Показати повну версію : Книга скарг і пропозицій
Спробував додати репутацію Aquila і вилізло вікно - "Перш ніж Ви зможете додати репутацію Aquila, потрібно додати її ще комусь." :)
ValkyrieSS
05.10.2009, 23:56
Щоб додавати комусь репутацію, потрібно мати не менше 10 дописів.
Добре, дякую :)
Думаю, репутацію взагалі можна відключити. А "Дякую" залишити. Зробити опитування?
Дякую треба лишити у будь-якому разі, а от репутація - то вже третя справа.
Proletariat
06.10.2009, 07:26
Прибрати репутацію можна. Подяки залишити, але бажано зробити так щоб можна було подивитись список, де саме тобі подякували.
Black&Red
06.10.2009, 08:19
Прибрати репутацію можна. Подяки залишити, але бажано зробити так щоб можна було подивитись список, де саме тобі подякували.
підтримую!
але бажано зробити так щоб можна було подивитись список, де саме тобі подякували
Це працює тільки для репутації. Я спробую щось зробити, але не впевнений, що вийде.
UPD: Щоб переглянути, за що давалися подяки потрібно:
Клацнути на нік потрібної людини і зайти в її профіль. Вкладка "Статистика", 5 блок і там посилання "Знайти всі корисні повідомлення від"
Взагалі сайт прикольний, але єдине - я не підтримую ідеї соціалізму, бо щось схоже вже було і успішно загуло..) Не люблю я комуністів..
Доречі десь бачив, і хотів сказати що слово "невеликий" -пишеться разом )
Взагалі сайт прикольний, але єдине - я не підтримую ідеї соціалізму, бо щось схоже вже було і успішно загуло..) Не люблю я комуністів..
Був інтернаціональний соціалізм, а ми боремося за національний соціалізм.
yarilovrat
23.10.2009, 22:53
Удалите функцию ПВ народ ее путает с ПП и удалите наверное и все посты которые посланы в ПВ
и удалите наверное и все посты которые посланы в ПВ
А ти сам не можеш їх видалити?
yarilovrat
25.10.2009, 22:14
А ти сам не можеш їх видалити?
наверное проблема в провах к доступу,помоему я могу только пожаловаться, для тех кому интересно можно отключить ПВ в настройках профиля.
также для более лучшей популярности групп думаю лучше будет вывести такую ссылку "гурти" и те в которых я состою и еще если в таком сообществе чтото сообщается, то можно былобы и как то выводить допустим в ПП о последних изменениях за сутки. Например написано 5 сообщений и создана одна дискусия.
Эти сообщества как помне должны быть видны только зарегиным участникам "как сейчас я незнаю"
В налаштуваннях нічого такого немає. Я пошукаю по форумах, що можна зробити...
yarilovrat
26.10.2009, 02:31
Почему сменили название с правых на националистов?
Proletariat
26.10.2009, 02:44
Почему сменили название с правых на националистов?
Тому що ця назва не викликає суперечностей зі змістом, а тому краще відображає ідеологію і сутність руху.
yarilovrat
26.10.2009, 02:49
Помоему как раз так мы и обьединялись, все все все, разных тем, от хулов до историков и бонов и скинхедов и националистов. Помоему изменения для новых будут невлучшую сторону. Тут был ресурс АВТОНОМНЫХ ПРАВЫХ понимаешь? А национализм он очень рядом с шовинизмом
Dnepryanin
26.10.2009, 03:02
Я знаю для кого агитирую молодежь нашего города!Мои старые закаленные информацией друзья негативно относятся к такой переименовке!О какой направленности думает рядовой гражданишка заинтересовавшийся данным ресурсом?Когда люди видят заглавие "Ресурс автономных правых'' люди понимают его не однозначно и скорее проверят что имелось ввиду конкретно!А видя слова ''Ресурс автономных нацiоналiстов'' все сразу становится понятнои внятно, потому что наш человек в большинстве своем не видет в этом чего-то кроме нелюбви к москалям и негра в вышиванке!ПОВТОРЯЮ, многие НС-бойцы выступили с резко- негативной оценкой вашего ресурса, после его плохообдуманного переименования!!
Шо можуть мати "нс байци" проти націоналізму? Вони хто інтернаціоналісти?
По всій європі Націонал Соціалісти називають себе і націоналістами.. Не встидясь і не пазорясь. У великої кількості Європейських WP груп є пісні в яких вони себе і своїх товаришів називають націоналістами. А те що частина " НС бійців" боїться шо словосполучення "ресурс автономних націоналсоціалістів" образить російських шовіністів.. це проблеми лише тих самих "НС байцов"
Dnepryanin
26.10.2009, 03:21
Не коверкай русский язык!Я и как ты сказал росийськи шовинисты, не выступаем против Украинской национальной идеи, пока она не отрицает РАСОВОГО аспекта, который является ГЛАВНЫМ и доминирующим в данных вопросах!!
я ніби ні тебе ні твоїх "нс бійців" не назвав російськими шовіністами. Я мав наувазі шо ти і твої "нс бійці " готові йти на прагіб перед російськими шовіністами.
Однин з перших матеріалів (http://www.reactor.org.ua/autonomia/181-freie-nationalisten-opyt-kotorym-nelzja.html) де описується суть змін в русі на пракладі товаришів з європи які себе називають також вільними націоналістами. І я переконаний шо в німеченні і інших країних тяжко зустріти "НС бійців" (про яких ти говориш) з комплексом неповноцінності, яких смущає слово націоналіст
не выступаем против Украинской национальной идеи, пока она не отрицает РАСОВОГО аспекта, который является ГЛАВНЫМ и доминирующим в данных вопросах!!
а ти ше попробуй повиступай протів української національної ідеї.
національна ідея фізично не може атріцати расавага аспекта.!
а шовіністи того і називаються шовіністами того шо не визнають національної ідеї інших народів.
________\
а в цьому ролику "навіть" росіяни кажуть "спорт, здоровя НАЦІОНАЛІЗМ"
http://www.youtube.com/watch?v=3K8guZhCugU
боюсь подумати шо про них подумають "нс байци" :)))
Proletariat
26.10.2009, 05:27
Помоему как раз так мы и обьединялись, все все все, разных тем, от хулов до историков и бонов и скинхедов и националистов.
Хулы, историки, боны (?), скинхеды, националисты это какбы разные плоскости. По нашему мнению все должны быть националистами, независимо от субкультуры и профессии.
Помоему изменения для новых будут невлучшую сторону.
Это с какой стороны посмотреть. Для субкультурщиков конечно более понятен термин "правые", но вцелом для общества с идеологической и политической точки зрения мы не правые. А вот термин националисты подходит четко.
Тут был ресурс АВТОНОМНЫХ ПРАВЫХ понимаешь?
Это потому что в молодежной субкультурной среде таких как мы называют "правыми". Но если мы хотим быть политическим движением, то лучше называть себя соотвественно идеологии, а не субкультурным прозвищам.
А национализм он очень рядом с шовинизмом
=-O А что для вас не рядом с шовинизмом? Интернационализм что-ли? В нашей идеологии конечно есть интернациональные элементы, но мы однако националисты, как и автономное сопротивление во всех других странах.
О какой направленности думает рядовой гражданишка заинтересовавшийся данным ресурсом?Когда люди видят заглавие "Ресурс автономных правых'' люди понимают его не однозначно и скорее проверят что имелось ввиду конкретно! А видя слова ''Ресурс автономных нацiоналiстов'' все сразу становится понятнои внятно, потому что наш человек в большинстве своем не видет в этом чего-то кроме нелюбви к москалям и негра в вышиванке!
Не факт. Праві в сучасній українській політиці це Ющенко, "Наша Україна", всілякі націонал-демократи, націонал-капіталісти і т.п.. Ті самі негри у вишиванках. А праві в історії і теорії - це всілякі консерватори і реакціонери, тобто ворожі нашій ідеології елементи.
З терміном націоналізм не все просто, але у нас він має конкретний вигляд з приставкою "автономні", у нас йдеться саме про революційний націоналізм. Тому ця назва повністю відповідає сутності руху.
І врешті-решт людина, якщо вона не дурна, мусить прочитати "Про нас" на сайті і їй стане зрозуміло хто ми є.
ПОВТОРЯЮ, многие НС-бойцы выступили с резко- негативной оценкой вашего ресурса, после его плохообдуманного переименования!!
Дивна позиція НС-бійців. Адже НС це ідеологія націоналістична, але не права. Звичайно якщо не брати до уваги субкультурну термінологію.
Врешті-решт, в Німеччині, де цей рух зародився, він зветься "автономними націоналістами", хоча спочатку називався "автономні праві" і пізніше був так само перейменований з тих самих міркувань що і у нас - тому що НС це не правий і не лівий рух, а знаходиться поза цим поділом. У інших країнах Європи так само. І навіть в Росії цей рух називають "автономними націоналістами":
http://nationaloffensive.wordpress.com/2009/09/17/an/
yarilovrat
26.10.2009, 17:00
А форум че не переименовали?
Proletariat
26.10.2009, 17:21
А форум че не переименовали?
Забули напевно.
вцелом для общества с идеологической и политической точки зрения мы не правые. А вот термин националисты подходит четко.
а в чому принципово різняться "праві" та "націоналісти" для суспільства? І виходячи з слів:
З терміном націоналізм не все просто, але у нас він має конкретний вигляд з приставкою "автономні", у нас йдеться саме про революційний націоналізм.
чи не може приставка "автономні" до "правих" мати те саме значення, що і "автономні" до "націоналістів"? Тим паче, дехто з наших активістів від початку утворення ресурсу був проти використання терміну "націоналіст", а тепер цей самий активіст каже, що саме цей термін найбільш повно відповідає нашій сутності. Цікаво, чому відбулись такі зміни позицій.
Beloslav
02.11.2009, 21:18
а какая разница какой ярлык? Главное суть! Хотя, лично Мне больше нравится "ПРАВЫХ", националисты почему то ассоциируются с тризубом и прочим аллахагбаром...
Proletariat
02.11.2009, 21:30
а в чому принципово різняться "праві" та "націоналісти" для суспільства?
Я вже пояснив. "Для суспільства" я мав на увазі політичну теорію, а не субкультурщину.
чи не може приставка "автономні" до "правих" мати те саме значення, що і "автономні" до "націоналістів"?
Взагалі можна назвати будь-що будь-чим. Але це буде більше чи менше вірно. Націоналісти більш вірно тому що ця назва не суперечить змісту нашої ідеології, а праві - суперечить.
Тим паче, дехто з наших активістів від початку утворення ресурсу був проти використання терміну "націоналіст", а тепер цей самий активіст каже, що саме цей термін найбільш повно відповідає нашій сутності. Цікаво, чому відбулись такі зміни позицій.
Я не був проти, а вважав що праві краще з точки зору узагальненої назви для початкового об'єднання наявних людей і сприйняття в субкультурному середовищі. Ці завдання виконані і тепер можна подумати про точність назви.
Нагадаю в Німеччині було те саме. Процитую спеціаліста з цього питання:
"В феврале 1996г. решением Земельного суда г.Франкфурта Кристиан Ворьх был в очередной раз осужден и приговорен к тюремному заключению сроком на один год. Во время его отсутствия другой НС-активист из Гамбурга Томас Вульф (бывший заместитель и соратник Ворьха по "Nationale Liste") начинает полномасштабно воплощать в жизнь концепцию "Автономных правых". Стоит заметить, что Вульфу приходится не по душе тогдашнее рабочее название: "Автономные правые", поэтому он изберет и запустит в оборот, как ему покажется, более подходящее - „Freie Nationalisten“ - "Свободные националисты". Ворьх одобряет его инициативу. В конце концов, понятие "Правые" уже достаточно потрепанное и приевшееся определяет географическое положение парламентских мест и не более того. Другое дело "Свободные националисты" - название, символизирующее нерушимую связь с национал-социализмом, включающим в себя как националистическое, так и революционно-социалистическое идейное наследие".
Тему про шапку видалили... Сховалися як страуси в пісок... То буде опитування чи ні???
Proletariat
06.11.2009, 21:43
Тему про шапку видалили...
Не видалили, а перенесли в інший форум, куди ви доступу не маєте.
Сховалися як страуси в пісок...
Від вас сховались штолє? :)
То буде опитування чи ні???
Не буде. Адміністрація сама вирішуватиме яку шапку ставити і як що називати.
Не стал читать все ... но надеюсь что не повотряюсь и не втуплю,
Создать раздел на тему: Расология или т.п. ... уверен здесь много людей которые заинтересованы в этом! Выкладывать материалы и поправки обязуюсь)
Поставте цій людині "Дякую" ті, хто згоден, що потрібен такий розділ. Якщо хоча б 5 чоловік з ним погодиться, розділ буде створено.
Якщо такий розділ буде, то я думаю, що доцільніше назвати його "Расологія і етнологія"
Тобто крім расових питань можна буде розглядати походження різних націй, в т.ч. і українців, росіян, інших білих націй і т.д. В такому разі я теж буду викладати матеріали, статті.
Я прошу пробачення можливо засмічую форум але мені здалося це важливим - розділ такий потрібен але ще більше потрібен контроль (бажано неупереджений) аби там невикладали наприклад Лебона чи ще когось "давньго" і щоб по мочкам вух і наявності родимок незаписували у жиди
Proletariat
23.12.2009, 16:21
Не треба такий розділ. Можна створити розділ "Наука".
Якщо так, тоді в цей розділ доцільно буде перенести "Історію" як підрозділ і створити ще один підрозділ, з запропонованою мною назвою
Информацию будем организовывать с надежных источников ... есть канешно статьи как отличить жида и т.п. ...но тем не менее много интересного есть и с научной базы Третьего Рейха, так и теперешние материалы ... в основном илююстрированное потому-как взято с сканера ... но есть и читательская база - кто в теме скучно не будет... книг сейчас нынче маловато на эту тему - поетому довольствуемось тем чт о есть!
Думаю поместить это к истории грешно не будет - ведь история дала имена и название всему этому - ... дадим мзду уважения!
То що ми робимо? Створюємо розділ "Наука"?
DavidMarkovic
26.12.2009, 12:46
Розділ наука потрібен точно!
Думаю, багатьом цікаво буде.
Як структурно ділити вам видніше, але расологія як на мене надто банально і суб'єктивно (хоча її присутність я незаперечую - річ теж потрібна), а от етнологія це вже цікаво, так що я за пропопозицію Ulvswans. Якщо буде етнологія, то може і я шось цікаве підшукаю:)
Шановна адміністрація, то як все ж буде з розділом "наука"?
yarilovrat
05.01.2010, 14:40
а можно когда трете комент или тему или переносите ее то отписывать почему так, получается это на крысу, или кто то трет по своему субъективному мнению и вопреки правилам форума, меня лично не прикалывает
yarilovrat, читайте в самому кінці http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?t=3
УВАГА! Не дивуйтеся, коли ваші беззмістовні, тупі, провокативні або дописи не по темі раптом зникають, - на форумі працюють модератори!Якщо вам потрібні пояснення, нехай та людина, яка їх витерла, вам пояснить причину видалення коментаря у приватному порядку.
yarilovrat
05.01.2010, 16:13
yarilovrat, читайте в самому кінці http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?t=3
Якщо вам потрібні пояснення, нехай та людина, яка їх витерла, вам пояснить причину видалення коментаря у приватному порядку.
так а если нету ни следа? как я определю?
так а если нету ни следа? как я определю?
Думаю, він сам повинен написати вам в ПП.
yarilovrat правильну тему підняв. Наскільки мені відомо в ПП ніхто не відписує.
Наскільки мені відомо в ПП ніхто не відписує.
Ніхто і не відписує. Я просто запропонував тій людині написати.
ROMAN, ти - чергове втілення Ярослава Оболонського, скоро підеш в бан
Банити мене за те, що я не християнин - це так по-християнському.:stina:
Адміністрація форуму, як і сайту має різні релігійні вподобання. А та частина з неї, яка вважає себе християнською, вже довго терпить твій тролізм, провокації, релігійні образи. Саме ця частина адміністрації ставила на голосування повернення Zimmerman'a із бану. Беручи до уваги, що пан Zimmerman створив новий аккаунт (а це суворо заборонено), сьогодні адміністрація розгляне це питання і вирішить: або буде вічний бан або премодерація обох облікових записів.
Обоснуй свої звинувачення! Де той тролізм, провокації і релігійні образи. Просто-на-просто адміністрація сайту не терпить інакодумства - от і все! Образи ж йдуть хіба що в мою сторону як ми бачимо з дописів на сайті. Також, забанивши мій старий акаунт лише за те, що я маю власні здорові погляди на життя - адміністрація сайту дуже по-християнському обматюкала мене картавої російською лайкою. При великому бажанні вашої вседозволеності можу навести докази. Так де ж тролізм, провокації і релігійні образи???
Яхве не одобрює мої дії на сайті? :jude:
Це вже зовсім маразм пішов. Треба забанити дебіла під ніком ROMAN.
Ось слова адміністратора форуму! Заборонено образи користувачів і адміністрація завжди права...
Чому адміністрація користується принципом "депутатської недоторканності", ображаючи інших, спекулюючи керівництвом на сайті?
Чому адміністрація користується принципом "депутатської недоторканності", ображаючи інших, спекулюючи керівництвом на сайті?
Друже зроби собі свій сайт і командуй там на здоровля :)
Друже зроби собі свій сайт і командуй там на здоровля :)
Зачекай! Це сайт національних соціалістів чи командирів? Це вже капіталізм в формі "Ти начальник - я дурень! Я начальник - ти дурень!" Ти вважаєш такий порядок правильним? :confused:
Все,здійснилось) Я вже весь вечер дивився і думав коли вже Роман піде в баню) У адміністрації залізні нерви)))
в нього тепер два виходи, або ж згадувати парольвід зімермана і бути на премодерації, або ж забути про цей форум :)
Обоснуй свої звинувачення! Де той тролізм, провокації і релігійні образи.
Тролізм - це коли ти створюєш теми, які вже піднімалися, або суперечать правилам форуму і при цьому на зауваження агресивно реагуєш, а також намагаєшся привернути увагу до своєї персони своїми "мученичеськими" коментарами. Провокації і релігійні образи були завчасно витерті адміністрацією. Це коли, наприклад ти у світлині, де зображено на чорному прапорі лик Христа пишеш коментар "Слава Роду смерть уроду" або створюєш тему "Вотанізм" і сумнівне інтерв'ю Оболонського з Олегом Тягнибоком, де Оболонський дуже негативно відзивається про християнство. Цим ти не тільки ображаєш частину користувачів, а і прямо порушуєш правила.
Просто-на-просто адміністрація сайту не терпить інакодумства - от і все!
Адміністрація багато чого пропускає повз очей або просто дає усні попередження. Зуваж, на тому ж форумі Свободи з такою поведінкою, як у тебе, ти не протримався і декількох годин.
Також, забанивши мій старий акаунт
Твій аккаунт Zimmerman було давно розбанено.
адміністрація сайту дуже по-християнському обматюкала мене картавої російською лайкою
Тому що адміністрація дуже довго терпіла твої хамські і образливі дописи на Реакторі. Ти ж після бану на сайті підняв воні вконтакті.
При великому бажанні вашої вседозволеності можу навести докази.
Ми тебе не просили реєструватися ні на форумі ні на сайті. Але коли ти вже зареєструвався, ти повинен дотримуватися правил. Додам іще: на цьому форумі не один ти забанений, але тільки ти один хамиш, порушуєш правила і потім дивуєшся, чому тебе забанили.
Яхве не одобрює мої дії на сайті?
Це ти спитай у свого яхве.
Адміністрація ображає інших у тому випадку, коли ці інші ведуть себе відверто по-хамськи. Якщо тобі не подобаються наші правила - будь ласка, створи свій форум і тоді буде видно, як ти себе будеш поводити в якості адміністратора.
Proletariat
17.01.2010, 07:13
Твій аккаунт Zimmerman було давно розбанено.
Вже знову забанено. І взагалі пропоную забанити цього придурка по IP.
yarilovrat
10.02.2010, 18:16
попросил бы или отредоктировать или определиться http://www.reactor.org.ua/uploads/b468_80.gif
Proletariat
10.02.2010, 19:04
Абсолютно вірно, треба замінити банер. Цей неправильний.
Колись бачив на інших сайтах можливість виділяти помилки (граматичні, лексичні, тощо) і в пару кліків чи то за допомогою комбінації клавіш відправляти адміністрації. Думаю, що не завадило б встановити такий модуль.
Сварг, нажаль, такого модуля я ще не зустрічав. Можливо, щось знайду.
Kurt Oberst
25.02.2010, 21:21
Джентьмени, можу поцікавитись, чого видалено мої останні дописи в темі про "Свободу"?
Джентьмени, можу поцікавитись, чого видалено мої останні дописи в темі про "Свободу"?
В них ви наводили не достовірну інформацію (13тий пункт правил) і у відкритій формі спонукали, людей до вчинення неправомірних дій,( або засуджували їх за те шо вони їхх досі не вчинили) замість того шоб зробити це самому.
Правила форуму (http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?t=3)
УВАГА! Не дивуйтеся, коли ваші беззмістовні, тупі, провокативні або дописи не по темі раптом зникають, - на форумі працюють модератори!
Сварг, нажаль, такого модуля я ще не зустрічав. Можливо, щось знайду.
Мав на увазі щось подібне до ProofReader для Joomla http://ext.joom.ru/proofreader-report.html або Orphus http://orphus.ru/
yarilovrat
26.02.2010, 13:40
что то с счетчиком сообщений у меня их было больше
Було оновлено лічильники дописів. Зараз - реальна кількість.
yarilovrat
26.02.2010, 23:23
предлогаю добавить роздел Компьютеры или технический уголок.
в роздел наука
yarilovrat
28.02.2010, 13:28
irc заведем не, голосуем? :)
yarilovrat, http://forum.reactor.org.ua/forumdisplay.php?f=28
а чого на форум серед дня зайти не можна тільки по вечорах останні 2 дні. і не тільки реактор а й стайк УНТП на/вп
а чого на форум серед дня зайти не можна тільки по вечорах останні 2 дні. і не тільки реактор а й стайк УНТП на/вп
Да да,у меня тоже 2 дня такое,и у товарищей тоже не заходило.
Я мог только утром часов в 7 зайти,или вечером после 23х.
Страйк тоже подвисает,но меньше.
Кстати ещё из правых сайтов одновременно с форумом реактора виснут Правые новости (nswap).
Зато сайт Реактора работает стабильно,не виснет.
Та сама ситуація. Схоже проблема з боку сервера, на якому розміщено вищезгадані сайти.
yarilovrat
18.03.2010, 23:48
на сайт могу на форум нет
Ddos-атака на сервер була.
Взагалі щось довго працюємо. Не шавки, не влада не ламає. А якщо ламануть, адреса не втратиться?
Якщо колись ви не зможете зайти на Реактор за звичною адресою, спробуйте www.ukravtonom.info. Якщо в нас заберуть reactor.org.ua, в нас залишиться інший.
Ukrainian
19.03.2010, 14:17
Антіфа-бонхеди поки що виявились здатними тільки робити ddos )
Раніше вже пропонував, але думаю, що зараз це стало ще більш актуальним. Треба розмістити це попередження на головній Реактору, чи щоб воно з'являлось при натисненні на "Форум", перед безпосереднім переходом на forum.reactor.org.ua, адже чимало людей, що вперше намагаються потрапити на форум стикаються з блокуванням провайдера, не знаючи в чому справа і як вирішити цю проблему:
За невідомих і незалежних від нас обставин доступ до форуму інколи зникає. Оскільки наш форум (але не сайт Реактор) і ряд інших сайтів знаходяться на одному майданчику, усі ці сайти можуть бути недоступними. Щоб заходити на форум, ми радимо користуватися програмою Tor
Завантажити її можна тут
Інструкція по встановленню на комп'ютер тут
yarilovrat
20.03.2010, 00:43
мда... ддос штука еще та, как то раз пользователь положил всю доменную зону инфо за то что его самолюбие затронула администрация. После чего переехал домен на Лаос :))) а пользовотеля приняли в круг и тупо смирились с прихотью =-O вот такие пироги :)
yarilovrat
30.03.2010, 23:35
http://www.reactor.org.ua/uploads/b88_31.gif
кнопку подредактировать
Retaliate
02.04.2010, 21:25
мда... ддос штука еще та, как то раз пользователь положил всю доменную зону инфо за то что его самолюбие затронула администрация. После чего переехал домен на Лаос :))) а пользовотеля приняли в круг и тупо смирились с прихотью =-O вот такие пироги :) Тобто ти маєш на увазі те що на форум йшли дос-атаки, чи я зовсім нічого не розумію:(
Не знаю, скарга то чи пропозиція, але мені більше подобалось, коли на головній на "центральній полосі" були не заяви "Свободи" або гумористичне відео як то "Скрипін vs Арфуш", а виключно звіти з наших акцій. Логічніше виглядало якось.
Proletariat
03.04.2010, 13:27
Не знаю, скарга то чи пропозиція, але мені більше подобалось, коли на головній на "центральній полосі" були не заяви "Свободи" або гумористичне відео як то "Скрипін vs Арфуш", а виключно звіти з наших акцій. Логічніше виглядало якось.
1. Ті заяви "Свободи" стосуються безпосередньо також нашого руху.
2. Справді ми раніше зазвичай не ставили відео і статті, але інколи треба розбавляти. Відвідуваність на сайті понад півтори тисячі на добу, треба не тільки акції показувати, а ще щось давати людям, використовувати цю відвідуваність на користь всебічної пропаганди і виховання.
Resistance82
03.04.2010, 13:46
1. Ті заяви "Свободи" стосуються безпосередньо також нашого руху.
2. Справді ми раніше зазвичай не ставили відео і статті, але інколи треба розбавляти. Відвідуваність на сайті понад півтори тисячі на добу, треба не тільки акції показувати, а ще щось давати людям, використовувати цю відвідуваність на користь всебічної пропаганди і виховання.
согласен и с тем и с этим мнением.
если человеку нужно посмотреть просто акции моэет выбрать тэг - ДІЯ.
я за то чтоб выкладывалась различная инфа
підтримую Proletariat!!! Свої ітак все знають,а "гості" зайдуть подивляться і так і з пустими думками і вийдуть!!!
А це в декого так адурна звичка.
Ukrainian
03.04.2010, 21:47
Ви про що? (останні 2 повідомлення)
Ви про що? (останні 2 повідомлення)
Я про видалені "жорстким видаленням" 4 повідомлення з цієї теми.
Ukrainian
03.04.2010, 23:03
Я про видалені "жорстким видаленням" 4 повідомлення з цієї теми.
Погано, варто б прибрати це "жорстке видалення" на рівні двіжка
Retaliate
04.04.2010, 21:57
Краще б, самі автономи зацікавлювали товпу(гостей) а не викриками Свободи. Ось наприклад мене дуже вразила акція "протест солідарності трудячих". А коли викладують про те як один патріот розбив Лєніна, і його посадили, гадаю не дуже зацікавить звічайну людину. Треба себе виставляти а не партіям рекламу робити...
Доброго дня доби, в мене така ситуація коли хочу зайти в групу пише наступне!
KWATRIJ, Ви не маєте прав для доступу до цієї сторінки. Це може бути внаслідок таких причин:
1. Ваш обліковий запис має недостатньо прав для доступу до цієї сторінки. Ви намагаєтесь редагувати чужий допис, скористатися адміністративними повноваженнями чи іншими можливостями з обмеженим доступом.
2. Ви намагаєтесь написати допис, але Ваш обліковий запис вимкнений адміністрацію чи очікує активації.=-O
У списку банів себе не знайшов, і ніяких попереджень не отримував, тому цікаво чи це я щось не те написав чи це щось інше?
Die Einzigartig
10.04.2010, 21:23
Є глюк із датою народження. Вказую 90й, пише 92. Вказую 88й - пише 92й....
це звісно комплімент але не в 20 же років.
KWATRIJ, це тому що ви знаходитесь на премодерації.
yarilovrat
10.04.2010, 23:44
О, цензура пішла :)
мы как садоводы должны знать как ростить овощи :strah:[:|||||:]
---------- Добавлено в 22:44 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 22:42 ----------
http://www.reactor.org.ua/uploads/b88_31.gif
кнопку подредактировать
видимо пост остался без ответа :(
Proletariat
10.04.2010, 23:49
KWATRIJ можна зняти з премодерації. Я зараз не можу. Зніміть хтось.
KWATRIJ, вас знято з премодерації
yarilovrat
13.04.2010, 23:52
можно лиотключить сокращение ссылок (.....) и редиректом, так как при простом копировании материала надо каждую ссылку ручками поодной прописывать.
пс спасибо что отвечаете на вопросы тут и в пм
yarilovrat, нажаль ні. І редірект ми теж не вимкнемо.
yarilovrat
22.04.2010, 12:11
жму на "дякую" а пересылается на страницу с оповещением об ограничении прав. захожу с мобильной оперы
Ukrainian
22.04.2010, 14:10
жму на "дякую" а пересылается на страницу с оповещением об ограничении прав. захожу с мобильной оперы
JavaScript вимкнено
Шо коїться з форумом? Авторизуватись було неможливо.
Як я зрозумів то це дос атаки були? А є якісь варіанти щоб запобігати цьому?
Як я зрозумів то це дос атаки були?
Вони періодично бувають. А зараз у шавок "обострєніє" - дєнь пабєди на носу!
А є якісь варіанти щоб запобігати цьому?
Практично немає.
FILIMON88
03.05.2010, 17:10
Тільки удар у відповідь у неті та в житті :)))
чогось шапка форуму в мозіллі не відображується, в опері все добре
http://ctunnel.com/index.php/1010110A/a13063cbd87871c2b30e0ce1b4d1d3ed1cb99d7652fd58fe84 4949463168b5f29c6d4917e987c9d223f31e54c9c8206f5c53 24a36589fdfe183e89f49ba5f3ffb44e41074415738
в честь цього всього і йдуть атаки
ламанути сайт у відповідь не завадило б
LexxSS, я постійно мозілою користуюся і шапка на місці. У тебе який стиль форуму обрано?
дефолтний. прапорців та шестеренок не видно чогось, причому з різних компів, а в опері все норм
LexxSS, в мене таке саме...
LexxSS, Schulz, ось зробив скріншот, у мене все нормально. Але якщо вас це дратує, то можна інший скін поставити ;)
http://i.piccy.info/i5/16/57/75716/Scr18_500.jpg (http://piccy.info/view3/75716/a7234347cf2fca72b95e0b9084f0df8c/)
FILIMON88
06.05.2010, 02:05
Та поставте нову версію вогнелиса, видаліть історію, куки та інше лайно, бо теж бувало, а тепер все норм, окрім додосників в останній час))
http://i014.radikal.ru/1005/ed/1b095962964b.jpg (http://www.radikal.ru)
в мене таке( версія остання мозілли, вся історія і куки автоматично видаляються
Подивись свій файрвол, можливо він блокує. Або плагіни файрфоксу. Там у шапці форуму картинка з параметрами рекламного банера, тому його блокує якась зараза.
дякую) виявилось це плагін адблок блокував
yarilovrat
11.05.2010, 12:20
xDartanianxEbashitxMoshx
предлогаю ему сменить ник
шибко широкий;)
предлогаю ему сменить ник
Підтримую. І, мабуть, поставлю обмеження на кількість символів у ніку.
Black&Red
16.05.2010, 22:05
сьогодні видалена створена мною тема "Apocalypse Culture" з форуму "Музика" без пояснень причин його видалення=-O
тому цікавлюся - навіщо?
Proletariat
17.05.2010, 23:07
сьогодні видалена створена мною тема "Apocalypse Culture" з форуму "Музика" без пояснень причин його видалення
тому цікавлюся - навіщо?
Декілька людей відписали що це антіфа.
Black&Red
18.05.2010, 01:23
:lol::lol::lol:
Proletariat
18.05.2010, 06:18
2 Black&Red
Ну ви хоча б напишіть щось. Якісь аргументи. Бо смайли це не аргумент. Взагалі такі пости заборонені, бо вважаються флудом. Мені пофіг на ту музику, але коли кілька людей пишуть що це пропаганда антіфа, то адмін змушений прислухатись чи не так? Якщо ви не згодні то заперечте аргументовано і відновимо вашу тему.
Напишіть наприклад, що це якісь суто анархісти, екологісти чи щось таке і вони не пропагують "антіфашизм", а смайли це не аргумент.
Squadrista
18.05.2010, 08:48
2 Black&Red
Ну ви хоча б напишіть щось. Якісь аргументи. Бо смайли це не аргумент. Взагалі такі пости заборонені, бо вважаються флудом. Мені пофіг на ту музику, але коли кілька людей пишуть що це пропаганда антіфа, то адмін змушений прислухатись чи не так? Якщо ви не згодні то заперечте аргументовано і відновимо вашу тему.
Напишіть наприклад, що це якісь суто анархісти, екологісти чи щось таке і вони не пропагують "антіфашизм", а смайли це не аргумент.
А можна зробити ще простіше - кілька текстів пісень чи "пісень" даного гурту, якщо тогурт музичний, і все стане зрозуміло і без пояснень.
Black&Red
18.05.2010, 12:40
що ж ....
Твои слабости тебя убивают
сколько раз мне говорили
чувак относись ко всему позитивней
расслабся сними напряжение выпей
курни и мир сразу станет красивей критины
неужели вы и вправду считаете
что всё зависит только от того как вы воспринимаете реальность
и что от настроения зависит ход событий и времени теченье
но знаете пока вы тут бухаете мир медленно но верно идёт ко дну
но ведь вы этого не замечаете и значит всё нормально
пока вы вы тут бухаете пока вы так считаете
что с тобой?
открой глаза
эй очнись
кто то заставил тебя
возненавидеть свою жизнь
что? да ладно, как нет?
ведь ты же сам себе постоянно причиняешь вред
каждый день потребляешь яды ты стал зависим от них
тобой управляют яды
ты теряешь контроль над собой
и связь с реальным миром
разве это так не обходимо обьясни мне
а лучше посмотри вокруг сколько семей разбитых
сколько детей растёт с поколеченой психикой
ведь это всё что могут им дать их алкоголики родители
что ж вы творите остановитесь вы катитесь в пропасть
сами себя толкаете к краю ваши слабости вас убивают
мало кто силён удержаться от искушения
боитесть дьявола но уже пожирает вас изнутри
и не вымолить вам прощения
ваши боги мертвы как и ваши души
ты мог бы сделать больше мог бы стать лучше
но твои слабости тебя душат
и не надейся дальше будет хуже
начни менять себя прямо сейчас ну же
ты можешь сделать мир лучше
открой глаза свои опухшие
послушай но я смотрю тебе походу всё равно
Переоценка ценностей
как отыскать истину в мире погрязшем во лжи
я не могу разобраться даже мёртв я или жив
если то что твориться во круг меня вы называете жизнь то в чём её смымсл скажи как нужно прожить её что бы потом не жалеть когда придёт мой черёд умереть
круговорот рабочей силы потребляй работай вырости себе на смену дочь или сына поведение серой массы успешно
контролируют пидарасы у власти если имеешь что то против
то только скажи в лучшем случае получешь в глаза слезоточивым газом попытаешься снова и будешь снова наказан всё хуже и хуже и так раз за разом
твоя свобода это свобода выбора между рынком и супермаркетом свободно переключай каналы
выбирай какую хочешь смотреть рекламу
ты на это имеешь полное право
поэтому я отказываюсь от всего что мне с детства навязывали моя жизнь стоит больше чем все ваши бренды
и деньги бумажные посвятить её карьере и потребительству значит умереть дважды
годы проходят жизнь учит а время лечит
уходят мечты остаются надежды
но медлено тают как свечи
а жизнь походу так быстротечна
не успел оглянуться
как вот она вечность
и вспомнить особо и не чего
сделай последний вздох
выдыхая почувствуй как жизнь тебя покидает
ты думал перед тобой раскроются двери рая
но нету рая возможно ты наконец то поймёшь умирая
что нет ни чего дороже того что сейчас потеряешь
Раковая опухоль
мне снился сон мир без машин
без границ без бетонных домов
и асфальтных улиц
на зелёных лугах полей безкрайних я бродил
по нежной траве ступал босыми ступнями
вдыхал воздух читсый без копоти и пыли
такое чувство что здесь ни когода люди не были
в полном спокойствии я чувствовал гармонию с окружающей средой
а когда проснулся как в омут головой
сам не свой кинулся к окну
и вдруг осознал что я в своём бетонном гробу
и утром на работу вставать рано
надо выспаться что бы не проспать и не опоздать
и снова эти будни что режут меня из нутри
я вижу как люди словно черви
доедают полусгнившее тело земли
они обречены
и ни когда и не осознают причину своей гибели
и разве я могу изменить здесь что то
ведь я такой же раб этой эпохи
где всем по*** на то что будет завтра
лишь бы сегодня не обонкротиться на плаву удержаться
этот образ жизни так въелся в сознание
что отказ от него за гранью понимания
и мне приходиться мериться с этими устоями
но грядёт коллапс что сотрёт
нас и всю нашу историю
и тогда возможно спустя столетия
выжевшие виды смогут свободно жить на возродившейся планете
вдыхать воздух чистый без привкуса нефти копоти и пыли
даже не догадываясь что мы когда то здесь жили
ведь ты сегодня опять бухой в говно
а можна було б зробити ще простіше - почитати інтерв'ю та послухати альбом;)
Black&Red
25.05.2010, 21:31
отже, чому моя тема не відновлена?:(((
Бо люди реально кажуть, що то шавки. Мабуть, тому і не відновлена.
Proletariat
26.05.2010, 01:59
Black&Red, ви самі скажіть вони антіфа чи ні? І ніяких посилань на інтерв'ю з цього приводу ви не давали.
Black&Red
26.05.2010, 16:22
Proletariat, посилань на інтер'ю я не давав - інтерв'ю було у новині.... потрібно було читати перш ніж видаляти тему. За жанром це Anarchist/Vegan Hip Hop
Proletariat
26.05.2010, 17:09
Відновив.......
пропозиція
встановити ан сайті в розділі матеріали рекомендовані фільми, типу про заговор і т.д.
Непогана ідея
Можна в розділі з матеріалами створити розділ рекомендованох літератури(теж розбити по тематиці) і фільмів.
Давно хотів сказати, що літератури дуже мало на сайті. Треба щоб там була бібліотека для автономного націоналіста. Думаю якщо хоч троє з нас щось запропонують туди - картина з чтивом буде кращою.
yarilovrat
10.06.2010, 00:42
Давно хотів сказати, що літератури дуже мало на сайті. Треба щоб там була бібліотека для автономного націоналіста. Думаю якщо хоч троє з нас щось запропонують туди - картина з чтивом буде кращою.
мне хватает просто своей головы, и психологии и философии.
yarilovrat
10.06.2010, 00:46
а шо воно таке?
http://forum.reactor.org.ua/calendar.php?do=getinfo&day=2010-6-9&e=9&c=1
Десь в половині випадків неможу нажати кнопку дякую, вибиває помилку якусь, по типу 404 (нот фаунд). І ще з показниками шось не те - явно в мене немєа стільки повідомлень, таке враження шо вони в геометричній прогресії зростають). А ще при оновленні сторінок теж помилку вибиває. (але останнє, скорі всього схоже на ддос атаки)
то що давайте складемо список фільмів і інших рекомендованих матеріалів. А то стікери клеїми з гаслом "нам є що сказати" а так то невеликі статті які які підбадьорюють дух і підвищують навики уже заагітованих людей, типу капіталізм погано і у всьому винні богообрані, а реальних матеріалів які б міняли світогляд практично нема, і пояснюють чого так так і так.
Kozak88, лічильники дописів буде оновлено.
Щодо кнопки "дякую" - якщо користуєтесь Тором, то таке буває. Якщо ні - запишіть саме яку помилку видає форум.
користуюсь анонімайзером, можливо через це
Я предлагаю сделать интернет канал автономных правых .
Чтобы там показывали правильные фильмы и рекламу .
Відсутній
19.06.2010, 11:19
Проблеми з лічильником.Спершу у мене пропало в показниках десь напевно біля 30 дописів. Подумав, що просто якісь теми видалили, але зараз мені на лічильнику за кожен допис додається 4, а не 1.
З.І.
За цей допис додало 1. Тому можливо воно через раз тк тупить...
FILIMON88
19.06.2010, 18:26
А я тисячником, щойно був, а потім в три рази показники зменшились, хоч кажіть про зроблені зміни, а то неясно щось:)
Proletariat
19.06.2010, 18:49
А повідомлення не зникли?
FILIMON88
20.06.2010, 01:26
В яких ми відписували тобто. Якщо їх видалили, то й рейтинг поменшився... зрозуміли всі вірно... або....=-O
Proletariat
20.06.2010, 02:02
FILIMON88, я спитав чи зникли якісь ваші пости на форумі?
Я оновлював лічильники дописів на форумі. Це процедура, яка перераховує всі повідомлення користувачів. Повідомлення при цьому не зникають нікуди. Щодо проблем з рахуванням дописів - подивимось, що це може бути за проблема.
yarilovrat
20.06.2010, 14:45
http://s19.radikal.ru/i192/1006/95/8ba9273d07de.jpg
обратите внимание на количество меток, доступных, и по факту, это написано вверху и внизу каритнки
по факту можно 6
а написано 25
как то по демократически получаеться
Треба збільшити кількість тегів?
yarilovrat
21.06.2010, 11:16
Треба збільшити кількість тегів?
если написано 25 а в действительности можно 6 то как то или надо 25 или 6
yarilovrat
24.06.2010, 00:32
присоединенные фаилы, можно ли их скрыть при как сообщение?
Ну а ти спробуй, я не знаю)
yarilovrat
18.07.2010, 19:29
http://91.203.147.14/~kdpua/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=4
как тут цитаты, поставить такоеже нам
цитаты у нас уже собрались
http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?t=202
можно и на сайт и на форум
Не розумію чого, але у цій новині http://www.reactor.org.ua/main/3609-zaporizhzhya-probig-na-pidtrimku-politvyazniv.html посилання "Джерело - Реактор" та "Обговорити на форумі" вилізли обабіч фото.
Proletariat
23.07.2010, 21:50
Тому що треба видаляти =left
раніше після 20 хвилин неактивного перебування на форумі відбувався автоматичний "анлогін",а останні дня 3-4 цього не відбувається.В чому справа?)
yarilovrat
30.07.2010, 11:38
http://91.203.147.14/~kdpua/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=4
как тут цитаты, поставить такоеже нам
цитаты у нас уже собрались
http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?t=202
можно и на сайт и на форум
наверное не заметили
наверное не заметили
Помітили. Це неважко зробити. Але навіщо?
А что, идея неплохая, по-моему.
yarilovrat
05.08.2010, 12:40
а накол эта новость?
http://www.reactor.org.ua/news/3691-9.html
у вас пошта на сайті не працює
пише PHP Mail Error.
Прошу змінити моє псевдо на "Ulv"
Прикріпіть будь-ласка ось тему:
Художня література (http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?p=79516#post79516)
тут
ВО Свобода. Проект конституції та обговорення цієї партії
пише що є нове повідомлення від Гонти в 19:53, а коли натискаш, то його нема:confused:
yarilovrat
19.11.2010, 21:17
для ясности. думаю у многих есть такой вопрос, революционеры вы или автономы или еще кто, просьба внести ясность.
persona non grata
19.11.2010, 21:25
для ясности. думаю у многих есть такой вопрос, революционеры вы или автономы или еще кто, просьба внести ясность.
Автономні революціонери. :merry:
Squadrista
19.11.2010, 21:43
А чим одне-іншому заважає чи суперечить?
Революція - першочегова мета, а потім засіб - автономізм - засіб для досягнення першочергової мети.
підскажіть будь-ласка в приват як фото закидувати?
FILIMON88
26.11.2010, 17:18
Посилання з http://www.radikal.ru/ (http://forum.reactor.org.ua/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.radikal.ru%2F) (або іншого ресурсу обміну фотографіями) завантаживши туди фото
Так само у відповідній темі вставляєш посилання , щоб відобразити яку-небудь графічну інформацію.
Мені здається, що в мене щось із лічильником дописів. Їх чомусь більше чим є показує.
Періодично така проблема з'являється. Перерахуємо лічильники.
yarilovrat
03.12.2010, 20:40
Автономні революціонери. :merry:
или наоборот, а как же националисты? или спротив? ребят поймите правильно, собирали на портале одних потом переименовывались в других. это не дело. как те бабки, якубович, тимошонко...
persona non grata
03.12.2010, 21:07
или наоборот,
Можна і навпаки.
а как же националисты?
Націоналісти в твоєму питанні не були зазначені. Звичайно і націоналісти теж. Як ці дефініції заперечують одна одну?
или спротив?
І спротив теж. Автономність, націоналізм, спротив і революція в твоєму розумі не поєднуються? Тоді треба було прочитати статтю "Про нас" опубліковану ще в січні 2009 року:
http://www.reactor.org.ua/84-pro-nas.html
ребят поймите правильно, собирали на портале одних потом переименовывались в других. это не дело. как те бабки, якубович, тимошонко...
Ау, якщо ти маєш на увазі шапку сайту, то вона змінилась ще півтора роки тому. Ти пізно помітив. А по суті ніяких змін не відбулось, стаття "Про нас" якою була такою і залишилась.
yarilovrat
05.12.2010, 09:14
в топе 10 последних сообщений уже давно наблюдается тенденция 2 одинаковых тем
Мне кажется что White-WinD шавка либо провокатор, судя по его ответах в других темах
Мне кажется что White-WinD шавка либо провокатор, судя по его ответах в других темах
Або просто псих.
Здебільшого між шавками і психами мало відмінностей)
Всі шавки - психи, але не всі психи - шавки.:)
інші психи - сучасні праві
Хотел бы я знать какая... ммм... редиска, занимается принудительной сменой аватар, которые не нарушают правила данного форума? :box:
Останні днів десять на форумі якісь проблеми з SSL сертифікатом, а що найдивніше - вони то є, то нема. Проблема з так званим certificate authority (CA). Детальніше про помилку:
curl -I https://forum.reactor.org.ua/showthread.php?p=91381#post91381
curl: (60) SSL certificate problem, verify that the CA cert is OK. Details:
error:14090086:SSL routines:SSL3_GET_SERVER_CERTIFICATE:certificate verify failed
More details here: http://curl.haxx.se/docs/sslcerts.html
curl performs SSL certificate verification by default, using a "bundle"
of Certificate Authority (CA) public keys (CA certs). The default
bundle is named curl-ca-bundle.crt; you can specify an alternate file
using the --cacert option.
If this HTTPS server uses a certificate signed by a CA represented in
the bundle, the certificate verification probably failed due to a
problem with the certificate (it might be expired, or the name might
not match the domain name in the URL).
If you'd like to turn off curl's verification of the certificate, use
the -k (or --insecure) option.
У шапці форуму "Наш сайт" посилається на http://www.ukravtonom.info/ , що, наразі, з якихось обставин не працює.
Останні днів десять на форумі якісь проблеми з SSL сертифікатом, а що найдивніше - вони то є, то нема. Проблема з так званим certificate authority (CA). Детальніше про помилку:
curl -I https://forum.reactor.org.ua/showthr...1381#post91381
curl: (60) SSL certificate problem, verify that the CA cert is OK. Details:
error:14090086:SSL routines:SSL3_GET_SERVER_CERTIFICATE:certificate verify failed
More details here: http://curl.haxx.se/docs/sslcerts.html
curl performs SSL certificate verification by default, using a "bundle"
of Certificate Authority (CA) public keys (CA certs). The default
bundle is named curl-ca-bundle.crt; you can specify an alternate file
using the --cacert option.
If this HTTPS server uses a certificate signed by a CA represented in
the bundle, the certificate verification probably failed due to a
problem with the certificate (it might be expired, or the name might
not match the domain name in the URL).
If you'd like to turn off curl's verification of the certificate, use
the -k (or --insecure) option.
Знову ця ж сама проблема.
У шапці форуму "Наш сайт" посилається на http://www.ukravtonom.info/ , що, наразі, з якихось обставин не працює.
Змініть посилання на reactor.org.ua.
натиснув дякую, отримав http://piccy.info/view3/1152547/4a854bcd337164075561f7bc68bbeb09/orig/
Squadrista
25.02.2011, 14:19
Опис розділу "Основний" вже змінили, лишилося ще виправити опис розділу "Агітація та пропаганда".
А саме: "Матеріали по агітації, статті, трафарети, листівки, стікери" замінити на український відповідник "наліпки".
yarilovrat
27.02.2011, 00:38
просьба сменить название темы (Янукович виграє вибори) на любое другое, бесит слово выигрывает :(((
yarilovrat
17.03.2011, 23:24
предлогаю чтобы ниже статуса типа Учасник опору
Тисячник писалась идеология, которую ты придерживаешься. Также если это возможно ввести сей пораметр обезательным к заполнению, или если не писать то выбрать из списка :) дабы избежать надписей не по теме. :hmm:
Додайте можливість пошуку по форуму через гугл, наприклад як на рутрекері.
Squadrista
31.03.2011, 14:17
Посилання http://www.ukravtonom.info/ , яке прописане в коді кнопки переносу з форуму на головну сторінку Реактора, не працює, треба замінити на http://reactor.org.ua/.
Лапський
05.04.2011, 16:38
в мене дуже довго грузиться форум в порівнянні з іншими сайтами.
був період, коли було більш-менш, тепер знову гальмує.яка причина?
це в мене лише такий трабл?
Цитата:
Допис від lingvo Переглянути допис
Змініть посилання на reactor.org.ua.
Посилання http://www.ukravtonom.info/ , яке прописане в коді кнопки переносу з форуму на головну сторінку Реактора, не працює, треба замінити на http://reactor.org.ua/.
Схоже на цю тему останнім часом поклали болт.
FILIMON88
07.04.2011, 10:05
Може хтось помічав раніше, але позникали деякі світлини з сайту, як тут http://www.reactor.org.ua/main/3958-po-dilax-vashix-suditimut-vas-otkrovennya-2212.html
Про які картинки йдеться?
FILIMON88
08.04.2011, 11:59
На сайті там назва теми та до неї картинка. Якщо продивитись попередні акції, то таких виявляється чимало проблем. Це з хостом пов'язано, бо картинка замість тієї інша , тобто заборона хотлінку.
Значить, треба заливати картинку на надійні фотохостінги. Можна і на сайт, якщо вони невеликі.
Squadrista
08.04.2011, 13:54
Зробіть щось з кнопкою переходу з форуму на сайт...
Зробіть щось з кнопкою переходу з форуму на сайт...
Зроблено...
Пацани, зробіть можливість коментувати на сайті із Фесбуку та Контакту. Так значно прикольніше, ніж із реєстрацією на сайті. Сонцисти так вже давно зробили :)
Пацани, зробіть можливість коментувати на сайті із Фесбуку та Контакту. Так значно прикольніше, ніж із реєстрацією на сайті. Сонцисти так вже давно зробили :)
нашо таке паліво
тей, хто не хоче палитись, не реєструється ні на вконтакті ні фейсу
Дехто вже так засвітивсь, що йому немає сенсу непалитись, або може зайти з "непалівного" акку.
---------- Добавлено в 18:08 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 18:06 ----------
Хоча треба бути обережним в словах, пишучи з "іменного" акку, або під псевдом широковідомо пов"язаним з вашим ім"ям.
У профілях користувачів є такий розділ:
Основна інформація
...
Спрямування: 1
Питання, що таке це "спрямування"?
Пацани, зробіть можливість коментувати на сайті із Фесбуку та Контакту. Так значно прикольніше, ніж із реєстрацією на сайті. Сонцисти так вже давно зробили
Давай коди, я зможу поставити.
Пацани, зробіть можливість коментувати на сайті із Фесбуку та Контакту. Так значно прикольніше, ніж із реєстрацією на сайті. Сонцисти так вже давно зробили
Давай коди, я зможу поставити.
Skinhead
15.06.2011, 18:00
Після відправлення ПП я не можу бачити його в папці "Надіслані".
Після відправлення ПП я не можу бачити його в папці "Надіслані".
В когось ще є така проблема? Бо в мене все нормально...
Вендетта
20.06.2011, 00:03
Aleksandr_1 - забаньте флудільщіка і троля, активного читача "Дніпро".:stina:
В когось ще є така проблема? Бо в мене все нормально...
Я тоже не вижу сообщений в отправленных.
Czornota
22.11.2011, 09:44
Виправте будь-ласка мій нік на "Czornota", бо я помилився на одну букву під час реєстрації.
Яка тривалість сесії на форумі?
Поки дописав речення вже виникла потреба реєструватись знов...
Не фатально але дратує!!! :box:
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009