КПК

Показати повну версію : Професія: медик!

Boxing
21.06.2009, 18:17
На війні без медиків не обійтися. І справа не лише в тому, що лікар лікує поранених, він ще й професійно вбиває. Кажуть, що коли жид оперує гоя, то шансів пережити операцію у гоя не дуже багато. Справедливим може бути і зворотнє твердження :)

Власне кажучи, цю тему я створюю для того, щоб тут могли спілкуватися люди, що вже мають, здобувають або планують здобути медичну освіту.

Для тих, хто лише обирає майбутню професію, корисні посилання.

Boxing
21.08.2009, 13:42
Підручники з хірургії та анатомії

Senorita_Blanca
21.08.2009, 15:49
по-моему вы преувеличиваете. То, что качество нашей медицины оставляет желать лучшего - это факт, но вряд ли оно как-то зависит от национальной принадлежности врача. Ходите только по рекомендации к хорошо проверенному доктору, обязательно с баблом. Другой вариант - в частную клинику, которая дает хоть какие-то гарантии. Чтобы немного себя обезопасить - храните копии или оригинали всех рецептов, назначений, анализов, мед.карты - тогда в случае, если вас неправильно лечили появится шанс доказать врачебную ошибку.

Boxing
21.08.2009, 16:38
по-моему вы преувеличиваете. То, что качество нашей медицины оставляет желать лучшего - это факт, но вряд ли оно как-то зависит от национальной принадлежности врача.
Запомните раз и навсегда: еврейский врач - это всегда палач, а еврейский хирург - резник гойского скота.

Boxing
21.08.2009, 16:43
Жидівські лікарі знищують Українців. Масштаби геноциду перевищують масштаби Великого Голодомору!

Ulv
21.08.2009, 18:14
Запомните раз и навсегда: еврейский врач - это всегда палач, а еврейский хирург - резник гойского скота.
Жидівські лікарі знищують Українців. Масштаби геноциду перевищують масштаби Великого Голодомору!
Ну не скажіть, мого батька оперував хірург єврей і вилікував його. Правда це було ще за часів совка. Також знаю зубну лікарку єврейської національності, яка дуже вміло і уважно лікує зуби, я завжди ходжу лікувати зуби тільки до неї. Щоправда вона також совецького покоління.

KWATRIJ
27.02.2010, 02:30
Недавно була конференція у Львові по кардіології, і приїжджали лікарі зі США та Зах.Європи, єдине що запам'яталось це що наші лікарі Генії - роблячи хороші операції при фактичній відсутності нормальної техніки!

Також згадався випадок - коли у роддомі старий єврей приймав пологи, запам'яталось тим що він неадекватно ставився що породілі, кричав на неї, обзивав але після зауваження заспокоївся!
мене ще тоді здивувало чому ми так не шануємо майбутніх матерів, це ж вони відповідальні за наше майбутнє, так нам і ворогів не треба самі себе знищимо, і лише згодом дізнався що він єврей!:(((

fred
27.02.2010, 10:09
по-моему вы преувеличиваете. То, что качество нашей медицины оставляет желать лучшего - это факт, но вряд ли оно как-то зависит от национальной принадлежности врача.
Да ладно, не преуменьшайте. Чего только стоит так называемое дело врачей, и это не единичный случай, а о скольких случаях мы вобще ничего незнаем, можно только догадыватся.
Ну не скажіть, мого батька оперував хірург єврей і вилікував його. Правда це було ще за часів совка. Також знаю зубну лікарку єврейської національності, яка дуже вміло і уважно лікує зуби, я завжди ходжу лікувати зуби тільки до неї. Щоправда вона також совецького покоління.
Ніхто не стверджує що всі без винятку лікарі жидівської національності є вбивцями. Винятки існують. До того ж в багатьох випадках вони дійсно лікують, так як їм все таки потрібні раби, які будуть на них працювати. У випадку з твоїм батьком можу сказати що це або той виняток про який я говорив раніше, або жид не вбачав у твоєму батькові ворога, і відносився до нього як до раба, який повинен жити та "работать"(це другий випадок).

Ulv
27.02.2010, 11:05
Ніхто не стверджує що всі без винятку лікарі жидівської національності є вбивцями. Винятки існують. До того ж в багатьох випадках вони дійсно лікують, так як їм все таки потрібні раби, які будуть на них працювати. У випадку з твоїм батьком можу сказати що це або той виняток про який я говорив раніше, або жид не вбачав у твоєму батькові ворога, і відносився до нього як до раба, який повинен жити та "работать"(це другий випадок).
Таких "вийнятків" серед колишніх совєтських жидів дуже багато, щоб казати про них як про вийнятки.

Сергій
27.02.2010, 12:09
для жида не вигідно вбивати, жиду вигідніше скалічити так шоб людина до кінця життя купувала кошерні лікарства і носила подачки лікарям до смерті. Це щось на зразок того якщо взяти кредит...

Kurt Oberst
27.02.2010, 12:22
Джентльмени, тут проблема не в національності, а у сутності ПЛАТНОЇ МЕДИЦИНИ. Останнє означає, що коли лікар отримує гроші у приватному порядку, то для нього вигідніше дійсно калічити людину всілякою хімією та іншим щоб до нього ходили лікуватися якомога довше, і відповідно з кожним прийомом чи курсом лікування заробляти гроші. Цим він і займається, незалежно від національності. Він заробляє гроші, а не рятує людські життя і здоров'я. Така ситуація зараз з системою охорони здоров'я у США. Незважаючи на високий рівень життя і повсюдне страхування, лікарі у США часто доводять пацієнтів до могили та пустого гаманця.
У державній медицині, де система охорони здоров'я фінансується державою таких перекосів як правило менше. Але тут все залежть від бюджету.

fred
27.02.2010, 13:15
Таких "вийнятків" серед колишніх совєтських жидів дуже багато, щоб казати про них як про вийнятки.
Так не забувай що Союз практично був жидо-більшовистською державою, яка працювала на жидів, і як результат після розпаду майже всі багатства Союза заллишились в руках жидів (в т.ч. землі, великі та середні підприємства інші багатства).
Тобто всі хто тоді працював, процював в кінцевому результатті на жидів. Звичайно про це мало хто знав серед роботяг, але це добре розуміли жиди. А от що до тих хто міг бути загрозою для жидів таких випадків було навіть тоді досить немало, це при тому що про більшість подібних справ нам нічого невідомо навіть сьогодні.
В Ісраелі сьогодні таких випадків також майже немає, тому що вони вважають цю державу своєю, так само своїм вони вважали Союз.

KWATRIJ
08.03.2010, 22:38
Цікава історія сталась у Англії з лікарем Гарольдом Шипманом, серійним вбивцею що підозрювався у вбивстві близько 600 пацієнтів. Про це навіть зняли документальний фільм - смертельна медицина!

ВуйкоСС
08.05.2010, 20:38
Щойно зареєструвався і...о про жидів!Це Ви серйозно?

yarilovrat
08.05.2010, 21:07
Щойно зареєструвався і...о про жидів!Це Ви серйозно?

один в это верит другие его пытаються выслушать третие молча пожалели больного

KWATRIJ
08.05.2010, 21:54
...о про жидів!Це Ви серйозно?

Гарольдом Шипманом фамілія явно єврейська:jude:, якщо сумніваєшся сам погугли!

yarilovrat
09.05.2010, 00:16
Гарольдом Шипманом фамілія явно єврейська:jude:, якщо сумніваєшся сам погугли!

кроче инородцев с фамилией Гукайло просто неможет быть :)))