КПК

Показати повну версію : Як приєднатись до автономного руху

Proletariat
27.02.2009, 13:32
http://i.piccy.info/i3/c7/19/8757b937fab787f84ffd6bd15d79.jpeg (http://piccy.info/)
Ти дотримуєшся таких самих поглядів як і ми? Ти прочитав інформацію на сайті reactor.org.ua і хочеш приєднатись до нашого руху? Все просто. Від тебе не вимагається куди-небудь подавати свої документи і тому подібне. Геть формальності!

Все що від тебе вимагається:

• Пропагувати ідеї автономних правих
• Приймати участь в русі і його розвитку
• Бути соціально і політично активним

З чого почати:

• Автономне товариство. У вас є надійні товариші, які поділяють наші спільні ідеї і готові діяти? Чудово! Створіть з ними своє автономне товариство. Для цього не потрібні якісь формальності, бюрократичні заморочки, властиві процесу реєстрації. Віднині єдиним визначним фактором стане ваше спільне рішення – вести політичну боротьбу. Методика і планування цієї боротьби на місці буде залежати від вас і ваших спільно прийнятих рішень. При цьому пам’ятайте! Ваше автономне товариство – це не клуб любителів пива, а об’єднання реально діючих політичних активістів, які регулярно проводять загальні зібрання, на яких відбувається планування майбутніх акцій і аналіз минулих. Коли ви будете мати можливість, то створіть інтернет-сторінку свого товариства. Регулярно наповнюйте її, і спільно ми зможемо створити цілу мережу сайтів, що допоможе комунікації, а значить співпраці і командній роботі всіх автономних правих.

• Якщо з якихось причин ти ще не знайшов ідейних товаришів в своєму місті, не засмучуйся. Дій самостійно! Кожен активіст – це частка майбутнього успіху для всього автономного руху. А в пошуку товаришів може допомогти відповідний розділ (http://forum.reactor.org.ua/forumdisplay.php?f=3) на нашому форумі.

Що робити:

• Пропаганда. Розповідайте, обговорюйте і пропагуйте наші ідеї всім: друзям, співробітникам на підприємстві, знайомим і незнайомим. Можете розповсюджувати диски з відео, аудіо і текстовими матеріалами, писати статті, вірші, малювати графіті, трафарети, клеїти стікери, кидати в поштові скрині листівки, вішати банери на мостах та інших видних місцях, «піарити» в інтернеті і т.д.. Поширювати наші ідеї всіма можливими способами. Для цього використовуйте матеріали (http://www.reactor.org.ua/prop) з сайту reactor.org.ua. Людей, які вже поділяють наші ідеї, агітуйте долучатись до нашого руху.

• Пряма дія. Може бути двох напрямків:
1. Акції соціальної дії – від вилову антисоціальних та антинаціональних елементів на вулиці і до організації публічних демонстрацій, участі в боротьбі трудящих за свої права, також в благодійних заходах, як допомога домам пристарілих, прибирання парку, допомога тваринам в притулках і т.д. Все, що зробить суспільство чистішим, подасть приклад для інших як треба боротись за свободу і долати несправедливість.
2. Антисистемні акції. «Поджигай, разрушай этот либеральный рай!». Без коментарів. Мета цих акцій – розхитування і дискредитація антинаціональної капіталістичної системи. Для більшої інформації можна скористатись пошуковими системами і тематичним розділом (http://forum.reactor.org.ua/forumdisplay.php?f=15) на форумі.

• Активізм. Будь активним! Приймай участь в спільних загальних акціях автономних правих: маршах, мітингах, демонстраціях; організовуй локальні місцеві акції. Підбадьорюй до дій своїх товаришів. Знімайте на відео і фото всю свою діяльність, коли це тільки можливо, і висилайте нам на сайт. Це дуже важливо! Ваші фотографії і відео будуть стимулювати до дії всіх інших. Висвітлення своєї діяльності – це теж пропаганда.

Якщо ти маєш додаткові питання, то задавай їх в коментарях або у відповідній темі на форумі. Брати участь в оновлені розділів Реактора можна починати вже зараз, зареєструвавшись на сайті (http://www.reactor.org.ua/index.php?do=register). При реєстрації бажано вказувати справжній e-mail, щоб отримувати розсилку з анонсуванням акцій.

Вперед автоном! Пропагуй і борись!

http://www.reactor.org.ua/autonomia/211-jak-priyednatis-do-avtonomnogo-rukhu.html

Dnepryanin
18.10.2009, 22:51
http://i.piccy.info/i3/c7/19/8757b937fab787f84ffd6bd15d79.jpeg (http://piccy.info/)
Ти дотримуєшся таких самих поглядів як і ми? Ти прочитав інформацію на сайті reactor.org.ua і хочеш приєднатись до нашого руху? Все просто. Від тебе не вимагається куди-небудь подавати свої документи і тому подібне. Геть формальності!

Все що від тебе вимагається:

• Пропагувати ідеї автономних правих
• Приймати участь в русі і його розвитку
• Бути соціально і політично активним

З чого почати:

• Автономне товариство. У вас є надійні товариші, які поділяють наші спільні ідеї і готові діяти? Чудово! Створіть з ними своє автономне товариство. Для цього не потрібні якісь формальності, бюрократичні заморочки, властиві процесу реєстрації. Віднині єдиним визначним фактором стане ваше спільне рішення – вести політичну боротьбу. Методика і планування цієї боротьби на місці буде залежати від вас і ваших спільно прийнятих рішень. При цьому пам’ятайте! Ваше автономне товариство – це не клуб любителів пива, а об’єднання реально діючих політичних активістів, які регулярно проводять загальні зібрання, на яких відбувається планування майбутніх акцій і аналіз минулих. Коли ви будете мати можливість, то створіть інтернет-сторінку свого товариства. Регулярно наповнюйте її, і спільно ми зможемо створити цілу мережу сайтів, що допоможе комунікації, а значить співпраці і командній роботі всіх автономних правих.

• Якщо з якихось причин ти ще не знайшов ідейних товаришів в своєму місті, не засмучуйся. Дій самостійно! Кожен активіст – це частка майбутнього успіху для всього автономного руху. А в пошуку товаришів може допомогти відповідний розділ (http://forum.reactor.org.ua/forumdisplay.php?f=3) на нашому форумі.

Що робити:

• Пропаганда. Розповідайте, обговорюйте і пропагуйте наші ідеї всім: друзям, співробітникам на підприємстві, знайомим і незнайомим. Можете розповсюджувати диски з відео, аудіо і текстовими матеріалами, писати статті, вірші, малювати графіті, трафарети, клеїти стікери, кидати в поштові скрині листівки, вішати банери на мостах та інших видних місцях, «піарити» в інтернеті і т.д.. Поширювати наші ідеї всіма можливими способами. Для цього використовуйте матеріали (http://www.reactor.org.ua/prop) з сайту reactor.org.ua. Людей, які вже поділяють наші ідеї, агітуйте долучатись до нашого руху.

• Пряма дія. Може бути двох напрямків:
1. Акції соціальної дії – від вилову антисоціальних та антинаціональних елементів на вулиці і до організації публічних демонстрацій, участі в боротьбі трудящих за свої права, також в благодійних заходах, як допомога домам пристарілих, прибирання парку, допомога тваринам в притулках і т.д. Все, що зробить суспільство чистішим, подасть приклад для інших як треба боротись за свободу і долати несправедливість.
2. Антисистемні акції. «Поджигай, разрушай этот либеральный рай!». Без коментарів. Мета цих акцій – розхитування і дискредитація антинаціональної капіталістичної системи. Для більшої інформації можна скористатись пошуковими системами і тематичним розділом (http://forum.reactor.org.ua/forumdisplay.php?f=15) на форумі.

• Активізм. Будь активним! Приймай участь в спільних загальних акціях автономних правих: маршах, мітингах, демонстраціях; організовуй локальні місцеві акції. Підбадьорюй до дій своїх товаришів. Знімайте на відео і фото всю свою діяльність, коли це тільки можливо, і висилайте нам на сайт. Це дуже важливо! Ваші фотографії і відео будуть стимулювати до дії всіх інших. Висвітлення своєї діяльності – це теж пропаганда.

Якщо ти маєш додаткові питання, то задавай їх в коментарях або у відповідній темі на форумі. Брати участь в оновлені розділів Реактора можна починати вже зараз, зареєструвавшись на сайті (http://www.reactor.org.ua/index.php?do=register). При реєстрації бажано вказувати справжній e-mail, щоб отримувати розсилку з анонсуванням акцій.

Вперед автоном! Пропагуй і борись!

http://www.reactor.org.ua/autonomia/211-jak-priyednatis-do-avtonomnogo-rukhu.html

Я не пойму, а вот это".. об’єднання реально діючих політичних активістів, які регулярно проводять загальні зібрання, на яких відбувається планування майбутніх акцій і аналіз минулих." - это тоже политика автон:-Xмов?Или может будет какая-то альтернатива..?Ведь на подобные собрания могут прийти не только представители ячеек, а и представители других органов:pig:

Proletariat
18.10.2009, 23:06
Я не пойму, а вот это".. об’єднання реально діючих політичних активістів, які регулярно проводять загальні зібрання, на яких відбувається планування майбутніх акцій і аналіз минулих." - это тоже политика автонмов?Или может будет какая-то альтернатива..?Ведь на подобные собрания могут прийти не только представители ячеек, а и представители других органов

Это не открытую, это не публичные сборы. А между своими, т.е. сборы группы.

Kozak88
18.10.2009, 23:25
Я до АНСа звертався з проханням створити подібний розділ.
"Річ у тім, що автонономні товариства деяких міст створюють на форумі теми, де висвічується їхня діяльність. Люди, яких зацікавила агітація можуть зайти на гілку, домовитися про зустріч. Але деякі автономи не користуються такою практикою за певних причи. Наприклад, якщо якась людина зацікавиться агітацією і захоче приєднатися до товариства, то просто не зможе зв"язатися з його представниками з потрібного міста, а хтось якби цього і не хоче.
Хотів би, щоб адміністрація створила особливий розідл з темою на кштал " ЩО РОБИТИ ЯКЩО ХОЧЕШ ПРИЄДНАТИСЯ ДО НАС" Описати діяльніст, написати з чого потрібно почати, цілі, рекомендації і таке інше. Тим більше цікаво буде подивитися скільки людей ось так ось з нуля приєднаються до нас."
Розділ такий є, але в мене щє прохання. Винесіть його якось, щоб завжди зверху був, на вигляді.
Особливо "Новоприбывших" хотілося би послухати тут.
Дякую

Dnepryanin
19.10.2009, 00:19
я предлагаю известить людей о том, что движение делится на две категории: одна из них занимается открытыми публичными акциями, а другая категория делится на ячейки действующих автономно не связаных между собой , которые могут определиться по-поводу некоторых сетевых акций(с одинаковым составом действий, но действуя НЕПЕРЕСЕКАЮЩИМИСЯ автономными ячейками) на форуме автономных нацiоналiстiв!

Proletariat
19.10.2009, 01:08
я предлагаю известить людей о том, что движение делится на две категории: одна из них занимается открытыми публичными акциями, а другая категория делится на ячейки действующих автономно не связаных между собой , которые могут определиться по-поводу некоторых сетевых акций(с одинаковым составом действий, но действуя НЕПЕРЕСЕКАЮЩИМИСЯ автономными ячейками) на форуме автономных нацiоналiстiв!

Невірний поділ. Рух і так поділяється на осередки, окремі і незалежні. А як їм діяти, публічно чи непублічно, і чи перетинатися між собою вони самі вирішують. Тому не треба нічого поділяти.

І ще, до речі, щось я не бачив багато "непублічних акцій", крім повалення Леніна в Сімферополі і підпалу секти в Дніпропетровську...

Dnepryanin
19.10.2009, 03:40
http://landsberg.org.ua/2008/07/15/avtonomnoe-soprotivlenie-as-prodolzhenie.html
думаю модератору сайта нужно перечитать литературу других сайтов на которые он ссылается!

Kozak88
19.10.2009, 08:34
Давайте тут будемо вислуховувати людей. що хочуть до нас приєднатися, а такі питання вирішуйте в іншій темі!

xDneprjaninX
19.10.2009, 15:38
я из Днепра! как присоединиться к автономам?:-X

антитимошенко
25.11.2009, 11:39
Шановні друзі це дуже чудово що молодь має такі глобальні думки але я не розумію хто фінансує Вас не розумію нащо палити магазини якимось нацменшинам? я живу в м.Івано-франківськ і тут також не все гаразд з владою...як і місцевою так і центральною...якщо ви хочете змінити владу то Ваші дії не є раціональними...якщо Ви хочете робити це радикально... будь-ласка в нас є порядку 20 людей які готові діяти під егідою будь-якої сили тільки щоб це дало результат....ми небудемо всі реєструватися і говорити тут які ми хороші....оскільки дії містять кримінальний характер....в нас є деякі питання і проблеми якщо Ви хочете нам допомогти будь-ласка організовуєм анонімну зустріч і все вирішуєм щоб навести порядок у нашому місті нам потрібно знищити 5 людей які контролюють 80% міста....це можливо ...це щодо влади на місцях...щодо влади центрально схема трошки інакша...поняття радикальний у нас трошки різні...обговорення і жалління на владу на форумах різного роду це не радикальний це популістський....

антитимошенко
25.11.2009, 11:43
складається таке враження що хтось крутить бренд...осередки ваші незалежні робіть що хочете але під нашим прапором....шось ви хлопці явно недоговорюєте......

Kozak88
25.11.2009, 12:16
Зв"яжіться з вашими правими.
А на рахунок спалювання магазинів. то все дуже просто. Нам просто необхідно створвати їм тут такі умови. за яких вони не матуимуить бажання перебувати у нашій країні.

ANS
25.11.2009, 12:17
Шановні друзі це дуже чудово що молодь має такі глобальні думки але я не розумію хто фінансує Вас

Нас ніхто не фінансує. Стереотип що все що стосується політики проплачене, тут не доречний.

не розумію нащо палити магазини якимось нацменшинам?
Свого часу в багатьох містах не палили їх магазини. Тепер ці не великі міста повнісю контролюються грузинами, армянами, чеченами і т.д. Звідти йде і наркоторгівля, зброя, згвалтування українок і інший "бєзпрєдєл". І цим людям прислужують міліція, влада, суди, податкова і т.д.Краще пізно, ніж ніколи.

я живу в м.Івано-франківськ і тут також не все гаразд з владою...як і місцевою так і центральною...
Система республіки "Україна" побудована так, що ніде не може бути все добре. майже у всіх містах одній й ті ж самі проблеми.

якщо ви хочете змінити владу то Ваші дії не є раціональними
Ми хочемо змінити лад в цій державі поступово, починаючи з малих справ. Екологічні акції теж не схожі на революційну боротьбу, так само як донорство для онкохворих дітей та інші соціальні акції. Але тим не менш є потрібними пересічним українцям.

якщо Ви хочете робити це радикально... будь-ласка в нас є порядку 20 людей які готові діяти під егідою будь-якої сили тільки щоб це дало результат....ми небудемо всі реєструватися і говорити тут які ми хороші....оскільки дії містять кримінальний характер..
Кожен робе те, що він в змозі робити. Ніхт отут не каже йти вбивати, різати і палити. Сайт просто показує, що українська молодь не вдоволена тим, що її оточує і висловлює протест прот ицього всіма можливими способами.
Дивно що ці 20 радикальних особистостей до цього ніде себе не проявляли. Судячи з новин, Франик доволі спокійне в цьому плані місто. хоча можливо я і помиляюся.
І взагалі нащо казати про кримінальний характер на форумі, який читають органи та спецслужби?

в нас є деякі питання і проблеми якщо Ви хочете нам допомогти будь-ласка організовуєм анонімну зустріч і все вирішуєм щоб навести порядок у нашому місті нам потрібно знищити 5 людей які контролюють 80% міста....це можливо ...це щодо влади на місцях...щодо влади центрально схема трошки інакша.
Якщо у вас є 20 чоловік, здатних на вбивство 5 основних людей в місті, то нащо вам зустрічі невідомо з ким, тим паче що ми викликаєм недовіру? вперед!

..обговорення і жалління на владу на форумах різного роду це не радикальний це популістський

На даний момент Ви популіст)))

Автономний рух то і сприяє тому, що ці 20 людей мають діяти не під чиєюсь егідою і після якихось зустрічей, а самоорганізовуватись і діяти в тих рамках, які вважають потрібними.

складається таке враження що хтось крутить бренд...осередки ваші незалежні робіть що хочете але під нашим прапором....шось ви хлопці явно недоговорюєте......

Так, бренд крутим ми. Ми хочемо подувати масовий політичний рух. Так як не маємо ЗМІ, площина для нашого піару це вулиці і інтернет.

DavidMarkovic
25.11.2009, 12:23
...що хтось крутить бренд...

От і виросло в нас покоління людей, вихованих на безлічі політичних передач, журналістських розслідуваннях, скандалах, інтриг і тому подібного лайна.
Скажи, а людини що, не може бути ідеології, якихось поглядів, намірів від серця та здорового глузду? Відразу бренд хтось розкручує? Відразу "скандалы, интриги, расследования"?
Так, самі ж хлопці ці і розкручують. Для того, щоб твоя "бойова двадцятка" не сиділа довічно в очікуванні якоїсь міфічної сили, до якої зможе приєднатися.

Kozak88
25.11.2009, 12:26
Є бажання діяти - вперед. І дійсно, навіщо вам зустрічатися нвідомо з ким, та й нам невідомо з ким.

Ukrainian
25.11.2009, 12:38
не розумію нащо палити магазини якимось нацменшинам?

тому що як показує досвід всіх великих міст (Київ, Харків) магазини нацменшин розростаються і перетворюються в кубла етнічної злочинності і наркоторговлі, які охороняються озброєними бандитами з числа агресивних нацменів і продажними ментами. Тому велика повага тим хто душить гнид, до того як ті перетворилися на вошів

F.N.
25.11.2009, 15:27
Це вже не перший випадок, коли задяють такі безглузді питання. Не допомагає ні розділ FAQ на форумі, ні оголошення вгорі форуму з посиланнями на найбільш часто озвучені питання, нічого.

Special for антитимошенко:

- ми не є організацією чи якоюсь структурою
- нас ніхто не фінансує
- у нас немає лідера
- цей форум і сайт створені для того, щоб ділитися досвідом і звітувати про свою діяльність серед різних автономних гуртів
- ми не закликаємо до вбивств, підпалів тощо

Думаю, тепер зрозуміло?

wmelon
25.11.2009, 15:36
не варто було виділяти помарачевим кольором,у нього це викличе ще більші підозри))

Залізняк
25.11.2009, 18:58
Незрозуміло, якщо у вас є 20 осіб які настроєні дуже радикально(включно з "усуненням"), то навіщо вам зустрічатися з іншими.
Вас двадцяти цілком достатньо.
Я ще б зрозумів якби Ви були ОДИН і Ви є настроєні "дуже радикально", тоді б Вам була потрібна допомога.
Бажаю успіхів!

vagner
25.02.2010, 20:35

Все очень правильно. Иерархические структуры достаточно просто уничтожить, а вот сетевые - куда труднее.

Я тоже думаю как бы у нас нечто подобное устроить....

Сергій
25.02.2010, 21:53
це щось на зразок масонських лож))) кожна автономна сама собі вирішує на місцях під спільною ідеєю і ціллю і під спільним брендом, також сітка. Автономна масонська ложа сама собі обирає кого брати в групу кого ні. Коли є загроза то всі один за одного, а так можуть виникати дрібні суперечки в ідеологічних питаннях і т.д.

aleto
20.03.2010, 21:12
я с одессы у нас не все в порядке с местной властью есть люди которых нужно ликвидировать у которых на руках кровь максима чайки у нас есть организация но она молода и требует помощи если есть какие ето предложения пишите спасибо слава украине!

KWATRIJ
04.04.2010, 16:25
слава украине! Дивний ти aleto, націоналіст ніколи так не напише:(((...

Kozak88
04.04.2010, 21:15
И почему он так не напишет?

Die Einzigartig
04.04.2010, 22:28
Слава Україні!
Шановні,скажіть, чи можна вважати мене членом автономного супротиву, якщо я належу до Правого руху от вже п"ятий рік(це якщо брати повне усвідомлення, бо виховувалася в націоналістичному дусі), підтримую розумно сплановані акції, чиню пропаганду, підтримую боротьбу і займаюся індивідуальним розвитком на блао Нації, АЛЕ не належу до так званих "правих тусовок". Тобто не маю певної постійної компанії. Є друзі і знайомі, звісно Праві. Але маю більш індивідуальні погляди. От....завернула))
Від вашої відповіді мої погляди кардинально не зміняться, але цікаво до кого ви віднесете мене...

F.N.
04.04.2010, 22:43
Die Einzigartig, ну правду кажучи, тут і немає тусовщиків. Всі чимось займаються.

Die Einzigartig
04.04.2010, 23:03
Я розумію. Я маю на увазі різні партії і т.д.
Чи може людина сама по собі, без натовпу за спиною буди в Опорі?

lingvo
04.04.2010, 23:05
підтримую розумно сплановані акції, чиню пропаганду, підтримую боротьбу і займаюся індивідуальним розвитком на блао Нації, АЛЕ не належу до так званих "правих тусовок". Тобто не маю певної постійної компанії. Є друзі і знайомі, звісно Праві. Але маю більш індивідуальні погляди.
Я б сказав, що так і має бути :) Хоча спільні інтереси, проводження часу з товаришами по справі йде на користь, якщо мова йде про групу чи товариство. "Праві тусовки" - це зло, що не цікавить нас апріорі.

Die Einzigartig
04.04.2010, 23:13
Я б сказав, що так і має бути :) Хоча спільні інтереси, проводження часу з товаришами по справі йде на користь, якщо мова йде про групу чи товариство. "Праві тусовки" - це зло, що не цікавить нас апріорі.

В мене є компанія, але там не всі скіни, праві(є аполітичні). Тут я піднімаю питання про не групову, а індивідуальну приналежність. Хоча, ІМХО, це не принципово. Головне - ІДЕЯ. Інше - деталі.

lingvo
05.04.2010, 03:06
Тут я піднімаю питання про не групову, а індивідуальну приналежність.
Зрозуміло. Тоді, виходячи з окресленої вище діяльності, Ви одна з нас :) і тут немає ніякої різниці чи дієте Ви одна чи у групі. А взагалі, про належність до автономного спротиву вирішувати лише Вам, тобто які можуть бути питання, якщо Ви усвідомлюєте свою причетність до руху ;)

Die Einzigartig
06.04.2010, 10:29
)))))це гут))))добре що є люди які так вважають)

mozgoid
27.05.2010, 17:46
Прочитавши вашi форуми замiтивши дуже багато правильного, розумного,доброго хочеться запитати одне-а чому ви боритесь з симптомами хвороби замiсть того що б лiкувати хворобу?Буду вельми вдячний якщо отримаю вiдповiдь.

Kozak88
27.05.2010, 18:03
Чому лише з симптомами?
Основна мета - революція.

SStierlitz88
27.05.2010, 18:15
коли нас буде достатньо багато, то вже тоді треба робити велику революцію. Зараз ми робимо її, але тільки маленьку)

mozgoid
27.05.2010, 18:45
Чому лише з симптомами?
Основна мета - революція.Бесiди з нелегалами,листiвки з пропагуванням здорового образу життя-це добре,навiть дуже добре,але це теж саме що лiкувати гангрену обезболювальним замiсть антибiотикiв,та ампутацii частини враженого органу.А революцiю можна довго чекати.:(:(:(

mozgoid
27.05.2010, 19:11
коли нас буде достатньо багато, то вже тоді треба робити велику революцію. Зараз ми робимо її, але тільки маленьку)Багато це скiльки:один мiльйон,2,3....?А ви не задумувались що бiльшiсть народу не розумiе,або не правильно розумiе цiлi вашого руху вашi бажання,адже нанесенi графiтi на стiнах не всiм зрозумiлi,а вiд листiвок люди шарахаються як вiд прокази,бо достала реклама.(до заходу на ваш сайт вважав скiнiв просто одморозками якi напивщись пива збивають грошi з iнших рас,а тут виявилось що пиво не пьете,наркоту та куриво не поважаете,та ще й маете полiтичнi вподобання.)Погодьтесь переважна бiльшiсть населення украiни немае доступу в iнтернет.

Aqilon
27.05.2010, 21:52
Мозгоїд по перше це сайт не скінів!) А з тобою погоджусь, що вічно тривати ця "автономія" не буде, і те що нас ставтиме все більше це теж міф, нас навпаки ставатиме менше в звязку з скороченням та отупінням населення, все що ми можемо це зібрати тих хто розуміє реальній стан речей в один кулак, що буде далі ніхто не знає, я не вірю в політичні методи боротьби в сучасному світі все наддто зазонбовано та свачено, нам лишається дочекатись коли всім буде все абсолютно по фонарю, стрімко і рішуче взяти владу в свої руки, як це колись зробили більшовики, прстіже кажучи переворот, а перед цим повинна бути анархія безлад та тотальна розчарованість суспільства, ідеальне середовище для нас, щоб ми були як єдина альтернатива спасителі можна сказати.

lingvo
27.05.2010, 23:20
Прочитавши вашi форуми замiтивши дуже багато правильного, розумного,доброго хочеться запитати одне-а чому ви боритесь з симптомами хвороби замiсть того що б лiкувати хворобу?
Маєте що запропонувати?

Antimosk-all
01.06.2010, 19:18
Люди добрі,а вас не засмучуе що наш любій Янукович плануе ввести(якщо ще не ввів) заборону на мітинги та протести. Всі скупчення людей,в тому числі і мирні будуть розганятись поліцією. Що робити будемо?

---------- Добавлено в 19:18 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 19:17 ----------

Я з Дніпродзержинська,я молодий та активний і хочу стати одним із вас. В мене питання:чи є в моему регіоні ваша спільнота і чи планується проведення якихось акцій/демонстрацій в моїй області?

Black&Red
02.06.2010, 04:29
Antimosk-all, уважніше роздивляйтесь форум http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?t=994

xJSNx
13.06.2010, 14:26
Люди добрі,а вас не засмучуе що наш любій Янукович плануе ввести(якщо ще не ввів) заборону на мітинги та протести. Всі скупчення людей,в тому числі і мирні будуть розганятись поліцією. Що робити будемо?
ну то, щоб заборонити мітинги, треба змінити статтю 39 конституції, а цього я думаю не зроблять!

Antimosk-all
13.06.2010, 20:47
Ну в Росії вже таке ввели. А в Україні хочуть або заборонити або дозволити лише не в людних місцях,а яка користь з мітингу серед поля?

xJSNx
14.06.2010, 00:02
Antimosk-all,
кажу ще раз, шановний, це не просто ухвала закону на сесії верїховної ради, це зміна конституції або внесення поправки, це не так вже і просто, це по-перше!
тепер по-друге, подумай, якщо навіть внесуть поправку в конституцію і зроблять, як ти кажеш, мітинги у місцях віддалених від житлових районів і т.д., то яка користь з цього політичним силам? вони ж і проводять більшість мітингів, пікетів, маршей та іншої хурми, гризуться однин з одним на показ люду і відволікають їх від масштабних проблем сьогодення! як на мене, їм не вигідно забороняти та сковувати самих себе законом у свободі рухів, так скажімо!

Antimosk-all
15.06.2010, 07:14
А як на мене вигідно,бо сама революція проводится шляхом мітингив та демонстрацій,а якщо їх заборонять або відведуть у ненаселені пункти,то і від цх акцій протесту користі багато не буде,бо раніше всі пікетували під стінами органів управління,на них звертали увагу ЗМІ,а тепер стануть люди серед поля з плакатами,постоять,їх ніхто не помітить і розійдутся.

Kozak88
15.06.2010, 10:31
"А як на мене вигідно,бо сама революція проводится шляхом мітингив та демонстрацій"
Якесь хибне у вас явлення про революції) Мітинги та демонстрації це лише один з способів пропаганди.

xJSNx
15.06.2010, 11:20
революція проводиться шляхом сукупності дій людей - учасників революції, а це вже поділяється на прямі дію, на пропаганду і т.д.

govorun
19.08.2010, 19:55
Хлопці, вибачте що перебиваю вашу дискусію, але як мені знайти учасників руху в своєму місті. Живу я в м. Рівне. Рівняни відгукніться!!! Пишіть на мило gavarun@ukr.net Чекаю))

govorun
19.08.2010, 20:09
А на рахунок викладеного вище, маю на увазі заборону мітингів та зборів, скажу словами Кобзаря
"Та добре вигострить сокиру,
Тай заходиться вже будить.
А то проспить собі небога."
Я впевнений що з часом, як нас стане більше, всі з нами будуть рахуватись. Як то кажуть "Настане день".

українське небо
26.08.2010, 14:38
Багато це скiльки:один мiльйон,2,3....?А ви не задумувались що бiльшiсть народу не розумiе,або не правильно розумiе цiлi вашого руху вашi бажання,адже нанесенi графiтi на стiнах не всiм зрозумiлi,а вiд листiвок люди шарахаються як вiд прокази,бо достала реклама.(до заходу на ваш сайт вважав скiнiв просто одморозками якi напивщись пива збивають грошi з iнших рас,а тут виявилось що пиво не пьете,наркоту та куриво не поважаете,та ще й маете полiтичнi вподобання.)Погодьтесь переважна бiльшiсть населення украiни немае доступу в iнтернет.

Звичайно більшість людей не розуміє цілі цього руху а інша частина людей взагалі не знає про її існування,нажаль,це так!!але на мою думку ми можемо це виправити,адже в Тернополі є чимало молоді які є за здоровий спосіб життя і які розумієть всі проблеми нашого життя

українське небо
26.08.2010, 14:42
я вважаю що все це має починатися з самого себе а не з компанії до якої ти входиш,в наш час є безліч компаній,головне залишатися самим собою і не зраджувати своїм принципам!!

Сірий
09.11.2010, 19:52
Хотів би, щоб адміністрація створила особливий розідл з темою на кштал " ЩО РОБИТИ ЯКЩО ХОЧЕШ ПРИЄДНАТИСЯ ДО НАС" Описати діяльніст, написати з чого потрібно почати, цілі, рекомендації і таке інше. Тим більше цікаво буде подивитися скільки людей ось так ось з нуля приєднаються до нас."
Розділ такий є, але в мене щє прохання. Винесіть його якось, щоб завжди зверху був, на вигляді.
Особливо "Новоприбывших" хотілося би послухати тут.
Дякую
Для новачків вважаю проблемою "почати з нуля"..Коли ти не маєш компанії яка б тебе підтримала у вуличній агітації.
В 80% в таких випадках народ залишається активним тут, на форумі, але не на вулицях.А це погано для залучення нових команд, тому як багато людей не мають доступу до інтернету .

mkbodanu4
24.12.2010, 13:35
В мене таке питання: чи можна створити групу, яка б поширювала свою діяльність в інтернеті, тобто агітація на сайтах, створення агітаційних сайтів,радикальна політика щодо сайтів, що поширюють лже-теорії... подібні дії я і кілька знайомих людей уже робили, проте стати частиною руху автономістів ідея тільки що прийшла... групу людей я уже знашов..

WeiZ_sXe
24.12.2010, 13:52
звичайно можна, але правих сайтів і так багато і вони малочисельні...а от ламати "погані" сайти це дуже чудово)

mkbodanu4
24.12.2010, 14:05
звичайно можна, але правих сайтів і так багато і вони малочисельні...а от ламати "погані" сайти це дуже чудово)

я більше спеціалізуюся на вап сайтах, для мобільних, а правого вап ще не бачив))

над другим працюємо))) но не завжди виходить... як з доставило.ру....

Hetman
17.11.2011, 21:22
Всім привіт!
як можна до вас приєднатись???

FILIMON88
18.11.2011, 01:54
Пиши у темі "Пошук соратників", або у товариство твого міста.

Tarakan
26.12.2011, 23:07
Я с Херсона ! Отзовитесь!
А насчет поджогов магазинов- Я считаю что такая практика нужна! Только поджигать нужно заведения выстроенные незаконно! Магазины для Зажратых Буржуинов(если можно так сказать) в каторых вещи не возможно купить обычному обывателю!а если обычный работник(учитель,слесарь,врачь и т д )ни когда и не зайдет в этот магазин ибо знает что не для него это, то зачем он нужен??? надеюсь смысл написанного понятен) Товарищи с Херсона отзовитесь!:idol: