Показати повну версію : Програмістам
Наші користувачі, які дуже товаришують з php і мають досвід з роботою з базами даних, відгукніться! Є справа.
Наші користувачі, які дуже товаришують з php і мають досвід з роботою з базами даних, відгукніться! Є справа.
Именно ПХП? Ruby не подойдет?
Я не знаю, чи сервер підтримує ruby. Що це взагалі таке?
Я не знаю, чи сервер підтримує ruby. Що це взагалі таке?
Это очень простой и в то же время мощный инерпретируемый язык программирования, потеснивший во многих сферах php, perl и даже java с python.
Показываю самый простой пример:
5.times print "hello"
эта команда ровно 5 раз напечатает слово "hello" :)
Или:
names = ['vasya', 'petya', 'jenya', 'kolya']
names.each do |name|
puts name
end
Выводит:
vasya
petya
jenya
kolya
Более человеко-понятного и в тоже время мощного языка веб-программирования еще не видел мир :)
Что очень приятно - это разработка японского программиста, а не жидов-малолеток, как php.
В последнее время стал очень известен благодаря фреймворку для быстрой и удоброй разработки веб-приложений - Ruby on Rails
ru.wikipedia.org/wiki/Ruby
www.ruby-lang.org/en/
rubyonrails.org
Вообще о нем можно говорить очень и очень много. Стоит только раз попробовать - на другом языке вы уже не сможете писать :)
ПХП вспоминаю как страшный сон.
Хотя если нужно создать что-то вроде списка для ведения учета "узников воли" могу попробовать. Это ж не форум написать.
Хостинг выделенный? Есть возможность установки собственного софта?
Ukrainian
06.03.2009, 09:57
2 Foreman
VDS, можна і Ruby поставити, та не думаю що це буде треба
Velzevul
10.03.2009, 01:51
С запросами, транзакциями могу помочь с БД, с ПХП не дружу, мой профиль ASP.NET 3.5
Viacheslav
10.04.2009, 14:02
Професійно займаюся веб-розробкою (PHP), трохи знаюся на Linux.
Якщо буде потрібна якась допомога з програмуванням чи налаштуванням серверу звертайтеся, завжди радий допомогти.
Скільки не шукав програмера (треба було буквально пару речей поправити) для Української соц.мережі http://ukrimperia.com - всі відморозились.
Починаючи від "справжніх" закінчуючи радикальними нс.
Але радує те що попри наявність глюків та досить складної системи навігації - мережа все зростає
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009