КПК

Показати повну версію : Населення Кіровоградщини скоротилось на 12,7 тис. осіб

Гонта
26.02.2009, 15:01
Населення Кіровоградщини скоротилось на 12,7 тис. осіб

Протягом минулого року чисельність населення Кіровоградської області скоротилась на 12 тис. 713 осіб, або на 12,3 особи в розрахунку на тисячу жителів.

Про це кореспонденту УНІАН повідомили в Головному управлінні статистики в області.

У загальному зменшенні населення частка природного скорочення становила 68,7%, міграційного – 31,3%.

Торік показник загальної народжуваності збільшився з 9,6 до 10,2 народжених на тисячу жителів, проте в 11 районах області спостерігалося збільшення смертності серед населення.

У 2008 році на Кіровоградщині майже на 30% менше, ніж у попередньому році, зареєстровано шлюбів.

Станом на 1 січня цього року в області, за оцінкою статуправління, проживало 1 млн. 027 тис. осіб.
health.unian.net/ukr/detail/195394

F.N.
26.02.2009, 15:04
Найдепресивніша область в Україні. Я думаю, її слід було розподілити між іншими областями, бо користі з того, що це адміністративна одиниця - немає.

Гонта
26.02.2009, 15:33
Найдепресивніша область в Україні. Я думаю, її слід було розподілити між іншими областями, бо користі з того, що це адміністративна одиниця - немає.
Безсмертний був же не так давно задумав адміністративно-територіальну реформу, то Кіровоградську область хотіли здається до Черкаської долучити, якщо не помиляюсь.

F.N.
26.02.2009, 15:44
Розділити між Черкаською, Полтавською, Дніпропетровською, Миколаївською областями! Я думаю, так було б краще. Якщо у області лише 4 повноцінних міста, то навіщо така область? Не в образу.

fred
26.02.2009, 18:36
Розділити між Черкаською, Полтавською, Дніпропетровською, Миколаївською областями! Я думаю, так було б краще. Якщо у області лише 4 повноцінних міста, то навіщо така область? Не в образу.
Тут нема образ, але якщо виходити з подібних точок зору то становище в деяких інших областях зараз не краще, а може й гірше, наприклад Чернігівська, Херсонська, Полтавська, частково Дніпропетровська, Віницька.