільства. Тільки сформоване адекватне сприйняття один одного ліво і правобережними може рухнути як картковий будинок.

1313
24.11.2009, 19:12
Але для мене особисто є найцікавішим питання про радикальну і часто необгрунтовану русофобії Тягнибока, не тільки у міждержавних відносинах, а найбільше у середині суспільства. Де (джерела) ти таке видів?

Guaranna
24.11.2009, 19:36
Lampa , які тобі джерела ? Звичайно Тягнибок не буде привселюдно репортерам казать , шо він ненавидить руських , але він не каже це і про нігерів і жидів (чому , я думаю ви знаєте ... ) А те , шо він русофоб - це нікому не секрет ...

Guaranna
24.11.2009, 19:41
Адміністрація форума стоїть на стороні "Свободи" судячи по їхнім дописам . Це насторажує ...
Ще хотілось би краще узнать передвиборчу программу прибалтійських "націоналістичних" партій , для порівняння зі "Свободою".
Особисто я піду на вибори голосувать за Тягнибока і його партію , хоча я і проти його кандидатури на місці президента наприклад . Поясню чому : якшо в парламенті буде достатня кількість націоналістів , або хоча б просто національно свідомих людей - то не будуть підписуватись антиукраїнські закони і постанови (принаймні їх стане меньше) типу того довбаного рішення , шо всіх нелегалів потрапивших в Західну Європу через Україну будуть направлять до нас назад ... Але я проти того , шоб він переміг остаточно , причина та , яку називали спочатку : якшо вони псевдонаціоналісти , як і в Прибалтиці (а на мою думку вони такі і є) - то репутація національної ідеї буде зіпсована , а це означає нашу поразку !!! Хоча я схиляюсь до думки "Голосуй не голосуй , всеодно отримаєш буй" і як казав хач-Сталін "Головне не те , як проголосують , а те , як підрахують голоси..."
Я схиляюсь до думки , шо всі партії і всю політику у всьому світі спонсує і керує нею світове правління (Мільярдери , володарі банків(жиди)) А всі політичні конфлікти як внутрідержавні (Наприклад вибори) , так і міжнародні (Наприклад Російсько-Українські стосунки) - це шоу для того , шоб вводить людей в оману , шоб люди думали , шо іде якась боротьба ...
Яке пиво пить можна , а яке ні - повне лайно ! Як же він хоче боротися за здоров"я нації ? Алкоголь треба заборонити взагалі і прирівнять його до тяжких наркотиків !
Скільки раз чув :"Це найбільша права партія в Україні" . Треба шукать не найбільшу партію , а ту , якій можна довіряти . Я не довіряю жодній українській партії ! А от в Росії є така - це РНЕ ...
Ще багато раз чув типу :"Я там знаю багато хороших людей із "Свободи" ... Хороших людей повсюду є ... Якшо наприклад я вступлю в "БЮТ" , або ще кудись (не дай бог) то можете казать , шо знаєте хороших правих людей в "БЮТі" ))))
І ще одне вже не актуальне питання : де беруться у "Свободи" гроші ? Скільки здоровенних скітерів , біг-бордів і.т.д.
А на цьогорічний марш УПА в Києв всім відомо , шо наймались автобуси з усіх регіонів за невідомі кошти ... І хто знає , чи не було там кузьмічів за 50 гнр ...

Schulz
24.11.2009, 19:57
А от в Росії є така - це РНЕ ...

ти шо гоніш?:strah:

Нахтігаль
24.11.2009, 20:22
А на цьогорічний марш УПА в Києв всім відомо , шо наймались автобуси з усіх регіонів за невідомі кошти ... І хто знає , чи не було там кузьмічів за 50 гнр ...

А от за таке Вас просто треба бити ногами. Сидіть і надалі в інтернеті, розповідайте про круте РНЕ, краще виходить.

Нахтігаль
24.11.2009, 20:26
Звичайно Тягнибок не буде привселюдно репортерам казать , шо він ненавидить руських , але він не каже це і про ... жидів (чому , я думаю ви знаєте ... ) .

Знаєте, як називають людей, які кажуть неправду? Знаєте. Так от, Ви--з таких.

Повний текст виступу Олега Тягнибока на горі Яворина

....боролися з жидвою і іншою нечистю, яка хотіла забрати в нас нашу Українську Державу!

http://www.tiahnybok.info/diyalnist_vystyp/dokument000036.html

О'браен
24.11.2009, 20:34
Де (джерела) ти таке видів?

На вікіпедії прочитав - приймається... (я жартую!)
Взагалі саме таких педантичних питань я боявся найбільше. Але принципі є: (ну виступ на Яворині, і після пояснення, що москалі - це всі росіяни, я пропускаю; конфлікт з рос мовними скінами в Києві - може тут хтось це знає особисто, а не з джерел, як я, та і є пояснення, що вони вже надто вдарилися в "чорносотенство" початку столітття) "ОУН вбило РОСІЙСЬКОГО (не радянського?) консула Майлова"; "Mого прадіда закатували РОСІЯНИ" (не жиди чи чухонці)? Ці фрази чув особисто від Тягнибока в ефірі - все можна сказати по Фрейду...

Хлопці, я не за це питав, питання було: "Чи не боїтеся конфліктів всередині правого руху?" (в широкому сенсі цього слова). Чи мені по "умолчанію" сприймати відповідь: "Ні!"

Proletariat
24.11.2009, 20:45
конфлікт з рос мовними скінами в Києві - може тут хтось це знає особисто, а не з джерел, як я, та і є пояснення, що вони вже надто вдарилися в "чорносотенство" початку столітття

Які нахрін конфлікти зі скінами, яке чорносотенство? =-O Ви хворий чи навмисно пишете цю маячню? В будь-якому разі припиняйте.

Хлопці, я не за це питав, питання було: "Чи не боїтеся конфліктів всередині правого руху" (в широкому сенсі цього слова). Чи мені по "умолчанію" сприймати відповідь: "Ні!"

Конфлікти з ким? З вами, хвореньким? Чи з невідомими "київськими скінами"? :) Припиняйте тролінг.

DesnaKozak
24.11.2009, 21:14
ненавидить руських

як толерантно...

Взагалі в мене враження, що ці боязні русофобії виникають тіки у осіб українського походження...

fred
24.11.2009, 21:38
Взагалі в мене враження, що ці боязні русофобії виникають тіки у осіб українського походження...
Це помилкове враження?

О'браен
24.11.2009, 21:58
Конфлікти з ким? З вами, хвореньким?
Я здається нікого тут необзивав і попрошу такого ж ставлення до себе!
Які нахрін конфлікти зі скінами, яке чорносотенство? Ви хворий чи навмисно пишете цю маячню? В будь-якому разі припиняйте.
Я ж наголосивю, що знаю це лише із нету і на цьому не настоюю. Малося на увазі конфлікт часів СНПУ коли після арешту Вахнія у Тягнибока розійшлися погляди з російськомовними скінами в Київі. Ще раз повторюю знаю це лише з джерел, якщо я неправий прошу це мені пояснити, а не обзиватися. Щодо чорносотенства, то тут я про Вас був кращої думки. Лапки - прямий натяк на переносне значення. Малося на увазі, що у Києві початку століття було розвинуте чорносотенство зі всіма похідними - імперіалізмом, українофобією тощо. Саме в цьому крилася причина конфлікту (знову ж таки за джерелом).
Для мене було дивним, що рос мовні активісти підтримують Свободу (ну, дай їм Бог здоровя - я просто здивований), бо Тягнибок лише за українську - заперечувати це просто смішно. Я нікого не намагався посварити (Ви мабуть напишете, що мені це всеодно не вдалося б) просто хотів для СЕБЕ! з'ясувати деякі питання/поділитися враженнями.

Тро́лінг (від англ. trolling) — розміщення в Інтернеті (на форумах, в групах новин Usenet, в вікі-проектах та ін.) провокаційних повідомлень з метою викликати флейм, конфлікти між учасниками, образи, війну правок, марнослів'я тощо. - Ну, де Ви в мене таке бачили?
Я не приховую, що не є автономом, але мені дуже подабається ваш форум: тут можна зустріти цікавих людей, почитати грунтовні статті на праву тематику, у вас адекватні погляди на багато питань (порівняйте ваш форум і форум свободи - а впринципі не буду давати оцінки, а то скажите, що я Вас пробую посварити зі Свободою).
Але мені набридло пояснювати після кожного повідомлення, що я не верблюд. Взагалі, відро фекалій на голову новачка - це обряд ініціації чи це стосується лише мене.
Ще раз кажу - я хочу з вами спілкуватися і не маю бажання йти у "фінську...", але якщо це неможливо з якихось причин дайте мені про це нормальне повідомлення, а не постійні образи в мою адресу - Ви реально зекономите собі час.

F.N.
24.11.2009, 22:22
О'браен, не гарячкуйте і просто намагайтеся не сперечатися з адміністрацією/модераторами. Ми завжди раді новим людям, тільки якщо вони не дегенерати. Я думаю, ви нормальна людина, але вам треба звикнути до нашого мікроклімату.

DesnaKozak
24.11.2009, 23:08
Для мене було дивним, що рос мовні активісти підтримують Свободу (ну, дай їм Бог здоровя - я просто здивований), бо Тягнибок лише за українську

Так, ті російськомовні що за СВободу, вони теж якби лише за українську. От в чому парадокс

---------- Добавлено в 23:08 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 23:07 ----------

Це помилкове враження?

ну весь прикол в тому, що ті хто дійсно росіяни за походженням часто нічого не говорять про русофобію :-)

Schulz
24.11.2009, 23:19
О'браен, ви весь час кажете, що десь ... щось... може надасте інформацію, де ви це читали-бачили?

1313
24.11.2009, 23:24
О'браен, . може надасте інформацію, де ви це читали-бачили?

Інформації, яка виправдовує маразм(+ ймовірну українофобію) не існує за замовчуванням.
Антіфа бреше і не спльовує :) :) :) (http://samozahist.org.ua/?p=19813#more-19813) - UPD. Очевидці стверджують, що кілька десятків т.зв. “автономних нацистів”, що брали участь у ході, вийшли з офісу місцевого осередку ВО “Свобода”. Який зв’язок існує між офіційною ультра-правою партією і вуличними “бойовиками” точно не відомо. Націоналісти в костюмах заявляють про те, що не мають жодного стосунку до вуличних неонацистських банд і не можуть бути їхніми спонсорами і кураторами. Проте факти примушують у цьому сумніватися.

Ukrainian
25.11.2009, 01:27
Які нахрін конфлікти зі скінами, яке чорносотенство? =-O Ви хворий чи навмисно пишете цю маячню? В будь-якому разі припиняйте.

я сам колись зустрічав подібну писанину в жовтій пресі про "злих російських скінхедів" в Києві, мабуть дописувач взяв звідти ж. :)

О'браен
25.11.2009, 01:40
Ну, знайти орегінальну статтю (доволі розлогу), яку я читав набагато швидше мені не вдалося (припускаю ви мені не вірите).
Але певні посилання я таки знайшов, вони дещо перекликаються, подібних є ще багато (багато в форматі pdf, в мене неме програми для прочитки). Загалом там є інформація про яку я говорив і я вважаю себе оправданим. Ну, перегляньте мої дописи я ніколи не стверджував, що це виключна правда і припускав, що можливо хтось із києвлян на форумі має кращу обізнаність у цьому питанні.

http://www.lne-ua.narod.ru/lne-ua-5.html

http://hardtechno.at.ua/forum/19-471-1

http://rapvokzal.com/news/2004-09-29/kiev-skinhead-vsie-chto-vy-khotieli-znat-o-skinakh-kiieva

Інформації, яка виправдовує маразм(+ ймовірну українофобію) не існує за замовчуванням.

Тобто, хто не за Свободу, той ворог - круто берете. А я виходь українофоб

Proletariat
25.11.2009, 01:49
http://rapvokzal.com/news/2004-09-29/kiev-skinhead-vsie-chto-vy-khotieli-znat-o-skinakh-kiieva

Так, це стара адова стаття. Щойно продивився і добре посміявся.

О'браен
25.11.2009, 01:50
я сам колись зустрічав подібну писанину в жовтій пресі про "злих російських скінхедів" в Києві, мабуть дописувач взяв звідти ж.
Та ні, здається там, де я читав це вперше був наче і якийсь правий сайт...

Окремо хочу додати, що лейтмотивом моїх дописів майже завжди є власні враження, що грунтуються на інтуіції, досвіду і перевести їх у площину інтернет посилань майже неможливо

Ukrainian
25.11.2009, 01:55
Ну, знайти орегінальну статтю (доволі розлогу), яку я читав набагато швидше мені не вдалося (припускаю ви мені не вірите).
Але певні посилання я таки знайшов, вони дещо перекликаються, подібних є ще багато (багато в форматі pdf, в мене неме програми для прочитки). Загалом там є інформація про яку я говорив і я вважаю себе оправданим. Ну, перегляньте мої дописи я ніколи не стверджував, що це виключна правда і припускав, що можливо хтось із києвлян на форумі має кращу обізнаність у цьому питанні.

http://www.lne-ua.narod.ru/lne-ua-5.html

http://hardtechno.at.ua/forum/19-471-1

Менше читайте всяку дурню. :)))
P.S. забавно переклали "Church Of Creator" як "Cho-Cho Creator" (мабуть писав Репер Сява).

Proletariat
25.11.2009, 01:56
Ще одна мега стаття:

СКИНЫ ПРОТИВ УКРАИНЫ
http://cn.com.ua/N217/invesigation/invesigation.html

Vilnyj
25.11.2009, 20:40
але мені дуже подабається ваш форум: тут можна зустріти цікавих людей, почитати грунтовні статті на праву тематику, у вас адекватні погляди на багато питань (порівняйте ваш форум і форум свободи - а впринципі не буду давати оцінки, а то скажите, що я Вас пробую посварити зі Свободою).
Але мені набридло пояснювати після кожного повідомлення, що я не верблюд. Взагалі, відро фекалій на голову новачка - це обряд ініціації чи це стосується лише мене.
Ще раз кажу - я хочу з вами спілкуватися і не маю бажання йти у "фінську...", але якщо це неможливо з якихось причин дайте мені про це нормальне повідомлення, а не постійні образи в мою адресу - Ви реально зекономите собі час.

До речі +1!
Реально на свободівському форумі нецікаво і там все однотипно. Я раніше там щось лазив, намагався втиснутись в якусь дискусію, але все марно. Та і теми там однотипні, як і обговорення.
А щодо фекалій новачка, пропоную всім поржати над таким ото нещасним уродством, як

http://forum.sevastopol.info/

там зібрані відбірні українофоби, в них навіть у правилах записане "єдиною мовою спілкування на форумі є державна, російська".
Але хоч вони і дибілоїди і маразматики, саме там обговорюють всі антиукраїнські заходи в Севастополі - пікети, акції, автопробіги ітд ітп...
Вони до речі намалювали влітку російський аквафреш на стіні біля бази ЧФ. За тиждень до того, як я облив фарбою прапорець той, молодь МСНУ готувалися домалювати український і дописати Дружба (до речі, це зробили і до сьогодні красується, так мовити)...
Як би знав про реактор і автономів раніше, дописав би www.reactor.org.ua

До речі, а тут з Севастополя хто є?

О'браен
27.11.2009, 01:10
Реально на свободівському форумі нецікаво і там все однотипно. Я раніше там щось лазив, намагався втиснутись в якусь дискусію, але все марно. Та і теми там однотипні, як і обговорення
Ну, так мабуть, відбувається через те, що там наче переважна більшість трохи старшого віку і через те, все на форумі якось дуже "респектабельно"

Vilnyj
27.11.2009, 15:57
Я б так не сказав. Інтелекту і мудрості там часами дуже деяким не вистачає.

Ulv
27.11.2009, 21:03
Якої мотивації потребує для себе українець? (Олександр Симчишин)

Нещодавно прямо посеред вулиці зустрів свого давнього знайомого з яким свого часу гриз граніт науки. Перекинулися кількома запитаннями, поцікавилися проблемами та успіхами, не забули торкнутись і теми президентських виборів. Прекрасно знаючи, яку політичну силу я представляю, приятель, випереджаючи події, довів до мого відома свою позицію. Виявляється він завжди був і є прихильником ідеології націоналізму, і навіть симпатизує "Свободі", але чітко знаючи, що "Свободі" "поки що нічого не світить", і "Тягнибок – хороший, але точно не пройде", він буде обирати з когось іншого і ще вагається кому з поміж того самого "меншого зла" віддати свій голос. Глянувши на нього пронизливим поглядом та вимірявши зріст, я відповів, що його особа в такому випадку мені просто нецікава і пішов геть.

Після того, ще довго не знаходив собі місця і шукав відповідь на питання: а скільки їх - таких от, які обирають з поміж меншого зла? Скільки таких, які тупо вірять в той, нав’язаний дешевими технологіями, міф "непрохідності" націоналістів? Тих, які відверто дурять самі себе, стверджуючи, що український націоналізм чи "ще", чи "вже" не на часі? Тих, які шукають у своєму виборі якоїсь мотивації? Тих, які забилися в інші кутки та куточки, розбрелися по різних групках, партіях, партійках і самі з себе сміються про ніби-то ментальні особливості щодо трьох гетьманів? Тих, які не можуть вийти за межі міфів та позбутися віри в помаранчевих ідолів, вічно працюючих та вічно не спроможних, бо заважають? Тих, які тупо вірять якимось соціологічним службам, звертають увагу на якісь рейтинги, дивляться дурнуваті політичні шоу і на віру ймуть все, за що їх купують. Тих, яким при всьому тому набрид той стан, тих, які хочуть змін?

Таких як мій знайомий, блукаючих між двома чи трьома деревами українців, абсолютна більшість. Саме та більшість, яка бажає змін, яка хоче будувати свою Україну, країну для себе, своїх дітей, країну, яка не буде футбольним м’ячем, яка не буде відстійником для нелегалів, експериментальним майданчиком для епідемій і новітніх вакцин. Країну, в якій господарем буде Українець! Та більшість, яка сьогодні голосує за менше зло і сама приводить до влади вчорашніх і позавчорашніх. Та більшість, діяльність і бездіяльність якої є відвертим злочином проти себе особисто і проти своєї Нації.
Ввечері я знову мав розмову із своїм знайомим. Я поставив йому ті ж самі питання, що і собі. Скільки вас? Таких от, які забезпечують перемогу олігархічним поплічникам, українофобам і їм подібним. Яка мотивація потрібна тобі, аби віддати свій голос за націоналістичну силу, партію, якій ти симпатизуєш, аби підтримати першого в історії України кандидата в Президенти від націоналістичної партії – Олега Тягнибока? Начитався рейтингів і ймеш на віру? Тоді все вирішено за тебе, ти ніхто, проголосимо Президента за результатами соцопитувань та й усе. Хіба націоналіст, чи той хто хоче себе так називати, шукає для себе мотивації? Хіба він може не вірити в свою перемогу? Хіба шукав мотивації для себе юнак, коли йшов в УПА, чи гинув під Крутами? Який же ти тоді патріот, українець, націоналіст, друже? І чи заслуговуєш ти на зміни, про які говориш?

Українець, який хоче змін про них не говорить і мотивації для себе не шукає, він має зробити для себе вибір і дати чітку і однозначну відповідь. Він не просто повинен піти і проголосувати, він повинен зробити все від нього залежне для перемоги, повинен загітувати друга, сусіда, однокурсника, колегу. Він повинен своїми діями забезпечити результат, повинен захистити свою перемогу, працюючи на дільниці, в агітбригаді, роблячи усе від нього залежне.

Друже, твій голос за Тягнибока і "Свободу" - це відповідь усім тим, хто не хоче бачити тебе - українця - господарем у своєму домі. Відповідь тим, хто вже давно вирішив, що насправді твій дім на ім’я "Україна" – належить не тобі, а їм. Відповідь тим, хто сприймає тебе тільки, як дешеву робочу силу, чи засіб наповнення бюджету, який потім можна буде успішно дерибанити. Відповідь тим, хто дурить тебе з екранів телевізора, а сам прибирає до рук чергову земельну ділянку чи лісок з мисливськими угіддями, аби потім влаштувати там полювання на тебе. Твій голос за Тягнибока та "Свободу", як і дія заради перемоги - це приклад усім блукаючим українцям, це крок до перемоги. Зроби його!

Олександр Симчишин

Заступник голови Хмельницької обласної організації ВО "Свобода",

Кандидат історичних наук

http://www.khmelnytskyy.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/012681

Ulv
05.12.2009, 13:19
http://www.youtube.com/watch?v=0JcCNuFwuGw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=emKu5FIpxYw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=pkb9cXikDMU&feature=related

Гонта
05.12.2009, 18:37
http://www.youtube.com/watch?v=_HJ5QV5VIw8&feature=subtivity

OST
05.12.2009, 20:28
Посмотрел первое видео Ulvswans, и что могу сказать: Тягнибок - красава.

1313
07.12.2009, 00:26
http://www.youtube.com/watch?v=0cTEyM84d0g

Schulz
07.12.2009, 02:01
такі фейси цікаві в студії сиділи))

1313
07.12.2009, 02:29
такі фейси цікаві в студії сиділи))

типові для даного міста :)

wmelon
08.12.2009, 19:37
Син Шухевича: Тягнибок працює на антиукраїнські сили

Син головнокомандувача УПА Романа Шухевича, Герой України Юрій Шухевич-Березинський вважає, що лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок своєю участю у президентських виборах загрожує відібрати важливі голоси у Ющенка і зашкодити Україні.

"Цим він грає на користь антиукраїнських сил. На минулих президентських виборах ми виграли в першу чергу завдяки єдності, це маємо пам’ятати. А Тягнибок своєю позицією нашу єдність нині руйнує", - впевнений Шухевич.

"В Україні склалася важка політична ситуація. Наразі маємо дві політичні сили: одна – антиукраїнська, друга – проукраїнська. Всіх кандидатів, які представляють антиукраїнську силу, я перераховувати не буду. А в проукраїнському таборі є одна особа, яка є наразі втіленням українського ідеалу, що вона й довела на справах. Це – діючий Президент України Віктор Ющенко, саме він є виразником українських інтересів", пояснив він свою позицію.

Щодо інших кандидатів в президенти, зокрема Юлії Тимошенко та Олега Тягнибока, їх син Шухевича назвав виразником антиукраїнських інтересів.

"Тимошенко - це людина, яка вже давно домовилася з російським прем’єром Путіним, вона є провідником інтересів Москви в Україні. Вона це довела і під час минулорічних подій в Грузії, і під час укладання газових угод з Кремлем", – додав Шухевич.

Нагадаємо, раніше представники "Свободи" закликали Ющенка віддати підтримку своїх виборів саме на користь Тягнибока.

http://tsn.ua/ukrayina/sin-shuhevicha-tyagnibok-pratsyuye-na-antiukrayinski-sili.html

ANS
08.12.2009, 19:40
Так, Свобода зробила вагомий кром, порвавши зв"язки зі "справжніми". Останні подібні заяви, в тому числі і прикормленою помарнчевими ОУН, дають тому яскраве підтвердження.

Ukrainian
08.12.2009, 19:58
В Ющенка набагато нижчий рейтинг, ніж в Тягнибока, тому може йти мова лише про то, що Ющенко відбирає важливі голоси в Тягнибока.

А в проукраїнському таборі є одна особа, яка є наразі втіленням українського ідеалу, що вона й довела на справах. Це – діючий Президент України Віктор Ющенко

:lol: :lol: :lol:

1313
08.12.2009, 20:27
Роман Шухевеч через свою боротьбу немав напевно часу на виховання сина (внас кажуть - "мало бив") :)
Мало того його нагородили нагрудним знаком "Почесна зірка Служби безпеки України»

Ukrainian
08.12.2009, 20:30
5 канал: Политическое ток-шоу "5 копеек". ( 29.3.2009 01:00 )
http://tvline.biz/ru/tv/?id=7889847&act=tvp&channel=3
Юрій Михальчишин (ВО Свобода) VS Юрій Збітнєв & Вахтанг Кіпіані

Шустер LIVE - Чьи руки ничего не брали? 04.12.2009
http://shuster.kanalukraina.tv/video/3517_chi_ruki_nichego_ne_brali?/
Юрій Михальчишин (ВО Свобода) VS різний скам

О'браен
08.12.2009, 20:40
У вас там що дах зовсім поїх з тими виборами??? Щоб говорити подібні речі про таких людей як Шухевич треба на це мати право!!!
Ви думаєте що маєте таке право???

wmelon
08.12.2009, 20:48
в останніх дописах мова йде про його сина,а вагомий внесок і вплив Романа Шухевича на хід історії України ніхто під сумнів не ставить.

ANS
08.12.2009, 20:55
У вас там що дах зовсім поїх з тими виборами??? Щоб говорити подібні речі про таких людей як Шухевич треба на це мати право!!!

Ми говоримо що бачимо. Чи ти вважаєш нормальним націоналісту агітувати за такого пройдисвіта:
http://jewish.kiev.ua/news/images/38_250x187.jpg
???

1313
08.12.2009, 21:03

Образ благородного батька автоматично не відбілює особу їхніх чад (нажаль). Я от мав можливість пару годин бути в одній компанії з внуком Степана Бандери. і нічого доброго (крім походження звісно) я в ньому не замітив.
http://www.dancor.sumy.ua/articles_img/2359_1.jpg

О'браен
08.12.2009, 21:17
Я Ющенка навіть за людину нерахую (причому ніколи за нього не був, бо вже після подій Україна без Кучми стало ясно хто він є, надіюсь думаєте так само). І медаль від КГБ і звання Герой України невідомо від кого - це безумовно не добре. Але людина пройшла лягри і я не чув про якісь його косяки в той час, і треба мати повагу до його випробувань, які надіюсь нікому з нас недоведеться пройти.
Та 100% відсотків ветеранів УПА там де я живу! (наголошую нацьому) підтримують Ющенка і що, тепер їм в обличчя за це плювати.

Загалом хочете відповідайте, хочете ні, для мене було важливим зафіксувати, що немаю жодного відношення до таких висловлювань. В будь-якому разі буду голосувати за Свободу, як і завжди буду агітувати кого зможу, буду відвідувати акції і поможу чим зможу, але як, що щось буде не так - я розчарований небуду...

Ukrainian
08.12.2009, 21:25
Я Ющенка навіть за людину нерахую (причому ніколи за нього не був, бо вже після подій Україна без Кучми стало ясно хто він є, надіюсь думаєте так само). І медаль від КГБ і звання Герой України невідомо від кого - це безумовно не добре. Але людина пройшла лягри і я не чув про якісь його косяки в той час, і треба мати повагу до його випробувань, які надіюсь нікому з нас недоведеться пройти.
Та 100% відсотків ветеранів УПА там де я живу! (наголошую нацьому) підтримують Ющенка і що, тепер їм в обличчя за це плювати.

Загалом хочете відповідайте, хочете ні, для мене було важливим зафіксувати, що немаю жодного відношення до таких висловлювань. В будь-якому разі буду голосувати за Свободу, як і завжди буду агітувати кого зможу, буду відвідувати акції і поможу чим зможу, але як, що щось буде не так - я розчарований небуду...

Юрій Шухевич багато пройшов в житті і є за що його поважати, і ОУН (теперішнє) мабуть теж є за що поважати. Але в них на разі така помаранчева політика, яка нам не подобається, ось і все.

Гонта
08.12.2009, 22:39
http://www.youtube.com/watch?v=YjBD-HiaZCM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=NqtyqS9p674&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7GLtkSXeWo0&feature=related

F.N.
09.12.2009, 00:15
Син Шухевича: Тягнибок працює на антиукраїнські сили
Соромно, що він син Шухевича.

Ulv
09.12.2009, 09:48
Про таких Шевченко писав:
Славних прадідів великих
Правнуки погані

Брут Хома
09.12.2009, 20:37
Людині 76 років, він відбув Сибір, не думаю, що п.Юрій може вповні свідомо оцінювати ситуацію в Україні. В старших людей свій погляд на політику. А у зв"язку з його великим прізвищем така його заяваа є важливою для команди Ющенка. Не думаю, що великих зусиль склало переконати п.Юрія, шо Ющенко найдостойніший.
Про таке була стаття в газеті Свободи за жовтень про ІнтЮльгенцію.

Гонта
10.12.2009, 00:26
http://www.youtube.com/watch?v=NMqfUdVtTo0

http://www.youtube.com/watch?v=SojiuqdG5tk

http://www.youtube.com/watch?v=A1Pa8Wu6m64

http://www.youtube.com/watch?v=AxEtbJOeL0M

http://www.youtube.com/watch?v=gzR0KFZ2JEo

---------- Добавлено в 00:26 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 00:24 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=CPYWrNfPPnw

Schulz
10.12.2009, 02:39
формат передачі якійсь рагульний... незалік чурці

Гонта
10.12.2009, 23:09
http://www.youtube.com/watch?v=-i4gvF15BRI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=o8DCBiNqm4E

wmelon
11.12.2009, 12:16
Ратушняк готовий об'єднатися з Тягнибоком

Кандидат у президенти Сергій Ратушняк заявив, що готовий об'єднуватися з Олегом Тягнибоком, якщо той перереможе. Також він бачить у ролі партнерів Анатолія Гриценка і Сергія Тигіпка.

"Ставлюся з величезною симпатією як до них особисто, так і до їхніх програм... А всі інші - клоуни", - сказав Ратушняк.

Ратушняк також спростовує, що він - технічний кандидат Юлії Тимошенко.

Про це він заявив, коментуючи відповідні заяви кандидатів Арсенія Яценюка та Михайла Бродського.

"Ну що ще можуть сказати наймані шнирі? Бродський іде від єврейської громади, він хоча б не приховує своєї національності. Сєня після цього став у нього технічним кандидатом - хай уже знімається, а краще хай повіситься! Я не коментуватиму заяви клоуна", - заявив Ратушняк.

"А Міші Бродському прощаю - він же вдарився головою і щодня про це говорить. Він був у комі, бачив життя з того світу - усі його міркування звідти йдуть", - додав він.

"Я Тимошенко завжди критикував, в очі говорив їй: "Юленько, твоя Тендерна палата і вся ця зграя з СДПУ(о) навколо тебе - пограбування країни на мільярд гривень на місяць". Якщо вона не розбереться з ними чи не запитає в мене, як це зробити, вони за рік знищать її", - упевнений Ратушняк.
На його думку, "сама ситуація сприятиме тому, що люди захочуть на вилах винести цю владу".

Говорячи про те, кого з кандидатів у президенти він вважає своїм конкурентом, мер Ужгорода сказав, зокрема:
"Яценюк мені не конкурент. З нього роблять якогось термінатора, і це вже виглядає просто смішно. Це все одно, що з мене робити балерину. Купили в Росії готовий піар-проект, який, до речі, готувався під Ірину Хакамаду, і почали його розкручувати".

На запитання про прогноз щодо результатів першого туру виборів, він сказав: "Якщо оголосять, що я отримав 1%, значить, насправді я отримав 3%. Тому що на заході в мене вкрадуть голоси холуї Ющенка, а на сході - Януковича".

"Тобто, якщо буде офіційно хоча б відсоток, це означає, що я можу завести фракцію в парламент. Якщо буде 0,1%, скажу - "усім спасибі, до побачення". Привітаю країну з тим, що перемогли євреї й придбали собі нову Палестину. І піду насолоджуватися власним життям - рибу, наприклад, ловити", - сказав Ратушняк.

Перед другим туром він ні за кого не агітуватиме: "Нікому свої голоси не віддам і нікого не буду підтримувати - ні привселюдно, ні негласно".

Нагадаємо, в Ізраїлі надзвичайно стурбовані проявами національної нетерпимості у ході нинішньої президентської кампанії в Україні. Про це заявив голова департаменту МЗС Ізраїлю у зв’язках з пресою Йосеф Леві.

За його словами, реєстрація ужгородського мера Сергія Ратушняка кандидатом у президенти стала апогеєм цих тенденцій.

http://www.reactor.org.ua/news/2597-ratushnyak-gotovij-obyednatisya-z-tyagnibokom.html

Werwolf
11.12.2009, 18:12
Тягнибок робить все правильно.

Ulv
29.12.2009, 23:48
http://cs1531.vkontakte.ru/u7096862/34340868/x_108912b0.jpg

1313
29.12.2009, 23:54
словосполучення "нюрнберг два" мені не подобається.
перший був не справедливим. і думаю його висновки не були авторитетними для здорових людей

Ulv
30.12.2009, 11:49
словосполучення "нюрнберг два" мені не подобається.
перший був не справедливим. і думаю його висновки не були авторитетними для здорових людей
Мені уявляється так: на першому нюрнбергськоу процесі суддями були жиди та їхні прихвостні, а на другому нюрнбергськоу процесі вони будуть підсудними!

Proletariat
30.12.2009, 14:22
Мені уявляється так: на першому нюрнбергськоу процесі суддями були жиди та їхні прихвостні, а на другому нюрнбергськоу процесі вони будуть підсудними!

Насправді цей термін колись давно запровадили справжністи і він означає, що на першому процесі був справедливо засуджений нацизм, а на другому буде так само засуджений комунізм. :)

xWHITE RACIALISTx
05.01.2010, 22:35
У Тягнибока и его команды,нет и небыло таких денег,чтоб использовать агитпропаганду в таких масштабах. Одниб игборд стоит 1200 в центре,в период выборов 2000 умножаем на города и на колличество 2000*24*50= 24 00000 в месяц + районые центры около 3 млн *3 месяца =9+1 (на лайтбоксы) + 1 (люди,газеты,брошуры)=11 млн грн или 1 млн 375 тыщ баксафф. Откуда деньги у разореннных кризисом украинских предпринимателей?

Еще вопрос - почему "Патриот Украины" вышел из состава ВО Свободы,парни там были хорошие,идейные,негонорные. Была веская причина - почитайте в интернете!

Есть такой слух,что "Проэкт Тягныбок" существует для отбора,патриотически настроенных, голосов у Юли и Ющенко. Такой же как "Проэкт Тигибко" для отбора у Януковича (и ему подобных)

очень хочется,чтоб "Тягныбок" держал наш бок,но пока этого нет..

И еще вам вопрос: я его задаю всегда когда вижу депутата "А что он КОНКРЕТНОГО сделал хорошего людям?ЗА ПОСЛЕДНИЕ ЧЕТЫРЕ ГОДА"

Ukrainian
05.01.2010, 23:08
У Тягнибока и его команды,нет и небыло таких денег,чтоб использовать агитпропаганду в таких масштабах. Одниб игборд стоит 1200 в центре,в период выборов 2000 умножаем на города и на колличество 2000*24*50= 24 00000 в месяц + районые центры около 3 млн *3 месяца =9+1 (на лайтбоксы) + 1 (люди,газеты,брошуры)=11 млн грн или 1 млн 375 тыщ баксафф. Откуда деньги у разореннных кризисом украинских предпринимателей?
Для партії цілком адекватні гроші.

Еще вопрос - почему "Патриот Украины" вышел из состава ВО Свободы,парни там были хорошие,идейные,негонорные. Была веская причина - почитайте в интернете!
Бла-бла-бла... І саме тому від Тягнибока вони пішли до співпраці з Корчинським, бо той більш ТРУ-СН! :idol:

О'браен
05.01.2010, 23:26
Зараз якраз Тягнибок говорить по 1 Національному(ЕРА), може комусь цікаво, бо здається це краще ніж потім на ютубі переглядати:):)

,,імігрант буде робити за тарілку зупи,, - +1:)))

xWHITE RACIALISTx
06.01.2010, 14:01
Для партії цілком адекватні гроші.

Не гоняй воду в ступе! Предложи свой вариант появления этих денег?

Бла-бла-бла... І саме тому від Тягнибока вони пішли до співпраці з Корчинським, бо той більш ТРУ-СН!

Куда они ушли - это не имеет разницы, главная причина ПОЧЕМУ?

Ulv
06.01.2010, 18:10
А звідкіля такі дані про бігборди та лайтбокси Тягнибока? У моєму місті (великий обласний центр на сході) немає жодного бігборда, а лише не більш ніж 10 лайтбоксів, це для прикладу:)
Ц питання до керівництва ПУ. Не знаю, як щодо проводу, але багато рядових членів, якщо не більшість прагнуть до співпраці з Свободою. У багатьох областях ця співпраця вже існує.
Есть такой слух,что "Проэкт Тягныбок" существует для отбора,патриотически настроенных, голосов у Юли и Ющенко. Такой же как "Проэкт Тигибко" для отбора у Януковича (и ему подобных)
Ти вважаєш, що Ющенко та Тимошенко патріоти?=-O
Насправді це вони відбирають голоси у Тягнибока, а не він у них:)

Ukrainian
06.01.2010, 20:14
Не гоняй воду в ступе! Предложи свой вариант появления этих денег?
Знаєте, люди буває працюють і заробляють гроші, хтось більше, хтось менше, та для партії назбирати гроші на тих кілька сотень чи тисяч бігбордів не є чимось недосяжним.

Куда они ушли - это не имеет разницы, главная причина ПОЧЕМУ?
Не знаю чому вони пішли насправді, а ви думаєте що знаєте? :) У своїй Заяві вони звинувачують окремих членів ВО Свобода в корупції, розкраданні національного майна і чиємусь гомосексуалізмі. Це серйозні звинувачення, такі речі очевидно існують всюди, для їх вирішення придумані спеціальні механізми, ці питання піднімають і вирішують всередині партії за допомогою відповідних комісій, конференцій, з'їздів. А коли є наявними факти протизаконних дій, тоді є процедура звернення до правоохоронних органів. Питання за з'їздах не піднімали, звернень до правоохоронних органів нема, рішення суду нема, значить і злочину нема за презумпцією невинності, навіть дії "силового відділення" як вони самі себе вважають - також нема, все інше - пуста балаканина.

Про відбирання голосів у Ющенка це помилка, бо Ющенко це вже давно мертвий політичний проект і рейтинг його набагато нижчий за Тягнибока. Про Тимошенко взагалі не зрозуміло, яке вона має відношення до націоналістично настроєних виборців.

Сергій
08.01.2010, 15:05
це швидше за все гумор,але це прийшло смс кою на мобілу
щоб з нас греки прали лахи
німці замітали
італійці щоб самотніх людей доглядали
щоб поляки нам косили
чехи будували
а москалі нам із стайні гної викидали
хай державою в нас править справжній патріот
не жидок не тигр не зек не дай боже ідіот
щоб здорові були рідні негаразди ішли боком
вас вітаю з новим роком й президентом Тягнибоком.

SamSon
11.01.2010, 13:39
Сьогодні слухав по радіо "ЕРА" представника від Тягнибока...
Було питання ведучої: - Тягнибок стає президентом, яке його перше доручення, перший указ?
Відповідь: - Звернутись до СБУ щоб воно надало списки всіх бувших КГБшників та звільнили їх чи покарали!!!

А тепер роз'ясніть мені чим ці КГБшніки провинились і чому вони важливіші за інші проблеми держави???

Сергій
11.01.2010, 13:45
А тепер роз'ясніть мені чим ці КГБшніки провинились і чому вони важливіші за інші проблеми держави??? це перший указ буде, президент може видавати не тільки один указ а багато

SamSon
11.01.2010, 13:55
це перший указ буде, президент може видавати не тільки один указ а багато
А у нас що головна проблема це КРБшніки, що вони мають найвищий пріоритет серед указів???

Сергій
11.01.2010, 14:20
А у нас що головна проблема це КРБшніки, що вони мають найвищий пріоритет серед указів???

ну добре, тоді якби ти був президентом, який би указ дав?

Девід Лейн
11.01.2010, 14:21
А тепер роз'ясніть мені чим ці КГБшніки провинились і чому вони важливіші за інші проблеми держави??? Це вони реагують мабуть після подій, що відбулися в Севастополі 6 січня:)

Schulz
11.01.2010, 14:32
чим довше затягувати люстрацію, тим важче її буде організувати і провести потім

Девід Лейн
11.01.2010, 14:37
Саме це Тягнибок вважає однією з головних задач своєї партії, під час зустрічі з виборцями

Ulv
11.01.2010, 15:50
Так, люстрація - це перше що потрібно зробити.

Вова
12.01.2010, 21:08
читаючи программу ВО Свобода я потрапив на " Впорядкування продажу генетично модифікованих продуктів "

Як це зрозуміти?

Сергій
12.01.2010, 22:08
читаючи программу ВО Свобода я потрапив на " Впорядкування продажу генетично модифікованих продуктів "

Як це зрозуміти?

з пам"яті скажу, що для ГМО будутьс творені окремі полиці в магазині, товари будть маркуватись ГМО чи без і ГМО має бути дешевшим за нормальні продукти

lingvo
12.01.2010, 22:46
ГМО має бути дешевшим за нормальні продукти
:confused: Щоб їх масово скуповували?!

ЧорноЛіс
12.01.2010, 23:16
Я студент юрфаку. зараз спопробую провести такий собі правовий аналіз цього проекту.

Стаття 6. В Україні діє принцип верховенства права. Джерелом права є ця Конституція, правові закони та інші нормативно-правові акти, національна правова традиція, загальне право (здоровий глузд), норми права справедливості, судовий прецедент, міжнародні договори і конвенції, ратифіковані Національною Радою України. Норми Конституції України є нормами прямої дії.

це взагалі ідіотизм, особливо про здоровий глузд і норми права справедливості... меті можливо і висока, але практично її здійснити надзвичайно важко. Хто ж визначить межі здорового глузду чи справедливості? а введення правового прецеденту як джерела права взагалі змінює тип нашой правової системи.

лише 6 стаття, а вже такий правовий ляп..... глянемо, що далі

Владюха
13.01.2010, 01:10
Я вважаю що треба заборонити продукти ГМО в Україні зовсімс і назавжди, якщо хтось хоче вирішити продовольче питання за їх допомогою то нехай годує цим ГіМнОм нігерів:pig:

Fonwhite
13.01.2010, 01:45
про ГМО - доречі назва дуже підходить. З одного боку нас все більшає і треба харчуватися.
"1 миллиард в 1804 году і 6 миллиардов в 1999 году "

Потрібні метеоди щоб виростити на землі все більше і більше харчів. Тобто потрібні нові технології. Але скільки було проведено незалежних експертиз всі показали, що через 3-4 покоління тварини вже нездатні розмножуватися, чи ни є життєздатними. Якщо я не помиляюся ГМО виробила амереканська кампанія. І щось мені підказує, що це тільки новий спосіб зрубити грошей.

Що до теми... а хто буде виконувати ці укази? Знайти КГБшників
і т.д. На нащі правоохороні органи сподіватися марно. У нас вся система непрацює бо вже з головою занурилася у болото корупції.

Владюха
13.01.2010, 02:08
А нащо нам збільшувати кількість харчів? В нас їх достатньо, а ті кто не може і не хоче себе прогодувати а чекає лише на гуманітарну допомогу хай годуються святим духом:idol:

Fonwhite
13.01.2010, 02:21
А нащо нам збільшувати кількість харчів? В нас їх достатньо, а ті кто не може і не хоче себе прогодувати а чекає лише на гуманітарну допомогу хай годуються святим духом:idol:

А для того, щоб коли нас знову стане 52 мільони ми зерно не купували десь у Бразилії чи Казахстані... а самі могли експортувати. В нас можливості природні є, а ось з вокристанням ресурсів щось ніяк вже років так з сто немає.
У світі є тенденція до зростання населення. Одних тільки китайців більш ніж 2 млд. Індусів теж близько 1.5 і їх все більше і більше.
Коли їм власної землі не вистачить що буде? Напевне війна.

Владюха
13.01.2010, 02:26
А навіщо продавати свою їжу? Навіщо виробляти її більше ніж нам треба? Що отримати побільше зелених папірців?
А про зростання китайців і індусів то до війни вони вже приживуться в нашій толерантній країні:-X

Fonwhite
13.01.2010, 02:35
А навіщо продавати свою їжу? Навіщо виробляти її більше ніж нам треба? Що отримати побільше зелених папірців?
А про зростання китайців і індусів то до війни вони вже приживуться в нашій толерантній країні:-X
Наприклад можна хліб зробити соціальним і продавати його за символічну ціну за скажимо десять копійок, а не по 3 гривні...

Про толерантність цілком згоден. Гнати Їх треба мітлою...як правило ця сволота коли потропляє до нас тут влаштовується, а потім сюди своїх тягне. І як наслідок у нас пів ринку контролюють ці мавпи. Доречі їх можуть легко депортувати, але все вирішують хабарі :(

Schulz
13.01.2010, 23:44
тема пішла явно не в те русло

Vah
14.01.2010, 01:32
На сайті в статтях було написано, шо німецькі автономні праві співпрацюють з NDP. З наших партій найближче до них стоїть ВО "Свобода" з Тягнибоком. По яких пунктах "Свобода" не дотягує і програє NDP? особливо хотілось би почути думку тих, хто не буде голосувати за Тягнибока

Proletariat
14.01.2010, 02:45
На сайті в статтях було написано, шо німецькі автономні праві співпрацюють з NDP. З наших партій найближче до них стоїть ВО "Свобода" з Тягнибоком. По яких пунктах "Свобода" не дотягує і програє NDP? особливо хотілось би почути думку тих, хто не буде голосувати за Тягнибока

Тут:

http://forum.reactor.org.ua/showpost.php?p=41990&postcount=63

SamSon
15.01.2010, 00:57
ну добре, тоді якби ти був президентом, який би указ дав?

1)Для початку закрив би кордон на деякий час. Щоб ніхто не виїхав і не заїхав! А то поки будете люструвати інші повтікають...
2) Вилучив би майно та банківські рахунки на користь держави у різних Ахметових, Коломойських і їм подібних... потрібно ж десь брати гроші на будівництво нової держави.
3) А тепер можна спокійно люструвати на відправляти в уранові шахти виродків...
а далі буде більше :)

Fonwhite
15.01.2010, 01:31
1)Для початку закрив би кордон на деякий час. Щоб ніхто не виїхав і не заїхав! А то поки будете люструвати інші повтікають...
2) Вилучив би майно та банківські рахунки на користь держави у різних Ахметових, Коломойських і їм подібних... потрібно ж десь брати гроші на будівництво нової держави.
3) А тепер можна спокійно люструвати на відправляти в уранові шахти виродків...
а далі буде більше :)

От Вам і є над чим поміркувати. В нас багато народу які за грощі будуть робити те, що їм скажуть. А ви подивіться хто в нас у парламенті... наврядче ви там знайдете простого смертного. Всі захищають свій бізнес. Та навряд грощі олігархи тримають у нашій державі. Тобто так просто, ніхто нічого не відасть, і я впевнений, що ця псевдодемократична влада застосую силу проти народу. Я кажу, про тих, хто йде за ідею а не за 50 гривень постояти біля поморанчової чи біло-блакитної палатки. Політики ненесуть ніколи жодної відповідальності. І вся ця демократія закінується коли ти не там де треба не натого дядю гавкнув...

Владюха
15.01.2010, 01:33
Та навряд грощі олігархи тримають у нашій державі. Тобто так просто, ніхто нічого не відасть,\
Є дуже велика кількість способів "попрохати" наших "друзів" віддати награбоване:)))

SamSon
15.01.2010, 10:40
Та навряд грощі олігархи тримають у нашій державі. Тобто так просто, ніхто нічого не відасть, і я впевнений, що ця псевдодемократична влада застосую силу проти народу.

Тоді ще введу військовий стан... все ж таки я головнокомандувач української армії. І ще в мене є внутрішні війська. Так що якщо навіть захочуть зробити імпічмент то захоплю зРАДУ і хай хтось вякне.

А якщо гроші за кордоном то посадимо у в'язницю і скажемо хочеш вийти переводь гроші на користь держави залиш собі мільйон і вимітайся з України куди завгодно, в противному випадку кайло в руки і гайда добувати вугілля.

F.N.
15.01.2010, 10:44
http://www.youtube.com/watch?v=6ZZB5Iy9gSI

Werwolf
15.01.2010, 11:33
http://www.youtube.com/watch?v=pO_SC3A6Zx8&feature=player_embedded

Вчора в Миколаєві, мусора запакували людей, які просто приїхали на зустріч з Тягнибоком. Коли він узнав про те, то відразу відреагував, сказавши що всі бажаючі разом з ним можуть піти на визволення людей з мусарні. Буквально через кілька хвилин після його слів, коли біля виходу вже гуртувались штурмові групи автономів для прориву через мусорські кордони, Тягнибок покликав всіх назад до зали, та сказав, що тільки що прийшло повідомлення про звільнення людей з мусарні. Шавки реально прелякались! БОРОТЬБА ТРИВАЄ! Тягнибок зарекомендував себе дуже позитивно!

Сергій
23.01.2010, 23:45
Заява Політради Всеукраїнського об’єднання "Свобода"

Результати голосування на виборах Президента України 17 січня 2010 року засвідчили, що в другому турі за посаду глави держави боротимуться лояльні до Кремля кандидати. Цей невтішний підсумок президентства Віктора Ющенка поставив патріотичних українців перед проблемою: проголосувати проти всіх або не прийти голосувати чи все-таки віддати свій голос за "менше зло".

Відповідальність перед прихильниками, які проголосували за лідера Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока, зобов’язує нашу політичну силу прояснити це болюче для багатьох українців питання з позиції національних інтересів.

Українці, які віддали свій голос за націоналістичну ідею, є, перш за все, ідеологічними, та незалежними у своєму виборі. Завдяки цим якостям вони не піддаються на підкуп і політтехнологічні маніпуляції.

Однозначно заявляємо, що Всеукраїнське об’єднання "Свобода" за жодних обставин не буде підтримувати висуванця Партії регіонів Віктора Януковича. Закликаємо всіх українців не віддати жодного голосу за цього кандидата.

Не все так однозначно з Юлією Тимошенко як кандидаткою "меншого зла". По-перше, історія підтверджує, що кожне, навіть найменше зло, обов’язково стає великим, особливо, після приходу до влади. По-друге, Юлія Тимошенко причетна до надто великої кількості антиукраїнських дій. Лише у 2009 році українці стали свідками сумнівних газових угод з Путіним, колосальних зовнішніх запозичень, намагань узурпувати владу через ПРиБЮТ. Але, головне, величезна кількість українофобів у середовищі Прем’єрки.

Не вимагаємо від Юлії Тимошенко чогось надскладного. Не вимагаємо навіть негайно очистити своє оточення від олігархів, які перебувають у партії "Батьківщина" чи фракції БЮТ, таких як Губський, Васадзе, Фельдман, Жеваго та їм подібних. Так само як відмовитися від послуг групи Кравчука-Медведчука та ідеї призначення останнього Генеральним прокурором України. Розуміємо, що до другого туру Юлія Тимошенко не зможе відновити соціальну справедливість і позбавити енкаведистських катів персональних пенсій, а натомість надати соціальні ґарантії ветеранам ОУН-УПА, репресованим та політв’язням.

Проте є питання, вирішення яких залежить винятково від Юлії Тимошенко як Прем’єр-міністра та лідерки БЮТу. Ці питання вона має всі можливості вирішити вже зараз, ще до другого туру голосування (до 5 лютого 2010 року), не чекаючи обрання Президентом України:

1. Оприлюднити тексти підписаних у січні 2009 року газових угод із Москвою з усіма додатками, щоб наочно довести, що в них немає шкоди українським національним інтересам.

2. Відмовитись від послуг комуністичної партії та негайно звільнити із посад голову Державного комітету архівів Ольгу Гінзбург, голову Державного комітету лісового господарства Миколу Тимошенка, заступника міністра охорони здоров’я Валерія Бідного, заступника міністра МВС Василя Мармазова, заступника міністра юстиції Володимира Богатиря, заступника міністра молоді та спорту Юрія Сизоненка, заступника глави Державної податкової адміністрації Олега Матвєєва, заступника міністра транспорту Михайла Чубая та інших ставлеників КПУ в Уряді.

3. Покарати депутатів та чиновників, які захищали колишнього народного депутата від Блоку Юлії Тимошенко, "мисливця на людей" Лозінського та пропонували відзначити його державними нагородами (В. Яворівського та інших).

4. Покарати народних депутатів фракції БЮТ, які проголосували за відзначення на державному рівні 90-ої річниці комсомолу України, депутатів Одеської міської ради від БЮТ, які проголосували за встановлення пам’ятника російській імператриці Єкатєріні ІІ.

5. Озвучити офіційну позицію щодо визнання ОУН-УПА борцями за державну незалежність України та гарантувати, що не будуть скасовані Укази про присвоєння звання Герой України Романові Шухевичу та Степанові Бандері.

Не слово, а чин дасть виборцям мотивацію для голосування і тільки тоді Юлія Тимошенко зможе отримати підтримку патріотичних українців.

Водночас, не зважаючи на те, чи будуть конкретні дії з боку Юлії Тимошенко чи ні, Всеукраїнське об'єднання "Свобода" як єдина сила українців гуртуватиме навколо себе національну опозицію.

Політрада ВО "Свобода"

Владюха
23.01.2010, 23:52
Не слово, а чин дасть виборцям мотивацію для голосування і тільки тоді Юлія Тимошенко зможе отримати підтримку патріотичних українців.

А шоб мене Біла Гарячка схопила раніше:stina:

-=ConStantine=-
24.01.2010, 01:06
Щось не то вони перемудрували. На їх форумі скидаються на те що це політичний хід. Нібито жидюля нічого не зможе зробити з тих пунктів і тоді на наступних виборах частина виборців жидюлі перейдуть на бік Свободи.
А там хто його знає...
Бо багато людей не розуміють таких політичних махінацій...

Адобовс
24.01.2010, 17:05
Щось не то вони перемудрували. На їх форумі скидаються на те що це політичний хід. Нібито жидюля нічого не зможе зробити з тих пунктів і тоді на наступних виборах частина виборців жидюлі перейдуть на бік Свободи.
А там хто його знає...
Бо багато людей не розуміють таких політичних махінацій...

Це й справді політичний хід. Але погоджуюся з тим, що він для людей, які 17 січня захотіли бути просто електоратом - занадто складний і замудрений. При інформаційних можливостях, що має "Свобода" - цей хитрий крок буде доведений до мінімуму людей, а більшість його просто не зрозуміє. Погоджуюсь - тут була б краще чіткість і прямолінійність.

Schulz
27.01.2010, 21:32
трохи не в тему, та все ж хотів спитати, чи буде прохидити хода в Києві на честь Героїв Крут від Свободи, або ж автономів і чи буде проходити мітинг чи якесь дійство безпосередньо в селі Крути від Свободи?

Schulz
04.02.2010, 14:38
4 лютого 2010 року о 18-ій годині в актовій залі "Київпроекту" (м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 16-22, ст. метро "Театральна") відбудуться урочисті збори, присвячені 70-річчю з дня створення Революційного Проводу ОУН на чолі зі Степаном Бандерою.

Гонта
05.02.2010, 16:16
Активісти ВО "Свобода" пікетували польське консульство у Львові

Припинити здійснювати кроки, що нагнітають антиукраїнську істерію та ображають національну гідність українців, вимагали сьогодні активісти Всеукраїнського об`єднання "Свобода". Вони провели пікетування генерального консульства Республіки Польща у Львові у зв`язку із заявами керівників цієї держави щодо указів Президента України Віктор Ющенка, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

В документі, який було передано дипломатичному представництву, йдеться про позицію Польщі щодо визнання Степана Бандери та ОУН-УПА. "Свобода" вважає це втручанням у внутрішні справи України і шкодою міжнародному іміджу нашої держави. Сьогодні в РП заплановано пікети українських дипломатичних установ у Варшаві, Кракові, Любліні і Вроцлаві, які, по суті, схвалила польська влада. Вони мають шовіністичне спрямування і навіть певний шантаж, оскільки пов`язують визнання українських героїв з чемпіонатом Євро-2012. Учасники пікетів погрожують звернутись до керівництва ФІФА та УЄФА, щоб виключити Львів з переліку учасників-міст фінальних матчів, оскільки тут панує "скандальна, націоналістична атмосфера", "відкривають пам`ятники убивцям" і т.д.

ВО "Свобода" нагадує, що досі не відмінено ухвали польського Сейму від 15 липня 2009 р., яка ображає національну гідність українців. Так, вона звинувачує ОУН-УПА в масових вбивствах та етнічних чистках польського населення 1943 року на українських землях і одночасно вихвалює польські збройні формування, що тут діяли - "Армію крайову", "Самооборону кресову" і "Батальйони хлопські".

Пікетувальники у Львові вимагали, щоб РП вибачилась за політику примусової полонізації, яка проводилась на українських землях, починаючи з 15 століття і набула особливого розмаху у XX столітті після падіння ЗУНРу. Тоді панував терор, репресії, приниження релігії та національної гідності українців. Зокрема, у вересні 1939 р., з початком війни польською поліцією та військами спалено сотні українських сіл та знищено тисячі мирних мешканців. Яскравим прикладом може слугувати концентраційний табір у Березі Картузькій, де за спротив системі утримувались та були жорстоко катовані українські національні діячі. Ще донині живі свідки "подвигів" польських боївок, спалених сіл і закатованих родичів.

"ОУН під проводом Степана Бандери та пізніше УПА воювали на рідній землі за українську незалежність і на відміну від Армії крайової ніколи не посягали на польські та інші етнічні території. На рахунку польських військових формувань - мирні мешканці Павлокоми, Сагрині, тисячі інших українців. Тих, кого не знищили, у 1944-1947 рр. було насильно депортовано із споконвічних українських земель: Холмщина, Надсяння та Лемківщина", зазначається в заяві.

"Свобода" закликала владу Республіки Польща відмінити ухвалу сейму РП від 15 липня 2009 року, офіційно вибачитися за примусову полонізацію українців у XV-XX столітті, виплатити компенсації постраждалим, засудити злочини польських збройних формувань, зокрема, Армії крайової.

Пікети "Свободи" під стінами польських консульств заплановані також в Києві, Луцьку, Одесі і Харкові.
http://www.ukrinform.ua/ukr/order/?id=869312

1313
11.02.2010, 12:35
http://www.youtube.com/watch?v=Y8yxbf5lKog

Гонта
16.02.2010, 13:39
ВО "Свобода" йде у національну опозицію

ВО «Свобода» йде у національну опозицію, - заявив заступник голови партії ВО «Свобода» Олександр Сич 16 лютого на прес-конференції в Івано-Франківську. За словами Сича, сьогодні «надзвичайно важливо рішуче відбити «перші камінці», які може запустити в український город Янукович». Національна опозиція, переконаний Сич, стане «ядром національних сил».

Як повідомив власкор ZAXID.NET , водночас Сич зауважив, що на Галичині ВО "Свобода" здобула 5% голосів виборців, і "в 3-4 рази збільшила підтримку в Полтавській та Дніпропетровський областях". Цей результат для ВО "Свободи" є втішним. За словами Сича, "кожний голос на наддніпрянській Україні вартує 100 голосів на Галичині".

7,47% голосів в Івано-Франківську, які отримав на президентських виборах Олег Тягнибок, на думку активістів ВО "Свобода", є прийнятним результатом для ефективного старту у місцеву виборчу кампанію.

Наразі активісти "Свободи" готують заходи для того, щоб довести українцям, що теперішня влада не є українською. "Якщо не враховувати владних важелів, - каже заступник голови партії ВО "Свобода", - окрім нас, ніхто не може вивести стільки людей на вулицю". Також Сич не бачить демократичних сил, з якими може блокуватися "Свобода".

Водночас, Сич переконаний, що процедура люстрації – "це благо для розвиненої української держави".

"Люстрація, - каже Сич, - це не судити і не ганьбити". На його переконання, люстрація передбачає від претендента, який має намір зайняти владну посаду, відкрито зізнатися, чи співпрацював з органами КДБ та чи перебував в лавах партії. Все це необхідно для того, каже Сич, аби представник влади "не потрапив на гачок російських спецслужб".
http://www.zaxid.net/newsua/2010/2/16/132530/

Гонта
20.02.2010, 18:42
ВО "Свобода" братиме участь у формуванні майбутнього парламенту - Олег Тягнибок

Голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок переконаний, що на парламентських виборах його політична сила одержить удвічі більше голосів, ніж на президентських. І завдяки цьому братиме участь у формуванні майбутнього парламенту. Про це він заявив на загальноукраїнській партійній конференції ВО "Свобода", що сьогодні проходить у Києві.

Конференція присвячена обговоренню президентських виборів 2010 року та діяльності партії на нинішньому політичному етапі, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу ВО "Свобода".

"Для "Свободи", як для партії ідеологічної, ці вибори - одна зі сходинок на шляху до мети. Ми об'єдналися у "Свободі" для боротьби за владу. Влада для нас - інструмент побудови держави", - підкреслив Олег Тягнибок, відкриваючи конференцію.

Підсумовуючи результати кампанії, він зазначив, що "вона не лише була не провальною", але з партією "почали рахуватися як з реальною політичною силою". "У цих перегонах ми не лише зберегли націоналістичний світогляд, але й представили його як найсучаснішу і найперспективнішу ідеологію", - наголосив Олег Тягнибок.

Він висловив переконання: українці відчули, що на наступних виборах вони матимуть реальний шанс проголосувати за власну ідею і побачити її роботу у владі. "Як тільки закінчився перший тур президентських виборів, ми заговорили про парламентські вибори", - сказав Олег Тягнибок, висловивши впевненість, що на парламентських виборах буде "як мінімум удвічі" більше тих, хто голосуватиме за "Свободу".

"В опитуваннях соціологів стало фігурувати п'ять політичних сил, що сформують майбутній парламент. Серед них - "Свобода", - зазначив Олег Тягнибок.
http://www.ukrinform.ua/ukr/order/?id=873694

Ulver1488
22.02.2010, 15:02
http://lokizzz.livejournal.com/171795.html
http://lokizzz.livejournal.com/172347.html

Думаю Свободі варто було б позбутись цієї неадекватної панянки :stina:

Werwolf
22.02.2010, 16:43
http://lokizzz.livejournal.com/171795.html
http://lokizzz.livejournal.com/172347.html

Думаю Свободі варто було б позбутись цієї неадекватної панянки :stina:

Чесно кажучи це маразм. З таким підходм не дивно який результат на президентських виборах отримав Тягнибок

Блондин
22.02.2010, 21:38
Чесно кажучи це маразм. З таким підходм не дивно який результат на президентських виборах отримав Тягнибок
Цыкаво, яку ціль переслідувала Фаріон, зважившись на цю акцію, та що собі гадав Тягнибок зв'язавши себе з нею? Є думки?
ЗЫ: Фаріон не дуже українське прізвіще, геть з України!)

Ulv
22.02.2010, 21:52
Якщо уважно, продивитися ці відео і тверезо їх оцінити, то стає зрозуміло, що там майже немає нічого неправильного.
Питання в іншому - як це сприймуть на сході, особливо з подачі перекручених фактів різними колісніченками. Зрозуміло що не з найкращого боку...

Блондин
22.02.2010, 22:07
Якщо уважно, продивитися ці відео і тверезо їх оцінити, то стає зрозуміло, що там майже немає нічого неправильного.
Питання в іншому - як це сприймуть на сході, особливо з подачі перекручених фактів різними колісніченками. Зрозуміло що не з найкращого боку...
Я бачив відео, якось недолуго та тупо... Я би ще зрозумів расову сегрегацію, но це?)
Задля українофобів це дуже гарний прицендент. Бурління говн вже почалося, та воно не на користь ВО та патріотам вцілому...

http://i.piccy.info/i4/aa/70/97b765bbb96947f2c03adb0250e0.jpeg

1313
22.02.2010, 22:17
Я бачив відео, якось недолуго та тупо... Я би ще зрозумів расову сегрегацію, но це?)

Лицемірство. Расова дискрімінація припустима а культурна ні... ? Чого така різниця?
Якби хтось хтось інший зайшов в дитсадок з циркульом і виміряв би на дитячих черепушках пропорції різних частин черепа і обличчя. це б таk само дико виглядало, навіть дикіше

Блондин
22.02.2010, 22:28
Лицемірство. Расова дискрімінація припустима а культурна ні... ? Чого така різниця? Якби хтось хтось інший зайшов в дитсадок з циркульом і вмиміряв би на дитячих черепушках пропорції різних чистин ччерепа і обличчя. цеб там само дико виглядало.
Вимірювання черепушки коли воно діє разом з расовою гігієною йде на користь збереженню антропологічної унікальності, та нічого дикунского тут не має... Вам зріст вимірювали? А об'єм грудної клітини?) Розумієте?)

Proletariat
22.02.2010, 22:45
Вимірювання черепушки коли воно діє разом з расовою гігієною йде на користь збереженню антропологічної унікальності, та нічого дикунского тут не має... Вам зріст вимірювали? А об'єм грудної клітини?) Розумієте?)

Хєрня. В середині сталого етносу ніяка расова сегрегація (в даному випадку дискримінація) не потрібна і справді була б уродством, значно більшим ніж дискримінація культурна.

Вимірювати щось чи питати імена це одна річ, а на підставі цього принижувати це інша річ.

Блондин
22.02.2010, 22:48
Хєрня. В середині сталого етносу ніяка расова сегрегація (в даному випадку дискримінація) не потрібна і справді була б уродством, значно більшим ніж дискримінація культурна.
Ну це коли сталий етнос, нині все йде до ще більшого розмивання генофонду українців...

Proletariat
22.02.2010, 22:50
Ну це коли сталий етнос, нині все йде до ще більшого розмивання генофонду українців...

Серед тих дітей наче не було нігерів. І повторю, що вимірювати щось чи питати імена це одна річ, а на підставі цього принижувати це інша річ.

Блондин
22.02.2010, 23:04
Серед тих дітей наче не було нігерів. І повторю, що вимірювати щось чи питати імена це одна річ, а на підставі цього принижувати це інша річ.
Згоден. Я проти принижування, но у вимірюваннях нічого поганого не бачу...

alende
23.02.2010, 11:23
Вікіпедія

Націоналізм — світоглядний принцип, найбільшою мірою притаманний передовим представникам народу, що виборює своє право на розбудову власної держави, тобто прагне перетворитись на націю.

Соціал-націоналізм — політична ідеологія, що ґрунтується на уявленні про націю як найбільш оптимальну форму існування людського соціуму. При цьому під «нацією» розуміється самодостатня кровноспоріднена ієрархічна людська спільнота.

Наци́зм (націонал-соціалізм) — політична ідеологія, доктрина, політичний режим, заснований на расизмі, шовінізмі, антигуманізмі і тоталітаризмі. Нацизм додержується ідей про зверхність «вищої», «панівної» раси над іншими, «неповноцінними» націями і расами (доктрина «надлюдини» і «недолюдини»); верховенстві нації і держави над особистістю

Тут дехто плутав соціал-націоналізм і націонал-соціалізм, це (для мене) різні речі.
А от націоналізм і соціал-націоналізм дуже тісно повязані між собою щоб буи окремими.

F.N.
23.02.2010, 11:26
alende, не пишіть дурні. Тим більше, використовуючи матеріал жидопедії.

lingvo
23.02.2010, 14:32
Наци́зм (націонал-соціалізм) — політична ідеологія, доктрина, політичний режим, заснований на расизмі, шовінізмі, антигуманізмі і тоталітаризмі. Нацизм додержується ідей про зверхність «вищої», «панівної» раси над іншими, «неповноцінними» націями і расами (доктрина «надлюдини» і «недолюдини»); верховенстві нації і держави над особистістю
Бла бла бла :)

Магура
23.02.2010, 21:18
Цыкаво, яку ціль переслідувала Фаріон, зважившись на цю акцію...?

Мене не залишає думка, що ця акція - провокація.
Не важко було здогадатися про реакцію антиукраїнських сил на ТАКУ "акцію"... дитячий садок...маразм...
Якого результату очікувала Фаріон, "Свобода"?
Принизивши дітлахів, зробити їх батьків свідомими українцями?
Чому ж було не зібрати батьків на батьківські збори? Слабо?
А принижувати дошкільнят - це гідно?
Якби ця акція-провокація справді мала б на меті просвітити діточок щодо вимови імен, то вона мала б проводитися інакше... пояснювати потрібно було, та й тихіше, скромніше, обережніше, а не налітати стадом з камерою на малюків...
Дитяча психіка - дуже тонка штука. Доросла тітка (психолог?) мала б це знати.
Коротше кажучи, я відтепер не можу сприймати Фаріон як адекватну людину...Вітренко нагадує... Скоса дивлюся на "Свободу"...

Ulver1488
23.02.2010, 22:44
Це не провокація. Вона просто [CENSORED] :)

DesnaKozak
23.02.2010, 22:51
ну вона там була як приватна особа, до партії її візит немає відношення

Магура
24.02.2010, 00:46
ну вона там була як приватна особа, до партії її візит немає відношення

Воно ніби й так, але... ВО СВОБОДА повністю підтримує поведінку Фаріон.
Цитата: Ірина Фаріон є представником Всеукраїнського об’єднання «Свобода», відповідно, її дії і заяви підтримують всі члени об’єднання. Про це сьогодні, 22 лютого, заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок у відповідь на запитання, чи підтримує політична сила висловлювання Ірини Фаріон під час відвідин 19 лютого львівського дитячо-навчального закладу №67...

Хлопці, будь-ласка, прошу, роз'ясніть мені, бо я не можу зрозуміти:(, яка була МЕТА цієї...акції. Ваші варіанти?

lingvo
24.02.2010, 01:37
Хлопці, будь-ласка, прошу, роз'ясніть мені, бо я не можу зрозуміти, яка була МЕТА цієї...акції. Ваші варіанти?
Чому б не запитати про це у самої Фаріон чи Свободи? ;)

Магура
24.02.2010, 02:00
Чому б не запитати про це у самої Фаріон чи Свободи? ;)

В мене з дитинства на неадекватних тіточок адекватна реакція :box::)))

На рахунок Свободи - мммм.... не думаю що вони зізнаються.

ANS
24.02.2010, 08:45
У Свободи є неадеквати на місцях і з цим нічого не вдієш. Я думаю люди з кількох регіонів можуть це підтвердити. Перед виборами Свобода якісно виросла змінивши риторику від мовно-історичної до соціально-політичної, але завдяки таким неадекватам як Фаріон знову наступає на старі граблі.

alende
24.02.2010, 15:08
У Свободи є неадеквати на місцях і з цим нічого не вдієш. Я думаю люди з кількох регіонів можуть це підтвердити. Перед виборами Свобода якісно виросла змінивши риторику від мовно-історичної до соціально-політичної, але завдяки таким неадекватам як Фаріон знову наступає на старі граблі.

На старі граблі?
Нагадайте, я не пригадую:stina:

1313
24.02.2010, 19:49
http://www.youtube.com/watch?v=KCwo1_JV1ac

Chiropfera
24.02.2010, 20:44
застрельте її...:stina:

Ukrainian
24.02.2010, 21:32
Так накинулись, ніби вона когось з'їла :))) В принципі все вірно вона сказала, тільки брутально, по-вчительськи, але в школах вчителі дуже часто брутально спілкуються з дітьми, щоб краще розуміли, і ніхто ще від цього не вмер

Proletariat
24.02.2010, 21:49
Ліза це скорочення від Єлизавета. Чим це ім'я не вгодило?

Гонта
24.02.2010, 21:53
Тягнибок вдруге захистив ідею відправляти до Москви дітей з "російськими" іменами

Лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок вдруге виступив на захист дій депутата і філолога, представника його політичної сили Ірини Фаріон, яка провела у львівському дитячому садочку мовну акцію, під час якої розповіла дітям, що з "російськими" іменами їм не місце в Україні.

Нагадаємо, Фаріон у львівському дитсадку вишпетила дітей із російськими іменами. Зокрема, дівчинці Олені вона сказала: "Якщо станеш Альоною, то потрібно пакувати валізи і виїжджати до Московії". Також їй не сподобалися імена Міша і Ліза, яке, на її думку, походить від інфінітиву "лизати".

З огляду на засудження цих дій Фаріон а також на звернення до Генпрокуратури нардепа від Партії регіонів Вадима Колесніченка, який вимагає притягнути її до кримінальної відповідальності, "Свобода" поширила заяву щодо "мовної істерії українофобів та плазування псевдопатріотів".

"В Україні існує лише один вид ксенофобії – українофобія. Тому істерична реакція проросійських політиків щодо акцій Всеукраїнського об'єднання "Свобода" з нагоди Міжнародного дня рідної мови не викликає подиву", - заявили свободівці.

Їх обурила вимога "одіозного співця сепаратизму" нардепа-регіонала Вадима Колесніченка до Генерального прокурора з вимогою притягнути мовознавця, депутата Львівської обласної ради від ВО "Свобода", лауреата премій ім. О. Гірника та Б. Грінченка, доцента кафедри української мови Національного університету "Львівська політехніка" Ірину Фаріон до кримінальної відповідальності за статтею 161 Кримінального кодексу України "Порушення рівності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії".

"Очевидно, нардеп-регіонал солідарний з тьотею Мотею з "Мини Мазайла", якій "прілічнєє бить ізнасілованной, нєжелі українізірованной", - завляє ВО "Свобода".

У заяві також висловлено обурення тим, що до "ґвалту московських шовіністів приєднався сонм україномовних псевдопатріотів, "хрунів" та інших "дядьків отєчества чужого".

"Але "Свобода", як лицар Ланселот, не піддається маніпуляціям, виходить на бій і твердо тримає меч. Меч Справедливості", - завляють свободівці.

Як відомо, Олег Тягнибок раніше уже висловив схвалення дій своєї соратниці Ірини Фаріон, яка порадила малюкам у львівському дитсадку, що представилися "російськими" іменами, виїжджати з України.

Тягнибок, зокрема, наголосив, що жінка висловила позицію його політичної сили, а не особисту думку.
http://tsn.ua/ukrayina/tyagnibok-vdruge-zahistiv-zaklik-vidpravlyati-do-moskoviyi-ditei-z-rosiiskimi-imenami.html

LexxSS
24.02.2010, 21:53
москалі і до Львова дібралися:))):lol:

Ukrainian
24.02.2010, 22:13

інтуітивно здається, що якесь скорочення має бути, але без пом'якшувального "і"

1313
24.02.2010, 22:19

Лиза це просто дуже вульгарне скорочення )

Ukrainian
24.02.2010, 22:22
знайшов тут обговорення http://forum.slovnyk.net/index.php?showtopic=1952 на форумі якихось мовознавців, пишуть:

"Історично вживалися форми Ялисавета, Лисавета, і короткі - Ялина, Ялинка."

Proletariat
24.02.2010, 22:27
Якщо я не помиляюсь, то аналогу слову "Лиза" не було сказано. Тієї ж Ялинки не було названо. Засуджене було це ім'я в цілому. Я не розумію... =-O Це реклама проти себе.

Chiropfera
24.02.2010, 22:58
Ukrainian, Так накинулись, ніби вона когось з'їла В принципі все вірно вона сказала, тільки брутально, по-вчительськи, але в школах вчителі дуже часто брутально спілкуються з дітьми, щоб краще розуміли, і ніхто ще від цього не вмер
ну вона просто не тим особам розповідає.. діти не винні що їх так назвали, це потрібно батькам та старшим класам розповідати...

Ulver1488
24.02.2010, 23:17
Я собі так уявив, якби Тягнибок раптом виграв ці вибори, то ця бабонька була б напевно міністром освіти :lol::stina:

F.N.
24.02.2010, 23:27
Мою прабабу звали Єлизавета, так її називали Ліза.

Сергій
24.02.2010, 23:48
расстрели страну уже не спасут:)))

LovePrihod'ko
25.02.2010, 00:08
Оце жесть! Бабьонка шо надо! :)))

Ulv
25.02.2010, 13:51
Заява прес-служби ВО "Свобода" щодо мовної істерії українофобів та плазування псевдопатріотів

"Можливо, не тепер? Все-таки діти", – сказав Дракон, дивлячись на меч Ланселота.

- "Ні. Тепер", – відмовив Ланселот.

(З фільму "Вбити дракона")

В Україні існує лише один вид ксенофобії – українофобія. Тому істерична реакція проросійських політиків щодо акцій Всеукраїнського об'єднання "Свобода" з нагоди Міжнародного дня рідної мови не викликає подиву. Партія регіонів, яка представляє інтереси Кремля в Україні, та її сателіти чітко визначили свої позиції щодо наступу на все українське. Основний удар своєї діяльності вони спрямували проти української мови, намагаючись будь-яким способом закріпити за російською статус панівної.

Московські подножки намагаються надати мові російської національної меншини привілейованого статусу в діловодстві та судочинстві, зробити російську мову регіональною, згодом – офіційною, щоб, зрештою, обернути її на державну. Речниками цих ідей виступають як відомі українофоби типу нардепа-регіонала Колесніченка, так і "нові патріоти" типу Тігіпка.

Новим етапом у тотальній боротьбі українофобів з українською мовою стало звернення нардепа-регіонала Вадима Колесніченка до Генерального прокурора України з вимогою притягнути мовознавця, депутата Львівської обласної ради від ВО "Свобода", лавреата премій ім. О. Гірника та Б. Грінченка, доцента кафедри української мови Національного університету "Львівська політехніка" Ірину Фаріон до кримінальної відповідальності за статтею 161 Кримінального кодексу України "Порушення рівності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії". На думку одіозного співця сепаратистів (нагадаємо, що цей українофоб назвав "справжніми патріотами" учасників сепаратистського з'їзду в Сіверськодонецьку, які 2004 року створювали так званий ПІСУАР), – Ірина Фаріон "дискримінує дітей за мовною і національною ознакою". Неадекватну оцінку Колесніченка викликала акція "Утверджуймо державну мову!", яку провела "Свобода" 19 лютого 2010 року у львівському дитячому садочку N67 (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/013818/). Очевидно, нардеп-регіонал солідарний з тьотею Мотею з "Мини Мазайла", якій "прілічнєє бить ізнасілованной, нєжелі українізірованной".

Ми усвідомлюємо, що потуги українофобів засудити мовознавця є лише першою ластівкою у їхньому наступі на українську мову та права української Нації. Слід очікувати ухвалення лавини антиукраїнських актів, які перебувають поза рамками Конституції та моралі.

Наприклад, так званий законопроект "Про заборону реабілітації й героїзації фашистських колабораціоністів 1933-1945 рр.", зареєстрований 15 січня 2010 року все тим же Вадимом Колесніченком. Цей сумнозвісний нардеп-регіонал назвав поплічниками нацистів увесь український національно-визвольний рух, зокрема Українську Повстанську Армію. І чхати йому на те, що факти свідчать про протилежне, що під час Нюрнберзького процесу, попри на наполягання Кремля, розгляд питання про співпрацю УПА з німецькими окупантами відхилили у зв'язку з відсутністю будь-яких доказів. Вадим Колесніченко також є автором серії законопроектів, якими пропонує запровадити російську мову в різних галузях судочинства, а також зобов'язати службовців органів місцевого самоврядування знати відсутні у Конституції регіональні мови і мови національних меншин.

Приклад антиукраїнської діяльності лише одного члена Партії регіонів – звісно, краплина в морі українофобії, яке розлилося по Україні. Проте, якщо вчора українофоби діяли під личиною захисників прав громадян, використовуючи як димову завісу спотворений текст "Європейської хартії регіональних мов або мов меншин", за якою ховали тотальну окупацію українського інформаційного простору та реальну русифікацію всіх сфер українського життя, то сьогодні маски скинуто і нищення української мови та її носіїв набуває відвертого характеру.

Не дивно, що під прицілом українофобів опинилася саме член Політради ВО "Свобода" Ірина Фаріон. Її безкомпромісну позицію щодо захисту національних інтересів знають і підтримують українці. Адже колективна обструкція Ірини Фаріон розпочалася одразу після оприлюднення її відкритого листа Вікторові Януковичу (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/013771/) та відкритого звернення до Верховної Ради України (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/013833/). Для нас, націоналістів, вибір мішені українофобів є зрозумілим. Їхній намір – знищити сильних, щоб заламати слабодухих. А привід завжди знайдеться. Так, як це було 2004 року з виступом лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока на горі Яворина. І дарма, що Олег Тягнибок в усіх можливих судових інстанціях в Україні довів, що відеозапис його виступу на горі Яворина 2004 року було сфабриковано, українофоби далі лементують про нацизм та ксенофобію "Свободи". Така ж ситуація складається й навколо цькування Ірини Фаріон.

Розгортання регіоналами скандалу на кшталт "Яворина-2" навколо акції "Утверджуймо державну мову!", яку проводила "Свобода" у львівському дитячому садку N67, – це лише пролог до масового наступу кремлівських яничарів на все українське. На жаль, всі мовчать, ніби не помічають масових порушень мовного законодавства, тотальної інформаційної окупації, зрештою, шаленої денаціоналізації наших дітей, коли ровесники Незалежності, як додаток до права голосувати, отримують чужу, накинуту окупантами, мову.

Хіба для когось секрет, що в будь-якому так званому "українському" дитячому садочку Києва і далі практично по всій державі україномовна дитина потрапляє під шалений вал русифікації. Але цього мало, тепер московські яничари намагаються зробити кримінальним злочином право захистити своїх дітей від російської окупації. Не дивно, що приводом для оголошення війни українофоби обрали акцію "Утверджуймо державну мову!" в дитячому садочку, бо саме у малих дітей, навіть у Львові чи Тернополі, вони прагнуть вирвати Україну з Душі. І скиглення про ранимі дитячі душі є облудним і наскрізь фальшивими. "Борцям з тоталітаризмом" радимо ще раз передивитися культовий для них фільм "Вбити Дракона" і звернути особливу увагу на останню сцену, винесену в епіграф. Мораль зрозуміла: вбити Дракона можливо, але полем битви має стати дитяча Душа, бо дорослі невиправно понівечені Драконом. І саме це робить "Свобода" своєю акцією "Утверджуймо державну мову!", яка відбувається у дитячих садках. Тому й озвався так голосно московський шовіністичний Дракон, тому й підспівують йому слабодухі. Але "Свобода", як лицар Ланселот, не піддається маніпуляціям, виходить на бій і твердо тримає меч. Меч Справедливості.

Проте з позицією українофобів усе зрозуміло. Викликає подив те, яким чином до ґвалту московських шовіністів приєднався сонм україномовних псевдопатріотів, "хрунів" та інших "дядьків отєчества чужого" (як їх влучно назвав Тарас Шевченко). Саме вони здійняли найбільший галас, що ВО "Свобода", а особливо Ірина Фаріон "не так", "не в тому місці", "не в той час" і "не тим способом", "дуже не толерантно" захищає український Дух та українську Душу. Бо для них, "хрунів", про любов до України можна лише говорити, плакатись на ситуацію, займати патріотичну позицію винятково на печі (згадайте ще Самійленкове з ХІХ століття: "кожна піч українська – фортеця міцна, там на чатах лежать патріоти") і просити, просити, вічно просити. "Хруні" мовчать, коли в Павлограді українців звільняють з роботи за вживання української мови, "хруні" боязко дивляться в іншу сторону, коли ображають чи б'ють українців в Одесі і Криму, "хруні" спокійнісінько миряться з ґвалтуванням дітей в "Артеку" (очевидно, образ "тьоті Моті" об'єднує московських шовіністів і українських псевдопатріотів), "хруням" звично витирати плювки з обличчя. Але така ж звична справа для них – приєднуватися до українофобів і вкупі з ними, злагодженим хором засуджувати націоналістів, як у Шевченкового "Юродивого", написаного на основі реальних подій:

"Найшовсь-таки якийсь проява,

Якийсь дурний оригінал,

Що в морду затопив капрала,

Та ще й у церкві, і пропало,

Як на собаці.

Так-то так!

Найшовсь-таки один козак

Із міліона свинопасів,

Що царство все оголосив:

Сатрапа в морду затопив.

А ви, юродиві, тим часом,

Поки нездужає капрал,

Ви огласили юродивим

Святого лицаря!

Ми пам'ятаємо реакцію українських псевдопатріотів щодо чину Степана Бандери і націоналістів у 30-х роках ХХ століття. Але сьогодні, на пострах ворогам українська Нація гордо має ім'я Бандери, а його псевдопатріотичних "критиків" давно сточив шашіль небуття. Туди ж відправляться і сучасні орди українофобів та суголосних їм псевдопатріотів.

Те, що "грязь Москви" з Партії регіонів кинула рукавичку саме "свободівцям" і "Свободі" – не дивно, адже лише націоналістів вони панічно бояться. Ще перед другим туром виборів "Свобода" оголосила про перехід в національну опозицію. Ми готові до боротьби. Захищати Україну та українців – не наша забаганка, це наш обов'язок. Зберегти мову, донесену нам крізь віки русифікації та полонізації, – це заповіт дідів. З двох кремлівських кандидатів до влади прийшов агресивніший та відвертіший. Ну що ж. У Нації буде менше ілюзій. Попереду – велика боротьба і ми до неї готові.

Прес-служба ВО "Свобода"

24 лютого 2010

---------- Добавлено в 13:51 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 13:50 ----------

http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/013861/

Гонта
25.02.2010, 14:53
У Росії показали "урок русофобії" від Фаріон. Відео

У Росії «Первый канал» показав сюжет про візит депутата Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Ірини Фаріон до дитячого садка, де йдеться про вживання правильних форм імен. У сюжеті цей візит названо «уроком русофобії».

"Депутат обласної ради прийшла в дитячий садок, щоб шукати там вихованців з непатріотичними, на її погляд, іменами.

"Урок грамотності" для львівських дошкільнят за лічені дні став справжнім бестселером у всесвітній павутині. Цей ролик в Інтернеті вже переглянули близько 100 тисяч людей.

На заняття в один з дитячих садків Львова прийшла гостя з обласної ради Ірина Фаріон. Вона представляє Всеукраїнське об'єднання "Свобода". У присутності телекамер та вихователів депутат вирішила провести заняття з культури українського мовлення. Подібні уроки грамотності вона вже викладала своїм колегам в обласній раді, а тепер взялася за 5-річних дітей.

Ірина Фаріон, депутат Львівської обласної ради: "Ніколи не кличте Марічку Машею. Тому що якщо вона Маша, то це форма не наша, нехай вона їде туди, де ці Маші живуть. Якщо хтось раптом Петрика обізвав Пєтьою - це теж неукраїнський хлопчик, він мав би звідси виїхати або знати, як правильно його українською мовою звати".

На думку Фаріон, Вову обов'язково повинні кликати Володимирком, Аню - Ганнусею. А якщо діти будуть називати одногрупника Михайлика Мішею, вона поговорить з батьками про більш патріотичне виховання.

Мати Лізи, чиє ім'я теж не сподобалося Фаріон, має намір звернутися зі скаргою до суду. Ірина працює в тому ж дитячому садку, куди прийшла депутат. Вона досі не може зрозуміти, чому народна обраниця із львівської ради навчає матір, як правильно називати свою дитину?

Ірина Зубрицька: "Я хочу, щоб мою дитину називали так, як я хочу, а не так, як хтось придумав".

Відомий київський психолог Вадим Колесников, переглянувши відеозапис уроку, зазначив, що під час заняття депутат намагалася прищепити дітям русофобські настрої.

Вадим Колесников, дитячий психолог: "Це був урок не так для дітей, а для нас усіх. Але для дітей це може бути дуже небезпечним. Тому що для дитини ім'я - це частина самоідентифікації. Дитина може відчути себе непотрібною, не такою, дивною" .

Те, що заняття в дитячому садку перетворилося на політичну акцію, яку знімали кілька місцевих телеканалів, обурило депутатів з Партії регіонів. Вони вже звернулися до Генеральної прокуратури з вимогою притягнути депутата львівської ради до кримінальної відповідальності.

Вадим Колесніченко, народний депутат України, фракція Партії регіонів: "Цей інцидент, який стався у Львові, брудний, мерзенний і огидний. Тому що просто на просто відбулося втручання у внутрішній світ дитини. Це, по суті, знущання".

Попри великий резонанс у суспільстві, в Міністерстві освіти в Києві про інцидент, що стався у Львові, нічого не чули.

Тарас Фініков, заступник міністра освіти і науки України: "Наскільки я розумію, зараз це не є предметом широкого обговорення".

"Урок грамотності", що пройшов у Львові, багато хто в Україні назвав уроком з русофобії. Батьки вимагають від чиновників пояснень. На думку юристів, депутат Фаріон порушила відразу дві статті кримінального кодексу України: "Порушення прав дитини" і "Дискримінація за мовною і національною ознакою". А в українському законодавстві за такі уроки передбачено кримінальну відповідальність", - йдеться у сюжеті Віталія Кадченка.
http://www.zaxid.net/newsua/2010/2/25/141215/

Гонта
25.02.2010, 17:44
«Свобода» хоче демонтувати польські пам’ятні знаки в Західній Україні

Заступник голови ВО «Свобода» Олег Панькевич переконаний, що всі незаконно встановлені поляками пам’ятні знаки на території Західної України треба демонтувати.

Про це він заявив 25 лютого під час прес-конференції у Львові.

Олег Панькевич поінформував: «На черговій сесії Львівської обласної ради відбудеться звіт тимчасової контрольної комісії облради, яку було створено після актів вандалізму, вчинених на українських могилах на горі Хрещатій у Польщі. Комісія досліджує інформацію щодо польських пам’ятних знаків, незаконно встановлених на території Львівщини. А таких знаків тільки у нашій області є кілька десятків. Будемо ставити питання про демонтаж тих символів, які є міліарними».

Як приклад, Олег Панькевич привів меч-щербець на Личаківському кладовищі у Львові, який, зі слів «свободівця», навіть не передбачався проектом будівництва пам’ятного знака, пам’ятник постраждалим у Гуті Пеняцькій.

«Сьогодні в Польщі руйнуються українські військові могили, українські поховання. То, певно, ми мали б аналогічно робити в Україні», – додав Панькевич.
http://www.zaxid.net/newsua/2010/2/25/165004/

Гонта
28.02.2010, 19:22
Тернопільська організація «Свободи» ініціює акцію «Мій комп’ютер говорить українською»

Як повідомив на прес-конференції в Тернополі голова обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода», депутат обласної ради Олег Сиротюк, у більшості операційних систем та програм використовується російська або англійська мова, і хоча «українізатори» чи українськомовні версії існують до більшості програм, вони не набули масовості.

Таким чином відбувається своєрідне «іншомовне зомбування» свідомості молоді, яка проводить за комп’ютерами чимало часу, передає слова Сиротюка агентство «УНІАН».

Тому, за словами обласного депутата, на черговій сесії Тернопільської облради ВО «Свобода» ініціюватиме звернення до Верховної Ради з метою законодавчо закріпити використання на території України українськомовного програмного забезпечення та операційних систем для комп’ютерів, у тому числі із забезпеченням пріоритету української літерації та українськомовних відповідників на клавіатурах та інших технічних елементах комп’ютерів чи побутових пристроїв.

Підтримати свою акцію ВО «Свобода» також закликала місцевих інтернет-провайдерів і підприємців, які здійснюють реалізацію комп’ютерної і побутової техніки, програмного забезпечення.
http://www.radiosvoboda.org/archive/news/latest/630/630.html?id=1970607