Показати повну версію : Чому Українські націоналісти настільки пасивні???
Відсутній
02.03.2009, 17:23
(www).hurtom.com/news/politics/3215-napad-na-mirnu-demonstracju-naconalstv.html
Стареньке відео, від якого я був просто шокований... Хлопці, подивіться і зробіть певні висновки...
Баян. Марков, звичайно, виродок, але і Свобода не змогла організувати нормальну охорону для цього. Мусора - гниди.
Каменти з того сайту
#19 Відповів Ivan_Ivanovych, Вчора, 12:59
Ні народ, не депортувати їх треба, їх треба мочити. Ще настане момент коли я зможу завалити пару комуняк і українофобів. Червономорді ще обільються кров'ю, я на це сподіваюся.
До цих комуняк не можна ставитись толерантно. Їх потрібно просто вбивати, жорстоко мочити.
А жидки типу луценка, порошенка, червоненка, яценюка-кроля зубатого та інші, (це ті хто видають себе за патріотів нашої країни, бо інші навіть не приховуються своїх русофільських настроїв) повинні відповісти кровю за такі дії.
#21 Відповів yushchenko, Вчора, 13:08
Ivan_Ivanovych, Я перепрошую шановний, ви маньяк-антисеміт?
Свобода в Одесі занадто слабка, там взагалі хлопців мало (якщо є 5-ть, то вже добре), а більшість людей з "Просвіти" - це культурники (вчителя, педагоги, люди похилого віку), тому це мене не здивовує.
Дивився вiдео я в шоцi.Але Украiна не така уж i проста.Cправжнiого патрiота скiлькы небий вiн всеодно пiднiметься. Бо це iого краiна, бiльш нема и небуде iншеi.
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009