КПК

Показати повну версію : Програмістам

F.N.
03.03.2009, 01:21
Наші користувачі, які дуже товаришують з php і мають досвід з роботою з базами даних, відгукніться! Є справа.

Зверь
05.03.2009, 21:58
Наші користувачі, які дуже товаришують з php і мають досвід з роботою з базами даних, відгукніться! Є справа.

Именно ПХП? Ruby не подойдет?

F.N.
05.03.2009, 23:59
Я не знаю, чи сервер підтримує ruby. Що це взагалі таке?

Зверь
06.03.2009, 00:12
Я не знаю, чи сервер підтримує ruby. Що це взагалі таке?

Это очень простой и в то же время мощный инерпретируемый язык программирования, потеснивший во многих сферах php, perl и даже java с python.

Показываю самый простой пример:

5.times print "hello"

эта команда ровно 5 раз напечатает слово "hello" :)

Или:

names = ['vasya', 'petya', 'jenya', 'kolya']
names.each do |name|
puts name
end

Выводит:
vasya
petya
jenya
kolya

Более человеко-понятного и в тоже время мощного языка веб-программирования еще не видел мир :)

Что очень приятно - это разработка японского программиста, а не жидов-малолеток, как php.

В последнее время стал очень известен благодаря фреймворку для быстрой и удоброй разработки веб-приложений - Ruby on Rails

ru.wikipedia.org/wiki/Ruby
www.ruby-lang.org/en/

rubyonrails.org

Вообще о нем можно говорить очень и очень много. Стоит только раз попробовать - на другом языке вы уже не сможете писать :)

ПХП вспоминаю как страшный сон.

Хотя если нужно создать что-то вроде списка для ведения учета "узников воли" могу попробовать. Это ж не форум написать.

Хостинг выделенный? Есть возможность установки собственного софта?

Ukrainian
06.03.2009, 09:57
2 Foreman
VDS, можна і Ruby поставити, та не думаю що це буде треба

Velzevul
10.03.2009, 01:51
С запросами, транзакциями могу помочь с БД, с ПХП не дружу, мой профиль ASP.NET 3.5

waone
23.03.2009, 21:15
давай я допоможу)

Viacheslav
10.04.2009, 14:02
Професійно займаюся веб-розробкою (PHP), трохи знаюся на Linux.
Якщо буде потрібна якась допомога з програмуванням чи налаштуванням серверу звертайтеся, завжди радий допомогти.

waone
01.07.2009, 17:56
уже не надо?

F.N.
02.07.2009, 02:17
Ні, зараз не потрібно.

Rand
06.08.2009, 14:38
Скільки не шукав програмера (треба було буквально пару речей поправити) для Української соц.мережі http://ukrimperia.com - всі відморозились.
Починаючи від "справжніх" закінчуючи радикальними нс.
Але радує те що попри наявність глюків та досить складної системи навігації - мережа все зростає