Показати повну версію : Причини блокування на форумі
Де я можу знайти інфо про причину "сауни" тої чи іншої людини.
Proletariat
23.05.2009, 00:25
Де я можу знайти інфо про причину "сауни" тої чи іншої людини.
Ця інформація публікується на закритому форумі. Але якщо хтось цікавить то питайте і тут адміни пояснять.
Відсутній
23.05.2009, 20:17
Мене цікавить питання про бан, от є люди. які жодного повідомлення не неписали, а вже забанені. За що?
http://forum.reactor.org.ua/member.php?u=330
Ось доказ того, що такі існують.
Proletariat
23.05.2009, 20:19
Мене цікавить питання про бан, от є люди. які жодного повідомлення не неписали, а вже забанені. За що?
http://forum.reactor.org.ua/member.php?u=330
Ось доказ того, що такі існують.
У нього були повідомлення, але вони стерті. Забанений по п.11 правил "Заборонено троллінг та неадекватние поводження на форумі".
yarilovrat
24.05.2009, 18:07
Предлогаю если перемещают тему, удаляют тему или редактируют сообщения, банят или еще что косаеться пользователя, сообщать ему в ПМ и вести отдельную ветку "заблокированные пользователи" ну и там обьяснять почему и из за какого поста выдан той или иной статус или бан. Думаю хуже от этого небудет :)
Предлогаю если перемещают тему, удаляют тему или редактируют сообщения, банят или еще что косаеться пользователя, сообщать ему в ПМ и вести отдельную ветку "заблокированные пользователи" ну и там обьяснять почему и из за какого поста выдан той или иной статус или бан. Думаю хуже от этого небудет :)
Навіщо? Банить адміністрація, яка є компетентною в данному разі. Навіщо відчитуватись перед широким загалом? Ті кого забанили, самі знають за що.
Ті, кого забанили, бачуть причину блокування. Доречі, вони можуть читати форум, будучи заблокованими.
Ті, кого забанили, бачуть причину блокування. Доречі, вони можуть читати форум, будучи заблокованими.
Хмм, тоді це скоріше "рід онлі" ніж "бан".
Ukrainian
24.05.2009, 18:31
Саме так і робиться.
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009