КПК

Показати повну версію : Абсолютно безпалевная акция

Дискусант-LovePrihod'ko
19.06.2009, 15:56
Не знаю, верят ли здесь в энергетическое наполнение фотографии, но тем не менее бывали случаи, когда, желая всякие гадости, разрывали или просто портили фотографии, и человеку становилось не по себе, развивались всякие болезни, попадал человек в несчастные случаи или даже умирал.
Предлагаю в какой то определённый день всем у кого есть воздушка или другое не особо сильное оружие, вывесить фотографии Юли, Яныка, Юща и прочих и гатить по ним. Мы нанесём невосполнимый ущерб здоровью этих выродков. Только надо чтобы все в один день. Так как, как правило, фотки, выложенные в интернет или распечатанные для агитации, защищены их личными магами/чародеями/ворожками. Но единым потоком ненависти, думаю, мы пробьём их энергетическое поле.
Как вариант для тех, у кого нет оружия, можно резать фотки ножём или сжигать (естественно произнося при этом все пожелания вслух).
Кто считает это "бредом" - я же не настаиваю на участии.
Есть вариант сагитировать яныковских овощей сделать такое с Юлей, Юлиных - с Яныком и т.д.

Дискусант-LovePrihod'ko
19.06.2009, 16:02
Если у кого есть дротики для дартса - тоже классно.
И если кому-то когда-то удалось самому сфотать кого-то из них - это самый класс. Ведь эти фотки не защищены энергетически.
Но желательно чтоб фотка была чёткая и глаза смотрели прямо на стреляющего а не куда то в сторону.

Сергій
19.06.2009, 17:08
оккультизм дуже сильна штука и нею треба користеватись

LexxSS
19.06.2009, 21:59
гг) чаклуни-націоналісти наносять смертельні закляття на ворогів))) дивиться в кінотеатрах:))):lol:

Відсутній
19.06.2009, 22:30
гг) чаклуни-націоналісти наносять смертельні закляття на ворогів))) дивиться в кінотеатрах
Дарма ти так, адже в 3 Рейсі дуже сильно був розвинений окультиз, і це не спроста. Погоджуюся підтримати пропозицю Дискусанта.

Aquila
19.06.2009, 22:49
Імхо. Хіба це наша мета? Ще потикайте голками в ляльок по техніці "вуду". Краще людей залучайте до руху, ніж фігньою маятись.
Добре, загубите ви Юльку ( в чому сильно сумніваюся :lol::lol::lol:), а далі що? Ви займете її місце? Успіхів Вам.

lingvo
19.06.2009, 22:52
Дарма ти так, адже в 3 Рейсі дуже сильно був розвинений окультиз, і це не спроста. Погоджуюся підтримати пропозицю Дискусанта.
Ні. Думаю тобі скоро дадуть посилання на книгу, що це спростовує.

Aquila
19.06.2009, 22:58
Ні. Думаю тобі скоро дадуть посилання на книгу, що це спростовує.
Книга це одне, а реальність це зовсім інше. Невже ти реально маєш надію на дієвість такого роду заходів?

lingvo
19.06.2009, 23:10
Книга це одне, а реальність це зовсім інше. Невже ти реально маєш надію на дієвість такого роду заходів?
Перечитай уважніше допис Відсутнього, якого я цитував і мій. :)

Відсутній
19.06.2009, 23:18
Та навіть якщо не допоможе, невже вам не приємно постріляти в портрети цих виродків?)))
Плюс я впевнений у тому, що є потойбічні сили і магія і знаю, що нею можна багато зробити. Знаю не зі слухів, а з власного життя.

Aquila
19.06.2009, 23:26
Перечитай уважніше допис Відсутнього, якого я цитував і мій. :)
Я реаліст і я цього не соромлюсь. Одна справа мрії, а зовсім інша життєві реалії. На мою думку поразка Третього Рейху збулася в великій мірі через захоплення саме цими окультичними іллюзіями.
PS Знаю, зараз закидають камінням :)))

Aquila
19.06.2009, 23:34
Та навіть якщо не допоможе, невже вам не приємно постріляти в портрети цих виродків?)))
Плюс я впевнений у тому, що є потойбічні сили і магія і знаю, що нею можна багато зробити. Знаю не зі слухів, а з власного життя.
Я агностик. Заперечувати існування сил які нам не відомі, напевно було б безглуздо, але займатися тим, що було описано в першому дописі на мою думку є по меншій мірі втратою часу.
Це повинно робитись не такими методами та не так відкрито. Те що є насправді дієвим ніколи не відкривається для широкого загалу. Ці методи повинні використовувати досвідчені люди після ретельного вивчення цієї галузі.
PS Постріляти це звичайно весело (я і сам би залюбки постріляв), але щиро сподіватись якогось результату...

ANS
19.06.2009, 23:36
Займайтесь реальними справами, а не якоюсь х..йнею.

Дискусант-LovePrihod'ko
19.06.2009, 23:57
Ну для тих хто не вірить - Ви спочатку візміть фотку якогось особистого ворога, скажіть на неї щось на зразок "Здохни, мерзота" і пошматуйте. Побачите що буде з ворогом.
Вірте, я в магії шарю.

Дискусант-LovePrihod'ko
20.06.2009, 00:05
Займайтесь реальними справами, а не якоюсь х..йнею.

Знаєте, чому подякував?
Тому що погоджуюсь.
Якоюсь х..йнею я вважаю десь на паркані замазать "х..й" і написати reactor.org.ua
А ось це реальна справа.
;)

ЧЕРЕП
20.06.2009, 00:27
:))) Яка в дупу магія та окультизм в Третьому Рейсі?! Наслухались жидівської брехні. Читайте це:

http://www.kodges.ru/37693-okkultizm-v-tretem-rejxe.html

wmelon
20.06.2009, 00:45
і багато вже своїх ворогів у такий спосіб "прибрав"?

Дискусант-LovePrihod'ko
20.06.2009, 01:08
Імхо. Ще потикайте голками в ляльок по техніці "вуду"
Для цього потрібні їх волосся і нігті. В Вас є таємне джерело де пробити? То було б найефектніше!

Ulv
20.06.2009, 01:53
А ще можна причепити їхні портрети скотчем на боксерську грушу, і відводити душу скільки завгодно :lol:

Ukrainian
20.06.2009, 10:24
Дискусант, дивись щоб тобі це не повернулося. Самі жиди дуже вірять у всю цю магію, недарма у ТиМОШЕнко головний піарщик - телеміт Алексей Ковжун, знайдеш про цього сатаніста в гуглі , http://www.fraza.com.ua/analitics/06.09.06/28010.html

yarilovrat
20.06.2009, 11:55
"мальчишки и девченки, одни поем мы песенки одни читаем книжки..."
На войне все способы хороши кто хочет и есть время, занимайтесь, практикуйте, те кто нехочет лучше молчите вас никто не заставляет, а вдруг сработает ;) пусть шаманят.

Махатма
20.06.2009, 12:03
Ааа, Дискусант, насмішив :lol: Якщо серйозно, то певні люди можуть, а головне, вміють займатися такими речами. Але самому пробувати не варто. Можуть бути дуже погані наслідки. Лежав колись у лікарні з одним "екстрасенсом". Він уже 25 років з хвороб не вилазить. Одна за одною!

Щодо окультизму в Третьому Рейху, то як казав Марк Твен, "чутки про мою смерть трохи перебільшені" :)

slavus
20.06.2009, 14:19
оккультизм дуже сильна штука и нею треба користеватись
це річ серйозна. Не для формату нет-балаболства.