КПК

Показати повну версію : Причини блокування на форумі

Obers
22.05.2009, 23:58
Де я можу знайти інфо про причину "сауни" тої чи іншої людини.

Proletariat
23.05.2009, 00:25
Де я можу знайти інфо про причину "сауни" тої чи іншої людини.

Ця інформація публікується на закритому форумі. Але якщо хтось цікавить то питайте і тут адміни пояснять.

Obers
23.05.2009, 00:41
Proletariat, danke.

Відсутній
23.05.2009, 20:17
Мене цікавить питання про бан, от є люди. які жодного повідомлення не неписали, а вже забанені. За що?
http://forum.reactor.org.ua/member.php?u=330
Ось доказ того, що такі існують.

Proletariat
23.05.2009, 20:19
Мене цікавить питання про бан, от є люди. які жодного повідомлення не неписали, а вже забанені. За що?
http://forum.reactor.org.ua/member.php?u=330
Ось доказ того, що такі існують.

У нього були повідомлення, але вони стерті. Забанений по п.11 правил "Заборонено троллінг та неадекватние поводження на форумі".

yarilovrat
24.05.2009, 18:07
Предлогаю если перемещают тему, удаляют тему или редактируют сообщения, банят или еще что косаеться пользователя, сообщать ему в ПМ и вести отдельную ветку "заблокированные пользователи" ну и там обьяснять почему и из за какого поста выдан той или иной статус или бан. Думаю хуже от этого небудет :)

Aquila
24.05.2009, 18:19
Предлогаю если перемещают тему, удаляют тему или редактируют сообщения, банят или еще что косаеться пользователя, сообщать ему в ПМ и вести отдельную ветку "заблокированные пользователи" ну и там обьяснять почему и из за какого поста выдан той или иной статус или бан. Думаю хуже от этого небудет :)
Навіщо? Банить адміністрація, яка є компетентною в данному разі. Навіщо відчитуватись перед широким загалом? Ті кого забанили, самі знають за що.

F.N.
24.05.2009, 18:23
Ті, кого забанили, бачуть причину блокування. Доречі, вони можуть читати форум, будучи заблокованими.

Aquila
24.05.2009, 18:29
Ті, кого забанили, бачуть причину блокування. Доречі, вони можуть читати форум, будучи заблокованими.
Хмм, тоді це скоріше "рід онлі" ніж "бан".

Ukrainian
24.05.2009, 18:31

Саме так і робиться.