Показати повну версію : відкрито форум автономних націоналістів
наші вітання! форум відкрито.
Якщо у користувачів старого форуму виникнуть питання по роботі з цим форумом, пишіть, дамо відповіді.
Доброго вечора всім, тут є хто зі старого реактору?:)
Є. Ще не всі перереєструвалися просто.
Є. Ще не всі перереєструвалися просто.
Солтан це ти?;)
Ні. Якщо Солтан захоче він відпише обі в приват.
Нема тут Солтана, можеш у користувачах переглянути.
Ні. Якщо Солтан захоче він відпише обі в приват.
Може хто змінить ніки, то я й питаю де хто з старих форумчан, я просто думав що він і на цьму форумі адмін.
Нема тут Солтана, можеш у користувачах переглянути
А я й не казав, що він саме з таким ніком буде тут зареєстрований!;)
Як можна поміняти нік на форумі чи на сайті?
На сайті - ніяк. На форумі - пиши мені в приват, я зміню.
Як можна поміняти нік на форумі чи на сайті?
Змінити псевдонім на новому форумі, замість того, що був на старому !:)))
з приводу сайту, можна видалити твою попередню реєстрацію, і перереєструєшся заново. Пиши знову ж таки в приват.
Доброго вечора всім, тут є хто зі старого реактору?
Є, багато участниківстарого форуму рейструються під тими ж ніками які були на старому форумі.
стільки всього(кнопочок функцій), що не знаєш що й тиснуть :) мені старий форум більш простішим і зручнішим...
Не будемо забувати, що напрям форуму змінився і тому повинен бути більш захищеним. Але якщо у когось ностальгія, то знайдіть скін для vbulletin у такому стилі, як IPB (IPB Pro skin), ми поставимо.
стільки всього(кнопочок функцій), що не знаєш що й тиснуть :) мені старий форум більш простішим і зручнішим...
Мені також хоча я на старому не давно з явився, але встиг звикнути!
На сайті - ніяк. На форумі - пиши мені в приват, я зміню.
Ні я передумав міняти
Змінити псевдонім на новому форумі, замість того, що був на старому !
А ти хіба не змінив, Nordic Rasist?
Є, багато участниківстарого форуму рейструються під тими ж ніками які були на старому форумі.
Небачу лише трьох відомих персон, а саме
1.Невтомного автора свіжих новин на форум!
2.Винахідника різних термінів, експерта з печей, та мучителя вандалів!:)))
3.І звісно ж безвісти пропавшого мітингувальника, який з явився і знову зник доречі схожий на автомат Калашнікова!;)
1.Ну Михайло, мабуть зареєструвався під іншим ніком. Доречі, Михайло якщо , будеш на форумі відпишись в приват під яким ти тепер ніком.
2.Непамятаю цього ніка.
3.Шмайсер вроді як з'являвся, правда він і на старому форумі часто пропадав, але потім все рівно з'являвся.
під мучителем він мабуть мав на увазі Солтана
http://www.reactor.org.ua/forum/index.php?showtopic=1095&hl=
2.Винахідника різних термінів, експерта з печей, та мучителя вандалів!
Помойму я знаю хто він зараз!;) Просто. якби я спочатку зарееструівавася на сайт то знав би!
Не будемо забувати, що напрям форуму змінився і тому повинен бути більш захищеним. Але якщо у когось ностальгія, то знайдіть скін для vbulletin у такому стилі, як IPB (IPB Pro skin), ми поставимо.
Молодцы :)
Vbulletin для такого форума - самое оно.
ЗЫ Надеюсь не паленый? :stina:
ЗЫ Надеюсь не паленый?
В якому сенсі?
xAUTONOMEx
28.02.2009, 13:46
http://ain.com.ua/archives/9557
http://ain.com.ua/archives/9557
Вже спалили гади!:)))
xAUTONOMEx
01.03.2009, 11:27
Вже спалили гади!:)))
наоборот хорошо. надо пробивть любую возможность чтоб пресса писала о зарождении нового направления в правом движении.
я думаю что пресса это самый мощный метод пропаганды.
В якому сенсі?
В том смысле что это коммерческая разработка, и если она используется без лицензии - это уже варез.
и если она используется без лицензии - это уже варез.
А що, як варез? =-O
мабуть буде зачіпка для закриття форуму, за порушення авторських прав:-X
Ukrainian
06.03.2009, 09:51
мабуть буде зачіпка для закриття форуму, за порушення авторських прав:-X
Щодо цього не хвилюйтесь, форум не закриють за якимись абузами і т.д.
Щодо цього не хвилюйтесь, форум не закриють за якимись абузами і т.д.
Тогда я буду спать спокойно :)
Кількість балів репутації тепер клікабельна. Можна глянути останні 20 доданих балів репутації.
Нашим користувачам нагадую: Якщо ви хочете людині не просто подякувати, а додати бал репутації з поясненням, тисніть на "±", бо можливо, найближчим часом ми припинемо нарахування балів репутації за отримані подяки.
а можете розповісти як поставити "-1", бо натиснувши "+/-" можна обрати або ж "1", або ж "0"
Коли ваша репутація буде більше 10, ви матимете змогу ставити -1.
Стоп. Це якийсь глюк. Виправимо.
бачу цей глюк перевірено на мені?:)))
бачу цей глюк перевірено на мені?
Ну раз ти помітив баг, то на тобі й випробували ;) зараз, начебто все працює!
Кількість балів репутації тепер клікабельна. Можна глянути останні 20 доданих балів репутації.
Нашим користувачам нагадую: Якщо ви хочете людині не просто подякувати, а додати бал репутації з поясненням, тисніть на "±", бо можливо, найближчим часом ми припинемо нарахування балів репутації за отримані подяки.
А я думаю это хорошая система. Потому что если сделать благодарности отдельно, а репутацию отдельно - получим дублирующий друг друга функционал. Так было на прошлом форуме - я реально путался, когда благодарить, а когда повышать репутацию :))) Хотя я давно уже не чайник в подобных делах.
Лучше оставьте как есть. Хорошо работает. А лучшее, как известно, враг хорошего.
а мені здаєьтся, що треба обрати якусь одну систему, чи репутація, чи подяки...
Увага! Форум спамить шавко-дрочун. Будь ласка, не звертайте уваги. Його ір з Луганська вже пробито.
Для тих, хто не може собі у підпис вставити зображення: спробуйте зробити це так:
1) у Панелі керування натисніть "Змінити підпис"
2) видаліть у полі підпису все, що написано (зробіть поле порожнім)
3) натисніть http://forum.reactor.org.ua/images/editor/insertimage.gif і вставте адресу зображення
4) коли воно з'явиться у полі підпису, виділіть його
5) натисніть http://forum.reactor.org.ua/images/editor/createlink.gif і вставте посилання на сайт (якщо ви хочете, щоб картинка була клікабельна)
6) натисніть "зберегти підпис"
Увага! Форум оновлено, додано стиль Clean Blue. Є можливість обирати між стандартним стилем і новим. Якщо ви помітите якісь помилки/баги/дірки пишіть мені в приват.
Щоб вставити у повідомлення відео з youtube та більшості інших плеєрів просто вставте у відповідь посилання на відео.
У зв'язку зі значним зростанням обсягу БД користувачам заборонено додавати долучення у своїх дописах. Модераторам обмежений обсяг усіх долучень до 1 МБ, головним модераторам - 5 МБ.
UPD: Нові обмеження стосовно користувачів
- макимальна кількість ПМ = 25
- неможна завантажувати анімовану світлину і аватар
- максимальні розмір і обсяг світлини = 150х150, 100 Кб
- максимальні розмір і обсяг аватару = 100х100, 30 Кб
- неможна завантажувати на сервер зображення у підпис
Сьогодні видалено майже 30 акаунтів людей, які понад 60 днів не відвідували форум і мають від 0 до 5 повідомлень.
Сьогодні попрацювали над форумом. Внесено такі зміни:
1. Додано статистику. Топ-10 знаходиться на головній сторінці форуму внизу.
2. У форму швидкої відповіді додані смайли :hmm:
3. У формі швидкої відповіді відтепер доступні лише ВВ-коди і при копіюванні матеріалів з інших сайтів форматування не зберігатиметься. У розширеному режимі ця функція збережена http://forum.reactor.org.ua/cb/editor/switchmode.gif
4. Тепер при швидкій відповіді можна вставляти ніки. Потрібно просто натиснути нік учасника форуму і він з'явиться у вікні швидкої відповіді.
yarilovrat
28.05.2009, 19:13
а можно поменять на топ 14)))
yarilovrat
02.06.2009, 22:34
мне кажеться кнопочку форум и про нас надо побольше сделать на страничке сайта или выделить цветом другим
Да и по возможности русский язык добавить и пару стилей темного цвета;))
Да и по возможности русский язык добавить и пару стилей темного цвета)
Такої можливості немає і навряд чи буде.
yarilovrat
03.06.2009, 14:33
Добавьте 2 графы в профиль национальность отца и матери
Добавьте 2 графы в профиль национальность отца и матери
Навіщо? Кому це потрібно?
yarilovrat
03.06.2009, 17:14
Навіщо? Кому це потрібно?
хотим вернуть национальность в паспорт?! Начнем с нашего портала!
Такої можливості немає і навряд чи буде.
А в чем проблема собственно?
А в чем проблема собственно?
Проблема в технічних можливостях CMS сайту - це раз. І до того ж, усі матеріали на сайті (разом з новинами їх майже 1,5 тисячі) потрібно буде перекласти на російську мову - це два.
Я не розумію, у чому проблема, коли сайт виконаний українською мовою? Якщо хтось не розуміє - будь ласка, є перекладачі.
Проблема в технічних можливостях CMS сайту - це раз. І до того ж, усі матеріали на сайті (разом з новинами їх майже 1,5 тисячі) потрібно буде перекласти на російську мову - це два.
Я не розумію, у чому проблема, коли сайт виконаний українською мовою? Якщо хтось не розуміє - будь ласка, є перекладачі.
Есть люди с России и не все они понемают :) Ну или вот пример ...даю ссылку русскому правому на реактор ..а он мне через 5 минут говорит типа я не шарю укр и мне трудно ...а вот эти приколы с переводами я считаю что это бред)
АріаВартА
04.06.2009, 04:43
Есть люди с России и не все они понемают :) Ну или вот пример ...даю ссылку русскому правому на реактор ..а он мне через 5 минут говорит типа я не шарю укр и мне трудно ...а вот эти приколы с переводами я считаю что это бред)
от вам і живий приклад не доцільності робити українську мовою міжнародною типу інгліш)))
головне аби ми браття один одного розуміли а воріженьки хай розуміють мову наших шабель і куль.
даю ссылку русскому правому на реактор ..а он мне через 5 минут говорит типа я не шарю укр и мне трудно
так ми ж братські народи і повинні розуміти один одного:))) я от наприклад білоруську мову не вивчав, проте нормально розумію тексти білоруською мовою. та й інші слов"янські мови так-сяк можу читати:)
brightket
04.06.2009, 20:32
Ничего не нужно добавлять. Я не вижу в этом смысла, например.
Ничего не нужно добавлять. Я не вижу в этом смысла, например.
Если ты не видешь значит ты в этом не нуждаешься соответственно ,а другим людям нужно!
Тоесть нужно все материалы перевести на русский и все, я правильно понял?
я б взагалі усі матеріали робив українською, бо сайт в першу чергу спрямований на Українську публіку(головне щоб наші розуміли), а те що росіяни не розуміють, то воно і не дивно, однак є онлайн перекладачі, нехай користуються...
brightket
04.06.2009, 22:40
Schulz,
та ну ,нігані
Для работы с русскими соратниками я думаю было бы не плохо
Ні, ти неправильно зрозумів. Не всьо. Треба ще підлаштувати двіжок сайту, і потім кожний матеріал (стаття, новина тощо) викладати двома мовами. Попри всю повагу до російських соратників, я б не підлаштовувався під когось, тому що хтось не розуміє українську (зараз ще в русофобії звинуватять, як завжди). Російським соратникам побажаю терпіння і волі освоїти основи української та білоруської мов, інакше їм буде важко будувати з нами відносини. До речі, коли сайт тільки створювався, я спеціально уточнював - чи буде він однією мовою чи двома. Вирішили, що однією. то тепер повертати назад пізно, бо на сайті півтори тисячі матеріалів.
Ні, ти неправильно зрозумів. Не всьо. Треба ще підлаштувати двіжок сайту, і потім кожний матеріал (стаття, новина тощо) викладати двома мовами. Попри всю повагу до російських соратників, я б не підлаштовувався під когось, тому що хтось не розуміє українську (зараз ще в русофобії звинуватять, як завжди). Російським соратникам побажаю терпіння і волі освоїти основи української та білоруської мов, інакше їм буде важко будувати з нами відносини. До речі, коли сайт тільки створювався, я спеціально уточнював - чи буде він однією мовою чи двома. Вирішили, що однією. то тепер повертати назад пізно, бо на сайті півтори тисячі матеріалів.
Это правильно. Российские товарищи, почему-то, не требуют русских версий сайтов из США, Англии или Германии - переводят сами. Но как только дело заходит об Украине - сразу, *ля, "не понимаю" :-X И этим они в который раз показывают свое неуважение к нашей стране, нации, языку и культуре!
Мы должны приучить их к мысли что Украина - независимое государство. А в чужой монастырь со своим уставом не ходят.
Сделайте перевод хотя бы тут http://www.reactor.org.ua/84-pro-nas.html
Сделайте перевод хотя бы тут http://www.reactor.org.ua/84-pro-nas.html
О НАС
Почему автономные правые?
Это новое по форме и по содержанию движение, которое предлагает новые методы борьбы с системой и несет новые идеи для возрождения народа. Правильность борьбы для нас проверяется лишь ее успехом, а правильность идеологии лишь ее соответствием социальным и национальным интересам народа, которые являются одинаково важными. Ни одна из существующих политических партий не отвечает этим идейным требованиям, а ни одна из правых организаций не достигла успехов в политической борьбе, в частности создании политической партии, которая сможет бороться за власть. Причины этого – дрязги между организациями, контроль и запрещения со стороны системы, а как следствие – разочарование и недоверие людей к существующим организационным методам, которые не дают необходимый успех.
Мы предлагаем движение, свободное и независимое от существующих партий и организаций. Движение, которое не сможет контролировать система, которое невозможно запретить, в котором нет межорганизационных дрязг.
Автономное движение внедряет новый современный стиль, руководствуется новой непобедимой тактикой. Вместо ячеек конкурирующих организаций мы создаем автономные общества, объединенные идеей, принадлежностью к общему движению, принципами общественной активности, взаимосвязи и сотрудничества. Главное задание обществ – привлечение новых членов движения и распространения наших идей в народных массах. Легальная деятельность обществ обеспечивается формально-юридическим созданием любого количества «общественных объединений» разных социальных направлений и названий, а также использованием гражданских прав, отмеченных в конституции и законах. Таким образом, любое противодействие со стороны системы устраняет угрозу для деятельности других обществ и целого движения.
Автономная тактика позволяет сосредоточиться на главном задании движения – агитации и пропаганде, сборе ресурса, для настоящей политической или революционной борьбы, выполнении реальных заданий, а не на виртуальных многолетних обещаниях «вскоре взять власть». Власть станет доступной лишь для того движения, которое умеет удачно противостоять системе, имеет большое количество активистов, соответствующий материальный ресурс и поддержку народных масс. Достижение этих требований и является главным заданием автономных правых.
Какие идеи несут автономные правые?
Мы стремимся объединить всех социально и национально мыслящих граждан для борьбы за свержение системы.
Поэтому мы выступаем против:
- капитализма: власти денег, нетрудовых прибылей, процентов, эксплуатации
- либерализма – глобализации: стирания всех границ, неограниченной миграции, смешивания народов
- империализма: мировой гегемонии и преступной политики США, Израиля – материализма: культурной и физической деградации, подмены традиционных ценностей Вместо действующей системы, мы предлагаем новый строй социальной и национальной справедливости
- создание народного сообщества всех работающих русских, объединенных верой в то, что общее добро стоит перед личным.
Поэтому мы выступаем за:
– социализм: бесклассовое общество, равноправие, распределение прибылей,
- национализм: подчинение государства интересам нации и сохранения ее чистоты
- здоровый образ жизни: свободу от наркотиков и вредных привычек – охрану природы: защита окружающей среды
Это далеко не полный перечень наших идей, но он дает возможность понять, что главные цели нашей идеологии – это выживание и развитие народа, это национальная свобода России и социальная свобода трудящихся русских. Именно ради этого хотят работать и бороться автономные правые.
Авторский перевод русских, у которых нет проблем с пониманием украинского и которые дружат с переводчиками, с сайта - http://revaction.wordpress.com
Авторский перевод русских, у которых нет проблем с пониманием украинского и которые дружат с переводчиками, с сайта - http://revaction.wordpress.com
Іншими словами, росіяни при бажані без особливих ускладнень розуміють українську мову. Так що прочитати що написано я думаю зможуть, а відповідати можна і на російській, я думаю українці їх також без проблем зрозуміють.
Ты предлогаешь мне , чтобы я каждому русскому еще и переводчик кидал?
Глупо...
Ты предлогаешь мне , чтобы я каждому русскому еще и переводчик кидал?
Глупо...
На мою думку, "Глупо" підстроюватись під "русскіх". Давайте тоді і на білорусську перекладати або на польску наприклад?
Суть у тому, що зусилля не будуть виправдані.
На мою думку, "Глупо" підстроюватись під "русскіх". Давайте тоді і на білорусську перекладати або на польску наприклад?
Суть у тому, що зусилля не будуть виправдані.
Не спорю ну я думаю сотрудничество не помешает...я не хочу делать с этого проблему это лишь предложение ,а не просьба
Не спорю ну я думаю сотрудничество не помешает...я не хочу делать с этого проблему это лишь предложение ,а не просьба
Це зрозуміло, просто варто розуміти, що це вимагає певних ресурсів і часу. :)
Если ты найдешь того, кто переведет полторы тысячи материалов на русский и будем постоянно переводить то, что будем выкладывать - то можна.
Белорусы отлично понимают что мы пишем, русские - тоже. На тех кому не понятен "малороский" язык - мне насрать. Это их проблемы. Сайты европейских автономов я прекрасно понимаю с помощью переводчика Гугла.
Ukrainian
07.06.2009, 22:10
Я так розумію - ти візьмешся за переклад? Це добра ініціатива! Поки обсяг не дуже великий - трохи більше тисячі сторінок, коли впораєшся? Потім кожного дня всього по кілька сторінок тобі треба буде перекладати.
yarilovrat
07.06.2009, 23:46
да причем тут все! Про нас, фак и может еще что основное! Вот и все
да причем тут все! Про нас, фак и может еще что основное! Вот и все
В точку сказано!
Про нас, фак и может еще что основное! Вот и все
http://forum.reactor.org.ua/showthread.php?t=4
Додано у "Навігація" пункт "Все альбомы", де ви можете побачити список усіх альбомів користувачів. Також на головній сторінці з'явився блок випадкових зображень із альбомів. Його можна приховати - кнопочка http://forum.reactor.org.ua/cb/buttons/collapse_thead.gif
При створенні тем та у розширенній формі відповіді додано два нових ВВ-коди:
1)
тег ВАШИЙ ТЕКСТ - перекреслений текст
2)
тег http://image.com/yourimage.jpg - обтікання картинки текстом праворуч
Приклади:
1) перекреслений текст
2)
http://images.unian.net/photos/2009_07/1249046101.jpgМіністерство закордонних справ України ухвалило рішення призупинити свою рекомендацію генеральному консулу РФ в Одесі Олександру ГРАЧОВУ достроково припинити повноваження, незважаючи на наявність до нього претензій.
Про це УНІАН повідомили в Посольстві України в Росії.
«МЗС України виступив із пропозицією тимчасово стосовно О.ГРАЧОВА це рішення призупинити, бажаючи продемонструвати конструктивний підхід», - сказав співрозмовник агентства.
Водночас він підкреслив, що це не означає, що претензії МЗС України до О.ГРАЧОВА знято.
«По дипломатичних каналах О.ГРАЧОВУ повідомили, що якщо він займатиметься тим, чим він займався, то поїде додому», - сказав співрозмовник агентства.
Коментуючи інформацію, яка з`явилася у деяких ЗМІ про відкликання ноти МЗС України з припинення повноважень російського генконсула, він зазначив, що «ніякої ноти в природі немає, побажання українського МЗС було висловлено в усній формі».
Як повідомляв УНІАН, 24 липня стало відомо, що МЗС України відкликав акредитацію російського дипломата, співробітника Посольства Росії в Україні, який займався діяльністю Чорноморського флоту РФ. Радник посольства Володимир ЛИСЕНКО на початку наступного тижня залишить Україну, писали ЗМІ.
27 липня в ЗМІ з`явилася інформація, що Київ висилає з країни ще одного російського дипломата, генерального консула РФ в Одесі Олександра ГРАЧОВА.
Міністр закордонних справ Росії Сергій ЛАВРОВ заявив, що висилка російських дипломатів із Грузії та України не залишиться без відповіді.
30 липня виконуючий обов`язки міністра закордонних справ України Юрій КОСТЕНКО повідомив, що МЗС України отримав від Росії офіційний документ, в якому йдеться про рішення вислати з території цієї держави двох українських дипломатів.
Пізніше МЗС України висловив жаль з приводу демаршу МЗС РФ у відповідь на вимогу достроково припинити місію двох російських дипломатів.
yarilovrat
03.08.2009, 20:25
А можно когда сообщение мое например цитируют приходило в ПМ текст с цитатой и ссылкой, так будет лучше для общения,
Якщо ти користуєшся мобільною версією форуму - то ні, нажаль
yarilovrat
04.08.2009, 08:28
Нет я с оперы мобильной, вид страниц как с компа. Это хорошо реалтзовано на i.ua в блогах например
Я користуюся іноді теж мобільною Оперою, але при цьому обираю стиль Light Style.
yarilovrat
04.08.2009, 14:23
Я сижу на стуле и пью кофе :))) а что на счет ПМ с ссылками при цитате так и непонял ;) вобщем примите в тетрадку с проэктом:idol:
Все ніяк не доходили руки, сьогодні вирішив зробити. Відтепер за натиск на кнопку "Дякую" репутація не додаватиметься. Кількість отриманих подяк виділено жирним шрифтом.
Все ніяк не доходили руки, сьогодні вирішив зробити. Відтепер за натиск на кнопку "Дякую" репутація не додаватиметься. Кількість отриманих подяк виділено жирним шрифтом.
Як на мене, вся ця репутація взагалі ні до чого.
А звідки вона тепер буде братися?
Proletariat
05.10.2009, 08:29
Ліворуч значки "+" і "-"
Під блоком "Випадкові зображення" розміщено блок оголошень. Автоматично оновлюються через кожні 3 хв. Поки що розщмістив 2 оголошення.
Обліковий запис PressCenter дійсно створено адміністрацією. Звітування та планування зустрічей будуть робити люди, які мають доступ до цього облікового запису.
yarilovrat
21.10.2009, 09:18
Как увеличить количество требуемых сообщений для чтения скрытого текста?
[ hide = "XXX" ] (без пробілів)
ХХХ - кількість повідомлень, які повинен мати користувач, щоб побачити діний прихований текст.
Переніс розділ "Про Реактор" до розділу "Різне". Не бачу сенсу тримати його як окремий розділ.
Почистив альбоми користувачів відповідно до п.8 правил форуму.
До статистики Топ-10 (внизу на головній сторінці) додано "останні повідомлення соц. гуртів".
Форум переїхав на новий майданчик. Тепер буде працювати стабільно.
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2009